Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başbağlar Katliamını Unutmadık..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başbağlar Katliamını Unutmadık..

33 Başbağlarlı'nın acısı yürekleri dağladı
    Erzincan'ın Kemaliye ilçesi Başbağlar köyünde 5 Temmuz 1993 tarihinde PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda 33 vatandaşın şehit edilmesinin 14. yıl dönümü, Başbağlar köyünde düzenlenen törenle anıldı. Katliamın üzerinden 14 yıl geçmesine rağmen, Başbağlar'da yüreklerde halen şehitlerin acısı yaşanıyor.

Erzincan'a 204 kilometre uzaklıkta bulunan, Barasor Vadisi'nin en son köyü olan Başbağlar'a, 5 Temmuz 1993 tarihinde eli kanlı PKK terör örgütü üyesi 100 kişilik grup gelerek, yatsı namazında bulunan köyün erkeklerini bir alanda topladı. Köyde kadın, çocuk ayrımı yapmadan meydanda yaklaşık 1.5 saat terör örgütünün propagandasının yapılmasının ardından, erkekler köyün 100 metre uzaklığında ki kavaklık bölgeye götürülürek katledilmişti. Terör örütünün gerçekleştirdiği saldırıda, 29 kişi kurşuna biri çocuk 4 bayanda yakılan evlerde diri diri yanarak can verdi. Bu hunhar saldının üzerinden tam 14 yıl geçti ama Başbağlar'lılar halen bu katliamı unutmadılar.

Bu kalleş baskında şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına Allahtan sabr-ı cemil diliyorum... Kahrolsun Pkk
    Bu kalleş baskınla ilgili gerekli bilgileri bu linkten bulabilirisiniz..

milyonlarin askisin

bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum onların intikamı alınacak er geç

Yorum

ALLAH bir daha böyle şeyler yaşatmasın
      Hepsinin ruhu şad olsun
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

sivas ın rövanşıdır..
        kamptan kaçan teröristlerin intikam sözleri köyde sağ kalanlar tarafından anlatılır..

ama ne gariptir ki sivas durmadan gündemde iken başbağları gündeme getirmez kolayına..

ikisi de rezillik...

Yorum

bu vahşeti yapanların insan olduklarını sanmıyorum.
          Şehitlerimize ALLAH'tan rahmet diliyorum.....

Yorum

Sadece onu değil yaptığınız hiç bir pisliği unutmadık teröristler....

Hesap günü çok yakın....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ama ne gariptir ki sivas durmadan gündemde iken başbağları gündeme getirmez kolayına..
              Enteransandır. Katliamlara meraklı olanlar insan haklarından dem vuranlar sözbirliği etmişcesine bu katliamı ağızlarına almazlar. Yazıklar olsun hepsine.

Ölenlere bir kez daha cenab-ı hak'dan rahmet diliyorum.

" tahminen 100 kişinin gerçekleştirdiği belirlenen Başbağlar Katliamı davasının sadece iki sanığa verilen 14 ve 3,5 yıllık mahkumiyet cezalarıyla kapatılmıştır. Abdullah Öcalan ise itiraflarında Başbağlar baskınını PKK'lı Dr. Baran'ın Sivas olaylarına misilleme olarak gerçekleştirdiğini söylemişti.
              En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 06.07.2007, 11:52.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

KÖPRÜ kitabında da bu katliamı anlatıodu.. vali recep yazıcıoğlu dönemindeki bir katliam.. kahrolsun pkk!!
                "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

Onca çocuğu öksüz ve yetim bırakanlar,onca kadını dul bırakanlar insan olamazlar.Afyon yutmuş hayvanlar, ne istediniz onca masum insandan?Allahınızdan bulasınız, iki dünya da yüzünüz gülmesin...

Katliam denilince akla nedense hep Sivas gelir,ya da birileri bunu bizim aklımıza hep getirir.Başbağları ben sadece bir kaç Erzincanlı minübüsün arkasında ''Başbağları unutmadık'' şeklinde yazan afişlerde görmüştüm.

Madımak oteli müze olsun diyen dantellere sormak lazım...Başbağları ne yapacağız?
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Yaptıkları hangi pisliği unuttuk ki bu vatanı olmayan şerefsizlerin!

Başbağlarda hayatını kaybeden tüm insanlarımızın ruhları şad olsun mekanları cennet olsun.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Bütün şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin

hainler cezasını çekecek
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Yine bu günlerde Sivas gümdemde ancak Başbağları hatırlayan bir zat-ı muhterem ne yazıkki yok.....Hain saldırıda şehit olan vatandaşlarımızı saygıyla anıyor Allahtan rahmet diliyorum....
                        :mad:

Yorum

Başlığı görünce hem çok şaşırdım hemde gurur duydum...

Başbağlardan haberi olan o kadar az insan varki, hatta şöyle söylebelirim başbağları bilipte bunu dile getirebilecek o kadar az insan varki...

İki katliamdan sessiz sedasız olanıdır başbağlar...

Ama çok şükür bmn bunada el attı...
                          Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

Allah rahmet eylesin tüm şehitlerimize pkk kürt,türk,alevi dinlemiyor kardeşliğimizi kimse bozamaz katledilen 33 vatandaşımızı rahmetle anıyoruz ...
                            Kazimişi gzas vorert

Yorum

vallah bende ilk defa duyuyorum bunu..
                              Allah rahmet eylesin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim