Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gelin Bakalım, Gelin Cehenneme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gelin Bakalım, Gelin Cehenneme

Trabzon’a Uçak Organizasyonu Düzenliyoruz !

26 Kasım 2006 Pazar günü saat 19.00'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Trabzonspor ile oynayacağımız karşılaşmaya uçak organizasyonu düzenliyoruz. Organizasyona katılım ücreti 250 YTL dir. (Uçak Gidiş + Dönüş) Organizasyon ücretine maç bileti dahil değildir. Bilet temini ücreti karşılığında tarafımızdan yapılacaktır. Son müraacat 21 Kasım Salı saat 17.00 a kadardır. Ayrıntılı bilgi için 0 536 878 19 07 no lu telefonu arayabilir ya da info@gencfb.org adresine mail atabilirsiniz.

Ezikler geliyormuş maça hemde uçakla karadan giremiyolar havayı deneyecekler bekleriz.
    GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

250 YTL'ye hastahane masrafları dahil mi?

Yorum

Benim onlara söyleyecegim tek şey enkaliteli çocuk bezi canbebe yanlarında bulundurmayı ihmal etmesinler
      GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

Edittttttttttttttttt
        En son Lapina tarafından düzenlendi; 15.11.2006, 19:40.

Yorum

helal olsun olsun o gelen eziklere....hem 250 ytl verip trabzona gelme cesaretini gösterecekler hemde dayak yiyip geri dönecekler...Ben onları sadece tebrik ederim helal....
          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
          Her Türlü ;)

Yorum

yaw bende okuyunca dedim heralde organizasyon bize aitt.Gelsinler gelsinler.
            Özkan SÜMER

Yorum

arkadaşlar trabzonun misavir pervelliğini gösterin bir kamyon dayak atın şöyle güzelce

Yorum

uşaklar güzel bi karşılama yaparlar onlara meraklanmayın.. haole sağlam bi dayak videosu isteriz
                Hadi eyvallah..

Yorum

geçen senede böyle bir org. yapmayı planlıyolardı
                  sora otobüsle geliyorlardı ama giresunda yakalandılar ne yazııkki

Yorum

ah ah trabzonda yaşıyacaktım birde böyle bir karşılama yapsaydık allah ne verdiyse girerdim
                    www.akyuzkalip.com
                    www.facebook.com/akyuzkalip
                    www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ah ah trabzonda yaşıyacaktım birde böyle bir karşılama yapsaydık allah ne verdiyse girerdim
                      ah be ah kardes

ama olsun bizim yerimizede atarlar sen merak etme

ama arkadaslar videosunuda isteriz ha

Yorum

İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        250 YTL'ye hastahane masrafları dahil mi?

)))) o otobüse gereken itina stad yolunda gösterilecek!..
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

.. SPOR SEVGİ, BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR..
                          yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

İlk olarak jakobieen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            .. SPOR SEVGİ, BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR..

Sevgimizi görsün bi fenerliler....
                            Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim