ardaım pes ile ilgili güncel bir başlık bulamadım....evet arkadaşlar pes 2008 oynayanınız varmı görüşleriniz neler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Pes 2008
Daraltma
X
-
pes serilerinin hepsini oynadım ve orjinal olarak almanızı tavsiye eder online olarak dünyadaki bütün pes ustaları ile oynanızda isterim çok güzel bir oyun üstüne tanımıyorum sakın buraya fifa falan iyi yazmayın pes tek geçiyor sebebler çok yapay zekadan tutun tüm gerçekçi şeyler mevcuttur iyi bir sistem de bilgisayarda rahatca ve güzel bir keyif veriyor süper oyun.
ps3 de ise oynadığım bilgisayarla arasında çok bir fark yok sadece bir kaç değişiklik ama oyundaki grafiklerde değişiklik görmedim.
Yorum
-
Pes 2008 gerçekten Süper yapılmış... Ama Tövbe ettim bu aralar geçen gün 8 saat aralıksız oynadım Parmaklarım koptu 1 ay yasak
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
beyler bende ps3 te oynadım gercekten cok guzel yapmıslar.. oyunda gercek hayattakı futbol oynar gıbı zevkı alıyorsunuz ama bu işi winning daha iyi yapıcak bence ayrıntılar daha iyi pes 08 de gol atınca seyırcı katkısını goremıyorsunuz formalar ve futbolcu yuzlerıde pek ıyı degıl ben acıkca wınnıng ı beklıorum..FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler bende ps3 te oynadım gercekten cok guzel yapmıslar.. oyunda gercek hayattakı futbol oynar gıbı zevkı alıyorsunuz ama bu işi winning daha iyi yapıcak bence ayrıntılar daha iyi pes 08 de gol atınca seyırcı katkısını goremıyorsunuz formalar ve futbolcu yuzlerıde pek ıyı degıl ben acıkca wınnıng ı beklıorum..
dostum artık o tarihte kaldı winnig i pes satın aldı yani bünyesinde artık winnig üretilmeyecek winnig in sadece yamaları çıkar o kadar
Yorum
-
+ oyunda oynanabilrlik bozulmuş ve birazda olsa fifaya benzemiş bence bu çok kötü olmuşİlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegecen kiraladim pes2007den bi farki yok bence..
Yorum
-
pes4, pes5, pes6 fark etmiyor arkadaş, 70'li yılların sonundaki Trabzonspor gibiyim rakip bi korner kazanırsa kendini başarılı sayıyor
hiç sanmıyorum ama inşallah pes 2008 de kendime göre bi rakip bulabilirim...
yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum