Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ömer hocam her zamanki gibi
    Bordomavi.net

Yorum

• mükemmeldi..........

Yorum

• Tövbe tövbee..

Başımıza taş yağacak
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• +18 tovbeeeeeeeeeee
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Lafı gediğine oturtmaya çok iyi bir örnek
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İki GS'li Muhabirle İlgili Haberin Devamı

Ahlak masasına bağlı polisler tarafından gözaltına alınan iki gazeteciye merkeze götürülürken vatandaşlardan değişik tepkiler geldi.

-Yuh!
              -Yuh!
              -Utanmaz herifler, yuh!
              -Vurun şunlara, ayakkabınız da mı yok?
              -Yuuh!
              -Bir de gazetci diye geçiniyor ahlaksızlar.

Uy nenecuğum. Ula demiştiler de inanmamişdum. Bunlarun gazetecileri ha boyleyse yöneticileri nasildur da?!

-Kanki baksana, bizimkilerin her yerde hayranı var. Polis bile imza için yaka paça olmuş onlarla...
              -Haklısın be...
              -Ne de olsa GS'lı.

Vış babo! Ola bunların alayı nomıssızdur, alayı p...tur. Koca melmekette delikanlı bir tek Trabzonspor kalımıştır lo.

İki gazetecinin merkezdeki sorgularıyla ilgili bilgiler geldikçe sizleri haberdar edeceğiz. NDND'den ayrılmayın.
              En son poetricus tarafından düzenlendi; 21.07.2008, 02:43.

Yorum

• Bu dava uzayacak gibi duruyor. Uzadıkça süper senaryolar bizi bekliyor sanırım hocam. Merakla devamını bekliyoruz.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ersun Yenal: O Nasıl bir goldü ya
                  Bülent Uygun:Cumhuriyetin temellerinin atıldığı ...
                  Ersun Yenal:Ya bırak ben sana maçı soruyorum toto loto ne ayak
                  Bülent Uygun: Senin yüzünden
                  Ersun Yenal:Bu arada sen neden gülüyorsun
                  Bülent Uygun:Bilmem 4. Büyük oluyorum galiba
                  Ersun Yenal:ZUHAHAHHa Dur göbeğim Düşecek du du bırak beni bi duuuu
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk denememde
                    Kafkasuri Başkanım

Nuri Alçoe diyon olum sen ?

Zeyyat:Ha pardon pardon

bu kısmı bence iyydi helede zeyyatın tipi çok komikti.

buda 3. denemem

İçimdeki Fener Aşkı Bambaşka

Bu Büyük Taraftarınla Çok Yaşa

evet devam beyler
                    Més Que Un Club

Yorum

• Yattaradan hoş poz
                      Mustafa KARA
                      Trabzon ÇayKARA

Yorum

• Trabzonspor'da yeni kale arkalarında yer alacak koltuk sistemi tanıtıldı. Yeni sisteme göre ön sıralarda oturan seyirciler kemerle koltuklara bağlı olacak, heyecandan unutup sahaya girmeye çalışsa bile otomatik olarak geri çekilecek. Sistemi test eden futbolcular artık sahaya girme olayları olmayacağı için çok memnun.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• +18 de benden...

-"Zeyyat, bak kendime uçak aldım. Bunları çoğaltır, satar, para kazanırız."

-"Aman ne iyi ettiniz, başkanım."

-"İyi ettim de, bunları nasıl çoğaltacağız? Topu topu iki uçak aldım."

-"Başkanım ben bir yöntem buldum galiba. Ama, nasıl söylesem?"

-"Bilmem netice verir mi?"
                          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                          -"Burada klima yok mu?"
                          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Hocam muhteşem dönüş yaptınız

Harika olmuş. ççç

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            Eduardo Galeano

Yorum

• güzel olmuss
                              kendımı unutmak istıyorum,yol kenarında kurumus YAPRAK misalı....

Yorum

• Bir devam filmi...

İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                -Hay Allah, hakemin hesabına pava yatıvacaktım. Bankalav da kapanmak üzeve. Hemen Vobevto Cavlos’u bana çağıvın.
                                -Buyur Baba.
                                -Bak Cavlos bu pavayı 20 dakika içinde geçen hafta maçımızı yöneten hakemin hesabına yatıvman gevekiyov.
                                -Derhal Baba.

Carlos malum hareketleri yapar parayı zamanında yatırır ve kan ter içinde döner.

-Yatırdım baba; yan hakemlerin parasını da yatırdım. Şimdi bir de kıymalı kapıp geleyim mi?
                                -Afevim Cavlos; şimdi bivaz dinlen bivkaç hafta sonva TS maçı vav. Yattava’yı tutacaksın.
                                -Hıh?!
                                -Cavlos, Cavlos duv, neveye gidiyovsun?

Yazık değil mi Carlos’a?!

Birkaç Hafta Sonra…

-Of of Cavlos kayıplava kavıştı. Yavın TS maçı vav. Ne yapsak acaba? Uğuv gel bakalım.
                                -Buyur Başkan’ım.
                                -Yavınki maçta Vobevto Cavlos’un yevine sen oynayacaksın.
                                -Başkan’ım ciddi misiniz? Çok teşekkür ederim. Hemen gidip hazırlanayım.

Uğur sevinçle odadan çıkar.

-Kimi mavke edeceğini söylememekle iyi ettik galiba.

Yazık değil mi Uğur’a?!

Maçtan Sonra...

Ama ayıp oluyor beyler. Yazık değil mi Fener'e?!
                                Bugün Fenerbahçe kulübüne bir yazı gönderen Zico geçen sezon ligin 34. haftasında oynanan maç hakkında Aragones'e raporunu sundu. Raporda ;

Yattara diye bir futbolcuları var. Karşısında kim olursa olsun sirk maymununa çeviriyor. Bir an canı sıkılıp banada çalım atar mı acaba diye düşünüyordum. Gözlerimi açtığımda Aurelio, Deivid ve Uğur Boral'ı birbirine yapıştırmıştı. Size ne oldu diye sorduğumda tepkileri şöyleydi ;

Sonra yanıma gelen yardımcı futbolcularımın yanından Yattara'nın geçtiğini söyledi. İşte böyle meslektaşım uyarması benden önlem alması senden.

Sevgilerimle

Zico

Fenerbahçe Kulübünden Aragones imzalı yapılan açıklama şöyle ;

İyi bir fikstür olduğunu söyleyemem çünkü takımları tanımıyorum. İlk maç için kadro kafamda şekillenmedi. Ama ligin son maçında Roberto Carlos, Uğur Boral, Deivid ve Wederson oynamayacak.

Basın mensubu : Why ?
                                Aragones : Because, yazık değil mi onlara?
                                En son ilhan tarafından düzenlendi; 23.07.2008, 14:15. Sebep: sevygilerimle yazmışım yanlışlıkla :)

“Ben basit bir '
                                Eduardo Galeano

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X