Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Internet Olmasaydi Suan Ne Yapardin

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Internet Olmasaydi Suan Ne Yapardin

Internet Olmasaydi...? suanda ne yapiyo olacaktiniz

Hergün bilgisayarinizin basina oturup, siteleri geziyorsunuz.google'den yeni konu açiyorsunuz,reput felan veriyorsunuz, arkadaslarinizla sohbet ediyorsunuz, televizyonlarda bile bulamadiginiz, istediginiz her türlü seyin resmini videosunu bulup izliyorsunuz, kavga ediyorsunuz, ask yasiyorsunuz, birileriyle dalga geçiyorsunuz...

Hiç düsündünüz mü su anda bu mesaji okuyabilmenizin tek sebebi olan Internet olmasaydi ne yapardiniz/olurdu ?

Edited by: zafer6161
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

çok sikimazdim.Günün büyük kismini internette geçirebiliyorum ama olmayinca da yapacak her zaman ikinci bir isim oluyor
    \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

ders çalisiyo olurdum sabah 9da sinav var [img]smileys/smiley36.gif[/img]
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Playstationa dadanirdim galiba
        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
          ders çalisiyo olurdum sabah 9da sinav var [img]smileys/smiley36.gif[/img]
          bi kerede kafani kaldir su derslerden [img]smileys/smiley36.gif[/img]yeter yaf msn de bakiom ya mesgul ya da disarda

internet olmasaydi yatar uyurdum herhalde.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
          - impossible ? what does it mean ?

Yorum

Yatiyo olurdum

Yorum

okula giderdim çünkü bugun okula gitmedim[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Ders çalisirdim quizim var çünkü.Yada uyurdum.
                Özkan SÜMER

Yorum

söyle 1020 g-force ekran karti takip oyun oynardim.
                  Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

10 sene önce ne yapiyorsam onu yapardim, keske internet cep telefonu su bu hayatimiza bu kadar girmeseymis, her sey degerini kaybediyor, ama avantajlari da yok mu tabi var...
                    bir lafa bakarım laf mı diye,
                    bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

Ayin 16 sindaki sinava çalisiyor olurdum galiba
                      FxY

Yorum

Malum sene sonu islemleri.Hesap mutabakatlarini daha hizli yapmis olurdum.
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

internet olmasaydi su an okula gitmis olacaktim.

ama hele dur bakalim suraya buraya derken 1 saat geçti.

Yorum

Çalışıyor...
                          X