Bundan yaklaşık 15 ay önce belediyenin spor parkında ayaklarımı çalıştırmak için spor yaptım. Akşamında da maç oynadım. Dizimde bir darbe sonucu şişlik oluştu. Daha sonra Dizimi tam açamadım. Üzerine basamadım aynı zamanda. Doktora gitmedim, incittim zannettim. Bekledim geçti bir problem olmadı. Askere gittim Askerde futbol oynarken dizimi hafif döndürdüğümde yine aynı sorunla karşılaştım. Yaklaşık olarak üzerinden 4 ay geçmesine rağmen yine üzerine basamadım. Doktora gittim. Film + MR Çekildim. Doktorlar hiçbir şey olmadığını söyledi. İlginç bir şekilde dizimi döndürdüğümde 1 hafta üzerine basamıyorum ama dizimde problem yok. Sadece ufak bir menisküs zedelenmesi dediler. Bende dinlendirip geçeceğini tahmin ettim. Askerlik bitene kadar futboldan uzak durdum. Hiçbir problem çekmiyorum gün içinde. Daha sonra geldim askerlik bitti. Bir halı saha maçına çıktım sadece 5 dakika oynadım fakat dizim yine tutuldu. Bu sefer yaklaşık olarak 20 gün dizimi dümdüz bir şekilde asla açamadım. Üzerine basamadım. Bekledim ve geçti. Dizimi yan çevirdiğimde ve üzerine baskı uyguladığımda dizim bir anda ani bir acı ile yanıyor. Dizimin üzerine güç bindiremiyorum. Yürürken devamlı dizim atıyor gibi oluyor. Fakat 20 gün sonunda tamamen iyileşiyorum.
Bu sorun nedir bilen var mı ? Yardımcı olabilecek var mı ? Karşılaşan var mı ? Fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Sonuçta futbolcu hastalığı gibi. Belki karşılaşan olmuştur.
Şimdiden fikir belirtenlerden Allah razı olsun.
Bu sorun nedir bilen var mı ? Yardımcı olabilecek var mı ? Karşılaşan var mı ? Fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Sonuçta futbolcu hastalığı gibi. Belki karşılaşan olmuştur.
Şimdiden fikir belirtenlerden Allah razı olsun.
Yorum