Orijinalini görmek için tıklayınız : Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
Bu nasil takimdaslik!Bu nasil sevgi neredesin Huseyin neredein Hasan neredesin Yattara ayip degil mi kac sene omuz omuza vermissiniz insan bir ugrlamaya gider 28 yasinda adam neredeyse aglayacak yaziklar olsun baska hicbir sey demiyorum bu kadar mi kalbiniz katilasti Ne hakkiniz var o insani oradan boynu bukuk gondermeye ! Yahu sinirden ellerim titriyor.
Futbolculara çamur atmaya gerek yok. Taraftar nerede?
Gökdeniz'in havaalanına gitmeden önce takımla vedalaşmadığını nereden biliyorsun? Zaten o saatlerde takım antrenmandaydı sanırım.
Taraftar nerede taraftar?
" Ooooo Gökdeniz Karadeniz "..
Ilhan sakin ol lutfen.
Hakli olabilirsin.
Sadece duygularimi ifade ettim.
Kendimi onun yerine koyuyorum oturur aglardim heralde.
afsbahar
13.03.2008, 14:10
inşallah kendisine ve Trabzonspora hayırlı olur.
CAFER ÖZER
13.03.2008, 14:12
İşte Sadri Şener ESERİNLE övünebilirsin.
İcraat Yapmak yerine,Sağa sola laf yetiştirirsen,
Gökdenizi satarken GÖKDENİZ YILDIZ DEĞİLDİ gibi açıklamalar yaparsan,
Sanada herkes verir cevabını ortada yalnız kalırsın,
Şahsen ben Yaptığı saçma sapan açıklamalardan Dolayı Sadri ŞENER e sahip çıkmam,
İcraat yapacaksın,Saçma sapan açıklamaları zaten eski yönetim yapıyordu,O zaman sana ne gerek vardı.
Adamlar Transferin bitimine 1 dakika kala bile millete Umut veriyorlar saçma sapan açıklamalar yapıyorlardı.Sen öyle saçmalıyorsunki,Tüm Takımı bir birine katıyorsun,
Başkan Ya adam gibi Yönetceksen takımı yönet,Yada kimseye boşuna umut verip 2 yılımızıda sen heba etme.
Şerefli insanlar iddialarını ispatlamakla mükelleftir
Fatih Tekke için kayıtlarda ne yazıyorsa o kadar para alınmıştır. Devleti, milleti 150 trilyon soyanlar bize hırsız diyemez. Elinde belge olup ispatlamayan müfteridir. Fatih'in sözleşmesinin bitmesine 3 ay vardı. Ama Gökdeniz'in daha 1.5 senesi var. 'Çivi bile satmayız' diyenler, ilk paraya sıkıştıkları anda Gökdeniz'i sattılar.
İlgili haberler
• İşte kanıt müfterisiniz!
Trabzonspor'da Gökdeniz'i Rubin Kazan'a satan başkan Sadri Şener'in eleştirilerine, eski başkan Nuri Albayrak sert karşılık verip, ispat çağrısında bulundu. Şener'in Fatih Tekke'nin Zenit'e satılmasından gelen para ile kayıtlarda görünen rakam arasında fark olduğu iddiası üzerine Albayrak, “İspatlamıyorlarsa müfteridirler. Devleti milleti soyanlar bize hırsız diyemez” dedi.
Şener, LİG TV'de yayınlanan “Futbol Gündemi” programına canlı telefon bağlantısında, “Fatih Tekke için Zenit bize “10 milyon euro verdik” diyor. Bizim kayıtlarda ise Fatih için 7.4 milyon euro yazıyor. Aradaki 2.6 trilyon nerede bilmiyoruz” iddiasında bulundu. Şener'in, “Bu para menajerlere mi verildi, yoksa ne oldu bilemiyoruz. Ama bunları ispatlayamazsınız” demesi, camiaya zarar vermemek için susan eski başkan Nuri Albayrak'ı çileden çıkardı. Şener'in şok sözlerine Albayrak, “Devleti-milleti 150 trilyon dolandıranlar bize hırsız diyemez. Elinde bilgi, belge olupta ispatlamayan, müfteridir” diye cevap verdi.
GERÇEK YÜZLERİNİ GÖSTERDİLER
Albayrak, “Kişi karşısındakini kendi gibi görür. Her türlü kayıt orada, ispatlasınlar o zaman. Bize 'hırsız' diye çamur atıpta, bunu kanıtlamıyorlarsa, onlar ahlaktan yoksundur. Fatih için kayıtlarda ne yazıyorsa, o kadar para alınmıştır” dedi. Albayrak, Fatih konusunda kendilerini suçlayıp, 'yıldız satmayız' diyenlerin gerçek yüzlerini Gökdeniz'i satarak gösterdiklerini belirterek, “Sözlerinin arkasında böyle duruyorlar” diye konuştu.
Kulübe zarar vermemek için sustuklarını belirten Albayrak, “Fatih ve Gökdeniz'e evlatlarım gibi sahip çıktım. Zorlu süreçlerinde çok kulüpten teklif geldi ancak düşünmeden reddettim. Sadri Şener, çalışmak yerine her gün medyaya ayrı bir malzeme veriyor. Biz, o kulübe sahip çıkacak diye sevinerek adaylıktan vazgeçtik. Kulüp için çalışmak yerine, polemik üretiyor. Bu tip şeyleri konuşmak Trabzonspor başkanına yakışmaz ama insanı mecbur kılıyorlar. Bundan sonra her yalanı mahkemeye vereceğiz. Hem bu konu, hem istasyonla ilgili artık susmayıp hakkımızı arayacağız” dedi.
Gökdeniz değilse, yıldız kim?
Sadri Şener'in Gökdeniz'i elden çıkarmayı haklı göstermek için, “O yıldız futbolcu değil' demesi, hem bordo-mavili camiada, hem de spor kamuoyunda, “Gökdeniz de yıldız değilse, yıldız futbolcu kim' sorusuna yol açtı. Başarılı futbolcunun tam 10 yıl formasını giydiği bordo-mavili takıma verdiği emek ve kazandırdığı bir çok başarının bu şekilde görmezden gelinmesi, büyük vefasızlık olarak nitelendiriliyor. Bir çok maçı gösterdiği üstün performansla tek başına çeviren ve her dönem Milli Takım için düşünülen ilk futbolculararasında yer alan Gökdeniz halen 11 golle, gol krallığı sıralamasının zirvesinde yer alıyor. Bu futbolcunun, Semih, De Nigris ve Gökhan Ünal ile birlikte en çok gol atan futbolcu olması gibi açık bir gerçeğin bile Şener tarafından nasıl 'görülmediği' merak ediliyor. Rusya'nın her yıl yükselen kulübü Rubin Kazan'ın rekor bonservis ücreti ödemeyi göze alarak bu transferi gerçekleştirmesi de Gökdeniz Karadeniz'in kalitesini ortaya koyan bir başka önemli veri olarak ortaya konuluyor.
'Hesap bilse şirketi batmazdı'
Trabzonspor eski yönetim ve transfer komitesi üyesi Abdullah Başer, başkan Sadri Şener'i ağır bir dille eleştirdi. Şener'in Gökdeniz'in satılması olayını başka yönlere çekerek dikkat dağıtmaya çalıştığını söyleyen Başer, şöyle konuştu: “Fatih, bizlere gelerek, “Abi 3 ay sonra serbestim. Ama ben yine de kulübüm kazansın istiyorum. Burada kafamı yastığa koyduğumda uyayamıyorum.' dedi. Biz de satışına onay verdik. Gökdeniz için yıldız değil diyor. Gökdeniz 1-0'dan bile maç çeviremiyormuş, yıldız değilmiş. O zaman kim yıldız? Demek ki Sadri Şener yıldız. Çünkü futbolcular yıldız olamaz. Ancak Sadri Şener yıldız olabilir. Yazık ya Şener futboldan da anlamıyormuş! Komik, Trabzon'a gerçekten şimdi çok üzülüyorum. Göreve geldiğinde hiçbir oyuncumuz bir yere gidemez. Satılık bir çivimiz bile yok, demedi mi? 1 ayda ne değişti? Şener, F.Bahçeli yöneticilerin sadece ağzına bakarak, kulüp kayıtlarına bakmadan iftira atıyor. Senin kulübün F.Bahçe mi yoksa Trabzonspor mu önce onun kararını ver. Hesap bilseydi zaten şirketini batırmazdı”
13.03.2008
Ilhan sakin ol lutfen.
Hakli olabilirsin.
Sadece duygularimi ifade ettim.
Kendimi onun yerine koyuyorum oturur aglardim heralde.
Sen de kusura bakma.
Üzüntüden ne dediğimi bilmiyorum. Tonumu ayarlayamıyorum.
Erkut Ay
13.03.2008, 14:20
gökdeniz yıldız değilse demekki lampard veya ayarında bir isim gelecek yıldız değil sözünden sonra ikinci ligden bi çobanı bulup getirmezler herhalde keçeli çağdaş ferhat gibi yıldızların arasınada iyi gider hani .....
bakalım zaman gösterecek inşallah Transfer politikası geçmişi aratmaz aratırsa aranacak takımda bulamayız gibi geliyor bana......
ferhaTS87
13.03.2008, 14:22
Şahsen ben Yaptığı saçma sapan açıklamalardan Dolayı Sadri ŞENER e sahip çıkmam,
İcraat yapacaksın,Saçma sapan açıklamaları zaten eski yönetim yapıyordu,O zaman sana ne gerek vardı.
Adamlar Transferin bitimine 1 dakika kala bile millete Umut veriyorlar saçma sapan açıklamalar yapıyorlardı.Sen öyle saçmalıyorsunki,Tüm Takımı bir birine katıyorsun,
Başkan Ya adam gibi Yönetceksen takımı yönet,Yada kimseye boşuna umut verip 2 yılımızıda sen heba etme.
Fatih Tekke için kayıtlarda ne yazıyorsa o kadar para alınmıştır. Devleti, milleti 150 trilyon soyanlar bize hırsız diyemez. Elinde belge olup ispatlamayan müfteridir. Fatih'in sözleşmesinin bitmesine 3 ay vardı. Ama Gökdeniz'in daha 1.5 senesi var. 'Çivi bile satmayız' diyenler, ilk paraya sıkıştıkları anda Gökdeniz'i sattılar.
İlgili haberler
Trabzonspor'da Gökdeniz'i Rubin Kazan'a satan başkan Sadri Şener'in eleştirilerine, eski başkan Nuri Albayrak sert karşılık verip, ispat çağrısında bulundu. Şener'in Fatih Tekke'nin Zenit'e satılmasından gelen para ile kayıtlarda görünen rakam arasında fark olduğu iddiası üzerine Albayrak, “İspatlamıyorlarsa müfteridirler. Devleti milleti soyanlar bize hırsız diyemez” dedi.
Şener, LİG TV'de yayınlanan “Futbol Gündemi” programına canlı telefon bağlantısında, “Fatih Tekke için Zenit bize “10 milyon euro verdik” diyor. Bizim kayıtlarda ise Fatih için 7.4 milyon euro yazıyor. Aradaki 2.6 trilyon nerede bilmiyoruz” iddiasında bulundu. Şener'in, “Bu para menajerlere mi verildi, yoksa ne oldu bilemiyoruz. Ama bunları ispatlayamazsınız” demesi, camiaya zarar vermemek için susan eski başkan Nuri Albayrak'ı çileden çıkardı. Şener'in şok sözlerine Albayrak, “Devleti-milleti 150 trilyon dolandıranlar bize hırsız diyemez. Elinde bilgi, belge olupta ispatlamayan, müfteridir” diye cevap verdi.
Albayrak, “Kişi karşısındakini kendi gibi görür. Her türlü kayıt orada, ispatlasınlar o zaman. Bize 'hırsız' diye çamur atıpta, bunu kanıtlamıyorlarsa, onlar ahlaktan yoksundur. Fatih için kayıtlarda ne yazıyorsa, o kadar para alınmıştır” dedi. Albayrak, Fatih konusunda kendilerini suçlayıp, 'yıldız satmayız' diyenlerin gerçek yüzlerini Gökdeniz'i satarak gösterdiklerini belirterek, “Sözlerinin arkasında böyle duruyorlar” diye konuştu.
Kulübe zarar vermemek için sustuklarını belirten Albayrak, “Fatih ve Gökdeniz'e evlatlarım gibi sahip çıktım. Zorlu süreçlerinde çok kulüpten teklif geldi ancak düşünmeden reddettim. Sadri Şener, çalışmak yerine her gün medyaya ayrı bir malzeme veriyor. Biz, o kulübe sahip çıkacak diye sevinerek adaylıktan vazgeçtik. Kulüp için çalışmak yerine, polemik üretiyor. Bu tip şeyleri konuşmak Trabzonspor başkanına yakışmaz ama insanı mecbur kılıyorlar. Bundan sonra her yalanı mahkemeye vereceğiz. Hem bu konu, hem istasyonla ilgili artık susmayıp hakkımızı arayacağız” dedi.
Sadri Şener'in Gökdeniz'i elden çıkarmayı haklı göstermek için, “O yıldız futbolcu değil' demesi, hem bordo-mavili camiada, hem de spor kamuoyunda, “Gökdeniz de yıldız değilse, yıldız futbolcu kim' sorusuna yol açtı. Başarılı futbolcunun tam 10 yıl formasını giydiği bordo-mavili takıma verdiği emek ve kazandırdığı bir çok başarının bu şekilde görmezden gelinmesi, büyük vefasızlık olarak nitelendiriliyor. Bir çok maçı gösterdiği üstün performansla tek başına çeviren ve her dönem Milli Takım için düşünülen ilk futbolculararasında yer alan Gökdeniz halen 11 golle, gol krallığı sıralamasının zirvesinde yer alıyor. Bu futbolcunun, Semih, De Nigris ve Gökhan Ünal ile birlikte en çok gol atan futbolcu olması gibi açık bir gerçeğin bile Şener tarafından nasıl 'görülmediği' merak ediliyor. Rusya'nın her yıl yükselen kulübü Rubin Kazan'ın rekor bonservis ücreti ödemeyi göze alarak bu transferi gerçekleştirmesi de Gökdeniz Karadeniz'in kalitesini ortaya koyan bir başka önemli veri olarak ortaya konuluyor.
Trabzonspor eski yönetim ve transfer komitesi üyesi Abdullah Başer, başkan Sadri Şener'i ağır bir dille eleştirdi. Şener'in Gökdeniz'in satılması olayını başka yönlere çekerek dikkat dağıtmaya çalıştığını söyleyen Başer, şöyle konuştu: “Fatih, bizlere gelerek, “Abi 3 ay sonra serbestim. Ama ben yine de kulübüm kazansın istiyorum. Burada kafamı yastığa koyduğumda uyayamıyorum.' dedi. Biz de satışına onay verdik. Gökdeniz için yıldız değil diyor. Gökdeniz 1-0'dan bile maç çeviremiyormuş, yıldız değilmiş. O zaman kim yıldız? Demek ki Sadri Şener yıldız. Çünkü futbolcular yıldız olamaz. Ancak Sadri Şener yıldız olabilir. Yazık ya Şener futboldan da anlamıyormuş! Komik, Trabzon'a gerçekten şimdi çok üzülüyorum. Göreve geldiğinde hiçbir oyuncumuz bir yere gidemez. Satılık bir çivimiz bile yok, demedi mi? 1 ayda ne değişti? Şener, F.Bahçeli yöneticilerin sadece ağzına bakarak, kulüp kayıtlarına bakmadan iftira atıyor. Senin kulübün F.Bahçe mi yoksa Trabzonspor mu önce onun kararını ver. Hesap bilseydi zaten şirketini batırmazdı”
13.03.2008
bu kulubu kotu yonetılıyo dıye herkezın elestırme hakkı varda nurı ve cetesının hıc yok yaptıklarını cok cabuk unutular herhalde
EmrahYalçınalp
13.03.2008, 14:24
Bu transferde olması gereken olmuştur. Artık dallandırmanın anlamı yok.
Gökdeniz gitmek istemekte haklı. Yılda 3 mio euro'ya ben de olsam giderdim.
Kulüp satmakta haklı, bırakın 9'u, 5-6 mio euro'ya bile havada-karada satardım.
Biz Trabzonspor'u tutuyoruz ama sadece sahadaki kısmını tutuyoruz sanırım. Ben bilmem ne bankasına bilmem ne kadar borcu olup her gün bilmem ne kadar faiz ödeyen Trabzonspor'u da tutuyorum.
9 mio euro ile öncelikli olarak birer tane Milan, Szymek, Vugrineç alırsın.
Muhtemelen para artar. Biraz gözünü karartıp bir de Selçuk alırsın mesela...
Allah Gökdeniz'in yolunu açık etsin.
Kamil Çakmak
13.03.2008, 14:25
Başkanın demeçlerinden sonra, Gökdenizin cevaben söyledikleri gökdenizin daha olgun olduğunun kanıtıdır. Trabzonsporluluğuna yakışan demeçler vermiştir.
Ayrıca Trabzondan uğurlanırken böle yalnız bırakılmasıda işin cabası...
20 kişi bir taraftardamı olmazdı yolcu etmeye. Taraftar dernekleri ne iş yapar Trabzonda.
Gökdeniz takım arkadaşları ile kader birliği yapmış, beraber ağlamış beraber sevinmişler. Yolcu etmeye gelen bir futbolcu yok.
Takımına 9 milyon euro kazandırmış. Bunun hatırı için bile insan yolcu etmeye gider be yönetim.
bu ne vefasızlık
Bune vefasızlık...
sozveren
13.03.2008, 14:26
Yeni yönetimle biraz umutlanmıştık ama bu olay kolumuzu kanadımızı kırdı, inancımızı tamamen yitirdik. Bunlar Ersun Hoca yı da gönderecekler sezon sonunda veya o kendisi gidecek. Ne anlamı varki bu saatten sonra Trabzon'da kalmanın. Sen tek yıldızını da gönder(Sadri bey tersini söylese de), nasıl şampiyonluk kovalayacaksın? Büyük takım nasıl olunur? Büyük takım kargalar gibi 5 milyon euroyu basıp adam almakla olunur, adamlar lig birincisi, eminim bizi de yenecekler. Büyük isen yıldızını elinde tutacaksın. 3-5 milyon euro için satmayacaksın. Yok satmak zorunda kalıyorsak o zaman biz büyük değiliz. Antreman falan hikaye. Orada taraftar, futbolcu, yönetici yoksa bu bizim büyük bir ayıbımız. Yazıklar olsun bize!
Güle güle Gökdeniz, yolun açık olsun. Allah oralarda yardımcın olsun. Şunu bilki seni gerçekten ama gerçekten seven binlerce Trabzonspor taraftarı var, gönlümüzdesin.
nuri efendinin cevap vermeye hakki var tabiiki eksik para ne oldu deniliyor ama takimi batiranlarin baskalarinin gecmisi ile birseyler ispat etmeye kalkmasi veya onu rezil etmeye calismasi ne kadar karakterli olduklarinin göstergesidir.
umarim sadri sener nuri ve ekibine elde edilen para ile neler mümkün oldugunu gösterirde artik susarlar milletde iyi ile kötü yönetim arasinda farklari görür. nurinin iki sene daha bu klübü yönetip ne hale getirecegini düsünmek bile istemiyorum ama bir seyi düsünüyorum ayni imkanlarda sadri sener biz ne yapardi acaba ?
&lazkopatti&
13.03.2008, 14:32
gitmek isteyeni zorla tutacak değiliz..
bi futbolcuya bağlı değiliz..
gökdenize bu zamana kadar bize yasattıkları icin teşekkür ederim
yolu acık olsun..
Mustafa AYDIN
13.03.2008, 14:33
Giderken, 9 milyon € kazandırdığı kulübün yöneticileri,yıllardır aynı formayı giyen arkadaşları,ve gönüllerinde taht kurduğu taraftarı bu sabah nerdeydiler acaba,hiçmi hatırı yoktuda kimse yolcu etmeye gelmedi..
Komplemi vefasız olduk acaba ???
TheRapZoNe
13.03.2008, 14:36
Giderken, 9 milyon € kazandırdığı kulübün yöneticileri,yıllardır aynı formayı giyen arkadaşları,ve gönüllerinde taht kurduğu taraftarı bu sabah nerdeydiler acaba,hiçmi hatırı yoktuda kimse yolcu etmeye gelmedi..
Komplemi vefasız olduk acaba ???
Ne kadar dogru bilmiyorum ama yeni yonetimden bir isim, Gokdeniz"in aracini kursunlayanlarin avukatiymis. Transferin ve bu ugurlamama olayinin bununla iliskisi olabilir..
Yönetimi yapmış oldukları akıllı transfer politikasından dolayı kutluyorum....nuri ve saz heyeti sallamasınlar bıraktıkları kulüp ortada....
Kulübün borcu arşı aşmış....
Ne yasaydı Sadri Şener nuri albayrak gibi sallasamıydı...şampiyon olacagız,yıldız alacagız,stadyum yapacagız deyipte fatih tekkeyimi satsaydı...
Adam diyorki hedefim 2010 yılında yarışmacı şampiyonlugu kovalıyacak avrupa kupalarında başarı kazanabilecek bir takım yaratacagım diyor...
Bu işlerde sallamakla olmuyor parayla oluyor ...gökdenizide yaklaşık 9 milyon euroya rubin kazana veriyor...peki ne diyor gelecek parayla 6 tane genç yetenekli ileriye dönük futbolcu alacagım diyor...başkaları gibi parayı çar çur edecegim demiyor....
Bizler ne yapacagız takıpçisi olacagız!!
ya bizim şuçumuz günahımız ne yaaa...... ya yeter artık küme düşelimde herkes kurtulsun bizde kurtulalım satın herkesi satın kimse kalmasın takımda sıran bi takım yapın bizi sivastan kayseriden bursada sıradan bi şehir takımında farkımız kalmazsın..... 4. büyüğü öldürdünüz yaa helal olsun size albaytrak ve şener tebrik ediyorum
hamucera
13.03.2008, 14:46
İlgili haberler
13.03.2008
doğru söze ne denir. ben sadri şeneri kınıyorum. sevmiş olabilirsiniz. zamanında iyi işlerde yapmış olabilir. ama nuri hiçbir oyuncusunu yere vurmadı. hala daha ısrar ediyorum. seçimden önce yıldız oyuncu gitmek isteyebilir yönetici ne için vardır diyerek eski yönetimi eleştirenler. gelir gelmez bu sözlerini nasıl unuttular. Yanlış çok yanlış birlik beraberlik gerekirken hele hele daha önce takımda başkanlık yapan birisinin bu şekilde davranmasını anlayamıyorum. bizim çilemiz bitmez. kulüpten giden futbolcular geri getirilmemesi gerektiği gibi giden yöneticilerde bir daha gelmesin.
Hacısalihoğlu, Gökdeniz’in satışından elde edilen parayı Trabzonspor’un menfaatleri neyi gerektirecekse o şekilde kullanacaklarını kaydederek, "Transfere 5 ay var. Alınan parayı bir tarafta tutamayız. Kredi ve
başka türlü borçları kapatıp o tarihe kadar faiz ödenmemesi sağlanır. Ama bu para ve daha fazlası transferde mutlaka harcanacaktır" diye konuştu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Benim kafam basmıyor da...Kafası basan bir arkadaş "neden alınan parayı bir tarafta tutamayacağımızı" bana anlatabilir mi acaba?..
hamucera
13.03.2008, 14:56
gökdenizin havaalanındaki açıklamalarını dinledim. son kısmında Taraftarları çok seviyorum beni unutmasınlar dedi. Haydi BMN bir pankart yapalım ve unutmayacağımızı hissettirelim. Giderken bize iyi para kazandırdı. bizde ona yaptıklarından dolayı en azından bu şekilde teşekkür edelim.
İsa KESKİNKILIÇ
13.03.2008, 15:01
bir tek uğurlayanın olmaması çok acı ve hatta ayıp ! bu çocuk bu klübe daha dün girmedi yazıklar olsun ... saçma sapan bir yabancı transferi için çiçeklerle beklerdiniz havaalanında , sırf laf olsun diye ama bu çocuğu sap gibi ortada bırakın ! nerde yönetimden bir kişi , nerde takım arkadaşlarından bir kişi , nerde ''Gökdeniz Karadeniz oooooooo...'' diye tezahurat eden taraftarlar ???? ben çok gariplendim bu duruma, iyisiyle kötüsüyle bu çocukta bişeler yapmak için uğraş verdi , amma kinci milletiz bee !!!
:alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış:
takımımızda 61 nolu formayı giyen ve trabzonsporlu olduğundan asla şüphe duymadığım gökdeniz i o şehirde yaşamayacak hale getirenler artık kına yakabilirler. bazı büyüklerimiz 1 gökdeniz gider bin gökdeniz gelir demişler okudum ve takip ettim şimdi düşünüyorum gidenleri ve gelenleri biri bana bi ogün bi abdullah bi tolunay bi ünal bi hami bi fatih tekke ve bi şota göstersinde bin gökdenize şahit olarak
yazık takımımızı bu duruma düşürenlere yazık
Gökdeni gitti ve hayırlı olsun demekten başka bir şey gelmez elimizden. Yalnız şunun altını çizmek istiyorum: Yönetim niye sattı? demek ne kadar anlamsız. Arkadaşlar gitmek isteyen bir adamı nasıl zorla tutmak isteyebilirsiniz. Oynamak istemiyorsa, gitmek istiyorsa gider. Biz gidene kal diyecek bir takım değiliz.
BU ARADA " ARTIK, A MİLLİ OYUNCUMUZ KALMADI" olaya bir de bu yönden bakmak lazım.
Emirhan Makul
13.03.2008, 15:10
gökdeniz antalyada şuanda rubin kazanın kampına katılmaya gitti
Gökdeni gitti ve hayırlı olsun demekten başka bir şey gelmez elimizden. Yalnız şunun altını çizmek istiyorum: Yönetim niye sattı? demek ne kadar anlamsız. Arkadaşlar gitmek isteyen bir adamı nasıl zorla tutmak isteyebilirsiniz. Oynamak istemiyorsa, gitmek istiyorsa gider. Biz gidene kal diyecek bir takım değiliz.
BU ARADA " ARTIK, A MİLLİ OYUNCUMUZ KALMADI" olaya bir de bu yönden bakmak lazım.
jabi ve moawad var ayrıca barış u18 milli takımında:p:p:p
Emirhan Makul
13.03.2008, 15:13
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_z1_GokYil03.jpg
Gökdeniz hangi büyüğe gol atamadı?
Trabzonspor formasıyla onlarca gol atan Gökdeniz, ilginç bir şekilde 3 büyüklerden bir tanesine hiç gol atamadı !.. 3 büyüklerden 2 tanesine 4'erden toplam 8 gol atan yıldız futbolcunun şansı bir başka büyüğe karşı hiç tutmadı !..
Trabzonspor formasıyla Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda toplam 70 gol atan Gökdeniz Karadeniz, Fenerbahçe'ye hiç gol atamadı. Trabzonspor PAF Takımında forma giyerken sarı lacivertlilere 2 gol atmayı başaran Gökdeniz, profesyonel olduktan sonra bunu başaramadı. Gökdeniz Beşiktaş ve Galatasaray'a ise 4'er gol atmayı başardı.
Gökdeniz'in şansının tuttuğu ve çok gol attığı diğer takımlar ise 8'er golle Gaziantepspor ve Gençlerbirliği, 5 golle de Rizespor oldu.
GÖKDENİZ'İN TRABZONSPOR FORMASIYLA ATTIĞI GOLLERDEN 65 TANESİ LİG TV'DEN YAYINLANAN MAÇLARDA ATILMIŞTI. TIKLAYIN DİLEDİĞİNİZ KADAR İZLEYİN:
2007-08
Turkcell Süper Lig
2. Hafta G.Oftaş-Trabzonspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=2009&h=2#maclar)
3. Hafta Trabzonspor-Rizespor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=2022&h=3#maclar)
4. Hafta Bursaspor-Trabzonspor
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=2026&h=4#maclar)6. Hafta Manisaspor-Trabzonspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=2044&h=6#maclar)
7. Hafta Trabzonspor-Konyaspor
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=2057&h=7#maclar)9. Hafta Trabzonspor-Beşiktaş
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=2071&h=9#maclar)15. Hafta Trabzonspor-Gaziantepspor (2 Gol)
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=2129&h=15#maclar)16. Hafta Trabzonspor-İBB (2 Gol) (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=2134&h=16#maclar)
21. Hafta Trabzonspor-Bursaspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=2186&h=21#maclar)
Fortis Türkiye Kupası
Trabzonspor-Gençlerbirliği (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=1&v=30039&h=B#maclar)
Trabzonspor-Kırıkkalespor (2 Gol) (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=1&v=30009&h=B#maclar)
2006-2007
Turkcell Süper Lig
3. Hafta Gaziantepspor-Trabzonspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=14751&h=3#maclar)
7. Hafta Trabzonspor-Galatasaray (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=14816&h=7#maclar)
17. Hafta Trabzonspor-Ankaraspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=15006&h=17#maclar)
23. Hafta Konyaspor-Trabzonspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=15115&h=23#maclar)
26. Hafta Erciyes-Trabzonspor
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=15148&h=26#maclar)27. Hafta Trabzonspor-Gençlerbirliği (2 Gol)
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=15158&h=27#maclar)30. Hafta Antalyaspor-Trabzonspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=15191&h=30#maclar)
Fortis Türkiye Kupası
V.Manisaspor-Trabzonspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=1&v=99117&h=B#maclar)
Trabzonspor-Eskişehirspor
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=1&v=99114&h=B#maclar)Trabzonspor-Gaziantepspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/Default.aspx?s=1&v=88887&h=%u00c7eyrek+Final)
Erciyes-Trabzonspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/Default.aspx?s=1&v=46879&h=Yarı+Final)
2005-2006
Turkcell Süper Lig
25. Hafta Trabzonspor-Galatasaray (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=222&h=25#maclar)
30. Hafta Trabzonspor-Diyarbakırspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=268&h=30#maclar)
31. Hafta Rizespor-Trabzonspor (3 Gol)
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=275&h=31#maclar)34. Hafta Trabzonspor-Beşiktaş (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=303&h=34#maclar)
2004-2005
Turkcell Süper Lig
2. Hafta Trabzonspor-A.Sebatspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=415&h=2#maclar)
3. Hafta Malatyaspor-Trabzonspor
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=420&h=3#maclar)4. Hafta Trabzonspor-Gençlerbirliği (2 Gol) (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=433&h=4#maclar)
5. Hafta Denizlispor-Trabzonspor
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=437&h=5#maclar)8. Hafta Trabzonspor-Beşiktaş
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=468&h=8#maclar)11. Hafta Trabzonspor-Diyarbakırspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=491&h=11#maclar)
12. Hafta Ankaragücü-Trabzonspor
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=505&h=12#maclar)16. Hafta Samsunspor-Trabzonspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=538&h=16#maclar)
20. Hafta Trabzonspor-Malatyaspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=578&h=20#maclar)
27. Hafta Galatasaray-Trabzonspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=641&h=27#maclar)
31. Hafta Trabzonspor-Konyaspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=674&h=31#maclar)
2003-2004
Turkcell Süper Lig
1. Hafta Konyaspor-Trabzonspor
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=712&h=1#maclar)3. Hafta Adanaspor-Trabzonspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=729&h=3#maclar)
4. Hafta Trabzonspor-A.Sebatspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=742&h=4#maclar)
8. Hafta Trabzonspor-Ankaragücü (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=778&h=8#maclar)
11. Hafta İstanbulspor-Trabzonspor
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=800&h=11#maclar)14. Hafta Diyarbakırspor-Trabzonspor
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=827&h=14#maclar)15. Hafta Trabzonspor-Gaziantepspor
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=837&h=15#maclar)20. Hafta Trabzonspor-Adanaspor
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=887&h=20#maclar)22. Hafta Trabzonspor-Rizespor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=902&h=22#maclar)
23. Hafta Samsunspor-Trabzonspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=907&h=23#maclar)
24. Hafta Trabzonspor-Beşiktaş (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=920&h=24#maclar)
27. Hafta Malatyaspor-Trabzonspor
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=946&h=27#maclar)29. Hafta Bursaspor-Trabzonspor
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=963&h=29#maclar)32. Hafta Gaziantepspor-Trabzonspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=990&h=32#maclar)
2002-2003
Turkcell Süper Lig
12. Hafta Göztepe-Trabzonspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=1115&h=12#maclar)
13. Hafta Galatasaray-Trabzonspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=1122&h=13#maclar)
20. Hafta Altay-Trabzonspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=1190&h=20#maclar)
21. Hafta Trabzonspor-Adanaspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=1194&h=21#maclar)
2001-2002
Turkcell Süper Lig
2. Hafta Trabzonspor-Gaziantepspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=1335&h=2#maclar)
17. Hafta Trabzonspor-Göztepe
(http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=1466&h=17#maclar)26. Hafta Y.Yozgatspor-Trabzonspor (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=1547&h=26#maclar)
Hacısalihoğlu, Gökdeniz’in satışından elde edilen parayı Trabzonspor’un menfaatleri neyi gerektirecekse o şekilde kullanacaklarını kaydederek, "Transfere 5 ay var. Alınan parayı bir tarafta tutamayız. Kredi ve
başka türlü borçları kapatıp o tarihe kadar faiz ödenmemesi sağlanır. Ama bu para ve daha fazlası transferde mutlaka harcanacaktır" diye konuştu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Benim kafam basmıyor da...Kafası basan bir arkadaş "neden alınan parayı bir tarafta tutamayacağımızı" bana anlatabilir mi acaba?..
takımın yöneticilerini iyi tanıyodur. hani bi tarafta tutmaya çalışırken birileri yer mer ne olur ne olmaz.
vatandas61
13.03.2008, 15:26
jabi ve moawad var ayrıca barış u18 milli takımında:p:p:p
gökdenizi cagiriyorlardi ama 10dk fazla oynadigini pe göremedik. ama bundan sonra banko oynayacak diye düsünüyorum,
sebebi ise ts den ayrilmasi. nedense böyle bir önyargi var milli takimimizda.
Ali İhsan
13.03.2008, 15:28
takımın yöneticilerini iyi tanıyodur. hani bi tarafta tutmaya çalışırken birileri yer mer ne olur ne olmaz.
Para zaten toplam üç ayda elimize geçecekmiş. Büyük ihtimalle haziran ayında tamamen tükenmiş olur. Ama en azından az borçla bir sonraki seneye girmiş oluruz. Ben transferde büyük paralar harcanacağını zannetmiyorum. Özkan Sümer gibi bir politika izleyebilirler. Razıyım ama Yattara,Szymek gibi nokta transferler olsun da spektaküler transfer olmasın...
Nurettin Yılmaz
13.03.2008, 15:30
Sadri Şener en doğrusunu yaptı bence .. eğer gökdeniz i göndermeseydik büyük bir ihtimalle seneye elimizde patlayacaktı. aslında bu gibi durumlarda elden gelen fazlada bir şey yok çünkü yıldız topçular Trabzon da kalmak istemiyor bunu böyle bilmekte ve kabullenmekte fayda var diyorum...
İskender
13.03.2008, 15:40
Hayırlı olsun...
Gökdenize yeni takımında başarılar, gönül daha iyi bi takıma gitmesini isterdi ama iyi bir takım gökdenize bu parayıda vermezdi...
Ne vefasından bahesdiliyor anlamadım.Kim kime vefa gösterecek, Trabzonspor camiasımı gökdenize, gökdeniz mi Trabzosnpor camiasına.
Biz zaten yeterince vefa gösterdik, onu bağrımıza bastık,her şeyi unuttuk...
O ne yaptı benim Trabzonspor'a borcum var dedi mi? 6 ay neden oynamadı sakat olduğu için mi? Hayır...ceza aldığı için hem de şikeden,bahis yolsuzluğundan...
Trabzonspor'un hala Gökdenizden alacağı vardır.Bana ve Trabzonspor sevdalısı herkese yaşattığı utanç için benim ondan alacağım vardır...Giderken para kazandırdım şarlatanlığıyla kimseyi uyutmaya kalkmasın...
Biz herşeyi unutmuştuk...hatırlatanlara ağızlarının payını veriyorduk.Cezasını çekti,pişman oldu,en azından suçunu kabul etme erdemini gösterdi,suçu ortaya çıkardı diyorduk...
Karşılığında ondan ne bekliyorduk.Şampiyon yapmadan gitmem demesini,misyonumu tamamlamadan gitmem demesini,kimse yönetim gönderdi demesin, gökdeniz kendisi gitmek istemiştir.Daha çok para için....
Şimdi bizmi suçlu olduk havaalanına gitmediğimiz için...
Tamam suçu mu kabul ediyorum...
kesinlikle gökdenize yeni takımında başarılar ama gidiş şekli önemli olan yönetimin yorumu yıldız değil diyobiliyosa başkanımız gökdeniz için.. kurşuncuları yönetime alıyosa söylenecek bişey yok..
gumushaneli29
13.03.2008, 15:47
Gökdenizin gitmesi iyi oldu artık kontra atak takımı değil ofans takımı olabiliriz
Ali Bektaş
13.03.2008, 16:02
Gökdenizin gitmesi iyi oldu artık kontra atak takımı değil ofans takımı olabiliriz
Yaklaşık 15 defans oyuncusuylamı ? İlaveten nürişin iflas ettirdiği klüp toparlanacak hangi parayla kaliteli transfer yapıp trabzonspor gibi oynayabilecek bir takım oluşturulacaktı ? Yönetim bu transferi yapmaya mecburdu.Sadece yöneticilerin para vermesiyle süper takım olma dönemleri çoktan bitti.Yöneticilerin esas görevi adam gibi,kendi malını yönetir gibi yöneticilik yapmaktır
Bir gökdeniz midir trabzonspor bu takımdan fatih tekke ali kemal denizci gitti birileri gider diğerleri gelir değişen isimlerdir trabzonspor değil bir oyuncu gitmek için yönetime yalvarıyorsa(lig tv muhabari onayladı) o oyunu gider hemde ole bir giderki arkasına bile bakmadan yolun açık olsun gökdeniz tüm hatalarına ragmen bu taraftar seni affetti sen ise sezon ortasında gitmek istiyorsan yolun açık olsun başarılar
Parayı bir yere ayırıp koymayacaksın zaten...
8-9 Milyon Euro ile banka borçlarını derhal kapatırsan, banka faiz yükünden kurtulursun. Bu da nereden bakarsanız bakın 1 milyon Euro daha kar getirmek demektir.
Borcu eritirsin, rahatlayan mali yapınla da rahat rahat transferi yaparsın..
Bu yönüyle ele geçen her kuruşun öncelik olarak borçlara yatırılması mantıklı.
umut ilemi atak yapiyorduk.
Abi, önce bir yönetme fırsatı tanıyalım da başarıp başaramayacağını hep birlikte görelim he, ne dersin? :)
http://yenisafak.com.tr/resim/site/sser085903ce084e0432by.jpg İlgili haberler
• İşte kanıt müfterisiniz! (http://yenisafak.com.tr/Spor/?t=13.03.2008&i=105270)
Bu haber icin baslık acılmıyor mu millet görsün ! ALBARYAK dan acıklamalar die acılmasını talep ediorm
Nuri de cok iyi biliyor ki bazi seylerin kaniti olmuyor maalesef, o yuzden rahatca konusuyor...Kendi doneminde neler
dondugu herkesin malumu, saf saf oturup izlemis mi kendisi. Turkiyenin sayili zenginlerinden biri, bir yonetim kurulunu
idare edemeyecek oyle mi, bana hic mantikli gelmiyor..Bos laf bunlar bos.
Kendi alacagi icin kongre erteleyip, tarihimize bu lekeyi surenler, ilk kez ibra edilmeyen yonetimin baskani nasil olurda
bu aciklamayi yapacak cigere sahip olur, hemde kulubun Samil Ekinciyle beraber en comert (karsiliksiz) baskanina.
Pes dogrusu !!!!
Açık söyleyeyim, bir taraftar olarak gelen paranın yönetim tarafından ne şekilde kullanılacağı beni çok da fazla ilgilendirmiyor. Önemli olan netice. Yönetim bu parayı dilediği tarzda kullansın ama sonuçta gereğini de yapsın. Gereken şeyin ne olduğunu hepimiz biliyoruz. İyi bir iskelet oluşturulması konusunda olumlu adımlar atılmalı. Bunu yapsınlar da parayı ister kenarda tutsunlar, ister borç kapatıp faiz ödemesinler. O tarafını kendileri bilirler.
Kadroya takviye yapacağız deyipte oyuncu satmak bana garip geldi doğrusu. Gökdeniz için hayırlısı olsun...
Başkan doğru söylüyor gökdeniz tabii ki kadro düşünüldüğünde ön plana çıkabilir fakat bir alex gibi oyunun genelinde oyuna hükmeden hemen hemen her maçta bunu gösteren bir özelliğe sahip değil.4-5 haftada bir ortaya çıkarak(antep-belediye maçları gibi)büyük yıldız olunmaz.Rus takımının verdiği para iyi değerlendirilirse gerçekten büyük para hayırlı olsun.
Emirhan Makul
13.03.2008, 17:18
bence umut bulut futbolu bırakacak yüzünden onu anlıyorum 9 maçı tamamlayamazzz intahar eder kendi becereksizliğinden
Gökdeniz ilk antrenmanına çıktı !..
Rusya'nın Rubin Kazan takımına transfer olan Gökdeniz Karadeniz, ilk antrenmanına çıktı.
Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Rixos Primium Oteli'nde 20 gündür kamp yapan Rus ekibi Rubin Kazan'da, yeni transfer Gökdeniz Karadeniz otel girişinde, eski Galatasaraylı futbolcu Hasan Kabze ve teknik direktör Kurban Berdiev tarafından karşılandı.
Gazetecilere burada açıklama yapan Karadeniz, Trabzonspor menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini söyledi. Yıllarca Trabzonspor'a başarılı hizmetler verdiğini belirten Gökdeniz Karadeniz, "Şimdi de Rubin Kazan'ın başarısı için ter dökeceğim" dedi.
Teknik Direktör Kurban Berdiev ise, Türkiye'nin en başarılı futbolcusunu transfer ettiklerini, Gökdeniz'in takıma katılmasıyla daha da güçlendiklerini ifade etti.
Ardından, yeni takımının ilk antrenmanına çıkan Gökdeniz'i, antrenmanda ilk karşılayan eski Galatasaraylı futbolcu Tomas oldu. Gökdeniz ile Hasan Kabze antrenman öncesi biraraya gelerek gazetecilere poz verdi.
Öte yandan Tomas da, Gökdeniz'in Rubin Kazan'a transfer olmasının çok iyi olduğunu belirterek, takıma çok yararlı olacağını vurguladı.
ligtv.com.tr
umut ilemi atak yapiyorduk.
bence umut bulut futbolu bırakacak yüzünden onu anlıyorum 9 maçı tamamlayamazzz intahar eder kendi becereksizliğinden
zaman zaman benimde aklima kötü kötü seyler geliyor ama bu kadarda abartmayalim ama sezon sonu umut gönderilmeli cunkü yedekdede birsey beklenmiyorki ancak emirhan simdi söyledigin gerceklesebilir.
çivi satmam deyip takımın yarısı konumundaki adamın satılması garip ve anlaşılmaz bir durum. gökdeniz yolun açık olsun dualarımız hep seninle
İHTİLALL
13.03.2008, 17:43
GÜLE,GÜLE!
Benim süper bücürüm
Benim yıldızım
...
Benim adamım
Benim hemşerim
Benim cahilim
Benim bahisçim
Ama benim
..
Yıldız da değilmişsin
Olsun be,ben seni parlarken çok gördüm.
Güle,güle
Benim yıldızım
Güle,güle küçük kızımın çikolota kazanma umudu.
Baba neden gidiyor diye sordu?
Cevap veremedim.
Gökdeniz, ismini Trabzonspor tarihine yazdirmistir. Hele hele 3 sezon önceki performansini iyi hatirlayin. Ne top oynuyordu. tek sanssizligi Türkiye'de dogmus olmasiydi. Avrupa'da dogup Avrupa kulüplerinden birisinde top oynuyor olsaydi Avrupa'nin dev kulplerinde oynayabilirdi.
Gitmesi icimi burktu acikcasi. Ne diyelim. Yolun acik olsun Gökdeniz. Umarim hak ettigin yerlere gelirsin.
hamucera
13.03.2008, 18:20
Sadri Şener en doğrusunu yaptı bence .. eğer gökdeniz i göndermeseydik büyük bir ihtimalle seneye elimizde patlayacaktı. aslında bu gibi durumlarda elden gelen fazlada bir şey yok çünkü yıldız topçular Trabzon da kalmak istemiyor bunu böyle bilmekte ve kabullenmekte fayda var diyorum...
heygidi hey. bir başkan bu kadar sevdirebilir kendini. Evet belki doğru yaptı. ama gelirken hiç öyle konuşmuyordu
çivi satmam deyip takımın yarısı konumundaki adamın satılması garip ve anlaşılmaz bir durum. gökdeniz yolun açık olsun dualarımız hep seninle
satmasaydılar ne olacaktı büyük bir iş mi olacaktı gökdeniz'in burda kalsaydı takıma büyük katkı yapcağını mı zannediyorsun.peki sezon sonu satılsa kim 9mile euro verecekti????yada o zamanda satılmayıp söz.bitseydi ve hiç bir şey kazanamadan gitseydi???
karatasof
13.03.2008, 18:30
Bugün havaalanından giderken objektiflere yansıyan yüz ifadesi pek çok şeyi anlatıyordu aslında.Seni yönetimden kimse uğurlamamış olsada biz gönlümüzden kopan tüm vefa duygusuyla uğurluyoruz.Güle güle ''Küçük Dev Adam''.Zaman zaman seni kıyasıya eleştirmiş olsamda onca yıl terini akıttığın o formayı layıkıyla temsil ettiğine inancım tam.Türk futbolcusu olarak şimdiye kadarki en yüksek bonservis bedelini alarak transfer olmana rağmen sana ''Yıldız'' sıfatını yakıştıramayanlara inat sen orada da bizleri temsil edeceğini unutma.Sen bizim Gökdenizimizsin!!!!!
Bugün havaalanından giderken objektiflere yansıyan yüz ifadesi pek çok şeyi anlatıyordu aslında.Seni yönetimden kimse uğurlamamış olsada biz gönlümüzden kopan tüm vefa duygusuyla uğurluyoruz.Güle güle ''Küçük Dev Adam''.Zaman zaman seni kıyasıya eleştirmiş olsamda onca yıl terini akıttığın o formayı layıkıyla temsil ettiğine inancım tam.Türk futbolcusu olarak şimdiye kadarki en yüksek bonservis bedelini alarak transfer olmana rağmen sana ''Yıldız'' sıfatını yakıştıramayanlara inat sen orada da bizleri temsil edeceğini unutma.Sen bizim Gökdenizimizsin!!!!!
Gökdeniz tam olarak ne kadar bir ücrete satildi renkdas?
Mehmet Fırat
13.03.2008, 18:41
Asbaşkanımızdan açıklama
Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu bir açıklama yaparak Gökdeniz Karadeniz’in havaalanından uğurlanmama konusuna açıklık getirdi.
Gökdeniz’in Antalya’ya gitmesi doğrultusunda daha önce yapılan programda son anda değişiklik yaşandığını kaydeden Hacısalihoğlu, “İstanbul aktarmalı olarak Antalya’ya gitmesi gereken Gökdeniz’in saat 10.00’da olan uçağı bağlantılı uçakta yer problemiyle karşılaşılması nedeniyle Rubin Kazan’lı yetkililer tarafından 07.15’e alınmış ve bu konuda tarafımıza bilgi verilmemiştir. Dolayısıyla da oyuncumuz planlanan saatin dışında uçmak durumunda kalmıştır” ifadesini kullandı.
Ayrıca Gökdeniz’in dün itibariyle kulüpte kendileri de dahil olmak üzere teknik heyet, futbolcu arkadaşları ve personelle vedalaştığını kaydeden Hacısalihoğlu, “Gökdeniz Trabzonspor’dan son derece iyi duygularla ve samimi bir şekilde uğurlanmıştır. Bu durumu kendisi de açıkça dile getirmektedir. Aksi yönde yapılan değerlendirmelerin gerçekle ilgisi yoktur” diye konuştu.
Resmi Site
karatasof
13.03.2008, 18:53
Gökdeniz tam olarak ne kadar bir ücrete satildi renkdas?
Gerçekten bilmiyor musun kardeş? Basına yansıyan Rubin Kazan'ın Gökdeniz'in bonservisine 8,7 milyon euro verdiğidir.Bu ücrette bu güne kadar bir Türk Futbolcusuna verilen en yüksek bonservis bedelidir.
Ali YİĞİT
13.03.2008, 18:53
Daha fatihimizin yerini dolduramadılar:( şimdide gökdeniz gitti.Her gelen yönetim bir YILDIZIMIZI satıyor.Bundan sonra dua edelim de yeni bi yönetim daha gelmesin yoksa bu seferde yattara gider.Ne diyeyim ki yolun sonuna kadar açık olsun gökdeniz Aslında sewindim birazda fatihin yanına gitti.Yabancı bi yere değil bu sewindirici ama hiç gitmeseydi.Şimdi onun boşlugunu kim doldurcak ayman mı? umut mu? erdinç mi? kim?her sattıgımız futbolcunun ardından denilen şu yönetim tarafından yeri doldurulacak.. belli oluo stephanov gitti defans allak bullak şimdi szymek gitti orta sahada top yapamıyoz.Fatih gitti gol atamıyoz.Gökdeniz de gitti şimdide atak yapamayız.Şimdi yönetim ne yapacak çok merak ediyorum gökdenizden gelen parayla 2 tane avrupadan orta kaliteli bi futbolcu alabilirsin.Ama ben şunu da biliyorum ki garanti ya Bizim ligimizden 3 tane futbolcu alırlar.Özelliklede düşen takımlardan.daha sonrada brezilyadan 1 tane adam alırlar sezonu kapatırlar.Başarılı olamayınca da Trabzon büyük bi klüptür.Her büyük takım böle düşüşler yaşar.Seneye şampiyonluk için oynucaz.Yaptıgımız transferler yerini bulmadı(her zaman ki yalan).Yİne bunları dicekler.Adım gibi eminim ki önümüzde ki sezon Yİne bi hezimet yaşıcaz.Gerek ersunla gerek başka bir teknik adamla:Tek dileğim Trabzonumun başarılı olması şampiyonluk bile istemiyorum başarılı bir lig tablosu çıkarsınlar bana yeter.NE diyeyim ki daha başka.İnşallah bu sölediklerim de yanılıyorumdur.Ve seneye yepyeni ve dinamik güçlü bir trabzonspor görürüz.Tek temennim bu.
doktorümit
13.03.2008, 19:27
Hiçbir takım için vazgeçilmez futbolcu olmamalıdır. Yeri doldurulamayacak futbolcu yoktur. Gökdeniz beni satın yoksa oynamam dedikten sonra Gökdeniz'in satılma kararı yönetimin değil kendi kararı olmuştur. Buna yapacak bi şey yoktur. En iyi parayı verene satılmıştır, doğrusu da budur. Gökdeniz'in bu konudaki fedakarlığını da kutlamak gerekir. Esas yanlış olan, sayın başkanın Gökdeniz zaten yıldız değildi gibisinden saçma sapan laflar etmesidir. Kendince yıldız satmayacağım lafını çiğnememiş oluyor. Böyle saçmalık olmaz, sayın başkana da hiç yakışmamıştır. Gökdeniz bu takımın 2 yıldızından biriydi. Bunu dünya alem biliyor.
Gökdeniz satılırken sayın başkanın Fatih'in transfer ücretiyle ilgili Aziz Yıldırım'ın laflarını referans göstererek Nuri Albayrak'ı zan altında bırakacak laflar etmesi çok daha vahim bi olaydır bana göre. Bu lafın sadece Albayrak'ı değil Trabzonspor kulübünü de zedeleyeceğini düşünememiş midir sayın başkan? Bu lafı etmeden Zenit kulübünden bilgi alabilirdi çok rahatça. Nitekin oradan başkanı yalanlayan bi açıklama hemen geldi. Böylece koca Trabzonspor başkanı lafının altında kalmıştır. Ve hem kendi hem Trabzonspor'un prestijini düşürmüştür. (öncelikle kendininkini) İyi bir yönetici böyle lafların ne sonuçlar doğuracağını hesap eder. SAnırım sayın başkanın son dönemde transfer olayıyla birlikte psikolojisi bozuldu.
SONUÇ: Sonuçta olan Trabzonspor'a olmaktadır. Bu yönetimle birlikte gelen umut maalesef yerini karamsarlığa bırakmaya başlamıştır bile. Bende de büyük bir hayal kırıklığına sebep oldu bu transfer sürecinde yaşananlar.
Sene sonunda beklentimiz Batı Avrupa'dan yıldız transferi olmamalıdır. Bu gelen paraya rağmen Trabzonspor yıldız adayı almalıdır. Umarım bu transfer bu doğru görüşünden saptırmaz yönetimi. Ayrıca bundan sonra Barış'ın ne olacağı da hocası Ersun Yanal'ın elindedir. (hünerlerini görelim Ersun Hoca)
metinbay61
13.03.2008, 19:27
site girişi süper olmuş bizede bu yakışırdı...karalamak yerine gökdenizimizi onu onurladıracak bi şekilde uğurlamak yakışırdı...yapanların emeğine ve gönlüne sağlık...
Gerçekten bilmiyor musun kardeş? Basına yansıyan Rubin Kazan'ın Gökdeniz'in bonservisine 8,7 milyon euro verdiğidir.Bu ücrette bu güne kadar bir Türk Futbolcusuna verilen en yüksek bonservis bedelidir.
Tesekkür ederim bilgilendirmen icin. Demek Türk spor tarihindeki en pahali transfer olma özelligini Fatih Tekke'den devraldi.
bmnserdar_61
13.03.2008, 19:32
satarsın ama parayı iyi kullanırsın nuri albayrak fatihi sattı ama para dogru düzgün kullanılamadı nuri albayrak iyi bir takım kursaydı takım başarılı olsaydı kimse niye fatih satıldı diye sormuyacaktı.gökdenizi sattılar inşallah iyi bir kadro kurulur bu arada Barış ada sürekli ilkonbir de oynama sansı dogdu bunu iyidegerlendirmeli
fanatik_zuzu
13.03.2008, 19:43
Oh kurtulduk:)
Rubin Kazan'da da bahis oynamağa kalkarsa oradan tabutu gelir. Birileri uyarsın bu arkadaşı.
Cafer Bulur
13.03.2008, 19:49
sezon sonuna kadar gökdenizin alacaklarini da hesaba katarsak 9 milyon euro bonservis bedeli kulüp kasasinda olacak.umarin asbaskan hacisalihoglunun da dedigi 9 milyon eurodan daha fazlasi transfere harcanir.elbette ince eleyip sik dokumak sartiyla.zira artik trabzonsporun transferde hata yapma lüksü kalmadi.
Mehmet_Mercanlı
13.03.2008, 19:53
Hiçbir takım için vazgeçilmez futbolcu olmamalıdır. Yeri doldurulamayacak futbolcu yoktur. Gökdeniz beni satın yoksa oynamam dedikten sonra Gökdeniz'in satılma kararı yönetimin değil kendi kararı olmuştur. Buna yapacak bi şey yoktur. En iyi parayı verene satılmıştır, doğrusu da budur. Gökdeniz'in bu konudaki fedakarlığını da kutlamak gerekir. Esas yanlış olan, sayın başkanın Gökdeniz zaten yıldız değildi gibisinden saçma sapan laflar etmesidir. Kendince yıldız satmayacağım lafını çiğnememiş oluyor. Böyle saçmalık olmaz, sayın başkana da hiç yakışmamıştır. Gökdeniz bu takımın 2 yıldızından biriydi. Bunu dünya alem biliyor.
Gökdeniz satılırken sayın başkanın Fatih'in transfer ücretiyle ilgili Aziz Yıldırım'ın laflarını referans göstererek Nuri Albayrak'ı zan altında bırakacak laflar etmesi çok daha vahim bi olaydır bana göre. Bu lafın sadece Albayrak'ı değil Trabzonspor kulübünü de zedeleyeceğini düşünememiş midir sayın başkan? Bu lafı etmeden Zenit kulübünden bilgi alabilirdi çok rahatça. Nitekin oradan başkanı yalanlayan bi açıklama hemen geldi. Böylece koca Trabzonspor başkanı lafının altında kalmıştır. Ve hem kendi hem Trabzonspor'un prestijini düşürmüştür. (öncelikle kendininkini) İyi bir yönetici böyle lafların ne sonuçlar doğuracağını hesap eder. SAnırım sayın başkanın son dönemde transfer olayıyla birlikte psikolojisi bozuldu.
SONUÇ: Sonuçta olan Trabzonspor'a olmaktadır. Bu yönetimle birlikte gelen umut maalesef yerini karamsarlığa bırakmaya başlamıştır bile. Bende de büyük bir hayal kırıklığına sebep oldu bu transfer sürecinde yaşananlar.
Sene sonunda beklentimiz Batı Avrupa'dan yıldız transferi olmamalıdır. Bu gelen paraya rağmen Trabzonspor yıldız adayı almalıdır. Umarım bu transfer bu doğru görüşünden saptırmaz yönetimi. Ayrıca bundan sonra Barış'ın ne olacağı da hocası Ersun Yanal'ın elindedir. (hünerlerini görelim Ersun Hoca)
doktorum tehşisikoymuş :alkış:güzelbir yazı
Murat Keçeci
13.03.2008, 19:53
9 milyondan daha fazla harcamaları gerekir zaten bu para hesapta yokken transfer işlerine koyulmuştular demek bşelerine güveniyorlardı kı bu para onlar için fazaladan bı kaynak oldu bu paranın üstüne kendileri de katarsa iyi bir takım kurulur türkiye standartlarında fb bjk gs den sonra 5 milyonu geçen takım yok biz sadece transfere 15 harcıycamızı düşündüğümüzde gayet güzel işler yapılabilir
iyattara
13.03.2008, 19:54
Oh kurtulduk:)
hüseyin değil ya giden gökdeniz, sen karıştırdın heralde :)
9 milyondan daha fazla harcamaları gerekir zaten bu para hesapta yokken transfer işlerine koyulmuştular demek bşelerine güveniyorlardı kı bu para onlar için fazaladan bı kaynak oldu bu paranın üstüne kendileri de katarsa iyi bir takım kurulur türkiye standartlarında fb bjk gs den sonra 5 milyonu geçen takım yok biz sadece transfere 15 harcıycamızı düşündüğümüzde gayet güzel işler yapılabilir
inş o parayı harcarızda, genede her denene inanmamak lazım.... inş harcanır adam gibi bir takım yapılır
fanatik_zuzu
13.03.2008, 19:56
Yooo gayet kendimdeyim:)Sadece futbolu iyi olanları sevme zorunluluğum yok değil mi?
Fatih BALTA
13.03.2008, 19:58
Rubin Kazan'da da bahis oynamağa kalkarsa oradan tabutu gelir. Birileri uyarsın bu arkadaşı.
Bir hata yaptı,hatasını kabul etti,bedelini de fazlasıyla ödedi.
Bir daha aynı hatayı tekrar edeceğini sanmıyorum.
.......
Yolun açık olsun küçük dev adam.
Oralarda göğsümüzü kabartacağından şüphem yok.
İnşallah daha da başarılı olursun.
Trabzonspor a kazandırdıkların için teşekkürler.
Bence Gökdeniz'in yerine yabanci bir isimle anlasilacak. Yerli statüde Gökdeniz'in yoklugunu sadece Mehmet Topuz aratmaz, o da hem cok pahalli hem Kayseri'den ayrilmaz.
Ömer SEVİNÇ
13.03.2008, 20:00
Mehmet Topuz'a bizim takımda yer yok. Sağ açığımız Yattara bizim..
bu parayla fatih tekkeyi geri alsınlarr hzır para varken dicemde nese boşver olmucak seye amin demek yanlış olurr şu bi gerçekk trabzondaki iki yıldızdan biri daha gittii sanırsam sıra yattaraya geldi ve çok geçmeden bi kaç sene içinde barışş olucaktır yeni gökdeniz buna eminim tabi allah kaza bela vermesse ve barış şımarmazsa umarım gelen parayıı bu yönetim akılcı kullanırda bari borç illetinden kurtuluruz nediyelim sonuç olarak hayatt devam ediyoo bizden ne gökdenizler gitti ama sonuçta bu takım yıkılmadı ne badireler atlattı bunuda atlatırr kolaymıı nuri albayrak yönetiminden sonra takımın ayakkta kalması sonuçta ayaktayız belki gökdeniz gitti ama ne gökdenizler çıkarıcaktırr bu takımm şampiyonluksa bunun için zaman olsa gerekk ee nekadar arpa veririsenn okadar ilerlersinn göricez bu yönetiminde transfer politikasınıda inş....
Terzioğlu
13.03.2008, 20:04
Gökdeniz'in yedegini falan aramaya gerek yok. Kanatlarimiz Yattara ve Baris Memise emanet. Bize simdi ilk olarak cok kaliteli bir forvet ve bir orta saha oyuncusu lazim..
Semih GÜL
13.03.2008, 20:04
Bir arkadaşımız demişti çok uzun zamandır seni seyrediyorduk gökdeniz yokluğuna alışmak zor olacak diye. ciddi anlamda benim için öyle, sanki suan ki takımda yerli motor kalmadı gibime geliyor,
Bizim takımın temeli Trabzondan kurulu olursa ve bunuda destekleyen futbolcular ile biz kafa tutabiliyoruz .
Şimdi temel kalmadı, Gökdenizden önce 61 numarayı kim giyiyordu şimdi anımsamıyorum bile ...
Hoşçakal Kadim dostum Gökdeniz
nokta
Samet Yildirim
13.03.2008, 20:06
Bu baslik artik kapatilmali...önümüze bakma zamani geldi...bu transfer geride kaldi...saygilarimla..
Muhammet
13.03.2008, 20:09
Bir arkadaşımız demişti çok uzun zamandır seni seyrediyorduk gökdeniz yokluğuna alışmak zor olacak diye. ciddi anlamda benim için öyle, sanki suan ki takımda yerli motor kalmadı gibime geliyor,
Bizim takımın temeli Trabzondan kurulu olursa ve bunuda destekleyen futbolcular ile biz kafa tutabiliyoruz .
Şimdi temel kalmadı, Gökdenizden önce 61 numarayı kim giyiyordu şimdi anımsamıyorum bile ...
Hoşçakal Kadim dostum Gökdeniz
nokta
Yanlış hatırlamıyorsam ondan önce o formayı giyen yoktu.:rolleyes:
Cafer Bulur
13.03.2008, 20:16
istermisiniz gökdenizden gelen parayla yildiz olmayan takimimiza forvet olarak sivas dan mehmet yildiz transfer edilsin.bence gayet yerinde bir transfer olur.ilk nokta atisimizi yapmis olurduk.türkiyeden alinabilecek birkac forvet oyuncusundan biridir bence.sivas la yasadigimiz tatsizligi da ortadan kaldirmis olurduk.
altaki resme dikkatli bakın yüz ifadelerini görüyorsunuz dimi yanılmıyorsam atletikbilbao maçı olması lazım yeniliyoruz ve fatihle gökdenizdeki hırs sinir şuan hangi futbolcuda yenilirken var hiç birinde bu adamları satıp ben şampiyon olacağım diyemezsinnizzzz...
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62635F61645F6361616951626A6B66676B6369A4957E999E.j pg
Emirhan Makul
13.03.2008, 20:25
ohohh ne arar şimdikelerde şimdikiler maçı değil maçdan sonra birisinin formasını nasıl alacam diye onu düşünüyooo aldımıda seviniyoo alamassa yüzü bu şekli alıyor
Emirhan Makul
13.03.2008, 20:28
http://img529.imageshack.us/img529/8137/060106gidis2ig9.jpg (http://imageshack.us)
http://img529.imageshack.us/img529/8137/060106gidis2ig9.c9ac8b9151.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=529&i=060106gidis2ig9.jpg)
of offff
altaki resme dikkatli bakın yüz ifadelerini görüyorsunuz dimi yanılmıyorsam atletikbilbao maçı olması lazım yeniliyoruz ve fatihle gökdenizdeki hırs sinir şuan hangi futbolcuda yenilirken var hiç birinde bu adamları satıp ben şampiyon olacağım diyemezsinnizzzz...
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62635F61645F6361616951626A6B66676B6369A4957E999E.j pg
Gökdeniz'e yakıştıramadığım tek şey o sakal:) Nasıl olacak Gökdeniz'siz bilmiyorum...
Emirhan Makul
13.03.2008, 20:32
http://img153.imageshack.us/img153/619/070106kamp2oa6.jpg (http://imageshack.us)
http://img529.imageshack.us/img529/7610/120306mac10yz5.jpg (http://imageshack.us)
http://img529.imageshack.us/img529/7610/120306mac10yz5.4af6c9c8c6.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=529&i=120306mac10yz5.jpg)
Cüneyt Canlıca
13.03.2008, 20:35
Türkcell Süper Liginin en iyi oyuncusu artık yok....
Emirhan Makul
13.03.2008, 20:39
http://img383.imageshack.us/img383/9643/120306mac24va8.jpg (http://imageshack.us)
http://img383.imageshack.us/img383/880/230406mac32ng6.jpg (http://imageshack.us)
http://img383.imageshack.us/img383/9605/230906mac24jz4.jpg (http://imageshack.us)
bu güzell sevinmeniii göremeyeceğiz daha sevinmeyeceksin bizim için gökiii
Şuraya nostaljik fotoğrafları koymayın lütfen.
İçim burkuldu yine..
ÖmerFarukYılmaz
13.03.2008, 20:48
Şuraya nostaljik fotoğrafları koymayın lütfen.
İçim burkuldu yine..
Aynen........................
Her ne kadar satılamsını ıstedıysemde.........
Sen çoçugun gıbı formayı sevdın bız senı sevdik cocuğumuz gibi...........
Emirhan Makul
13.03.2008, 20:48
http://img383.imageshack.us/img383/8018/alabilirmiinizhi1.jpg (http://imageshack.us)
http://img383.imageshack.us/img383/305/fbtrabzon2hamiar6.jpg (http://imageshack.us)
http://img529.imageshack.us/img529/8215/karadenizg20030623ghlkd2.jpg (http://imageshack.us)
http://img529.imageshack.us/img529/8215/karadenizg20030623ghlkd2.1b37768fcd.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=529&i=karadenizg20030623ghlkd2.jpg)
ÖmerFarukYılmaz
13.03.2008, 20:51
Emirhan İçimiz dağladın be kardeş:(
http://img512.imageshack.us/img512/545/img3694gd0.jpg
al sana nostalji ilhan :D
sene 2005
TS - bjk maçı öncesi havaalanı
resmi çekerken uşaklar sabırsızlanır hayde hayde derler.. ee mekanik alet bu hemen açılmayi tabii..
gökdeniz de egemen hayde da demiştir :D
tek muhabbetimiz bu oldu gökdenizle..
gariptir çok sevmesemde kendisini,, içim burkuldu şimdi.. en azından hüseyin gibi kaçmayıp resim çektiriyordu kendisi.. yolu açık olsun..
Emirhan Makul
13.03.2008, 20:52
vayy beee of offff güle güle gökdenizzzz
Yalnız şöyle bir şey var. Emirhan'ın eklediği resimlerde Gökdeniz'le beraber aynı karede çıkanların hiç birisi şu an takımda değil.
:)
Szymek, Step.. vay be..
Biraz sonra benim kayisim kopacak sanirim :(
Emirhan İçimiz dağladın be kardeş:(Gerçekten de Hami, Stephanov ve Szymkowiak'ı çok özlemişiz.
iyattara
13.03.2008, 20:59
Yooo gayet kendimdeyim:)Sadece futbolu iyi olanları sevme zorunluluğum yok değil mi?
he sen futbolcunun zeki çevik ve ahlaklı olanını seviyosun anladım:)
ama her insan hata yapar, büyüklük affetmeyi gerektirir, tıpkı Trabzonspor camiasının Gökdenize yaptığı gibi!
Emirhan Makul
13.03.2008, 21:02
offf bende çok üzüldüm çookkk
http://img156.imageshack.us/img156/7742/230208idman3ml1.jpg (http://imageshack.us)
http://img156.imageshack.us/img156/4372/230208idman4ob7.jpg (http://imageshack.us)
Kardeşim mahsus mu yapıyorsunuz ya şu resimler buraya koyarak...
Ağlayacağız kardeşim burada.....
Yeter da...
Emirhan Makul
13.03.2008, 21:07
Kardeşim mahsus mu yapıyorsunuz ya şu resimler buraya koyarak...
Ağlayacağız kardeşim burada.....
Yeter da...
bittti arşivimdeki resimlerrr ya gidiyo da adam yaaa son kez koyalım resimlerini daha göremeyeceğizz bir canımız daha gidiyorrr
Mert Marabaoğlu
13.03.2008, 21:11
resmi siteden de silinmiş adı...
http://www.trabzonspor.org.tr/futbolcular.asp?sezon=2007-08
Emirhan Makul
13.03.2008, 21:18
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/200107gokdeniz6.jpg
http://www.fotomac.com.tr/2006/01/05/im/7B25272F1A7B4F41BFAE82F1m.jpg
http://www.4thegame.com/media/00/03/94/karadeniz_gokdeniz.jpg
http://img379.imageshack.us/img379/8279/adsz9gj.png
http://www.bordomavi.net/images/ts/haber/0607to/gokdeniz_1.jpg
http://www.karadenizhaber.com/haber_images/ttt_14092007.120906.jpg
http://www.biyografi.net/biyografi/resim/kisi/2550.jpg
Güle güle gökdenizzzz seni hiç unutmayacağızzzz hiç
Murat Keçeci
13.03.2008, 21:18
gökdeniz için veda klibi yaptım ama youtube açılmıyor ki koyayım:rolleyes::):)
ÜMİTCAN KHO
13.03.2008, 21:39
Yazik Trabzonu Bu Hale Getİrenler YÖnetİmdİr-gÖkdenİzİ 8 Trİlyona Satarlar- Kendİ BoÇlarini Kapatip Gİderler...
zisinoli
13.03.2008, 21:43
61’in temsili en önem verdiklerimizdendir. Duygularımızı en kabartan. 61’imizin cesur, bizden yüreklerde, başarılı, güzel insanlarca temsil edilmesi en istediklerimizdendir. Bugünlerde en istediklerimizden bir tanesini daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor benim gibi milyonlarca bordomavi yürek. Annem, dostlarım, hemşehrilerim, memleketimizden olmayan ama Trabzonspor efsanesini, masal kahramanını yüreğinin en güzel köşesinde yaşatan bordomavi yürekler. İçimizde hüzün hakim bugün. En içli türküleri haykırmak istiyoruz. Ölümüne.
Biz başımıza yalnız kaldık yine. Her yer bordomavi ve kan. Yıllardır hüzünlerin en dağlısını, şansızlıkların en beterini, adaletsizliklerin en deli edenini yaşayan biz bordomavili yürekleri ayakta tutan 3 bilemedin 5 değerimizden, duruşumuzdan birini daha kaybettik.
Evet 61 ‘imizi kaybettik bugün. Gökdeniz Karadeniz’i
6 ile 1, Gök ve Deniz, Kara ile Deniz.
Hepsini bir araya getirebilen soyadından referansı ile futbolu oynayan, hırsı dağ, uçurum, barut kokan, hiç reklam yapmadan ekmeğini mağdurlarla paylaşan, gönül alan bir bordo mavi yüreği daha kaybettik. Hüzün içimizde bugün. Çığlıklar sessiz. Duruşumuz onurumuzdan.
Trabzonsporumuz 61’siz kaldı. Kanatsız. Ruhsuz. Anlamsız.
Yolun açık olsun GÖKDENİZ. Emeğin, terin, 9 yıl taşıdığın 61 sorumluluğu için bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz sana. Senin de bizim gibi düşündüğünü biliyoruz ve bu nedenle gittiğin Rubin Kazan isimli çok paralı az şöhretli takımında da 61’i onurla, hissederek taşıyacağını biliyoruz.
Bir başka ülkenin, Rusyanın Zenit, Rubin gibi diğer takımlarında da 61 numaralı formaları görerek hastalığımızı gidermeye çalışacağız bizler.
Başka ne yapabiliri ki! 61’imizi takip etmekten başka.
Murat Keçeci
13.03.2008, 21:45
http://rapidshare.com/files/99301782/goekdeniz_veda_klibi.wmv.html (http://rapidshare.com/files/99301782/goekdeniz_veda_klibi.wmv.html) youtube bozuk rapide attım gökdenize veda klibi yaptım rapidshareyi kullanmayı bilen arkadaşlar indirip izleyebilir
fanatikdevri
13.03.2008, 21:50
valla diyilicek söz yok bu baskanda tutamadı sozunu guya futbolcu satmıycaktı futbolcu alıcaktı gıttı gökdenızı sattı hemde en zor donemlerımızden bırınde en azından takımın prestiji için kalmalıydı şimdi yıldız futbolcun varmı deseler bır kişi bile soleyemeyecek duruma geldik son milli oyuncumuzuda kaybettik
şahinler61
13.03.2008, 22:00
bugun gazetede bir haber yazıyodu.trabzonspor 3 senede transferden 27 milyon euro yaklaşık 50-52 triyon kazandı.valla pes dogrusu yemiş yutmuşlar.inşallah gökdenizden gelen parayla olmaz
ÖmerFarukYılmaz
13.03.2008, 22:06
bugun gazetede bir haber yazıyodu.trabzonspor 3 senede transferden 27 milyon euro yaklaşık 50-52 triyon kazandı.valla pes dogrusu yemiş yutmuşlar.inşallah gökdenizden gelen parayla olmaz
Nerde o paralar acep??
Cem Akyüz
13.03.2008, 23:39
http://rapidshare.com/files/99301782/goekdeniz_veda_klibi.wmv.html (http://rapidshare.com/files/99301782/goekdeniz_veda_klibi.wmv.html) youtube bozuk rapide attım gökdenize veda klibi yaptım rapidshareyi kullanmayı bilen arkadaşlar indirip izleyebilir
ağabeyim mükemmel olmuş zaten şarkı mahvediyo adamı gece gece ağlattın beni
yolun açık olsun kardeşim
bu takıma yapmış oldugun katkılardan dolayı teşekkürler
yönetimler gelip geçicidir tek kalıcı olan taraftardır ve bu taraftar seni hiç bir zaman unutmayacak diğer unutmadıklarımız gibi
Ali YİĞİT
14.03.2008, 01:07
Ağlasam üzlüsem ne fayda?Şimdi maçta hep gözüm gökdenizi aricak.Şimdi o olsaydı atmıştı dicem.Gol oluncada gökdeniz olsa kalecinin üzerini vurur derdim.Hala Fatihi unutamadım sürekli onun Trabzonspordaki videolarını seyrediyorum İÇimden geçio bazen acaba pişman mıdır fatih zenite gittiği için acaba geri gelir mi diyodum.Hep dua ettim fatih geri gelsin diye.Ama geride kalanlar için dua etmeyi unutmuşum hiç aklımın ucundan bile geçmezdi gökdenizin satılacağı.Şimdi de diyorum ki keşke Gökdeniz geri gelse.Keşke sahaya çıkıp maçtan önce alkış tutsa bize.peki şimdi kim gülecek FAul yapıldıgı zaman.PEki şimdi kale ağzında topun dibine kim giricek.Kİm bizi kontra atağa çıkarıcak.Kİm gol atınca kollarını açıcak bize.KİM?Elveda gökdeniz sana bu kelimeyi hiç kullanmak istemezdim.Yolun açık olsun Seni giderken bile karalayanların yüzü utansın ne diyeyim.SEnin ekmeğinle oynayan adamı kulübe yönetici olarak alan o adam utansın.Ne desen haklısın gökdeniz bağırsan çağırsan haklısın az değil dile kolay 9 sene kahrımızı çektin.Hey gidi be.Daha hami varken O zamanlar geldiğin günü hatırlıyorum Gol attıgımızda kime koşacağını şaşırıyodun.Şimdilerde ise sen olmuştun bizim hamimiz herkes sana koşuyodu sen gol atınca.Şimdi ise adım gibi eminim ki ruslar koşucak sana.Sen yine de o asil duruşunu sergiliceksin.Yİne 61 i giyeceksin üstüne üstlük can yoldaşını görüceksin orda fatihi görüceksin daha güzelimi var.Ama biz nolcaz hergün fatih gbi seninde gol ve asist haberlerini bekllicez.Seni canlı izleyebilmek için milli maçları beklicez fatih de oldugu gibi.eminim ki sen de üzgünsündür gökdenizim.Ama şunuda biliyırum ki sen gitiğin yere hem gök olur yağarsın hem deniz olur taşarsın hem de kara olur Aşarsın tüm engelleri.Ne diyeyim yolun açık olsun.İnşallah seni tekrar bu takımda görmek isterim.O zamanda senin için İstiklal caddesinde kolbastı oynamayan ne olsun gör bak nasıl oynucam.Seni sewiyoruz gökdeniz güle...
antagonist
14.03.2008, 01:12
Biraz nostalji:
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber.aspx?r=1&p=12&hid=30910
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber.aspx?c=11&r=1&hid=31110
EmrahYalçınalp
14.03.2008, 06:24
Başlık ne hale gelmiş böyle...:) Elbette Gökdeniz'in yolu açık olsun ama, kibriti çakan da kendisidir. Yangına üzülenler hiç değilse bunu hatırlayarak teselli bulsunlar.
Bu arada Gökdeniz'in uğurlanamayışı ile ilgili açıklama resmi sitede var. Adamlar müneccim mi? Planlanandan 2,5 saat daha erken uçmuş ve haber de vermemiş. Ben de olsam ailemle olmayı tercih ederdim, o ayrı. gs'den "cimbom" diye bahsederek haber yapan haber sitesinin dediği gibi "yönetim parayı saymakla meşgul" değildi yani.
Biraz sabır ve sağduyu. Fatih gibi Gökdeniz de gitme hakkını kullandı. "Gönderilmemeliydi" diyenlere sadece "Szymek" diyorum. Göndermedik işte. "Abdullah Ercan" diyorum. Göndermedik, adam korner atmaya bile gelemiyordu son senesinde. Hami gibi bir istisna da vardı gerçi ama hepimiz biliyoruz ki Hami'nin yaptığı evin şımarık çocuğunun dikkat çekmek için bile bile gece altına kaçırmasıydı.
Tekrar yolu açık olsun, Allah gönlüne göre versin. Ama benim takımım Trabzonspor ve şu an düşünmemiz gereken daha ciddi şeyler var.
Faik Yılmaz
14.03.2008, 08:09
Benim anlamadığım bir şey var gitmek isteyen gidiyorsa kalmak isteyen kalıyorsa yönetimdekilerin işi nedir....
bir bilgisayar programı yazalım herkese parasını günü gelince banka hesabına yatırsın olsun bitsin.....
Yani gitmek istiyordu gitti sözü bana çok acayip geliyor.....
Düşünün evde babasınız eve geliyorsunuz büyük çocuk yok....
- Çocuk nerde hanım
Elcevap :
- gitmek istiyordu gitti zorla saklayacak halimiz yok....
- Peki ufaklık nerde
Elcevap :
- o şimdilik gitmek istemiyor kalmak istiyor kaldı.....
- oh çok şükür....
EmrahYalçınalp
14.03.2008, 08:16
Benim anlamadığım bir şey var gitmek isteyen gidiyorsa kalmak isteyen kalıyorsa yönetimdekilerin işi nedir....
bir bilgisayar programı yazalım herkese parasını günü gelince banka hesabına yatırsın olsun bitsin.....
Yani gitmek istiyordu gitti sözü bana çok acayip geliyor.....
Düşünün evde babasınız eve geliyorsunuz büyük çocuk yok....
- Çocuk nerde hanım
Elcevap :
- gitmek istiyordu gitti zorla saklayacak halimiz yok....
- Peki ufaklık nerde
Elcevap :
- o şimdilik gitmek istemiyor kalmak istiyor kaldı.....
- oh çok şükür....
Faik teşbih önemli birşey, hata yapılmamalı... Ben "ben Osman Amca'nın oğlu olmak istiyorum" diye açıklama yapan çocuğun 3-5 gün kadar dışarıya çıkabilecek dermanı kendinde bulabileceğini, hatta ağzını açabileceğini sanmıyorum, nerde kaldı "ayrılmak"?
Faik Yılmaz
14.03.2008, 08:33
Faik teşbih önemli birşey, hata yapılmamalı... Ben "ben Osman Amca'nın oğlu olmak istiyorum" diye açıklama yapan çocuğun 3-5 gün kadar dışarıya çıkabilecek dermanı kendinde bulabileceğini, hatta ağzını açabileceğini sanmıyorum, nerde kaldı "ayrılmak"?
Yıldızların gitmek istemeleri yüksek miktar nedeniyle onlarında işlerine geliyor ve bunu bahane olarak kullanıyorlar. Yoksa gerek Fatih Tekke olsun gerek Gökdeniz olsun ikna yoluyla bu takımda kalmaları mümkündü....Ama bu yapılmıyor. Gitmek istiyor gitsin kalmak istiyor kalsın....
Şu açıdan bakalım bizde aldığı para nedir 2,6 milyon Ytl. Rubin Kazanda alacağı miktar nedir 3,2 milyon euro yani yaklaşık 6 trilyon böyle bir parayı kolay kolay kimse reddedemez....
Hekimoğlu
14.03.2008, 08:39
Yıldızların gitmek istemeleri yüksek miktar nedeniyle onlarında işlerine geliyor ve bunu bahane olarak kullanıyorlar. Yoksa gerek Fatih Tekke olsun gerek Gökdeniz olsun ikna yoluyla bu takımda kalmaları mümkündü....Ama bu yapılmıyor. Gitmek istiyor gitsin kalmak istiyor kalsın....
Şu açıdan bakalım bizde aldığı para nedir 2,6 milyon Ytl. Rubin Kazanda alacağı miktar nedir 3,2 milyon euro yani yaklaşık 6 trilyon böyle bir parayı kolay kolay kimse reddedemez....bu durumda sen nasıl ikna ederdin???
Faik Yılmaz
14.03.2008, 08:47
bu durumda sen nasıl ikna ederdin???
a-)sopa ile :) ( bu şaka inanmayın sakın:) )
b) para ile satınalınamayacak şeyler olduğunu hatırlatırım....
c) 1,5 yıl sözleşmesi vardı. Eğer oynamak istemezse 1,5 yıl kadro dışı bırakırdım. 1,5 yıl oynamayan bir adamıda değil rus klübü şehir klübü bile satın almaz. yani aba altından sopa gösterirdim.
d) araya hatırlı adamlar sokarım ikna için ( babası, Faruk Özak vb vb )
Yani yollar çok öpmeye niyet olmayan yanağın nerde diye sorarmış.Bizimkiside o misal gitmek istiyordu gitti.
Hekimoğlu
14.03.2008, 08:51
çok dediğin yollar bunlar mı?? a yı geçtim b bu devirde hikaye c saçma d 30 yaşına merdiven dayamış tehdit alan kafası rahat olmayan uzaklaşmak isteyen biri için hiç anlam ifade etmez.
Faik Yılmaz
14.03.2008, 09:00
çok dediğin yollar bunlar mı?? a yı geçtim b bu devirde hikaye c saçma d 30 yaşına merdiven dayamış tehdit alan kafası rahat olmayan uzaklaşmak isteyen biri için hiç anlam ifade etmez.
Gerçekten gitmesini istemezseniz ikna edersiniz.Ancak bunu yaptıklarına dair hiç bir iz yok.....Nerdeyse zil takıp oynayacaklar.... Sorunda bu.....
Külünkoğlu
14.03.2008, 09:02
Bu fotografdan geriye kimse kalmadı...
http://img383.imageshack.us/img383/880/230406mac32ng6.jpg
Hekimoğlu
14.03.2008, 09:04
Gerçekten gitmesini istemezseniz ikna edersiniz.Ancak bunu yaptıklarına dair hiç bir iz yok.....Nerdeyse zil takıp oynayacaklar.... Sorunda bu.....bence tam tersi gökdeniz kararını vermiş eşiyle beraber.sen bu saatten sonra onu ikna edemezsin.etsen de faydası dokunmaz sana kafasında bitirmiş Trabzon'u.hatır gönül işiyle olmuyor artık.
Faik Yılmaz
14.03.2008, 09:10
bence tam tersi gökdeniz kararını vermiş eşiyle beraber.sen bu saatten sonra onu ikna edemezsin.etsen de faydası dokunmaz sana kafasında bitirmiş Trabzon'u.hatır gönül işiyle olmuyor artık.
Anlamıyorum adam senin sözleşmeli oyuncun biz ona değil o bize mahkum. istesek işi kötülüğe dökse elimizde her türlü yaptırım imkanı var. En azından yollarsın Paf takıma aklını başına toplayana kadar çoçukların arasında koşar durur.
BÜYÜK TAKIMSAN YILDIZINI SATMAZSIN.....
MESELE BU....
Kayseri kadar olmamadık aynı parayı Gökhan Ünalada verdiler ama o satmadı o da aynı yaşlarda neden satılmadı o yöneticiler işi bilmiyormu.
Şimdi hedef küçülttük takımı gençleştireceğiz kadro kuracağız ayaklarına bir 2-3 yıl daha boşa geçip gidecek sonra onlarda satılacak yenilerine yenisi gelecek.... devran sürüp gidecek açıkcası bu anlayışla pek başarılı olabileceğimi zannetmiyorum
Ne guzel kadromuz varmis diyesi geliyor insanin. Vaay be!
Hekimoğlu
14.03.2008, 09:13
ne paf takımı yahu hangi devirdeyiz.kim paf takıma oyuncu yollayıp kazanmış??
Faik Yılmaz
14.03.2008, 09:15
ne paf takımı yahu hangi devirdeyiz.kim paf takıma oyuncu yollayıp kazanmış??
Peki biz gökdenizi yollamakla 3 kuruştan başka ne kazandık......
Beşiktaş maçında bu paraların sonuca etkisini hep birlikte göreceğiz..... ve diğer maçlarda....
Badaloğlu
14.03.2008, 09:18
Uşaklar, birşeyi artık kafanıza iyice koyun!!! Hiç kimse Trabzonspor'dan büyük değildir!...Tamam Gökdeniz, bizim futbolcumuzdu, alt yapıdan yetişti ama gitmek istedi...Bunun içinde çok özel sebepleri vardı. Neden bu konuyu es geçiyorsunuz? Bunca yaşananlardan sonra Gökdeniz'in futbol oynaması bile mucize!...
Trabzonspor artık yeni bir yapılanmaya girecektir, bundan kaçış yoktur. Gönül isterki hiçbir futbolcumuz ayrılmasın, satılmasın, gitmesin (Stepanov,Szymek,F.Tekke,Gökdeniz v.s.) ama futbol böyle bir işey işte.Saha içinde olduğu kadar, saha dışında da olması gereken şeyler oluyor.Sizinde hayatınızda istemediğiniz bu tip ayrılıklar olmuş, içinizde fırtınala koptuğu zamanlar olmuştur.Ama artık o fırtına dinmeli ve takayı limana sağsalim yanaştırmalıyız.Hava açınca da'' Viya Bismillah '' deyip; yolumuza kaldığımız yerden devam etmeliyiz.Ve o hava Gökdenizin Antalya'da, Rubin Kazan idmanına katıldığı dakikadan itibaren açmıştır.Hadi artık! Viya Bismillah...
Trabzonsporumuzun geleceğine bakalım, neler yapılmalı? bunları konuşalım.Belki polkiyannacılık olacak ama olayın birde güzel tarafı şu: Gökdeniz ve Fatih Tekke'nin, Fenerbahçe'ye verilmemiş olmasıdır.O zaman daha çok canımız yanardı.
Hekimoğlu
14.03.2008, 09:18
Peki biz gökdenizi yollamakla 3 kuruştan başka ne kazandık......
Beşiktaş maçında bu paraların sonuca etkisini hep birlikte göreceğiz..... ve diğer maçlarda....Beşiktaş maçı şampiyonluk maçımız değil ve diğerleri de.9 milyon euro da 3 kuruş değil.paf takımdan gelip beşiktaşa ve diğerlerine de gol atması pek mümkün değildi !!
Faik Yılmaz
14.03.2008, 09:21
Trabzonsporumuzun geleceğine bakalım, neler yapılmalı? bunları konuşalım.Belki polkiyannacılık olacak ama olayın birde güzel tarafı şu: Gökdeniz ve Fatih Tekke'nin, Fenerbahçe'ye verilmemiş olmasıdır.O zaman daha çok canımız yanardı.
Abey onuda Albayrak denedi ama yapamadı.....
Dilerim seninde dediğin yeni başarıların yeni bir başlangıcın anahtarı olur......
Hayırlısı ne ise o olsun........
6Şafak Aydın1
14.03.2008, 09:31
Nerdeyse zil takıp oynayacaklar.... Sorunda bu.....
Buna gercekten inaniyormusun ?
Faik Yılmaz
14.03.2008, 09:34
Buna gercekten inaniyormusun ?
Aldıkları paraya binaen söylüyorum....... Hemen parayı üleştirmye başlamışlar.
Ha birde " Gökdeniz zaten yıldız değil " demeleri çok yanlış.... Yoksa iyiniyet babaında söylüyorsan öyle düşünmüyorum tabiki......
6Şafak Aydın1
14.03.2008, 09:36
Uşaklar, birşeyi artık kafanıza iyice koyun!!! Hiç kimse Trabzonspor'dan büyük değildir!....
Bunu herhangi birimizin tartisacagini zannetmiyorum. Özel bir oyuncuydu. Yaslari 20 civarlarinda olanlarin Hami`siydi abi.
EmrahYalçınalp
14.03.2008, 09:37
Faik kardeş, acı şeyler ama adına "kapitalizm" deniyor :) Ben -iflah olmaz bir liberal olarak- çok normal karşılıyorum. Dün de yazdım, "ben de olsam giderdim" diye. Gökdeniz'in yüzyıllarca mahkumların sürgüne gönderildiği yerlere deplesmana gideceği bir lige gitmesinin tek nedeni de paradır tabi ki. O "spekülatif" değeri nasıl bir para ile yakladığı da az çok herkesin malumu. Vallahi açık konuşmak gerekirse ben başkan olsam 9 mio euro verilen adamı kalması için ikna etmek yerine "şunu 10 yapalım" pazarlığına girişirdim. Bence Türkiye'de 9 mio euro edecek adam yok! Carlos, Alex de dahil. Kişisel görüştür, katılmıyor olabilirsiniz. Yapılması gereken şey yapılmıştır. Ama bu toplamda yapılması gereken şeyin %50'sidir nihayetinde. Şimdi, bu "inanılmaz" kaynakla "taş gibi" 4-5 futbolcu bulmak lazım.
Bu esnada Ersun Hoca'ya tam yetki verilmeyecek ve devam edilmeyecekse, bu çok ciddi bir hata olur kanısındayım, bunu belirtmek lazım.
İşin %50'si olan "satış" kısmını yapıp diğer %50'sini yapmazlarsa, bu çok daha büyük bir hata olur. İki ayağı olan insan saatte 20 km koşabilirse %50'ye sahip olan, yani tek bacaklı olanın 10 km koşmasını bekleyemeyiz...
Benim kişisel görüşüm yönetimin Ersun Hoca ile devam edip kaliteli adamlarla seneye iyi bir takım, bir sonraki seneye de şampiyonluk kovalayabilecek bir takım oluşturacakları yönünde...
Albayrak'ın bu kadar çok hata yapmasının nedeni kabuklarının içinde işler yapmalarıydı. Kimseye sormadılar, kimseyi de dinlemediler... Oysa mevcut yönetim gerçekten herkesle sürekli görüş alışverişinde. Albayrak ve ekibi, kişisel olarak Albayrak'ın iyi bir adam olduğunu düşünsem de, başaramadılar. Ve "onlar" başaramadılar. Şimdi durum öyle değil ki... Emin olun Gökdeniz'in satış kararı sadece yönetimin kararı değildir. Bunu bu sitede "demek kararları başkaları veriyor" olarak algılayabilecek yetersizlikte insan olmadığını düşünerek rahat yazıyorum. Demek istediğim şu: Mutlak suretle birçok kişinin fikri alınmıştır.
Peki, bu sağlıklı bir yöntem midir?
Tartışılır.
Bence evet. Hele şu dönemde...
Cem Yavuz
14.03.2008, 09:38
Bazı oyuncular vardır..
Oynadıkları takıma ruh verirlwer..
Fatih böyleydi gökdeniz de..
Yönetim yanlış yapmıştır...
Efendim gitmek istiyordu..
Bahane değil...
Meziyet tutmakta ikna etmekte...
Yoksa yöneticinin sokaktaki adamdan ne farkı kalır...
Sadri Şener için eksi puan...
Bir şansı var alınan parayı doğru kullanmak...
Faik Yılmaz
14.03.2008, 09:42
Bundan sonra alınacak kaliteli isimlerle en az 5 yıllık mukavele imzalanmalı....
Başka takımlara gitmesi halinde ciddi yaptırımlar konulmalı.....
Öz evladın dahi olsa mukavele yapılırken kimseye herhangi bir imtiyaz verilmemeli profesyonel olunmalı....
fiyat artırımı denilen olay kaldırılmalı..... neyse o.....
Hekimoğlu
14.03.2008, 09:46
önümüze bakalım artık bu para çarçur edilirse yanarız.
6Şafak Aydın1
14.03.2008, 09:47
Benim görüsümde baska bir takimda oynamasi kabullenmesi belki zorda olsa dogaldir.
Yanlis ve üzücü olan zaman.
Kontrati 1,5 yil devam ediyorsa yönetimimiz sezon sonundaki teklifleri degerlendirebilirdi. Belki bonservis cok yüksek yada rekor olmiyacakti ama camiayi sezonun ortasinda tedirginlige itmezdin.
CAFER ÖZER
14.03.2008, 10:00
YENİŞAFAK Gazetesinin yazdıklarına aynen katılıyorum,
'Yıldız değil' demek vicdansızlıktır
iŞTE bu başlık benim kaç gündür anlatmak istediğim olayı anlatıyor.
Gene söylüyorum,Gökdenizin satılmasından ziyade Ben kafayı
"Gökdeniz Yıldız değildi zaten"
Saçmalığına takmış durumdayım,
Özellikel Spor radyoalarında ve Karadeniz radyolarına Katıldığım ve katılacağım canlı yayınlarda Üstüne basa basa Sadri Şenerİ KINAYACAĞIM,
Ya özür dileyecek,yada sonuçlarına aktlanacak.
Trabzonspor başkanlığı saçma sapan açıklamalar yapma makamı değildir.
http://yenisafak.com.tr/Spor/?t=14.03.2008&i=105473
Gökdeniz'i 'yıldız değil' diye satan Şener'e en güzel cevabı rakamlar veriyor. Şener'in 'yıldız' dediği kaç orta saha oyuncusu 94 gol atmış?
Trabzonspor'un 10 yıl formasını giyen, sayısız başarılarda imzası olan, bir dönem kaptanlığını da yapan Gökdeniz Karadeniz'in yaptıkları anlatmakla bitmez. Bir dönem saha dışında yaşadığı talihsizlikleri saymazsak, bordo-mavili forma altında yakaladığı grafik son derece parlak. Şu anda ligdeki gol krallığı yarışında ilk sırada olan yıldız oyuncu, 10 yıl oynadığı Trabzonspor'da ligde 64, Türkiye Kupası'nda 14, Avrupa Kupaları'nda 4 ve 45 kez giydiği A Milli Takım forması altında da 12 gol kaydetti. Herhalde bu istatistiğe sahip bir futbolcuya ancak Sadri Şener ”Yıldız değil” diyebilir.
BUNUN ADI VEFASIZLIK
Nuri Albayrak başkanlığındaki Trabzonspor yönetimi, Wolfsburg'a transfer olan Marcelinho'yu veda kokteyli düzenleyip plaket vererek yolculamış, Fatih de yine plaket ve çiçeklerle uğurlanmıştı. Takıma 10 yıl hizmet veren Gökdeniz'i uğurlamaya ise Sadri Şener yönetiminden kimsenin katılmaması vefasızlık olarak değerlendirildi. Rubin Kazan'a transferiyle kulübe 17.5 trilyon lira kazandıran Gökdeniz'in Trabzon'dan ayrılışında, kulüp adına hiçbir yetkilinin bulunmaması camia gibi, futbolcunun ailesinde de burukluğa yol açtı. Gökdeniz'in böyle yalnız gönderilmesine üzüldüğünü söyleyen baba Şefik Karadeniz, ”Gökdeniz bunları hak etmedi. Her zaman kulübünü sevdi. Giderken sözleri ile kırdılar, uğurlamaya bile Allah'ın kulu gelmedi. Bu çocuk bu kulübe hiçbir şey vermedi mi? İnsan üzülüyor“ dedi. Bu arada Gökdeniz'i kızı Naz'ın, “Baba yine mi gidiyorsun. Sana küstüm” sözleri yıldız futbolcuyu duygulandırdı.
14.03.2008
Kimler Geldi Kimler Geçti
Şenol gitti Pfaff geldi
Kemal gitti Ogün geldi
Hami gitti Fatih geldi
Şota, Arçil geldi gitti
Ünal gitti Aurellio geldi
Şimdilerde ise sadece
Fatih, Gökdeniz, Stephanov, Marcelinho gittiler.
Yerlerine illaki yeni birileri gelecek. Asıl önemli olan ise;
Gidenlerin Szymek, Musampa, Ersen gibi skandallarla değil Fatih, Gökdeniz alınlarının akıyla gitmeleridir.
Gelenlerin ise Birer Misse Misse, Victor Shaka, Tomas Jun, Celalettin gibi skandal değil, Ali Kemal, Ünal, Hami, Şota, Fatih gibi isimleri kulüp tarihine altın harflerle yazılanlardan olmasıdır.
Bu arada bir sözüm de altyapıdan yetişen yıldız adaylarına;
Unutmayın ki daha 3-4 yıl önce Ali Şen için de yeni Gökdeniz adayı deniliyordu. Ama şimdilerde hangi takımda oynadığını, hatta futbol oynayıp oynamadığını bile bilmiyoruz.
Faik Yılmaz
14.03.2008, 10:07
Yeni Şafak Gazetesinin kimin olduğunu hepimiz biliyoruz. Vede takımın başarısız olmasının onlara ne kadar malzeme çıkaracağınıda biliyoruz. Vede onların bunu istediklerinide biliyoruz.....
Onun için herkes konuşabilir ama onların konuşmaya hakları yok
Yenişafak Gazetesi Şenerin sözleriyle uğraşacağına Kartaldaki benzin istasyonu ihalesindeki usulsüzlükleri, Ersen skandalını, kısacası Albayrak'ın yaptıklarını çıkarsa ya su yüzüne.
Yapamaz çünkü sahibi izin vermez kendi ipliğinin pazara çıkmasına.
Ancak muhalefet yapsınlar...
CAFER ÖZER
14.03.2008, 10:19
Yeni Şafak Gazetesinin kimin olduğunu hepimiz biliyoruz. Vede takımın başarısız olmasının onlara ne kadar malzeme çıkaracağınıda biliyoruz. Vede onların bunu istediklerinide biliyoruz.....
Onun için herkes konuşabilir ama onların konuşmaya hakları yok
İşte Onlara koz vermeyeceksin,
Sen başkan olarak gereksiz yere Gökdeniz Yıldız değil dersen,
FB den aldığın duyumla Fatihin transferinde 2,6 milyon euro kayıp dersen,
Konuşmaya Yüzleri olmayanlar Piyasaya Çıkar,Zeytinyağ gibi üste Çıkar konuşur durur.
O yüzden Trabzonspora başkan olan yönetici olan kişilerin Gereksiz ve saçma açıklamalardan kaçınması gerekiyor.
Faik Yılmaz
14.03.2008, 10:21
Aynen öyle abicim...
O iş çıktığında dedimki kendisine verilen parada buna dahildir bazı arkadaşlar hemen tepki verdiler.....ama sonuçta öyle çıktı yine
6Şafak Aydın1
14.03.2008, 10:21
Albayrak - Sener medya savasi haline geldi ne yazikki. Kime ne faydasi var. Vijdan kalmamis. Son günlerdeki haberlerde agir elestiriler yagiyor birbirlerine. Bence utanc verici bir durum ve gercek.
Badaloğlu
14.03.2008, 10:34
Arkadaşlar, Sadri Şener durup dururken neden ''Gökdeniz yıldız değildir'' diyor!...Bence bunu iyi düşünmek lazım.Belkide Gökdeniz bile yıldız değilken; takımdaki diğer oyuncuların aldığı paralar yıldız ayarında olduğunu mu düşünüyor? Sene sonunda yıldız olmayan ama yıldızlar kadar para alan futbolcuların paralarını kısmak için ''Gökdeniz yıldız değildir'' diyebilir mi? Yılların Sadri Şener'i sizce bu tip açıklamayı boşuna yapmış olabilir mi?
Gökdeniz, her şeye rağmen Sadri Şener için: ''o benim babam gibidir'' demesindeki mana nedir?
ukalkan61
14.03.2008, 10:38
yazılanlara baktığımda genel olarak gökdeniz iyi bir paraya transfer olmuştur ve kulübe iyi bir miktar kazandırmıştır deniyor.ayrıca herkezin yeri dolabilir goruşü hakim olduğunu görüyorum.
bende çoğunluğun bu görüşüne katılıyorum.hiç kimse vazgeçilmez değildir.bu takımdan kimler geldi, kimler geçti.bu durumda yapılması gerekn ağlamak yerine bu parayı iyi kullanıp geleceğin yıldız adayları iyi araştırıp kulube kazandırmaktır.burada yönetime çok büyük görev düşüyor tabiki.
inşallah herkez için hayırlısı olur...
Arkadaşlar, Sadri Şener durup dururken neden ''Gökdeniz yıldız değildir'' diyor!...Bence bunu iyi düşünmek lazım.Belkide Gökdeniz bile yıldız değilken; takımdaki diğer oyuncuların aldığı paralar yıldız ayarında olduğunu mu düşünüyor? Sene sonunda yıldız olmayan ama yıldızlar kadar para alan futbolcuların paralarını kısmak için ''Gökdeniz yıldız değildir'' diyebilir mi? Yılların Sadri Şener'i sizce bu tip açıklamayı boşuna yapmış olabilir mi?
Gökdeniz, her şeye rağmen Sadri Şener için: ''o benim babam gibidir'' demesindeki mana nedir?
bana kalirsa kim yildiz kim degil meselesinden haric sorun "yildizlarin" veya yildiz gibi para alanlarin ödemelerini indirmeye gidilince sorun yasanmisdir ve gökdenizde bunu kabul etmeyince takim degistirmek istemisdir. Yönetimden son aciklamada biz göndermek istemedik diye idi. Badalogluna bu acidan katiliyorum. Yönetim böyle bir oyuncuyu göndermek istemez. Niye gönderdi derseniz bu tartisilir. Yerine gelecekler ile ne kadar dogru yanlis karar olduguda ortaya cikar ama gökdenizin isteklerinide unutmamak gerek.
GÖKDENİZ61
14.03.2008, 10:55
[quote=CAFER52;1195339]YENİŞAFAK Gazetesinin yazdıklarına aynen katılıyorum,
iŞTE bu başlık benim kaç gündür anlatmak istediğim olayı anlatıyor.
Gene söylüyorum,Gökdenizin satılmasından ziyade Ben kafayı
"Gökdeniz Yıldız değildi zaten"
Saçmalığına takmış durumdayım,
Özellikel Spor radyoalarında ve Karadeniz radyolarına Katıldığım ve katılacağım canlı yayınlarda Üstüne basa basa Sadri Şenerİ KINAYACAĞIM,
Ya özür dileyecek,yada sonuçlarına aktlanacak.
Trabzonspor başkanlığı saçma sapan açıklamalar yapma makamı değildir.
http://yenisafak.com.tr/Spor/?t=14.03.2008&i=105473
Gökdeniz'i 'yıldız değil' diye satan Şener'e en güzel cevabı rakamlar veriyor. Şener'in 'yıldız' dediği kaç orta saha oyuncusu 94 gol atmış?
Trabzonspor'un 10 yıl formasını giyen, sayısız başarılarda imzası olan, bir dönem kaptanlığını da yapan Gökdeniz Karadeniz'in yaptıkları anlatmakla bitmez. Bir dönem saha dışında yaşadığı talihsizlikleri saymazsak, bordo-mavili forma altında yakaladığı grafik son derece parlak. Şu anda ligdeki gol krallığı yarışında ilk sırada olan yıldız oyuncu, 10 yıl oynadığı Trabzonspor'da ligde 64, Türkiye Kupası'nda 14, Avrupa Kupaları'nda 4 ve 45 kez giydiği A Milli Takım forması altında da 12 gol kaydetti. Herhalde bu istatistiğe sahip bir futbolcuya ancak Sadri Şener ”Yıldız değil” diyebilir.
BUNUN ADI VEFASIZLIK
Nuri Albayrak başkanlığındaki Trabzonspor yönetimi, Wolfsburg'a transfer olan Marcelinho'yu veda kokteyli düzenleyip plaket vererek yolculamış, Fatih de yine plaket ve çiçeklerle uğurlanmıştı. Takıma 10 yıl hizmet veren Gökdeniz'i uğurlamaya ise Sadri Şener yönetiminden kimsenin katılmaması vefasızlık olarak değerlendirildi. Rubin Kazan'a transferiyle kulübe 17.5 trilyon lira kazandıran Gökdeniz'in Trabzon'dan ayrılışında, kulüp adına hiçbir yetkilinin bulunmaması camia gibi, futbolcunun ailesinde de burukluğa yol açtı. Gökdeniz'in böyle yalnız gönderilmesine üzüldüğünü söyleyen baba Şefik Karadeniz, ”Gökdeniz bunları hak etmedi. Her zaman kulübünü sevdi. Giderken sözleri ile kırdılar, uğurlamaya bile Allah'ın kulu gelmedi. Bu çocuk bu kulübe hiçbir şey vermedi mi? İnsan üzülüyor“ dedi. Bu arada Gökdeniz'i kızı Naz'ın, “Baba yine mi gidiyorsun. Sana küstüm” sözleri yıldız futbolcuyu duygulandır
bende aynen katılıyorum abicim şener resmen saçmalamış evet gökdeniz öle sıradan bi yıldız değil trabzonun ve türk futbolunun hiç unutamayacağı büyük bir yıldız..
EMine_61
14.03.2008, 11:57
hayırlısı neyse o olsun keşke gitmeseydi....
Hasan Ayvenli
14.03.2008, 13:12
benim korkum yönetimin transferde kendi başına hareket etmesi teknik heyetten bağımsız transferler yapması
uyumsuzluk olmamalı
para iyi değerlendirilmeli
ruslar eli değmişken hüseyine de verseler bişeyler iyi olurdu
Kasım Hilal
14.03.2008, 14:01
Gökdeniz çok değerli biri..
Bence takımın son bir iki yıldır neredeyse yükünün yarısını sırtlıyor..
Gitmesi değil de Rusya'ya gitmesi pek içime oturmadı.
Fatih de gidince aynı burukluk vardı içimde...
Daha büyük daha kaliteli liglere ya da takımlara layık onlar..
Ahmet Ocak
14.03.2008, 14:10
en azından bi uğurlamaya gitselerdi bari yazık çok yazık
yazmayacağım yazmayacağımdıyorum ama dayanamadım
ya allahınızı seversenız satma politikasıyla nereye kadar gelen birini satıyo alan yok hayret ya şampiyonluğa olyanaycak kadro elindeki değerleri satarakmı kurulur ben dedimnden gelenler albayrak yönetiminden farkları yok aç kalmış insanlar halen bu takımdan neler çalabilirim neler götürebilirim felsefesibnde olan insanlar.
birde utanmadan yapılan söylemlere bakın genç ileriye dönük transferler yapacağız hahahaha yemezler bunları artık taraftar.yani demek oluyoki biz 5 sene daha topçu yetiştireceğiz.saçmalıkdan başka bişey değil.
ha bu arada sayın tarafatar arkadaşlarıma bir sözüm var geçmiş olsun arkadaşlar artık bizde alelade anadolu klubuyuz. gelen vurur giden vurur. büyüklük satmakla değil almakla olur.
bunlarda martavalcı çıktı. sadri bey ve ekibi
Travelair
14.03.2008, 14:50
Şunu unutuyoruz: Gelirlerimizi arttırmadan bu düzeyde oyuncuları kadroda muhafaza edemeyiz. Onun için ben başkanın yerinde olsam yatırım yaparım. Denge içinde de değil. Hepsini yatırıma harcarım. 5-10 sene sonra da iyi bir çalışmayla feybe'nin bugünkü düzeyine geliriz. Futbolcuya para vermek bize göre değil ama süslü doğrusu
Çok üzüldüm, yanlış yapıldı bence.. Ama hayırlısı olsun inş mutlu başarılı olur..
YOLU ACIK OLSUN GÖKDENİZ
TRABZONSPORUN HEDEFİNİ SADECE PARAYA ENDEKSLEYENLERE YAZIKLAR OLSUN.ARTIK HİÇ ÜMİDİM YOK ŞAMPİYONLUKTA aNCAK GENÇLERBİRLİĞİ GİBİ FUTBOLCU ALIR SATAR LİGİDE İDARE EDERİZ .BİZE BÜYÜK TAKIM DEMEYENLER KIZMIYORUM ARTIK ONLARIN ELİNE EN ÇOK KOZU trabzonsporlu olduğunu iddia edip trabzonspordan nemalanmaya çalışan sözde yöneticiler veriyor.
AtalaY_BuğrA
14.03.2008, 15:10
Şunu unutuyoruz: Gelirlerimizi arttırmadan bu düzeyde oyuncuları kadroda muhafaza edemeyiz. Onun için ben başkanın yerinde olsam yatırım yaparım. Denge içinde de değil. Hepsini yatırıma harcarım. 5-10 sene sonra da iyi bir çalışmayla feybe'nin bugünkü düzeyine geliriz. Futbolcuya para vermek bize göre değil ama süslü doğrusu
Aslında çok önemli bir nokta bu. Yatırım amaçlı kullanmakta fayda var bu parayı bende böyle düşünüyorum ama taraftar olarak o kadar seneleri sesini çıkarmadan bekleyecek taraftar veya o kadar baskıyı göğüs gerebilecek yönetim göremiyorum.
Ayrıca fb'nin bu olaylara 98 yıldan başladığını düşünürsek ne kadar geride kalındığını varın siz hesaplayın. Sırf 2007 yılı Fenerium cirosu 45 Milyon Dolar ve de bunun % 25 i kadın ve çocuk giyimi üzerine.
hasancolak
14.03.2008, 15:19
sana başarılar bızde ulaşamadıgın şanpıyonluga inşallah gıttıgın takımda olaşırsın fatıh tekke gıbı yolun acık olsun
MahmutHSO
14.03.2008, 15:22
Kim ne derse desin,Gökdeniz bu takıma emeğini koymuş,aldığı paranın hakkını vermiştir.Nekadar yanlışları olsa da Trabzonspor daki futbol serüvenine bakarsak, yeteneksizler topluluğu içindeki futbolcu kadromuzda,yapabileceğinin en iyisini yapmıştır.
Giderkende ,ciddi sayılabilecek bir parayı Trabzonspor a kazandırmıştır.Gönül isterdi ki oluşturulacak çok iyi bir kadronun içinde o da olsun ve şapmiyonlukta o da söz sahibi olsun ama netice böyle oldu.
Bundan sonraki futbol hayatında Gökdeniz e sonsuz başarılar diliyorum.Yolu açık olsun.
forza61ts
14.03.2008, 15:28
başkan neden "gökdeniz yıldız değildir" dedi bunun acıklamasını bana kım yapacak değerli bmn. üyeleri....
Trabzon öz evlatlarindan birini daha kaybetti gökdeniz gibi degerler herzaman kazanilmiyor gitmesine cok üzüldüm...
Travelair
14.03.2008, 15:49
Gökdeniz Can Karyağdı'ya konuştu
Transferde art niyet aramasınlar. Başkan sezon sonu gitmemi istedi ama sezon sonu o parayı veren çıkmayacaktı. Hem Trabzonspor için hem de benim yararıma bir transfer oldu. Çocuğum gibi sevdiğim bir kulüp Trabzonspor. Tekrar futbolcu olsam Trabzonspor'da oynamak isterdim. Dönersem yine Trabzonspor'da forma giymek isterim. Başkan'ı babam gibi görüyorum. Sözlerine kırıldım ama kızgınlıktan demiştir. Ciddi olduğuna inanmıyorum
Bu kadar arkadaşlar. Bunu artık burda tartışmanın oraya buraya budaklandırmanın manası var mı? Verdiği hizmetler için teşekkürler. Dünya imparatoru gibi gelip kulübü yerin dibine batırıp 5 kuruş faydası olmamış onca isim varken Gökdeniz mi eleştirilecek? Peh!
Herşey için teşekkürler. Başarılar. Seni unutmayacağız. Sen de bizi unutma
İHTİLALL
14.03.2008, 15:49
Trabzonspor hisselerinin halka arzından sonra kulübün borçları sıfırlanmış,eldede 10 milyon dolara yakın para kalmıştı.
Yatırım,gelecek zart zurt gittiler o paralarla tomas jun aldılar!
Sonra nuri geldi .Tekkeyi sattı umutu getirdi,marcelıno,milan,szmkovıak vs.Rekor para dediler,üstelik benzin istasyonu cabası; adam takımı bitirdi yetmedi 40 milyon borç taktı!
Şimdi bunlar bir umut derken küttt dakika bir,gol bir:Gökdeniz!
İyi para diyenllere gülüyorum sadece..
Bahattin Aydın
14.03.2008, 16:42
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/3/7_203205_karadeniz280.jpg
gökdenizin üzüntüsü rubinin Antalya kampına giderken çekilen resimde belli oluyor:(..keşke gitmeseydin be gökdeniz :S
Osman Erdoğan
14.03.2008, 16:43
yha adamlara daha yeni geldi en güzel yapdınız şey eleştrii destek olin bi be
gitiyse gitti cok trabzonlu olsaydı gitmezdi gittimi tamam daha konuşmaya gerek yok verdi emek den dolayı teşkkür ederisin o kadar yha bu yeni yönetime destek olalim gökdenizi iki dk da peygamber yapdınız töbe töbe yha tmam yıldız sözüm yok pek o kadar olmasada yıldız
artık kendi takımımza bakmak lazim sabahtan akşama kadar eleştir eleştir eleştir oh ne rahat
iş desteğe gelince ne vercem futbolcuları saatılar ztn eee yha tmm ben sonuna kadar destekliom bir yolsuzluğu olursa o zmn istifa deriz yönetim den desteğimizi cekeriz adam bizim için uğraşıo yoksa babasının hayrına mı futbolcu izlemeye gidio destek destek köstek dil...
onurkaradeniz
14.03.2008, 16:59
ALLAH yolunu açık etsin yerinin doldurulacağına inanmıyorum! inşaallah bigün yeniden TRABZONSPOR formasını giyer.
buradan çıkacak en net sonuç şudur kanaatimce: işler bizim bildiğimiz gibi değil..
gökdeniz´ín rubin kazan´a transferinden sonra ilk ropörtaj (antalya)
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=35371
cihatöztürk
14.03.2008, 17:52
biz gideni deyil giden bizi kaybetmiştir
Adem CAKIR
14.03.2008, 18:46
Sonda söylenmesi gerekeni başta sölim,
Hayırlı olsun, Umarım Kazan'da başarılı sezonlar geçirir, Türk futbolunu en iyi şekilde temsil eder. (muhakkak çok başarılı olacak)
Bahis olayı sonrası ben dahil birçoğumuzun futbol hayatını bitirdiğimiz bir futbolcu, son 2 sezonda takımda ayakta durmaya çalışan 3-5 kişiden biri oluyorsa, istikrarını ve kalitesini koruyabiliyorsa ve üstüne birde klübüne gayet iyi bir para kazandırarak transfer yapıyorsa, arkadaşlar, Dua edelim başarıları daim olsun.
Sevgili yönetim,
Mümkünse yıldız olmayan, kaleci, forvet, ortasaha vs. yeni oyuncular istiyorum.
Hani gökdeniz yıldız değil ya, Daha iyisinden vazgeçtim onun gibileri bulun yeter.
İskender
14.03.2008, 18:54
Ne kadar seviliyor başkasının niyetini okumak...
Adam transfer olmuş bir kişi uğurlamaya gelmemeiş, başkanın küçümsemiş...
Genede sen onca güzel şeyler söylüyorsunuz...
İnsafa davet ediyorum herkezi...
Bu adam yarında bize lazım olacak...
Bu tutum sayesinde hangi yıldız adayı bize gelmek ister merak ediyorum...
Hüdai Pervaneli
14.03.2008, 18:57
transferin amliyeti yaklasik 45 milyar YTL i bulmus duyorlar
Adem Erdoğan
14.03.2008, 18:59
Muhtar ne yaptın:D
Yeni Tanzanya Lirasi olabilir.
ferhaTS87
14.03.2008, 19:10
lig tv ye verdıgı ropartaj bıle ne kadar ıyı bır ts lı oldugunu gosterıyo tekrar turkıye dıyınce can karyagdı gokdenızde tekrar trabzon ve 61 numara dıyo basta baskanımız olmak uzere ugurlamaya gıtmeyen yonetım menejer ve kaptanımıza bınlerce kez yazıklar olsun
Aslında çok önemli bir nokta bu. Yatırım amaçlı kullanmakta fayda var bu parayı bende böyle düşünüyorum ama taraftar olarak o kadar seneleri sesini çıkarmadan bekleyecek taraftar veya o kadar baskıyı göğüs gerebilecek yönetim göremiyorum.
Ayrıca fb'nin bu olaylara 98 yıldan başladığını düşünürsek ne kadar geride kalındığını varın siz hesaplayın. Sırf 2007 yılı Fenerium cirosu 45 Milyon Dolar ve de bunun % 25 i kadın ve çocuk giyimi üzerine.
Yaa ne güzel tespitler bunlar.Burada böyle düşünenleri gördükçe seviniyorum.
Kazanmak zor,kaybetmek çok kolaydır.
Lütfen sabırlı olalım basamakları tek tek çıkalım.Temeli sağlam yapalım ki,erkenden çökmeyelim.Sabır sabır arkadaşlar pozitif düşünelim.
The Legend
14.03.2008, 20:31
albayrak'ı yıldız satma konusunda eleştirerek bu yerlere gelenler şimdi aynı şeyi kendileri yaptılar. üstelik yıldız satmayacağız demelerine rağmen.inşallah albayrak gibi paraları iç etmezler de olumlu işlerde kullanırlar. gökdenize de rubin kazan takımında başarılar diliyorum.
Cem Balcı
14.03.2008, 20:40
maalesefff...
ah bir kalsalardı...:mad:
Spor
17 trilyon getirdi, yine kıymeti bilinmedi
Rubin Kazan'ın Antalya kampına katılmak için giden Gökdeniz'i, ailesi dışında kimse uğurlamaya gelmedi.
Trabzonspor'un altyapısından yetişen ve 1999-2000 sezonundan beri Bordo-Mavili formayı giyen Gökdeniz Karadeniz, Türk futbol tarihinin en yüksek bonservis ücretlerinden biriyle Rusya'nın Rubin Kazan takımına transfer oldu.
Bu oyuncunun gidişi esnasında tam bir vefasızlık örneği yaşanırken, hem başkan Sadri Şener hem de yönetim sınıfta kaldı.
Zaman zaman oynadığı futbolla eleştirilse de Gökdeniz, Trabzonspor ve Türk futbolu için önemli bir isim. Futbol yaşantısı içerisinde çalkantılar yaşadı. İddia olayına karıştığı gerekçesiyle 6 ay futboldan uzak kaldı.
Tam toparlanma aşamasında bu kez kendi aracı ve eşinin işyerinin kurşunlanmasıyla şoka girdi. Bu olayda Fatih Tekke ve eşinin de aracı kurşunlanmıştı.
2006 yılının ocak ayında yaşanan bu hadiseden sonra Gökdeniz, Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından kendisini korumakla görevlendirilen sivil polis memuruyla yaşamını sürdürmek zorunda kaldı. Korumalar, normal yaşamında bile bir an olsun yanından ayrılmadı. Yaşanan bu üzücü olayın ardından Fatih Tekke gibi Gökdeniz de Trabzon'dan ayrılmayı kafasına koymuştu. Nuri Albayrak yönetimi, Fatih Tekke'yi satması nedeniyle büyük eleştiri almıştı. Bundan dolayı Gökdeniz'in satışına onay vermemişti. Rus takımlarının geçen yılki yüksek fiyat teklifleri de 'eleştiri' çekincesiyle geri çevrilmişti. Bir ay önce göreve gelen Sadri Şener, "Yıldız oyuncu satmayacağız, yıldızlara yıldız katacağız." diyerek iddialı açıklamada bulunmuştu.
Rus kulüplerinin dudak uçuklatan rakamları karşısında yönetim dik duramadı ve Gökdeniz'in Rubin Kazan'a transferi gerçekleşti. Camianın önde gelenleriyle taraftarlar, Gökdeniz'in satışına tepkili. Kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik dar boğaz dikkate alındığında, Gökdeniz'in Trabzon'daki misyonunu tamamladığı düşünülebilir. Bu açıdan Şener yönetimini eleştirmek yanlış olur. Asıl önemli olan başkanın Gökdeniz'in transferinin bitme aşamasındaki sözleri.
Şener'in, "Gökdeniz yıldız oyuncu değildir." açıklamasını ilk duyduğumuzda, herkes gibi bizler de şoke olduk. Fakat başkanın, Gökdeniz'in satışındaki yüksek rakamla kendi yönetimlerini överken, kulübe yaklaşık 17 trilyon lira kazandıran oyuncusunu, 'yıldız' kategorisine koymaması kamuoyunun kendilerine yönelik eleştirileni azaltmak için yapılan bir manevra olarak algılandı.
Şener, "Bazı sığ görüşlü arkadaşlar Gökdeniz'in satışından dolayı beni eleştiriyor. Gökdeniz yıldız değildir. Ben, takım Konyaspor'a 1-0 mağlup durumdayken skoru 3-1'e getiren oyuncuya yıldız derim. Teorik yıldızların bana faydası yok. O da gol atan ve top tutandır." açıklamasıyla sınıfta kaldı.
Yıllarca hizmet verdiği kulübün yeni başkanının bu açıklamaları, Gökdeniz Karadeniz'i derinden yaraladı. Başkanın sözlerini kamuoyu önünde, "Başkan benim babam gibidir. Ben onun çocuğu gibiyim. Polemik oluşturabilecek şeyler söylemek istemiyorum." cevabı verirken yakın çevresine, "Ben teşekkür beklerken, böyle ifadelerle karşılaştım. Gerçekten çok üzüldüm." açıklamasında bulundu. Başkanın şok açıklamalarıyla sarsılan Gökdeniz, bu sabah Trabzon'dan ayrılırken gördüğü tablo karşısında ise tam hayal kırıklığına uğradı.
Transferiyle Trabzonspor Kulübü'ne yaklaşık 17 trilyon lira para kazandıran milli oyuncu, kendisine gösterilmeyen vefa karşısında şehirden buruk şekilde ayrıldı. Yıldız oyuncuyu Trabzon Havalimanı'ndan sadece ailesi uğurladı. Gökdeniz, çok sevdiği kızı Naz'dan uzun süre ayrı kalacak olması nedeniyle kucağından hiç indirmedi. Naz'ın "Baba yine mi gidiyorsun? Sana küstüm." sözleri uğurlamaya gelenleri oldukça duygulandırdı.
Kulüpten kendisini uğurlamaya kimsenin gelmemesi karşısında ağlamaklı noktaya gelen Gökdeniz, ailesine, "Trabzonspor Kulübü'ne büyük paralar kazandırarak gidiyorum. Ama tek üzüldüğüm nokta şudur: Yönetim bana yemek verip, plaket töreni düzenlemeliydi. Çok ilginç, kimse beni tebrik etmedi. Aksine eleştiriyor. Hayret yani. İnanılır gibi değil." serzenişinde bulundu.
Trabzonspor 2. Başkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Gökdeniz'in planlı uçuş dışında seyahat ettiğinden dolayı havalimanındaki uğurlamaya gidilemediğini söyledi.
İBRAHİM ŞAHİN
14 Mart 2008, Cuma
teşekkürler gökdeniz her şeye rağmen bize yaşattığın güzellikler için yolun açık olsun
Cem Balcı
14.03.2008, 21:46
böyle bir veda olmamalıydı...
gökdeniz karadenizin karnesi
maç maç gol
türkiye kupası 31 - 14
süper lig 246 - 64
resmi kupalar 13 - 3
paf ligi 90 - 23
özel turnuvalar 3 - 0
özel maçlar 40 - 4
milli takım 38 - 4
toplam 488 - 112
Trabzonspor 2. Başkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Gökdeniz'in planlı uçuş dışında seyahat ettiğinden dolayı havalimanındaki uğurlamaya gidilemediğini söyledi.
bu ne ciddiyetsizliktir yahu..
planlı uçuş dışındaymış.. bu adamın ne zaman gideceğini bilmiyorsan ne diye yönetici oldun başımıza.. hey Allahım gel de çıldırma..
Cafer KILIÇSOY
14.03.2008, 21:54
GÖKDENİZ’İ “SATMAK!!!”
http://www.takagazete.com/sporyazar_images/ihsanoksuz.jpg
İhsan Öksüz
ioksuz@takagazete.com
Tarih: 11.03.2008 Saat: 21:38:42 (953 okuma)
Öncelikle “satmak” kelimesini mecazi anlamda kullandığımı ifade edeyim; çünkü hiçbir insan “mal” değildir. Burada doğru ifade “transfer” olmalıdır ancak, her türlü değerin ayaklar altına alındığı günümüzde bu inceliği kavrayacak kaç kişi olduğunu da merak etmiyor değilim…
Gelelim sadede… Evet, Trabzonspor’un elinde kalan bir iki değerli ve yıldız futbolcudan biri Gökdeniz Karadeniz’in, önce el altından satılması için basına bilgi sızdırıldı! Takımın ligdeki kritik pozisyonu olmasa, belki daha önceden de satılmış olacaktı! Bu işler böyledir. Nasıldır bu işler? Şöyle:
Basında kendinize yakın bulduğunuz kişilere ya zarf atarsınız, ya da bir şeyler ima edersiniz. Hoş etmeseniz de onlar sizi anlar! Çünkü yola birlikte çıkılmıştır. Belki de karar aslında “sizindir!” Siz derken basını kastediyorum! Mesela Fatih Tekke’nin “satışı” vardır! Niye satılmıştır? Çünkü, Fatih Tekke “Eğer beni şimdi satmazsanız, sezon sonunda kulübe beş kuruş kazandırmadan gi-de-ce-ğim!” dediği için!!! Acaba öyle mi? Bilemeyiz. Çünkü her iki taraf da razı ise, gerçeği hiç kimse, hiçbir zaman bilemeyecektir.
Şimdi aynı senaryolar yazılıyor. Nasıl mı? Önce Gökdeniz’e taliplerin olduğu basına el altından pompalanıyor. Peki Gökdeniz’e talip olanlar bunu basın yolu ile mi yapıyorlar? Yani Gökdeniz’i transfer etmek isteyen kulüpler, bunu basından mı istiyorlar? “Nasıl olur transfer mevsimi bitmedi mi?” demeyin! Rusya’da henüz bitmemiş!!!
Ortada bir samimiyetsizlik olduğu kesin… Gökdeniz gitmek istiyor olabilir, yönetim de satmak… Bunu adam gibi deklere etmenin sakıncası ne? Şundan korkuluyor her halde: Yerini dolduramayız! Takım daha kötü giderse tepkilere nasıl karşı koyarız?
Evet efendiler! Gökdeniz’i satabilirsiniz. 33 yıldan beri şunu söylüyorum: Dünyada değil hiçbir futbolcu, vazgeçilmez tek kişi bile yoktur! Trabzonspor’dan kimler geldi kimler geçti? Geçmişte Şenol, Turgay, Necati, Kadir, Cemil, Ali Kemal, Hüseyin, Bekir, Necmi, Serdar, Güngör, Osman Denizci, İskender Günen, yakın geçmişte; Hami, Ünal, Ogün, Şota, Abdullah, daha dün gibi Fatih Tekke!!! Bunlar aklıma ilk gelenler… Peki sorarım size: Hangisinin yeri dolduruldu?
Zorlanmayın canım: Cevap basit: Hiçbirinin yeri doldurulamadı…
Şimdi Gökdeniz satılmak isteniyor! Belki danışıklı dövüştür! Belki arada benim gibi birkaç kişi ezilip büzülüyordur. Niye? Çünkü, ben Trabzonspor’un daha iyi olmasını, elde kalan bir değerini de kaybetmemesini, sıradan olmamasını istiyorum da ondan… Ben safım ya, ne olduğunu anlamıyorum!
Ah canlarım benim! Hani yıldız satmayacaktınız? Bizzat başkan Sadri Şener, “Futbolcu gitmek isteyebilir. O zaman yönetici niye vardır?” diyordu? Yoksa Gökdeniz yıldız değil mi? Değilse bu kadar parayı ona niye veriyorlar? Trabzonspor oyuncu satarak hiçbir yere varamaz. Gökdeniz’den alacağınız para 10 milyon avro olsun, bu para neyin üstünü örtecek? Fatih’ten alınan para ne işe yaradı? Eğer Gökdeniz gibi bir oyuncu almaya kalksanız, kaç milyon avro vermeniz gerekecek? Sonra Trabzonspor ticarethane midir? Sadri Şener yönetimin en büyük planı ve önceliği Gökdeniz’i satmakmış demek!
Gökdeniz Türk futbolunda elde kalmış birkaç değerden biridir. Geçmişte yaptığı hatanın bedelini de ödemiştir. Haklarında bir sürü söylenti olanlar ise hala devam ediyorlar! Buna ne derseniz?
İnsan vazgeçilmez değildir. Allah korusun Gökdeniz’in başına bir iş gelse de futboldan kopsa, “kader” deriz ve yapılacak bir şey de kalmaz. Ama bu öyle değil… Bu farklı… Dün Fatih Tekke’nin satılmasından duyduğum endişelerin tümü de gerçekleşmiştir. Fatih’in satışı yanlış bir karardı. Alınan para ne kadar büyük olursa olsun… Şimdi de Gökdeniz’in satılması aynı şekilde büyük hata olacaktır. Ve bu hatanın bedeli de ağır olur. Çünkü yerini dolduramayacaksınız. Yarınlarda inşallah tribünlerden “Gökdeniz’i satanı biz de satarız” uğultusu duyulmaz…
Böyle durumlarda söylenecek çok şey var. Ama, insanın nutku tutuluyor. Trabzonspor yeniden yapılanacakmış! Gökdeniz’i, belki Hüseyin’i de elden çıkararak mı? Bazı aklı evveller Gökdeniz’le birlikte Hüseyin’in de promosyon olarak verilmesini şiddetle arzu ediyorlar! Vah turp kafalılar, vah küçük beyinliler… Yarın Gökdeniz’i de, Hüseyin’i de çok ararsınız… Aradığınız zaman eğer yaşıyorsam, bunları size hatırlatırım… Belgeli olarak… Hiç merak etmeyin… Çünkü herkesin yaptığı arkasından gelir…
Galiba en iyisi “şairler sultanına” kulak vermek… Ne demişti üstad Necip Fazıl? “Durun kalabalıklar, bu cadde çıkmaz sokak…!!!” Cadde çıkmaz yol olduğu zaman her şey bitmiş olacak… Heyhat…
:alkış:
Cafer KILIÇSOY
14.03.2008, 22:13
Ben Gökdeniz'in bu takımdan kendi isteğiyle gittiğine inanmıyorum ve hiçbir zamanda inanmayacağım!!!
Daha düne kadar bişey yokken Gökdeniz bir anda ayrılmak istedi öyle mi? Hadi canım sende.
Daha düne kadar ''Yıldız oyuncu satmayız'' diyenler, bir anda neden Gökdeniz'i sattı. Hadi sattı, neden herkese düşman gibi gösterip taraftarın önüne attı!! Bu adamlığa, insanlığa yakışır mı?
Var bu işin içinde bir bit yeniği. Ne demiş büyüklerimiz ''Karamanın koyunu, sonra çıkar oyunu''
Beşiktaş macı var önümüzde. Ve Gökdeniz'de yok!!!
''Sen oyna Başkan, sen oyna''
Cafer KILIÇSOY
14.03.2008, 22:32
Uşaklar, birşeyi artık kafanıza iyice koyun!!! Hiç kimse Trabzonspor'dan büyük değildir!...Tamam Gökdeniz, bizim futbolcumuzdu, alt yapıdan yetişti ama gitmek istedi...Bunun içinde çok özel sebepleri vardı. Neden bu konuyu es geçiyorsunuz? Bunca yaşananlardan sonra Gökdeniz'in futbol oynaması bile mucize!...
Trabzonspor artık yeni bir yapılanmaya girecektir, bundan kaçış yoktur. Gönül isterki hiçbir futbolcumuz ayrılmasın, satılmasın, gitmesin (Stepanov,Szymek,F.Tekke,Gökdeniz v.s.) ama futbol böyle bir işey işte.Saha içinde olduğu kadar, saha dışında da olması gereken şeyler oluyor.Sizinde hayatınızda istemediğiniz bu tip ayrılıklar olmuş, içinizde fırtınala koptuğu zamanlar olmuştur.Ama artık o fırtına dinmeli ve takayı limana sağsalim yanaştırmalıyız.Hava açınca da'' Viya Bismillah '' deyip; yolumuza kaldığımız yerden devam etmeliyiz.Ve o hava Gökdenizin Antalya'da, Rubin Kazan idmanına katıldığı dakikadan itibaren açmıştır.Hadi artık! Viya Bismillah...
Ya Ahmet abi bari sen yapma gözünü seveyim yaa.
Daha düne kadar gitmenin ''G'' sini ağzına almayan bir adam nasıl bir anda fikir değiştirir.
Garip değil mi sence? Güzel bir senaryoydu bence ve herkes rolünü iyi oynadı.
Gökdeniz satılduktan sonra değil Rubin Kazan'a isterse Fenerbahceye girsin ne önemi var. Sen Gökdeniz'i sattın mı, gerisi teferruat!!
Can basten
14.03.2008, 22:38
Daha düne kadar gitmenin ''G'' sini ağzına almayan bir adam nasıl bir anda fikir değiştirir.
Birkaç milyon euroyla olmasın Cafer? :D
Cafer Bulur
14.03.2008, 22:44
Ben Gökdeniz'in bu takımdan kendi isteğiyle gittiğine inanmıyorum ve hiçbir zamanda inanmayacağım!!!
Daha düne kadar bişey yokken Gökdeniz bir anda ayrılmak istedi öyle mi? Hadi canım sende.
Daha düne kadar ''Yıldız oyuncu satmayız'' diyenler, bir anda neden Gökdeniz'i sattı. Hadi sattı, neden herkese düşman gibi gösterip taraftarın önüne attı!! Bu adamlığa, insanlığa yakışır mı?
Var bu işin içinde bir bit yeniği. Ne demiş büyüklerimiz ''Karamanın koyunu, sonra çıkar oyunu''
Beşiktaş macı var önümüzde. Ve Gökdeniz'de yok!!!
''Sen oyna Başkan, sen oyna''
adasim ilk basta bende gökdenizin bir anda satilmasina karsi ciktim.ama daha sonra gökdenizin bu transfer hakkinda fazla konusulmasin,bu transfer her iki taraf icinde gerekliydi demesi bende gökdenizin gitmek istedigi yönündeki görüsü kuvvetlendirdi.gökdeniz bu aciklamalarinda samimi ise problem yok.sadri senerin o yildiz degildir aciklamalarina hosgörüyle bakan gökdeniz transferini polemik konusu olmasin diye kendisinin istedigi yönünde aciklamisda olabilir.burada önemli olan gökdenize yol veriliyorsa yerinin en az onun kadar kaliteli bir oyuncuyla doldurulma meselesidir.bunu yönetimin yapmasi hic de kolay olmayacak.gökdeniz kadar kalitelisini bulsanizda gökdeniz kadar trabzonsporlu ve bu takima uyacak futbolcu bulmaniz zordur.fatih tekke>marcelinho örnegi hala daha önümüzde duruyor.umarim yönetim bu konuda trabzonspora uyacak futbolcu almayi basarabilir.yoksa onlarin da albayraktan bir farki kalmayacak.
Great White
14.03.2008, 22:50
Böyle durumlarda söylenecek çok şey var. Ama, insanın nutku tutuluyor. Trabzonspor yeniden yapılanacakmış! Gökdeniz’i, belki Hüseyin’i de elden çıkararak mı? Bazı aklı evveller Gökdeniz’le birlikte Hüseyin’in de promosyon olarak verilmesini şiddetle arzu ediyorlar! Vah turp kafalılar, vah küçük beyinliler… Yarın Gökdeniz’i de, Hüseyin’i de çok ararsınız… Aradığınız zaman eğer yaşıyorsam, bunları size hatırlatırım… Belgeli olarak… Hiç merak etmeyin… Çünkü herkesin yaptığı arkasından gelir…
Şu forumda şu yazının onda biri seviyesinde(!) bir uslup kullanılsa haklı olarak banlanır bu zırvaları çiziktiren kişi..
Oysa ki bu yazar(!) şu hezeyanları halka açık bir gazetede rahatlıkla yazabiliyor..
Şu zihniyetin mantıklıca ve terbiye sınırları içerisinde kağıda döktüğü bir yazı göremeyeceğiz demek ki..
Hatta gazetelerde bile..
Selim_Perçin
14.03.2008, 22:57
Sadri Sener niye durduk yere ilk geldigi zaman gokdenizi satmam dedi.ilerki zamanlarda sattığı zaman ben boyle demiştim demek için.bı delıkanlılık yaptı buyuk bır borcla kulubu devraldı.Borçları odeyemeyeceğini anladı gitti gokdenizi sattı.o parayı napacak ilk olarak faizli borçları odeyecek.Gelecek sezon şampıyonluk hedefi olan bir takım en iyi futbolcusunu satar mı.Go istemkdenizin gitmek istemese palavra.Geçen sezon ben rusya ya sadece tatil e giderim diyodu.Rubin kazan denilen takım kiın m.Pafla yener trabzonsporumuz onu.Avrupa'nın iyi bir takımına gitse neyse.Bundan sonra kim satılcak borç odenmek için Yattara'mı.
Şuayip Aydın
14.03.2008, 23:17
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=35371
ıste gokdenızın ilk röpörtaji
kim ne derse desin gökdenizin satılması gelecek adna bu takımın yararına olmuştur.. ilerleyen zamanda göreceksiniz.. bu adam 10 yıla yakın süreedir bu takımda oynuyor miyadı doldu artık.. ayrıca bahis olayı sırasında başka bi takımda olsaydı futbol hayatı biterdi trabzonspor disiplin kurallarını hiçe sayıp onu bağrına basmıştır.. sonra gökdeniz tekrar futbola dönüp trabzonspor için sahada elinden geleni yapmıştır ama karşılığını fazlasıyla almıştır.. bi adam 2trilyon6oomilyar yıllık ücret alıyosa bırakında o kadarda oynasın!!! gökdeniz trabzonspora en büyük iyiliği satışından kazandırdığı parayla yapmıştır..şimdi bu paranın nasıl değerlendirileceği öenmli.. ama eleştirdiğiniz başkanın bu takıma karşılıksız bağış yapan TEK başkan olduğunu unutmayınız!! emin olunki o bizden daha büük trabzonsporlu...
sanki ilk defa bu takimdan iyi bir futbolcu gidiyor. gokdenizin yolcu edilmemesi bilmem ne yapilmamasi da tamamen medyanin oyunudur bu oyunlara kanmayalim. bu kadar KALLES bir medya olamaz dunyada herhalde/
rubin kazan ın hocası Türkiyenin en iyi futbolcusunu transfer ettik demiş.anlayana....
poetricus
15.03.2008, 00:01
Daha uygun bir başlığa taşındı...
ÇAĞDAŞ AYDIN
15.03.2008, 00:44
Gökdeniz, Türkiye ye dönünce sadece Trabzonspor da oynarım dedi demin. Zaten biliyodum. Fatih Fener de yazınca Istanbul medyası , gider miki diye dusunurdum hep, yüzde 1 de olsa gitme olasılığı var gibi gelirdi bana. Ama Gökdeniz öyle değil, istedikleri kadar yazsınlar, Gökdeniz e Hülle , seneye Fenerde diye. Güler geçerim. Gökdeniz i niye bu kadar sevdiğimi anlatabildim mi ?
Gökdeniz, Türkiye ye dönünce sadece Trabzonspor da oynarım dedi demin. Zaten biliyodum. Fatih Fener de yazınca Istanbul medyası , gider miki diye dusunurdum hep, yüzde 1 de olsa gitme olasılığı var gibi gelirdi bana. Ama Gökdeniz öyle değil, istedikleri kadar yazsınlar, Gökdeniz e Hülle , seneye Fenerde diye. Güler geçerim. Gökdeniz i niye bu kadar sevdiğimi anlatabildim mi ?
tamam da bana da tam tersi geliyor :D
fatihi kessen gitmez.. gökdeniz hemen gider gibi geliyor.
polemik yaratmak için söylemiyorum ama bana hissettirdikleri bunlar..
ÇAĞDAŞ AYDIN
15.03.2008, 01:02
tamam da bana da tam tersi geliyor :D
fatihi kessen gitmez.. gökdeniz hemen gider gibi geliyor.
polemik yaratmak için söylemiyorum ama bana hissettirdikleri bunlar..
polemik yaratcak birsey yok zaten ya, benim sezdiğim bu senin sezdiğin o. Allah kimseye Fener forması giydirmesin. :)
kardeşim böyle bir adamın arkasından saçma sapan konuşup da saygısızlık etmeyelim
adama saygınız YOKSA bu takıma verdiği emeklere saygınız olsun
yolun açık olsun gökdeniz , gerçek trabzonspor taraftarı seni unutmayacak
Ligtv.com da Gokdeniz roportaji var.
Bir futbolcu gidince bu kadar uzulur mu insan?
Ya da neden uzulur?
Bilemiyorum...
Roportajlarin hepsinde Gokdeniz de neredeyse agliyor.
:(
"Atay Aktuğ'a teşekkür etmeliler"
Trabzonspor eski yöneticilerinden Sezer Bahadır, Gökdeniz ve Fatih Tekke'ye uzun süreli sözleşme imzalatmakla kulübü 35 trilyon kara geçirdiklerini söyleyerek, bu nedenle Bordo-mavili camianın Atay Aktuğ ve ekibine teşekkür etmesi gerektiğini vurguladı Gökdeniz'in Rubin Kazan'a transferi gündemde sıcaklığını korurken, Atay Aktuğ yönetiminde yer alan eski yöneticilerden Sezer Bahadır, çarpıcı bir açıklama yaptı. Gökdeniz ve Fatih Tekke'ye uzun süreli sözleşme imzalatmakla kulübü 35 trilyon kara geçirdiklerini söyleyen Bahadır, "Gökdeniz'i, Fenerbahçe ile 5 trilyona anlaştığı dönemde vermedik. Fatih Tekke ile Gökdeniz'e 5'er yıllık sözleşme imzaladık. Trabzonspor, Fatih Tekke'den 15 trilyon kazandı. Gökdeniz'den de toplam 20 trilyon elde etmiş oluyor.
Futbolcunun buradaki alacaklarını bile Rus kulübü ödeyecek. Tüm bunlar dikkate alındığında Trabzonspor kamuoyu başta o dönemde Gökdeniz'i Fenerbahçe'ye gitmemesi için ikna eden Atay Aktuğ, Nevzat Şakar, Süleyman Atal ve Dr. İbrahim Şahin olmak üzere tüm Aktuğ yönetimine minnet duymalı, teşekkür etmelidir. Gökdeniz'e karşılık bize 5 trilyon ve Mehmet Aurelio'yu teklif eden Fenerbahçe'nin önerisini kabul etmeyerek, iki yıldıza toplam 10 yıllık imza attırarak da kulübün menfaatlerini korumuş olduk. Türkiye'de Gökdeniz ve Fatih'den daha önemli yıldız yok. Bu iki önemli oyuncuyu önce Trabzonspor'a bağladık, sonra da kulübün her ikisinden 35 trilyon kazanç elde etmesini sağladık" diye konuştu. Söz konusu anlaşmadan yaklaşık 6 ay sonra ortaya çıkan bahis skandalı ile herkesin Gökdeniz'in gönderilmesinden yana tavır koyduğunu hatırlatan Bahadır, yönetim olarak oyuncuyu koruyup Trabzon'da tuttuklarını da hatırlattı. Bahadır, tüm bu nedenlerle bugün camianın Aktuğ dönemi yöneticilerine teşekkür etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
14.03.2008
Kaynak : İHA
doğru söylüyor eski yöneticimiz
TsClub41
15.03.2008, 01:45
Satılması tartışmaya açık bir konu.Trabzonspor çok faydası dokunan ender futbolculardan.Yeni takımında kendisine başarılar dilerim.Barış Memiş onun yokluğunu aratmıcaktır Allahın izniyle.
AYYILDIZ
15.03.2008, 02:59
Sıra Hüseyin'e geldi!
Gökdeniz'i Rubin Kazan'a kaptıran Zenit, gözünü Hüseyin'e çevirdi. Fatih Tekke'den Trabzon'un kaptanı için olumlu referanslar alan Rus takımı sezon sonuna kadar izleyeceği Hüseyin için yine astronomik bir rakamla ortaya çıkacağının sinyallerini verdi. Fatih'e 7 milyon 400 bin euro veren Zenit'in, Hüseyin için de 8 milyon euro'yu gözden çıkaracağı söyleniyor.
Kaynak>fotomac
antagonist
15.03.2008, 03:00
n Zenit'in, Hüseyin için de 8 milyon euro'yu gözden çıkaracağı söyleniyor.
Yok artık...:D :D :D
Hüdai Pervaneli
15.03.2008, 03:08
bence onuda satalim hemen sofort:D
Bilâl ÇOBAN
15.03.2008, 03:48
8 milyona vermeyen albayrak olsun :D
Gökdeniz wechselt nach Russland - von Türker Tozar aus Istanbul
http://de.euro2008.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/EURO/67/23/30/672330_w2.jpg
Gökdeniz Karadeniz (Turkey) (©Getty Images)
Einer der größten Stars des türkischen Fußballs setzt seine Karriere im Ausland fort. Mittelfeldspieler Gökdeniz Karadeniz verlässt Trabzonspor und wechselt für 8,7 Millionen Euro zum russischen Erstligisten FC Rubin Kazan.
Finanziell profitabel
Der 28-jährige Spielmacher war von der Jugend an für den Verein aktiv, nachdem er beim Amateur-Klub Giresun Yolspor entdeckt worden war. Seit fast einem Jahrzehnt spielt er für das Profi-Team von Trabzonspor. Bis jetzt hat sein Klub alle Angebote zurückgewiesen, nun aber wurde der Reiz zu groß für den Spieler, der sich schon auf die UEFA EURO 2008™ vorbereitet; sein erstes großes internationales Turnier. "Ich habe meine Karriere bei Trabzonspor begonnen, möchte sie nun aber im Ausland fortsetzen", sagte Gökdeniz, der einen Dreijahresvertrag mit einer Option für zwei weitere Spielzeiten unterschrieben hat. "Das ist für mich schön und traurig zugleich. Ich muss das Trabzonspor-Trikot, das ich wie ein eigenes Kind liebe, ausziehen. Ich hätte auch zu einem anderen europäischen Klub gehen können, aber ich habe mich für Rubin entschieden, weil Trabzonspor von meinem Transfer finanziell auch profitieren soll. "
Aufstieg
Seitdem er in der Saison 1999/00 als Einwechselspieler sein Liga-Debüt bei der 0:1-Niederlage gegen Adanaspor AS gab, gehörte Gökdeniz zum Aufgebot von Trabzonspor. 2003 feierte er sein Debüt in der Nationalmannschaft gegen die Tschechische Republik und spielte in dem Jahr auch beim FIFA-Konföderationen-Pokal. Mittlerweile hat er 47 Länderspiele auf dem Buckel und qualifizierte sich mit der Türkei für die EM-Endrunde in Österreich und der Schweiz. Als offensiver Mittelfeldspieler gewann er 2003 und 2004 jeweils den türkischen Pokal. In der Saison 2005/06 war er in einen Wettskandal verwickelt und wurde für sechs Monate gesperrt. Er rehabilitierte sich danach mit elf Toren in 24 Liga-Spielen für Trabzonspor, das eine durchwachsene Saison erlebt. Insgesamt kam er auf 244 Spiele. Bei Rubin wird er zusammen mit zwei seiner früheren Gegenspieler, Stürmer Hasan Kabze und Verteidiger Stjepan Tomas, von Galatasaray AS in einer Mannschaft spielen. Die Saison in Russland startet an diesem Wochenende.
http://de.euro2008.uefa.com/news/kind=1/newsid=672395.html#gokdeniz+wechselt+nach+russland
burda dikkatimi ceken gökdeniz 3 + 2 senelik anlasma imzalamis olmasi, turk basininda 5 + 2 diye geciyor
uefa daki ayni haberin ingilizcesi:
http://www.euro2008.uefa.com/news/kind=1/newsid=672327.html#turkeys+golden+goes+abroad
Gökdeniz'i Rubin Kazan'a kaptıran Zenit, gözünü Hüseyin'e çevirdi.
Bu kadar da sallama olmaz.Ben Gokdeniz'i kaptirsam neden gozumu Huseyin'e cevireyim ki.Gider baskasina ceviririm.Huseyin'le Gokdeniz arasinda mevki olarak bir yakinlik goremiyorum.
Sıra Hüseyin'e geldi!
Gökdeniz'i Rubin Kazan'a kaptıran Zenit, gözünü Hüseyin'e çevirdi. Fatih Tekke'den Trabzon'un kaptanı için olumlu referanslar alan Rus takımı sezon sonuna kadar izleyeceği Hüseyin için yine astronomik bir rakamla ortaya çıkacağının sinyallerini verdi. Fatih'e 7 milyon 400 bin euro veren Zenit'in, Hüseyin için de 8 milyon euro'yu gözden çıkaracağı söyleniyor.
Kaynak>fotomac
Huseyine 8 milyon Euro, bunu ancak fotomac yazabilir zaten. Ama Fatihin referansiyla hani olurda 2 milyon Euroya
satarsak Fatihe helal olsun derim
ÖmerFarukYılmaz
15.03.2008, 08:12
Gökdeniz wechselt nach Russland - von Türker Tozar aus Istanbul
http://de.euro2008.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/EURO/67/23/30/672330_w2.jpg
Gökdeniz Karadeniz (Turkey) (©Getty Images)
Einer der größten Stars des türkischen Fußballs setzt seine Karriere im Ausland fort. Mittelfeldspieler Gökdeniz Karadeniz verlässt Trabzonspor und wechselt für 8,7 Millionen Euro zum russischen Erstligisten FC Rubin Kazan.
Finanziell profitabel
Der 28-jährige Spielmacher war von der Jugend an für den Verein aktiv, nachdem er beim Amateur-Klub Giresun Yolspor entdeckt worden war. Seit fast einem Jahrzehnt spielt er für das Profi-Team von Trabzonspor. Bis jetzt hat sein Klub alle Angebote zurückgewiesen, nun aber wurde der Reiz zu groß für den Spieler, der sich schon auf die UEFA EURO 2008™ vorbereitet; sein erstes großes internationales Turnier. "Ich habe meine Karriere bei Trabzonspor begonnen, möchte sie nun aber im Ausland fortsetzen", sagte Gökdeniz, der einen Dreijahresvertrag mit einer Option für zwei weitere Spielzeiten unterschrieben hat. "Das ist für mich schön und traurig zugleich. Ich muss das Trabzonspor-Trikot, das ich wie ein eigenes Kind liebe, ausziehen. Ich hätte auch zu einem anderen europäischen Klub gehen können, aber ich habe mich für Rubin entschieden, weil Trabzonspor von meinem Transfer finanziell auch profitieren soll. "
Aufstieg
Seitdem er in der Saison 1999/00 als Einwechselspieler sein Liga-Debüt bei der 0:1-Niederlage gegen Adanaspor AS gab, gehörte Gökdeniz zum Aufgebot von Trabzonspor. 2003 feierte er sein Debüt in der Nationalmannschaft gegen die Tschechische Republik und spielte in dem Jahr auch beim FIFA-Konföderationen-Pokal. Mittlerweile hat er 47 Länderspiele auf dem Buckel und qualifizierte sich mit der Türkei für die EM-Endrunde in Österreich und der Schweiz. Als offensiver Mittelfeldspieler gewann er 2003 und 2004 jeweils den türkischen Pokal. In der Saison 2005/06 war er in einen Wettskandal verwickelt und wurde für sechs Monate gesperrt. Er rehabilitierte sich danach mit elf Toren in 24 Liga-Spielen für Trabzonspor, das eine durchwachsene Saison erlebt. Insgesamt kam er auf 244 Spiele. Bei Rubin wird er zusammen mit zwei seiner früheren Gegenspieler, Stürmer Hasan Kabze und Verteidiger Stjepan Tomas, von Galatasaray AS in einer Mannschaft spielen. Die Saison in Russland startet an diesem Wochenende.
http://de.euro2008.uefa.com/news/kind=1/newsid=672395.html#gokdeniz+wechselt+nach+russland
burda dikkatimi ceken gökdeniz 3 + 2 senelik anlasma imzalamis olmasi, turk basininda 5 + 2 diye geciyor
Bizimkiler ne zaman eyi doru anladıki:cool:
Huseyine 8 milyon Euro, bunu ancak fotomac yazabilir zaten. Ama Fatihin referansiyla hani olurda 2 milyon Euroya
satarsak Fatihe helal olsun derim
Sirf istatistiklere bakip haber yapiyorlar sanirim. Iyi oynayan degilde cok oynayan haber oluyor Fotomac'a. O da sadece Trabzonspor sayfasi bos kalmasin diye.
Cengiz Çubukcu
15.03.2008, 09:47
Bu kadar da sallama olmaz.Ben Gokdeniz'i kaptirsam neden gozumu Huseyin'e cevireyim ki.Gider baskasina ceviririm.Huseyin'le Gokdeniz arasinda mevki olarak bir yakinlik goremiyorum.
herhalde mantık 'Trabzonlu ne kadar oyuncu varsa alalım ' olsa gerek..
ÖmerFarukYılmaz
15.03.2008, 10:06
herhalde mantık 'Trabzonlu ne kadar oyuncu varsa alalım ' olsa gerek..
Çömlekçinin hesabını soruyorlar:D:D:D
tutuncuerdem
15.03.2008, 10:17
gökdeniz bizim için önemli bir oyuncu idi. şu saatden sonra yapacak bir şey yok. önceki yönetim elindeki bütün iyileri sattı yerini doldurmadı. şimdi ilk giden gökeniz oldu. inşallah eski yönetimi örnek alıp da transfer yapmamazlık yapmazlar. şimdi önemli olan konu yerinin kiminle nasıl doldurulacak olmasıdır. ????????????????????????????????????????????
Bayramm61
15.03.2008, 10:42
Gökdenizi satacagina elindeki birsürü lüzümsüz futbolculari gönder eminimki kasaya daha fazla para girecektir...Al birini vur öbürüne...Onlar Tekkeyi satti bunlar Gökdenizi..fark nerde ? Daha iyi transferler yapacaklarmis..fasa fiso bunlar..varsayalimki gercekdende alabildiler, bu sefer uyum sorunu vs vs bla bla blaaa baslayacaktir...Senin hedefin sampiyonluk ise kadronu güclendireceksin, takimin iskeletini satmayacaksin..
Bu arada umarim bizimkiler birseyler ögrenmistir..millet 2-3 günde transfer yapiyor, bizimkiler aylarca bu isi beceremiyorlar...
Takimin degerlerini bir bir erittiler...Elde bi yattara kaldi...onunda transfer haberleri cikar yakinda...sonra tayfunlar hasanlar kecelilerle sampiyonluga oynariz...
Fatih harbi harbi Trabzonspor'lu. Trabzon'u Hüseyin'in gazabından kurtarmaya çalışıyor.
Yazmam lazım arkadaşlar şuanda burda deprem oluyor.
Ertan1982
15.03.2008, 12:17
Hayal görmeyin biz gelecek seneye Sampiyonluya oynamiyoruz.Takimi yeniden kurub Avrupa ya gitmek icin mücadele vercegiz.Sampiyonluk beklemeyin gelecek sene icin.
Kazan baya bir Futbolcu almis.Rus arkadaslar ilk 5 girer diyor.Görünüse göre 2009/2010 sezonu 2 takim direkt CL 1 takim Öneleme 3 takim da UEFA ya gidiyor.CSKA ve Zenit gene Sampiyonluk icin yarisirlar ama arkalarinda yaris acik dir bence Spartak,Dynamo Kazan 3 icin yarisirlar.
Kazım Uzunboy
15.03.2008, 12:21
evet depremi bnde hissettim baya sallandık yaw
Gökdeniz i rüyamda gördüm :D konuştuk baya diyorum ki Gökdeniz abi bari bjk maçından sora gitseydin falan sabah annemlere anlatıyorum öldük gülmekten :D
hüseyin haberinin kaynağı fotomaç olmasa sevinçten göbek atacaktım ama maalesef kaynak fotomaç
ÖmerFarukYılmaz
15.03.2008, 12:25
hüseyin haberinin kaynağı fotomaç olmasa sevinçten göbek atacaktım ama maalesef kaynak fotomaç
ççç ççç ççç
worldmaster
15.03.2008, 12:32
Allah için biri şu hüseyini de yollasa da kurtuksak bu ızdıraptan.Ayrıca başkanın dediği gibi gökdeniz yıldız değil.Hiç bi zaman bi fatih tekke olamadı.Geriden çevirdiği pek maç ben de hatırlamıyorum.Ama yine de en iyi oyuncularımızdan biriydi.Kulübe para kazandırarak gitiiği için de Allah razı olsun ondan.Tabi bu yönetim de önceki gibi paraları yemezse...
Turkey's golden boy goes abroad
( Türkiye'nin altın çocuğu yurtdışında )
Manşete bak be ;)
Yolun açık olsun HIRÇIN ÇOCUK.
Kazım Uzunboy
15.03.2008, 12:41
ççç ççç ççç
katılıyorum sana kardeş :D
:D:D:D Fotomac :D:D:D
Bari 4-5 milyon yazın 8 nedı la :D
Muhammed KOÇ
15.03.2008, 12:47
Fatih harbi harbi Trabzonspor'lu. Trabzon'u Hüseyin'in gazabından kurtarmaya çalışıyor.
Yazmam lazım arkadaşlar şuanda burda deprem oluyor.
hüseyinle 8 milyon bir arada kullanılınca deprem oldu :D
Ligtv yi protesto ettiğimiz gibi fotomaçı da edelim, uyarmak lazım ölüp gideceğiz buralarda.:p
ÇAĞDAŞ AYDIN
15.03.2008, 12:57
Ben Fatih Tekke den cok sogukkanlı ayrılmışım simdi anlıyorum. Gökdeniz in ise gönlümde yeri apayrıymış.
Sanki elimizde büyüdü. Kıvırcık saçlı günlerini hatırlıyorum daha dün gibi.
Konfederasyon kupasında gol atsın diye ne kadar dua etmiştim sene 2003 te.
O gol atınca daha çok seviniyordum nedense. kardeşim gibiydi.
O bizim ellerimizle büyütdüğümüz, tüm eziklerin gıptayla baktığı ve kim ne derse desin en büyük yıldızımızdı.
Son iki senede kimler gitti hiç üzülmedim
Simdi icimde bir burukluk var, dokunsalar ağlıcam.
Seni çok özlicem Gökdeniz Karadeniz.
Yolun açık olsun.
Murat Keçeci
15.03.2008, 13:02
Sıra Hüseyin'e geldi!
Kaynak>fotomac
hüseyini o paraya satarsak 2 tane selçuk inan alırız yerine hüseyin sen neymişsin de haberimiz yokmuş
hüseyini o paraya satarsak 2 tane selçuk inan alırız yerine hüseyin sen neymişsin de haberimiz yokmuş
hüseyinin transfer haberleri deprem yarattı satsak ALLAH bilir ne olur:p:p
GÖKDENİZ61
15.03.2008, 13:33
Spor
17 trilyon getirdi, yine kıymeti bilinmedi
Rubin Kazan'ın Antalya kampına katılmak için giden Gökdeniz'i, ailesi dışında kimse uğurlamaya gelmedi.
Trabzonspor'un altyapısından yetişen ve 1999-2000 sezonundan beri Bordo-Mavili formayı giyen Gökdeniz Karadeniz, Türk futbol tarihinin en yüksek bonservis ücretlerinden biriyle Rusya'nın Rubin Kazan takımına transfer oldu.
Bu oyuncunun gidişi esnasında tam bir vefasızlık örneği yaşanırken, hem başkan Sadri Şener hem de yönetim sınıfta kaldı.
Zaman zaman oynadığı futbolla eleştirilse de Gökdeniz, Trabzonspor ve Türk futbolu için önemli bir isim. Futbol yaşantısı içerisinde çalkantılar yaşadı. İddia olayına karıştığı gerekçesiyle 6 ay futboldan uzak kaldı.
Tam toparlanma aşamasında bu kez kendi aracı ve eşinin işyerinin kurşunlanmasıyla şoka girdi. Bu olayda Fatih Tekke ve eşinin de aracı kurşunlanmıştı.
2006 yılının ocak ayında yaşanan bu hadiseden sonra Gökdeniz, Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından kendisini korumakla görevlendirilen sivil polis memuruyla yaşamını sürdürmek zorunda kaldı. Korumalar, normal yaşamında bile bir an olsun yanından ayrılmadı. Yaşanan bu üzücü olayın ardından Fatih Tekke gibi Gökdeniz de Trabzon'dan ayrılmayı kafasına koymuştu. Nuri Albayrak yönetimi, Fatih Tekke'yi satması nedeniyle büyük eleştiri almıştı. Bundan dolayı Gökdeniz'in satışına onay vermemişti. Rus takımlarının geçen yılki yüksek fiyat teklifleri de 'eleştiri' çekincesiyle geri çevrilmişti. Bir ay önce göreve gelen Sadri Şener, "Yıldız oyuncu satmayacağız, yıldızlara yıldız katacağız." diyerek iddialı açıklamada bulunmuştu.
Rus kulüplerinin dudak uçuklatan rakamları karşısında yönetim dik duramadı ve Gökdeniz'in Rubin Kazan'a transferi gerçekleşti. Camianın önde gelenleriyle taraftarlar, Gökdeniz'in satışına tepkili. Kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik dar boğaz dikkate alındığında, Gökdeniz'in Trabzon'daki misyonunu tamamladığı düşünülebilir. Bu açıdan Şener yönetimini eleştirmek yanlış olur. Asıl önemli olan başkanın Gökdeniz'in transferinin bitme aşamasındaki sözleri.
Şener'in, "Gökdeniz yıldız oyuncu değildir." açıklamasını ilk duyduğumuzda, herkes gibi bizler de şoke olduk. Fakat başkanın, Gökdeniz'in satışındaki yüksek rakamla kendi yönetimlerini överken, kulübe yaklaşık 17 trilyon lira kazandıran oyuncusunu, 'yıldız' kategorisine koymaması kamuoyunun kendilerine yönelik eleştirileni azaltmak için yapılan bir manevra olarak algılandı.
Şener, "Bazı sığ görüşlü arkadaşlar Gökdeniz'in satışından dolayı beni eleştiriyor. Gökdeniz yıldız değildir. Ben, takım Konyaspor'a 1-0 mağlup durumdayken skoru 3-1'e getiren oyuncuya yıldız derim. Teorik yıldızların bana faydası yok. O da gol atan ve top tutandır." açıklamasıyla sınıfta kaldı.
Yıllarca hizmet verdiği kulübün yeni başkanının bu açıklamaları, Gökdeniz Karadeniz'i derinden yaraladı. Başkanın sözlerini kamuoyu önünde, "Başkan benim babam gibidir. Ben onun çocuğu gibiyim. Polemik oluşturabilecek şeyler söylemek istemiyorum." cevabı verirken yakın çevresine, "Ben teşekkür beklerken, böyle ifadelerle karşılaştım. Gerçekten çok üzüldüm." açıklamasında bulundu. Başkanın şok açıklamalarıyla sarsılan Gökdeniz, bu sabah Trabzon'dan ayrılırken gördüğü tablo karşısında ise tam hayal kırıklığına uğradı.
Transferiyle Trabzonspor Kulübü'ne yaklaşık 17 trilyon lira para kazandıran milli oyuncu, kendisine gösterilmeyen vefa karşısında şehirden buruk şekilde ayrıldı. Yıldız oyuncuyu Trabzon Havalimanı'ndan sadece ailesi uğurladı. Gökdeniz, çok sevdiği kızı Naz'dan uzun süre ayrı kalacak olması nedeniyle kucağından hiç indirmedi. Naz'ın "Baba yine mi gidiyorsun? Sana küstüm." sözleri uğurlamaya gelenleri oldukça duygulandırdı.
Kulüpten kendisini uğurlamaya kimsenin gelmemesi karşısında ağlamaklı noktaya gelen Gökdeniz, ailesine, "Trabzonspor Kulübü'ne büyük paralar kazandırarak gidiyorum. Ama tek üzüldüğüm nokta şudur: Yönetim bana yemek verip, plaket töreni düzenlemeliydi. Çok ilginç, kimse beni tebrik etmedi. Aksine eleştiriyor. Hayret yani. İnanılır gibi değil." serzenişinde bulundu.
İBRAHİM ŞAHİN
14 Mart 2008, Cuma
teşekkürler gökdeniz her şeye rağmen bize yaşattığın güzellikler için yolun açık olsun
sadri şener ne diyo ya gökdeniz bin tane konya maçı kurtardı çok komik bi demeç..adamlar sattılar şimdide kendilerine kılıf arıyor..röportojda trabzon derken bile içi gidiyo adamın..
poetricus
15.03.2008, 13:53
Çömlekçinin hesabını soruyorlar.
Hayır, Baltacı Mehmet Paşa'nın torunlarını toplamaya çalışıyorlar.
Çağatay_
15.03.2008, 14:05
Ben Fatih Tekke den cok sogukkanlı ayrılmışım simdi anlıyorum. Gökdeniz in ise gönlümde yeri apayrıymış.
Sanki elimizde büyüdü. Kıvırcık saçlı günlerini hatırlıyorum daha dün gibi.
Konfederasyon kupasında gol atsın diye ne kadar dua etmiştim sene 2003 te.
O gol atınca daha çok seviniyordum nedense. kardeşim gibiydi.
O bizim ellerimizle büyütdüğümüz, tüm eziklerin gıptayla baktığı ve kim ne derse desin en büyük yıldızımızdı.
Son iki senede kimler gitti hiç üzülmedim
Simdi icimde bir burukluk var, dokunsalar ağlıcam.
Seni çok özlicem Gökdeniz Karadeniz.
Yolun açık olsun.
Vallahi öyle..Ben 18 yaşındayım ama sanki gökdeniz benim de elimde büyüdü.İlk sahaya çıktığı zamanları hatırlıyorum.Milli takımda falan 10 dk da olsa izlemek için beklerdik..Ona yakışır şekilde uğurlanmasa da para kazandırarak gitti.. teşekkür ederiz kendisine
Çömlekçinin hesabını soruyorlar:D:D:D
Mükemmeldi :D
Bir kere de vafalı olabilecek mi bu takımın yöneticileri.
Sadri Şener'i duruşundan dolayı severdim ama artık değil. Hele ki yaptığı o açıklamadan sonra.
Hep mi kovmaktan beter edicez oyuncularımızı. Hami'si başka, Fatih Tekke'si başka Gökdenizi başka.
Bir kere de adam olun be.
Gökdenizi satacagina elindeki birsürü lüzümsüz futbolculari gönder eminimki kasaya daha fazla para girecektir...Al birini vur öbürüne...Onlar Tekkeyi satti bunlar Gökdenizi..fark nerde ? Daha iyi transferler yapacaklarmis..fasa fiso bunlar..varsayalimki gercekdende alabildiler, bu sefer uyum sorunu vs vs bla bla blaaa baslayacaktir...Senin hedefin sampiyonluk ise kadronu güclendireceksin, takimin iskeletini satmayacaksin..
Bu arada umarim bizimkiler birseyler ögrenmistir..millet 2-3 günde transfer yapiyor, bizimkiler aylarca bu isi beceremiyorlar...
Takimin degerlerini bir bir erittiler...Elde bi yattara kaldi...onunda transfer haberleri cikar yakinda...sonra tayfunlar hasanlar kecelilerle sampiyonluga oynariz...
Fark surada, elindeki o luzumsuz futbolculardan alacagin sicak para 1.5 milyon Euro eder veya etmez..Uzun vadede tabii ki aylik ucretler
primler gibi giderlerden tasarruf getirir. Yalniz transfer icin sicak ve likit para gerekiyo, bunu gozardi etmemek lazim. Senin dedigin operasyon zaten sezon sonunda yapilacak, ben eminim.
ÖmerFarukYılmaz
15.03.2008, 16:36
Ustad superdi.
:D:D:D:D:D
:alkış: :alkış:
karatasof
15.03.2008, 17:29
Einer der größten Stars des türkischen Fußballs setzt seine Karriere im Ausland fort.
Kardeşim bu Almanlarda futbolu bilmiyor anlaşılan,baksanıza onlarda Gökdenize star demişler.İnadına mı yapıyorsunuz bunu kardeşim.Satri Şener Başkanı kızdırıyorsunuz.Bak adam kızarsa çok fena şeyler yapar sonra.O sadece bizim sıradan topçumuzdu.Yıldızlarımız ise Tolga Zengin,Hasan Üçüncü ve Kaptan Hüseyin ve Tayfun Cora'dır.Unutmayın Tayfun Cora iki sıfıradan iki gol atarak takımını ipten almış kahramanımızdır.Bir üçüncü golüde atarak tarif ettiğim yıldız kavramını tam olarak hakk edecekti ancak şansı yaver gitmedi.
poetricus
15.03.2008, 17:53
Einer der größten Stars des türkischen Fußballs setzt seine Karriere im Ausland fort.
Kardeşim bu Almanlarda futbolu bilmiyor anlaşılan,baksanıza onlarda Gökdenize star demişler.İnadına mı yapıyorsunuz bunu kardeşim?
Tam olarak; "Einer der größten Stars des türkischen Fußballs" (Türk futbolunun en büyük yıldızlarından biri) demişler.
Doğrusu bunca dünya kupası kazanmış bir ülkenin spor basının, en azından Gökdeniz'in yıldız olmadığını anlayacak kadar futbolu bilmesini beklerdim.
E yuh yani!
karatasof
15.03.2008, 17:59
Tam olarak; "Einer der größten Stars des türkischen Fußballs" (Türk futbolunun en büyük yıldızlarından biri) demişler.
Doğrusu bunca dünya kupası kazanmış bir ülkenin spor basının, en azından Gökdeniz'in yıldız olmadığını anlayacak kadar futbolu bilmesini beklerdim.
E yuh yani!
Organize işler bunlar kardeşim.Bakınız ben şimdi bu Alman basın organındanda şüphelendim.Sakın bunlarda Albayrak'ın olmasın.Ya da ne bileyim Yeni Şafak'tan aldıkları yazıyı çevirip yayınlamış olmasınlar.
Organize işler bunlar kardeşim.Bakınız ben şimdi bu Alman basın organındanda şüphelendim.Sakın bunlarda Albayrak'ın olmasın.Ya da ne bileyim Yeni Şafak'tan aldıkları yazıyı çevirip yayınlamış olmasınlar.
Sadri Şener büyük bir hata yaptı da...
Ben hala Albayrak'ın ince dokundurmalarla savunulmaya çalışmasını kabullenemiyorum bir türlü..
Yanlış anlamayınız, lafım size.
hasancan67
15.03.2008, 19:40
This image has been scaled down to fit your computer screen. Click on it to show it in the original size.
http://img401.imageshack.us/img401/5181/ihanet1jg7.jpg
Banlanacagım ... Bu forumda Sadri Şener'i sevmeyen barınamıyor ! İyi akşamlar !
Süleyman Eruyar
15.03.2008, 19:42
Yıldız oyuncu satmayacağız laflarıyle yönetime gelen bir başkan ilk icrat olarak gökdenizi satması garip bir durum, Başkana kızdığın yer gökdenizi satması değil söylediği sözün arkasında durmamasıdır..
2007-2008 transfer dönemi topiğinde "bu yönetim gökdenizide satar" diye eleştiriyorduk, keşke satılsaydı, en azından yerine yeni oyuncular alınırdı, ama bu yönetim transfer sezonu olmadan sattı.. hiç kimse bu olasılığı düşünmüyordu sanırım!!!
antagonist
15.03.2008, 19:44
[CENTER]Banlanacagım ... Bu forumda Sadri Şener'i sevmeyen barınamıyor ! İyi akşamlar !
Üye olur olmaz;bulduğun her yere aynı yazıyı yapıştırırsan banlanırsın tabi...
Sadri Şener'i sevmeyen bir sürü insan burada barınabiliyor(o ne demekse)! Barınmasını bileceksin... ;):)
Bir de mükerrer üyelik olayı var...:)
hasancan67
15.03.2008, 19:45
Bakalım ... Bekleyip görecegiz ... BEN BANLANDIGIM ZAMAN neden banlandıgımı da belirtirler insallah
hasancan67
15.03.2008, 19:50
Yıldız olmasaydım 17 trilyon verirler miydi?
http://yenisafak.com.tr/resim/site/syil2066171600658dd61by.jpg
Trabzonspor'dan Rusya'nın Rubin Kazan takımına transfer olan Gökdeniz, 'Ayrılmayı ben istemedim. Ama sanki böyle bir durum varmış gibi gösterip, beni Trabzonspor camiasıyla karşı karşıya getirmek isteyenler var' dedi. Milli futbolcu, yeni takımının hafta sonunda Moskova'da oynayacağı lig maçı öncesi suskunluğunu bozdu. Gökdeniz, 'Gitmek istediğimi söyleyip beni toplumun önünde suçlu olarak göstermesinler. Satmak istediler ben de Trabzonspor'a para kazandıracağım için 'evet' dedim” diye konuştu. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in hakkında 'Gökdeniz yıldız değil' demesinin kendisini çok üzdüğünü kaydeden Gökdeniz, 'Yıldız olmasaydım Rubin Kazan Kulübü benim için 17 trilyonu gözden çıkarır mıydı?' dedi. Gökdeniz, Antalya kampında, G.Saray'dan Rubin Kazan'a transfer olan Tomas ve Hasan Kabze sayesinde yalnızlık çekmedi. Antalya kampını tamamlayıp Rusya'ya dönen Rus ekibi bu hafta ilk maçını yapacak.
yenişafak
BU NE DEMEK SADRİ SENER ACIKLAA!
hasancan67
15.03.2008, 19:51
Trabzonspor'un İstanbul'da düzenlediği “Trabzon'un Dünü ve Yarını” adlı geceye Gökdeniz'in transferini protesto eden bir grup tarafrar damgasını vurdu. Gecenin yapıldığı Otel'in önüne gelen taraftarlar, “Gökdeniz'i satanı bizde satarız” sloganlarıyla Başkan Şener'i protesto ettiler.
www.yenisafak.com.tr (http://www.yenisafak.com.tr)
Mahmut Baran
15.03.2008, 21:43
ne 8 i ben 1 milyonada fit olurum :D
Banlanacagım ... Bu forumda Sadri Şener'i sevmeyen barınamıyor ! İyi akşamlar !
genç haklısın ama hak ama yontemin yanlış... tamam ortada soylenmiş yalan ve hemencecik çiğnenmiş br vaat var ama sonucta iyi paraya satılmıs bir oyuncu var eger o parayla adam gibi oyuncular alınmazsa tepki gostermek lazım.
Erdem Keser
15.03.2008, 22:59
Yarın saat 18.00'de Lokomotiv Moskova ile maçları varmış.Acaba oynayacak mı Gökdeniz...
EmrahYalçınalp
15.03.2008, 23:06
Gerekirse 117 Trilyona maskot kedi de alır adamlar. Para spekülatiftir. Açığı vardır, koyusu vardır, bazen aynı değerdeki açık renkli olanı için koyu renkli olanından kat kat fazla verip "takas" yapman gerekir falan filan... Bazen sadece elinden çıkması gerekir, Keloğlan'ı manken diye kiralarsın. Bu bir ölçüt değil.
Gökdeniz kalbur üstüdür, dikine oynayabilen adamdır, maç çevirir, eyvallah. Ama 17 trilyona da satmayanın Allah cezasını verir. Yılda 6 trilyon alacak olup gitmek istemeyecek futbolcunun da...
Yarın saat 18.00'de Lokomotiv Moskova ile maçları varmış.Acaba oynayacak mı Gökdeniz...
Belki sonradan girer. Fatih Tekke ilk macinda sonradan girip golünü atmisti, darisi Gökdeniz'in basina.
Bu arada Fatih Tekke giderken 3 aylik degil 1 yillik sözlesmesi vardi. Biraz mantikli olalim, Fatih Tekke yanlis hatirlamiyorsam Agustos'un son haftasinda transfer olmustu. Sözlesme hic sezon ortasinda biter mi.
Great White
15.03.2008, 23:08
Hiç sanmam..
Nedense Dünya' daki bilimum teknik direktörler söz birliği etmişçesine yeni alınan adam Ronaldinho kıvamında dahi olsa ilk 3-4 maç yedek bekletmeyi adet edinmişler bir kere:)
güle güle küçük dev yolun acık olsun
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.