http://www.ankette.com/ateslitaraftar.html EN ATESLI TARAFTAR SEÇILIO SONUC TÜM MEDYA MERKEZINE YOLLANACAKMIS HADI MILLET OYLARA
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tüm Anketler
Daraltma
X
-
OK ÜSTÜNE ISRARLA TIKLADIM OY VERDIII SONUNDA NEYSE ÇOK GERIDEYIZZ MILLETT OOYYYLARI ARTTIRINNNNNNN...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver
- Alıntı
Yorum
-
BEN AFRIKA KUPASI MACINI IZLEMEYE GIDIORUM SORULARI SEN CVPLARSIN ARTIK SINCE1967-61 OLDUMU ZATEN FORUMU SEN SÖYLEDIN DIE AÇTIM OKK SEN SORULARI CVPLARSIN!!!!GELIRIM MAC BITINCE...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver
- Alıntı
Yorum
-
ya bukadar mi aziz sivasspor eskisehir spor bizi ikiye katlamis hadi millet nerdesinizzz...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver
- Alıntı
Yorum
Yorum