Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hediye Kontör & Bedava Melodi X Dikkat!!!!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hediye Kontör & Bedava Melodi X Dikkat!!!!

Arkadaşlar son dönemde ''Hediye Kontör&Bedava Melodi'' mail lerinin artarak devam ettiğini gördüğüm için bilgilendirmek ve bir anlamda uyarmak istedim ;

Telefonlarınıza SMS yoluyla yada İnternet üzerinden ''e-mail'' yoluyla gelen ; ''Telefon Numaranı Yaz Gönder Anında 500-250 Kontör Kazan'' yada ''Kayıt Ol Bedava Melodi İndir '' bilgilendirme mesajlarını , tanıtım sms lerini dikkate almayın , onaylamayın!!!

Aksi takdirde telefon numaranız üzerinden özel servise üyelik yapıyorlar ve haftalık ve bazen günlük 30-40-50 kontör kesiyorlar !!! Faturalı hatlarda da aylık ; 5-10 YTL fazladan ücretlendiriliyorsunuz!
    En son denizgrsy tarafından düzenlendi; 23.11.2007, 02:24.
    Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
    ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Neredeyse tüm mail adreslerime günde 3-4 tane bu tarz mailler geliyor.
    En güzeli bu içerikteki mailleri hiç açmadan direk silmek.
    Sen ağlat biz severiz seni...
    Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
    ts_mania

Yorum

benim maillerede gelmeye başladı sıksık. ona bi bulaştınmı sendende başkasına gidiyo sanırım. direk siliyorum.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

Evet hatta bazı arkadaşların şifrelerini hackleyip o arkadaş bana tavsiye ediyormuş gibi gösteriyorlar.Okumadan silebilirsiniz.Hatta belkide benim adıma bile birilerine mesaj gitmiş olabilir.
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

ben istediğim şifreden vazgeçtim. bana göndereceğiniz kontör şifresini direk mehdi ye gönderin. belki ödemesiz arar beni
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

Toplumu bilinçlendirmek adına güzel bir açıklama. Benim de aklımı kurcalıyordu bu mevzu. Bu devirde kim kime bedava kontor gönderir ki
            BMN TRABZON

Yorum

peki diyelim telefonumuzu özel servise üye yaptılar, nasıl iptal ettireceğiz?

Yorum

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                peki diyelim telefonumuzu özel servise üye yaptılar, nasıl iptal ettireceğiz?

bunun için o operatörün müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor , ''telefon üzerinden mesaj yoluyla iptal '' edilmiyor !

örneğin ; ''İPTAL YAZ 3055 ' e GÖNDER '' deniyor ancak iptal gerçekleşmiyor !

iptal için kullandığınız operatörün müşteri hizmetleri aranması gerekiyor
                Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

özge yollamıştı bana ey gidi bedava mesajları kullandım ardından da üyeliğimi iptal ettirdim
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

arkadas listendeki kişilerin adına yollanıo ama otomatik gelio kendi arkadaslarınz yollamıo.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Bide gönderdikleri mailler hep kız ismiyle ceyda,eda,melis hatta veronica bile var.
                      Veronica nın başka derdi yokta tanımadığı bana bedava kontörmü yollayacak.
                      ts_mania

Yorum

Veronica banada gönderdi Fatih.Nerden tanıyon bu kızı
                        Aldatıldıkmı naptık
                        T R A B Z O N S P O R

Yorum

Yıkıldım şimdi bana nasıl yapar bunu.
                          Halbukim sırf onun için o kadar kontör yüklemiştim yazık etti bana
                          ts_mania

Yorum

Banada çok geldi bu mail. Okumadan sildim
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Bıktım bu maillerden
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X