PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kalecilerimiz Hakkında..

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6]

mehmet yıldırım
22.10.2008, 02:16
şenol güneşten başka beğenilen kalecimiz olmadı 30 senedir .....defansın savruk oynarsa kalecin bol bol gol yer...

The_Storm
22.10.2008, 03:10
Kalede Silvayı görelim. Son halini bilmiyorum kilo verdi mi acaba? Vermediyse devre arasında takım hazırlık kampına, Silva'yı Muzaffer Kuşan'ın kliniğine gönderelim.

tunganyan
22.10.2008, 06:09
ya kilo vermesin sorun değil geçsin kaleye en fazla gol yer diyorum ve artık ersun hocada aynı düşünüyodur gs maçına tolgayla çıkması zaten bi hataydı bunu bi daha tekrarlamazzz....tolganını pişeceği falan da yok o bu sene gider eğer çok sağlam dayıları yoksa hasan gibi!!!!!

mehmet83
22.10.2008, 06:52
Kendimi bildim bileli kalemizde dogru durust bir kaleci gormek nasip olmadi. Hatirladigim kaleciler arasinda vasat ustu diyebilecegim 2 kaleci vardi. Milosevski ve Petkovic. Onlarda pek iyi degillerdi ama Tolga'ya falan bakinca, panter gibi geliyorlar gozume. Baska takimlarin kalecileri icin soylenen "Mac kurtaran kaleci" tanimini artik kendi takimimin kalecisi icinde soylenmesini istiyorum. Takim kotu oldugunda tek basina ayakta kalabilecek bir kaleci istiyorum. Insallah Tony umdugumuz gibi cikar ve sonunda iyi bir kalecimiz olur.

Ahmet Faruk
22.10.2008, 09:03
Tolganın ilk goldeki durşuyla neyi amaçladığını anlamaya çalışıyorum. Ortaya müdahale edemezsin ordan, orta yerini bulsa gslilere gelse kafa vuruşunu çıkartamazsın. Hadi diyelim ki arda kaleye şut çekti, gideceği yer arka direk. İleri hamle yapmak kolay, geriye gelmek zordur.

Dün gsli arkadaşlarla muhabbet ettik biraz, benim futbol muhabbetlerim seviyeli olduğu için onlarında da seviyeli olanlarıyla anlaşabiliyoruz. Dediği şey şu "Sizin kalede başka birisi olsaydı bu maçı alamazdık" E ben daha niye takıma kızayım ki.
Tolga ne yaptın sen anla.

Nytre
22.10.2008, 09:45
tolga `ben dinleneyim biraz` diyecek ve dinlenecek . hocasinin telkinini beklemeyecek artik.

Mustafa OK
22.10.2008, 09:50
tolga `ben dinleneyim biraz` diyecek ve dinlenecek . hocasinin telkinini beklemeyecek artik.

bencede en doğrusu bu olur ama zor...

ganita ve zinos
22.10.2008, 10:34
tolga nın önündeki defans bile tolgayı kurtaramıyor...tolga daha ne yapacak?...tolga kızıyor ya defansa adamlar daha ne yapcak kardesim?oldu olacak kaleye gecsinler bari....

ApoCaN28
22.10.2008, 10:49
hade tony üzme bizi göster kendini kurtar bizi ....

Kaleci bi takımın yarısı demektir...İyi bir Kaleci ise...

FatmaÇelik
22.10.2008, 12:09
Artık Tony 'yi seyretme zamanı geldi...

hodlu
22.10.2008, 12:14
Tolgadan kesiiin iyidir ama bakalım Tony nasıl kaleci...

Adil ÖZGÜR
22.10.2008, 12:26
Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde,
Tıngır mıngır, Tolga T.S. kale'sinin beşinde,

İki ileri bir geri, kemence sesi ile horan,
Kalede Tolga, şut çekilirse gol olacak her an,

İstanbuldan bir beyanat, Veliaht oldu çıktı
Ertesi hafta birden Milli Takım'a yedek gitti,

Onur duyduk, ikinci Şenol geliyor dedik,
Yediği dandik gollerle Şenolu çok bekledik,

Kızdık, kızardık, bir piliç gibi kavrulduk stadlarda,
Bizi gören olmadı, Tolga yine birilerin avucunda,

Tolga bu hızla tam yol ileri, gol yeme yarışında,
Keramet göremedim, kale içindeki kurtarışında,

Korkuyor toptan, gir kale çizgisi içine,
Seyirci satatta, top kalenin içinde,

Yaş ilerledi, kilolar, göbek ve refleks bende,
Son maçta olsaydım, Olurdum ondan önde,

Milli bir kaleci alınmış Senegalden, Tony Sylav
Seyrediyor Tolgayı, yanardağda sanki bir lav,

Onur Tony arkasında ağlıyor için için, içini çekiyor belli,
Geleceğin Güneş'i benim diyor, bütün maçlarından belli,

Ne kadar torpilli Tolga, Ersun almaz onu kenara,
Tolga'nın yediği golleri kaydediyor kamera,

Seyirci sabırla bekler Tony denen kaleciyi,
Kafası dumanlanıyor, çok dinliyor kemençeyi,
Yapma Ersun, şimdi tam zamanı değiştir bu düşünceyi
Yapma Ersun, şimdi tam zamanı değiştir Tolga denen kaleciyi

IaILIpIeIRI
22.10.2008, 12:50
Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde,
Tıngır mıngır, Tolga T.S. kale'sinin beşinde,

İki ileri bir geri, kemence sesi ile horan,
Kalede Tolga, şut çekilirse gol olacak her an,

İstanbuldan bir beyanat, Veliaht oldu çıktı
Ertesi hafta birden Milli Takım'a yedek gitti,

Onur duyduk, ikinci Şenol geliyor dedik,
Yediği dandik gollerle Şenolu çok bekledik,

Kızdık, kızardık, bir piliç gibi kavrulduk stadlarda,
Bizi gören olmadı, Tolga yine birilerin avucunda,

Tolga bu hızla tam yol ileri, gol yeme yarışında,
Keramet göremedim, kale içindeki kurtarışında,

Korkuyor toptan, gir kale çizgisi içine,
Seyirci satatta, top kalenin içinde,

Yaş ilerledi, kilolar, göbek ve refleks bende,
Son maçta olsaydım, Olurdum ondan önde,

Milli bir kaleci alınmış Senegalden, Tony Sylav
Seyrediyor Tolgayı, yanardağda sanki bir lav,

Onur Tony arkasında ağlıyor için için, içini çekiyor belli,
Geleceğin Güneş'i benim diyor, bütün maçlarından belli,

Ne kadar torpilli Tolga, Ersun almaz onu kenara,
Tolga'nın yediği golleri kaydediyor kamera,

Seyirci sabırla bekler Tony denen kaleciyi,
Kafası dumanlanıyor, çok dinliyor kemençeyi,
Yapma Ersun, şimdi tam zamanı değiştir bu düşünceyi
Yapma Ersun, şimdi tam zamanı değiştir Tolga denen kaleciyi

Helaaaal :cool::alkış::alkış::alkış:

iboandibo
22.10.2008, 13:06
ya artık tolganın koruyacağı bi kaleye 5 dakika sabrımız kalmadı ziyankar tolga

tsclp
22.10.2008, 13:06
3 kalecimiz de iyi,tolganın üzerine fazla gidildi biraz dinlendirilmeli,kalede tony veya onura şans verilmeli bu hafta

Emir Faruk
22.10.2008, 13:10

Bildiğin kaleci işte, Tolga gibi değil yani. Senegal Milli Takımının kalesini koruyor ama bizim takımda yedek!

Sanırım Süper Lig'de yedek kalecisi yabancı olan tek takım biziz. Ersun Yanal'ın artık Tolga'nın Trabzonspor kalesini koruyamayacağını görmesi gerekiyor. Büyük takımın kalecisi de büyük olmalı. Ben Trabzonspor kalesinde yediği penaltı golünden sonra kendisini sakatlayabilme ve auta çıkan topu rakip futbolcunun önüne bırakabilme gibi tuhaf yetenekleri olan bir kaleci istemiyorum.

Travelair
22.10.2008, 13:48
Trabzonspor'un "Evlat edinme" huyundan vazgeçmesi lazım

cabri
22.10.2008, 13:58
"HOCAMIZIN TERCİHLERİNİ ELEŞTİRMEYİZ"

Alioğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın oyuncu tercihlerini asla eleştirmeyeceklerini de vurgulayarak, "Futbolda tek doğru yok. Trabzonspor'da teknik direktörün oyuncu tercihlerine hiçbir zaman bir müdahale olmamıştır, olmazda. Biz hocamızın tüm oyuncu tercih ve kanaatlerine saygı duyarız. Galatasaray maçında Tolga'nın oynamasını gerektiren sebepler, oynamamasını gerektiren sebeplerden daha fazla olduğu için oynadı" diye konuştu.

Bu cümlenin anlamı nedir.. Hoca açıklasa da öğrensek.

yns_emre61
22.10.2008, 14:01
evet aralarında en büyük fark tony kaleci.. ama tolga kaleci asla olamaz

mehmet_35
22.10.2008, 14:03
artık TOLGA geçmesin de isterrse boş kalsın daha iyidir bence..

Uzunoğlu
22.10.2008, 14:12
3 kalecimiz de iyi,

Benim bildiğim bizim 2 kalecimiz var :)

Kasım Hilal
22.10.2008, 14:22
Vallahi dünkü Fener-Arsenal maçını izleyince kızgınlığımın çoğu geçti Tolga'ya..

Hüseyin İlkin
22.10.2008, 14:27
Tolga ' yı artık kalecimiz olarak saymamalıyız . En yakın zamanda postalamak lazım . Kulübümüz için en hayırlısı bu olacaktır ... Sezon başında yeni kaleci gerekli mi anketine hayır demişim . Ama yanlış karar verdiğim görülüyor . İyiki Tony geldi . İyiki ... Tony - Onur ikilisi bize yeterlidir . Onur ' da ilerideki kalecimizdir bana göre . Tolga ise gitsin Sebat ' a ... Sebat ' a yazık olur , en iyisi gitsin Fener ' e ...

mehmetdoğan
22.10.2008, 16:15
tony birinci kaleci lması lazım eğer formsuz olursa kesinlikle şans onurun olmalı

ApoCaN28
22.10.2008, 16:19

Evet 1 Tony Slyva
2 Onur Recep Kıvrak

özçelik61
22.10.2008, 16:30
tolga olmasın da hepsine razıyım..ama once slyva

Pirselimoğlu
22.10.2008, 16:41
gs maçına dayanarak tolgaya yüklenmek başlı başına çok büyük hatadır. tolga geçen sezon nerdeyse tüm maçlara çıkmış ve geçer not almamıştır, başakanımız bile birbirine benzer pozisyonlardan gol yiyen kaleci benim kalecim olamaz gibi bir cümle sarf etmiştir, hal böyleyken 25 futbolcu transfer eden yönetimin,1 tane kaleci almaması( 28-29 yaşlarında TS ye maç kazandırdı dedirtebilecek kalitede kaleci) tolganın suçu deil yönetimin kaleci transfer politikası yanlışının sonucudurr !!!!!!!!!!!! bilmem katılan olurmu bu düşünceme ;)

Mayls
22.10.2008, 17:16
Sylva'nın faydalı olacağını düşünmüyorum. Doğrusu Sylva'nın sırf kaleci transfer etmiş olmak için alındığını düşünüyorum.

Tolga'ya artık kaleci bile diyemiyorum. Kalemize bu yıl ne kadar şut çekildiyse gol oldu. Bir kaç ay önce "Bir kere de yüzde yüzlük golü çıkarsın" diyorduk. Artık yüzde yüzlüklerden umudumuzu kestik, "şutları tutsun yeter" diyoruz. Ciddi ciddi tiksenmeye başladım Tolga'dan. Hele yediği gollerden sonraki Küçük Emrah ifadesi yok mu...

Tek kalecimiz Onur. O da bence kalecimizden ziyade kalecimiz adayı. Umarım genç yaşına rağmen yakın zamanda kaleyi teslim alabilir.

Samet Yildirim
22.10.2008, 17:21
Sylva'nın faydalı olacağını düşünmüyorum. Doğrusu Sylva'nın sırf kaleci transfer etmiş olmak için alındığını düşünüyorum.

Tolga'ya artık kaleci bile diyemiyorum. Kalemize bu yıl ne kadar şut çekildiyse gol oldu. Bir kaç ay önce "Bir kere de yüzde yüzlük golü çıkarsın" diyorduk. Artık yüzde yüzlüklerden umudumuzu kestik, "şutları tutsun yeter" diyoruz. Ciddi ciddi tiksenmeye başladım Tolga'dan. Hele yediği gollerden sonraki Küçük Emrah ifadesi yok mu...

Tek kalecimiz Onur. O da bence kalecimizden ziyade kalecimiz adayı. Umarım genç yaşına rağmen yakın zamanda kaleyi teslim alabilir.

Sylva kac defa nerde nezaman izledin ?? performansi nedir ?? Istitatistiki durumlari nedir ?? vs. vs.

Pirselimoğlu
22.10.2008, 17:28
Tony Sylva hakında bilgisi olan varmı, son oynadığı mili maçların videosu varmı , nerden izleyebirizz acaba ? link atarmızsınız..

Mustafa K. Demirbaş
22.10.2008, 17:28

bunları neye dayanarak söylüyorsun bizide bilgilendirirsen sevinirim (Sylva hakkındaki görüşlerini)

ilhan
22.10.2008, 17:35
Sezon sonuna kadar yarıştan kopmayacak takımın kalecisi Slyva'dır. Ama Allah korusun işler istediğimiz gibi gitmezse ve olur da zirveye havlu atarsak ondan sonra kaleye geçecek isim Onur'dur. Seneye zaten Onur'un artık kalede olacağını düşünüyorum.

Dip not: Onur'un sadece Fenerbahçe maçı istatistiklerine bakarak bunları söylemiyorum.

Recep Alkan
22.10.2008, 17:56
tolgayı zaten gecıyorum arkdaslar. tonyı daha hıc seyretmedım bırsey konusmak buyuk haksızlık olur. ama recebı defalarca ızledım. bence sans tanınması durumunda cok ıyı bır kalecı olacaktır. yeterkı tolgaya gosterılen zaman ona da verılsın.

Adil ÖZGÜR
22.10.2008, 18:10
tolgayı zaten gecıyorum arkdaslar. tonyı daha hıc seyretmedım bırsey konusmak buyuk haksızlık olur. ama recebı defalarca ızledım. bence sans tanınması durumunda cok ıyı bır kalecı olacaktır. yeterkı tolgaya gosterılen zaman ona da verılsın.
Recep; Onur demek istediğini anlıyorum.

Tevez Apo
22.10.2008, 18:21

Sylva'nın faydalı olacagını neden düşünmüyorsun eğer onu izlediysen ve olumsuz birşey gördüysen yazda bizde bilelim arkadaş.

Bence Sylva'ya şans verilmeli artık vakit geldi ...

Adil ÖZGÜR
22.10.2008, 18:23
"HOCAMIZIN TERCİHLERİNİ ELEŞTİRMEYİZ"

Alioğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın oyuncu tercihlerini asla eleştirmeyeceklerini de vurgulayarak, "Futbolda tek doğru yok. Trabzonspor'da teknik direktörün oyuncu tercihlerine hiçbir zaman bir müdahale olmamıştır, olmazda. Biz hocamızın tüm oyuncu tercih ve kanaatlerine saygı duyarız. Galatasaray maçında Tolga'nın oynamasını gerektiren sebepler, oynamamasını gerektiren sebeplerden daha fazla olduğu için oynadı" diye konuştu.

Bu cümlenin anlamı nedir.. Hoca açıklasa da öğrensek.

Eskiden A.Suat hocamın zamanında takımda en ufak bir tıkırtıda, çırayı Kemer altında yakarlardı, Fırtınası Avni Aker'den hissedilirdi. Takım bugünkü gibi Lider olduğu durumlarda. Muhalefet tamdı. Herkesin herşeyden haberi vardı, bir hoca Galatasaray maçında Tolga'nın oynamasını gerektiren sebepler, oynamamasını gerektiren sebeplerden daha fazla olduğu için oynadı" şeklinde konuşuyorsa, Ersun YANAL'ı kesinlikle Kemer Altına havale ediyorum. Herkesin haberi olsun, zira o dönemlerde çıngırak çıkaranlar bugünde oradalar.

Sylva ve Onur olarak anladım.:rolleyes:

Vallahi dünkü Fener-Arsenal maçını izleyince kızgınlığımın çoğu geçti Tolga'ya..

Fener maçını seyretmedim, muhtemelen kalede Milli takım kalecisi Volkan vardı, Fatihin birinci kalecisi, Birinci kaleci Fenerde ikinci kaleci Trabzonda Galatasaray maçı sonrası Trabzon karıştı, Arsenal maçı sonrası da İstanbul karışır. Allah dağına göre fırtınasını veriyor işte. Helel sana TERİM en büyük spor adamı böyle olur, :D :D :D

Tolga ' yı artık kalecimiz olarak saymamalıyız . En yakın zamanda postalamak lazım . Kulübümüz için en hayırlısı bu olacaktır ... Sezon başında yeni kaleci gerekli mi anketine hayır demişim . Ama yanlış karar verdiğim görülüyor . İyiki Tony geldi . İyiki ... Tony - Onur ikilisi bize yeterlidir . Onur ' da ilerideki kalecimizdir bana göre . Tolga ise gitsin Sebat ' a ... Sebat ' a yazık olur , en iyisi gitsin Fener ' e ...

Fener'e Milli Takımın ikinci kalecisi yakışır, Trabzonda deve olamayan Fenerde bu adam dev olur,

tony birinci kaleci lması lazım eğer formsuz olursa kesinlikle şans onurun olmalı
Olur olur, bal gibi olur,:D
Olur olur, bal gibi olur, :D:D

Cafer Bulur
22.10.2008, 18:40
Sezon basinda sylva nin transferine sicak bakmasam da 3 tane kaliteli kaleciye sahip oldugumuzu ve kalede sorun yasamayacagimizi düsünüyordum.
Ama su anda gelinen nokta hic de icacici degil.
Tolgayi maalesef kaybettik,sira tony e geldi.
Eger tony de bekledigimiz gibi cikmazsa kalede sorunlu günler bizi bekliyor.
Acikcasi su anda 3 kalecimizde güven vermiyor,veremiyor.
Umarim sylva performansiyla artik kalemizin emin ellerde oldugunu kanitlarda,biz de rahatlariz.

ilhan
22.10.2008, 18:45
Fenerbahçe maçında Volkan'ın yedikleri bir yana tuttuklarını Tolga tutabilir miydi? Rakip Arsenal ve sürüsüne bereket gencecik yıldızları var. Fenerbahçe'den 3 gömlek üstün bir takım. Fenerbahçe kalesinde Tolga olsaydı maçın skorundaki değişiklik nasıl olurdu. Merak ettim. :)

Great White
22.10.2008, 18:58
İlhan, bence hiçbir şey değişmezdi..

Zira ben dün Volkan' ın da tek bir kurtarışını gör-e-medim:)

Ama kalede izbandud gibi Volkan yerine bizim çelimsiz Tolga' yı gördüklerinde daha çok şut mu denerlerdi ondan emin değilim işte:p

ilhan
22.10.2008, 19:02
Neyse konu oraya kaymasın. :) Volkan-Tolga mukayesi yapacağız neredeyse.

Onur'u kalede görmek istiyorum. Konudan kopmayayım bunu diyerek. :p

atomania
22.10.2008, 20:40
hiçbiri yeterli değil onur gelecek vaad ediyor diyorlar ama daha ciddi bir maçta izleyemedik jefferson bence çok iyi kaleci tutmayacak belli.olsa bugüne kadar olurdu.

Nasil Onuru izleyemedik. Gecen sene Fener maci ciddi degilmidi? Hemde Harikaydi.

Casillas Real in Kalesine gectiginde 18 yasindaydi.

hodlu
22.10.2008, 21:10
Tolga yerine Trabzon Amatör kümeden bir kaleci oynasın razıyım...

Bayundur Han
22.10.2008, 21:44
Kaleciler
1. Tony Sylva
2. Onur Recep Kivrak
.....Derin bir bosluk....
3. Tolga Zengin

Samet Yildirim
22.10.2008, 21:49
Türkiye Milli takimin kalecisi....Tolga Zengin fakat 3.kaleci veya 2. farketmez

türkiyenin 1.kalecisi volkan demirel ve ne gibi hatalar yaptigini ve ne gibi elestiri yagmuruna tuttuldugunu görüyoruz yani onun yedegeni konusmak gerekziz olur...

ayrica volkan demirel- de scantis- rüstü recber ve tolga zengin bunlarin icinden en son alacagim kaleci tolga zengindir...

tony kaleye
2. onur
3. zeki ayvaz
tolga tribüne daha sonra satilsin

Cafer Bulur
22.10.2008, 21:55
Türkiye Milli takimin kalecisi....Tolga Zengin fakat 3.kaleci veya 2. farketmez

türkiyenin 1.kalecisi volkan demirel ve ne gibi hatalar yaptigini ve ne gibi elestiri yagmuruna tuttuldugunu görüyoruz yani onun yedegeni konusmak gerekziz olur...

ayrica volkan demirel- de scantis- rüstü recber ve tolga zengin bunlarin icinden en son alacagim kaleci tolga zengindir...

tony kaleye
2. onur
3. zeki ayvaz
tolga tribüne daha sonra satilsin
Tolga yi yedege gönderelim ama linc etmeyelim.
Zeki ayvaz da kim oluyor ki 3.kaleci olarak düsünüyorsun?
Senin tony sylva nida görecegiz insallah.
Eger iyi cikmazsa iki elim yakanda olacak bilesin.:D

Great White
22.10.2008, 22:02

Yahu Cafer, gören de manavdan karpuz aldın da kelek çıkmasından tırsıyorsun sanacak:p

Avrupa' da ve kendi Milli Takımı' nda yıllardır istikrarlı bir grafik çizen 30 unu devirmiş bir kaleci için söylenecek laf mı bu şimdi?

"İyi çıkmazsa" değil de "Ya bizde eski formunu gösteremezse" desek daha iyi olur sanırım;)

Kaldı ki öyle bir beklenti içerisindeymiş gibi gözükmemek şartıyla tabii ki:)

Cafer Bulur
22.10.2008, 22:09
Yahu Cafer, gören de manavdan karpuz aldın da kelek çıkmasından tırsıyorsun sanacak:p

Avrupa' da ve kendi Milli Takımı' nda yıllardır istikrarlı bir grafik çizen 30 unu devirmiş bir kaleci için söylenecek laf mı bu şimdi?

"İyi çıkmazsa" değil de "Ya bizde eski formunu gösteremezse" desek daha iyi olur sanırım;)

Kaldı ki öyle bir beklenti içerisindeymiş gibi gözükmemek şartıyla tabii ki:)
Tabiiki eski formunu gösterememesinden korkuyorum,iyi cikmazsa derken bunu belirtmek istedim.
Ayrica ben Trabzonsporda kiki musampay i gördükten sonra kariyerli yabancilarin bizde basarili olamayacagi kanaatindeyim.
Kalecilik tecrübe isidir,bu yüzden sylva musampa kadar verimsiz olmaz diye düsünüyorum.
Ama bu sylva bizde basarili olamayacak gibi bir his transfer edildigi günden itibaren beni yalniz birakmiyor.
Ama slyva basarili olursa onu burada övmekten geri kalmayacagimizi da belirtmek isterim..

Ayhan Çolak
22.10.2008, 22:18
bu tony sylva ne senegal milli maçlarında ne de hazırlık maçlarında iyi oynayabildi,neredeyse gelen top lar gol oldu. belli bir birikimi hem kalite hem kilo olarak da mevcut.tolga nın bu kaleciden daha iyi olduğuna da inanmıyor değilim. ama şu gs maçındaki ısınma sırasında yaptığı kurtarışı maçta yapamayınca yedek kalması muhtemel. kaleye bence ümit vaadeden onur geçmeli. tony sylva ndn transfer edildi diye bana sormayın ama.

Engin Koltuk
22.10.2008, 22:20
Tony Sylva videolarında karşı karşıya pozisyonlarda çok etkili gözüküyor. Yan topları bilmiyoruz. Ancak daha önemlisi şu anki form durumu. Form durumunu bilebilecek düzeyde birisi var mıdır?

Great White
22.10.2008, 22:24
Bir futbolcuyu tek bir maç ile değerlendirerek ipini çkme dönemi bitti şimdi de daha maça çıkmadan suyunu ısıtma dönemi geldi..

Ne güzel iş bee:)

Sana bol şans Tony. Görülen o ki ihtiyacın olacak:)

Kadir Aydın
22.10.2008, 22:29
Ahh Petkoviç ahh.. :D

şahinler61
22.10.2008, 22:40
yeter artık ya tony geçsin artık kaleye

Anıl Caner
22.10.2008, 22:42
http://img137.imageshack.us/img137/3423/electropc4.jpg

Samet Yildirim
22.10.2008, 22:43
Tolga yi yedege gönderelim ama linc etmeyelim.
Zeki ayvaz da kim oluyor ki 3.kaleci olarak düsünüyorsun?

zeki ayvaz olmasa bile tolga gönderip kiralik gitsin mesela onun yerine zeki ayvaz kalsin veya baska birisi

benim tony sylva bi kaleye gecsin de:D

estuka
22.10.2008, 23:00
Tolga çok kötü bir kaleci bence. değil süper lig ikinci ligde bile zor oynar kalede pozisyon almayı bile bilmiyor yapamıyor bu işi. tony sylva kariyeri iyi bir kaleci ama bizde ne yapar belli değil bence onur en iyisi denenmeli

Onur Recep Kıvrak

tsmetu
22.10.2008, 23:08
Bizm eski kalecilerimizden Metin AKTAŞ şu anda giresunspor kalesini koruyor ve tolgayı sağ eldiveninden çıkarır.

tsmetu
22.10.2008, 23:09
Ahh Petkoviç ahh.. :D
Çok haklısın arkadaşım.Gol'de atabiliyor bu arada degajdan.

Ustaalioğlu
22.10.2008, 23:26
zeki ayvaz olmasa bile tolga gönderip kiralik gitsin mesela onun yerine zeki ayvaz kalsin veya baska birisi

benim tony sylva bi kaleye gecsin de:D

Tolga bence daha genc, bi takima gonderelim bi 10 sene falan pissin...

Ustaalioğlu
22.10.2008, 23:27
Tolga çok kötü bir kaleci bence. değil süper lig ikinci ligde bile zor oynar kalede pozisyon almayı bile bilmiyor yapamıyor bu işi. tony sylva kariyeri iyi bir kaleci ama bizde ne yapar belli değil bence onur en iyisi denenmeli

Onur Recep Kıvrak

peki sence turkiyenin 4 buyuk takimindan birinde oynayabiliyor...

Serdær
22.10.2008, 23:34
Birde yabancı kalecimiz vardı :)

Aston Villa maçlarında oynamıştı :D

Çat pat kötü kaleci olduğunu hatırlıyorum :p

Son 20 senede Trabzonspor'a adam gibi bir kaleci gelmedi ki !

Ömer SEVİNÇ
22.10.2008, 23:34
Heh Viktor işte:D

Bir de Beşiktaş maçı yaşamıştık o kaleciyle. Aman yarabbi:)

Serdær
22.10.2008, 23:35
Heh Viktor işte:D

Bir de Beşiktaş maçı yaşamıştık o kaleciyle. Aman yarabbi:)

Victor :D

Hatırlamıyorum o kadar.

Bir maçta geri pasta vurup adamın önüne düştüğünü hatırlıyorum :D

Murat'
22.10.2008, 23:37
Bu takımdan artık kaleci falan çıkmıyor...Yine son senelerde en iyi performansı Petkoviç göstermişti...

matalar
22.10.2008, 23:38

Hatırlamıyorum o kadar.

lazio maçıydı.

erkankoc
22.10.2008, 23:45
aynen oyle...ama aston villa macinda harikalar yaratti..lazio macini tek basina verdi..kahrettmisti beni..tolga ise bu takima gelen petronovicten sonra en kotu kalecidir..o da uzaktan gelen toplari gormuyodu..kendisi aciklamisti:))))kaleciden yana sansimiz hic olmadi pafftan sonra

Adil ÖZGÜR
22.10.2008, 23:51
Viktor buzdan adam, belini zor eğiyordu:D

Bayundur Han
22.10.2008, 23:55
lazio maçıydı.

ah lazio maci ah. Guluyorduk adam gecti diye. sonra adamin ayagina verdi topu. Viktorun ozelligi toplarin markasina bakmasi. Markayi gormeden tutmuyordu:P

Bayundur Han
23.10.2008, 00:04
victor griskov

1993-94, ya da civar yillarda trabzonspor'un kalesinde bulunma talihsizliginde bulunmus ukraynali kaleci. tuttugu koseden gol yeme rekoruna sahip bu kaleci trabzonsporumuza ilk geldiginde yaninda bir ukraynali daha vardi. yuri. victor'a gore daha basarili idi lakin konumuz simdi victor.

hatirlarim liseye gidiyordum o vakitler. trabzon'a alindigini duydugumda gasteleri actim. boylu poslu, ve fakat zayifti. olsundu. dassaev'de zayifti hem. belki de bundan dolayi ilk bakista kendisine ilgi duydum. heyecanlandim. mac yaptigimizda kaleye gectiysem eger, 'iste kalede viktor' derdim. kurtardigim her pozisyondan sonra 'viktor'dan mukemmel kurtaris' diye bagirirdim. hic unutmam. bir defterim vardi. trabzonspor'a hasretmistim. yeni gelen her futbolcunun fotografini yapistiriyor, haklarinda yorumlar yapiyordum. viktor icinde 'yillar sonra kalemizde ki guvence' diye yazmistim.

eh tabi kova oldugu hemen anlasildi. yukarida belirtigim gibi, tuttugu koseden gol yeme rekorunu hala korur. besiktas'a 7-1 yenildigimiz macta, allah'in embesili osvaldo nartallo'dan bile ne goller yemisti, bunalima sokmustu bizi. ama hakkini yemeyeyim simdi, aston villa maci vardi. deplasmanda. allaam yarabbim, o ne kurtarislar oyle. he-man'in titrek adli kaplaninin atilgan'a donusmesi gibi kendi capini asan kurtarislar yapiyordu. hatta bir penalti bile kurtarmis, donen topu yine kurtarmis, ancak ucuncu vurusta gol olmustu. 2-1 yenilmistik ve fakat turu da gecmistik. burada victor'un hakkini her daim teslim ederim. ama yine de tipki petranovic gibi, lukovcan gibi gereksizdi.
(lizarazu, 09.11.2003 14:20)
#3558893 !?

1. bir dönem trabzonspor kalesi korumuş olan ukraynalı file bekçisi. penaltı canavarı gibi yakıştırmalar yapılsada penaltı kurtardığı pek görülmemiştir.
(korelle, 02.10.2008 01:30

Kaleciler...
1-Hayrettin Demirbaş
Ligimizin gördüğü en kısmetsiz kalecilerden biridir. Bu sebeple olsa gerek "kısmet" kelimesini sık sık telaffuz eder, yediği gollerin "kısmet" olduğunu dile getirirdi. Böyle maçlardan sonra yaptığı açıklamalar da ünlüdür. PSG maçında dışarı giden topu gol olarak yemeyi başarmıştır. "Yapma Hayrettin" lafı o dönem Galatasaray'ın Avrupa maçlarında aşina olduğumuz bir cümledir. Kendisi hakkında "Mustafa Denizli'nin milli takım hocası olduğu dönemlerde Hayrettin'i milli takıma almaması üzerine, Hayrettin'in otobüse binip İzmir'e M.Denizli'yi dövmeye gitmesi"; "Bir Galatasaray-Fenerbahçe maçında Rıdvan'ı yerde sıkıştırması, maçtan sonra sorulduğunda da -Rıdvan'ı bitirecektim- demesi"; "Fatih Terim'in onu takıma almadığı bir dönemde bir sürü gazeteciyi Belgrad ormanlarına toplayıp orda ölümüne antreman yapması" gibi anekdotlar anlatılır.

2-Yaşar Duran
80'li yıllarımızın unutulmaz kalecilerindendir. İngiltere ile yaşadığımız 8-0 serisinin ilk maçına denk gelmiştir. Uzun yıllar Fenerbahçe'de oynamış, talihsizliği ise kariyerinin, Türk futbolunun kara yıllarına denk gelmesidir. Bir maçta 3 penaltı kurtarabildiği gibi, Fiorentina maçında baraj kurmaya çalışırken golu yiyince itiraz etmek için hakeme koşmuştur. Kendisi "Kova Yaşar" olarak da bilinir.

3-Zvan Lukovcan
Yugoslav enflasyonunun olduğu yıllarda Fenerbahçe'de iki sezon oynamış kalecidir. Yediği enteresan gollerin çoğu Beşiktaş maçlarına rastlar. Bir Galatasaray maçında gelen ortayı tutma veya yumruklamak yerine üst direğe tutunmasıyla, Uğur Tütüneker'in çok rahat bir gol atmasını da sağlamıştır. Lukovcan'ın el parmaklarının birinin protez olduğu söylenir.

4-Vukasin Petranovic
Trabzonspor'un kalesini korumuş, ardından başka takımlarda görev yapmış ve Simoviç'ten boşalan "Gol Şov" programıyla kariyerini tamamlayan Yugoslav kaleci, Trabzonspor'un 7-2 yenildiği Barcelona maçında uzaktan atılan dışarı giden toplardan birini içeri almayı başarmıştır. Gol Şov programının bir bölümünde bir izleyicinin telefonun tuşuna basmak suretiyle attığı penaltıyı kurtarmış, akabinde izleyicinin "kıpırdadı" itirazı üzerine tekrar edilen penaltıyı da kurtarınca, mağrur bir ifadeyle kameraları süzmüş ve yerine geçmişti.

5-Victor Griskov
Trabzonspor'a gelmiş Ukraynalı kalecidir. Trabzon'da oynamış en kötü kalecilerden biridir. Trabzonspor'un Lazio'ya elenmesine sebep olmuştur.

6-Jurkovic
Beşiktaş'ta oynamış, lakabı "Çuval" olan şişman, kısa boylu kalecidir. En önemli özelliği de atılan toplara çok geç atlamasıdır. Çekilen şutlara gol olduktan sonra uçarak nam yapan Jurkovic, kale arkasından çekilen tüm fotoğraflarda da bu olayın gayet açık görünmesiyle yeteneğini tescillemiştir.

7-Şanver Göymen
Altay'da tanınmış, iri yarı bir kalecimizdi. O yılların en çok gol yiyen kalecilerinden biridir Bidon Şanver. Birkaç sezon içinde sadece Galatasaray'dan yediği gollerin sayısı bazı kalecilerin bir sezonda yediği gollerden fazladır. Bu maçlar hakkında "Topu bir havada bir kalede gördüm" açıklaması zihinlerde yer etmiştir

8-Peter Kjaer
Beşiktaş'a 36 yaşında gelmiş, "Futbol hayatımı burda noktalamak istiyorum" diye demeç vermiş emekli kalecidir. İlk maçının 2. dk'sında gol yemiş, Beşiktaş'ta toplam 2 ay kalmış daha sonra da apar topar gönderilmiştir.

9-Nurettin Yıldız
Fenerbahçe'de yıllarca kah ilk 11'de oynamış kah yedekte beklemiştir. Kaleci kazağının altına eşofman altı giyen kaleci tipindendir. Fenerbahçe'de oynadığı yıllarda, Fenerbahçe'nin kötü olmasından dolayı hiç sivrilememiş bahtsız sezonlar geçirmiş, Antep'te mesai tüketmiştir

10-Fatih Uraz
Samsunspor'da parlamış bir dönem de Beşiktaş'ta da oynamış kalecimizdir. İngiltere'den 8 yediğimiz ikinci maçta kaledeki bahtsız isimdir. Daha sonraları sorulan "Nerde oynamak istersin?" sorusuna "İngiltere'de, kendimi İngilizlere ispat etmek istiyorum" diye yanıt vermiştir. Samsunspor'un takım olarak geçirdiği kazadan sonra eski formunu hiç yakalayamamıştır.

Ustaalioğlu
23.10.2008, 13:39

Hatırlamıyorum o kadar.

Atletico Madrid maci, Shuster'in onune dusmustu, su anki Real'in hocasi :))
Victor genel itibariyle fena kaleci degildi, Petkovic de oyle, Metin Aktas'in ilk donemleri harikaydi, sonra ne olduysa bozuldu baya...
Ama bize Tolga kadar beceriksiz bir kaleci gelmedi, bu kadar uzun sure de durmadi...

Recep Alkan
23.10.2008, 14:34
tolga ucuncu kalecılıge artık yavas yavas ıtılmelı kanaatındeyım. tony kaleye gecmelı artık. ıyı kalecımıdır bılmem. ama en azından artık gormelıyız. onur ıse cok daha fazla kaleye gecmelı arkdaslar. mıllı maclarda kendını gosterdı. bence cok yeteneklı bır kalecı. kı gecen sene son mac olan fener macını da hatırlayın. semıh delı olmustu. aslında kalecıden yana sorunumuz yok. bızım tek sorunumuz elımızdekını kullanamamak. bunu asarsak rahat ederız.

2000

Hasan Çelik
24.10.2008, 17:42
kalecilerimiz yeterli değil ne yazıkki,tolga iyi bir 2.kaleci olur ama slyvia bu takımın kalecisi değil.görünüşü kalecilere hiç benzemiyor daha çok sumo güreşçilerine benziyor

yns_emre61
24.10.2008, 18:07
kimse milosovski 'den bahsetmemiş =) oda bir numaralı kovaydı

ÜNAL
24.10.2008, 18:08
Elimizde Onur gibi yetek var yetenek!

Saflık etmeyelim.Daha iyisi için para dökmek yanlış..yanlış..!

ApoCaN28
24.10.2008, 18:09
kalecilerimiz yeterli değil ne yazıkki,tolga iyi bir 2.kaleci olur ama slyvia bu takımın kalecisi değil.görünüşü kalecilere hiç benzemiyor daha çok sumo güreşçilerine benziyor

Bu Sylvanın kariyerni bari okuyun ondan sonra yorum yapın...

ÜNAL
24.10.2008, 18:12
Ben Onur Recep Kıvrak'ı Karşıyaka maçlarından iyi tanıyorum.Karşıyakalılar üzüldü gittiğine..Trabzonspor'da ise ...

Yazık demekten başka birşey demek gelmiyor içimden.

Samet Yildirim
24.10.2008, 18:15
Ben Onur Recep Kıvrak'ı Karşıyaka maçlarından iyi tanıyorum.Karşıyakalılar üzüldü gittiğine..Trabzonspor'da ise ...

Yazık demekten başka birşey demek gelmiyor içimden.

Olamaz ! karsiyakadan gelmis TS gibi büyük camiada 25 senelik özlemin icerisinde 20 yasindaki cocuk 1.kaleci mi olacak...birakalim allahskina ya...sylva olmasa neyse derim tolga olacagina binkeren onur...ama sylva gibi tecrübeli sampiyonlar ligi oynamis kaleci varken yedekde otursun...tolgada tribüne...

Uzunoğlu
24.10.2008, 18:19
Olamaz ! karsiyakadan gelmis TS gibi büyük camiada 25 senelik özlemin icerisinde 20 yasindaki cocuk 1.kaleci mi olacak...birakalim allahskina ya...sylva olmasa neyse derim tolga olacagina binkeren onur...ama sylva gibi tecrübeli sampiyonlar ligi oynamis kaleci varken yedekde otursun...tolgada tribüne...

Bu nasıl bir mantıktır

Kaç kere Sylva yı izleme şerefine eriştin

Sürekliliğini bizzat takip ettin mi?

Mesela şu anda performansı ne düzeyde antrenman filan takip ettin mi?

Geçmişi iyi diye forma vereceksek o zaman alalım Pele yi ondan iyi geçmişe sahip kim var :)

Casillas kaç yaşında geçti kaleye

Bu mantık doğru sonuçlara ulaşmaz arkadaşım. Kim iyi ise o olmalı birinci kaleci...

ApoCaN28
24.10.2008, 18:40
Bi Maç Denicez Eğer iyiyse kalıcak deilse Zaten Onur Geçicek Muhtemelen Birbirimizi Kırmaya Gerek yok...

aaahmet61
24.10.2008, 19:01
arkadaşlar onur da iyi kaleci değil bunu kabul etmek lazım.slvya muamma.inşallah bu maçtaki maçta pozitif hareketler yapar

hakanhan
24.10.2008, 19:05
yemegin salcalisi kalecisinin tecrubelisi makbuldur:) tolga 2.5 senedir kalede tecrube edinememisse artik cok zor verin akcaabata yada karadenize 2 ci kaleci olsun.. futbol hayatini orda bitirsin..

Uzunoğlu
24.10.2008, 19:14
arkadaşlar onur da iyi kaleci değil bunu kabul etmek lazım.slvya muamma.inşallah bu maçtaki maçta pozitif hareketler yapar

Şu yargına nasıl ulaştın merak ediyorum

Onur'un sıkı bir takipçisimisin ?

Bu varmış olduğun yargıda pozitif verilerle mi hareket ettin yoksa işkembe-i kübradan gelen verilerimi ele aldın?

Mustafa Önder
24.10.2008, 19:17
Tony Silva varken neden hala kalecilerimizi tartışıyoruz anlamadım yok Onur 1.kaleci olsun yok Tolga kadroya alınmasın veya da devam etsin gibi anlayışlar Silva varken yanlış diye düşünüyorum.

Uzunoğlu
24.10.2008, 19:17
Tony Silva varken neden hala kalecilerimizi tartışıyoruz anlamadım yok Onur 1.kaleci olsun yok Tolga kadroya alınmasın veya da devam etsin gibi anlayışlar Silva varken yanlış diye düşünüyorum.

Kaç kere Sylva yı izledin?

İskender YILMAZ
24.10.2008, 19:25

Saçmalık ötesi bi yorum.. Sen var kabul et abi, benim niyetim yok..

Mustafa Önder
24.10.2008, 19:25
Kaç kere Sylva yı izledin?

Bu yorumu yapabilmek için Silva'yı izlemek şartmı?

Ayrıca Sadri Başkan'ın "Bu takıma büyük kaleci şart" diyerek aldığı bir kaleciyi izlemeye gerek varmı? Avrupanın önemli liglerin de oynamış, milli takımının kalecisi ve Afrikanın da en iyi kalecisi olarak gösterilen bir kaleciyi tartışmaya gerek varmı?

Uzunoğlu
24.10.2008, 19:29
Bu yorumu yapabilmek için Silva'yı izlemek şartmı?

Ayrıca Sadri Başkan'ın "Bu takıma büyük kaleci şart" diyerek aldığı bir kaleciyi izlemeye gerek varmı? Avrupanın önemli liglerin de oynamış, milli takımının kalecisi ve Afrikanın da en iyi kalecisi olarak gösterilen bir kaleciyi tartışmaya gerek varmı?

Pele,Maradona filan alalım tartışmaya gerek yok nasılsa :)

Büyük kaleci şart demiş başkanda transfer yapmış:) Büyük kaleciyi beleşe yedirmezler bize :)

Bu adam en son kulüp maçını kaç ay önce oynamış

Bunları takip etmeden atıp tutmak boş boş konuşmaktır...

ApoCaN28
Biz Tartışıoz ...

Keşke Tartışılacak zamanda tartışsak...

Küçük bişeyden yola çıkıp başladı bu tartışma...

Ahmet Kuru
Yahu takımdaki kalecilerden en fazla izlediğimiz ve yorum yapabileceğimiz kaleci Tolga...
Diğer iki kaleciyi toplam 10 maç izleyen var mı?
Sanmıyorum....
Onur'u geçen sezon ki iki maçlık performansla değerlendirirsek iyi kaleci ama Tolga'nın de öyle çok maçları oldu olmadı değil...
Bu değerlendirme 1-2 maçlık olamaz...Slyva içinde geçerli...
Muhtemelen bu hafta kalede o olacak..Bakalım nasıl bir performans sergileyecek göreceğiz...

Mustafa Önder
24.10.2008, 19:33
Pele,Maradona filan alalım tartışmaya gerek yok nasılsa :)

Büyük kaleci şart demiş başkanda transfer yapmış:) Büyük kaleciyi beleşe yedirmezler bize :)

Bu adam en son kulüp maçını kaç ay önce oynamış

Bunları takip etmeden atıp tutmak boş boş konuşmaktır...

Büyük kaleciyi yedirmezler bize ancak bu transferi yapıp yok gecici lisans yok bonservis bu sorunlarla da kimse uğraşmaz herhalde bizde.

Uzunoğlu
24.10.2008, 19:37
Büyük kaleciyi yedirmezler bize ancak bu transferi yapıp yok gecici lisans yok bonservis bu sorunlarla da kimse uğraşmaz herhalde bizde.

Sylva nın kariyerini hatta geldiği takımı bile google araması yapmadan cevap vereceğini sanmıyorum:)

Adı yabancı ya büyük kaleci:)

Bu adam iyi kaleciydi ama şu andaki durumu hakkında bir şey bilmiyoruz. Geçmişte yaptıklarını referans alacaksak Şota yı alalım gol sıkıntımız olmasın :)

Mustafa Önder
24.10.2008, 19:40
Sylva nın kariyerini hatta geldiği takımı bile google araması yapmadan cevap vereceğini sanmıyorum:)

Adı yabancı ya büyük kaleci:)

Bu adam iyi kaleciydi ama şu andaki durumu hakkında bir şey bilmiyoruz. Geçmişte yaptıklarını referans alacaksak Şota yı alalım gol sıkıntımız olmasın :)

Bakınız... Yönetimimiz işini bilerek yapan bir ekip. Kaç ay uğraşmadık mı Silva ile ilgili. Eğer verimsiz formsuz bir kaleci olsa o kadar ay neden uğraşılsın. Teknik ekibimiz, yönetimimiz herhalde o kadar hatalı değiller. Ben bundan bahsediyorum. Silvanın kaç maç oynayıp oynamadığı beni ilglendirmiyo açıkcası şu aşama da. Ben Yönetimin bu transferi gerçekleştirirken "maksat muhabbet olsun transfer olsun" anlayışından uzak olduğunu düşünüyorum. Boş adım atmamışlardır.

Uzunoğlu
24.10.2008, 19:49
Bakınız... Yönetimimiz işini bilerek yapan bir ekip. Kaç ay uğraşmadık mı Silva ile ilgili. Eğer verimsiz formsuz bir kaleci olsa o kadar ay neden uğraşılsın. Teknik ekibimiz, yönetimimiz herhalde o kadar hatalı değiller. Ben bundan bahsediyorum. Silvanın kaç maç oynayıp oynamadığı beni ilglendirmiyo açıkcası şu aşama da. Ben Yönetimin bu transferi gerçekleştirirken "maksat muhabbet olsun transfer olsun" anlayışından uzak olduğunu düşünüyorum. Boş adım atmamışlardır.

Ersun Yanal'ın yabancı kaleci konusunda tavrını o transfer döneminde bilmeden boşa atıp tutuyorsun.

Her yaptığımız transfer doğrudur demek kusurlu bir tutum...

Ben kimseye yüzde yüz güvenmediğim için şüpheyle bakıyorum sen yüzde yüz güveniyorsan kaderinle başbaşa bırakıyorum seni :)

Ben ortadaki performansa bakarım. Formsuz ise ve daha zamana ihtiyacı varsa Sylva yı rezil etmenin anlamı yok...

Mustafa Önder
24.10.2008, 19:52
Ersun Yanal'ın yabancı kaleci konusunda tavrını o transfer döneminde bilmeden boşa atıp tutuyorsun.

Her yaptığımız transfer doğrudur demek kusurlu bir tutum...

Ben kimseye yüzde yüz güvenmediğim için şüpheyle bakıyorum sen yüzde yüz güveniyorsan kaderinle başbaşa bırakıyorum seni :)

Ben ortadaki performansa bakarım. Formsuz ise ve daha zamana ihtiyacı varsa Sylva yı rezil etmenin anlamı yok...

Ben her transfer doğrudur demiyorum sen olaya o kadar olumsuz bakıyorsun ki işte bu yüzden bunları dedim neyse renktaş çok fazla tartışmanın alemi yok diye düşünüyorum.

Harun
24.10.2008, 19:55
Yahu takımdaki kalecilerden en fazla izlediğimiz ve yorum yapabileceğimiz kaleci Tolga...
Diğer iki kaleciyi toplam 10 maç izleyen var mı?
Sanmıyorum....
Onur'u geçen sezon ki iki maçlık performansla değerlendirirsek iyi kaleci ama Tolga'nın de öyle çok maçları oldu olmadı değil...
Bu değerlendirme 1-2 maçlık olamaz...Slyva içinde geçerli...
Muhtemelen bu hafta kalede o olacak..Bakalım nasıl bir performans sergileyecek göreceğiz...

Aynı hataya Metin Aktaş döneminde de düşmüştük.Kalemiz artık 10 yıl emin ellerde diyorduk.Sadece fb maçında yaptığı kurtarışlar sonrası içindi bu.Ve sonrasını hepimiz biliyoruz.Kaleci konusu hassas bir konu.Belki birkaç maçla kalitesini yeteneklerini anlayamayabiliriz.Fakat Bir Cordoba'nın gerek topu oyuna sokuşu gerekse degajını,Tolga'dan çok rahat bir şekilde ayırabiliriz.
Ben Onur'a bu konuda güveniyorum açıkcası.

Terzioğlu
24.10.2008, 19:55
Sylva'nin su anki durumunu bilmiyorum ama daha gecen sezon Fransa Ligi'nin en iyi kalecileri arasinda gösteriliyordu.

Ustaalioğlu
24.10.2008, 20:03
Bence ilk sezonun ilk yarisinda Sylva kaleci olsun, 2. yari Onur kaleye, arkasinda da Sylva olsun yine, 3. kaleci icin genc bir kaleci alinsin....
tolganin adini bile duymak istemiyorum, hasan ucuncunun yanina...

mashal61
24.10.2008, 20:30
Artık Sylva' yı izleyelim antep maçında. Onur yedeğe gelsin, Tolga da tribüne.

Sylva fahiş hatalar yapmadığı sürece kalede kalsın. Olmadı Onurla Sylva yer değiştirsin.

Ama tahminimce Ersun hoca böyle yapmaz Onur' u sene boyunca tribünde izleriz. 2 sene sonra sözleşme yenilenmez ve Onur başka bir takıma gidip kendini ispat eder. Sonra geri almak için bir çuval para veririz.

Terzioğlu
24.10.2008, 20:42
Artık Sylva' yı izleyelim antep maçında. Onur yedeğe gelsin, Tolga da tribüne.

Sylva fahiş hatalar yapmadığı sürece kalede kalsın. Olmadı Onurla Sylva yer değiştirsin.

Ama tahminimce Ersun hoca böyle yapmaz Onur' u sene boyunca tribünde izleriz. 2 sene sonra sözleşme yenilenmez ve Onur başka bir takıma gidip kendini ispat eder. Sonra geri almak için bir çuval para veririz.
Onur Ersun hoca'nin israrla istedigi bir kaleciydi. Böyle bir durumun olacagini sanmiyorum.

Samet Yildirim
24.10.2008, 22:52
Bu nasıl bir mantıktır

Kaç kere Sylva yı izleme şerefine eriştin

Sürekliliğini bizzat takip ettin mi?

Mesela şu anda performansı ne düzeyde antrenman filan takip ettin mi?

Geçmişi iyi diye forma vereceksek o zaman alalım Pele yi ondan iyi geçmişe sahip kim var :)

Casillas kaç yaşında geçti kaleye

Bu mantık doğru sonuçlara ulaşmaz arkadaşım. Kim iyi ise o olmalı birinci kaleci...

Sagolsun KANAL A veriyor maclari ve 2-3 mac takip edebildim ...sampiyonlar ligi maclarinda manchestere akrsi izledim alman sifreli kanalin sayesinde...

etmeme gerek yok tolganin hali ortada...

cassilas kimin arkasinda yetisti ve kaleye gecti ???

pele yaslanmasa hemen alirdim:):)

Bayundur Han
24.10.2008, 23:11
Onurmu, Sylvami yada Senol gunesmi artik kim gecerse gecsin kaleye. Tolga kaleden ciksinda. Tolganin fizigi uzerinde calismasi gerek. Guc calismasi lazim. Sonra tas gibi bir donus yapar hepimiz alkislariz. Galatasaray macinda yuzunu gordum sanki 1 hafta uyumamis gibiydi. Kendine guven kazanmasi gerek. Kalede guven vermiyor

Ali Tunahan Güllü
24.10.2008, 23:20
bence sylva 1.kaleci 2.kaleci onur tolgada 3.kalece osun

Cafer Bulur
24.10.2008, 23:25
G.antep macinda kalemizi kim koruyacak acaba?
Ben su an icin yüzde yüz sylva diyemiyorum.
Tolga da duruma göre oynatilabilir.Bende artik tolga yi istemiyorum ama ersun yanal onu kazanmak adina bir sürpriz yapabilir mi diye düsünmekten kendimi alamiyorum:)

Ömer SEVİNÇ
25.10.2008, 00:06
Arkadaş bu adam sürekli kötü oynadıkça onu kazanmak için oynatacak mıyız? Ne gibi bir yetenek belirtisi gösterdi de nesini kazanacağız yahu?

Serdar A
25.10.2008, 00:14
Bir futbolcuyu kazanmak için yapılan tek hamle onu ısrarla oynatmak değildir . Ne zaman oynatacağını ne zaman oynatmayacağını bilmektir .

Erdal DİLEK
25.10.2008, 00:22
tolganın kaley gecmesini bende istemiyorum ama artık onuda rencide etmeyelim, sonucta bzizim kalecimiz durumunda, bize yakışan bütün topcularımızı sahay cıktı mı alkışlamak, yedek yede trübinde olsa da dahil,

ilhan
25.10.2008, 01:22
Erdal abinin dediği gibi, artık Tolga'yı da yerin dibine sokmayalım. Galatasaray maçı sonrası hepimiz üzgündük, gergindik ve yeterince hırpaladık sözlerimizle Tolga'yı. Hepimiz Trabzonspor'un başarısını düşünüyoruz. Tolga'da bunu istiyor ve çalışıyor ama elinden gelen bu ise kulübeye geçecektir.

Ben ısrarla Onur üzerinde duralım diyorum. :)

hodlu
25.10.2008, 01:43
Şu saatte yalvarıyorum.Allah rızası için Şu Tolga acilen kovulsun şu takımdan.Sanmayın bu hafta yenildik diye, bu çocuk kaleci olamaaaaaaaaaz...

İleli
25.10.2008, 01:47
benim anlamadigim sylva 2 haftadir takimla ama 11e alinmadi, oynamicaksa niye alindi..gecen hafta ersun hoca ilk golde tolgaya baya sinirlenmisti belliydi, pazar gunu tony oyle boyle kalede olacak bence..

hodlu
25.10.2008, 02:04
Meltem tv de Lemi vardı bu hafta.Bir sürü taraftar Tolga ile ilgili her şeyi söyledi ama o da katılmadı bize.Yahu beyler bizim görmediğimiz ne var bu adamda birisi yazsın lütfen...

Lumcera
25.10.2008, 08:50
Arkadaş bu adam sürekli kötü oynadıkça onu kazanmak için oynatacak mıyız? Ne gibi bir yetenek belirtisi gösterdi de nesini kazanacağız yahu?
Haklısın arkadaşım.Buna en güzel örneği dün gece maçın son 30 dakkasına baktığım bjk-sivas maçını örnek vereceğim.Kalecileri akın,hani şu intertotoda hatalı gol yiyen kaleci.Fakat dün gece izlediğim kadar hatalarını düzeltmiş ve kalede güven veren bir görünüme sahip oldu.Üstelik bjk'nın stadında, o atmosferde.İşte bu ne demek oluyor.Kötü oynayana bir şans verirsin oda değerlendirmeye çalışır.Akın değerlendirdi.Bizim tolgaya gelirsek,sürekli hata yapıyor artık değerlendirmeye almamak lazım.Acil olarak yeni kalecimizi kaleye koymak lazım.Çünkü bu saatten sonra puan kaybına kimse tahammül edemez.

ÖmerFarukYılmaz
25.10.2008, 08:59
Haklısın arkadaşım.Buna en güzel örneği dün gece maçın son 30 dakkasına baktığım bjk-sivas maçını örnek vereceğim.Kalecileri akın,hani şu intertotoda hatalı gol yiyen kaleci.Fakat dün gece izlediğim kadar hatalarını düzeltmiş ve kalede güven veren bir görünüme sahip oldu.Üstelik bjk'nın stadında, o atmosferde.İşte bu ne demek oluyor.Kötü oynayana bir şans verirsin oda değerlendirmeye çalışır.Akın değerlendirdi.Bizim tolgaya gelirsek,sürekli hata yapıyor artık değerlendirmeye almamak lazım.Acil olarak yeni kalecimizi kaleye koymak lazım.Çünkü bu saatten sonra puan kaybına kimse tahammül edemez.

O hatalı golleri yiyen Volkan Ünlü idi...:)Ve şuan kadroda bile değil...

Lumcera
25.10.2008, 19:18
Doğrudur.Yanlışım var o zaman :) Fakat akınıda pek bilmesekte dün gece ki kaleceği izlediğim kadar güzeldi.Demek istediğim koca bir klup TRabzonspor senelerden beri iyi bir kaleci sorunu çekiyor.

mensure 61
26.10.2008, 01:08
İnşallah Sylva ilk maçında bizi hayal kırıklığına uğratmaz :(

ÜNAL
27.10.2008, 15:37
Sadece Sylva ile olmaz ki.Onur'u da denemesi görmesi lazım.

İskender
27.10.2008, 18:12
Sylva kısa vadede kaselimizi devralabilecek tek kişi...

Onurun ve tolganın sabretmeleri için önlerinde zaman var,ama benim yok...

Recep Alkan
27.10.2008, 18:15
Sylva kısa vadede kaselimizi devralabilecek tek kişi...

Onurun ve tolganın sabretmeleri için önlerinde zaman var,ama benim yok...

bence tony ıyı kalecı. hatalı gıbı gorunsede adam sol ayakla topa vuramıyor. dıkkat edersenız top adamadan donen top da sol ayagına geldı. daha sonra sag ayagına gelen her topu nerdeyse karsı kaleye kadar gonderdı. tolga bence yavas yavas gonderılmelı bu takımdan. onur cok ıyı bır kalecı. umıt mıllıde neler yaptıgını bılıyoruz. gecen senekı fener macıda ortada

Samet Yildirim
27.10.2008, 18:36
tony sylva iyi baslangic yapti...ilk dakikalarda hata yapti ama olur öyle seyler...yinede güven verdi bana...

EN ÖNEMLISI KALECII DURUSU VAR !!!

Recep Alkan
27.10.2008, 21:39
tonynın herseyden once kendısıne guvenı tam. yanı pozısyonarda cıkmaktan korkmuyor, atılıyor yıldırım kardesımın dedıgı gıbı bır kalecı dusuru var. o ılk baslarda yaptıgı hatalar ıse ıkı gerı pasında sol ayagına atılması. ılerleyen dakıkalarda gorduk sag ayagına atılan toplarda topu karsı kaleye kadar gonderdı. tabıkı kalaye cok gecmemesının etkısı var yabancılık cekmesınde. ama oynadıkca daha ıyı olacak ınsallah !!!

okg_53
27.10.2008, 22:06
tony sylva iyi baslangic yapti...ilk dakikalarda hata yapti ama olur öyle seyler...yinede güven verdi bana...

tolgayı izlemekten alıştık topun kaleciden sekmesine.
sylva sert şutu hiç sektirmeden 2 eli ile tuttunca,sandım sylva'nın elinde yapışkan var.

Yavuz Hasan
27.10.2008, 22:21
dikkatinizi çektimi bilmem ama topu oyuna hızlı ve doğru sokuyor tony

Cafer Bulur
27.10.2008, 22:22

Sylva nin hatali gol yememesini iyi baslangic olarak degerlendirebiliriz.
Macin basinda yaptigi hatanin gol olmamasi kendisi ve Trabzonspor adina büyük sansti.
Ilk macinda heyecanli ve tutuk gözüktü,iyi ki fazla is düsmedi.
Önümüzdeki kupa ve belediye maclarinda sylva icin daha net seyler söyleyebiliriz.

Kara Mert61
28.10.2008, 01:57
as kalecimiz sylva veya onur olmalı..3. kalecimizz tolga olmalı..onur gibi yeteneği 3.kaleci konumuna düşürerek kaybediyoruz bence..tolga bu takıma yakışmıyor..

hüseyin1975
28.10.2008, 08:05
Ligde Sylva, Kupada Onur oynamali.

Engin Koltuk
28.10.2008, 08:31
Sylva bana güven verdi. Herkes hata yapar ancak "temel yetenekler"i iyi bir kaleci gibi gözüküyor. Morali yüksek tutulursa çok iş yapar.

omondoles
28.10.2008, 08:39
Kaleci dediğin bunun gibi ceza sahasına hakim olur.

Süleyman50
28.10.2008, 08:52
tony slyva,bundan sonra kalecimiz sensin....... sana güveniyoruz kaleci dediğin duruşundan bile belli olur..........

KUTADGU
28.10.2008, 10:36
Ligde Sylva, Kupada Onur oynamali.

Bu görüşe katılmamak elde değil.

Ancak, bakıldığında elimizde Slvya gibi kalecimiz varsa,
Her maç tahtaya ilk olarak onun ismi yazılmalı.

Slyva'nın alternatifinin de Tolga değil Onur olacağı açıkca görülmeli.

Tolga'mız, biricik evladımız Milli Takım'ın üçüncü kalecisi olmaya devam edebilir.

Atakan
28.10.2008, 10:43

Katılıyorum.Tolga varken kalede saf saf bekliyordu, Song'u Egemen'i zor durumda bırakıyordu.Sylva ceza sahasında her yerde.:D

61trabzonomer
28.10.2008, 10:48

Kesinlikle, çok pozitif bir etki takım için defansın sürekli geri gelmesini engellemiş oluyor böylece arkaya giden topları topluyor.

Ali Haydar
28.10.2008, 15:42
Sylva ceza sahasında her yerde...Doğru adam ilk maçında bile tereddüt edmeden risk alıyor...Kaleci dediğin rakibinden korkmamalı hatta onun üstüne yürümeli aynı Sylva gibi...:D:D:D

ApoCaN28
28.10.2008, 15:45
İlk Hatasu bnece önemli değildi sonrasında toparladı durumu Güvenimiz var sylva'ya...

AKSOY_61
28.10.2008, 15:50
ben maçtan önce bu başlık mıydı bilmiyorum slyva hata yapabilir demiştim.
bu çok normal bence adamın ilk maçı.Sonrasında bana güven verdi açıkcası.

Şahinoğlu
28.10.2008, 15:53
Meltem tv de Lemi vardı bu hafta.Bir sürü taraftar Tolga ile ilgili her şeyi söyledi ama o da katılmadı bize.Yahu beyler bizim görmediğimiz ne var bu adamda birisi yazsın lütfen...

Lemi'nin futbol anlayışına bakmak lazım , aynı Lemi Karadeniz Tv'de Gayse maçı öncesi umarım Ersun Hoca Tayfun'u sağ beke Serkan'ıda onun önüne koyar dedi yoksa fark yiyebilir Trabzon dedi Gayse'den sonuç malum hocada sanki Lemi'yi dinledi Tayfun'u koydu sağbeke ve tabi 25 dakika zor dayandı , Lemi,Serdar Bali,vs içimizden yetişen futbolcular zamanında kendilerine Trabzonspor camiasının sahip çıkmamasından dolayı (kendilerine göre) hep içlerinde böyle bir duygu var ve şu anki takımdaki Trabzon kökenli futbolculara toz kondurmuyorlar yeteneklisinede yeteneksizinede genelde yeteneksizler tabiki Tolga'nın Tayfun'un bu takımda oynaması Trabzon'a ihanettir artık.

Hüseyin İlkin
28.10.2008, 16:05
Yahu gözümüz kaleci gördü nihayet ...

Teşekkürler Tony :)

Hekimoğlu
28.10.2008, 16:16
sylva maçı yaşıyor ceza sahasına hakim ve çevik.ilaç olacak gibi.

ÜNAL
28.10.2008, 16:17
Tolga'nın satılması şart bu noktada..beklemesine gerek yok.

Bulut61-34
30.10.2008, 02:57
Hani vardırya sevmediğiniz ve hasetle beklediğiniz biri hata yapsa da elimize bir koz verse diye beklersiniz.
İşte bazılarına o şans doğdu.
Hatanın hata olup-olmadığı bile tartışılacak durumdayken fırsatı kaçırmak istemeyenlere gün doğdu. Hastalıklı bir ruh hali bu bence.
Onur'u seyrettiğim kadarıyla EN AZ Tolga ayarında bir kaleci. Belki kaleye geçtiğinde çok maç kurtaracaktır. Ama bu söylediklerim Tolga'ya yapılan haksızlıklara asla bahane olamaz, olmamalı.
Sylvia konusunda çok net değilim. Sanki Metin Mert'in siyah ve biraz daha kalitelisi gibime geliyor. Bizim tarfatar sever böyle kalecileri, 96 yılında da bir Bursa maçında yaptığı kurtarışlar yüzünden Fenerle oynadığmız maçta kalede yer aldı ve bizi yakan adamlardan biri oldu. Keşke o maçta Nihat kalede olsaydı. Ama o zamanda taraftarımız aynı kafadaydı, kendine sempatik geldi mi tamamdır, hataları çok göze batmaz.

Söz uçar yazı kalır.
Hatırlatmak gerek.

Emirhan Makul
30.10.2008, 03:00
Bugünkü 2. Golde Hatası vardı Bence Ama olsun Kaleci Kalede Güven veriyor.

Attığı degajlar ve Autlar Nokta Atışı Gibi tak yerinde.

Tecrübe ya !

mehmet83
30.10.2008, 03:23
Bugünkü 2. Golde Hatası vardı Bence Ama olsun Kaleci Kalede Güven veriyor.

Attığı degajlar ve Autlar Nokta Atışı Gibi tak yerinde.

Tecrübe ya !
Dedigine katiliyorum Emirhan. Kalemizde gercek bir kalecimiz oldugunu gormek gercekten cok degisik bir duygu:D Bu duyguyu hayatimda hic yasamamistim:D

Uğurtan
30.10.2008, 06:27
Ben gazetelerin yazdığının aksine hala hatalı bulmuyorum.. Kalede herşeye rağmen güven verdiği bir gerçek.. Tek şansızlığı defansımızın formsuz dönemine denk gelmesi..

Recep Alkan
30.10.2008, 07:51
tony herseye ragman tolga gıbı elını bır pozısyona uzatayım mı uzatmayayım mı arasında kalmıyor. bu bıle tecrubenın ve kendıne guvvenın gostergesıdır. daha ıyı olacak. yedıgı gollerde genelde defans hatası olan goller zaten

Süleyman50
30.10.2008, 08:16
dünkü maçta hatalı goller yedi bu doğru ama herşeye rağmen kalede güven veriyor.........

Hüseyin Bağdat
30.10.2008, 08:20
tony herseye ragman tolga gıbı elını bır pozısyona uzatayım mı uzatmayayım mı arasında kalmıyor. bu bıle tecrubenın ve kendıne guvvenın gostergesıdır. daha ıyı olacak. yedıgı gollerde genelde defans hatası olan goller zaten
İkinci gölü görmedin herhalde kardeş.Elini topa uzatsa dokunacak o ala topun kendsine gelmesini bekliyor. Yediği üç goldede hatalıydı...
Madem kalede deneme tahtasına döndük Onur'uda deneyelim Belediye maçında...

Engin Koltuk
30.10.2008, 08:31
Bence Tony iyi bir kaleci ve gollerde pek hatalı bulmadığımı söylemeliyim. Kaleyi götürecektir bu sene.

Recep Alkan
30.10.2008, 08:33
İkinci gölü görmedin herhalde kardeş.Elini topa uzatsa dokunacak o ala topun kendsine gelmesini bekliyor. Yediği üç goldede hatalıydı...
Madem kalede deneme tahtasına döndük Onur'uda deneyelim Belediye maçında...

kardesım bu tarz goller reflex gerektıren gollerıdr her zaman. orda kımın aklına gelırdı songun o topa vurduracagı. adam beklemıyordu ve sonucunda da golu yedık. ılk gol o kadar adamın ıcınden o topun anteplılerde kalması ıdı. ucuncu gol ıse tamamen cale hatasıdır. o topa mudahele etmelıydı.

Cengiz Çubukcu
30.10.2008, 08:47
İlk maçı neyse de dünkü maçta 3 gol yemiş bir kaleci size nasıl güven veriyor anlamadım :) bu nasıl bir his ....acaba Tolganın ahı mı tutacak bizi ?

Ümit Tekşan
30.10.2008, 08:50
Tony'in yan toplarda biraz zaafı vardı. Ama genelde iyi oynadı özellikle topu oyuna sokuşu çok hızlı sahayı iyi görüyor.

bkandil
30.10.2008, 08:55
İlk maçı neyse de dünkü maçta 3 gol yemiş bir kaleci size nasıl güven veriyor anlamadım :) bu nasıl bir his ....acaba Tolganın ahı mı tutacak bizi ?
Tolga'nın ahı mı? Bizim ahımız Tolga'yı tutmadıysa, Tolga'nın ahı kimseyi tutmaz kardeşim. Tolga da ilk maçında çok yemişti... Ayrıca Sylva'nın çok üstün bir kaleci olduğunu da düşünmüyorum. Güven duyduğum tek kalecimiz Onur, ama bu defans ile kaleye geçerse ona da yazık edeceğiz diye korkuyorum. Oynadığımız son 5 maçta yediğimiz 11 golün ilk sebebinin defans olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki sezon başında "rakipler bizim orta sahayı geçerse şükretsinler" diyecek kadar güvendiğimiz bir orta saha ve defans kadrosu olduğunu düşünüyorduk çoğumuz.

Tayfun Aydın
30.10.2008, 08:58
Valla ben pek bişey görmedim benim tahminim 2.yarı kaleye Onur geçer geçtiğiylede kalır orda.Bizim ilerki 10 yılın kalecisi Onur olacaktır Tolga kesinlikle değil.Onur un slva dan öğrenebildiği kadar çok şey öğrenmesi lazım.Özellikle de topu oyuna çabuk sokması ve noktaya topu ayakla atabilmesi.

Cengiz Çubukcu
30.10.2008, 09:01
Tolga'nın ahı mı? Bizim ahımız Tolga'yı tutmadıysa, Tolga'nın ahı kimseyi tutmaz kardeşim. Tolga da ilk maçında çok yemişti... Ayrıca Sylva'nın çok üstün bir kaleci olduğunu da düşünmüyorum. Güven duyduğum tek kalecimiz Onur, ama bu defans ile kaleye geçerse ona da yazık edeceğiz diye korkuyorum. Oynadığımız son 5 maçta yediğimiz 11 golün ilk sebebinin defans olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki sezon başında "rakipler bizim orta sahayı geçerse şükretsinler" diyecek kadar güvendiğimiz bir orta saha ve defans kadrosu olduğunu düşünüyorduk çoğumuz.

problem takım savunmasında , 4 kişi ileride bekliyor orta saha bitmiş, defans ne yapsın ?

bkandil
30.10.2008, 09:08
problem takım savunmasında , 4 kişi ileride bekliyor orta saha bitmiş, defans ne yapsın ?
Asıl olay bu zaten.
Dün Umut oyuna girdikten sonra oyun 4-1-1-4 oldu. 4 kişi ileride sadece top bekliyor. Antep topu defanstan alıp 6 kişi bizim defansa yükleniyor, kaldı ki 4'e 4 geldiklerinde bile iyi pas yaparak bizim defansı etkisiz hale getirdiler. 3. golde yanlış hatırlamıyorsam korner kullanıldı, Ferhat uzaklaştırdı, topun arkasından giden kimse yok, top döndü geldi gol oldu.

halil ibo
30.10.2008, 09:29
Açıkçası kalede daha çok güven veren tecrübeli bir eldiven bekliyordum.Akşamdan beri hayal kırıklığı yaşıyorum.Tolgavari hatalar yaptı.Umarım kısa vadede yanıltır bizleri...

Dursun Kaplan
30.10.2008, 09:30
Dedimya bize ağzıyla kuş tutan,pardon top tutan kaleci lazım.. O zaman belki beğeniriz..:cool:

Adil ÖZGÜR
30.10.2008, 09:46
Hiçbir arkadaşımın yazısını eleştirmek maksatında değilim.

Antep maçını seyir ettim. Gördüklerimin başında Egemen'in yokluğunda kalecimiz aciz kalıyor.

Song'un yaptığı iki hata gol ile sonuçlandı. Giraya iyi değildi demek de büyük haksızlık olur.

Bana göre Tony güzel değildi demekte çok büyük haksızlık olur. Zira birinin yaptığını biri çeksin, başkaları değil.

Orta sahayı boşaltırsan kardeşim, defansta olurmu performans. ??

CAFER ÖZER
30.10.2008, 10:03
Tony değerlendirmek İçin henüz erken,
Daha yeni takıma alışıyor,Daha yeni defansta Kim neler yapıyor,Kim nerde duruyor Bunları çözmeye çalışıyor,Evet Dün yediği gollerin 2 tanesi Defansla Uyum sorunu olduğundan hatalı olarak yendi.
Fakat Şu bir gerçekki Tolgadan Kötü değil.

Mustafa OK
30.10.2008, 11:06
tony hatalı diyoruz ama iki maçtada tolgada olmayan güveni veriyor buda ileride takımı olumlu yönde etkiler şuan takım konple kötü oynuyor tek tek futbolcuları suçlamak yanlış olur heleki iki maç oynamış kaleciye biraz zaman gerekli...

shadow61
30.10.2008, 11:21
Onur Kıvrak'a şans verilme zamanı geldi artık..

Burak_52
30.10.2008, 20:48
onur geçsin kaleye
rıdvan dilmen öve öve bitiremiyo keşke oynasa

Kasım Hilal
30.10.2008, 21:05
Hemen Onur demeye başladıysak Tony'yi boşa aldık o zaman..
Devre arasında Tolga'yı en kötüsü kiralamalıyız..
BU olmazsa hem Tolga'yı hem de Onur'u kaybedebiliriz..

Ahmet Faruk
30.10.2008, 21:42
Yahu biz hiç akıllı bir gol yemeyecek miyiz. Yani, "Ne yapalım, o topa kimse birşey yapamazdı" diyebileceğimiz bir gol olmayacak mı. Hep ikinci sınıf, ucuz hata golleri. O kadar uğraş atama, ama iki hataya kurban git, olacak şey değil.

Cafer Bulur
30.10.2008, 21:50
3 tane iyi kalecimiz var ama hepsini zayif oldugu noktalar mevcut.
Tolga kötü bir kaleci degil ama eksiklerini gideremedi.
Onur refleskleri iyi olan ama yan top zaafiyeti olan bir kaleci.
Sylva da iyi bir cizgi kalecisi gibi duruyor ama onunda hata yapmaya cok müsait bir kaleci oldugunu düsünüyorum.
Su anda önde olan sylva dir .Ama ilk 2 macinda yaptigi hatalara devam ederse sylva nin yine kesik yemesi muhtemeldir bana göre.
Sezon basinda almamiz gereken kaleci sylva degil ,ceza sahasina hakim bir kaleci olmaliydi.

AYDIN KANTEKIN
30.10.2008, 22:08
Trabzonspor un sorunu kaleci degil transferde yapilan "bana" göre yanlislar.okadar örnek varki saymakla bitmez en iyisi sizlerde benim kadar bilirsiniz,slm.

Kasım Hilal
30.10.2008, 22:11
3 tane iyi kalecimiz var ama hepsini zayif oldugu noktalar mevcut.
Tolga kötü bir kaleci degil ama eksiklerini gideremedi.
Onur refleskleri iyi olan ama yan top zaafiyeti olan bir kaleci.
Sylva da iyi bir cizgi kalecisi gibi duruyor ama onunda hata yapmaya cok müsait bir kaleci oldugunu düsünüyorum.
Su anda önde olan sylva dir .Ama ilk 2 macinda yaptigi hatalara devam ederse sylva nin yine kesik yemesi muhtemeldir bana göre.
Sezon basinda almamiz gereken kaleci sylva degil ,ceza sahasina hakim bir kaleci olmaliydi.

Aksine Sylva ceza sahasına hakim bir kaleci..
Çok büyük hatalar da yapmaz ama refleksleri çok zayıf..
Ve onun da yan top zaafiyeti var..

Onur yetenekli ama çözez daha..

Tolga'nın iki sorunları ise daha çok kafasında...
Yersiz heyecanlanıyor, çok endişeli duruyor..
Bu da oyunu başlatmasında, geri paslarda büyük bir dezavantaj bizim için..

Cafer Bulur
30.10.2008, 22:15
Aksine Sylva ceza sahasına hakim bir kaleci..
Çok büyük hatalar da yapmaz ama refleksleri çok zayıf..
Ve onun da yan top zaafiyeti var..

Onur yetenekli ama çözez daha..

Tolga'nın iki sorunları ise daha çok kafasında...
Yersiz heyecanlanıyor, çok endişeli duruyor..
Bu da oyunu başlatmasında, geri paslarda büyük bir dezavantaj bizim için..
Sylva ceza sahasina hakim bir kaleci diyorsun ama yan top zaafiyeti var diyorsun.
Benim bildigim ceza sahasina hakim olmanin en önemli sarti yan ve hava toplarinda basarili olmaktir.
Bunu yapamayan bir kaleci ceza sahasina hakim olamaz.

Kasım Hilal
30.10.2008, 22:17
Şöyle söyleyeyim..
Duracağı yeri iyi biliyor ve bunun akabinde topları genellikle akrobasik hareketlerle tutmuyor..
Sanki her top onun kucağına atılıyormuş gibi..
Çizgiye çok fazla yaslanıp kalan biri de değil aslında..

Harun Karadeniz
30.10.2008, 23:21
sylva bna hiç güven vermiyo belkide alışamadı ama o tücrübedeki bi adamın yapacağı hatalar değil bunlar ben alışamama mazeretini kesinlikle kabul etmiyorum

kudu_61
31.10.2008, 07:01
sylva yı malesef geldiği günde beğenmemiştim hala yanılmayı çok istiyorum ama bence haklı çıkacağım illede onur ve tolga

b_m_61
01.11.2008, 00:35
sylva ilk 11, onur yedek, tolga 3. kaleci.tony sylva'ın performansına göre onur'a şans verilebilir ama tolga bu takımın kalecisi değil 3 senedir söylüyorum bunu.hiçbir zaman umut vermeyen tolga ve jeffersona 3 sene sabreden bu arkadaşlar; fransa liginde 10 sene oynamış, şampiyonluk yaşamış, şampiyonlar ligi tecrübesine sahip, 2 kere afrikada yılın kalecisi seçilmiş tony sylva'yı 1 2 maçta infaz edersek mantık dışı olur.

bence şuanda uyum sürecinden geçiyor kısa sürede atlatabilir.iyi kaleci olmasaydı dünyanın sayılı liglerinden birinin, en iyi birkaç kalecisinden birisi olarak gösterilmez.önceden izlediğim birkaç maçı da var o zaman da beğenmiştim.

cabri
01.11.2008, 03:34
Tony güven veriyor..

Tolga ya geri pas atmaya korkan takım arkadaşları Tony i geri pasa boğuyor :)

Dursun Kaplan
01.11.2008, 09:08
Hala Tolga diyen renkdaşlar var aramızda.. :eek:

Ustaalioğlu
01.11.2008, 10:12
Acaba kaleci antrnorunde mi is yok!!!

Travelair
01.11.2008, 11:03
Gelmesini istememiştim. Hala da beğenmiyorum. Ama bu aşamada Sylva'da ısrar edilmeli

Adil ÖZGÜR
01.11.2008, 11:08
Sylva yediği 3 golün iki tanesinde Song'un bariz hatası var. Alınan yenilgide ben kalecimizde hata göremedim. Dur bakalım, dün bir bugün 2, Tolgada ben saçlar, ne başlar gitmemişmiydi?

oguzkoc
01.11.2008, 13:05
Gelmesini istememiştim. Hala da beğenmiyorum. Ama bu aşamada Sylva'da ısrar edilmeli

seninle birlikte gelmemesini ısrarla isteyen biri de bendim :) ama malesef ısrar etmek zorundayız..

Zafer BİLGİN
01.11.2008, 13:07
Tony bana güven veriyor.

Sefaenes
01.11.2008, 13:07
Acaba kaleci antrnorunde mi is yok!!!
bunu bende düsünuyorum 3 seneden beri kalecilerimizde bir ilerleme yok aksine ayni hatalari tekrar yapiyorlar. Bizim kalecilerin reflexleri cok zayif

Hüdai Pervaneli
01.11.2008, 13:24
bunu bende düsünuyorum 3 seneden beri kalecilerimizde bir ilerleme yok aksine ayni hatalari tekrar yapiyorlar. Bizim kalecilerin reflexleri cok zayif

3 senden beri top oynyuorum ve ilk macima kalecilikle cikdim reflexlerimbenimde yavas di ama zamanla gelistim

ve 17 yasinda A takimda oynadim

Demek istedigim kendini gelistirmek isteyen herkes gelisir benim gibi
Gelismek istemez gelismez orneginiz tolga

Ustaalioğlu
01.11.2008, 13:33
Sylva yediği 3 golün iki tanesinde Song'un bariz hatası var. Alınan yenilgide ben kalecimizde hata göremedim. Dur bakalım, dün bir bugün 2, Tolgada ben saçlar, ne başlar gitmemişmiydi?

tolga o macta bunlarin uzerine 2 tane daha yerdi, hem de erkenden yerdi, biz golu bile atamazdik...

Bülent Bayraktar
01.11.2008, 14:45
tolga yüzünden kafama vurmaktan beynimdeki tüm hücreleri öldürdüm

Cem Balcı
01.11.2008, 14:48
sabırla bekliyoruz tony..

Ustaalioğlu
01.11.2008, 15:36
kocum tony harikasin, bence golde en buyuk pay tony de, cunku ibb'nin o pozisyonlari gol olsa bizim gol gelmezdi...

Ustaalioğlu
01.11.2008, 15:38
3 senden beri top oynyuorum ve ilk macima kalecilikle cikdim reflexlerimbenimde yavas di ama zamanla gelistim

ve 17 yasinda A takimda oynadim

Demek istedigim kendini gelistirmek isteyen herkes gelisir benim gibi
Gelismek istemez gelismez orneginiz tolga

Dostum sen kendi cabalarinla bisey yapmisin eyvallah da, herkes bu mantalitede olmayabiliyor...
dun Bulent Uygun'un dedigi bisey var, petkovicin sakatligi onemli degil, iyi bir kaleci antrenorum var, yedek kaleciyi de maca en iyi sekilde hazirlayabiliyor...

Dursun Kaplan
01.11.2008, 15:44
Maşallah Tony maşallah.. :alkış:

Adil ÖZGÜR
01.11.2008, 17:04
Kalecimizi bir iki maçla yargılayanlar kalecilik nasıl yapılır onu gördüklerini zannediyorum.

Bu son maçtan sonra Tolga artık ikinci yarı başka külüp arar herhalde

61trabzonomer
01.11.2008, 17:21
Tony artık kaleden çıkmaz çok güven veriyor .inşanlah da böyle devam edecek .

Sinan FİDAN
01.11.2008, 17:29
Bu maçtan sonra Tolga artık kulübeye demir atar.

Mustafa K. Demirbaş
01.11.2008, 17:31
41 kere maşallah Tony sana güvenimi boşa çıkarmadın tebrikler

Dursun Kaplan
01.11.2008, 17:38
Bu maçtan sonra Tolga artık kulübeye demir atar.

Klübe bile çok ona.. Pafa gitsin..

_SeRKaN_
01.11.2008, 17:39
Tony gitgide güven veriyor...Tolga'sız maç izlemek kadar zevk veren birşey olamaz...:)

Emre Bekar
01.11.2008, 17:49
aferim tony bee güvenimizi boşa çıkarmadın

Hekimoğlu
01.11.2008, 17:51
tecrübe konuştu bu maçta hep böyle devam tony mario sylva. :)

ApoCaN28
01.11.2008, 18:41
Tony Mario Sylva...

reisoğlu61
01.11.2008, 18:57
eger mac icinde kaleci degistirmek gerekirse ikinci kaleci olarak Onur kulübede beklemeli.
Tolgadan tamamen kurtulmamiz sart.

Yavuz Hasan
01.11.2008, 19:00
noolursun bizi yanıltma tony bukadar adam sana güveniyo iki maç yıldızlaşıp sonra saç baş yoldurtma

Mustafa OK
01.11.2008, 21:20
tony hem kurtarışlarıyla güven veriyor hemde degajlarıyla pozisyon yarattırıyor.

maçı olimpiyatta izledim tony nin degajlarını forvet elemanları biraz tutup destek beklese çok gol atarız adam nerdeyse asist yapacaktı...

Ahmet Karadeniz
01.11.2008, 21:45
antep maçında kafamda soru işaretleri vardı ama bu maçta 2-3 tane net pozisyonu kurtararak maçı almamızda buyuk roli vardı

Adil ÖZGÜR
01.11.2008, 21:54
antep maçında kafamda soru işaretleri vardı ama bu maçta 2-3 tane net pozisyonu kurtararak maçı almamızda buyuk roli vardı
Sil at kafandaki soru işaretlerini,
Tony gösteriyor maharetlerini,
Onur'a gösterecek hünerlerini,
Kurtarışlarıyla açacaksın gözlerini.

selimatal
01.11.2008, 22:00
Tony önceki maçlarda da oldukça iyiydi. Şu ana kadar ahmakça yediği tek gol yok.

Bence Tony birkaç hafta sonra bu seneki en büyük transferimiz olarak değerlendirilecek inşallah. İyi bir kalecinin yapabileceklerinden bile çok daha fazlasını kurtardı. Ama asıl önemlisi artık defans oyuncuları arkasını düşünmüyor.

Bahattin Aydın
01.11.2008, 22:03
Tony bu maçla beraber kendine olan güveni kazanmıştır inşallah dahada iyi olacaktır

İdris Toksoy
01.11.2008, 22:04
tony kaleyi rehin aldı daha da vermez bence

afsbahar
01.11.2008, 22:58
tecrübeli bir kaleci maçın kaderini değiştirdi. uzun zamandır Trabzonsporda böyle bir kaleci görememiştik. İnşallah performansı böyle devam eder.

Cafer Bulur
01.11.2008, 23:16
Evet,tony bu macta iyiydi ama devamini da getirmesi lazim.
Tony sylva dan istikrar bekliyorum,1-2 macla onu göklere cikaracak degilim.
Sizde öyle olun ve sylva ya methiyeler düzmek yerine biraz tedbirli davranin.
Yarin belki de cok pisman olmamak adina...

TS-Tiryaki
02.11.2008, 01:35
Kalecilerin bir takim icin ne kadar önemli oldugunu bir kez daha görmüs olduk.

Recep Alkan
02.11.2008, 02:04
hala recebe daha cok sans verımesınden yanayım ama bugun canlı gozle bır daha gordum kı tony ıyı kalecı.

mehmet83
02.11.2008, 02:29
Evet,tony bu macta iyiydi ama devamini da getirmesi lazim.
Tony sylva dan istikrar bekliyorum,1-2 macla onu göklere cikaracak degilim.
Sizde öyle olun ve sylva ya methiyeler düzmek yerine biraz tedbirli davranin.
Yarin belki de cok pisman olmamak adina...
Abi, oyle diyosunda bu adam dunku cocuk degil. 11 sene Fransa'da kalecilik yapmis galiba. Simarir desek yasi olmus 33. Tony her mac asagi yukari boyle oynar. Hatali gol yer mi? Tabiki. Her kaleci hata yapabilir ama dedigim gibi adamin belli bir kariyeri ve tecrubesi var. Bundan sonra kalede her hangi bir sorun yasamayacagimizi dusunmuyorum.

Adil ÖZGÜR
02.11.2008, 23:20
Kalecemiz TONY SYLVA hakkında yazacağım en güzel sözlerim olabilir, Trabzonspor kalesinde son zamanlarda görmediğim bazı özellikleri bir maçta arka arkaya seyir edince Sevindim, hem gönlüm bu güzel başlığın ikinci sahifesinde olmasında hiçte razı olmadı,

1- Kaleci 90 dakika boyunca sadece bir pozisyonda topu 1 metre sektirdi, hatasını çok seri bir şekilde telafi ederek sektirdiği topu hemen aldı, bu konu kalecilik mesleğinde çok önemlidir. Kolayına top sektirmiyor.

2- Yan toplara donuk kalmıyor, malüm serseri gollere savaş açıyor,

3- Oyunu çok güzel okuyor, her pozisyonda çok güzel yer tutuyor,

4- Topu oyuna sokması çok güzel,

.....

Yasin Berber
02.11.2008, 23:34
İlk önce bir kaleci diğer futbolcular gibi değildir kilosu hafif daha fazla olabilir ki tony kilosu çok iyi kalede dev cüssesiyle duruyor bu çok güzel vede fransada çok uzun süre top koşturmuş hala senegal milli takımın kaleciliğini sürdürüyor vede onun yedek kalecilerimize iki genç kalecimize çok faydası tecrübesi dokunucaktır vede son maçda izledim gerçekden başarılı kurtarışlar yaptı beğendim ama unutmayalım ki defans iyi olursa kelecide iyi olur

Adil ÖZGÜR
03.11.2008, 00:02
İlk önce bir kaleci diğer futbolcular gibi değildir kilosu hafif daha fazla olabilir ki tony kilosu çok iyi kalede dev cüssesiyle duruyor bu çok güzel vede fransada çok uzun süre top koşturmuş hala senegal milli takımın kaleciliğini sürdürüyor vede onun yedek kalecilerimize iki genç kalecimize çok faydası tecrübesi dokunucaktır vede son maçda izledim gerçekden başarılı kurtarışlar yaptı beğendim ama unutmayalım ki defans iyi olursa kelecide iyi olur

Malesef son maçımızda defansımız hem sağdan hemde soldan çok açık verdi. Hemde Tayfun ilk golü attıktan sonra. Yattara 70. dakikalarda oyuna girdikten sonra oyun disiplini bozulunca takım rahatladı. Son maçımızda defansımız malesef çok iyi değildi. Kaleci faktörü, karşı karşıya kaldığı pozisyonda hemen açıyı nasıl daralttı, sadece kaleci faktörü derim.

ilteriş
04.11.2008, 14:41
tony belediye maçındaki gibi oynarsa kaleci sorunumuz kalmamıştır.ama antep maçlarındaki gibi oynarsa vay halimize.

Bülent AKBULUT61
04.11.2008, 14:44
tony iyidir iyi

atf61
04.11.2008, 14:47
kardeşler en iyisi topu oyuna sokması müthiş...tolga alıyo eline bekliyo...rakip yerleşsin ondan sonar oyuna sokim diye adam gayet nizami centilmen yahu!!!!!!!!

.....
05.02.2009, 13:18
Tony Kaleyi bir daha vermez benden demesi :)

Mustafa Önder
05.02.2009, 13:21
Geçenler de Uğur Meleke'nin bir yazısında okumuştum. Silva Monragon, Tafferel ve Cordoba'dan Türkiye de izleyeceğimiz en kaleci demişti.

Hakkaten Türkiye de topu oyuna sokma beceresi olarak en iyisi Silva. Eskiden geri paslar da falan içim bir garip olurdu şimdi gayet rahatım.

habibyazici61
05.02.2009, 13:24
Silva kaleye geçtiğinden beri taraftarımızın kale ile ilgili korkusu azaldı.Hatta eskiden hergün kalecilemizi düşünürken, artık kalecilerle ilgili sıkıntılardan imse şikayet etmiyor.sadri Şenerinde dediği gibi.Silva kalede güven veriyor.Korkmadan izliyoruz maçları

Harun Karadeniz
05.02.2009, 14:32
anketin sıfırlanması gerekiyor

İstanbul basını bu belli olmaz Tony gidiyo diye haber yaparlar:D

Ba®ış
05.02.2009, 15:15
yıllar sonra ilk defa kalede sorunumuzun olmadığı düşüncesindeyim

.....
05.02.2009, 15:22
anketin sıfırlanması gerekiyor

İstanbul basını bu belli olmaz Tony gidiyo diye haber yaparlar:D

:D:D:D FLAŞ FLAŞ FLAŞ tony gitmek istiyor çok sıkılmış hiç gol yemiyor şut bile gelmiyor :D:D:D

Emirhan Makul
05.02.2009, 15:48
Tolga gönderilmeli Boffin 2. Kaleci olarak kadroya katılmalı

Tony Sylva Boffin ve Onur 3'lüsü Kalecilerimiz Olmalı.

ÜNAL
05.02.2009, 15:51
Bence de Tolganın süresi doldu Trabzonspor'da.Ya kiralanmalı ya da satıılmalı.

Bize boş adam lazım değil artık.

Şahin_53
05.02.2009, 15:59

Kesinlikle katılıyorum emirhan ..

Mehmet S. Pervan
05.02.2009, 16:00
Tony çok iyi bir kaleci. Kendimi bildim bileli ilk defa adam gibi kaleci aldık. Ben tolga zengini de çok beğeniyodum ama tony tecrübeli. Sanırım tolgayı gözden çıkarıcak yönetim. çünkü yanlış duymadıysam sezon sonu için bi kaleciyle anlaşmışız. bence çok gereksizdi. ümit milli kalecimiz onur zaten çok iyi bir kaleciydi. hem de genç.

Ba®ış
05.02.2009, 16:02
yabancı kontenjanından 2 sini kaleye harcamak pek mantıklı değil

Gökhan KAN
05.02.2009, 16:05

Tony i gördükten sonra tolgacım kusura bakma ama kaleci falan değilsin.Seni göklere çıkartan Rüştü de bu işten anlamıyor...

Mehmet S. Pervan
05.02.2009, 16:06
yabancı kontenjanından 2 sini kaleye harcamak pek mantıklı değil

Katılıyorum. kalecilerden en az bi tanesi türk olmalı. Türkiyede onur gibi bi kaleci daha yok. Hem genç hem çok iyi. Sonuçta ümit milli kalecisi. Harcamamak lazım.

Hasan61
05.02.2009, 16:08
seneye tony,onur ve idare edecek düzeyde bir kaleci yeterli olur
şamp. liginde tony
ligde tony,onur götürür bizi
ligde zaman zaman onur tony'i dinlendirir

.....
05.02.2009, 16:08
Sylva gidene kadar Boffin in gelmesi mantıklı değil. Sylva emekliye ayrılana kadar yedekte Onur olmalı. Ondan sonra Boffin in durumu değerlendirilmeli.

Harun Karadeniz
05.02.2009, 16:24
Tolga giderse yedeklere kim liderlik edecek:D:D:D:D

Sümeyye Şahin
05.02.2009, 17:30
bu anket bi daha yapılsa bence hayır oranı daha fazla olur...sylva iyi bi kaleci önemli bu sezon oynadığımız 2 maçtan gol yemedi...onur da onun yedeği olarak iyi bence sylva tontonluğuna=) rağmen topları iyi çıkartıyo çok da sevimli=)

lazkızı6161
05.02.2009, 18:30
bu anket bi daha yapılsa bence hayır oranı daha fazla olur...sylva iyi bi kaleci önemli bu sezon oynadığımız 2 maçtan gol yemedi...onur da onun yedeği olarak iyi bence sylva tontonluğuna=) rağmen topları iyi çıkartıyo çok da sevimli=)

kesinlikle katılıyorum ben tony gelmeden oy kullandığım için ewet demiştim ama tony we onur warken bence gerek yok yeni bi kaleciye

Sefa Murat Dokuz
05.02.2009, 19:06
Bende Slyva yokken kullanmıştım sanırım. Şimdi olsa Kaleciler Yeterli derim.

genç61
05.02.2009, 19:08
tony mukemmel sonunda kale guven veriyor bana bide tolgayi gonderdikmi tamamdır

AKSOY_61
05.02.2009, 19:21
kalecimiz olduğuna göre transfer sezonu da kapandığına göre anket pek bişey ifade etmiyor artık;)

Muhammet
05.02.2009, 21:30
Kalede Sylva varsa, şimdilik sorun yok. ;)

POYRAZ
05.02.2009, 23:31
Tony cok iyi gidiyor. Kaleciye gerek yok. Tolga'nin kaleciligini de begenirdim ama Tony'yi gördükten sonra fikrim degisti. Tony'nin performansinda düsüs olana kadar kaleyi baskasinin devralmasina da gerek yok.

Erdem Koltuk
05.02.2009, 23:32
Tolga birgün geri dönecek diye çok korkuyorum..........

Ba®ış
05.02.2009, 23:33
yok abi o gayse maçında yediği golden sonra bi daha zor geçer kaleye

Hüseyin İlkin
05.02.2009, 23:35
Tolga en yakın zamanda takas yoluyla elden çıkarılmaya bakılsın . Bu saatten sonra Trabzonspor 'a faydalı olabileceğini düşünmüyorum , bari gider ayak iyi bir isim kazanalım onun sayesinde . Diğer açıdan , Sylva bir numara zaten . İyi ki almışız , iyi ki gelmiş . Onur 'da güven veriyor , güveniyoruz ...

Burçak
05.02.2009, 23:47
» Bu Baslik BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Kilitlenmistir
» Baslik amacina ulasmistir ve/veya güncelligini yitirmistir.
» Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini (http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=2344) kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net