Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ibrahim Tatlises Severler...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ibrahim Tatlises Severler...

türkiyenin en iyi dünyanin en güzel seslerin den birisi olan ibrahim Tatlises hayranlarini bekliyorum
    KALKINMA/TRABZON \'MURAT\'

evet kardesim haklisin...bence de sesinin esi de yok benzeri de...[img]smileys/smiley2.gif[/img]ne kadar ferdi tayfurcu olsamda onu da dinliyorum...___mutlu ol yeter__[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

eyvallah kardesim

Yorum

İlk olarak Bl@ck_De@th_ tarafından gönderildi
        eyvallah kardesim

tabi yaaaaa[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

gene yaptin bombanini senol

Yorum

eyvallah kardes....

Yorum

Sesi güzel dexxxxxxx teki. Edited by: Kaya

Yorum

Pkk'ya para yagdiran hain,Mafya bozuntusu,bir kadina tecavüz ettigi için artik almanyada otel odasinda mangal yakamayacak olan sapik maganda.
                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

sesi guzeel ama karakteri kotu

Oflu yuz direk Allaha bagliyiz

Yorum

bu baslik kesin kilitlenir [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

SESI GÜZEL OLSA NE OLACAK KARAKTER ADAMLIK OLMADIKTAN SONRA..
                      ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

Sanatçi olabilmek için gereken üç özelligi her zaman ararim."Karakter,ses,beste"...
                        Sesi ve besteleri harikadir ama karakteri bozuktur.Sadece sarkilari ile ilgilenirim , özel bir sevgim ilgim olmaz... Karakter hepsinden önemli...
                        Ha karakteri mükemmel olur ama ses,beste yok.E o da sanatçi olmaz herhalde...

Ayrica en nefret ettigim sey , insanlarin dinledikleri sanatçilara göre kro,varos vb.tabirlerle ifade edilmeleridir.Kulagima ne hos gelirse onu dinlerim.Kimi ne kadar ilgilendirir ki...

I.Tatlises'in sesini gerçekten çok begeniyorum.Hatta yeryüzünde en çok sevdigim parça olan "Leylim ley"parçasi daona aittir.Yalniz karakter olarak bu kadar igrenç bir sanatçi az bulunur. PKK konusundaki fikirlerim bir yana , "delikanliyim"(!) diye televizyonlarda bagirip çagiran , güya sevdigi kadini(!) milyonlarca erkegin karsisinda sirf sanat diye dans ettiren bir erkek ne kadar delikanli olabilir tartisilir.Tabi bu da benim düsüncem...

A.Kaya'yi çok dinlerim.Sesini çok begeniyorum.Ahlaki bir bozuklugunu da hiç duymadim.Ancak Ülkem için yaptiklarini ve düsündüklerini bildigimden kendisinden nefret ederim.Öldügünde sevindigimide açik açik söylerim...

Ve Orhan Gencebay...Sanati,sesi,besteleri ile bana göre Türkiye'de bir ekol.Özellikle karakteri ve sayginligi için kendisini takdire layik buluyorum...

Trabzonspor'u destekleyen sanatçilari da özellikle dinledigimi ve takip ettigimi de(Rafet El Roman gibi) açikça söyleyebilirim...

Konu Ibrahim Tatlises'ti.Nerelere getirdim pardon ya.Çok doluymusum bu konuda

Sevgiler...
                        Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
                        Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

ibo pkk yanLISI Her Zaman Ben Magarada Dogmusam diyen bir insan Kisiligini sevmiyorum ahmet kaya gibi ama Sesi güzeL[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yeni Kasetide Bomba.

Ibrahim tatlises Bir Ayrilik Sarkisi.mp3

Bu MükemmeL iste

Yorum

Isterse dünyanin en iyi sesi onda olsun, isterse ödülden ödüle kossun, isterse en iyi besteleri o yapsin.

Adam degilse, vatan haini ise

Silerim onun defterten.

Onun sarkilarinin çalindigi ortamlarda hayatta durmam.
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

"milletvekili olabilirsiniz,bakan olabilirsiniz, hattacumhurbaskani olabilirsiniz ama sanatci olamazsiniz" diyenAtatürk'e inat olmasi amaciyla midir bilinmez, her onune gelene veya televizyonda gorunene sanatçi ünvanini yakistirmak gelenek oldu.Ibrahim tatli benim için sanatçi degil bir önceki yazdiklarima ek olarak sarkicidir.

Sanatçi nedir?

"ben bir bölük komutaniyim, rütbem yüzbasidir. üst'ümden buyruk aldim. karsidaki tepeyi düsmandan gün dogmadan alacagim. bu buyruk üzerine tüm erlerin donatimini saglayip gerekli hazirliklari yaptiktan sonra, tepeyi gün dogmadan almamiz gerektigini söyledim bölügüme. saldiri basladi. ancak tepenin önünde genis bir vadi var. bu vadinin ne kadar zamanda geçilebilecegini hesaplamama ragmen, ne yazik ki bu öngörü ve hesapta yanilmis oldugumuzu gördüm. düsmanin da, umdugumuzdan da güçlü bir hazirligi ve inatçi bir direnisiyle karsilasmis bulunuyoruz. ve gün dogmak üzeredir? biz aldigimiz buyruga göre gün dogmadan tepeyi ele geçirecektik. gün dogmak üzere diye bu istegimizden vaz mi geçelim? hayir, zarari yok? geç de olsa, gün de dogsa amacimiza ulasacagiz. saldiri bütün gücü ve siddeti ile sürüyor. büyük bir yigitlikle dövüse dövüse tepenin eteklerine kadar yaklasmis aslan neferlerin tepeyi almalari artik bir an meselesi olmustur. günes yavas yavas dogmakta , ancak yarim kurs görünümündeyken bu tepenin zirvesini isildatmaktadir... ancak birkaç er, ellerindeki sanli bayragi tepenin isildayan zirvesine dikerken, terlemis alinlarina günün ilk isiginin vurdugunu hissediyor?

iste sanatçi da, toplumda uzun çalisma ve çabalardan sonra alninda isigi ilk hisseden insandir."
                              Atatürk

"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

Çalışıyor...
                              X