Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Milan'li Kaka İslam'ı seçti ...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milan'li Kaka İslam'ı seçti ...

elhamdulillah ..............

Dünya Bülteni Haber Merkezi

Brezilya asıllı yıldız futbolcu Ricardo Kaka İslam’ı seçti. Geçen Kuveyt’e yaptığı bir gezi esnasında Müslüman olduğunu ilan eden Kaka, İslam’ı seçmeden önce birçok kitap okuduğunu belirtti. Kaka yaptığı açıklamada, "Ben Müslüman olmak için doğdum" dedi. Brezilya futbolunun yakın zamanda yetiştirdiği yıldızlardan bir tanesi olan Milanlı Kaka, Brezilya’da genellikle fakir ailelerin çocukları futbolcu olurken Kaka’nın ailesi Brezilya’nın önde gelen ailelerinden birisi.

Kaka kimdir?
    Ricardo Izecson dos Santos Leite (bilinen adıyla Kaka) 22 Nisan 1982’de Brezilya’da doğmuştur. Günümüz forvet kriterlerine uygun sürat çalım ve sert şutlarıyla son derece başarılı bir futbolcudur. Brezilya'nın Sao Paolo takımında yıldızı parlayan Kaka, 2003 yılında 8.5 milyon € karşılığında Milan'a transfer olmuştur. Şu anda A.C Milan'da oynamaktadır. Forvetin arkasında merkez orta sahada, ofansif orta saha oyuncusudur. Milan'da 22 numaralı formayı giymektedir. Brezilya milli takımının 2002 Dünya Kupası kadrosunda da yer bulan Kaka 2006 Dünya Kupası'nda da Brezilya milli takımı kadrosunda yer almaktadır.

Allah imanini dahada güclendirsin.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

valla bu işn michael jacksonun müslüman olması gibi olmasın

Yorum

eğer doğruysa haytı boyunca yaptığı en önemli seçimini yapmış.. ne mutlu ona..
      yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

Gerçek haber ise Helal olsun
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

Konuyu Harun kardeşim açtıysa doğruluğundan şüphem yok.. febe'yi madara ettiğinde sana olan sempatim artmıştı, artık seni daha da başka seviyorum Kaka..
          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

helal valla
            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

Insallah dogrulugunu tüm dünyanin gözü önünde tastik eder, buyuk bir hizmet yapmis olur

Yorum

ne mutlu ona gercegi ve dogruyu gördü
                bide helal olsun
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

süper bi olay yaa ne mutlu ona inşallah islamın gereklerini yerine getirebilen cidddi bi müslüman olur

Yorum

helal olsun

Yorum

Helal olsun Kaka'ya

Yorum

edit...

biraz gereksiz olmuştu gerçekten de...
                        En son Recep Çaltepe tarafından düzenlendi; 15.10.2006, 17:48.

Yorum

eğer doğruysa(nedense pek inanamıyorum) çok sevindim böyle bi oyuncunun müslüman olmasına zaten futbolu ile çok beğenilen bi oyuncuydu artık kişi olarakda onu seviyorum

Yorum

İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şimdi sıra geldi kendisine yeni bir isim bulmaya, bence "Fatih" olsun adı, ne de olsa her zaman "Fatih"ler darmadağın ediyor "bizans"ı
                            müslüman olması arapça bi isim kullanmasını gerektiriyo mu??

bu arada helal olsun..
                            Hadi eyvallah..

Yorum

İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              müslüman olması arapça bi isim kullanmasını gerektiriyo mu??

bu arada helal olsun..
                              bilmem benim ismimde arapca degil ondan cehennemlikmiyim ???

bence böyle konulara hic girmemiz gerekmez eger müslümanligi sececek kadar akli fikri varsa gerisinide yapar simdiki en büyük yanlis islam düyasinin ondan bi beklentisi olursa olur

zinedine zidane da müslüman ayni ona nasil karisilmadiysa rikiyede (kaka) ayni sans verilmeli dinini tanimaya yada daha dogrusu ögrenmeye
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim