Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Köksal BABA

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Köksal BABA

Böyle bir başlığın eksikliğini hissettim.

Babayla ilgili anı, hatıra, fikir, iyi dilek ve her türlü düşüncelerimizi paylaşabileceğimiz bir başlığın olması gerektiğini düşünüyorum.

Saygılarımla.
    En son ibrahim tarafından düzenlendi; 27.01.2016, 10:59.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Babanın hastalığı ne kemik erimesi filan mı ?

Yorum

ben de bu başlığı kim açacak diyordum hastasıyız köksal babanın ...

Yorum

Diğer başlıklarda da sormuştum cevap veren çıkmadı. Köksal babanın azılı düşmanı "Rıçıt" var ya. İşte o "Rıçıt" ne demek? Richard mı demek istiyorlar?
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

sekiztaşın Güraya vurduğu kroşeler ve ettiği küfüre bayıldım kime sövceğini iyi biliyor köksal baba

00:43 saniye

-JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Bazı gereZekalı ahmaklar bizim trabzon milleti olarak böyle bi abimizi aramıza alıp hayat mücadelesine ortak olmamazı Algıyayıp idrak edemedikleri için dalga geçilmemesini söylüyorlar. Bababababaa ulan be denyo böyle bi abi yurdun başka yerinde olsa evinde tek basına ölüme terk ederler. Böyle tipler olduğu zaman köksal babayı ve trabzon insanının sadece sadece bu huyunu seviyor insan.

Yorum

"trabzon'un göz bebeği. büyük şehirlerin herhangi birinde yaşasa muhtemelen herkes tarafından dışlanarak sokaklarda sefil bir ömür tüketecek ya da annesi yaşadığı müddetçe hapisten hallice bir ev hayatı yaşayacaktı. çok şükür ki trabzon'da yaşamaktadır. dalga geçtiği iddia edilen onlarca insan onu sahiplenmiştir ve 24 saat kollamaktadır. o esnaf hiçbir mecburiyeti yokken tüm aktivitelerinin içine köksal baba'yı da dahil etmektedir. adamlar iş seyahatine giderken bile köksal baba'ya da uçak bileti alıp gezdirmektedirler. trabzon'da giremeyeceği kapı yoktur. kimse kılına zarar gelmesine müsade etmez. o insanlar kendilerine ve çevrelerindekilere çok daha acımasız şakalar yapmaktadır. velhasıl kendilerinden ayrı tutmamışlar, kendi başına normal bir yaşam süremeyecek bu insanı mümkün olduğunca sosyal hayatın içinde tutmaktadırlar. varolsunlar.

koksal baba tek örnek de değildir. bir münevverimiz vardı zamanında. ona da her kapı açıktı. hayatta mıdır bilmem. rehabilite edilme imkanı kısıtlı olan bu insanlar trabzon insanı sayesinde yaşamın içerisindedirler."

Alıntı : https://eksisozluk.com/entry/56545002
              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "trabzon'un göz bebeği. büyük şehirlerin herhangi birinde yaşasa muhtemelen herkes tarafından dışlanarak sokaklarda sefil bir ömür tüketecek ya da annesi yaşadığı müddetçe hapisten hallice bir ev hayatı yaşayacaktı. çok şükür ki trabzon'da yaşamaktadır. dalga geçtiği iddia edilen onlarca insan onu sahiplenmiştir ve 24 saat kollamaktadır. o esnaf hiçbir mecburiyeti yokken tüm aktivitelerinin içine köksal baba'yı da dahil etmektedir. adamlar iş seyahatine giderken bile köksal baba'ya da uçak bileti alıp gezdirmektedirler. trabzon'da giremeyeceği kapı yoktur. kimse kılına zarar gelmesine müsade etmez. o insanlar kendilerine ve çevrelerindekilere çok daha acımasız şakalar yapmaktadır. velhasıl kendilerinden ayrı tutmamışlar, kendi başına normal bir yaşam süremeyecek bu insanı mümkün olduğunca sosyal hayatın içinde tutmaktadırlar. varolsunlar.

koksal baba tek örnek de değildir. bir münevverimiz vardı zamanında. ona da her kapı açıktı. hayatta mıdır bilmem. rehabilite edilme imkanı kısıtlı olan bu insanlar trabzon insanı sayesinde yaşamın içerisindedirler."

Alıntı : https://eksisozluk.com/entry/56545002
                Gördüğüm en güzel açıklama.

Yorum

Baba'ya destek çıkılması, sahiplenilmesi müthiş bir olay. Allah razı olsun. Yukardaki yazıyı bu yüzden katılıyorum.

AMA;
                  çizgi'yi aşmamak lazım. Malesef çoğu görüntülerde abiler sağolsunlar işin b.k'unu çıkarıyorlar. Hayır öyle birşey yok, hepsi samimi demeyin Allah aşkına.
                  Resmen 30 küsür yaşında'ki kardeşimiz ile bir nevi dalga geçiliyor, şebeklik yaptırılıyor. Kalpleri bilen birtek Allah cc, ama bu çizgi'ye iyi dikkat etmek lazım.

naçizane düşüncem...
                  En son Harun-61 tarafından düzenlendi; 27.01.2016, 11:45.
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Yanındaki Süleyman Köse tribün lideri falan mı?
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

Bende dalga geçildiğini düşünenlerdenim. Yardım şaklabanlık yapılmadan da yapılabilir. Bizim köyde de var böyle bir engelli ve bütün köy sahip çıkıyor ve aynen bunun gibi dalga geçiliyor.

Loading %61..

Yorum

Ben tam aksini düşünüyorum. Dalga geçilmiyor. Bizim ile malesef aynı şartlarda değil. Oda bence bu tür ilgiden dolayı mutludur. Her iki kesimde mutlu oluyor. Ben Köksal babayı çocuğa benzetiyorum. Çocukla oynarsın hem çocuk keyif alır hem sen. Kimse dalga geçildiğini düşünmez.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

* Köksal baba'nın meşhur olması arttıkça tehlikeli başka bir boyuta geçtiğini düşünmekteyim. Eline silah vermeler felan oyuncakta olsa. Sağlığı ile ilgili sorunlar varken adamı özellikle sinirlendirerek gülmeye çalışmak neyin kafası onuda hiç anlamış değilim
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yanındaki Süleyman Köse tribün lideri falan mı?
                            Evet kardeşim
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Yanında bir abimiz devamlı görünmekte. Anladığım kadarı ile Köksal Baba ile çok yakından ilgileniyor. Nereye gitse yanında...

Helal olsun...

Köksal Baba şuanki durumda hayatın içinde bir insan ve bunu sağlayanları ayakta alkışlıyorum...

Güzel bir olay...
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X