Bugun ders notlarını girdikten sonra bakmaya başladım tvlere gözüme çarpan bu sergen hakikaten futbolla alakasız bir insanmış... Ben daha ayrıntılı yorum yaparım şu halimle...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
En İyi Euro 2008 Tv Programı..
Daraltma
X
-
İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun ders notlarını girdikten sonra bakmaya başladım tvlere gözüme çarpan bu sergen hakikaten futbolla alakasız bir insanmış... Ben daha ayrıntılı yorum yaparım şu halimle...Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
- Alıntı
-
NtvSpor'un programlarını çok beğeniyorum. Sergen'e takılmamak lazım. Programın işleyişi ve konuları önemli benim için.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
Ntvspor'un yayına girmesinden itibaren çok büyük bir kazanç elde ettik,Nba Stüdyo'lar,futbola dair yapılan programlar,belgeseller, haberler vs.vs.
Euro08'de de en iyi yayın yapan kanal Ntvspor'du bence,maç görüntülerinin elinde olması,Rıdvan Dilmen,Mert Aydın gibi benim iki beğendiğim spor adamının maç analizlerini yapması Ntvspor'a benim gözümde değer katan etkendi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Trkz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNtvspor baş FB yalakası.Fenerbahçe medyasının bayrak taşıyanı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerden bu kanıya vardın abicim ? Ntvspor'un Fb yalakası olması kanısına.
- Alıntı
Yorum
-
Osman Sakallıoğlu'nun Fb'li olduğu açıktır zaten,bunu herkes biliyor,rahatsızlıkta duyuyorum bende o konuda ancak basketbola spiker lazım ve sevmesemde Osman Sakallıoğlu'nun maç anlatması doğru gözüküyor şuan,yalnız sevmediğimi belirtmek isterim bir kez daha.Sadece Fenerbahçe'li olmasından değil,basketbol bilgisininde azlığından.Nba All-Star'ın az daha tek başına içine ediyordu bence,Kaan Kural bile kurtaramadı onun spikerliğini.
İhsan Bayülken ise koyu bir Beşiktaş'lıdır,Fenerbahçe ile yakından uzaktan alakası yoktur,zamanında Beşiktaş'ı çalıştırmıştı zaten.
Spikerler takım tutabilir,zaten gönülleri illa bir tarafa kayacaktır ancak bazıları bunu o kadar net belli ediyor ki,belli etmek bir kenara antipatik gözüküyorlar.Ama bunda yükü Ntvspor'a atamayız,yaptıkları,yapmaya çalıştıkları programlarda her takımı eşit tutmaya çalışıyorlar,en azından İstanbul takımlarını diyeyim.
- Alıntı
Yorum
Yorum