İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
36. Avrupa Basketbol Şampiyonası | Türkiye-Litvanya 84-76 | Bravo 12 Dev Adam
Daraltma
X
-
Bugün Makedonya-Yunanistan maçı vardı maç bana çok ilgi çekici geldi Makedonlar yenilseler bile fark yemezler dedim bu maçın ayrı bir özelliğide 2 milletin birbirlerini sevmemesi ancak Makedonlar ilk defa uluslararası turnuvada yer almanın heyecanlığından maça konstre olamadılar çok basit hatalarla maça başladılar Yunanlıların savunması ünlüdür Diamantidis gibi bir savunmacıdan yoksun maça çıkmalarından dolayı Makedonların rahat içeri girebileceğini düşünüyordum ama yanıldım hep 3lüklerle sayı üretmeye çalıştılar dengesiz hücumlara çıktılar çok şaşırdım Makedonlardan bunu beklemiyordum çok basit oynadılar konsantrasyon eksiklikleri çok fazlaydı sonucunda fark yediler bizim maça az kaldı ortamı kurup heyecanlı bir maç izleyelimKazimişi gzas vorert
- Alıntı
Yorum
-
İnternette Hırvatistan İsrail maçını seyrediyorum.İsrail 10 sayı geriden gelerek öne geçti.Çok iyi savunma yapıyorlar.Aynı şeyler Almanya için de geçerli.Genç bir kadroyla çok iyi işler çıkartıyorlar.
Polonya Bulgaristan maçından bahsedersek, Polonya'nın pota altı çok kuvvetli.Gortat ve Lampe ikilisi başımıza çok iş açabilir.Dışarda da Logan'a dikkat etmek gerekiyor.Seyirci faktörünü de eklersek çok zor bir maç olacak.Eğer bu akşam kazanırsak, ki ben kazanacağımızı düşünüyorum 3 galibiyetle kapatıp büyük avantajla gideriz çapraz gruba.Colmandante
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım Tanjevic saçma sapan hatalarını yine yapmaz bu maç.Bordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
Yorum