Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kurgusu sağlam gizemli sonunda harbi ters köşe yapan yeni film önerileriniz var mı arkadaşlar ??
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kurgusu sağlam gizemli sonunda harbi ters köşe yapan yeni film önerileriniz var mı arkadaşlar ??
      others

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        others
        Maalesef izledim kardesim Diğerleri flimini cogunu izledim bu tür filmlerin ama izlemedigim sizin tavsiye ettiğiniz flimler arıyorum...
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

Maalesef izledim kardesim Diğerleri flimini cogunu izledim bu tür filmlerin ama izlemedigim sizin tavsiye ettiğiniz flimler arıyorum...
          ex machina'yı izledim en son. saydığın özelliklerden hafif doz var. bir de beğendiğin filmlerden birkaç örnek ver sevdiğin tarzı daha net anlayayım

Yorum

others
            Bu filmi ilk izlediğim zaman sonunu tahmin edebilmiştim. 6. hissi daha önce izlediğim için tecrübe olmuş olabilir
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu filmi ilk izlediğim zaman sonunu tahmin edebilmiştim. 6. hissi daha önce izlediğim için tecrübe olmuş olabilir
              malesef sonra çıktığı için öyle bir sorunu vardı ama atmosferi çok hoşuma gitmişti, 6.his'ten daha fazla sevdim. ya da nicole kidman'ı bruce willis'e tercih ettim bilmiyorum.

Yorum

ex machina'yı izledim en son. saydığın özelliklerden hafif doz var. bir de beğendiğin filmlerden birkaç örnek ver sevdiğin tarzı daha net anlayayım
                Mesela Davetsiz Zindan Adası Oldboys gibi kardeşim... Bu arada izlemediysen sana da Raydan Çıkanları tavsiye edebilirim ben çok beğenmistim...
                En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 17.03.2016, 20:16.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

Kurgusu sağlam gizemli sonunda harbi ters köşe yapan yeni film önerileriniz var mı arkadaşlar ??

Tavsiye ederim sağlam filmdir
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• "Who Am I" çok zamandır arşivde duruyordu dün izleyeyim dedim, çok beğendim.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• bilim kurgu severler için eğer izlemedilerse tabii

Marslı 2015 filmini öneriririm

Kar Küreyicisi Filmide güzeldi bana göre
                      Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardesimm izledim gerçekten harikaymış çok tsk ederim diğer önerilerini bekliyor olacağım
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• Batman v Superman: Adaletin Şafağı çıktı bugün

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Batman v Superman: Adaletin Şafağı çıktı bugün
                            Christian Bale'siz Batman izlemem arkadaş ben Ben Affleck oraya kavgaya sonradan müdahil olmuş mahalle abisi gibi duruyor benim gözümde...
                            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Batman v Superman: Adaletin Şafağı çıktı bugün
                              O rezalet fragmandan sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Gidip izleyeceğiz ama beklenti sıfır.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Akşam 21:30 seansına bilet aldık bakalım

IMDB 7.7 şuan. Yorumlar da "idare eder" seviyesinde. Beklentisi olan için hayal kırıklığı olacakmış gibi

Fragmanlar çok spoiler veriyordu
                                En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 25.03.2016, 14:43.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X