Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bunu ancak bir INSAN ( ! ) yapabilir...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bunu ancak bir INSAN ( ! ) yapabilir...

-Disariya link vermek yasaktir, ayrica görüntüler 18 yasin altindakiler için sakincali niteliktedir-

Çevremizde bazen görüyoruz fanatik boyutta hayvanseverler var. Ben hep derimki insan haklari eksikken hayvan haklari da ne oluyor yani. Ama yukardaki linkteki görüntüleri izleyince fikrim degisti.

Kürk yapmak için nasil yöntemler kullanildigi gayet açik görülebiliyor. Kapitalizmin vahseti denilen sey bu olsa gerek. Zengin kapitalist fabrikatör karilari ( kokonalar ) giysin diye neler yapiliyor görün.

Not: görüntülerin arasinda bosluklar var, 2-3 saniye beklerseniz devam eder. 20 dakika falan sürüyor görüntüler...

2. Not: Içi kaldirmayan seyretmesin. Uyarayim da sonra kizmasin kimse...Edited by: l-m
    <font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>

ula izlemeye cesaret edemiyorum... acaba izlesem mi?
    [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

Ben 3 dakika tahammül edebildim, hakikaten yazik.. Panter Emel'e hak vermeye basladim[img]smileys/smiley5.gif[/img] Edited by: Berat Tekke
      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Hayvan bunlar. Hayvan oglu hayvan. Daha neler görecegiz. Töbe Yarabbim.

[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

evet ben de izledim... ama 1,5 dakika... yüregim o kadarina el verdi...
          [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

hangisi hayvan lan bunlarin deri yüzen mi derisi yüzülen mi?

ALLAH BELALARINI VERSIN.O PARALARI GÜLERYÜZ YIYEMEZLER INSAALLAH.
            fenerbahçe dünya pisliğidir..
            her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

Valla ben 20 dakika baktim. Söve söve. Olayin özüde suymus. Kürk yapilacak derinin kalitesi buna göre belirleniyomus. Hayvan öldükten sonra deri çikarilirsa kiymeti düsüyormus.
              <font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>

Yorum

Insallah öteki tarafta o derilerle gezerler...

Yorum

abi bu haywanlaryasiyor yaa nasil insan bunlar yaaa, nasil bakabiliyorsunuz buna 20 dakka boyunca, onlar o haywanlarin hesabini nasil verecekler ki?

Bunu gordukten sonra onceden ogrendigim bir sozu dahada iyi anladim

"Zaman gösterdi ki CENNET ucuz degil,

CEHENNEM dahi lüzumsuz degil"

cehennem olmasaydi bunlar nereye gidecekti!!!

Yorum

bu insan görünümlü yaratiklar bununla da yetinmeyip bunlarin etlerini de pazarlayip satiyorlardir. Cünkü heriflerin önüne bok koysan onuda yiyolar. Bunu nie yemesinlerki ? Allah islah etsin dicem ama öle tiplerde yok heriflerde .
                    - impossible ? what does it mean ?

Yorum

bu neya böyle...... [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                      Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
                      Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

Sinirden yazacak söz bulamiyorum zaten aklima hep küfür geliyor bu yüzden ben üç nokta birakiyorum isteyen doldursun...
                        \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

Ya bunlari bir insanin yaptigina inanamiyorum bu resmen vahset.
                          [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

Hangi ülke burasi yaaaa
                            [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

Izlenilcek gibi deil..[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                              Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X