Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aralık 2008 , Askere Gidecek Arkadaşlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Aralık 2008 , Askere Gidecek Arkadaşlar

Evet arkadaşlar aralık 2008 de askere gidecek arkadaşlar burada belirtebilirler belkide aynı yerde askerlik yapacak olan arkadaşlarımız çıkabilir askere gidecek arkadaşlara ve askerde olan arkadaşlara hayırlı teskereler diliyorum

cemil sezgin (Bilecik jandarma er Tugay Komutanlıgı 13 Aralık teslimik )
    GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

iyide Aralık 10 da belli olmuyomu yerin? yada üni mezunları içinmiydi sadece o

Yorum

Cemil benim acemi birliğime gidiyorsun hayırlı teskereler
      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

uzun dönem ve kısa dnemleri bir alıyorlar bu alımda kısa dönem gideceklerin ayın onunda belli olacak

saol mustafa
        GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iyide Aralık 10 da belli olmuyomu yerin? yada üni mezunları içinmiydi sadece o
          O tarih yedek subay adayları için.

Yorum

Başlamak bitirmenin yarısıdır Cemil. Hadi bakalım. Hayırlı Tezkereler
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Cemil'cim hayırlı olsun tekrardan Askere gitmeden çok istiyordum görüşmeyi seninle ama kısmet olmadı. Allah izin verirse yanına ziyarete gelmeyi düşünüyorum.

Yorum

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başlamak bitirmenin yarısıdır Cemil. Hadi bakalım. Hayırlı Tezkereler
                bende öyle avutuyorum kendimi zaten

Yorum

Cemil hayırlı tezkereler kardeşim.
                  Güle güle git, güle güle gel inşallah.
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

Şampiyonluk kutlamalarına yetişeceğiz inşallah.
                    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

İlk olarak Recep Çaltepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cemil'cim hayırlı olsun tekrardan Askere gitmeden çok istiyordum görüşmeyi seninle ama kısmet olmadı. Allah izin verirse yanına ziyarete gelmeyi düşünüyorum.
                      saol kardeşim dörtgözle bekleyecegim seni gelmezsen fenerlisin

Yorum

• İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        saol kardeşim dörtgözle bekleyecegim seni gelmezsen fenerlisin
                        Hem de o biçim fenerli

Yorum

Jandarma olmak güzel, macera yaşamak demek,

Köylere çık devriye, köylerde polislik yapmak gibi.

Ben Esenboğa Hava Limanından terhis oldum,

Leon Ekmekçiyan Esenboğayı bastığında tam 40 günlük Jandarmaydım,

Leoun operasyonuna bizzat katıldım, Jandarmalık güzeldir.
                          BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Adil abiye katılıyorum: Jandarma iyidir. Yazın pantolon gömlekle askerlik yaparsın.

Yorum

Düşün Antalya-Lara'da plajda turizm jandarmalığı yapıyorsun, kolunda kolluk, üzerinde kısa kollu gömlek, ayağında ayna gibi ayakkabı, kolunda beyaz fuleler, hemen kaldırımın kenarında yeşil çınarın altında nargileden çeken Hollandalı Turistler, Askeri görür ve hey asker gel bir nargile çek der,

Gider bir nefes, bir daha olmadı bir daha çekersin nargileyi,
                              Sonra maça çıkarsın abi, bir kafa da düşürürsün Cangeleyi

Hollandalı Turist abi ofsayt, ofsayt diye bağırmaya başlar ancak nafile,

2 maç disiplin cezası alır, 2 gün cadır hapsi yatarsın abi, nasıl oldu ama.
                              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X