Yarın saat 21:45'te Basel - St. Jakob-Park'da iki dev karşı karşıya gelecek çeyrek finallerin ilk maçında.Güzel bir maç bizi bekliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Portekiz 2-3 Almanya| Çeyrek Final | 19 Haziran 2008
Daraltma
X
-
Portekiz'in Almanya'yı eleyeceğini düşünüyorum. Biz de Hırvatları eleyeceğiz. Sonra Portekiz'le karşılaşıp eleneceğiz. 2002 dünya kupasının bir benzeri olacak. Turnuva'da aynı gruptan çıktığımız takıma yarı finalde eleneceğiz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
Bende bir nevi böyle düşünüyorum ama,İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePortekiz'in Almanya'yı eleyeceğini düşünüyorum. Biz de Hırvatları eleyeceğiz. Sonra Portekiz'le karşılaşıp eleneceğiz. 2002 dünya kupasının bir benzeri olacak. Turnuva'da aynı gruptan çıktığımız takıma yarı finalde eleneceğiz.
Her zaman şunu söylerim basamakları tek tek çıkmak lazım.
Bu arada 3.lük maçı oynanıyor dimi ?
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Ben salladım.
Sadece böyle bir durum olabilir diye geçiyor içimden.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
portekiz yener sanırım...
Yorum
-
Hayır . Avrupa Şampiyonalarında 3.lük maçı oynanmıyorİlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende bir nevi böyle düşünüyorum ama,
Her zaman şunu söylerim basamakları tek tek çıkmak lazım.
Bu arada 3.lük maçı oynanıyor dimi ?
Yorum
-
almanlar ne hirvatlara nede avusturyaya karsi pek bir sey göstermediler.
Almanlarin ne yapacagi belli olmaz tam bir turnuva takimi ve iyide hazirlandilar ancak portegizleri yenemezler yinede."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Yorum
-
EURO 2008 çeyrek final mücadelelerini yönetecek iki hakem belli oldu. 20 Haziran Cuma günü Viyana Ernst Happel Stadı'nda oynanacak Hırvatistan-Türkiye maçını İtalya Federasyonu'ndan Roberto Rosetti yönetecek. Yardımcılıklarını ise Alessandro Griselli ve Paolo Calcagno yaparken, dördüncü hakem ise İspanya Federasyonu'ndan Manuel Mejuto olacak.
19 Haziran Perşembe günü oynanacak Portekiz-Almanya çeyrek final maçını ise İsveç Federasyonu'ndan Peter Frojdfeldt yönetecek. Yardımcılıklarını Stefan Wittberg ve Henrik Andren yaparken, karşılaşmanın 4. hekemi Yunanisten Federasyonu'ndan Kyros Vassaras olacak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum