Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ezikbahçe cumhuriyetine ithafen

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ezikbahçe cumhuriyetine ithafen

önceleri küçük bir espriydi fenerbahçe cumhuriyeti kelimesi..sonra sahadaki basarisizliklardan sonra bu basarisizliklari ört bas etmek için ortami degistirmek ve kendilerine göre fenerbahçenin büyüklügünü göstermek için her fenerlinin fenerbahçe cumhuriyeti kelimesinin kullanmasina özen gösterttiler.. fenerli yazarlar her galibiyetten sonra fenerbahçe degil fenerbahçe cumhuriyetinin basarisi diye ortaligi galeyana getirip fenerlileri zevkten 4 köse ederken,diger takim severlerin tepkisini çektiler

Gerçekten neydi bu Fenerbahçe cumhuriyeti kelimesi.. hadi bizler olayin bir sakadan oldugunu biliyorduk ve sürekli esprili anlayisimizla yaklastik ama fenerliler sürekli artirarak bu kelimeyi sade ortamindan alarak büyük bir kaosa sürükledi..

CL.de sparta prag maçinda dev bir bayrak yaptirmislardi ..üzerine fenerbahçe cumhuriyeti yazacakti.. önce savcilik izin vermedi ama savcilik izin vermedigi halde kendi bildiklerini okudular ve fenerbahçe cumhuriyeti bayragini açtilar..hemde ingilizce olarak..amaçlari kendi cumhuriyetlerini dünyanin görmesini istemeleriydi..

Soruyorum simdi size.. Tüm dünyadan izlenen CL maçlarini izleyen bir ingiliz o bayragi görünce sormucak mi türkiyede azinlikmi yasiyor ya da yeni bir devlet mi kuruldu diye??

sürekli doguya ve güneydoguya yönelen ordumuz neden fenerin bu propagandasini bölücülük kapsamina almiyor???? hatta ankarada kislada fener cumhuriyetli futbolculara neden yemek veriliyor?? madem onlar kendilerini Türk degil de Fenerbahçe Cumhuriyetinin vatandasi sayiyorlar,,

bu yüzden hiç kimse kusura bakmasinn...dün akjsamki maçta ne üzüldüm ne de sevindim..çünkü sahada ingilizlerle fb cumhuriyeti futbolculari maç yapiyordu.. o yüzden türkiyeninde bu yüzden rezil oldugunu sanmiyorum.. rezil olan varsa onlarda kendilerini türk sanmayan fener cumhuriyetinin vatandaslaridir..

Aynen katiliyorum hatta ilave olarak

Kürdistan cumhuriyeti diye nara atanlarla,FB cumhuriteyi diyenler arasinda zerre kadar fark yok benim gözümde.Sabah bir çok kisiyede sunu söyledim.

FB cumhuriyeti ile ingiliz ler arasinda maç yapilmis onlar rezil olduysa FB cumhuriyeti adina rezil oldular beni baglamaz.
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

onlar kendi kucuk dunyalarinda kral olmak istiyorlar biz ise türkiyenin

Yorum

İlk olarak surmenekoprubas tarafından gönderildi
        onlar kendi kucuk dunyalarinda kral olmak istiyorlar biz ise türkiyenin

biz zaten türkiyenin kraliyiz [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

TRABZONSPOR IN REPUBLIC OF TURKEY.... Edited by: L-M^

Yorum

su basligida ezikbahçe diye degissen

Yorum

Alacan Azize yi atacan Imraliya aponun yanina hem apo sikilmaz artikhem hak yerini bulmus olur...republic of ezikbahçeymis[img]smileys/smiley5.gif[/img]...republic of manchester[img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: L-M^

Yorum

İlk olarak agantha tarafından gönderildi
                Alacan Azize yi atacan Imraliya aponun yanina hem apo sikilmaz artikhem hak yerini bulmus olur...republic of ezikbahçeymis[img]smileys/smiley5.gif[/img]...republic of manchester[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                REPUBLIC OF ROONEY....[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

gastede gördüm bomba bir pankart
                  wimbildin tenis turnuvasi
                  ilk set 6_2 tam olarak yazilisini bilmiyorum idare edin [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  ÇiLGiNLaR_TaYFaSi

Yorum

REZILLIK OF FENERBAHCE

Yorum

İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi
                      REZILLIK OF FENERBAHCE

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi
                        REZILLIK OF FENERBAHCE
                        Sunu PANKART olarak yapip ezik maçinda stata assak harika olur...[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

62 den tavsan olur ama fenerden bi mok olmaz.. zuahahahhahah [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          bize her yer trabzon...

Yorum

cumhuriyet kelimesini biz ya da bir diyarbakirspor kullansaydi türkiyedeki savcilar..avukatlar..medya..kisacasi serefsizler agizlarindaki taze salyayla saldirir bölücülük yapiyorlar diye bas bas propaganda yaparlardi ama nedense konu ezikbahçe olunca durum degisiyor

hatta bölücülükle ugrasmakla 1 numarali görevli olan askeriye nedense bölücü ezikleri kendi kislalarina çagirarak yemek veriyor

OLAYA BAKIN !!!!!

TÜRKIYE CUMHURIYETI ASKERIYESI TÜRKIYE IÇINDE BÖLÜCÜLÜK YAPAN ezikbahçeye KENDI KISLASINDA YEMEK VERIYOR..MASRAFLARIDA BIZIM DEVLETE VERDIGIMIZ VERGILERLE VE PARALARLA KARSILANIYOR ..

Yorum

Tek kelimeyle REZILLIK CUMHURIYETI!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X