Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Neden kimse febeyi sevmiyor?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Neden kimse febeyi sevmiyor?

NEDENKIMSE FB'YI SEVMIYOR?fficeffice" />

• ÇÜNKÜ ASTIGIM ASTIK KESTIGIM KESTIK ORTADA DOLASAN, HERKESE TEHDITLER SAVURANVE RAHATÇA "MAÇLARI MASADA DA KAZANMAYI ÖGRENDIK" DIYEN BIR BASKANA SAHIPLER.

• ffice:smarttags" />lace>ÇÜNKÜ BASINlace>lace>, GAZETELER, TV LER KALEMSÖRLERIYLE DOLU. PARALI KALEMLER FB-TS MAÇINDAN SONRA UTANMADAN "FENER 3 PUANI KAÇIRDI" DIYE YAZABILIYOR, FATIHE YAPILAN PENALTIDAN ISE HIÇ BAHSEDILMIYOR BILE!! (FOTOSPOR, 03.12.2005)

• HER TAKIMIN ALEHINE YADA LEHINE HAKEM HATALARI OLABILIR.AMA SONUCU DIREK ETKILEYECEK VE ELLE GOL, DURAN TOPTAN 2 METRE OFSAYT, TARTISMASIZ PENALTI GIBI HAKEM HARIÇ HERKESIN GÖRDÜGÜ POZISYONLARDAKI BARIZ HAKEM HATALARI NEDENSE HEP FENERIN LEHINE OLUYOR VE BU HAKEM HATALARI DIREK FENER LEHINE SKORA YANSIYOR. GEÇEN SENE 30 BIN TRABZONLU YÜRÜDÜ, HIÇBIRSEY DEGISMEDI.
    • [/list]

BIR DE BU SEZONA BIR BAKALIM:

Rize-F.Bahçe: 1-2 (Tahmini kayip 2 puan)
      Nobre ilk gol öncesi topu elle alip skoru esitledi, F.Bahçe kazandi. Hakem Metin Tokat.
      Konya-F.Bahçe: 2-4 (Tahmini kayip 3 puan)
      Konya 2-0 öndeyken, Anelka elle gol atti, Konya moralman çöktü. Hakem Özgüç Türkalp.
      F.Bahçe-G.Antep: 1-0 (Tahmini kayip 2 puan)
      90+3'te Alex, Ivanov ayagina basmis gibi parende atti, karar "penalti!". Hakem Papila.
      F.Bahçe-Trabzon: 2-2 (Tahmini kayip2 puan)
      Trabzonspor 2-1 öndeyken, Appiah'in Fatih'e yaptigi penaltiyi Metin Tokat 'es' geçti.
      TOPLAM: 9 PUAN....SIMDILIK...

ÜSTÜNE ÜSTLÜKHIÇBIR FENERLI NE OLURSA OLSUN BUNLARI ASLA KABUL ETMIYOR!
      BU TIPIK BIR FB'LI KARAKTERI. SANKI KENDILERINE ILTIMAS GEÇILMESI DOGAL HAKLARIYMIS GIBI NORMAL BULUYORLAR BUNLARI. OBJEKTIFLIK ALGILARI KAPALI.

ISTE BU YÜZDEN KIMSE FB'YI SEVMIYOR.
    Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

bikere renkleri çoook igrenç.[img]smileys/smiley11.gif[/img].itici yani..bu bile onu sevmemek için bir sebep[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Trabzon maçinda sadece penalti yoktu.Birde belese verilen ofsayt vardi.Edited by: kaplan6161

Yorum

Trabzonspor'un 6 sampiyonlugunun 4 ünde Fenerbahçe'nin ikinci sirada olmasi, Fenerbahçe'nin ise Trabzonspor 1. lige çiktiktan sonra elde ettigi 9 sampiyonlugun 5 inde Trabzonspor'unikinci olmasiaradaki rekabetin derecesini gözler önüne seriyor.

Bu rekabetin düsmanlik seviyesine gelmesinde ise sorumlulugu futbolun büyük bir para piyasasi haline gelmesi,sonuç olarak basinin kiskirtmalarive ayrica Fenerbahçeyöneticilerininsöylem ve icraatlarina bagliyorum. Ali Sen 1995-96 daki maçta yaptiklari, Aziz yildirim'in "Futbolun sadece sahada kazanilmadigini ögrendik" seklinde konusmalari vs. Bütün Türkiye'nin ortak nefreti haline geldi bu takim, Fenerbahçeliler hariç tabii ki. Bu nefretin dogmasinda ortada kiskançlik diyebilecegimiz bir basari sebebi de yok. Galatasaray da sevilmez, ki UEFA kupasini alma basarisini göstermistir,ama Fenerbahçe nefretinin yanina bile yaklasamaz bu antipati. Yoksa ben de hosnut degilim bir Türk takimina karsi Italyanlara destek vermekten ama; adamlarin her isinin ucunda bir pislik ortaya çikiyor.

Hakem hatalari, basin, vs. hep bu para döngüsü sonucu ortaya çikan seyler. Fenerbahçe'de buna sahip ve kullanmaktan çekinmiyor bu avantajini, her ne kadar dürüstçe olmasada.
        Koyverdun gittun bizi...
        Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
        Republic of Of
        [COLOR="DarkRed"]

Yorum

Ben olaya daha degisik boyutta bakiyorum. Sevmek nasil bir duyguysa, sevmemekte insanin hissettigi bir duygudur. Hal böyle olunca, duygum olumsuz da olsa, onlara karsi beslememeyi tercih ediyorum.

Yani nötrüm onlara karsi... Duyarsizim...

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Ben olaya daha degisik boyutta bakiyorum. Sevmek nasil bir duyguysa, sevmemekte insanin hissettigi bir duygudur. Hal böyle olunca, duygum olumsuz da olsa, onlara karsi beslememeyi tercih ediyorum.

kesinlikle katiliyorum nefret etmek için bile karsindaki ile bir seyler paylasman gerekir ancak bu eziklerin ne kendine ne de millete hayri olmadigini düsünürsek nefret bile bunlara kazançtir
            <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

fb-ts macina kavede baktim

yanimdada fenerli oturuyo...

appiah kaptana o faulu yapti ve yanimdaki gelmis kaptana hakaret etmeye basladi... neymis efendim kaptan kendini yere atmis aslinda fbye serbest vurus olacakmis[img]smileys/smiley7.gif[/img]
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

bizim maçta onlarinda bir penalti ve bir ofsaytla kesilen pozisyonlari vardi..bide gaziantep maçinda ivanov degil fahmiydi o hareketi yapan ve bence basti ayagina ve bariz penaltiydi..ama fahmiye para verilmis olabilir mi derseniz bence olabilir maça sonradan girdi ve tam bir fener neferi gibi oynadi...

Fener iste gicik olmak için sebep mi lazim...parayla her seyi satin alamazsiniz...alsaniz bile içine ruh koyamazsiniz...
                Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi
                  fb-ts macina kavede baktim

yanimdada fenerli oturuyo...

appiah kaptana o faulu yapti ve yanimdaki gelmis kaptana hakaret etmeye basladi... neymis efendim kaptan kendini yere atmis aslinda fbye serbest vurus olacakmis[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                  sende ona serbest bi vurus yapsaydin[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Dünyada Yasadigim Sürece Iki Seye Duydugum Kin Asla Bitmeyecek.

1) Yahudiler'e ( Müslümanlara Yaptiklari Haksizliklar ve Dünyayi Sömürmelerinden Dolayi )

2) Fenerbahçe'ye ( Türkiye Liginde Baska Takimlarin Emeklerini, SampiyonluklariniAlenen veHaksizca Çaldiktan Sonra Utanmadan Bu Olaylari Bir Basari Gibi Gösterdiklerinden Dolayi )

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

olgun insan iste böyle oluyor.. Çok güzel bir cevap [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      Emin Buğra SARAL ~ www.rahmetli.net

Yorum

ib.....................i i i i i i i nee olduklari için [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Tanidigim çogu fenerli...Ya Arkadasin dedigi gibi ib..e ya da ka...ik veya korkak...Yani kendileri de biliyor ezik olduklarini...

Saygilarimla...

Yorum

bide boyle maçlardan sonra;

''gene mi hakemleri bahane edeceksiniz'' demeleri yok mu...[img]smileys/smiley7.gif[/img]sanki ortada bi hata yokmus gibi konusmalari kendilerini hakli çikartmlari....
                            ...anti-klişe timi...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                            Çalışıyor...
                            X