Çuvalin rövansi (mi?)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • antagonist
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 26.03.2005
    • 8897
    • Tıp Doktoru
    • İstanbul

Çuvalin rövansi (mi?)

Tarafımdan silinmiştir...
    En son antagonist tarafından düzenlendi; 16.11.2007, 21:07.
  • antagonist
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 26.03.2005
    • 8897
    • Tıp Doktoru
    • İstanbul

Yorum

• empty61
      • 11.09.2005
      • 330

Bence bu olay dogru..Yani çiplak olarak soymuslar ve bi nevi çuvalin intikami alinmis oldu..Simdi de filmde alinacak.2-1 maç bizim[img]smileys/smiley1.gif[/img]
      7
      TrabzonSporluyum Derken Daha Bi Gururluyum Şu Günlerde !!

Yorum

• tigin
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 31.05.2004
        • 4643
        • Ankara

Filme seyirci toplamak için bi takla atmadiklari kaldi.
        "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• kutoz

Filmde'de olsa böyle bir konuyu isleyip, kendince -çuvalin- intakimini almasini önemli buluyorum. Türk Askeri'nin basina çuval geçirilme esnasinda, -kendilerini savunmamasi- için emir verenler, Sam Amca ile aramiz bozulmasin diye, çuvali kabul edenleri de Türk Halkin'a havala ediyorum.

Bir sonraki seçimde oyum Polat'a. En azindan filmde de olsa, intikam aliyor. Bugün, ülkeyi yönetenler bunun ezikligini bir ömür yasayacaklardir.

Yorum

• antagonist
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 26.03.2005
            • 8897
            • Tıp Doktoru
            • İstanbul

Yorum

• tigin
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 31.05.2004
              • 4643
              • Ankara

İlk olarak suleyman tarafından gönderildi

İlk olarak Uni_Ts tarafından gönderildi
              Bence bu olay dogru..Yani çiplak olarak soymuslar ve bi nevi çuvalin intikami alinmis oldu..Simdi de filmde alinacak.2-1 maç bizim

Ben zaten olayin dogrulugunu sorgulamiyorum.Bence de olay dogrudur fakat benim dikkat çekmek isstedigim nokta Dogan Grubu'nun bu olayi yayinlama zamanlamasidir...

dedigim gibi gösterime girecek olan sinema filmine seyirci çekebilmek için olayi gündeme getiriyorlar.tamamen ticari kaygi.[img]smileys/smiley21.gif[/img]
              "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Emre B.
                • 08.09.2005
                • 8147
                • Turizm
                • İstanbul

Olay yasanmistir ama amaç ticaridir

Yorum

• BDiler61

İlk olarak tigin tarafından gönderildi
                  İlk olarak suleyman tarafından gönderildi

İlk olarak Uni_Ts tarafından gönderildi
                  Bence bu olay dogru..Yani çiplak olarak soymuslar ve bi nevi çuvalin intikami alinmis oldu..Simdi de filmde alinacak.2-1 maç bizim

Ben zaten olayin dogrulugunu sorgulamiyorum.Bence de olay dogrudur fakat benim dikkat çekmek isstedigim nokta Dogan Grubu'nun bu olayi yayinlama zamanlamasidir...

dedigim gibi gösterime girecek olan sinema filmine seyirci çekebilmek için olayi gündeme getiriyorlar.tamamen ticari kaygi.[img]smileys/smiley21.gif[/img]

seyirci için yayinlamislardir büyük ihtimalleama bence film zaten Türkiye rekorunu çok rahat kiracak
                  SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                  CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• onurkaradeniz
                    • 26.12.2004
                    • 2441
                    • İstanbul

bravo albaya[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Taner Gündoğdu
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 05.11.2004
                      • 3570
                      • gemi inşa ve gemi makina mühendisi
                      • İstanbul

asparagas bir haber daha. emekli olduktan sonra çikip bunu söylemek kolay. amerikalilar türk askerinin basina çuval geçirdiginde bu olay oldu ayaklandik. peki eger bu olay gerçekse niye olay oldugunda hemen ortaya çikmadi? amerikali albay niye bunu komutanlarina bildirmedi? yada bildirdiyse 11 eylül olayinda milleiyetçi ruhlari kabaran ama ne millet olduklari belli olmayan amerikalilar niye ayaklanmadi? bu haber tamamen uydurma bir haber...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• bahadiroglu
                        • 20.10.2004
                        • 374

golasaliya aynen katiliyorum.

habere hiçte inanmadim.

arkadaslar hangi çuvalin ne çuvalinin intikamini aliyoruz.bence bu konu kapatilmali agza bile alinmamalidir.çuval olayi türk tarihi ve türk silahli kuvvetleri tarihindeki en büyük yüz kizartici olay ve en büyük suçtur.asker olarak yetistirilmis bir insanin silahini birakarak gelen düsmana tek mermi sikmadan teslim olmasi ,sonra kendini asagilatmasi ve tüm dünyaya madara olmasi türk tarihine sürelen en büyük lekedir.bu leke isterseniz üstüne kosla oxiaction sürün,yine de çikmaz.

bir askerin silahini birakarak teslim olmasi kadar utanç verici bir olay yoktur.bize babalarimiz dedelerimiz silah askerin namusudur silah gitti namus gitti derlerdi.bir insan istedigi rütbeyi sani söhreti alsin.eger kendinde birsey yoksa o san söhret ne ise yarar.bir insana albay dediniz.ne olur?ne mi olur,sadece ismi ahmet mehmetti albay ahmet yada mehmet olur.yoksa karakterinde kisiliginde bir degisme olmaz.

yurtiçinde astiklari astik kestikleri kestik gidenler,kislada ;vatan hizmeti yapmak için eline kinalar sürülerek gönderilen 20 yasindaki çocuklari döverek öldürenler ya da sürekli dövenler, nedense cips yiyip iskembe büyüten,hamburger tikinip göbek yapan,bira içip sizan conilere birakin tokat atmayi ya da silah çekmeyi ,ellerinde olan silahlari da verdiler.ama kaybedilen bekaret onlarin degil bütün türk milletinindi.

tarihinde daha önce sadece kirk adamiyla koca kaleyi basan kürsadda vardi.ama yüzlerce askerin saldirmasi ve de ölüm pahasina olsa bile silahlarini teslim etmemislerdi.

içerde atip tutmayla,tarih kitaplarinda biz böyle esmisiz heyttt be dereleri astik geldik,onu biçtik bunu sürdük demeyle olmuyor bu isler.

hadi bakalim eger zerre kadar dogruluk payi varsa analtilanlarin iste elinize tarihi bir firsat geçti.niye esip gürleyemediniz demezler mi adama?ama karsilarinda bobi ve coni vardi...

eger o asker sifatli insanlar ya da onlara silah kullandirtmayan sifatsizlar , silahlarini çekip coni askerini öldürseydiler simdi durum çok daha degissik olurdu.dünyada yanki bulurdu.

amerika bize ambargo mu koyabilecekti?peki bize ambargo koydu..ne olacak ürettigini kime satacak?ne kadar sürdürebilecek?kibris savasinda ambargo koydu sürdürdü de.ama o zaman ki sartlarla bu zaman ki anadolu insani bir degil.o zaman insanlar teknoloji satin almiyorlardi günümüzdeki kadar.simdi 10 yasindaki çocuklarin ellerinde kamerali cep telefonlari,plazma ekranli b.sayarlar,bilmem kaç boyutlu oyunlar var...büyük bir pazar türkiye..ambargo koyamaz koysa bile sürdürülebilirligi fazla olmaz.ya da kagit üzerinde bir ambargo olur.

diyelim ki siki bir ambargo koydu?o zaman daha iyi olacak.ülke içine kapanip iç kaynaklarini kesfedip kendi üretip kendi yiyecek.daha 3 yil öncesine kadar dünyada kendi kendine yeten 7 ülke vardi.biri de türkiyeydi.simdi bu ülkeler 6 ya düstü.türkiye yok..

ama orda conileri vursaydik belki dünya baskisiyla karsilasacak belki de gerçekten çok büyük bir ambargo ile karsi karsiya kalacaktik.

ama namusumuz ve de serefimiz en tepede bir yildiz gibi parlayacakti.

Yorum

• U.Sadıkoğlu
                          Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                          • 19.06.2004
                          • 13707
                          • Avukat
                          • İstanbul

beyler dün flas a da çikti 2 saat konustu eger oyLeyse HELAL OLSUN
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• UğuR
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 08.11.2005
                            • 10280
                            • muhasebe
                            • İstanbul

esas rövansi Polat Agabey alacak kurtlar vadisi IRAK

Zaten ancak filmde aliriz rövansi
                            bordomavi.net
                            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• coach
                              • 08.11.2005
                              • 1575

has ettiler onu,hayöyle,aslinda madem soydun.......
                              Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...