Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

30 Agustos Zafer Bayrami

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 30 Agustos Zafer Bayrami

30 Agustos
    Türk milletinin 1. Dünya Savasinin sona ermesiyle birlikte varligini sürdürme mücadelesi içerisinde adim adim kazanilan büyük basari ve zaferlerin en son ve birlestirici halkasi olan 30 Agustos Zaferi?nin bizler için pek çok önemli yönü bulunmaktadir. Bununla birlikte, bu büyük zaferin en önemli yani hiç süphesiz ki, bu milletin azim ve iradesinin sartlar ne olursa olsun varligi ve birligi söz konusu oldugunda adeta çeliklestigini göstermesidir.
    Diger yandan, Agustos ayi, tarihimiz boyunca milletimiz açisindan hep önemli olmustur. Bu nedenle ?zafer ayi? olarak anilmistir.
    Anadolu?yu vatan edisimiz de yine bir Agustos zaferi ile olmustur. 933 yil önce Malazgirt?te Sultan Alparslan?in ordusu Bizans ordularina karsi büyük bir zafer kazanmistir. Bu zaferin ardindan akin akin gelen Türkler Anadolu?yu yurt tutmustur.
    488 yil önce Mercidabik?ta kazanilan büyük zaferle ise, bir taraftan Anadolu Türk birligi yeniden tesis edilmis; diger yandan Türk cihan hakimiyetinin ve Islam medeniyetinin evrensel boyutlarda yayilmasinin kapilarini açmistir.
    Bu nedenlerledir ki, Türk milleti geçmisinde böylesine zaferleri olan bir millettir. Asla bas egmemis, pes etmemis, teslim olmamistir.
    Yine çok iyi bilinmelidir ki, bu millet dünya durdukça varolacak ve varoldugu sürece de asla varligindan, birliginden ve dirliginden taviz vermeyecektir.
    Kutlu zaferin bu mutlu yildönümünde, bir kez daha yüce milletimizi ve onun bagrindan çikmis kahraman ordumuzu kutluyor; Basta büyük zaferin büyük kumandani Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün gazi ve sehitlerimizi rahmet, sükran ve minnetle aniyoruz.

Milletimizin tarihinde bir dönüm noktasi olan 30 Agustos Zaferinin 82. yildönümünün tüm milletimize kutlu olmasini diliyorum.
    Tüm Kardeslerimin Bayrami Kutlu Olsun.
    Ne Mutlu Bizeki Böyle Kahraman Bir Ulusun Evlatlariyiz...
    [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Herkesin 30 Agustos Zafer bayramini kutlarim.Ne mutlu bize ki böyle Kahraman bir ulusun evlatlariyiz...

Yorum

Zafer bayramimiz kutlu olsun.
      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

tüm yurdumuzun simdiden bu önemli günü kutlu olsun...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
        SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !

Yorum

kutlu olsun mübarek olsun...
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

KUTLU OLSUN!!![img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

Bir kaç fotograf koyalim:

Yorum

Ellerine saglik hepsi güzel olmus bende simdiden bütün türk milletinin zafer bayramini kutlarim sagolsun varolsun topraklarinda nur içinde yatsin dedelerimiz,sehitlerimi,atalarimiz.
                İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

30 Agustos Zafer Bayramimizi en içten dileklerimle kutluyor,bu güzel günleri bizlere yasatan;Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarini da aniyorum..

Yorum

Bayramimiz Kutlu Olsun...
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

Bayramimiz Kutlu Olsun Ne mutlu Türküm Diyene
                      "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

zafer bayramimiz kutlu olsun...
                        ölümüne trabzon !

Yorum

allahima cok sukur anam beni o gun dogurmus daha ne olsun [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

Elime focus dergisi geçti ve bir kaç sayfa sonra bir sayfa gözüme çarpti okumaya basladim kisaca anlatayim. Italyanlar 6,5 milyon kisiyi savasa çagirirlar ve Avusturya Macaristan'a savas açarlar, cephenin uzunlugu 650 km.Savas baslar hucümederler4 ayda 30 km içeri ancak girebilirler. Italyanlar bir çok generali görevdenalirfakat sonuç faydasizdir. 30 km'den1 km fazla ileri gidemezler.Karsi taraf bakar ki bunlarda bir numara yok "bari biz hucüm edelim" derler. hucüm neticesinde tam 450 bin Italyan askeri güle oynaya teslim olur. Italya'nin iki büyük sehrini alir Avusturya - Macaristan'nin askerleri... ve yazi böylece uzayip gider....

Allah'a sükür ki tarihimizde böyle bir leke yok. Atalarimiz canini vermis ama gelecek nesillerimize böyle bir rezil miras birakmamistir.

Dünyanin en büyük askerine, dünyanin en cesur ordusuna sahipolan bir millete mensup olmakdan kisacasi TÜRK olmaktan seref ve gurur duyuyorum.

30 Agustos Zafer Bayramimiz kutlu olsun...
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim