Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Behzat Ç'nin son bölümü, ikinci sezon hiç sıkılmadan izlediğim ender bölümlerden biriydi. Hatta bitmesine üzüldüm. Bir şeyi hatırlattı bu bölüm, Behzat Ç izlerken gülüyorduk ya Çok güzel sahneler vardı. Şevket Ç'nin evlilik konuşması, Akbaba'nın rüyası, Behzat Ç'ler, ve Harunun olaylara yorumları tabii ki

Bu da Vodafone cep bölümdeki uzatılmış sahne: http://www.facebook.com/ankarapolisi...type=2&theater
    En son Erbay tarafından düzenlendi; 12.04.2012, 16:16.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Behzat Ç'nin son bölümü, ikinci sezon hiç sıkılmadan izlediğim ender bölümlerden biriydi. Hatta bitmesine üzüldüm. Bir şeyi hatırlattı bu bölüm, Behzat Ç izlerken gülüyorduk ya Çok güzel sahneler vardı. Şevket Ç'nin evlilik konuşması, Akbaba'nın rüyası, Behzat Ç'ler, ve Harunun olaylara yorumları tabii ki

Bu da Vodafone cep bölümdeki uzatılmış sahne: http://www.facebook.com/ankarapolisi...type=2&theater
      İlk sezonu anımsatır bir bölümdü bence de.

Bugün günlerden Suskunlar.
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        -Dexter. Aile babası, kan tahlil uzmanı ve soğuk kanlı bir seri katil. Ama yanlızca kötüleri öldürüyor. İzlediğim en iyi dizilerin başındadır.

-Breaking Bad. Kanser hastalığına yakalanmış, öleceğini düşünüp, ailesine çok büyük paralar bırakmayı kafasına koymuş bir kimya öğretmeni.
        Breaking Bad'i indirdim elimdeki diziler bitince başlayacağım. AMC dizilerde akıyor zaten

Yorum

• Gözüm takılırsa Behzat Ç dizi değil tv izlemiyorum pek

Yorum

• Ulan Belalı Naim seveyim mi söveyim mi bilemedim
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ulan Belalı Naim seveyim mi söveyim mi bilemedim
              Bence Sövelim Ama ben siddete karisim
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Erdal bakkal 1 numara

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Suskunlar çok iyiydi yine dün.Herkesin izlemesi gereken bir dizi bence...
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Dün izleyemedim, bu akşam da Yalan Dünya var. En iyisi yarın kilitleneyim diziye..

Yorum

• 2 Haftadir TV seyretmedim pek. Memleketteydim. Hem Leyla ile Mecnunu hemde Suskunlarin izleyemedigim bölümlerini izleyecegim. Bu aksam baslarim herhalde...
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 100. bölüm sinemada yayınlanacak

Leyla ile Mecnun dizisinin, izleyicilerine çok hoş bir sürprizi var

Posta gazetesi TV eleştirmeni Mesut Yar, dün Leyla ile Mecnun dizisinin biteceğini duyurmuştu. Ancak kendisine yeni ulaşan bilgileri bu kez okurlarıyla paylaştı.

Buna göre dizi bitmiyor, üstelik 100. bölüm sinemada yayınlanacak.

İşte Mesut Yar'ın o yazısı...

100. bölümü film olarak çekilecek

“Leyla ile Mecnun” dizisi (TRT) hakkında internet laflamaları üzerinden, “final sinyali mi veriyorlar?” diye yazmıştım.

Değilmiş... Dizi bu hafta 56. bölümünü yayınladı ve toplam 99 bölüm için anlaşma yapılmış. Yani en azından bir sezon daha hayatımızda olacak. Bu iyi haber... Bir de müthiş haber var. 99. bölümün hemen ardından 100. bölüm bir sinema filmi olarak çekilecek ve beyazperdede gösterime girecek.

Belki de o filmde Türk sinema tarihinin en absürt mizahını izleyeceğiz. Yani mizah olarak yola çıkması adına. Yoksa bu anlamda kült filmlerin başında yer alan “Dünyayı Kurtaran Adam” filminin eline su dökecek bir babayiğit çıkmadı daha...

yazete

Yorum

• Bitmesin LM
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Drakulluk edene yazıklar olsun ççç
                              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• bölüm sonrası bir iki yoruma bakayım diyorum ama bu sefer de evdeki çocuklara yemek beğendiremeyen anne gibi hissediyorum kendimi.

Burak Aksak / Twitter

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X