PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gökhan Ünal

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Mert67
09.03.2009, 18:50
Kral çoştur bu hafta bizi.

Fatih
09.03.2009, 19:00
Cumartesi akşam Real Madrid-Atletico maçında Raul'u hayranlıkla izledim aklıma F.Tekke geldi.Oyunda kaldığı süre içinde sürekli pres yapıyordu.

Bilmem anlatabildim mi Gökhan!

Ali Haydar
09.03.2009, 19:21
Bence gökhan'ı satalım ondan kazandığımız para ile de yeni bi futbolcu alırız dünyada başka forvet mi yok...

Tiko18
09.03.2009, 19:24
Tayfunu gökhanin yerine forvete alip, Tayfununda yerine Serkani oynatmamiz lazim. Eminim Tayfun Gökhandan daha az kacirir. Sutlari hic olmazsa kaleyi buluyor.

AYDIN KANTEKIN
09.03.2009, 19:26
Bence gökhan'ı satalım ondan kazandığımız para ile de yeni bi futbolcu alırız dünyada başka forvet mi yok...

kaca satariz acaba ? referanslari cok kuvvetli mesela oynadigi gün formasini yikatmaya gerek yokmus terlemiyor cünki,yani alan takim su ve deterjandan bile hayli tasarruf saglarki dört haftada birde gol atarsa on senede cikartir parasini.

ÖmerFarukYılmaz
09.03.2009, 19:28
Uçmayalım:)

Tanju
09.03.2009, 19:39
Gökhan inşallah bunları okumaz...

f1bekir
09.03.2009, 19:48
bu adam daha nerde olduğunun farkına varamamış öyle bu kadar gol kaçırmak kimin haddine unutma bu takım 25 senedir şampiyon olamıyo eğer senin yüzünden şampiyon olamasak vay haline

Bence nerde olduğunun çok iyi farkında ve bu yüzden topa vurmadan önce 1 kere fazladan düşünüyor. rahat olsa, içinden geldiği gibi vursa çok kolay gol yapacak halbuki.

Alptuğ
09.03.2009, 19:51
Acaba top neden ayak içi ile vurduğu halde havaya dikiliyor toplarda da sorun olabilir !

o pozisyonda bence ufak bir tekme darbesi yapsaydı topa gol olacaktı ayağının altıyla
aynı şekilde ahmet dursunun barçaya golü vardı
çok kaçırıyor ama pozisyona da girmek önemli şu anda umutla birlikte tamamen hücum gücünü çekiyor takımın 2 si de atamazsa kazanamıyoruz

İHSAN
09.03.2009, 20:28
Gökhan'ın kaçırdıklarını 18-19 lu bir oyuncu kaçırsa "Gençtir, destekleyelim." deriz ve onu üzmemeye çalışırız. Daha fazla şans tanınmasını bekleriz. Zaman veririz ona kısacası. ( bunu da tam yapamıyoruz ya neyse)

Ee, Gökhan'a ne demek lazım...Yaşını başını almış, futbolunun zirvesinde olması gereken yaşlarda; şampiyonluk mücadelesi veren büyük bir kulüpte ve taraftardan hiç olmadığı kadar destek aldı, hala da alıyor. Peki sonuç nedir? Hüsran.

Biz onu, futbolunun gelişimini tamamlasın, olgunlaşsın diye mi aldık, yoksa hazır golcüdür, bulduğunu atar bulamadığını da kendi çabasıyla bulur atar diye mi?

Kendimizi kandırmayalım. Gökhan çocuk değil. Tribünden gelecek destekle ( ki zaten hep desteklendi) çoşacak yuhalanırsa da kötü oynayacak falan değil. Bunlar kendimizi avutmaktan başka bir şey değil.

Elbette destekleyeceğiz Gökhan Ünal'ı. Çünkü buna mecburuz, sırtında onurlu bir forma taşıyor ve bizi de ilgilendiren bu; içindeki tali kalır.

Destekleyelim diyenlere haksızsınız demiyorum; fakat hangi takımda oynadığını ve kaçırdığı gollerin nelere mal olacağını iyi hesap etmelidir. Sanmasın ki O kaçırdıkça her zaman sineye çekeriz bunları. Sonuna kadar eleştireceğiz, eleştirmeliyiz de. Büyük takım oyuncusu olmak kolay değildir. Bunu bilmeli.

ÖmerFarukYılmaz
09.03.2009, 20:34
:)
Gökhan gol attımı,''Biliyorduk sendeki yeteneği..Sen busun işte...''
Gökhan kaçırdımı''Küçük takımın büyük topçusuymuşsun''

Gökhanın performansı kötü tamam..Buna itirazı olan yok zaten..Ama daha ilk senesinde kelle almak nedemek yahu..
Biz işte bunun yüzünden kaybediyoruz...Gelen hangi forvete sahip çıktık ilk senesinde...Jun'a yarım sezon sabredebildikmi....Augustine ve diğer benzerleri...

Bana 7 sezon içinde forvete gelipte uzun süre duran forvet sayın...Hala duran forvet sayın..Ümit Karan hala gs'de..Semih hala fb'de...
Bizim gibi durmadan adam değiştiren bjk'nin başarılarına bakın birde...Durmadan değişen kadrolarla kaç şampiyonluk alınıyormuş...Her sene durmadan adam değiştirerek hiçbir yere varamayız...

Sabredeceğiz..Mecburuz...Kadromuzda 5 senenin üstünde oynayan adam sayısı kaç tane...Kadromuzda istikrar olursa başarıya ulaşırız..

Çoşmayalım....

Fatih
09.03.2009, 20:36
Ronaldinho,Ronaldo gibi dünya çapında yıldızlar eleştiriliyor Gökhan da pekala eleştirilebilir.

Hele ki bu eleştiriler yerden göğe kadar haklı eleştirilerse.

Mollasalihoğlu
09.03.2009, 20:37
Eleştirilerimizin yanına ufak birer destek sözü eklemek çok mu zor??

Atanalırspor gökhan hadi bakalım at git al sonra topu fileden gs maçında :)

ilhan
09.03.2009, 20:39
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/749-6C3N6X6Z.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/749-1C2J8N5V.jpg

İnanıyoruz Gökhan.

DeeP__61
09.03.2009, 20:42
Ne koşarsın Gökhan ne sonunu getirirsin.
Gökhan bak biz bu yıl and içtik . Gökhan bak biz bu yıl şampiyon olacağız. Lütfen sadece aldığın paranın onda biri kadar hakkını ver lütfen !!!

Zeki Akyol
09.03.2009, 20:52
Evet yine başa sardık :)
Ben de ; Gökhan için burda kırk kusur bulurum... amacım karalamaksa
Ben de ; Gökhan ın şuan gerçek performansı göstermediğine inanıyorum,
Ben de ; en az sizin kadar kaçan gollerde başımdan beş , altı tel saç kopuyor,
Ben de ; mac günleri iş yerimde kendimi işe veremiyorum
Ben de ; Ts le yatıp Ts le kalkıyorum AMA ;

Ben diyorum ki ! bırakalım kötü karamsar tablo çizmeleri gün birlik günüdür ,
Bu gün destek çıkmalıyız , bugün arkalarında her ne olursa olsun durduğumuzu göstermelıyız..
O değilmiydi aldığımızda havaalanında karşıladığımız, o değilmiydi Tekke li ligimizde gol kralı olan , o değilmiydi en pahalı transferımız

Lütfen arkadaşlar önümüzde çok önemli Gs maçı var ve ben inanıyorumki o maçı söke söke alacağız ve kaldığımız yerden devam edeceğiz....Allahın izniyle

İHSAN
09.03.2009, 21:03
:)
Gökhan gol attımı,''Biliyorduk sendeki yeteneği..Sen busun işte...''
Gökhan kaçırdımı''Küçük takımın büyük topçusuymuşsun''

Gökhanın performansı kötü tamam..Buna itirazı olan yok zaten..Ama daha ilk senesinde kelle almak nedemek yahu..
Biz işte bunun yüzünden kaybediyoruz...Gelen hangi forvete sahip çıktık ilk senesinde...Jun'a yarım sezon sabredebildikmi....Augustine ve diğer benzerleri...

Bana 7 sezon içinde forvete gelipte uzun süre duran forvet sayın...Hala duran forvet sayın..Ümit Karan hala gs'de..Semih hala fb'de...
Bizim gibi durmadan adam değiştiren bjk'nin başarılarına bakın birde...Durmadan değişen kadrolarla kaç şampiyonluk alınıyormuş...Her sene durmadan adam değiştirerek hiçbir yere varamayız...

Sabredeceğiz..Mecburuz...Kadromuzda 5 senenin üstünde oynayan adam sayısı kaç tane...Kadromuzda istikrar olursa başarıya ulaşırız..

Çoşmayalım....

Ömer yazılarında aynı şeyler tekrar ediyor sürekli: Zaman tanıyalım diyorsun Gökhan Ünal'a. Ucu açık bir cümle... Mesela, bu şeklide devam eden Gökhan'a ne kadar daha zaman tanımalıyız. Bu zaman tanıma sürecinde kaybedilen puanlar ve neticesinde kaçan şapmiyonlukları ve avrupa kupaların hesabını sormak isteyen camia nasıl teskin edilecek?

Bir örnek de benden. Takımda, Ersun Yanal gelene kadar birçok oyuncu alındı satıldı. İyi de paralar verildi hem de. Mesela senin de yazdığın gibi Tomas Jun, Augustine gibileri... Senin yazdığından çıkarılacak sonuca göre, bu iki ismin ve daha nice oyuncuların ( örn: hasan, celaleddin, volkan bekiroğlu vb) takımda uyum sürecini atlatmaları için uzun bir süre zamana ihtiyaçları vardı. Onlara bu zaman yeteri kadar verilmediği için de başarısız oldular ve takımdan gönderildiler. (sana göre)

Teknik heyete göre ise durum farklı. Oyuncunun hamurunun ne kadar kaliteli olduğuna dair sinyal alabilmek için kısa bir dönem yeterli oluyor ve yeteneği olanlar kalırken olmayanlar ayıklanıyor. Yani bir futbolcunun ne olduğu ilk maçında az da olsa anlaşılır ( anlayabilen anlar tabi.) Anlayamayan ise yıllarca Hasan üçüncülerle bilmem kimlerle yıllarını geçirir, belki düzelir diye.

İstisnaları olmakla birlikte, futbolcu yedisinde neyse yetmişinde o'dur. Atalarımız öyle diyor.

mustafaction
09.03.2009, 21:09
gökhanı defansa alalım tayfun forvet olsun geçmiş yıllarda ertuğrul örneği var ;)

ÖmerFarukYılmaz
09.03.2009, 21:20
Ömer yazılarında aynı şeyler tekrar ediyor sürekli: Zaman tanıyalım diyorsun Gökhan Ünal'a. Ucu açık bir cümle... Mesela, bu şeklide devam eden Gökhan'a ne kadar daha zaman tanımalıyız. Bu zaman tanıma sürecinde kaybedilen puanlar ve neticesinde kaçan şapmiyonlukları ve avrupa kupaların hesabını sormak isteyen camia nasıl teskin edilecek?

Bir örnek de benden. Takımda, Ersun Yanal gelene kadar birçok oyuncu alındı satıldı. İyi de paralar verildi hem de. Mesela senin de yazdığın gibi Tomas Jun, Augustine gibileri... Senin yazdığından çıkarılacak sonuca göre, bu iki ismin ve daha nice oyuncuların ( örn: hasan, celaleddin, volkan bekiroğlu vb) takımda uyum sürecini atlatmaları için uzun bir süre zamana ihtiyaçları vardı. Onlara bu zaman yeteri kadar verilmediği için de başarısız oldular ve takımdan gönderildiler. (sana göre)

Teknik heyete göre ise durum farklı. Oyuncunun hamurunun ne kadar kaliteli olduğuna dair sinyal alabilmek için kısa bir dönem yeterli oluyor ve yeteneği olanlar kalırken olmayanlar ayıklanıyor. Yani bir futbolcunun ne olduğu ilk maçında az da olsa anlaşılır ( anlayabilen anlar tabi.) Anlayamayan ise yıllarca Hasan üçüncülerle bilmem kimlerle yıllarını geçirir, belki düzelir diye.

İstisnaları olmakla birlikte, futbolcu yedisinde neyse yetmişinde o'dur. Atalarımız öyle diyor.

Doğru Gökhan'a en az 1 sene sabretmeliyiz...Çünkü son 7 senede Umut harıci uzun süre oynayan bir oyuncumuz oldumu forvette...Gökhan 1 sene sonra kendini göstermezse kellesini isteriz...Biz hiçbir forvete sabretmediğimiz için hala bu problem var..

Ayrıca diğer oyunculara bir seneden fazla sabretmediğimiz için şampiyonluklar kaçtı...Gökhan'ı sene sonu gönderirsen gene kaçar:)

Gelelim Hasan,celo,Volkan örneğine....Kaliteleri zaten belliydi...Ki bu şansı çokça kullandılar ve başarısız oldular..Bu gayet net...Ve gittiler...Onlar senelerce oynadı ve başarısız oldu...Ama Jun kaç maç oynadı??Veya Augustine kaç dakika?

Futbolcu yedisinde neyse yetmişinde o değildir...Yetenek olarak çok değişmezler ama kafa yapısı olarak çok değişirler...Örnekleride binlercedir.Yusuf Şimşek,Rivaldo,Ronaldinho...

onur-ts
09.03.2009, 21:20
Gökhan biz inanıyoruz.sen de inancımızı boşa çıkarma.güvenimizi kırmaya başladın.bu durumu tersine döndür.kalan haftalarda toparla kendini, at üstündeki o ölü toprağını...bizi şampiyonluğa götür.gayret et.üzme bizi...

fehmi burnaz
09.03.2009, 21:21
göhan ii bi oyuncu sade3ce birz şanssızzz.. daha ii olacak zamanlaaaa

turkish0061
09.03.2009, 21:28
Youh bee bu kadar Sakar ve beceriksiz bir Futbolcu gormedim ben, Ya Bir forvet bu kadarmi beceriksiz, sakar, Oyniyamiyan, kosmiyan, hayatan bezmis, Kendini bisey sana, Bencil Olur !
Isyan ediyorum Bu kadar para verilmis Gokhana Bumu Gosterdigi performans, inanilmaz net pozisionlari kaciriyo, Bu kadarida Olmaz, Ya bilerekmi Yapiyo ya...

BaK colmana Bak yattaraya Ya sen onlarin tirnagi olamasin, Colman mesela Son 2 haftadir muthis oynuyo. Hucuma Gelip vardim ediyo Mukemmel paslar veriyo sen bu paslari deyendiremiyorsun, kendini cok bisey saniyorsun! ama sen hiç biseysin

ÖmerFarukYılmaz
09.03.2009, 21:29
Sabır ya Rabbi Sabır!!!

TolgaTopçu61
09.03.2009, 21:31
Yapacak birsey yok,atamiyor iste,genede destek olmaliyiz...
Gökhan'i kücültmeye gerek yok,iyi bir futbolcu olmasaydi suan Trabzonspor da olmazdi...
Destek olalim,eminimki düzelecekdir...

turkish0061
09.03.2009, 21:32
Sabır ya Rabbi Sabır!!!

Abi sabir sabir daha nereye Kacar !!! Bu net pozisionlari gola cevirseydi :mad: Suan liderdik, Ona verilen paralara YAZIK,
YAKTIN BIZI YAKTIN, taraftarlarida sogutun mactan

Uğur Ö.
09.03.2009, 21:42
eğer sene sonunda gökhan yüzünden şampiyon olamazsak ah ulan ah şarkısını dinler artık

Emre GÜRDAL
09.03.2009, 21:51
sabır allahım sabır

MetiN08
09.03.2009, 21:58
Bence bu gökhan ne sakar nede birsey, bence bu adamin üstünde ya baski yada sanzizlik var baska birsey degil,
Aslinda hep dogru yerde duruyor ve dogru seyide yapiyor ama girmiyor iste, direk kaleci bazende sanzizlik olmuyor iste ama ben gökhana güveniyor bir patlama yapicak ins.

ApoCaN28
09.03.2009, 22:00
Bu kadar şansızlık olmaz ama desteğe devam...

Mahmut Baran
09.03.2009, 22:02
bu sezon bu futbolcularla geçecek köstek değil destek olmamız lazım. bende yaptım hepimiz yaptık maçtan hemen sonra gelip hıncımızı aldık ..yeter diyorum kendi adıma ve desteğe devam diyorum. hadi be gökhan eskişehir maçı haricinde hiç oynamadın bir senedir. yattara bile başladı birde sen ayak uydursan şampiyonuz kesin .. herşey senin ayaklarında umutun da kaval kemiğinde :) ha di bir gayret

Alper Beyazay
09.03.2009, 22:34
Maç bitiminde sana ne kadar sinirlensemde..Maç bitiminde her ne kadar senin hakkında kötü şeyler söylemiş olsam bile..Posterin odamdaki yerini koruyor..Her ne kadar inkar etsemde..Buradaki herkesten daha çok qüveniyorum sana..Lütfen yüzümü kara çıkarma..

güneyli
09.03.2009, 22:34
Gökhan şu anda ne kadar acı çekiyordur.Bizden daha fazla.golcunun gol atamaması ne demek.Bir gün çoşacak çoşacakta iş işten geçmeden olsa bari.Desteğe devam.G.S nin işi zor.

TSercaN
09.03.2009, 22:35
Bu hafta atacaksin eminim!!

agasaro
09.03.2009, 22:40
Gökhan Ünal kesinlikle klas bir forvet oyuncusu. Trabzonspor ile gereken gönül temasını kuramadığını hissediyorum. Bana çok profesyonel oynuyor gibi geliyor. Yanılıyor olabilirim elbette ama ben bu işe biraz daha yüreğini koyabilirse kendisini gösterebileceğini düşünüyorum. Futbolculuğuna ve karakterine kimse birşey diyemez. Bu adamı şu an süper ligde ilk 11 de oynatmayacak bir hoca olduğunu zannetmiyorum.

oulcan_ts
09.03.2009, 22:40
çok sinir ettin bu maçta bizi ama gs maçında telafi edersin artık:)

arifberkay
09.03.2009, 22:45
allah rızası için bizi düşün öyle vur toplara

Cem Akyüz
09.03.2009, 22:55
hadi be adamım şu lafları söyleyenleri utandır sana topçu değil diyenleri utandır be adamım vallahi ben sinir oldum sana yazılanları okurken utandır şunları hayde be oğlum..Güveniyorum ve inanıyorum sana

vurgun_kiz_61
09.03.2009, 22:57
hadi be adamım şu lafları söyleyenleri utandır sana topçu değil diyenleri utandır be adamım vallahi ben sinir oldum sana yazılanları okurken utandır şunları hayde be oğlum..Güveniyorum ve inanıyorum sana

Cem sen hala Gokhan Unal'i "susturucu" olarak goruyormusun?

ÖmerFarukYılmaz
09.03.2009, 22:58

Cem...

Sene sonuna kadar 10 gol daha atsın...Son maçta çok net bir pozisyon kaçırır...

Bu laflar gene buralarda dolaşır...

Bizim takımda hiçbir oyuncunun değeri bu takımdayken anlaşılmaz...Gittikten sonra anlaşılır..

Mustafa Ayazoğlu
09.03.2009, 23:01
Bu yıl bizi çok maçta üzdü, seneye Gökhan Ünal ile devam etmek büyük risk..

Mustafa Hazıroğlu
09.03.2009, 23:01
5 pozisyondan 1 tanesini atıyomuş.Konya maçında 4 tane kaçırdı.Bu hafta Ğs maçında ilk pozisyonunda golü yapacak inşallah.

Cem Akyüz
09.03.2009, 23:02
Cem sen hala Gokhan Unal'i "susturucu" olarak goruyormusun?

Yasemin Abla Gökhan'ı Kayseriden beri çok yakından takip ederim bu sene çok gol kaçırdığı doğrudur lafım yok ama yeteneklerini çok iyi biliyorum neler yapabileceğini çok iyi biliyorum ondan dolayı kendisine çok güveniyorum ve toparlanacağına yürekten inanıyorum bir şanssızlıktır gidiyor

Alihan Ertürk
09.03.2009, 23:04
artık çeki düzen vermesi lazım vuruşlarına.İnsan hiç mi çalışmaz ya net 5 gol kaçırıyor her maçta

Adil ÖZGÜR
09.03.2009, 23:05
Yasemin Abla Gökhan'ı Kayseriden beri çok yakından takip ederim bu sene çok gol kaçırdığı doğrudur lafım yok ama yeteneklerini çok iyi biliyorum neler yapabileceğini çok iyi biliyorum ondan dolayı kendisine çok güveniyorum ve toparlanacağına yürekten inanıyorum bir şanssızlıktır gidiyor

Kurban kessin, sol ayağınanın hepsine kanını sürsün, nedir bu ya hu?

T.S. boyacı küpümü sandılar, maziye bir baksınlar. Ayıptır daha bir firirik golümüz yok, el alem leblebi gibi, sakız çiğner gibi gol atıyor, Sivas'tan biraz örnek alsınlar.

ÖmerFarukYılmaz
09.03.2009, 23:05

Cem bu bizim takımımızda var...

Umut'unda yetenekleri ortada,Ama bir uğursuzluktur gidiyor..İkiside o kadar kolay pozisyonlarda topu içeri sokmayı başaramadı..

Ama bunu daha ilk senede bu şekilde dışa vurmanın bize hiçbir faydası yok..Anlatabiliriz inşallah..

İnan tarzım olsa adımı Gökhancıya çıkarıcam,Ama ben bütün takımın sahiplik ekleriyim...

vurgun_kiz_61
09.03.2009, 23:06

Her dusunceye saygi duyuyorum ama ben inanmiyorum ve guvenmiyorum Gokhana ama bu dusuncem yeni olusmadi umarim sen hakli cikarsin Cem...

omrky61
09.03.2009, 23:08
şampiyon takımın golcüsü gökhan ünal, inanmak çok zor...

Ahmet Faruk
09.03.2009, 23:19
Her hafta bir dahaki hafta patlar umuduyla seni beklediğimiz kadar hiç bir şeyi beklemdik.
Gelecek seneyi bekleyen çiftçiler gibi olduk.
İçimizden 40 tane gelecek hafta çıkacak...

M.S.SOFU
09.03.2009, 23:22
çalış çalış çalış.....
çalış Allah verir,çalış vermezse vardır bir bildiği....

corleone
09.03.2009, 23:25
herşeye rağmen yanındayız, galatasaray maçını al kendini affettir.

şahinler61
09.03.2009, 23:33
takıma yazık oluyor bu futbolla gidip konya gibi aptal bi takıma aptal bi şekilde yenilmemeliydik.tek suçlu burada forvetlerdir.

Özge
10.03.2009, 00:11
Ben de Gökhan'ı Kayserispor'dan beri takip ediyorum.Oynadığı her maçın özetini izlemişimdir.Yetenekleri tartışılmaz Cem'in de dediği gibi.Kayserispor'da oynarken bizde kaçırığı gollerin hesini gol yapıyordu ama nedense biz de atamadı.Bu hafta patlayacak.:)

Mustafa Ayazoğlu
10.03.2009, 00:49
Bilerek mi atmıyor acaba, dışarı attığı toplar için söylüyorum..

Cem Akyüz
10.03.2009, 00:53
Bilerek mi atmıyor acaba, dışarı attığı toplar için söylüyorum..

yok artık abi yapmayın ya tamam anladım beğenmiyosunuz da bu dediğiniz laf mı şimdi

karatasof
10.03.2009, 00:54
Gökhan Ünal için maçın başındaki istatistikleri herşeyi izah ediyordu aslında.Ligtvde maç anlatan maçın başında şu ana kadar superligte 41 pozisyon ile en fazla gol pozisyonuna giren futbolcunun Gökhan olduğunu ve fakat bunların ancak 9 tanesini golle sonuçlandırarak % 21lik bir orana sahipken 31 pozisyonun 15'ini golle sonuçlandıran M.Baros'un yüzdesi % 49.Bu bile durumu izaha yetiyorda artıyor.Maç esnasında birbiri ardına pozisyonları harcamaya devam eden gökhan için maçın anlatıcısı 5 golluk pozisyondan birini gole çevirebildiğine göre Serdar Bali yakında TS'un golu geliyor diyebilirmiyiz? gibi dalga geçmesine karşın Bali'nin cevabıda manidardı;
''İstatistikler her zaman doğruyu söylemez.'' Netekim Gökhan kardeş bu defa girdiği 5 pozisyonda da sıfır çekerek kendisine güvenenleri mahçup ediyordu.

Mustafa Ayazoğlu
10.03.2009, 00:56
yok artık abi yapmayın ya tamam anladım beğenmiyosunuz da bu dediğiniz laf mı şimdi

23 maç oynadı, pozisyona girmediği maç yok ! Enterasan değil mi? Çok net gol pozisyonlarında hep dışarı atması !

antagonist
10.03.2009, 00:59
23 maç oynadı, pozisyona girmediği maç yok ! Enterasan değil mi? Çok net gol pozisyonlarında hep dışarı atması !

Bu kadar paranoid olmaya gerek yok hocam...

ilhan
10.03.2009, 01:00
Futbol bir piyasadır. Eğer goller atarsan değerin artar ama goller kaçırırsan değerin azalır. Hiçbir forvet çıkıp bile bile gol kaçırmaz. O futbolcuya sahada yuhalamak, küfürler etmek onun değerini yükseltmez. Takımı sevmek ve oyuncuya değer vermek böyle zamanlarda kendini gösterir. Gol kaçırdı diye adama küfür etmek o adamı motive etmez.

Sen futbolcun gol kaçırınca söv, hep bir ağızdan yuhala, adamı madara et, yerin dibine sok.. Ertesi hafta tam performans sahada olmasını bekle. Bu nasıl bir zihniyettir? Manchester taraftarı Berbatov basit golleri kaçırınca alkışlıyor. Eto'o olmadık goller atıyor, olmadık pozisyonları dağlara taşlara yolluyor. Nou Camp'da adamı ayakta alkışlıyorlar. Örnekleri daha da çoğaltabiliriz.

Gökhan Ünal, Ankaraspor maçında attığı golle klasını dosta düşmana göstermiştir. Eskişehir maçında yere düşse penaltı olacak pozisyonda tabir-i caizse emekliye emekliye kaleciyide geçip gol atmıştır. Bunları yapıyorsa yine böyle goller atacak materyale sahiptir.

Ben de kendisine çok kızıyorum. Bağırıyorum çağırıyorum, ama düşünmeden edemiyorum. Ben bu adama bu hafta küfür edersem bu adam haftaya nasıl oynasın?

Önceden Umut'a vuruyorduk, şimdi Gökhan'a vuruyoruz. Seneye başkası gelecek ona da vuracağız. Vuralım, vurmaya devam edelim. Yaptığımız en iyi şey zaten bu değil mi?

...

MetiN08
10.03.2009, 01:01
Gökhan Ünal için maçın başındaki istatistikleri herşeyi izah ediyordu aslında.Ligtvde maç anlatan maçın başında şu ana kadar superligte 41 pozisyon ile en fazla gol pozisyonuna giren futbolcunun Gökhan olduğunu ve fakat bunların ancak 9 tanesini golle sonuçlandırarak % 21lik bir orana sahipken 31 pozisyonun 15'ini golle sonuçlandıran M.Baros'un yüzdesi % 49.Bu bile durumu izaha yetiyorda artıyor.Maç esnasında birbiri ardına pozisyonları harcamaya devam eden gökhan için maçın anlatıcısı 5 golluk pozisyondan birini gole çevirebildiğine göre Serdar Bali yakında TS'un golu geliyor diyebilirmiyiz? gibi dalga geçmesine karşın Bali'nin cevabıda manidardı;
''İstatistikler her zaman doğruyu söylemez.'' Netekim Gökhan kardeş bu defa girdiği 5 pozisyonda da sıfır çekerek kendisine güvenenleri mahçup ediyordu.

abi kusura bakma yanlisda anlama lütfen ama, bir forvet icin istatistik yoktur bu biraz sanz ve beceri isi, iste böyle bir kac gol kacirdinmi macta ondan sonra olmadimi olmuyor iste insan güvenini kaybediyor baski olusuyor, ama bir forvet atdimi atiyor gerisi geliyor ne yaparsa yapsin atiyor yani, mesela bir guiza örneyi bide deivid, bence guiza iyi bir forvet bakma suan fbde is istedi gibi yürümüyor, ilk gelen deivide bak bide gecen seneki deivide bak, bu biraz sanz ve güven isi olmadimi olmuyor iste sanzislik, benim gözümde gökhan iyi bir forvet ve bizim icin daha cok önemli gol aticak ama suan sanziz iste nedense malesef

Colakoglu
10.03.2009, 01:01

mi acaba ?

antagonist
10.03.2009, 01:04
mi acaba ?

Yok yok...;)

Cem Akyüz
10.03.2009, 01:06

abi yapmayın ya Umutta dünyaları kaçırıyordu bilerek mi dışarı atmış oluyodur yapmayın etmeyin ya

Adem Erdoğan
10.03.2009, 01:08
Bilerek atmıyor gibi mantıksız bir düşünce olamaz.

Var üstünde bir kazmalık o yüzden atamıyor.

Mustafa Ayazoğlu
10.03.2009, 01:10

Neden kendimiz kandıralım ki? Hiç aklının ucundan geçmedi mi? Söylediğim söz.. Başka izahı yok çünkü bir kaç maç olsa neyse her maç olması düşündürücü değil mi?

antagonist
10.03.2009, 01:13
Neden kendimiz kandıralım ki? Hiç aklının ucundan geçmedi mi? Söylediğim söz.. Başka izahı yok çünkü bir kaç maç olsa neyse her maç olması düşündürücü değil mi?

Hiç aklımın ucundan geçmedi.

En basitinden bu adamın da bir onuru var, bile bile gol kaçırıp tribünlerden kendisine sövdürmez herhalde.

Kaldı ki , kaçırdığı gollerin bazılarını bilerek kaçırmak istese kaçıramazdı. :)

Adem Erdoğan
10.03.2009, 01:15
.

Kaldı ki , kaçırdığı gollerin bazılarını bilerek kaçırmak istese kaçıramazdı. :)

Bunu doğru dedin Süleyman.Umut ve Gökhan bazen zor olanı başarıp topu dışarı atıyorlar.
Yetenek olmasa nasıl başaracaklar bunu.

Çagman
10.03.2009, 01:56
Gökhanın tüm yetenekleri yıllardır edindigi tecrube son vuruslardaki ustalık deniz gorunce uctu gitti olay bu.

kudu_61
10.03.2009, 08:19
ya atacaksın ya atacaksın ben sende ki yeteneği biliyorum kayseri de atabiliyordun da şimri niye kaçırıyorsun hedef büyüyünce kafan mı karıştı

Hüseyin Kurt
10.03.2009, 09:15

Daha neler...Bir golcü ekmek yediği işini bilerek iyi yapmayacak...Çıkarı ne?Ekmek yememek ve para kazanmamak mı? :)

Güldürmeyin Allah aşkına.Bilerek kaçırıyormuş..Hay Allahım yaa :)

Hüseyin Bağdat
10.03.2009, 09:17
Bu maçta gol atacaksın buna inanıyorum...

Ahmet Faruk
10.03.2009, 10:44
50 tane pozisyona girmiş Gökhan.
Bunlardan kaçı zor, en fazla 10 tanesi...
O egzantirik gol atma çabaları bizi sezon başında nasıl çıldırttıysa, şimdiki ciddiyetsizliği de öyle.
Takım arkadaşları teselli etmeye çalışıyormuş, ne tesellisi ya. Adam kendi halinde lakayt, ciddiyetsiz bişe. Bırakın gitsin.

Bu adamın Konya maçında iki metreden kaçırdıkları aklıma gelince, hemen peşine Egemenin sol tarafta geriye yetişmek için attığı o müthiş deparlar da geliyor. İkisi peş peşe olunca daha bir kahroluyor insan.

Erkan SUİÇMEZ
10.03.2009, 11:01
gökhanı karalamak için demiyorum hala yeteneğine güveniyorum patlama yapacağınada inanıyorum ama ligde bulduğu posizyonlarda fatihin hatta kocaelinden tanerin olduğunu düşünüyorumda ikiside 17-18 gol atmış bizde 7-8 puan farkla lider olurduk deye aklımdan geçmiyor değil :(.

Adem Erdoğan
10.03.2009, 11:06
Forvet oyuncusunun görevi gol atmaktır.Tabiki önümüzdeki maçlarda gol atacaktır.
Ama atacağı goller Konya ve Denizli maçlarında giden 3 puanı geri getirmeyecektir.

cheker
10.03.2009, 11:49
Almanya da veya İngiltere de olsan anlıyacağımda Ankaradan böyle bir Türkçe ile yazman üzüntü verici:cool:

Gökhan olayına gelince
sıkma canını herşey güzel gidiyor tadını çıkar
şahsi meselen varsa ona bişi diyemen ama iş işten geçmiş gibi yarına bak sen:D
Arkadaşım şimdi sorarım sana herşey güzlmi? :D dediklerimi bi düşün istersen bana hak vericeksn şanssızlık olmadığını sende anlıcaksn....:D

Fatih Özkan
10.03.2009, 13:05
Ben bu adama inanıyorum...
Kaçırdı bu zamana kadar beni de, sizleri de deli etti doğrudur...
Düşündükçe kaçırdığı golleri hala aklım almıyor...
Ama Gökhan'ın ne zaman ne yapacağı belli olmaz...
Bakarsınız Cimbom maçında 3 gol atar ?
Ben inanıyorum!
En azından inanmak istiyorum...
Bir bocalama dönemi içinde...

Mustafa Ayazoğlu
10.03.2009, 13:08
Gökhan Ünal'dan Galatasaray'a gözdağı

Ligde son 4 haftada 8 puan kaybeden Trabzonspor'da hafta sonu oynanacak Galatasaray maçı kritik önem taşıyor. Bordo - mavili takımda başta Gökhan Ünal olmak üzere tüm futbolcuların patlama yapması bekleniyor.

GÖZLER GÖKHAN ÜNAL'DA

Konyaspor maçında kaçırdığı goller sonrası yoğun şekilde eleştirilen Gökhan Ünal'ın, Galatasaray maçında patlama yapması bekleniyor. Maç sonrası morali oldukça bozulan ve kendisine özeleştiri yaptığı öğrenilen Gökhan Ünal'ın, arkadaşlarına, "Galatasaray maçı benim geriye dönüş maçım olacak. Bu kez herkes çok daha arzulu, istekli ve gol atmayı çok isteyen bir Gökhan Ünal'ı karşısında görecek. Bana güvenenler pişman olmayacak" dediği öğrenildi.

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&KategoriID=14&ArticleID=1069194&Date=10.03.2009&b=Gokhan%20Unaldan%20Galatasaraya%20gozdagi

Nihal Ayvaz
10.03.2009, 13:19
Son maçtan sonra Gökhan için iyi şeyler söylememiştim.
Ama bu maç kendini affettirsin,kaçırdığı bütün golleri unuturuz biz.
İddalı konuşmuş,bize de ona güvenmek düşer.
Ona güvenenlerin yüzünü kara çıkarmaz umarım.
Hadi bakalım pazar akşamı Gökhan'ın akşamı olsun..

zafercalikoglu
10.03.2009, 13:28
gökhan iyi bir topçu kendini bulacaktır,adam ilk defa büyük kulupte oynuyor

Oğuzhan Fidan
10.03.2009, 14:00
gökhan ünal rüyamdaki yattara ortasına muhteşem bi vole vuruyodu kumandayı atıp maç bitti diyodum allah utandırmasın hadi aslanım

atf61
10.03.2009, 16:36
abiler bence adam şaşırdı...hiç bu kadar sene başında beri iyi toplar gelmemişti....hadi be gökhan yapabilirsin...bence pozisyon almanda süper tam topun gelceğe yerde duruyon.... yaz artık şu golleri hetrik yap patla artık....

a.fındıkoğlu
10.03.2009, 16:42
abiler bence adam şaşırdı...hiç bu kadar sene başında beri iyi toplar gelmemişti....hadi be gökhan yapabilirsin...bence pozisyon almanda süper tam topun gelceğe yerde duruyon.... yaz artık şu golleri hetrik yap patla artık....
bu maçta patlayacak insallah ne kadar elestırsekte bu takımın en ıyı forvetı o sadece sansa ıhtıyacı var bıraz bır de destege

Onur Şeref
10.03.2009, 16:44
Elimizde patlamasında rakibe patlasın.

oflu engin
10.03.2009, 16:44
ben hala aynı düşüncedeyim.gökhanın kalitesi tartışılmaz.bizm gol kıralımız ne yapar ne eder başlar gollerini atmaya.dualarımız seninle

erol_izm
10.03.2009, 16:53
Bu kez herkes çok daha arzulu, istekli ve gol atmayı çok isteyen bir Gökhan Ünal'ı karşısında görecek. Bana güvenenler pişman olmayacak" dediği öğrenildi.

Bu güne kadar gol atma arzusu olmadan, isteksiz ve gol atmayı istemedenmi oynamış Gökhan Ünal.

Uydurma bir haber gibi duruyor. Masa başı sallamasyon şeyler.

Cagdas Topal
10.03.2009, 18:35
Kaliteni tüm Türkiye ' ye kanıtlamıssın yapmak istedigin zaman neler yapabilecegini herkes biliyor . Cok kacırıyorsun be Gökhan ' ım sana kızgınlıkla söyledigim bir iki sözden pişmanlık duyuyorum sana inanıyorum , yapacaksın biliyorum ... Senin gollerinle sevinmeye baslayacagız hadi gökhan ' ım 6s macında göster kendini .

Mustafa Ayazoğlu
10.03.2009, 18:36
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/1333-0A7L9V0X.jpg

Kamuoyuna duyuru

Camiamızda son günlerde oluşan gündem üzerine kulübümüzden bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Turkcell Süper Lig takımlarının uzun lig maratonunda zaman zaman inişli çıkışlı performanslar sergilemesi olağan bir durumdur. Trabzonspor olarak kendi sahamızda biz dahil kimsenin düşünmediği önemli kayıplar verdiğimiz doğrudur. Elbette hepimiz bu duruma üzülüyoruz. Ancak yaşanan bu gelişmeler karşısında paniğe gerek yoktur. Biz sadece önümüzdeki haftalarda kullanmak zorunda kalabileceğimiz krediyi kaybettipimizi düşünüyoruz o kadar. Hedefimiz yolunda aynı iddia ve kararlılıkta yürümekteyiz.

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=1333#Icerik

Mustafa Ayazoğlu
10.03.2009, 19:05
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/3/18_246537_kaptan.jpg

Üzgün ve teselli güzel bir fotoğraf

Ali Tunahan Güllü
10.03.2009, 19:13
inşallah ğs maçında gol atarsın ve senin için çok iyi bir moral olur....

hakantpl
10.03.2009, 20:00
gs Maçını 3-1 Alacaz İki golude Şansız Gokhan Atacak Deli ettin Beni o kadar golu kaçırdın Ama pozisyona girdin, beceriksiz değilsin şanssızsın Kıracaksın Şansını sana güveniyoruz

Mertcan
10.03.2009, 21:39
geldiginden beri fazla faydasini goremedik vallahi saece yer kapliyo pozisyonlara giriyor tamam ama son vuruslar onemli adam atamiyo yapamiyo iste tamam attimi tam atiyo kral atiyo super atiyo ama 2-3 haftada bir guzel gol atacaina her hafta siradan gol atsin yani

hermac bir sonraki mac icin kendini gostereceini soyluyo en az 5 kere gercek gokhan bu degil beni bundan sonra goreceksiniz sozlerini duydum...

boyle giderse fazla kalamaz bu takimda...

ApoCaN28
10.03.2009, 21:43
Bence Gökhan Taraftarla bütünleşemedi hala...

Cafer Bulur
10.03.2009, 21:44
Bence Gökhan Taraftarla bütünleşemedi hala...
Kacirdigi gollerin yarini atsa öyle güzel bütünlesecek ki...:)

Hüseyin İlkin
10.03.2009, 21:53
Atacak bu sefer atacak , atacak atacak .

Numune'ye değil , üç direk arasına atacak .

Allah yardımcın olsun Gökhan .

Osman Yavuz
10.03.2009, 23:59
Herşeye rağmen sana güveniyorum Gökhan.Sustur şu rakipleri artık.

Colakoglu
11.03.2009, 01:56
patlama yapma zamani geldi artik gs yi söyle gökhanin 2 ve alanzinhonun golleriyle 3-0 yensek nasil olur :D

Fatih BALTA
11.03.2009, 04:17
Kafası sanki çok karışık gibi sanki kendini istesede veremiyor gibi oyuna.
Bir derdi bir sıkıntısı mı var anlamadım gitti.
Akşam idmanda bile vasatın altındaydı.Çok kötü vuruşlar yaptı.
Son 3 haftada 3 şut idmanını izledim Gökhan ın hepsinde kötüydü.
Bazen maçlarda attığı gollere bakıyorsun o zor pozisyonda nasıl öyle güzel vurdu
deyip gururlanıyorsun bazende öyle bir vuruyorki top tesislerin en üst katına kadar çıkıyor.
Hadi Gökhan bu hafta kendine yakışanı yap.Ucur bizi.

Dursun Kaplan
11.03.2009, 08:49
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/3/18_246630_11FAN09ERGOK-C-B.jpg

'Benim maçım olacak'

Galatasaray karşılaşmasını dönüm noktası olarak gören futbolcuların başında Gökhan Ünal geliyor...

Takımının ligin ikinci yarısında oynadığı Beşiktaş maçında Trabzonspor’un tek golünü atan Bordo-Mavililer’in yıldızı, beklenen patlamayı hafta sonunda yapacağını iddia etti. “Geri dönüşüm bu Galatasaray maçı olacak” ifadesini kullanan Karadeniz temsilcisinin golcüsü, “Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Takım arkadaşlarım ve hocam Konya maçı sonrasında yanımda olmaya çalıştı. Bu da beni kendime getirdi” dedi.

Kaynak (http://fanatik.ekolay.net/fanatik/TRABZONSPOR-'Benim-macim-olacak'_3_HDetail_35_127662.htm)

Ömer SEVİNÇ
11.03.2009, 10:48
Umarım karşı karşıya bir gol atar da kendine güveni geri gelir. Gökhan kaliteli bir forvet. Kendini bulmasına ihtiyacımız var..

ApoCaN28
11.03.2009, 10:52
Son haftalara girilirken kendini bulursa iyi olucak...

İHSAN
11.03.2009, 11:32
Koçum şaşırt bizi...Utandır, yerin dibine sok. Yüzümüze tokat gibi çarp iyi bir son vuruş ustası olduğunu. Haykır tüm camiaya, sana verilen paranın son kuruşuna kadar hakkını verebileceğini...Ve GAY-se yi yıkan isim sen ol. Her şey Trabzonspor uğruna, her şey renkler için.

endlessdeath
11.03.2009, 11:36
Benim anladığım gökhan ünal yakın mesafelerden gol yapma özelliği mi yok diyeceğim yok adam beşlikten gol atmıştı.Topun gelişine topa dokunmalara çalışmalı.Bitirici gol oluyor zaten öle olunca.Transfer dedikodusu yapmak istemiyorum.Ancak transfer mi gündemde gökhan için insan şüpheleniyor bazen

agasaro
11.03.2009, 12:53
http://img23.imageshack.us/img23/1113/110320092y9k.jpg

Gökhan KAN
11.03.2009, 14:02
Gökhan keçi sakalını kesecekmişsin Cosmos amcan öyle dedi....

Kubilay ŞAHİN
11.03.2009, 14:06
Gökhan Çenenin Altındaki Keçi Sakalını Keseceksin..
Saçlarınıda bi düzenleyeceksin..
Yarın Batmanide alıp bana geleceksin.. Şimdi Dağalın uleyynn..

Şaka bir yana o kadar eleştirdik ki ben girip eleştiri bile yazamadım..
Ama bu maç fartklı Gökhan bak gerçekten farklı, sadece sen değil takım arkadaşların içinde farklı..
Haydi Artık tam zamanı lütfen..

Muhammet
11.03.2009, 14:07
Vallahi bir dirilse atsa golleri de rahatlasak atsak bu kötü ölü toprağını üstümüzden.

61ofli1967
Allah'ınızı severseniz yapmayın, kandırmayın kendinizi.Ayrıca küfür yok.İşini yapmayana bunu demek farz yani..

Vural Kuyumcu
haydi gökhanim sana inaniorum halen inaniorum inanmaktanda vazgecmiyecem arkandayim patla su gayseye de göster kumasini herkeze

Cem Akyüz
Hoşuna gitmiyosa okuma.Cevap hiç verme.

yazmışsın oraya okuma diyorsun..zaten bu yorumundan sonra diğer yazdıklarını okumam bile belli nasıl bir üslubun var...Hangi Trabzonspor futbolcusuna bu forumda kim şerefsiz derse tepkimi gösteririm

Cem Akyüz
11.03.2009, 14:08
bir gol atsın üzerindeki baskıyı atsın sene sonuna kadar devam edecek gollerine ğs maçında gol atacağını ve gerçek Gökhan'ı herkese göstereceğine inanıyorum

Vural Kuyumcu
11.03.2009, 14:09
bir gol atsın üzerindeki baskıyı atsın sene sonuna kadar devam edecek gollerine ğs maçında gol atacağını ve gerçek Gökhan'ı herkese göstereceğine inanıyorum

cem sana katliorum kardesim hadi gökhan

Proof
11.03.2009, 14:16
Gokhana cok sempatim var, goster kendini, yiyelim Istanbulu!

Anıl Caner
11.03.2009, 14:17
Gökhan'ın 3 maçtan fazla golsüz kalacağını zannetmiyorum. Bu maçta mutlaka gol veya goller bulacaktır.

Hüseyin İlkin
11.03.2009, 15:35
Resmi sitede yer alan resim çok güzel olmuş :ok

Haydi Gökhan 'ım , haydi .

innocence
11.03.2009, 16:22
http://img11.imageshack.us/img11/1113/110320092y9k.jpg

resim gerçekten güzel olmuş

Harun_ayar_ts
11.03.2009, 16:24
gökhan bu maç 3 tane atar çok hırs yapmıs haberlere göre:D 77777

agasaro
11.03.2009, 16:24
Gökhan'ın stilini ve tekniğini beğeniyorum. Bu ülkenin en iyi forvetlerinden birirsi. Skor üretemeyişi üzerindeki baskıdan kaynaklanıyor. Gökhan en kısa sürede gollere başlayacak ve taraftarla arasında güzel bir bağ kuracaktır, buna eminim.

FatmaÇelik
11.03.2009, 19:08
Ne rahat adam bu Gökhan ya..
Sanki evinde oturmuş tv karşısında kahve içiyor.
Bizim kadar stres yapmıyor.
Gol olursa olur olmazsa ne yapalım mantığındaaa..

Yazık yaa.İyi topçu ama bu kadar da olmazki.Biraz daha gerçekçi olmak lazım...

genç61
11.03.2009, 19:17
kardesim 10 pozisyona gircegine bir tane pozisyona gir at bu kadar basit

Ozan Yazıcı
11.03.2009, 19:20
Aklı İstanbul'da olan topçunun ayakları topu kaleye değil caddeye atar, bu kadar basit
Geldiğine o kadar sevindim, ama harbiden hikayeymişsin..

Mustafa Ayazoğlu
11.03.2009, 19:43
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/intro/11_03_2009-2Y9K.jpg

Gökhan Ünal, Kayserispor'da iken daha fazla sempatik geliodu bana, nedense

Tolga
11.03.2009, 19:45
isabeti hariç herşeyi mükemmel.fatih tekke'den sonra iyi iş yapmasını bekledim fakat topu atacağı yeri iyi seçemiyo.ama 1'e 1 olsun uzaktan vuruşlar olsun mükkemmel.böyle giderse birazcık olan güvenim sarsılıp gitmesini isterim.

pReN@_61
11.03.2009, 23:46
Patlama yapmalısın derbide..

M.S.SOFU
12.03.2009, 01:42
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/intro/11_03_2009-2Y9K.jpg

Gökhan Ünal, Kayserispor'da iken daha fazla sempatik geliodu bana, nedense
insan bazen sahip olduklarının değerini bilmez desem çok mu duygusal olur???? :D....

Uğur Ö.
12.03.2009, 09:32
jun tr yama=gökhan ünal

sessizkral_1
12.03.2009, 14:32
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_5w_Gokhanunal03.jpg

Hedefteki adamdan tartışılacak sözler!

Çok gol kaçırması nedeniyle son dönemde eleştirilen Trabzonsporlu Gökhan Ünal, "Ben de zaman zaman kendimi tanıyamıyorum. Bu yıl galiba böyle gidecek." dedi !.. "Kim ne derse desin, umrumuzda değil" şeklinde ilginç bir açıklama yapan golcü oyuncu 3-4 hafta sonra ligin renginin belli olmaya başlayacağını düşündüğünü belirterek, ''Özellikle Galatasaray maçını alırsak, yolumuzun açılacağına ve şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Bordo-mavili oyuncu yaptığı açıklamada, Umut ile uyum sağlayamadıkları yönünde eleştiriler bulunduğunu hatırlatarak, ''Eleştirilmemiz Umut ile olan uyumsuzluğumuzdan değil, çok gol kaçırmamızdan'' dedi.

Gökhan, neden bu kadar gol kaçırdığını kendisinin de bilmediğini belirterek, şöyle devam etti: ''Trabzonspor'da ilk kez böyle bir durumla karşı karşıyayım. Ben de zaman zaman kendimi tanıyamıyorum. Bu yıl galiba böyle gidecek. Trabzonspor'da yeni olmamdan dolayı sanırım böyle bir psikolojiye girdim. Ancak buna rağmen 9 gol atıp, 7 de asist yaptım. Umut da 9 gol attı. Yani bu durumda, uyumsuz olduğumuzu söylemek bize haksızlık olur. İyi anlaşıyoruz. Zaman zaman zorlanıyorum, ancak Umut sahada çok koşan bir futbolcu. O da beni rahatlatıyor açıkçası.''

"KİM NE DERSE DESİN UMDUMUZDA DEĞİL"
Bir forvetin, yanındaki forvetten ne beklediğinin tarifinin yapılamayacağını ifade eden Gökhan, şunları söyledi: ''Benimle birlikte oynayan Umut, gereken her şeyi yapıyor. Gol kaçırıyor, ben de kaçırıyorum. Bir çok futbolcu da gol kaçırabilir. Umut boş alanlar yaratıyor. Geriye dönüyor, pres yapıyor. Ben onunla oynamaktan memnunum. Çok iyi anlaştığımıza inanıyorum. Kim ne derse desin, ikimizin de umrunda değil. Biz üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Pozisyona giriyoruz, gol atıyoruz, goller attırıyoruz. Bazen atacağımız golleri kaçırıyoruz. Bu çok tepki alıyor, ancak bazen de hiç atılmayacak golleri atıyoruz. Sonuçta pozisyona girmek de marifet. Yani biz halimizden memnunuz.''

"GELECEK SEZONDAN DAHA UMUTLUYUM"
Bordo-mavili oyuncu, Kayserispor'da oynarken de aynı vuruşları yaptığı ancak şimdi golle sonuçlandıramadığını belirterek, ''Neden olduğunu bilmiyorum açıkçası. Bu yıl böyle gidecek diye düşünüyorum. Alışma dönemini de geçtim. Yani bunu uyum sürecine bağlayamayız. Ben bir futbolcunun performansının her sezon farklı olduğunu düşünüyorum. Bir sezon çok iyi oynayan futbolcu, başka bir sezon bekleneni veremiyor. Ben de kendi adıma gelecek sezondan daha umutluyum. Gelecek sezon bu haftalara yaklaştığımızda bu yıl 9 olan gol sayımın 19 olacağına inanıyorum'' diye konuştu.

Bu yıl en kötü ihtimalle 15 golü geçmek istediğini ifade eden Gökhan, ''Bunun ilk yıl için iyi bir rakam olacağına inanıyorum. Ancak gelecek sezon daha farklı olacak'' dedi.

Gökhan, takım olarak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, ''Bu sezon inşallah şampiyon olacağız ve memleketimize sevinçli gideceğiz. Yeni yılda da Avrupa kupalarında mücadele etmeliyiz. Ancak bunu yapmak için de girdiğimiz pozisyonları daha kolay gole çevirmemiz gerektiğini biliyoruz. Bu yılı atlatırsak seneye daha güzel olacak'' diye konuştu.

"TAKIMLAR BİZE KARŞI GENELDE BERABERLİĞE OYNUYOR"
Geçen yıl ile kıyaslandığında, daha başarılı bir grafik çizilmesine rağmen atılan gol sayısının daha az olmasının, tamamen forvet oyuncularına bağlanmaması gerektiğini ifade eden Gökhan, şunları söyledi: ''Sonuçta herkesin belli bir görevi var. Bizim görevimiz de gol atmak. Ancak bu demek değildir ki, takımın attığı bütün gollerde iki kişinin imzası olacak. Savunma gelecek, kornerden atacak. Orta saha atacak. Yani takımdaki herkes gol atabilir. Geçen yıllarda Szymek ve Gökdeniz gibi arkadan gelip gol atabilen oyuncular vardı. Bu yıl Szymek olsaydı bana göre çok daha farklı olurdu. Ancak şimdi geriye yönelik temennilerde bulunmanın bir anlamı yok. Bugünkü şartları değerlendirmeliyiz. Atılan gol sayısındaki azalmada bu sezon bulunduğumuz yerin de büyük etkisi var. Çünkü takımlar buraya gelirken veya bize karşı oynarken genelde beraberlik umuyorlar. Zaman zaman atak dahi geliştirmeden kapanıyorlar. Bu da doğal olarak attığımız gol sayısında azalmaya neden oluyor. Geçen yıl daha rahattı. Sürekli orta sıralardaydık ve baskı azdı. Rakipler de açık oynuyordu. Şimdiki durum farklı.

Gökhan Ünal, üst sıradaki takımların puanlarının birbirine çok yaklaştığını, galip gelmeleri halinde lider olabileceklerini, kaybetmeleri halinde ise birkaç sıra aşağıya düşebileceklerini belirterek, ''Bu düşünceyle çıkılan sahada stresten uzak kalmak gerçek anlamda mümkün değil. Bundan kaynaklı bir sorun da var. Buna rağmen kendi adıma konuşuyorum, ikinci yarıdaki performansım daha iyi. Çünkü ilk yarıda zorluk çekmiştim. Yeni olmamın vermiş olduğu uyum sorunu ciddi anlamda etkiliyordu beni. Bir önceki yıl yeterince oynayamamanın eksikliği de vardı'' diye konuştu.

"3-4 HAFTA SONRA LİGİN RENGİ BELLİ OLUR"
Ligin zirvesindeki yarışın sonuna kadar devam edeceğini düşündüğünü ifade eden Gökhan, şunları söyledi: ''Beşiktaş da potaya girdi. Arkadan Galatasaray da geliyor. Ben isterdim ki, bir kaç hafta daha çok takımın yarıştığı bir lig olsun. Ancak 3-4 hafta sonra ligin rengi belli olmaya başlar diye düşünüyorum. Yarışmacı takım ne kadar fazla olursa, rakiplerin yaşayacağı puan kayıpları da o denli artıyor. Hedefsiz takımla oynayan rakip, doğal olarak zor puan kaybediyor. Özellikle Galatasaray maçını alırsak, yolumuzun açılacağına inanıyorum. İnanıyorum bu sezon şampiyonluğa.''

Sadece futbola odaklanmak istediğini ifade eden Gökhan, ''Bu nedenle hayatımda biri olsun istemiyorum. Hem milli takım, hem de Trabzonspor'la birlikte iyi yerlerdeyiz'' dedi.
Gökhan, Milli Takım'ın her zaman hayali olduğunu, sakatlığı nedeniyle Avrupa Şampiyonası'na gidemediğini belirterek, ''Önümüzde Dünya Kupası var. Dünya Kupası öncesinde iki İspanya maçı oynayacağız. Burada alacağımız iki güzel sonuçla, Dünya Kupası'na gitmeyi garantilemek istiyoruz. Bir Trabzonsporlu olarak Milli Takım forması altında başarılı olmak istiyorum.

"TARAFTARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ"
Herkes gibi taraftarlardan destek beklediğini ifade eden Gökhan, şunları söyledi: ''Ben ya da bir başka arkadaşım gol kaçırdığında tepki göstermesinler. Futbol bu, pozisyon kaçabilir. Olmadık pozisyon gol de olabilir. 90 dakika sonuna kadar bize inansınlar. Bu takım gerçekten canla başla mücadele ediyor. Futbolcunun performansı, o anki ruh haline bağlı olarak değişir. Kendinizi iyi hissediyorsanız, bu futbolunuza bire bir yansıyor. Futbol anlık bir şey. İyi bir yerdeyiz. En favori aday biziz. İnşallah 25 yıl sonra gelen şampiyonluğu Kolbastı oynayarak kutlamak istiyoruz.

Kaynak:Ligtv

Mustafa Ayazoğlu
12.03.2009, 14:36
'Galatasaray'ı yenersek yolumuz açılır'

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal, Galatasaray'ı mağlup etmeleri durumunda şampiyonluk için yollarının açılacağına inandığını söyledi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/24945792/

Sinan Ayaz
12.03.2009, 14:41
patla artık

Egemen Yılmaz
12.03.2009, 14:44
''Beşiktaş da potaya girdi. Arkadan Galatasaray da geliyor. Ben isterdim ki, bir kaç hafta daha çok takımın yarıştığı bir lig olsun. Ancak 3-4 hafta sonra ligin rengi belli olmaya başlar diye düşünüyorum. Yarışmacı takım ne kadar fazla olursa, rakiplerin yaşayacağı puan kayıpları da o denli artıyor. Hedefsiz takımla oynayan rakip, doğal olarak zor puan kaybediyor. Özellikle Galatasaray maçını alırsak, yolumuzun açılacağına inanıyorum. İnanıyorum bu sezon şampiyonluğa.''

E zaten lige heyecan gelmesi için ayağından gelen her şeyi yapıyorsun. :)

Mira_61
12.03.2009, 14:53
E zaten lige heyecan gelmesi için ayağından gelen her şeyi yapıyorsun. :)
Doğru söze ne denir.Gökhan bu kadar iyi niyetli olmasaydı puan farkıyla liderdik şuan.Türk futbolunun selametini ne kadar çok düşünüyor Gökhanımız.:eek:

Doğan BULAT
12.03.2009, 15:40
Çok şey istemiyorum Gökhan'dan.. Sadece Kayseride oynarken bize karşı oynadığı topun yarısını oynasın yeter..

sifuni
12.03.2009, 15:50
Doğru söze ne denir.Gökhan bu kadar iyi niyetli olmasaydı puan farkıyla liderdik şuan.Türk futbolunun selametini ne kadar çok düşünüyor Gökhanımız.:eek:

keliteli gecsin adrenalin yüksek olsun istiyor herhalde ama bizim icin 6 puan fark daha güzel

Mustafa Ayazoğlu
12.03.2009, 15:52
"Favori biziz"

Trabozonspor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal, şampiyonluğun en favori adaylı olduklarını belirterek, "Galatasaray galibiyeti şampiyonluk yolunu açacaktır" dedi.

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/3/18_246815_gokhan.jpg

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/TRABZONSPOR-Favori-biziz_3_HDetail_35_127779.htm

Cem Akyüz
12.03.2009, 15:56
söylenenlere bakma adamım ğs ye atacaksın golünü galibiyete taşıyacaksın bizi

mustafaction
12.03.2009, 15:57
hayde gökhan

Ertan 51
12.03.2009, 16:02
söylenenlere bakma adamım ğs ye atacaksın golünü galibiyete taşıyacaksın bizi
inşallah inşallah,bende çok güveniyorum Gökhan'a

bu ara da
dün seninkilerde elendi yazık olsu
livera nın adamı Totti gününde değil dedim aklıma sen geldin
ama ne maç oldu,kim elense yazık olacaktı roma elendi daha yazık oldu.

Onur Akyüz
12.03.2009, 16:02
olanı biteni takmaması güzel:)

Dursun Kaplan
12.03.2009, 16:03
Favori biziz diyosun da,kaçırdığın o golleri görünce acaba bu sözünü hiç düşünüyomusun ?

Biz sana güveniyoruz. Senin neler yapacağını biliyoruz. Birşeyler sende mi ters gidiyor bizde mi işte onu bilmiyoruz.

Samet Yildirim
12.03.2009, 16:44
Kesinlikle gol veya goller beklyiorum...

mashal61
12.03.2009, 18:39
Hiç hırslı bir oyuncu değil. Eğer Umut'un yarısı kadar hırslı olsaydı bugün 9 değil 19 golü olurdu.

Özge
12.03.2009, 19:31
Bu hafta banko golü var yazdım buraya.

DeeP__61
12.03.2009, 19:39
Bu hafta banko golü var yazdım buraya.

bence golleri var yazdım buraya :)

Hasan Nasrallah
12.03.2009, 19:45
klasını göster kral sensin
trabzonda bazıları çok konuşuyo sustur onları

sifuni
12.03.2009, 20:16
sans mutlaka bir gün gökhanin lehinede dönecek direkte patlayanlar gol olacak umarim bu dönüs gs macinda olur

Mustafa Ayazoğlu
12.03.2009, 21:00
En az iki tane kaçırır atar mı bilinmez :)

Ömer SEVİNÇ
12.03.2009, 21:00
En az iki tane kaçırır atar mı bilinmez :)
İstatistiklere göre atması lazım:)

Hüseyin İlkin
12.03.2009, 21:02
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/1358-3O0A2J3M.jpg

Hadi bakalım Gökhan , maç sonundada bizi güldür ;)

Mustafa Ayazoğlu
12.03.2009, 21:02
İstatistiklere göre atması lazım:)

Hangi istatistik ?

İHSAN
12.03.2009, 21:04
Bence Gökhan GS maçında hattrick bile yapacaktır, hem de hiç kaçırmadan. (Olmayacak şey mi? Hayır. Ama kimseye inandırıcı gelmiyor maalesef.)

Mustafa Ayazoğlu
12.03.2009, 21:04
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/1358-3O0A2J3M.jpg

Hadi bakalım Gökhan , maç sonundada bizi güldür ;)

Bu eski foto Giray'ın saçları ne zaman uzadı.. Resmi siteye sitem ediyorum.. Güncel bilgi sunalım :)

Sadullah KAPICIOĞLU
12.03.2009, 21:11
Kardeşim bilgi güncel. Fotoğraf değil. Elzem de değil.

Mustafa Hazıroğlu
12.03.2009, 21:26
2.44 - 7.32 kale.İnşallah atarsın bu hafta gol.

x_man
12.03.2009, 22:47
http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=11&r=1&hid=53849

Cafer Bulur
12.03.2009, 22:54
http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=11&r=1&hid=53849
Nesi tartisilacak sözler,anlamadim.
Gayet olumlu ve mantikli konusmus.
Aciklamasina göre geriye kalan 11 macta 6 gol atmayi hedefliyor,sadece bu bana biraz az geldi.
Ama kimbilir,neye niyet neye kismet?:)

Mustafa Ayazoğlu
12.03.2009, 23:09
11 maç 11 gol toplamda 20 olsun :)

Cafer Bulur
12.03.2009, 23:17
11 maç 11 gol toplamda 20 olsun :)
Gökhan daha az golü hedefleyerek kendisini baski altina almak istemiyordur.:)

İsmail Coşgun
12.03.2009, 23:31
Bu eski foto Giray'ın saçları ne zaman uzadı.. Resmi siteye sitem ediyorum.. Güncel bilgi sunalım :)

:alkış: helal dostum çok dikkatlisin:):)

Gökhan KAN
12.03.2009, 23:34
Hadi koçum Gökhan...Her vurduğun girsin bu sefer....

İsmail Coşgun
12.03.2009, 23:40
İnŞallahhhh...!!!

Adem Erdoğan
13.03.2009, 00:03
Hadi ula yap bi Campbellda affettir şu maçta kendini.

Kubilay ŞAHİN
13.03.2009, 01:10
Atacak Atacak Bu Maç İnşallah Atacak..
Gökhan Gözünü seveyim atta habu taraftarcuğazını üzma da..

ÖmerFarukYılmaz
13.03.2009, 02:20
Şu sayfalarda bu adamın kendi taraftarının yazdıklarını okudukça hiçbir şeye inanasım gelmiyor..Keza Umut ve diğerleri içinde geçerli...

Yazık bize....

İleli
13.03.2009, 02:27
2 mactir kafamda sac kalmadi sayende Gokhanim hadi acima Allah ne veriyorsa gir topa gol olsun cosalim artik da..

Mustafa Ayazoğlu
13.03.2009, 09:55
"Favori biziz"

Trabozonspor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal, şampiyonluğun en favori adaylı olduklarını belirterek, "Galatasaray galibiyeti şampiyonluk yolunu açacaktır" dedi.

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/3/18_246815_gokhan.jpg

http://fanatik.ekolay.net/fanatik/TRABZONSPOR-Favori-biziz_3_HDetail_35_127779.htm

Mustafa Ayazoğlu
13.03.2009, 09:56
Atacak hemde 2 tane :)

Ömer TOPAL
13.03.2009, 10:11
Güveniyorum sana gökhan

kudu_61
13.03.2009, 14:55
senden fazlü şey istemiyorum gökhan sende olanı ver yeter ben seni biliyorum.

Alihan Ertürk
13.03.2009, 15:23
bencil olmamalı ve kaleye isabetli şutlar çekmeli.
Ayrıca hava toplarından bir gol bekliyorum ondan :)

Ycandan
13.03.2009, 15:53
Moralini bozma her kaleci Oğuzhan gibi şanslı olmayacaktır.Sana ve diğer futbolcularımıza güveniyoruz.Allah utandırmasın.

AYDIN KANTEKIN
13.03.2009, 20:57
Isimiz Gökhan´a kaldiysa saniyorum Allah´a kaldik demektir.Bu maci öylede böylede atlatiriz bundan sonra insallah olaya subjektiv degil objektiv bakarda zararin neresinden dönersek kardir misali tez elimizden cikartiriz.

pReN@_61
13.03.2009, 21:29
Patlama yapacasın Gökhan, başka yolun yok.

Ali Tunahan Güllü
13.03.2009, 21:40
inşallah bu maçla birlikte şanssızlığını kıracak...

oguzhann
13.03.2009, 22:56
bu kadar da olmaz desem de futbolcularımıza desteğimi asla çekmem.güldür yüzümüzü !

M.S.SOFU
14.03.2009, 13:03
olanı biteni takmaması güzel:)
ülen gökhan ne gudumsuz adamsın yahu....

Hami_41
14.03.2009, 13:39
bu adam topçu kaliteli bi golcü saberdelim arkadaşlar...

Fatih Ersoy
14.03.2009, 14:46
Bu gün kaleyi gördüğü yerden vurmalı seken toplar gol olabilir. Malum rakip defans hallaç pamuğu olmuş durumda..

mashal61
14.03.2009, 14:54
Bu gün kaleyi gördüğü yerden vurmalı seken toplar gol olabilir. Malum rakip defans hallaç pamuğu olmuş durumda..
bence bugün vurmasına gerek yok. yarına saklasın. antrenmanda 4 tane şut çeksin sonra maça başlayınca 5. sini çeksin. istatistiklere göre gol olması lazım.

Great White
14.03.2009, 14:57
Hadi bu kez utandır beni be Gökhan:)

Eses maçındaki halini görebilmem umuduyla artık..

Ali Haydar
14.03.2009, 15:20
Tayfunu gökhanin yerine forvete alip, Tayfununda yerine Serkani oynatmamiz lazim. Eminim Tayfun Gökhandan daha az kacirir. Sutlari hic olmazsa kaleyi buluyor.:alkış::alkış:

Badaloğlu
14.03.2009, 16:58
Gökhan bu maçta 2 tane gol atacak... Yattara maçın adamı, Colman'da ekürisi olacak... :)

Great White
14.03.2009, 17:07
Yattara maçın adamı, Colman'da ekürisi olacak... :)
Desene Yattara kötü oynarsa başına gelecek var:))

MuratJ
14.03.2009, 17:23
bu şahıs yüzünden aldıgım 2. cezadan sonra tekrar merhaba bmn!
Yalan konusmak istemem bu adama inancımı tamamen kaybetmiş bulunuyorum. Denizli ve Konya facialarında başrolu gokhan oynamıstır. Umarım artık daha iyi oynar ama isterse her maç 5 gol atsın onu tekrar sevecegimi zannetmiyorum.

Nihal Ayvaz
14.03.2009, 19:53
Roberto Carlos'u ağlattığın gibi yarın da cinconu gollerinle ağlat Gökhan..:rolleyes:

http://img9.imageshack.us/img9/6364/adszqhc.jpg

Ömer SEVİNÇ
14.03.2009, 19:55
Vallahi bana da gol atacak gibi geliyor. Hadi hayırlısı..

Seni almadılar,nasıl bir futbolcu olduğunu göster onlara Gökhan. Hadi oğlum. Utandır beni. Rezil et beni. İnsan içine çıkacak yüzüm kalmasın. Lütfen..

Gökhan KAN
14.03.2009, 19:59
Vallahi bana da gol atacak gibi geliyor. Hadi hayırlısı..

Seni almadılar,nasıl bir futbolcu olduğunu göster onlara Gökhan. Hadi oğlum. Utandır beni. Rezil et beni. İnsan içine çıkacak yüzüm kalmasın. Lütfen..
Al benden de o kadar...Rezil Rüsva et bizi...:D

Mustafa Ayazoğlu
14.03.2009, 20:01
2 tane atacak :)

İHSAN
14.03.2009, 20:41
Gol atmak zorundasın koçum...Bu takımı forveti olarak hani, işin olması bakımından.

Ahmet Faruk
14.03.2009, 20:44
Gökhan Atatürkün sevdiği sporcuda olması gereken 3 özelliği de taşımayan nadir futbolculardan...
Hadi 3.sü bizim için, Trabzonspor için pek önemli değil ama ilk ikisi olmayınca olmuyor be arkadaşım.

Sırf yetenek yetmiyor işte...

Ali Tunahan Güllü
14.03.2009, 20:48
Gökhan bu maçta 2 tane gol atacak... Yattara maçın adamı, Colman'da ekürisi olacak... :)

inşallah benimde içimden böyle geçiyor...:D

macka61
14.03.2009, 22:37
son 2 maçta yaptıkların için kendini affettirmen en iyi maçı inşallah değerlendirirsin gökhan

Mollasalihoğlu
14.03.2009, 22:45
Yükselişinin startını bu maçta vereceksin di mi Gökhan'cım??

OLCAY ÇAKIR
14.03.2009, 22:57
Son 11 haftaya damga vuracaksın.

Yarın 2 gol bekliyorum.

iso_4939
14.03.2009, 22:59
yav yap bır patlama be kardesım allah askına .......

Ömer TOPAL
14.03.2009, 23:37
bir deprem olursa peşinden artçı sarsıntılarda gelir...Hadi gökhan salla Gayseyiiiiiiiii

Miraç Atalay Çiftçi
15.03.2009, 00:01
At artık Gökhan, 7 hafta sonra Trabzon'da gol, goller at.
At ki yenelim şu GS'yi, yenelim ki 7'ye 7 kalsın.
Hayde, lütfen...

Kadir
15.03.2009, 00:07
Umarım yarın bulduğunu atar .

Terzioğlu
15.03.2009, 00:10
Bende 2 gol bekliyorum kendisinden.

Remzi
15.03.2009, 00:13
Atacak atacak.. İnanıyorum ben..

Haydi Gökhan yanıltma bizi.:)

Fatih Ersoy
15.03.2009, 00:18
Yapabilirsin gökhan...

cengizalioğlu
15.03.2009, 00:21
unutmayın beyler gökhan süper ligde adını cincona attığı iki kafa golüyle duyurdu tarih tekerrürden ibarettir

vurgun_kiz_61
15.03.2009, 00:21
Yani bir benmi inanmiyorum?

Hüseyin İlkin
15.03.2009, 00:24
Olacak , bu sefer olacak Gökhan.

Atacaksın , sevindireceksin bizi...

Haydi bakalım.

farfara
15.03.2009, 00:44
Eminim gecen maclarda kacirdigin goller bir takimin basini fena yakacak.Insallah bu cincon olur

Onur Şeref
15.03.2009, 11:20
Atda rahatlat bizi.

Ahmet Faruk
15.03.2009, 11:23
Ligdeki çoğu forvetin 5 maçta kaçırdığını 1 maçta kaçırdığını düşünürsek işimiz biraz zor gibi gözüküyor.

bordobluex
15.03.2009, 12:39
Ülker reklam filminin kamera arkası

9U3cWRa4waI

Lancet_61
15.03.2009, 12:40
bu maçlık %50 yi bul...yeterli...

Mira_61
15.03.2009, 12:49
Bir haftadır sana sayıyorum Gökhan.Bu bir uğur denemesi.Zira ne zaman sana yüklensem beni susturuyorsun.Sustur bizi Gökhanım.:)

Mustafa Ayazoğlu
15.03.2009, 13:47
Bu maç Gökhan'ın maçı, 2 gol bekliyorum

Mustafa Ayazoğlu
15.03.2009, 13:58
Gökhan'dan taraftara söz

Konyaspor karşısında net pozisyonları kaçırarak, taraftarın büyük tepkisini çeken Gökhan Ünal, gözüne Galatasaray'ı kestirdi. "Bu kez boş geçmeyeceğim" diyen bordo-mavili futbolcu, "Taraftarımıza söz veriyorum. Derbiyi kazanan biz olacağız" ifadesini kullandı.

Avni Aker Stadı'nda en son 7 hafta önce gol kaydeden Gökhan Ünal, fileleri havalandırması
halinde bordomavili taraftarlar önünde gol suskunluğunu bozmuş olacak. Milli oyuncu, son olarak ligin 16. haftasındaki Eskişehirspor karşılaşmasında gol atmıştı.

http://www.fotomac.com.tr/2009/03/15/im/558EAB4468E2044A8DBFE6EAx.jpg

http://www.fotomac.com.tr/tra102.html

oguzhann
15.03.2009, 13:59
Gökhan'dan taraftara söz

Konyaspor karşısında net pozisyonları kaçırarak, taraftarın büyük tepkisini çeken Gökhan Ünal, gözüne Galatasaray'ı kestirdi. "Bu kez boş geçmeyeceğim" diyen bordo-mavili futbolcu, "Taraftarımıza söz veriyorum. Derbiyi kazanan biz olacağız" ifadesini kullandı.

Avni Aker Stadı'nda en son 7 hafta önce gol kaydeden Gökhan Ünal, fileleri havalandırması
halinde bordomavili taraftarlar önünde gol suskunluğunu bozmuş olacak. Milli oyuncu, son olarak ligin 16. haftasındaki Eskişehirspor karşılaşmasında gol atmıştı.

inşallah hadi bakalım

vurgun_kiz_61
15.03.2009, 20:02

Inanmamakta haksizmiyim?

Özge
15.03.2009, 20:06
Inanmamakta haksizmiyim?Ablacım daha 2. yarı var.

vurgun_kiz_61
15.03.2009, 21:05

Inanmamakta haksizmiyim?

Ablacım daha 2. yarı var.

Daha bisey demiyorum en kisa zamanda takimdan gitmen dilegiyle....

Berk
15.03.2009, 21:10
Geçen maçlarda pozisyona girip bizi heyecanlandırırdı, bu maç onuda yapamadı.Umut ile beraber yokları oynadı.Yine olmadı, olmadı..

ugurozturk
15.03.2009, 21:10
Bugun sut cekti mi?

Erbay
15.03.2009, 21:11
bitmiş bir adam...bir kaç hafta oynamaması lazım...

Nihal Ayvaz
15.03.2009, 21:12
Al paranı defol git..YETER!

ugurozturk
15.03.2009, 21:13
sutu var mi bugun?

Mira_61
15.03.2009, 21:17
Bu tür laflara her zaman sinir olmuşumdur.O kutsal renklerimizi taşıyan hiçbir futbolcuya bıçak kemiğe dayanana kadar ''çek git'' lafını telafuz etmem ne kadar kötü olsalarda.ama bıçak kemiğe bu maç dayandı Gökhan.Çek git.Senin o umursamaz tavrından nefret ediyorum.Sahada canını dişine takan arkadaşlarını takmamandan(!) nefret ediyorum.Senden de nefret ediyorum.Sezon sonu defol.9 numarayı senin sırtında gördükçe kafayı yiyorum.Gökhan defol.Bu defol lafını en son Celalettin için kullandım sanırım.Anla senden ne kadar nefret ediyorum.Gökhan defol.

gustavo_colman
15.03.2009, 21:17
Gökhan'dan taraftara söz

takımın en kötülerindendi forvet dediğin o gsdeki bir artist var onun gibi olur az bişiler kap bari

Ömer SEVİNÇ
15.03.2009, 21:19
Yeter Gökhan. Vallahi yeter billahi yeter!

oktay61
15.03.2009, 21:21
Yahu kardeşim;
Sana futbolculuktan daha fazla kazanabileceğin bir meslek söyleyeyim mi?
Holywood'un yolunu tut ve Alfred Hitckook amcaya selamımı söyle, ben onunla az önce telefonda konuştum oynatacağı son filmde sana yer verecek baş rol adam olarak.
Baş aktörsün, rolün ne mi??? Hayalet Adam CASPER

Kendi arkadaşlarından utan, herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor ve içlerinde en çok para sende.
Kendi arkadaşlarından utanmazsan geselilerden utan be adam, herifler 3 gün önce Almanya'da 90 dk koşup buraya gelmişler ve yine 96 dk koştular.

Yazık diyorum başka bir şey demiyorum

Hüdai Pervaneli
15.03.2009, 21:22
Ahh gökhan Ahh

Sana guvenimi bosa cikarma

ugurozturk
15.03.2009, 21:25
adeta toptan ve kameradan kacti, biz televizyondan goremedik kendisini, stadda kendisini goren var mi, kameranin cekmedigi anlarda neler yapiyordu. bi ara sac ektirme ameliyati yaptirmis, isiklar sonunce ikinci yariya yetismis, dogru mudur.

Mustafa Çolak
15.03.2009, 21:25
Yeter Gökhan Daha Ne Kadar Bekliyeceğiz Lig Bitiyor

gustavo_colman
15.03.2009, 21:26
adeta toptan ve kameradan kacti, biz televizyondan goremedik kendisini, stadda kendisini goren var mi, kameranin cekmedigi anlarda neler yapiyordu. bi ara sac ektirme ameliyati yaptirmis, isiklar sonunce ikinci yariya yetismis, dogru mudur.
saç ekimini ben söylemiştim geçen hafta bende bir yerde okudum ben inanmaya başladım

TS-Tiryaki
15.03.2009, 21:29
Seni gidi Susturucu seni. :mad: Kral Gökhan. Pehh.

Cem Balcı
15.03.2009, 21:29
senden çekeceğimiz var...

hadi hayırlısı...

ugurozturk
15.03.2009, 21:36
saç ekimini ben söylemiştim geçen hafta bende bir yerde okudum ben inanmaya başladım

abi sutu varmi bugun? verkaci caldigi bi top, calmayi gectim, bastigi bi top, bulustugu her top aynen geri geliyor.

6Şafak Aydın1
15.03.2009, 21:38
yahu seni destekleyenlere bari en ufak bir ipucu ver kardesim bu nedir ya köselere saklaniyor verkac, pas yapacak hali yok... nedir bu adamin derdi ya....

gustavo_colman
gökhan da selçuk gibi artistliğe vurdu olayı toparlanması lazım hemde çok çabuk

Mahmut Baran
oyna artık ne zaman atacaksın gökhan ??????

blackrain61
15.03.2009, 21:39
Gökhan ile Umut birbirlerini aratmiyorlar. ikiside Trabzonsporun golcüsü degil. Neden Ersun Hoca barisa ve Göksuya sans vermiyor. Acaba Trabzonlu olduklari icin olmasin. Yetenekse bizim gencler daha yetenekli. En azindan ayaklarinda top tutabiliyorlar. Gökhan ve Umut´a giden toplar kalasa carpmis gibi orta sahaya kadar geri gidiyor ya da topu kaptiriyorlar. Futbolcu top stop etmesini bilmez mi? Bunu alt yapidaki cocuklar bile yapabiliyor. ikiside Türkiyenin üzerinden bonservis bedelleriyle alindi.. Cok garip...

Erbay
15.03.2009, 21:40
arkadaşlar ben bu gökhan ve umut olduğu sürece takımdan birşey beklemiyorum nereye kadar böyle devam edicez...

TheRapZoNe
15.03.2009, 21:42
gökhan artık senden iğreniyorum. Aldığın trilyonların karşılığında verdiğin sadece sıfır. Yok hatta sıfır bile değil, takıma resmen zarar ediyorsun.Umarım kısa zamanda düzelirsin,aksi takdirde böyle devam edersen sezon sonu umarım kovulursun

gustavo_colman
15.03.2009, 21:44
satılsın ya fatih sultan tekke gelsin 30 u devirdi ama en azından bu kadar müsait durumlarda yazar gollerini

Nihal Ayvaz
15.03.2009, 21:46
Bize kaybettirdiğin o kadar maçtan sonra sana güvendik..

Güvenimizi yine boşa çıkardığın için tekrar teşekkürler!..

Zeynep Terzi
15.03.2009, 21:48
Bunu yapma artık Gökhan ....Biz inanmaya devam etmek istiyoruz yapmaaaa......

İHSAN
15.03.2009, 21:50
Ben Gökhandan umuluyum...PATLAMA YAPACAK ARKADAŞLAR, SABREDİN BİRAZ! BİRKAÇ SEZON DAHA ŞANS TANIYIN ONA, HENÜZ TAKIMA ALIŞAMADI. PİŞMESİ LAZIM, ONU NİYE ALDIK SANIYORSUNUZ. KENDİNİ GELİŞTİRSİN VE KAYSERİYE DÖNSÜN DİYE. İNANIYORUZ SANA GÖKHAN, POLYANACILARIN DA DEDİĞİ GİBİ " PATLAMA YAPACAKSIN, HATTA GOL KRALI OLACAKSIN."

"GÖKHAN ÜNAL SEYAHAT"

iTİNAYLA AVNİAKER VE ÖZELİKLE SAHA İÇERSİ GEZDİRİLİR- DOLAŞTIRILIR. Yürüyerek tabi. Bir an Gökhanın sahaya gezmeye indiğini ve daha sonra tekrar çıkacağını sandım. Geziyordu sahada; inşallah rahatsız olmamıştır arkadaşlrından.

ALKIŞLYORUM SENİ; BRAVO!!!! ALDIĞIN 5.5MİLYON EURO HELAL OLSUN.

ÖmerFarukYılmaz
15.03.2009, 21:52
Bize kaybettirdiğin o kadar maçtan sonra sana güvendik..

Güvenimizi yine boşa çıkardığın için tekrar teşekkürler!..

Kazandırdıklarını neden görmüyoruz...

Neyse..

Vasattı bugün...Hemde baya vasat..
En azından pozisyona girip kaçırmadın..Yoksa linç olurdun..

Arif Timurcioğlu
15.03.2009, 21:53
Gökhan gol atamıyabilirsin ayağında top tutarsın takımını oynatırsın hiç birşey yapamıyorsun ilerde ismin oynuyor sadece takımızda şuanda.

Öztürk Adem
15.03.2009, 21:53
Yeter cıdden yeter ama oynamıcaksan gıt yeter

Nihal Ayvaz
15.03.2009, 21:56

Neyse..

Kazandırdıkları derken ???

Kaybettirdiklerinin yanında hiçbişey..

blackrain61
15.03.2009, 21:56
Misafir sanatci gibi. Reklamlarda oynamaya devam.

kübraTs
15.03.2009, 21:58
Hicbirsey yaptigi yok yeter da yeter..

Hüseyin İlkin
15.03.2009, 22:00
Haftaya biraz dinlenmesi iyi olabilir ;)

TSKara61
15.03.2009, 22:01
Ergin Keles'ten ne farki var. Mehmet Yilmaz'dan ne farki var. Tomas Jun'dan ne farki var. Kagit ustu sayabiliriz burda ama oyuna tesir acisindan 0. Yalansa soyleyin.

Gokhan Unal'san Gokhan Unal oldugunu goster artik! Bu saydigim vakalardan bi farkin oldugunu goster artik!

Arslan61
15.03.2009, 22:01
Sende hic ne bir isilti, ne bir istek, ne bir hirs, hicbirsey goremiyorum, eger gozlerimde birsey varsa lutfen burda bana biri desinki korsun!!!! 90 dakika napiyor bu adam yaaa?

vurgun_kiz_61
15.03.2009, 22:02

Neyse..

Allah askina Omer hala savunuyormusun Gokhani? bir akrabaliginizmi var analayamadim?

Ne kazandirdi bize 8 golu ve asistlerinimi kast ediyorsun?

ÖmerFarukYılmaz
15.03.2009, 22:02
Kazandırdıkları derken ???

Kaybettirdiklerinin yanında hiçbişey..

Kazandırdıkları olmasa bu maçı bu havada oynayamazdın;)
Hatta bu yarışta bu kadar kalamazdın...