Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• favori dizilerim kollama ve kurtlar vadisi...
    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      favori dizilerim kollama ve kurtlar vadisi...
      Kollama´yi izlemeye calistim gecenlerde Hemso ama maalesef benim IQ yetmedi bu dizi´ye...
      bastan izlemek lazim
      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Evet, kafayı yiyen ben Ezel'e devam ediyorum Valla başka bir yerden almadım, kendim uğraştım.

"Herkes ikinci hayatı bir şans zanneder, çocuk. Ama kimse... Arkadan vurulmaktan, diri diri gömülmekten bahsetmez. Herkes ikinci bir şans ister hayatta, ama kimse bu harikulade hilenin arkasını çevirip bakmaz. (Azad ne var diye soruyor) Onu bana değil kızım; Ezel'e sor, Ali'ye, Eyşan'a, Cengiz'e sor.(Kızına silah veriyor)" Ramiz Dayı- Kızıyla mekanında konuştuğu sahne

"Kimse önceden söylemez, ama ikinci hayata başlamak için ya dostlar çevirecek sana sırtını ya da sen dostlara." Ramiz Dayı'nın iç sesi-Tefo ile mekanında konuşmadan önce

"Dostların elveda demeden gittiği, silahların masumlara verildiği, bu alemin usulca ters-düz edildiği zamana geldik." Ramiz Dayı'nın iç sesi- Ezel'in Şebnem'e veda etmesinin ardından

"İkinci bir şans kazanmak kızım, ilk şansı kaybetmek demektir. Bize de öyle oldu. Öyle bir şey oldu ki, çocuk dostu düşmanı bir kenara fırlattı." Ramiz Dayı'nın iç sesi- Eyşan ile Serdar'ın mezar başında konuştukları sahneden sonra

"Öyle bir şey oldu ki, biz ne olduğunu anlamadan yerlere savrulduk. Ben de o zaman öğrendim. İkinci hayat kızım, ilkinde ihanete uğramak değil, ilkine ihanet etmekmiş." Ramiz Dayı'nın iç sesi- Ezel'in Kenan'ın adamı yüzünden kafasının karıştığı sahneden sonra ve Ezel'in bir sonraki sahnede Ramiz Dayı'nın mekanına girdiği sahne

"Herkes ikinci bir şanstan bahseder, ama kimse kötülüğe açılan kapıdan ilk defa nasıl girmiş hatırlamak istemez." Ramiz Dayı'nın iç sesi-Ramiz Dayı, kızı ve karısı arabada durduğu sahneden hemen önce

"Kimsenin ikinci şansı falan yok, Cengiz. Hiçbir şey yok sayılmıyor."
        Ezel(Ezel-Cengiz silah sahnesi)

"Asıl hatırlamak(istemiyorum)... Ne güzel şeyleri, eski arkadaşlıkları. Ne de kötü şeyleri, Bahar'ın o anki halini hatırlamak istemiyorum, kaybettiklerimi hatırlamak istemiyorum, sevdiklerimi hatırlamak istemiyorum" Ezel(Aynı sahne)

"... Sen hiç, yenilmez misin? Ya ben, ha? Beni de al. Affet, bir şeyler yap, Ezel. Beni de al" Cengiz(Aynı sahne)

"İkinci hayat geri alınmaz, Cengiz. Kimse günahlarından arınmaz. Kimse sana ikinci bir şans sunmaz. Çok geç anladın. Çözüm... Aynı soruya başka cevaplar vermek değilmiş. Çözüm, bin kere sorulsa da sana aynı soru, aynı cevabı verecek cürretin olmasıymış. En zoru, en imkansızı, en güzeli. Bin kere de hayat verilse sana, ilkinin yolunda gidebilmekmiş." Ezel-(Aynı Sahne)

"Merhaba Kanka"
        Ezel-(Aynı sahne)

"İlk hayatla ikincisi arasında bir ömür vardır. Hiçbir şey bitmez. Her şey değişir." Ramiz Dayı'nın içsesi- 6 ay sonrasının ilk sahnesi

"O günden bu yana her şey gene değişti. Şimdi sen gene değiştireceksin her şeyi." Ramiz Dayı kızına söylüyor- 6 ay sonrasının ilk sahnesi

Serdar kumar masasının olduğu salona girince, Kerpeten Ali "Ulan yine bir şeyler karıştırıyorsun p.." gibisinden bakıyor. Dayı da düşmanına bakmıyor da yeğenini nazlatıyor sanki. Ben yine de Serdar'ın Ezellerin tarafına geçeceğini düşünmüyorum. Hele de Şebnem Cengiz'in yanındayken. Kenan'ın bunu yutması için biraz salak olması lazım. Kendi yorumum tabii, saat 4'te yorum yapıyorum bunu da dikkate alın

Ve,

"Dıt dıt dıt dıt dıt" Kenan Birkan

Herkes son sahnede Ezel'in bakışına dikkat ediyor, hani en son bakışı. Ama ben Ramiz Dayı'ya dikkat ettim Şebn... yok yok, Kenan'a öyle bir bakıyor ki bir kaşık suda boğacak gibi valla.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Vay ssağol Smart61 sözler süper..
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Ekranın en iddialı dizisi artık yoluna atv’de mi devam edecek? Televizyongazetesinin haberi şöyle:

Bir süredir kulislerde atv ile Pana Film arasında görüşmeler olduğu konuşuluyordu.

Bu görüşmelerde önemli bir mesafe kaydedildiği belirtiliyor. Televizyongazetesi’nin edindiği bilgilere göre atv ile yapımcı Pana Film arasındaki görüşmeler son noktaya geldi.

Henüz resmi bir açıklama yapılmamasına [...]
            Bu ne ya her sene kanal değişiyo Show'da başladı Kanal D'ye geçti tekrar Show'a geçti sonra Star'a şimdi Atv mi? Bi Samanyolu filan kaldı..
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Vay vay Sefa döktürmüşsün.Ben de yazın derin analizler yapmayı düşünüyorum, kaçırdığımız çok ipucu vardır eski bölümlerde.

Dizinin dvd'si çıksa da tekrar baştan alsak şöyle sansürsüz bir şekilde.Gerçi ben haftaya başlarım 1. bölümden, bekleyemem.

İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ekranın en iddialı dizisi artık yoluna atv’de mi devam edecek? Televizyongazetesinin haberi şöyle:

Bir süredir kulislerde atv ile Pana Film arasında görüşmeler olduğu konuşuluyordu.

Bu görüşmelerde önemli bir mesafe kaydedildiği belirtiliyor. Televizyongazetesi’nin edindiği bilgilere göre atv ile yapımcı Pana Film arasındaki görüşmeler son noktaya geldi.

Henüz resmi bir açıklama yapılmamasına [...]
              Bu ne ya her sene kanal değişiyo Show'da başladı Kanal D'ye geçti tekrar Show'a geçti sonra Star'a şimdi Atv mi? Bi Samanyolu filan kaldı..
              Sallama Hürgün.Dizi zaten bu sene Show'da başladı sonra atv'ye geçti.Önümüzdeki sezon da atv'de olacak..

Dayı'dan Etme Şiiri

''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Eger ogrenirsem Kenan in kim oldugunu ilk ogrenen siz olacaksiniz.. Cunku kenan in sag kolu kibar kotu adam, ilkokul arkadasim...
                Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Kenan eğer Şener Şen olsaydı reytingleri düşünemiyorum bile...
                  teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kenan eğer Şener Şen olsaydı reytingleri düşünemiyorum bile...
                    Kenan karakterini Fikret KUŞKAN'ın canlandıracağı söyleniyor.
                    KAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....

HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)

Yorum

• smart61 kardes süpersin... gercektende 2. sezon ne olacagi yukaridaki ramiz dayinin sözlerinde sakli...

kuskusuz gelmis gecmis en iyi dizilerden biri ezel... insallah 2. sezonda böyle devam eder.

kenan karakterini öyle secsinlerki, dizinin kalitesini bitirmesinler...

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vay vay Sefa döktürmüşsün.Ben de yazın derin analizler yapmayı düşünüyorum, kaçırdığımız çok ipucu vardır eski bölümlerde.

Dizinin dvd'si çıksa da tekrar baştan alsak şöyle sansürsüz bir şekilde.Gerçi ben haftaya başlarım 1. bölümden, bekleyemem.

Sallama Hürgün.Dizi zaten bu sene Show'da başladı sonra atv'ye geçti.Önümüzdeki sezon da atv'de olacak..

Dayı'dan Etme Şiiri

Abi ben KVP'yi dedim ya.
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi ben KVP'yi dedim ya.
                          Of of sabah sabah kafam yerinde değildi herhalde Hürgün.çççççç

Fikret Kuşkan yeni bir diziye başladı galiba, o olmaz.Ya Şener Şen olacak ya da Şener Şen olacak..
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Vay vay Sefa döktürmüşsün.Ben de yazın derin analizler yapmayı düşünüyorum, kaçırdığımız çok ipucu vardır eski bölümlerde.

Valla dvdsi çıksa parama kıyar orijinalini alırım

Fikret Kuşkan'ı geçenlerde Tuncel Kurtiz'in programında görünce ve sonrasında dedikoduları duyunca, kesin Kenan olacak dedim. Ama düşününce bu sefer de biraz genç kalıyor sanki. Özellikle de Ramiz Dayı'nın elinden kapıp aldığı sevgilisiyle yaşını karşılaştırınca. Şener Şen, efsane tabii ki isterim şiddetle. Ama, bu sefer de o Ramiz Dayı'nın "çocuk" diyeceği biri olmuyor. Benim en çok istediğim isim Musa Uzunlar.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Buldum, Fikret Kuşkan Hanımın Çiftliği'nde oynamaya başlamış geçen hafta.1 bölümde diziden ayrılmayacağına göre bu ihtimal çürüyor.

Uğur Yücel de cuk oturur aslında..

Yorum

• Evet çok güzel olur ama bi 30 kilo vermesi lazım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X