Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rock'n Roll Ruhu

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• U2 bilet satışını arttırmak için iyice saçmalayama başladılar yahu.İlk bileti Ağrıdan biri almış.Bu haberin haber değeri nedir ki.Ağrı yerine Ankara'dan biri alsa ne farkeder.
    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• olimpiyat stadı da konserde 1 milyondan fazla dinleyici alır,

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayatımda hiç U2 dinlemedim. Çok yalnız mıyım?
        Ben de! Dinlemek bir yana hiç de hazzetmem.

Yalnız değilsin.

Ama kabul etmek lazım kalabalık da değiliz.

Zaten iyi ki de kalabalık değiliz değil mi?

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          olimpiyat stadı da konserde 1 milyondan fazla dinleyici alır,
          100 bin kişi girecekti sanırsam bi yerde duymuştum.
          Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Manga "Avrupa'nın En İyi Sanatçısı"

MTV Avrupa Müzik Ödülleri Yarışmasında Manga “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” ödülünü aldı. MTV Avrupa Müzik Ödülleri 2009, her şeyin başladığı yere, Berlin’e geri döndü. Bu yıl halk oylamasıyla seçilen en iyi müziklerin onurlandırıldığı gece 02 World Arena’da gerçekleşti.
            Manga ödülünü böyle aldı...
            Ödül töreninden kareler için tıklayın...
            Manga'nın şarkılarını kavun'da ücretsiz dinleyin...
            Nil Karaibrahimgil, Kenan Doğulu, Atiye ve Bedük gibi güçlü rakiplerini geride bırakıp "En iyi Türk Sanatçı" seçilen Manga şimdi de Avrupa'nın en iyisi seçildi. “Single Lady” videosuyla “En İyi Video” ve “Halo” şarkısıyla “En iyi şarkı” kategorilerinde ödül alan Beyonce, aynı zamanda “En İyi Kadın sanatçı Ödülü”nü de alarak törenden 3 ödülle birden ayrıldı.
            “En iyi erkek sanatçı ödülü” Eminem, “En İyi Müzik Grubu Ödülü”nü “Tokio Hotel, “En İyi Rock Grubu Ödülü”nü Green Day kazanırken, “En iyi çıkış yapan sanatçı Ödülü”nü Lady Gaga, “En iyi canlı performans gösteren grup ödülü”nü İrlandalı grup U2 ve “En iyi sahne performansı” kategorisinde de Linkin Park ödül aldı. İrlandalı rock grubu U2, törenden önce Berlin Duvarı'nın yıkılışının 20. yıldönümü nedeniyle tarihi Brandenburg Kapısı (Brandenburger Tor) önünde bir konser verdi. Konseri, çok sayıda U2 hayranı izledi. Töreni ünlü şarkıcı Katy Perry’nin sundu.
            "Yalnız ve güzel ülkem"
            Ödül töreninde konuşma yapan Manga'nın solisti Ferman Akgül tüm sevenlerine teşekkür ederken ülkemizi Avrupa'da başarıyla temsil eden yönetmenimiz Nuri Bilge Ceylan'a Ceylan'ın 61.Cannes Film Festivali'nde En İyi Yönetmen Ödülü'nü alırken söylediği ""Ödülü, tutkuyla sevdiğim yalnız ve güzel ülkeme adıyorum" sözüne de gönderme yaptı. Ferman Akgül teşekkür konuşmasını "Türk yönetmenlerimizden Nuri Bilge Ceylan'a da teşekkür etmek istiyoruz. Yalnız ve güzel ülkemizi çok iyi temsil ediyor." diyerek bitirdi.
            http://video.mynet.com/gagarino/Avru...-Manga/402723/

Yorum

• Puhahahahahhahahahhahahah ççç ççç ççç

Ödül alan tiplere ve gruplara gel. ççç

Eminem, Tokio Hotel, Green Day, Manga, Linkin Park
              ççç
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Manga'ya laf yok, rica ediciim (:

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Puhahahahahhahahahhahahah ççç ççç ççç

Ödül alan tiplere ve gruplara gel. ççç

Eminem, Tokio Hotel, Green Day, Manga, Linkin Park
                  ççç
                  beğenmediğin şeylere hep böylemi yepki veririsin ilhan

Yorum

• Daha münasip bir gülüş yapacaktım ama malesef forum kurallarını çiğneyemiyorum. Daha münasiplerini arkadaşların underground rock sitelerinde yapıyorum valla.

Puhuahuhauhua gruplara bak, ödüllere bak.

Rock'n Roll ruhu adı altında şu ezik grupların isimlerini konuşmak Blues ve Rock'ın babalarına küfür gibidir ya neyse. Malesef bu tipleri dinleyen insancıklar da çok az değil. Neyini dinliyorlarsa artık.

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    Eduardo Galeano

Yorum

• green day ı çıkar ozamna öyle gülüver

Yorum

• Niye çıkarayım? Tarzım değiller ve kendilerine saygı duymuyorum. Zaten o tiplerin de benim saygıma ihtiyaçları yoktur.

“Ben basit bir '
                        Eduardo Galeano

Yorum

• bizedemi saygı duymuyosun

Yorum

• Sen benim gözümden geçenlerde fena çuvallayarak düştün. (Tabii rock müziği için konuşuyorum.) Eurovision'daki bir yorumunla beni pert ettin.

“Ben basit bir '
                            Eduardo Galeano

Yorum

• tamiri mümkün olmayan yaralar açmışım

Yorum

• Green Day belki ama diğer grupların yanına yakışmış Manga. Lise gençlik kanalı ödüllerini lise gençlik gruplarına vermiş yakışır işte

Bir internet anketinde Türk varsa kazanır hacı. Seneye o ankete beni koyun ben de kazanırım
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X