Geleceğimizi Emanet Ettiğimiz Oyuncumuz...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Serhat ŞAHİN
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 19.08.2004
    • 863
    • İstanbul

Geleceğimizi Emanet Ettiğimiz Oyuncumuz...

iste size ispatı. hem trabzonlu hemde pafta hemde febe li olmaz. benim kanıma dokundu sizinle paylasmak istedim...

uyesıyım yonja.com'un bakarım trabzonlulara arada da bunu gorunce harbi dokundu bana...

asagidaki resme goz atin da bakin...
    En son Serhat ŞAHİN tarafından düzenlendi; 16.10.2006, 23:41.
    "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
    Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
    Rabbim TÜRKÜ korusun!
  • Serhat ŞAHİN
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 19.08.2004
    • 863
    • İstanbul

arkadaslar ses verin...
    Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• Recep Çaltepe

gerçek diilmiş gibi gelio bana, birilerinin hinliği gibi. bile bile lades dicek kadar akılsız da değildir bence.

Yorum

• Serhat ŞAHİN
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 19.08.2004
        • 863
        • İstanbul

egerki kac sendir ben yonjada takiliyorsam odur derim listesinde paftan baska usaklar da var...

msjlari pek tutmam. trabzonlumusun? diye baslik atip paftami oynuyorsun dedim ilk msjda. evet dedi ondan sonra

t®ß-§З®ΗДŧ wrote:
        -------------------------------------
        ve fenerlisin, dogrumudur?
        bunu yazdim....

gelen cvp:
        evet sakıncası varmı?

bana dokundu. bu msjdan sonra da yazmadim bisey...
        Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• Berk Akçay
          • 31.05.2004
          • 3771
          • Trabzon

terbiyesiz adi insan işte bu çocuk TRABZONSPOR un alt yapısında oynuyor birde utanmadan
          "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Berat
            Trabzonspor Kongre Üyesi

Yönetim Kurulu
            • 14.09.2004
            • 8381
            • İstanbul

PAF takımda en beğendiğim adamlardan birtanesiydi. Geçen yıl çok maçını izlememiştim ama izlediğim maçlarda bende çok olumlu izlenimler bırakmıştı..

Eğer doğruysa yazıklar olsun..Ve bu arkadaş eski yöneticimiz Nevzat Şakar'ın da yiğeni..
            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Mesut AKYILDIZ
              • 07.07.2004
              • 1332
              • Vergi Müfettişi
              • İstanbul

Bu tip sitelerdeki profillere pek itibar etmemek gerekir diye düşünüyorum birçok kişi paf futbolcularımızın bu bilgilerine kolayca ulaşabilir, temkinli yaklaşmakta fayda var sonuçta futbolculuk popüler bir meslek ve kişinin kendisinin haberi olmadan bu bilgileri herkes istediği gibi kendi menfaatine göre kullanabilir. Ben somut bir sey görmeden yorum yapmanın yersiz olacagı düşüncesindeyim. Şöyle ki hemen bu isim de bir futbolcumuzun altyapımızda oynadıgını tespit ettim ne malum başkalarının da bu bilgileri kullanmaya çalışmadıgı.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• kuzey_lee
                Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                • 31.05.2004
                • 2312

o takımda onyana hiçbir çocuğun trabzonspor a takım formasını giyme garantisi yok.bırakın garantiyi,öyle şansı bile yok..o çocuklara trabzonsporluluğu aşıladın da onlar mı almadı?

sorun ziyada olduğu kadar onlarla ilgilenenlerde,daha doğrusu ilgilenmeyi idmana çıkarmak zannedenlerde..

bu arada profil ziya'nın kendisine ait.kimse gidip de trabzonspor paftaki sıradan biri için yonjada profil açıp böyle bişey yapmaz.yapacaksa abileri için yaparlar

Yorum

• ts_fan

Admin bey, sövsek caiz midir?

Yorum

• Şahinoğlu
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 29.05.2004
                    • 2781
                    • İstanbul

Valla oraya Trabzonspor formalı resmini koyup caka yapacaksın sonra kızlara yalakalık olsun diye fenerliyim yazacaksın kimsin sen lan , o formayı söktürmüyen ne olsun biraz daha araştıralım bakalım mesaja cevap yazmış bide utanmadan mahsurumu var feneri tutmamın gibilerinden , eğer gerçekten fenerliyse o formayı söktürmezsek sırtından yazıklar olsun bize.
                    DOZER CEMİL

Yorum

• Berk Akçay
                      • 31.05.2004
                      • 3771
                      • Trabzon

tabikide fatihin dedğine bende katılıyorum kimse gidipde paf takımda oynıyan bir çocuga yonjada profil açmaz bence o çocuk kendisi terbiyesizlikten başka birşey değildir bu
                      "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Recep Çaltepe

...Büyük Trabzonspor...
                        En son Recep Çaltepe tarafından düzenlendi; 17.10.2006, 00:39.

Yorum

• Tunga
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 29.11.2004
                          • 11392
                          • Yüksek Mühendis
                          • İstanbul

Adam fenerliyim demiş, sen sövmekten mi bahsediyorsun.

Sen değil miydin tribünde "oturan fenerli olsun" diyen. En ağır küfrü etmiş zaten kendisine.
                          Trabzonsporlu olmak...
                          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Serhat ŞAHİN
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 19.08.2004
                            • 863
                            • İstanbul

ben yalan ya da dogru ama biliyorum ki bu sitede bizim A Takiminde oynayan futbolcularimiz ki kimler oldugunu soyleyebilirim. bi kaciyla muhabbet ettim. takildiklari asikardir buraya. takilsinlar bisey demiyorum ama o febe yi gorunce icim ciz etti.

benim yillarim tayin gormekle gecti babadan dolayi ve ben trabzon benim herseyim diyorsam. bunu trabzonda buyuyen ve yetiseneler icin beklemem dogaldir diye dusunuyorum bu benim sahsi fikrim. feneri tutana da saygi gostermem trabzonlu olupta.

ben gordugum seyi paylasmak istedim aile olarak gordugum BMN ile...
                            Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• Berat
                              Trabzonspor Kongre Üyesi

Yönetim Kurulu
                              • 14.09.2004
                              • 8381
                              • İstanbul

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
                              o takımda onyana hiçbir çocuğun trabzonspor a takım formasını giyme garantisi yok.bırakın garantiyi,öyle şansı bile yok..o çocuklara trabzonsporluluğu aşıladın da onlar mı almadı?

sorun ziyada olduğu kadar onlarla ilgilenenlerde,daha doğrusu ilgilenmeyi idmana çıkarmak zannedenlerde..

bu arada profil ziya'nın kendisine ait.kimse gidip de trabzonspor paftaki sıradan biri için yonjada profil açıp böyle bişey yapmaz.yapacaksa abileri için yaparlar

Trabzonlu ve Trabzonspor'da oynayan bi adama bi de Trabzonsporluluğu aşılmak mı gerekiyor Trabzonspor'u tutması için??

Altyapıdaki oyuncularla mutlaka ilgilnemk lazım, o konuda eksikliklerimiz de vardır,doğrudur,sen benden daha iyi bilirsin zaten ama hiç bir şey o vatandaşın fenerbahçeli olmasına mazaret OLAMAZ!...
                              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...