Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İtalya | Serie A
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Parma harika bir iş yapmış.
müthiş yapılanma müthiş futbol, bizede bu akıl lazım 32 yaşından büyük adamlara gereksiz paralar harcamamalıyız.
- Alıntı
yorum Yap:
-
beter olun icerde udinese ye yenilmek iyi gününüz olsun güzellerin cocuklari
- Alıntı
yorum Yap:
-
inter derbide milan'a 5 attı. son yıllarda derbilerde böyle farklı galibiyetler pek gelmiyordu.
- Alıntı
yorum Yap:
-
Kendi şampiyonluğumuz kadar sevindiğim bir başarı, tebrikler Napoli
- Alıntı
yorum Yap:
-
geçen sezonun şampiyonu, şampiyon hocası geçen hafta 4 yedi bu hafta da küme hattındaki takımdan 5 yedi mağlup. 4 haftadır kazanamıyor. şimdi bu adamı göndermeyecekler şampiyon yaptı mı diyecekler?
- Alıntı
yorum Yap:
-
Udinese deplasmaninda Napoli makina gibi islemis, ilk yarida maci kopardilar. Serie A da 4 de 4 yapan tek takim olmus. Devre arasi olmasina ragmen hic öyle mac vereceklermis gibi bir halleri yok.
Savunma anlaminda kaya gibi hücum anlaminda affetmeyen, rakibi üstüne cekip tek pozisyon ile öne gecip üstüne ikinci pozisyon ile 0-2 yapabilen vaziyete dönüsmüs.
Kompak sekilde topun arkasina geciyorlar, santrforlari top caliyor, hizli hücum ile isi bitirme yolunda ilerliyorlar. Takim olarak iyi bir görüntü veriyorlar.
- Alıntı
yorum Yap:
-
İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRoma kulübünün hesabindan geldi o özet video. Spikerleride onlarin. Rakip gol atinca ha böyle.ben bein fr özetini attim 9dklik, biraz daha genis özet
- Alıntı
yorum Yap:
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi özet izlemistim sanirim biraz daha uzun idi
Roma çok farkli oynadi garibime gitti, bize karsi bulduklari pozisyonlardan çok daha fazlasini ve netlerini buldular bu maçta, ama geride de epey bosluk biraktilar çok pozisyon verdiler, biraz kalecileri yildizlasti, son sâniyelerde de ofsayttan dolayi yedikleri gol iptal oldu yoksa müthis goldü, 2.yari girip epey etki yapti o herif kim idiyse heh baktim simdi Scamacca
"bu oyun Avci'nin oyunu degil" diyoruz ya, bu maçta da aynisini Mourinho için diyebiliriz, çok net
ahan da özetEn son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 14.09.2021, 07:25.
- Alıntı
yorum Yap:
yorum Yap: