Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

NBA 2K17 l NBA SERİSİ

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Derrick Rose hala böyle smaç basabiliyor mu ya

Şaka bir yana mükemmel bir oyun. Bilgisayarımı değiştirene kadar oynardım bu oyunu, artık arkadaşlarla playstation kafeye gittiğimiz zaman oynuyoruz arada bir. Arka sayfada 2k13'ten grafikler görünce bir hoş oldum.
    Yahsi Bati 51:28

Yorum

Yarın oynanacak maçtan önce oyunda Anadolu Efes'le karşılaştık uzatmaya giden maçta zor da olsa kazanmayı bildik

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

İlk olarak Berky61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yarın oynanacak maçtan önce oyunda Anadolu Efes'le karşılaştık uzatmaya giden maçta zor da olsa kazanmayı bildik
        OO süpermiş. Kendin mi editledin? Biryerlerden indirebiliyor muyuz??
        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Ah ulan şu edit olayını PS4'e getirmediler gitti.

Yorum

İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            OO süpermiş. Kendin mi editledin? Biryerlerden indirebiliyor muyuz??
            Olayı şöyle açıklayayım bu yama 2 sene NbaTrky sitesindeki bir ekip tarafından ''TBL 2K13'' yaması olarak çıkarıldı indirme linkleri büyük ihtimalle patlamıştır bende arşivimde yeni buldum yamayı, Trabzonspor kadrosunu mevcut oyuncuları transfer ettim, olmayanları (Bost, Velickovic, Hardy vb.) kendim yarattım bir boş vaktimde eğer isterseniz upload yapmayı denerim ama pek anlamam o işlerden.
            Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Olayı şöyle açıklayayım bu yama 2 sene NbaTrky sitesindeki bir ekip tarafından ''TBL 2K13'' yaması olarak çıkarıldı indirme linkleri büyük ihtimalle patlamıştır bende arşivimde yeni buldum yamayı, Trabzonspor kadrosunu mevcut oyuncuları transfer ettim, olmayanları (Bost, Velickovic, Hardy vb.) kendim yarattım bir boş vaktimde eğer isterseniz upload yapmayı denerim ama pek anlamam o işlerden.
              2K13 te mi calisiyor sadece? Ben de 2K14 var.
              Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2K13 te mi calisiyor sadece? Ben de 2K14 var.
                Yalnızca 2K13'te çalışır.
                Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

2K15 iniyor
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2K15 iniyor
                    Hiç oynama fırsatı bulamadım oyun nasıldı?
                    Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

NBA 2K14 l NBA SERİSİ

Hiç oynama fırsatı bulamadım oyun nasıldı?
                      Anlatılmaz yaşanır kardeşim, iyi bir sistemin varsa inanıaz zevk alırsın. Ben daha çok PS4'te oynuyorum, yok böyle bir şey, şu ana kadar yapılan en iyi spor oyunu, 2K daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. NBA 2K16'dan ses seda yok bu arada.

Yorum

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Anlatılmaz yaşanır kardeşim, iyi bir sistemin varsa inanıaz zevk alırsın. Ben daha çok PS4'te oynuyorum, yok böyle bir şey, şu ana kadar yapılan en iyi spor oyunu, 2K daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. NBA 2K16'dan ses seda yok bu arada.
                        O kadar iyi mi ya en kısa zamanda oynayacağım.
                        Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

NBA 2K16'da takımımız için şöyle bir şeyler yaptım.

Bu da salon

İşte bu da salonun videosu

IMGUR'a yükledim fotoğrafları, görüntülemeniz için dns ayarlarınızı değiştirmeniz gerekiyor.
                          En son Murat' tarafından düzenlendi; 23.11.2015, 14:26.

Yorum

Abi ellerine saglik gâyet güzel olmus, salonu begendim, koltuklar da bordo falan olsa tamamdir
                            Oyunu oynayacak kadar güçlü bilgisayar yok, e atarim de yok, oynayamiyoruz... arada arkadasta belki... ama çok severim 2k13'ten beri az çok oynamisligim vardir... bilgisayari güçlendirip oynasam mi acep, gaza geldim
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi ellerine saglik gâyet güzel olmus, salonu begendim, koltuklar da bordo falan olsa tamamdir
                              Oyunu oynayacak kadar güçlü bilgisayar yok, e atarim de yok, oynayamiyoruz... arada arkadasta belki... ama çok severim 2k13'ten beri az çok oynamisligim vardir... bilgisayari güçlendirip oynasam mi acep, gaza geldim
                              Ben PS4 ile oynuyorum, NBA'deki salonların çoğunda açık tonlar yok tribünlerdeki hepsinin tonları koyu, rengi bordo seçsem bile siyaha çok yakın bir bordo çıkıyor.

En son Murat' tarafından düzenlendi; 23.11.2015, 14:27.

Yorum

PS Store'da %50 indirim var alacak varsa kaçmasın.2 yıl sonra ben de geri dönüyorum bakalım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X