Kurgusu sağlam gizemli sonunda harbi ters köşe yapan yeni film önerileriniz var mı arkadaşlar ??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurgusu sağlam gizemli sonunda harbi ters köşe yapan yeni film önerileriniz var mı arkadaşlar ??
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleothersS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaalesef izledim kardesim Diğerleri flimini cogunu izledim bu tür filmlerin ama izlemedigim sizin tavsiye ettiğiniz flimler arıyorum...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleothersDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu filmi ilk izlediğim zaman sonunu tahmin edebilmiştim. 6. hissi daha önce izlediğim için tecrübe olmuş olabilir
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleex machina'yı izledim en son. saydığın özelliklerden hafif doz var. bir de beğendiğin filmlerden birkaç örnek ver sevdiğin tarzı daha net anlayayımEn son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 17.03.2016, 20:16.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurgusu sağlam gizemli sonunda harbi ters köşe yapan yeni film önerileriniz var mı arkadaşlar ??
Tavsiye ederim sağlam filmdirYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatman v Superman: Adaletin Şafağı çıktı bugün-JOSE ERNESTO SOSA-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatman v Superman: Adaletin Şafağı çıktı bugünDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
Akşam 21:30 seansına bilet aldık bakalım
IMDB 7.7 şuan. Yorumlar da "idare eder" seviyesinde. Beklentisi olan için hayal kırıklığı olacakmış gibi
Fragmanlar çok spoiler veriyorduEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 25.03.2016, 14:43.
- Alıntı
Yorum
Yorum