Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

36. Avrupa Basketbol Şampiyonası | Türkiye-Litvanya 84-76 | Bravo 12 Dev Adam

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Polonya-Bulgaristan maçını izliyorum şuan iki takımda çok istikrarsız biz bunların ikisinde çiğ çiğ yeriz.Umarım yani.
    Bizim takıma da bir bakalım da öyle...
    Twitter Adresim

Yorum

Bugün Makedonya-Yunanistan maçı vardı maç bana çok ilgi çekici geldi Makedonlar yenilseler bile fark yemezler dedim bu maçın ayrı bir özelliğide 2 milletin birbirlerini sevmemesi ancak Makedonlar ilk defa uluslararası turnuvada yer almanın heyecanlığından maça konstre olamadılar çok basit hatalarla maça başladılar Yunanlıların savunması ünlüdür Diamantidis gibi bir savunmacıdan yoksun maça çıkmalarından dolayı Makedonların rahat içeri girebileceğini düşünüyordum ama yanıldım hep 3lüklerle sayı üretmeye çalıştılar dengesiz hücumlara çıktılar çok şaşırdım Makedonlardan bunu beklemiyordum çok basit oynadılar konsantrasyon eksiklikleri çok fazlaydı sonucunda fark yediler bizim maça az kaldı ortamı kurup heyecanlı bir maç izleyelim
      Kazimişi gzas vorert

Yorum

aynı saatte sırbistan ispanya maçı var oda zevkli olur herhalde
        TRABZONSPOR

Yorum

İnternette Hırvatistan İsrail maçını seyrediyorum.İsrail 10 sayı geriden gelerek öne geçti.Çok iyi savunma yapıyorlar.Aynı şeyler Almanya için de geçerli.Genç bir kadroyla çok iyi işler çıkartıyorlar.

Polonya Bulgaristan maçından bahsedersek, Polonya'nın pota altı çok kuvvetli.Gortat ve Lampe ikilisi başımıza çok iş açabilir.Dışarda da Logan'a dikkat etmek gerekiyor.Seyirci faktörünü de eklersek çok zor bir maç olacak.Eğer bu akşam kazanırsak, ki ben kazanacağımızı düşünüyorum 3 galibiyetle kapatıp büyük avantajla gideriz çapraz gruba.
          Colmandante

Yorum

Litvanya maçını alırsak o gazla gruptan iyi bir derece ile çıkarız.Kaybetmemiz durumunda toparlanamayabiliriz..
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Heyecanlanıyorum, çok iyi bir maç olacağını düşünüyorum. İlk 3 çeyrekte iyi savunma son çeyrekte süper bir hücum ile maçı koparmamız gerekli diye düşünüyorum. Hayde...
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

Tek korkum Bogdan.
                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

Nasıl başlarsak öyle gider haydi 12 Dev Adam!
                  Bordomavi.net

Yorum

Umarım Tanjevic saçma sapan hatalarını yine yapmaz bu maç.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

Başarılar 12 Dev Adam!

Yorum

İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Umarım Tanjevic saçma sapan hatalarını yine yapmaz bu maç.
                        Bir tarafta Terim öbür tarafta Tanjevic yahu bu adamların yüzünden milli takımlardan soğudum.
                        Bordomavi.net

Yorum

offff ya izleyemeyecem bu maçları.ntv-ntvspor uyduda yok bizde.frekansları yazıp aratıyorum bulamıyo.şanssılık işte.izleyenlere ne mutlu.
                          turnuvaya sıra gelince bu sene beklentim var.Tanjevic tek engel...

Yorum

Başarılar çocuklara.

Yorum

Başarılar çocuklar !

(UEFA)

Yorum

böyle bir turnuvada milli marş nasıl yanlış çalınır anlamadım.
                                Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X