Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

nihat genç ve gerçekler

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

nihat genç ve gerçekler

arakdaslar nihat genç'in hem skyturkteki programlarini hem de aksam gazetesindeki yazilarini sik sik takip ediyorum ve onun diger yazarlardan farkli olduu hemen anlasiliyor.

konusmalarinda içinde ne kadar çok vatansevgisi olduu sinirlenisinden belli oluyor.

ayrica kizmasi bagirmasi karadenizin asi dalgalarini andirior.

her zaman dogrulari söylemesi ve dogrulari ve gerçekleri saklayanlari su üstüne çikarmasi da kendine has bir özelligi..

bu yigit dogru gerçek dürüst arastirmaci hemsehrimiz bence tüm türkiyenin dinlemesi gereken biridir.
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

evet bende nihat genç in leman daki yazilarini takip etmeye calisiyorum gercekten dobra ve harbi konusuyor
    <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

bi kitabini okumustum,çok küfür ediyor[img]smileys/smiley9.gif[/img]sonra babama okuttum (trabzonspor'la olan hikayesini) babambile dedi ki"yav tamamdogrida kitaba da yazilmaz ya"[img]smileys/smiley36.gif[/img]

ama seviyorum.. sadece trabzon'dan aydin göçü baslikli yazisini kiniyorum..kalbimi kirdi hemserim[img]smileys/smiley11.gif[/img]
      eski nick "1461@61"

Yorum

www.nihatgenc.com

Yorum

linkte nihat gençin son dönem ermeni soykirimi yalani ve orhan pamukyan ile ilgili konusmasi bulunuyordivx formatindadir.

http://rapidshare.de/files/10138758/...orhan.pamuk_ko nulu_.avi.html
          En son Barış Cem tarafından düzenlendi; 28.08.2006, 22:23.

Yorum

Nihat Genç'in programini zevkle izliyorum.Gerçekten çok dogru konusuyo

Yorum

İlk olarak ivam odrob tarafından gönderildi

http://rapidshare.de/files/10138758/nihatgenc_orhan.pamuk_ko nulu_.avi.html

linkte nihat gençin son dönem ermeni soykirimi yalani ve orhan pamukyan ile ilgili konusmasi bulunuyordivx formatindadir.

çok guzel konusmus, baska konusmalari elinde olan arkadas varsa link verebilir mi? ya da bir kaynak.. gerçi yazilarina ulasabiliyoruz ama konusmalari olsa daha guzel olur..

Yorum

sky turk te ki konusmalari muhtesem hereksin dinlemesi lazim adam kendini dinlettiyorda zaten

"Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

dinliyoruz her cuma !..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

Nihat genci 10 12 yildir takip ederim.Severim de gendisini. Ama arkadaslar artik türübüne oynuyor. O nedenle dinleniyor.
                    HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

adam trabzonu anlatirken ben gururlaniyorum duygulaniyorum!...

yürü be diyorum içimden!..

Yorum

geçenlerde Trabzona gelmisti bir ödül törenine katilmak için.. bir kaç yerel kanalda konustu ve sanirsam taka gazetesinde haftada bir yazisi yayinlanacak bundan sonra.. bence Trabzonun yetistirdigi önemli insanlardan biri.. yasadigimiz bu topraklarin nasil elde edildigini bilen vatanini karsiliksiz seven, yanlis bir seyi gördümü hiç kimseden çekinmeden alenen söyleyen dobra konusan, delikanli, Trabzonlu ve de Trabzonsporlu bir yazar.. daha ne olsun.. bmn olarak nihat gençe destek olmaliyiz..
                        75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

Siyaset programlarini hiç sevmem ama Babamin sayesinde izlemeye basladim.Babam da dinle de bir seyler ögren diyor.[img]smileys/smiley4.gif[/img]Aslinda böyle programlari izlemek çok faydali.Memlekette olan bitenden haberimiz oluyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

büyük bir keyifle takip ediyorum...
                            müjde...hersey bitti...

Yorum

görüslerinin bazilarina katilmiyorum ama o içten ve dogal konusmasi beni mest ediyor.ayrica kitaplari da kendini okutuyor.yani hem yazarligi hemde hitabeti oldukça farkli,etkileyici ve sürekleyici.aksamdan ayrilmasaydi çeske.engin ardiç [img]smileys/smiley7.gif[/img]yüzünden ayrildi.
                              Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                              Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X