Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hayatin anlami

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hayatin anlami

sizce hayatin anlami ne... askmi .parami.yasamakmi .futbolmu .namusmu ne.ne için yasiyoruz neye deger veririz hayatta
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Sinavin sonucunda kiçimiza pamuu tikadiklarinda anliicaz ama bu seferde geç kalicaz. Allah bizi geç kalmislardan etmesin.O yüzden ii düsünmek lazim hayatin anlamini, saa sola sapmadan dooru yolu bulmak dileiyle [img]smileys/smiley2.gif[/img]
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

AT AVRAT SILAH

at: Beni tasisin

avrat: namus

silah : lazim
      <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

İlk olarak Gölge Oyunu tarafından gönderildi
        Sinavin sonucunda kiçimiza pamuu tikadiklarinda anliicaz ama bu seferde geç kalicaz. Allah bizi geç kalmislardan etmesin.O yüzden ii düsünmek lazim hayatin anlamini, saa sola sapmadan dooru yolu bulmak dileiyle [img]smileys/smiley2.gif[/img]
        bence de budur.amin
        GÜMÜŞ GENÇLİK!!!

Trabzonspor,bir duruştur,bir hayat biçimidir,bir kültürdür,isyandır,tavırdır...

Yorum

neye inandigina baglidir bence...?
          38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
          Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
          " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

hayata sen ne anlam yüklersen odur hayatin anlami..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Hayat cosinüs ve sinüsten yani matematikten ibarettir.
              keyif adamı ..

Yorum

hayatin anlami sorarsaniz baska bir cevap alirsiniz ancak hayata anlam katacak insanin kendi yüregidir. çünkü yürek insani nereye çekerse veya neye bel baglarsa hayat insana o sekilde anlam katar
                SEYYAH ALI

Yorum

Hayatin anlami:Trabzonspor

Hayatin zevki:Futbol

Hayatin adami:Allen Iverson

Hayatin sesi:Limp Bizkit(WeS BoRLaND)

Hayatin tadi:CoCa CoLa[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

hayatima hala anlam veremedigim icin hayat bana inanmaktan baska anlamsiz geliyo
                    Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                    Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                    Mustafa Korkmaz

Yorum

İlk olarak Gölge Oyunu tarafından gönderildi

amin .bide sampiyonluk goremeyenlerden etmesin

Yorum

hayat TRABZONSPOR dur

EZRAIL61in dedigi gibi sampiyonluk görmeyenlerden etmesin bizi[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        $EY IMZAM YOK PARMAK BASSAM OLURMU?(sevdamizin adi berrak sonu toprak dönen alcak olsun)[TRAP] [ZONE]

Yorum

TABIKI

TRABZONSPOR
                          ölümüne \"TRABZONSPOR\"

Yorum

ask.....
                            "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                            Çalışıyor...
                            X