Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Semum - Türk Korku Filmi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Semum - Türk Korku Filmi

Türk sineması için oldukça önemli bir film gibi. Ciddi anlamda 3D efeklerin kullanıldığı ilk film denebilir. Ve yapılan işlemler tamamen Türkler tarafından gerçekleştirilmiş.

Film ile ilgili birçok detay sitesinde mevcut. Site de SAW serisinin sitesine benzer şekilde tasarlanmış ve oldukça güzel. En azından Türk sineması destek olması açısından mutlaka izlenmeli.

Film daha önce aralık olarak açıklanmasına rağmen ufak bir gecikmeyle şubat ayında gösterime giriyor.Filmin gösterim tarihi 8 şubat 2008

Filmin yönetmeninin söylediğine göre bu hikaye tamamen gerçekmiş...İzmirde yaşayan bir bayan yönetmene bu konuyu anlatan bir mektup yazmış ve yönetmen de filmi çekmeye karar vermiş..

Benim de merakla beklediğim bir film..

Semum'un fragmanından önce çıkan teaserı

semumun fragmanı

Murat ben eklemeyi düşünüyordum sen ekledin. Öncelikle teşekkürler

Film geçmişte çekilen korku filmlerine nazaran daha iyi. Ben fragmanını çok beğendim. Fragmandan yola çıkarak filminde çok güzel olduğunu düşünüyorum. Oldum olası severim zaten böyle korku filmlerini
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Maşallah sürüsüne bereket.Güzele benziyor.

Bu sene coştuk.Hayırdır inşallah
      T R A B Z O N S P O R

Yorum

O kadar çok Türk filmi çıkıyor ki hangisine gideceğime şaşırdım.

En iyisi hiçbirine gitmeyeyim.

Yorum

suan a kadar izlediğim Türk korku filmlerin den sadece büyü adındaki film de korktum gerci dier yabancı filmlerde dahi korkutamamıstı beni bakalım bunun etksi ne olur.Umarım büyü kadar etkili olur.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
          Lazanat' lı

Yorum

@ Mehmet ,

Bence en iyisi hepsine git

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            Eduardo Galeano

Yorum

Fragmanlarını sinemada seyretmiştim.Korku filminden çok komedi filmine benzetmiştimŞu bir gerçek korku filmini beceremiyoruz.

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Murat ben eklemeyi düşünüyordum sen ekledin. Öncelikle teşekkürler

Film geçmişte çekilen korku filmlerine nazaran daha iyi. Ben fragmanını çok beğendim. Fragmandan yola çıkarak filminde çok güzel olduğunu düşünüyorum. Oldum olası severim zaten böyle korku filmlerini
                Hasan Karacadağ'ın Dabbesini de sinemada seyretmiştim...Sinemada korku filmleri ses sisteminden dolayı çok daha korkutucu oluyor..Ancak o filmi dvd player da seyrettiğim zaman hiç korkmamıştım..Bence korku filmlerini seyretme yeri kesinlikle sinemalar..Bu film de beni korkutacak diye düşünüyorum..

Şunu da belirtmek istiyorum Hasan Karacadağ gerçekten çok kısıtlı bir bütçe ile çekiyor bu filmleri..Dabbe buna rağmen bence çekilmiş en iyi türk korku filmiydi bence..

Yorum

İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu bir gerçek korku filmini beceremiyoruz.
                  Abi bir izleyelim İnsanın şevkini kırma hemencik

Dip not : Sinemalarda fragmanı yayınlandığı gün içerisinde filmin internet sitesi aşırı tıklanmadan çökmüş

“Ben basit bir '
                  Eduardo Galeano

Yorum

Dün I am legend için gittiğim sinemada fragmanını gösterdiler. Olmamış dedirtti. Ne efektleri ne konusu ne de oyunculukları. Dinen insan içine şeytan, ruh girme gibi bir şey söz konusu olmadığı için nasıl gerçek olay olabileceğini de anlamadım.

Hele fragmanın sonundaki tahminimle cehennem olan yeri görünce gülecektim az kalsın..

Benim notum negatif. Başarısız bir Şeytan(The Exorcist) kopyası olmaktan öteye gidememiş..

edit: Tabi filmi de izlemek lazım tam bir kanaat getirmek için. Fragmandan anladıklarım bunlar
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hasan Karacadağ'ın Dabbesini de sinemada seyretmiştim...Sinemada korku filmleri ses sisteminden dolayı çok daha korkutucu oluyor..Ancak o filmi dvd player da seyrettiğim zaman hiç korkmamıştım..Bence korku filmlerini seyretme yeri kesinlikle sinemalar..Bu film de beni korkutacak diye düşünüyorum..

Şunu da belirtmek istiyorum Hasan Karacadağ gerçekten çok kısıtlı bir bütçe ile çekiyor bu filmleri..Dabbe buna rağmen bence çekilmiş en iyi türk korku filmiydi bence..
                      Ben daha iyilerini yapacağını düşünüyorum. Belkide tepki çekmekten çekiniyordur

Eomer , şevkimi kıramayacaksın. İzleyeceğim filmi

“Ben basit bir '
                      Eduardo Galeano

Yorum

Fragmandaki sahnelerden biri bana fena halde The Exorsist'teki ruh çıkarma sahnesini hatırlattı.
                        Dabbe; Kiyoshi Kurosawa'nın Kairo adlı filminden kare kare yürütülmüştü. İmşallah bu birazcık orijinal olur.
                        En güzel söz, sükûtça söylenendir…
                        İz'anla, irfanla, idrâkle dinlemek gerek;
                        Sükût demindeyiz...
                        Ebedî olsun!

Yorum

Dabbe filmini izlemiştim.Gerçekten korkutucu sahneler vardı.
                          Özkan SÜMER

Yorum

İzlemeden yorum yok... Ama ilk film yani dabbe avrupada çok sevilmişti galiba bizim korku filmi izleme anlayışımızda bir sorun var.
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

Dabbe'nin yönetmenindenmiş.Dabbe filminden etkilenmiştim.En azından sırtım koltuğa bir hayli baskı yapmıştı

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X