Arkadaşlar önceden arkadaşlarımız radyo yayını yapardı güzel istek parçaları dinlerdik artık yok herhalde ben mi rast gelmiyorum fikri olan varmı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BordoMavi.Net | Özel Yayın Kayıtlarımız...
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
- 
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu daha olmuyor upload etme imkaniniz varmi?[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
 - 
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ehehehe bunun girişi için ne kadar uğraşmıştık
Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
Yorum
 - 
Formattan sonra kayıtları kaybetmiş olabilirim. Kaybetmemiş isem yükleyeceğim tekrar.İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu daha olmuyor upload etme imkaniniz varmi?
Sorma yahu. Anılaar.İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleehehehe bunun girişi için ne kadar uğraşmıştık

arkada kalmasın.İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
 - 
ne zamandır bu topikte son mesaj sana ait Bahadır Abiİlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de akşam dinleyememiştim ve bugün dinledim.
Çok samimi bir program olmuş.
Çok teşekkürler Recep ve Gamze.
ne zaman yazdıysan, hep sen gözüküyorsun
artık yeter
birde ben teşekkür edeyim Gamze ve Recep Alkan'a
Yorum
 - 
Bu linkteki dosyayı indiremiyorum yardım edebilir misiniz?İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum

En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum