Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Merhaba arkadaşlar...

Az önce Ankara D.T'nin hazırlamış olduğu "kanlı nigar" adlı oyunu izledim.

Tek kelime ile mükemmel. Konun ele alınışı ve oyuncuların oyun sırasındaki yüz ifadeleri mütiş.
    Uzun süredir bu kadar eğlenmemiştim.

Şiddetle tavsiye ederim
    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
    **Latocan**

Yorum

• İlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      karadeniz'in yeşil doğasında, memleketinin tınılarıyla huzur bulmak istiyen herkes izlesin 'Sonbahar'ı...
      herşeyi bırakıp oralara kaçasınız gelicek...ertesi günse iğrenç istanbul trafiğinde saatlerinizi tüketirken kulağınızda sadece hoş nameleri yankılanacak...ama gidelecek bir yaylanız ya da üzerine yürüyücek dalgalı bir sahiliniz olmayacak...
      aslında filmin kahramanının memleketine gidiş hikayesini, öncelikle sebepleriyle anlamak gerek.. sonrasında Karadeniz, dalgasıyla, dağıyla, tulumu-kemençesi- türküsüyle sarıyor zaten izleyiciyi..

Filmi herkese tavsiye ederken, özellikle son türkü için dostum Ayşenur Kolivar'ı tebrik ederim.. güzel bir çalışma olmuş..

Yorum

• Mean Machine
        Bir kaç sayfa önceki yorumlara katılıyorum. Çok komik ve güzel bir film. Klasik bir Guy Ritchie filmi
        Sıyırmış psikopat rolü de çok yakışmış Statham'e. Keşke daha uzun süre sahne alsaymış filmde. Mimikleri çok komik olmuş, izle izle bıkmam
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Slumdog Millionaire

Tahminime göre bu yıl bütün ödülleri toplayacak.

Ayrıntılı bilgi için

Kesinlikle izleyin.
          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• The Namesake;
            az once izlediğim;
            Gurbette yaşamak ve çocuk yetiştirmeyle alakalı güzel bir film.
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              *The Bourne Ultimatum / Son Ültimatom (2006)

İzlemeyenler için tavsiye edeceğim son yılların en muhteşem aksiyon filmi.Matt Damon'ın kulvarında rakipsiz olduğunun bir göstergesidir ayrıca.
              Sıkılmadan tekrar tekrar seyredilebilecek , bir sonraki izleyişinizde bir öncekinde yakalayamadığınız diyaloglarla gelişen olayları kafanızda daha net şekillendireceğiniz ve "vay anasını" diyeceğiniz bir film olmuş.
              Matt Damon > Bruce Wills
              Daha geçen gün izledim ve her saniyesi aksiyon kokan bir film.Aynı zamanda içindeki şifrelerle insanda merak uyandıran bir film tavsiye ederim.
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Devil's Advocate.

Al Pacino da ne büyük oyuncu yahu.
                En son Muhammet tarafından düzenlendi; 01.02.2009, 12:02.
                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• üç maymun u 2. kez izledim evdekiler izlerken.
                  doğanın yagmur sesinin tadına vardım tekrar
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• en beğendiğim film amelie

Yorum

• Son dönemin fenomen filmlerinden 3 Maymun' dan sonra şu ortalığı kasıp kavurarak benim de merakımı cezbeden Issız Adam' ı da izledim geçen gün..

Şimdi çok daha iyi anladım ki arabesk müziğinin sinemaya uyarlanmış halinden öteye gidememiş Babam ve Oğlum denen göz yaşartıcı bombadan sonra Çağan Irmak' ın yapıp yapabileceği en iyi iş ancak bu olabilirmiş..

Şu içi neredeyse tamamen boş filmi 3 maymun ile kıyaslamak Benhur ile Dudikoff filmlerini kıyaslamak gibi olur bana kalırsa..

Bir kere filmde Ada rolünü oynayan hatunun yaptığı rol öylesine yapmacık ki ilkokul piyeslerindeki çocukların atraksiyonları bile çok daha gerçekçi gözükebilir..

Üstelik tencere kazıntısı bir ses ile böyle yapmacık tavırlar takınarak sabah akşam bıdı bıdı konuşup kafa ütüleyen bir kadını isterse Charlize Teron' a benzesin, ben de terkederdim

Filmdeki +13 uyarısına gelince. Bence bir de -18 yazmak gerekirmiş zira daha yukarısını etkileyebilecek kapasitede olduğunu zannetmiyorum..

Son olarak, +13' e aldanarak "Ulan madem ortada pek bir sanat yok, en azından gözümüz bayram etsin" diye düşünecek olanlar varsa o konuda da çuvallıyor film

Neredeyse üçte biri yatakta geçen filmde ailenizle izlerken kumandaya uzanmak zorunda kalacağınız tek bir sahne bile yok..

Fazla bile yazdım. İşte böyle bir film..
                      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Slumdog Millionaire

Tahminime göre bu yıl bütün ödülleri toplayacak.

Ayrıntılı bilgi için

Kesinlikle izleyin.
                        Izledim.
                        Asiri uzun olmasina ragmen kendini izlettiriyor film.
                        Yapanlari bu özgün senaryodan dolayi tebrik etmek gerekir.
                        Ayrica son dönem seyrettigim filmlerden Tarsem Singh'in "The Fall" filmini tavsiye ederim.
                        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Şu Benjamin Button'u ben de izledim.

Hakikaten enteresan bir filmmiş, beğendim
                          "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                          Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Gomorra
                            Son yılların en iyi mafya filmi hatta bir başyapıt deniyor. Bir başyapıt olduğu doğru aslında. Çünkü bugüne kadar yapılan mafya filmlerinden çok farklı. Hikaye bir kaç karakterin etrafında dönmüyor. Çokça karakter var filmi izlerken "bu kimdi ya" dediğim oldu. Film aslında bir belgesel gibi bir şey. Özellikle İtalya'da mafya ortamında büyüyen çocukların hayatını sert bir dille anlatıyor. Bu açıdan hoşuma gitti film.

Ama bu filmin neresini eleştirmesem diye de düşündüm. Filmin ne bir kurgusu, ne de bir senaryosu var. Film zaten hiçbir şey anlatmadan dalıyor konuya. Sonra daldığı gibi devam ediyor. Heyecan hiç çıkmıyor, 2 saat boyunca aynı seviyede. Son yarım saatte biraz sertleşiyor film ama bence orasını da yüzlerine gözlerine bulaştırmışlar.

Sonuç: Pazar günümün 2 değerli saatini telef ettim Gomorra'yla.
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Bugün Cevahir'de Valkyrie'i izledim. Belgesel tadında güzel bir film,izlemeye değer.

İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Devil's Advocate.

Al Pacino da ne büyük oyuncu yahu.
                              Özellikle son sahnesi değil mi Vanity...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bugün valkyrie'i izledim bende....güzel bi film gerçek bir olaydan uyarlanmış...izlenebilir..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X