Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Youtube Yasağı Kalktı!..
Daraltma
X
-
ben hala giremiyorum'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
-
Karar aşamasındadır.Hemen açılmayabilir
Gerçi her türlü giriyom ama
açılsın daha rahat girelimForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarar aşamasındadır.Hemen açılmayabilir
Gerçi her türlü giriyom ama
açılsın daha rahat girelim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende neden kapalı olduğunu şimdi öğrendim.. Meğerse Atatürk'e hakaret varmış.. Peki şimdi bu hakaretleri kaldırdılarmı ki..Yoksa baskı yüzünden mi yasak kalktı..
gazetelerde kaldırıldı diyor ama kontrol etmek lazım...Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
- Alıntı
Yorum
-
Sadece Atatürk' e hakaret videoları değil ki. pkklıların yaptığı videolar da youtubede cirit atıyor. Hani sadece slayt olsa neyse. Adamlar resmen pusu videolarını koymuşlar. Geniş çaplı bir çalışma lazım. Herhangi bir ırkın değerlerine tecavüz, onları küçük düşürücü videoların kaldırılması lazım. Türk İP lerine kapatılması bir şeyi değiştirmez. Giren giriyor zaten. O videoların kaldırılması lazım ve videoyu koyanların İP sinden yola çıkarak yasal işlem yapılması lazım.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece Atatürk' e hakaret videoları değil ki. pkklıların yaptığı videolar da youtubede cirit atıyor. Hani sadece slayt olsa neyse. Adamlar resmen pusu videolarını koymuşlar. Geniş çaplı bir çalışma lazım. Herhangi bir ırkın değerlerine tecavüz, onları küçük düşürücü videoların kaldırılması lazım. Türk İP lerine kapatılması bir şeyi değiştirmez. Giren giriyor zaten. O videoların kaldırılması lazım ve videoyu koyanların İP sinden yola çıkarak yasal işlem yapılması lazım.
katılıyorum, geniş çaplı bir operasyon şart.. pkk lıların bir sürü videosu var, youtube zaten pkk lı kaynıyor adamlar neler neler yazıyor bir görseniz.
hiç korkmuyorlar mı acaba, seninde dediğin gibi İP den yola çıkarak yapılacak bir operasyonla bunları keklik gibi avlarlar ortaya neler çıkar neler."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatılıyorum, geniş çaplı bir operasyon şart.. pkk lıların bir sürü videosu var, youtube zaten pkk lı kaynıyor adamlar neler neler yazıyor bir görseniz.
hiç korkmuyorlar mı acaba, seninde dediğin gibi İP den yola çıkarak yapılacak bir operasyonla bunları keklik gibi avlarlar ortaya neler çıkar neler.
o yüzden bu konuyu hiç açmayalımForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
Yorum