Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünya Kupası maçları esansında denk geldim, TRT "Diriliş-Ertuğrul" adlı bir dizi yayınlayacakmış.

Tanıtım videosunda "TÜRKLER BELGESELİ"nden esinlenilmiş (Esinlenmeyi geçmiş de...).

Dizinin reklamı: https://www.youtube.com/watch?v=1WvdQ0fuy1s

Belgesel için: https://www.youtube.com/watch?v=fl2635FNhjo (7:58'den sonrası aynı)
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Dexter Dexter Dexter......

Süper diziymiş,nasıl da farketmemişim şimdiye kadar
      Sağol Hüsamım....

Adamımsın...
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• abi yeni başladıysan gerileri fazla okuma

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abi yeni başladıysan gerileri fazla okuma
          8.sezondayım adamım.Yeni başlamadım.....

Şaşıracak mıyım sonunda
          Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            8.sezondayım adamım.Yeni başlamadım.....

Şaşıracak mıyım sonunda
            h.....tir lan böyle sonmu olur diyeceğine eminim

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dexter Dexter Dexter......

Süper diziymiş,nasıl da farketmemişim şimdiye kadar
              Sağol Hüsamım....

Adamımsın...
              Sana o diziyi öneren benim! Dedim sana o dizi arka sıralara atılacak dizi değil diye.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sana o diziyi öneren benim! Dedim sana o dizi arka sıralara atılacak dizi değil diye.
                Aaa evet haklısın Alper.Doğru.Hüsam sadece Person of Interest'i önermişti.
                Aslında 2. sırada Homeland vardı ama dizi izlediğim bir kaç sitede Homeland dizisinin bölümleri silinmişti.Şimdilik fiziksel şartlarım nedeniyle de torrentten indirmek istemeyip Dexter'a başlayayım dedim.

Senin tavsiyendi doğru.
                Hüsam da hiç uyarmıyor beni,abi ben Dexter'ı tavsiye etmedim diye

Eyvallah Alper,süper diziymiş hakikaten.
                Arafilboylu

Yorum

• Hiç acımam beleş övgüyü sahiplenirim

Yorum

• Hahaha Hüseyin cidden değişik adamsın. Game of Thrones serisini okumaya başladın mı spoiler vermek için?

Yorum

• bu yaz beklediğimden dolu geçiriyor Başımı kaşıyacak vaktim yokki okuyım

Gerçi GOT'ye ne kitabına ne dizisine pek başlamaya niyetim yok. 1-2 niyetleniyorum,sonra South Park'ın GOT ile dalga geçtiği 2 bölüm geliyor,vazgeçiyorum

Ama ertanın söyledi bir kaç şey var bana istersen onları söyleyebilirim

Yorum

• Kardeş Payı'nın yeni bölümü internete düşmemiş. Ne Tvyo'da ne de startv.com da paylaşmamışlar.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kardeş Payı'nın yeni bölümü internete düşmemiş. Ne Tvyo'da ne de startv.com da paylaşmamışlar.
                          Varda hep sansürlü ya...
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Varda hep sansürlü ya...
                            kendi sitelerin de sansürlü de yok. youtube da sansürlü buldum, bu bölüm böyle idare etcez artık

Yorum

• hava nee hadar guzel ya

Yorum

• şu kardeş payı na gülemeyen tek kişi benim galiba çakma leyla ile mecnun gibi, çok yapmacık ve basit bir komedi. oturup bir bölümünü baştan sona izlememişimdir, 10 dk sonra sıkılıp kapıyorum bunları görünce, konusu nedir maksat nedir baştan beri takip edemedim belki düzenli takip etmedim diye böyle geliyor ama işte şu komik diye facede burda paylaşılan videolarına denk geliyorum bazen, tebessüm ediyorum ama yok çok basit, çok verimsiz...

absürd komedi diyince son yıllarda aklıma gelen en kral diziler, geniş aile efsanesi ve leyla ile mecnun dur. piyasada şuan yok böyle dizi maalesef.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X