Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Youtube Yasağı Kalktı!..

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Youtube Yasağı Kalktı!..

Youtube yasağı kalktı

Kapatma kararını veren mahkeme youtube yasağı kaldırdı

Türkiye'de mahkeme kararıyla Atatürk'e hakaret videoları olduğu gerekçesiyle 2,5 yıldır kapalı olan video paylaşım sitesi Youtube'un yasağı kalktı. Kapatma kararını veren mahkeme yasağı kaldırdı.

En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 30.10.2010, 17:39.
    Mario Alberto Kempes - El Matador

ben hala giremiyorum
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

Bilmiyorum her yerde son dakika haberleri geçiyor. Yeni ya daha hemen şakkadanak açılmaz heralde..

Yorum

Karar aşamasındadır.Hemen açılmayabilir
        Gerçi her türlü giriyom ama
        açılsın daha rahat girelim
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
        BordoMavi.Net
        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Karar aşamasındadır.Hemen açılmayabilir
          Gerçi her türlü giriyom ama
          açılsın daha rahat girelim
          şuanda vodafone dan geldi mesaj bakan daha yeni verdik mahkemeye kararı diye

Yorum

gerek yoktuki .isteyen giriyordu zaten...

Yorum

Bana hicbir zaman yasak olmadi ki zaten.

Yorum

Bende neden kapalı olduğunu şimdi öğrendim.. Meğerse Atatürk'e hakaret varmış.. Peki şimdi bu hakaretleri kaldırdılarmı ki..Yoksa baskı yüzünden mi yasak kalktı..

Yorum

İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende neden kapalı olduğunu şimdi öğrendim.. Meğerse Atatürk'e hakaret varmış.. Peki şimdi bu hakaretleri kaldırdılarmı ki..Yoksa baskı yüzünden mi yasak kalktı..
                  .
                  gazetelerde kaldırıldı diyor ama kontrol etmek lazım...
                  Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                  Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

Sadece Atatürk' e hakaret videoları değil ki. pkklıların yaptığı videolar da youtubede cirit atıyor. Hani sadece slayt olsa neyse. Adamlar resmen pusu videolarını koymuşlar. Geniş çaplı bir çalışma lazım. Herhangi bir ırkın değerlerine tecavüz, onları küçük düşürücü videoların kaldırılması lazım. Türk İP lerine kapatılması bir şeyi değiştirmez. Giren giriyor zaten. O videoların kaldırılması lazım ve videoyu koyanların İP sinden yola çıkarak yasal işlem yapılması lazım.
                    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadece Atatürk' e hakaret videoları değil ki. pkklıların yaptığı videolar da youtubede cirit atıyor. Hani sadece slayt olsa neyse. Adamlar resmen pusu videolarını koymuşlar. Geniş çaplı bir çalışma lazım. Herhangi bir ırkın değerlerine tecavüz, onları küçük düşürücü videoların kaldırılması lazım. Türk İP lerine kapatılması bir şeyi değiştirmez. Giren giriyor zaten. O videoların kaldırılması lazım ve videoyu koyanların İP sinden yola çıkarak yasal işlem yapılması lazım.

katılıyorum, geniş çaplı bir operasyon şart.. pkk lıların bir sürü videosu var, youtube zaten pkk lı kaynıyor adamlar neler neler yazıyor bir görseniz.

hiç korkmuyorlar mı acaba, seninde dediğin gibi İP den yola çıkarak yapılacak bir operasyonla bunları keklik gibi avlarlar ortaya neler çıkar neler.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        katılıyorum, geniş çaplı bir operasyon şart.. pkk lıların bir sürü videosu var, youtube zaten pkk lı kaynıyor adamlar neler neler yazıyor bir görseniz.

hiç korkmuyorlar mı acaba, seninde dediğin gibi İP den yola çıkarak yapılacak bir operasyonla bunları keklik gibi avlarlar ortaya neler çıkar neler.
                        bu pkk konusu burada tartışılırsa siyaset meydanına döner burası
                        o yüzden bu konuyu hiç açmayalım
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                        BordoMavi.Net
                        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

yasakmıydı ki ???

pele good , maradona better , george best

Yorum

youtube yasak mıydı :d
                            TRABZONSPOR

Yorum

Evet ortalıkta Ataya hakaret videosu kalmamış... Temizlik yapılmışa benziyor...
                              t @Selim_Turan

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X