Orijinalini görmek için tıklayınız : Onur Recep Kıvrak
Fatih Çelik
16.04.2018, 22:42
Kardeşim tartışmaya gerek yok.Benim Onuru ne kadar savunduğumu başlık içinde bulabilirsin.
Şahsi düşüncemdir.Sana göre kredisi olabilir.Bana artık güven vermiyor kaptan.Üzülerek yazıyorum bunu.
Yok ben de güven veriyor diyemem. Normal bir kalecilik yapabiliyor artık. Ben de indirime gitmesinden yanayım ya da elden çıkarılabilir. Ama yabancı kuralı gelirse kalacak zaten.
balli_kuymak
16.04.2018, 22:44
Bunu yazacağım aklımın ucuna gelmezdi ama bu takımda Onur'un yeri yok artık. Yediği 3. gol nedir ALLAH aşkına ya...
İ. SARAL
16.04.2018, 22:48
Normal gol yemiyor artık, hep komikm goller. Geçmiş olsun ama yerine as kaleci şart.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onur,bu iş kangren olmadan lütfen Burak,Uğur ve Olcay'ı da alıp git kardeşim.
Verdiğin emekler için eyvallah da biz senin acemiliklerine neden sabredelim?Bu yaktığın kaçıncı maç,yaşın genç değil ki öğrenecek bu işleri diyelim,yedek değilsin ki adam oynamıyor,refleksleri körelmiş diyelim.
Bu kadar para alıyorsun,senden 10 yaş büyük Buffon bile senden daha atik ve işini seviyor.
Bırak artık yani,adam gibi düzgün ayrılalım.
Uğur KÜÇÜK
16.04.2018, 22:49
Belki Uğurcan çıkar şapkadan.
Maalesef ki 2014 yılında geçirdiği ameliyattan sonra kalede artık güven vermıyor. Geçmiş olsun..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
David_LuiZ4
16.04.2018, 22:53
2008-2012 arasındaki dönemde kurtardığı şutları hatırlıyorum da bu sezon yediği golleri ona yakıştıramıyorum...Şike mevzusu ve sonrasında oluşan ağabeylik mecburiyetinin getirdiği psikolojiyle maçlara tam konsantre olamadığını defalarca yazdım...Yılgınlık psikolojisi yedi bitirdi onu..Futbolda dün yok, ya genç dönemlerini hatırlayacak videolu derslerle ya da eriyip gidecek...
BERBATOV61
16.04.2018, 22:53
parada istemez bonservisini verin gitsin birazda küçük şikecilerin kalesini koruyormuş gibi yapsın yeter da. Bir adama 1 sene 2 sene bilemedin 3 sene katlanırsın onur efendi artık tadını kaçırdı bu işin maç alamayan kaleciye ne diye çuvalla para veriyoruz 400 - 500 bin dolara onur kadar kalecilik yapacak adam dolu piyasada
Fatih Çelik
16.04.2018, 22:56
Bu maçta hatasızdı. Geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şeyi yoktur ve maaşında indirim şart.
kaleciye ihtiyacimiz yok
arda donnarummanin kaleyi aldigi yasta, sen güven o utandirmaz seni
batuhanTs
16.04.2018, 23:18
uğurcan dan medet umanlar hakikaten hangi dünyada yaşıyorlar anlam veremiyorum. minyatür kaleye bile geçirmem ben o arkadaşı
Fatih Çelik
16.04.2018, 23:21
Hasan Tüncelâ€Onaylanmış hesap @hasantuncel61 (https://twitter.com/hasantuncel61) 4 dk.4 dakika önce (https://twitter.com/hasantuncel61/status/985976377370447875)Daha fazla
Onur Kıvrak’ın sakatlığı ilk gelen bilgilere göre ciddi. Trabzonspor’da belki de bir devir kapanabilir. Yarın MR’dan sonra herşey belli olur. Geçmiş olsun kaptan!
batuhanTs
16.04.2018, 23:24
2. gol dışında ki o da hata değil ortalama bir maç çıkardı asıp kesmeye gerek yok defans evlere şenlik
serdaracıl
16.04.2018, 23:25
Geçmiş olsun kaptan. Duamız seninle
Hasan Tüncelâ€Onaylanmış hesap @hasantuncel61 (https://twitter.com/hasantuncel61) 4 dk.4 dakika önce (https://twitter.com/hasantuncel61/status/985976377370447875)Daha fazla
Onur Kıvrak’ın sakatlığı ilk gelen bilgilere göre ciddi. Trabzonspor’da belki de bir devir kapanabilir. Yarın MR’dan sonra herşey belli olur. Geçmiş olsun kaptan!
icimdeki hisde hic iyi degil, artik bitti gibi
Fatih Çelik
16.04.2018, 23:27
icimdeki hisde hic iyi degil, artik bitti gibi
Böyle olmamalı abi. Olmasın.
Ahmet Kara
16.04.2018, 23:29
Geçmiş olsun. Ben kendisini seviyorum. Zaman zaman kızsam da bu kulübe katkısı çoktur. Lakin yakın zamanda emekli olabilir bence.
DeAgLeMaNyAq
16.04.2018, 23:30
Her ne kadar önemli tahribatları bulunsa da futbol hayatının bittiğine pek inanmıyorum. Muhtemelen bu sezonu kapatır, en kötü ihtimal de önümüzdeki sezonun ilk yarısını...
TSemih61
16.04.2018, 23:31
Eğer Onur süreli sakatlanırsa ancak o şekilde gelecek için ümitlenebiliriz. Sakatlığı TS için büyük şans.
Onur Akyüz
16.04.2018, 23:33
Maç sonu otobüse giderkenki hali de çok kötüydü.
Koltuk değnekleriyle çıktı.
serdaracıl
16.04.2018, 23:42
Eğer Onur süreli sakatlanırsa ancak o şekilde gelecek için ümitlenebiliriz. Sakatlığı TS için büyük şans.
İnsanlık diye bi kelime var. Duydunuz mu acaba?
Belki de her şeye yeniden başlamak en iyisi olacak.Ama asla unutmadan,unutturmadan!
TSemih61
16.04.2018, 23:44
İnsanlık diye bi kelime var. Duydunuz mu acaba?
Bunun insanlıkla ne alakası var? Bizim kulübün kalesinden uzak olmasını istiyorum sadece. Geçmiş olsun kendisine, inşallah başka bir kulüpte devam ettirir kariyerini.
serdaracıl
16.04.2018, 23:48
Bunun insanlıkla ne alakası var? Bizim kulübün kalesinden uzak olmasını istiyorum sadece. Geçmiş olsun kendisine, inşallah başka bir kulüpte devam ettirir kariyerini.
Bir insanın kötülüğünü dilemek nasıl bir psikolojidir? İyi değilsiniz
https://pbs.twimg.com/media/Da7gGzAX4AEtGdg.jpg
böyle bitmemeli
bu baslik 1000 sayfayi bulmali
TSemih61
16.04.2018, 23:53
Bir insanın kötülüğünü dilemek nasıl bir psikolojidir? İyi değilsiniz
Kötülüğünü dilemiyorum, pozitif açıdan bakıyorum. Bazen bir sakatlıktan yıldız futbolcular doğuyor şans bulup. Bu sakatlığın da TS için hayırlı olacağını düşünüyorum. Bu mu kötülük? :D
zafer6161
16.04.2018, 23:53
bence çok önemli bisesi yok.eğer çok önemli bisesi olsaydı ayağa kalkıp acıdan 15 dk sahada duramaz di.sezonu kapattığı kesin.2.3 ay dinlenir
Emre Veli
16.04.2018, 23:56
https://pbs.twimg.com/media/Da7gGzAX4AEtGdg.jpg
böyle bitmemeli
bu baslik 1000 sayfayi bulmali
bence bu şekilde bitmesi daha iyi abi. ben bu adamın aptal şekilde eleştiriye maruz kalmasından sıkıldım
adam sakatlanıyor ve kendisine denilen şey : numara yapıyor.
bunu .cocugu taraftarlar diyor işte. nefret ettim bıktım bunaldım. 40 metreden şahane bir vuruş söz konusu adam kova diyor ya?
yanlış anlaşılmasın temenni değildir : inşallah bitmiştir kariyeri inşallah. kalesinde 20 yıldır tek bir tane bile adam akıllı kaleci oynamamış camianın, 20 yaşlarında ergen ..çocuklarının yaptığı laflardan değil sadece, bıraksın ya, ne oynayacak?
hem kendinden çok uzaklaştırmadan, performansı olur da diplere vurmadan böyle bitsin...
Mustafa YILMAZ
16.04.2018, 23:56
geçmiş olsun kaptan. umarım düşünülen başa gelmez sadece bu sezonu kapatırsın en fazla.
daha çok o formayı taşıyacaksın sırtında inşallah
Doğukan Uçan
16.04.2018, 23:59
yazılan yorumlar hep aynı adam imkansız golleri kurtarıyor ama basit golleri yiyor bu konu kapansın artık
Mert Oğuzlu61
17.04.2018, 00:05
Geçmiş olsun. Yaralı bölgede esneme var diyorlar, tıp dilinde bu ne demek ? Aynı bölgede 2. kez kopma olsa ayakta durabilir miydi, canı yana yana epey süre ayakta durdu. FM diliyle sanki 4-6 haftalık sakatlıklardan biriymiş gibi gözüktü.
Kaleye Uğurcan'ı geçirip Onur'u dinlendirelim yeni sezona hazırlayalım. Kalan maçlarda oynamasına gerek yok, olacağı varsa Uğurcan ile de olur. Şans varsa 5. oluruz yoksa olamayız. Uğurcan idare etsin...
artvints
17.04.2018, 00:07
2. ve 3. golü kurtarsa ekstra kurtarış yapmış olurdu. ilk gol çıkmaz. geçmiş olsun, ciddi bir sakatlık olmayacak gibi hissettim, çabuk döner inşallah.
C.Guleryuz
17.04.2018, 00:11
Spor hayatım benzer sakatlıklardan ötürü sona ermişti.
Senin de sonun geldi be kaptan. Çok üzülüyorum senin için ama artık kendi sağlığın için bırakman gerekiyor.
Futbol olmadan da bir hayat mümkün.
ben böyle berbat bir performans görmedim süper lig kalecilerinde bu sene. bir insan gelmesini biliyorsa gitmesinide bilmeli. geçmiş bir yere kadar taşır adamı kendini rezil etmemeli. en az 4 5 kere trend topic oldu kötü performansıyla twitter'da bu sezon artık gitmelisin usta. sakatlığı ağırmış geçmiş olsun
A.Hilal Çakıroğlu
17.04.2018, 00:18
Geçmiş olsun. İnşallah beklediğimizden kötü değildir.
Ozan Yılmaz
17.04.2018, 00:39
Geçmiş olsun kaptan.
Dizlerindeki bağlar kopabilir fakat Trabzonspor ile olan bağların ömür boyu kopmasın.
Geçmiş olsun. Yaralı bölgede esneme var diyorlar, tıp dilinde bu ne demek ? Aynı bölgede 2. kez kopma olsa ayakta durabilir miydi, canı yana yana epey süre ayakta durdu. FM diliyle sanki 4-6 haftalık sakatlıklardan biriymiş gibi gözüktü.
Kaleye Uğurcan'ı geçirip Onur'u dinlendirelim yeni sezona hazırlayalım. Kalan maçlarda oynamasına gerek yok, olacağı varsa Uğurcan ile de olur. Şans varsa 5. oluruz yoksa olamayız. Uğurcan idare etsin...
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba..
Çapraz bağ ameliyatlarında yırtık varsa.. ameliyatla onarılır..Kopma varsa kalçaya yakın bir bölgeden bir defalığa mahsus bağ alınıp diz bölgesine platin çivilerle sabitlenir..O bağda tutmazsa son çare kadavradan alınabiliyor..
Onur 2 dizinin bağlarının kopuk olduğunu söylemişti zate.. Yani Ameliyatla oluşturulan yeni bağlar tutmamış, yada erimiştir..
Bu esneme olayı iç yada yan bağlarda ki hasarlara bağlı olabilir..Çapraz bağları gidik zaten..
Diz bağlarında bu kadar ciddi problemleri olan bir insan aktif spor yapması önerilmez, hatta çok tehlikelidir çünkü bağlardaki her travma kıkırdak hasarına yol açar ki en kötüsü budur... Diz protezine kadar gider bu mevzu..
Bence Onur’un aktif futbol yaşantısı 2. Çapraz bağ ameliyatından sonra bitmişti zaten.. Ama kaleci olması sebebiyle kısmen idare ediyordu..
Hem bizim için hem onun için hayırlısı neyse o olsun..
E kına yakarsınız artık. Herife olan nefretinden kör olanlar var. Sakatlanınca numara yapıyor diyecek kadar leş bir nefret. 2011'de yerde yatarken "numara yapıyor bir şeyi yok" diyen Sergen'le aynı iğrençlikte.
Sürekli aşağılayarak değersizleştirilmeye çalışılıyor. Nefret kusmadan eleştirilecek yerleri var. Artık üst düzey bir kaleci değil. Ama takımın önünde bir "engel" oluşturacak kadar da kötü kaleci değil. Muslera da zaman zaman saçmalıyor ama takımı 20 hafta lider. Ligin en dengesiz orta saha ve defans hattının arkasında (konyadan yediği gibi arada 2-3 tane saçmaladığı goller dışında) yediği goller bu kadar abartılacak kadar değil. Takım dengeli olduğunda geçen sene ikinci yarıdaki gibi 10-11 maçta 3 golde tutabilecek kadar kaleci.
Maaşı fazla, tıpkı diğer yüksek maaş alanlar gibi. Sene sonu indirime gitmeli. Ki Onur bunu yapar. Çünkü kendisi "adam" oluyor. Adamlık top oynatmıyor ama bu kadar çok ihanet görmüş bir kulüpte değerli bir şey oluyor işte. Zamanında "kral" gibi burdakinden daha fazla maaşla İstanbul'a gidip, 30'undan sonra yüksek maaşla 3 yıllık sözleşmeyle bugünkünden daha az olmayacak şekilde sevilen olarak da dönebilirdi. Kalıp "2011'in ekmeğini yemeyi" tercih etti :)
Neyse. Kendisi uzun yıllar oynamayı düşünmediğini, emekli olacağını söylemişti. Umarım böyle bir son olmaz.
Allah yardımcın olsun yaptığın fedekarlık unutulmaz
Alp Yavuz 13
17.04.2018, 03:17
Onur diğerleri gibi zamanında bırakıp gitmediği için hain olmadığı kaldı.
Umarım ciddi bir sakatlığın yoktur kaptan! Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun Büyük Kaptan !
Adem Akyüz'
17.04.2018, 05:46
Şov yapıyor diyen var ya. Herkesk kendisi gibi sanan gerizekalı yaşam formları.
DeAgLeMaNyAq
17.04.2018, 05:53
3.5 sene önce sakatlandığında yazılanlara baktım, bir de bu akşam yazılanlara. Onur mu değişti yoksa biz mi? Gerçekten çok yazık. Muhtemelen bugün kötü bir haber alacağız ama inşallah kötünün iyisi olur...
Cagdas Topal
17.04.2018, 06:11
Geçmiş olsun kaptan. Sezonu kapattın gibi, umarım daha uzun süre ayrı kalmayız. Gutbol hayatı bitebileceği söyleniyor durum nedir?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cagdas Topal
17.04.2018, 06:15
Dünyanın en aşağılık adi taraftarı bizde sanırım. Önünde oynayan savunma oyuncuları bütün hava toplarını vurdurdu neredeyse bütün suçlu Onur mu oldu? Nankör ahlaksızlar! Defolun gidin bu kulüpten uzak durun artık yeter gidin barcelonayı falan destekleyin. Ne iğrenç insanlarsınız ya. Adam sakatlanmış futbol hayatı bitme noktasında büyük fedakarlık yaparak son 10 dk yı ayakta duramayacakken devam ediyor hakaret yemediği küfür kalmıyor hep aynı yaş aralığındaki embesiller. Allah sizlerin belasını versin, bu takımdaki her oyuncuyu itibarsızlaştıran yavşaklar. Daha ağır yazarım da neyse.
batuhanTs
17.04.2018, 06:38
Alenen futbol hayatinin bitmesini isteyen adamlar var ne kadar aci
Cagdas Topal
17.04.2018, 06:40
Alenen futbol hayatinin bitmesini isteyen adamlar var ne kadar aci
Acı değil adilik, şerefsizlik. O sakat sakat çıkardığı top onlara girsin işte.
batuhanTs
17.04.2018, 07:16
Hicbir akli basinda adam fenerbahce den bile bir oyuncunun futbol hayatinin bitmesini istemez bu sekilde olmaz ama senin gibi hadsiz biri Trabzonspor un simge isimlerinden bir oyuncunun futbol hayatinin bitmesini istiyorsun nasil bir ucubelik bu
Cengiz Çubukcu
17.04.2018, 07:24
çok büyük futbolcusun onur ....en kısa sürede sahalara dönmen dileğiyle
Onur hiç bir yere gitmeyecek. Geçmiş olsun kaptan .
maç başı ücreti ve "clean sheet" bonusu yüksek, sabit ücreti düşük yeni bir sözleşme önerilmesi şart artık..
bilgehan83
17.04.2018, 08:50
Onur’un hayatını ameliyatları yapan doktorlar bitirdi acaba arka planda neler döndü bilemiyoruz ama Bursa’nın şampiyonluğu Ozan ipekler ağır ödetildi çocuğa ama kimse bunu farketmedi
Onur’un hayatını ameliyatları yapan doktorlar bitirdi acaba arka planda neler döndü bilemiyoruz ama Bursa’nın şampiyonluğu Ozan ipekler ağır ödetildi çocuğa ama kimse bunu farketmedi
onurun ameliyatlarini bu bölgede dünyanin en iyi 3 doktorundan biri olarak gösterilen frankie fu yapti
özellikle 1. kopusda, eskisehir macindaki, meniskusundada önemli düzeyde yirtik vardi, bu doktor olmasaydi kariyeri orada bitebilirdi...
en son ibrahimovic bile fu´ya ameliyat olmustu.
bu konuda suc atilacak son kisidir
onurun stili ekstrem, bundan dizlerinde de asiri derecede tahribat oluyordur...
Zugasi Berepe
17.04.2018, 09:42
Geçmiş Olsun KAPTAN
Dün gitmek üzere olan maçı yine 3-4 kurtarışla bize beraberlik olarak hediye etti. Eski Onura yakın performanslı oynuyor kaç haftadır. Çok geçmiş olsun kaptan.
Travelair
17.04.2018, 11:03
Geçmiş olsun. Eleştirimi yapardım ama yeri ve zamanı değil
TUNCAY HİÇYILMAZ
17.04.2018, 11:36
Geçmiş olsun kaptan
Fatih Çelik
17.04.2018, 11:42
Onur Kıvrak'a kızdık sitem ettik. Onun da hataları oldu ancak Hurma olayından sonra kulp takacak adamlara gün doğdu. Fb maçında yaptığı hataydı affedildi. Şota bu takımın 3 senelik topçusu yok fıkra yok hikaye yok sempatik 10 sezon bu takıma hizmet eden adamı Hurma'nın gazıyla önüne attı takımın. Onur performansıyla bunları susturuyordu ama bir yere kadar. Iho avni akerin zeminini 3 kuruş için değiştirmeyip Onur'un top class olacak kariyerini bitirme noktasına getirdi. Ama bu ağız ishali olan şerefsizlerin Onur'a olan haseti bitmedi.
Efsane efsane diye sağda solda konuşanlar varya hani. Trabzonspor'un en büyük efsanelerinden biri Onur Kıvrak oldu hem de Trabzon'da doğmayıp hepimizden iyi Trabzonsporlu olarak bunu başardı
Fatih Özkan
17.04.2018, 11:44
Geçmiş olsun Kaptan!
Sezonu kapattı gözünüz aydın...
Fatih Çelik
17.04.2018, 12:30
Sezonu kapattı. Ama sakatlığı beklendiği kadar ağır değilmiş. Çok şükür
gecmis olsun...
ucuz atlattik
2 yil daha gemi saglam kaptana emanet ins...
Fatih Çelik
17.04.2018, 12:39
Yunus Emre Sel : Onur'un çapraz bağlarında zedelenme ve esneme meydana gelmiş.En az 2-3 hafta dinlenerek bu süreci atlatacak. Ama sezonun geri kalanında ağrıları olabileceği için riske edilmeyecek. Doktorlar ameliyat olabileceğini söylemiş Onur bunu kabul etmemiş. Ama uzman doktorlarla görüşülüp karar verilecekmiş(Doktor Fu ile) ilerleyen zamanda.
yoo yoo geçmiş olsun demeyin sevinin..
gözünüz aydın..(kimse alınmasın sürekli belaltı vuranlara lafım)
tamam işte istediğiniz oldu..kıyaslama yapmak için müthiş bir fırsat..belkide siz haklısınızdır , savunan bizler görürüz..
genç çocuklar oynar inşallah , iyide oynasınlar ve kaleyi alsınlar..o zaman Onur gelsin kenarda sigorta olarak otursun..
ben açıkçası vefasızlığa karşıyım , birde bilgisizliğe adam onlarca gol kurtarıyor , sonuç odaklı beyinler yine eleştiri yine eleştiri..
Alper Beyazay
17.04.2018, 12:49
Geçmiş olsun kaptan.. Bazı yorumları görünce diyorum ki bu takımın taraftarı senin gibi bir karakteri ve kaleciyi haketmiyor ama pire için yorgan yakmak da istemiyorum. Azınlık olanlar elinden geleni ardına koymasın yine de biz seninleyiz kaptan. Umarım hızlı atlatırsın. Kendine iyi bak.
Cagdas Topal
17.04.2018, 12:49
Yunus Emre Sel : Onur'un çapraz bağlarında zedelenme ve esneme meydana gelmiş.En az 2-3 hafta dinlenerek bu süreci atlatacak. Ama sezonun geri kalanında ağrıları olabileceği için riske edilmeyecek. Doktorlar ameliyat olabileceğini söylemiş Onur bunu kabul etmemiş. Ama uzman doktorlarla görüşülüp karar verilecekmiş(Doktor Fu ile) ilerleyen zamanda.
Kaptan biraz gitsin dinlensin, bu sezon oynamasın. Ona gelecek sezon çok ihtiyacımız olacak.
Salih Kara
17.04.2018, 12:51
Geçmiş olsun büyük kaptan ve büyük efsane..
Cagdas Topal
17.04.2018, 12:53
Dün 3-3 ken maça devam etmek istemesi ama ayakta duramaması o mücadelesi, sevgisi ve sonrasında ona yapılan hakaretleri görünce insan çok üzülüyor. Git biraz dinlen kafanı topla gelecek sezon eski Onur ' u izleteceğinden hiç şüphem yok. Son kez seni Trabzonspor formasıyla görecek olmaktan korkmuştum korulan olmadı.
Gökhan Balcı
17.04.2018, 12:56
Ameliyat olduğu takdirde sadece çok uzun süre oynama ihtimali mi azalır yoksa sağlığı açısından bir riski var mı merak ediyorum. Onur bence bu takıma fazla bile hizmet vermiştir. Yeteneğinden arzusundan en ufak şüphem yok ama bence artık yavaş yavaş eğitici role geçmesi gerekiyor. Bu denli önemli bir rahatsızlık ileride ona daha fazla zarar verebileceği için diyorum. Yoksa ben de onurun devam etmesini istiyorum. Garip garip goller yediği oluyor muhakkak ama kurtardığı her daim çok daha fazla. Ön plana çıkması gereken de bu. Takımın kalesi sağlam olduğu halde bu denli gol yeniyorsa bir zahmet o defans hattına da göz atmak gerekir. Kaptana geçmiş olsun diyelim inşallah hep buralarda olur. Onur çok samimi bir adam bizim için her şeyden önemlisi de budur.
İbrahim CİHAN
17.04.2018, 13:00
Benim için efsanedir kendisi. Trabzon dogumlu olup da zerre fayda saglamayanlari da gorduk. Izmir'den gelip hepimizden fazla sahiplendi kulubu belki de. Haksizlik karşısında asla susmadı. Kaptan bu sene genelinde formsuzdu kabul ama küfre varan eleştirileri hiç mi hiç hak etmiyor. Kaldı ki sezon genelinde de sakat sakat oynadı. Ben başkaları gibi takımı satmayıp profesyonelce değil amatör ruhla takımı sahiplenen kaptana teşekkür ediyorum ve acil şifalar diliyorum. Gerçek efsanemizdir. Hem de Trabzon doğumlu olmayan Trabzonsporlu olarak doğmayan bir efsane. Böylesi çok daha zor.
zafer6161
17.04.2018, 13:13
bence çok önemli bisesi yok.eğer çok önemli bisesi olsaydı ayağa kalkıp acıdan 15 dk sahada duramaz di.sezonu kapattığı kesin.2.3 ay dinlenir
dediğim çıktı
gerçektende bişesi yokmuş,
esneme olmuş.tedbir amaçlı dinlenecek
zafer6161
17.04.2018, 13:21
Hicbir akli basinda adam fenerbahce den bile bir oyuncunun futbol hayatinin bitmesini istemez bu sekilde olmaz ama senin gibi hadsiz biri Trabzonspor un simge isimlerinden bir oyuncunun futbol hayatinin bitmesini istiyorsun nasil bir ucubelik bu
ben isterdim şahsen.mesela şampiyonluk yarışında olsaydık,değil fb, bjk gs de mesela gomis babel sakatlanınca inşalla 3.5 ay oynayamaz derdim.
duygusal davranmayın.futbolda duygusallığa yer yoktur.tamam insan hayatı ama ucunda ölüm yok en fazla 3.5 ay oynamazlar.buda bize kar kalır.
2011 de onur mesela sakatlanınca ,bizden başka herkes sevinç sarkıları söylerdi....
"Çok önemli bişesi yok" demek tıbben adamın aldığı hasarı yok etmeye yetmez işte.
2 kere çapraz bağ koparıp ameliyat olmuş adamın böyle problemler yaşaması gayet normaldir. Hatta Onur'un bu kadar fazla maç çıkarabiliyor olması bile ayrı bir nimettir de ona değinmiyorum bile. Trabzonsporun kalesini koruyan 30 yaşındaki Onur'un iki dizi de ameliyatlı ve buna rağmen Süper Lig'in en fazla kurtarış yüzdesine sahip 3. kalecisi.
(Rezalet performans çıkarıyor denilen son 3 senede de kurtarış yüzdesi bakımından ilk 3'ten asla düşmedi)
Ameliyat olduğu takdirde sadece çok uzun süre oynama ihtimali mi azalır yoksa sağlığı açısından bir riski var mı merak ediyorum. Onur bence bu takıma fazla bile hizmet vermiştir. Yeteneğinden arzusundan en ufak şüphem yok ama bence artık yavaş yavaş eğitici role geçmesi gerekiyor. Bu denli önemli bir rahatsızlık ileride ona daha fazla zarar verebileceği için diyorum. Yoksa ben de onurun devam etmesini istiyorum. Garip garip goller yediği oluyor muhakkak ama kurtardığı her daim çok daha fazla. Ön plana çıkması gereken de bu. Takımın kalesi sağlam olduğu halde bu denli gol yeniyorsa bir zahmet o defans hattına da göz atmak gerekir. Kaptana geçmiş olsun diyelim inşallah hep buralarda olur. Onur çok samimi bir adam bizim için her şeyden önemlisi de budur.
baglar koptugunda kirpilip dikilmisti
bu bidaha olursa dizini bükme derecesi azalabilir, nekadar kesilip dikilecegine bagli
onurda bu konuda dünyanin en büyük doktorlarina tanisdigi icin istememesinin bir nedeni vardir
dünya üzerinde 2 kez capraz baglarinda ameliyat olup bu düzeyde devam edebilen baska oyuncu taniyormusunuz
ibrahimovic bile bu sakatliktan sonra man. u. da bir daha kadroya giremedi...
Kalan maçlarda bu Esteban adı verilen vatandaş kaleye geçsin. Aylardır arazi.
Kaptan kendine iyi bak. Yeni sezonda bize lazımsın.
Mustafa YILMAZ
17.04.2018, 13:57
çok şükür ufak bir olayla atlattı kaptan sakatlık olayını. daha yıllar var önümüzde.
falcon_61
17.04.2018, 13:58
Aramızdaki fuzulileri çok sevindirme kaptan. Yeni sezonda dümene geçmen dileğiyle, geçmiş olsun.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Travelair
17.04.2018, 13:59
Tekrar geçmiş olsun. Artık sezon sonu ameliyatını ertelememeli
Faik Yılmaz
17.04.2018, 14:30
Trabzonspor 2010-2011 Şampiyonluğunu....
Alınteriyle....
Şerefiyle.....
Ve ONUR'u ile kazanmıştır.....
Bu ne vefasızlık şimdi ?
Onur Akyüz
17.04.2018, 14:56
Oh çok şükür.
resmi aciklama
Dün akşam Osmanlıspor’la oynadığımız Spor Toto Süper Lig müsabakasında sakatlanan takım kaptanımız Onur Kıvrak’ın bu sabah yapılan muayenesi ve çekilen MR’ı sonucunda daha önce cerrahi tedavi geçirdiği sol diz ön çapraz bağında yaralanma tespit edilmiştir. Sağlık ekibimizin uygulayacağı 2 - 3 haftalık tedavinin ardından kaptanımız Onur’un yeniden sahalara dönmesi beklenmektedir.
yatmaztara
17.04.2018, 15:15
Geçmiş olsun inşallah önümüzdeki sezon en az 7 kilo vererek geri döner...
Mehmet Fatih Silik
17.04.2018, 15:27
ALLAH acil sifalar versin Kaptan. Sana birsey olmasin gerisi önemli degil.
Yeni sezonda arkanda saglam bir yedek kaleci sart oglu sarttir.
İskender Çakmak
17.04.2018, 16:05
Allah'a şükürler olsun.
Geçmiş olsun Kaptan. Sensiz olmaz.
Enes Başkaya60
17.04.2018, 16:08
Maçın son 15 dakikası. Onur ameliyatlı ayağından sakatlanıyor. Banane sizin 3 puanınızdan diyip takımı bir kişi eksik bırakabilir. Hep diyoruz ya cana geleceğine mala gelsin. Onur öyle yapmıyor ben bu takım için 2 kez ayağımdan oldum sözünü 3e çıkarıyor ve oyuna devam ediyor. 90. dakikada sakat ayağıyla oynayan Onur mutlak golü önlüyor ve ayağa kalkıyor. O an kameralar Onur'u gösteriyor biz sadece akan gözyaşlarını görüyoruz. Çektiği acıyı bilmiyoruz, hissedemiyoruz. Şimdi ki söyleyeceklerim vicdanı körleşmişlerse; yok Onur bıraksın, yok Onur'un miladı doldu. Yok Onur formsuz. Bu sizin gitsin, bıraksın dediğiniz adam, sizin kral diyip peşinden yalakalık yaptığınız adamlar gibi toz konduramadığımız Trabzonspor'u paraya satmadı. Öz evladımız dediğimiz topçu kaptan olamadım diye maçı satarken, Egeli Onur 3 kez ayağını feda etti doğup büyümediği Trabzon için. Siz bazı şeyleri sırf başıma bela gelmesin diye söyleyemezken, Onur her platformda açık açık konuştu ve gurur duyduk. Tamam performansı düşük olabilir ki ben buna da inanmıyorum ama bu sizin Onuru kötülemenizi asla haklı çıkarmaz. 2010dan sonra Trabzonspor için hâlâ bir yerlerde konuşabiliyorsa bu bilin ki sadece ONUR RECEP KIVRAK sayesindedir. Umarım sakatlığın ciddi değildir kaptan. En kısa sürede efsane olduğun bu takımın formasını yine giyeceksin buna şüphem yok. Allah senden razı olsun çünkü ben senden razıyım. Hakkını helal et kaptan. Unutma sen Trabzonspor'un efsanesisin.
DeAgLeMaNyAq
17.04.2018, 17:22
Korkulanın olmaması önemli ancak aynı yerden sakatlık yaşanması zaten beklenen bir durumdu. Kritik bir dönemde yaşanmış olsa da sezon sonuna doğru denk gelmesi nispeten avantaj. İnşallah yeni sezona sapasağlam girer...
Ali İhsan
17.04.2018, 17:25
Onur
Yıllardır bu takımın kalesinde
Bu takım için savaşırken biri gözümün önünde olmak üzere iki kez feci şekilde yere yığıldı
İkisinde de tam kariyerinin tepesine giderken senelerini kaybetti
En önemlisi belki de en önemli özelliğini, cesaretini kaybetti
Belki de kendisine ağır gelen, takımın abiliği liderliği rolü verildi ama sonra elinden alınmaya uğraşıldı (İHO dönemi, Şota, Hurma vs)
O dönem sakatlıkları atlatamamanın da verdiği psikolojiyle bir dönem saçmaladı ama uzun da sürse kendini toparladı
Elimizi vicdanımıza koyalım
Şu an aldığı ücret performansına göre fazla mı? Fazla ama yerine sözleşmesi olan herhangi bir kaleci alayım desen zaten ondan iyisini zor alırsın, alırken de ONur'un emekli olana kadar alacağı parayı bonservis diye verirsin!
Benim Onur ile ilgili beklentim artık sakatlıkların etkisiyle düşen ve belki hiç düzelmeyecek performansını sürdürebildiği kadar götürürken kendisinin yerine iyi bir kaleci yetiştirmesi.
Onur
Yıllardır bu takımın kalesinde
Bu takım için savaşırken biri gözümün önünde olmak üzere iki kez feci şekilde yere yığıldı
İkisinde de tam kariyerinin tepesine giderken senelerini kaybetti
En önemlisi belki de en önemli özelliğini, cesaretini kaybetti
Belki de kendisine ağır gelen, takımın abiliği liderliği rolü verildi ama sonra elinden alınmaya uğraşıldı (İHO dönemi, Şota, Hurma vs)
O dönem sakatlıkları atlatamamanın da verdiği psikolojiyle bir dönem saçmaladı ama uzun da sürse kendini toparladı
Elimizi vicdanımıza koyalım
Şu an aldığı ücret performansına göre fazla mı? Fazla ama yerine sözleşmesi olan herhangi bir kaleci alayım desen zaten ondan iyisini zor alırsın, alırken de ONur'un emekli olana kadar alacağı parayı bonservis diye verirsin!
Benim Onur ile ilgili beklentim artık sakatlıkların etkisiyle düşen ve belki hiç düzelmeyecek performansını sürdürebildiği kadar götürürken kendisinin yerine iyi bir kaleci yetiştirmesi.
Gözlerim yaşardı,çok duygusal bir insan değilimdir ama senin bu kadar duygusalca Onur'u savunma çaban karşısında bir insan bir takımı ancak bu kadar sahiplenir,bu kadar saf duygularla takımını düşünür dedim ama karşında ise dünyanın en çakal insan sürüsü var,futbolcular.
O yüzden ne bu kadar duygusal ol ne de bir futbolcuya kendinden veya bir başka taraftara verdiğin değeri ver.
Bir Dozer olur,bir Turgay olur anlarım,bu adamlar doğru düzgün para kazanmadılar ama bu takımı bugün kitlelere mal ettiler.
Ama gelelim Onur'a,tam bir ergen,zeka seviyesi düşük ve sinsi biri.
Onur-Trabzonspor ilişkisinde hep kazanan taraf Onur,hep kaybeden taraf ise Trabzonspor.
Onur,gücü eline aldığı günden bu tarafa takımda huzur yok,ne kaptanlığın hakkını veriyor ne de başkasına fırsat.
Onur kendine rakip olacak yıldız olmak umrunda olamayan,dikkatleri üzerine toplamayan düz bir yedek kaleciye bile tahammülü yok.
Onur o kadar kafası az çalışan bir arkadaşımız ki,Burak gelince ona takım kaptanlığı teklif ediyor.
Bu takımı para için satan,taraftarı enayi yerine koyan bir karaktere bunu yapıyor,bu gücü kendinde görüyor.
Bakın Trabzonspor'un son 5 yılında en önemli ve kritik denecek üç maç vardı,eğer kaybetsek küme düşerdik,bundan en ufak şüphem yoktu,çünkü Hocamız Hami denen bir başka ergen,kaprisli çapsızdı.
O maçlarda,yani Trabzonspor'un kalesinde olması gereken Onur nereye tüymüştü?
Esteban tek başına bu takımı kümede tutarken kim ona destek oldu?
Bu kadar saf ve duygusal olmayın,uyanık olun.Trabzonspor taraftarı uyanık olmalı.
batuhanTs
17.04.2018, 17:48
Oh çok sevindim korkulan olmadi
Şampiyonluğa oynayacak Trabzonspor'un yedek kalecisi olur.
Ama 5-8 arası gidip geliyoruz.
batuhanTs
17.04.2018, 17:50
ben isterdim şahsen.mesela şampiyonluk yarışında olsaydık,değil fb, bjk gs de mesela gomis babel sakatlanınca inşalla 3.5 ay oynayamaz derdim.
duygusal davranmayın.futbolda duygusallığa yer yoktur.tamam insan hayatı ama ucunda ölüm yok en fazla 3.5 ay oynamazlar.buda bize kar kalır.
2011 de onur mesela sakatlanınca ,bizden başka herkes sevinç sarkıları söylerdi....
Bakış açısı saygı duyarim ama herkes gibi olmaya da gerek yok bizi onlardan ayiran bir cok detay var
yazıkoldu
17.04.2018, 17:56
beyler nedir bu onur'u göklere çıkarmak veya yerin dibine batırmak.
onur trabzonspora vermektedir ve almaktadır.
sakatlığının beklendiği kadar kötü olmaması sevindirici.
yalnız şunu da söyleyeyim, onur bir kahraman değildir, onur bir kalecidir, iyi de bir kalecidir.
10 senedir bu takımın kadrosundadır.
başka bir takıma gitme yönünde iradesinin olmaması çok güzel bir şey.
demek ki bu ortamı sevmektedir.
sevmeyen adamı trabzona getiremezsin, getirsen de tutamazsın.
Oğuzhan Fidan
17.04.2018, 18:16
kaptan geçmiş olsun. sezonu kapattığını biliyoduk büyük geçmiş olsun seneye dümene geçmen dileğiyle
Gökhan Balcı
17.04.2018, 18:52
baglar koptugunda kirpilip dikilmisti
bu bidaha olursa dizini bükme derecesi azalabilir, nekadar kesilip dikilecegine bagli
onurda bu konuda dünyanin en büyük doktorlarina tanisdigi icin istememesinin bir nedeni vardir
dünya üzerinde 2 kez capraz baglarinda ameliyat olup bu düzeyde devam edebilen baska oyuncu taniyormusunuz
ibrahimovic bile bu sakatliktan sonra man. u. da bir daha kadroya giremedi...
ronaldo da dizinden sakatlanmıştı aynı sebepten mi bilmiyorum ama başarısız grafiği hep buna bağlanır. bir şekilde sağlığı yerinde olsun da nasıl olursa olsun
zafer6161
17.04.2018, 22:50
valla ne yalan söylim. 37 yıllık trabzonspor hayatımda bir Hami nin futbolu birakmasinda çöküntü yasadim
bir de onur olacak
Soner Albayrak
17.04.2018, 22:56
Hep o TG denen karaktersiz ve şerefsiz topluluğun Onur'un adını kötüye çıkarmasından dolayı başladı bu kötüleme süreci.
http://www.trabzonspor.org.tr/download/images/1_9962954878.jpg?w=1000&h=700&mode=crop
"Dün akşam, Ankara Esenboğa Havaalanı'nda Onur Kıvrak ile karşılaştım... Maçta sakatlanmıştı, koltuk değnekleriyle yürüyordu ve canı yanıyordu... Böylesine yetenekli, büyük ve usta bir kaleciyi o durumda görünce bir yumruk oturdu boğazıma, çok üzüldüm... Zıpkın yemiş bir balina vardı karşımda... Çok geçmiş olsun Onur kardeşim, canım kaptanım... Batan güneşin gökyüzünü bordoya boyadığı akşamlarda seni yine kalende, Karadeniz'in mavi sularında yüzerken görmek en büyük dileğim..."
Sunay Akın
**
Geçmiş olsun kaptan.
Bilal Karadeniz
18.04.2018, 06:35
Yıllık 2.5 milyon euro alıp tonlarca saçma sapan gol yiyor ama hala sahip çıkmalıyız diyorsunuz aslolan Trabzonspor dur. Böyle performansa bu para cidden yazık gunah. Madem sakattin çık oyundan kardeşim .
Sefaenes
18.04.2018, 06:59
hala boş konuşanlar var Onuru birimi Yusuf dalacaklar ondan sonra Abdullkadire gelirler ya bir bitmediniz la sizler fb farkınız yok.
Yıllık 2.5 milyon euro alıp tonlarca saçma sapan gol yiyor ama hala sahip çıkmalıyız diyorsunuz aslolan Trabzonspor dur. Böyle performansa bu para cidden yazık gunah. Madem sakattin çık oyundan kardeşim .
3 oyuncu değişikliği dolmuş, belki takım ileri çıkar gol atar diye acısıyla beraber oynadı, neden böyle acımasızca yorum yaptınız?
https://pbs.twimg.com/media/Da7sgtvWsAc0RQq.jpg
bie efsanenin baslangici
Bedri Sertkaya
18.04.2018, 10:41
Şimdi Onur profesyonel bir oyuncu. Peki tam sakatlandığı an niye devam etti?Varsın nüksetmesin 4-3 bitsin. Kaleye futbolcu geçsin! Yazık şimdi kariyeri tehlikeye girdi.
Faik Yılmaz
18.04.2018, 10:52
Onur Türkiye'nin bence en iyi kalecisidir........
Zaman zaman hatalı goller yiyor evet bunun 2 nedeni var.....
1-Sakatlıklar....
2-İyi bir kaleci antrenörü ile çalışmaması. Bu konuyu defalarca yazdım yine yazacağım. Onur'un asıl sorunu iyi çalıştırılmaması. Alper Boğuşlu kaleci antrenörümüz iken Onur Liverool taraftarını bile mest ediyordu. İyi bir kaleci antrenörü şart. Hem Onur'a hem Trabzonspor'a.....
Birde şu var senin Efsane dediklerin " Aykut Hoca ve öğrencileri şike yapmadı " filan deyip sözleri ağzında gevelerken Onur Recep Kıvrak her şartta ve her zaman şikecileri ifşa etmiş karşılarında delikanlı gibi durmuştur....
Sadece bu Onurlu duruşu bile kalması için yeter.....
Ha ücreti çok fazladır revize istenebilir o ayrı mesela.....
Takımın tamamının ücretlerinde azaltma yapılmalı....
Buna Onur , Burak , Sosa,Kuçka da dahil
Onur'un düşüşünün tek sebebi dizindeki sıkıntı. Yani kalıcı bir düşüş. Eskisi kadar sıçrayamıyor yani seri değil. Onur artık bu. Avrupaya gidememesinin en büyük sebebi dizi. Resmen sıçrayamıyor düzgün.
haterlar izlemesin, kalbinden vurulabilirler
https://www.youtube.com/watch?v=82DBOZ7dMe0
dedigim gibi 3-5 karekteri sorunlu burada ve twitterda ortaligi karistiriyor
gercek Trabzonsporlu bu, böyle olmayan kendini sorgulasin, bir psikologa gitsin
Acaba Liverpool taraftarı hiç Gerard’ı tartıştı mı?Bir şey olmaz bu taraftardan.Büyük olmak değerlerle olur, Onur son kalemiz.
inşallah yakında bu takımın hocası olup yıllarca başında kalır
böyle bisey beklemeyin bence
futbolu biraktiktan sonra planlarinda futbol olmadigini demisti...
futbol camiasinda hic haz almiyor...
Namuslu adam işte, sindiremiyor demek ki bu kadar pisliği.
Yine de inşallah fikri değişir diyelim, ben her zaman bu klüpte olmasını isterim.
degisse bile sportif görev olmaz, baskan olabilir?
Acaba Liverpool taraftarı hiç Gerard’ı tartıştı mı?
Bir şey olmaz bu taraftardan.
Büyük olmak değerlerle olur, Onur son kalemiz.
inşallah yakında bu takımın hocası olup yıllarca başında kalır
haterlar izlemesin, kalbinden vurulabilirler
https://www.youtube.com/watch?v=82DBOZ7dMe0
dedigim gibi 3-5 karekteri sorunlu burada ve twitterda ortaligi karistiriyor
gercek Trabzonsporlu bu, böyle olmayan kendini sorgulasin, bir psikologa gitsin
böyle bisey beklemeyin bence
futbolu biraktiktan sonra planlarinda futbol olmadigini demisti...
futbol camiasinda hic haz almiyor...
Namuslu adam işte, sindiremiyor demek ki bu kadar pisliği.
Yine de inşallah fikri değişir diyelim, ben her zaman bu klüpte olmasını isterim.
Oğuzhan Fidan
20.04.2018, 20:20
artık as bir kaleci almaya çalışıp onuru biraz yedek soyundurmak gerekli bu sakatlıklardan başı çok yandı 34 maçı onun sırtına yüklemek manasız kaliteli bir genç çocuk alıp yetiştirilmeli. iyi bir yapılanmanın içersinde onur bu kulübün efsanesi olma yolunda ilerliyor. alper boğuşlu gittikten sonra onur çok sıkıntı çekti. dizlerinde ciddi problem oluştu futbol hayatını bitirmek için uğraşıyoruz sanki resmen acılar içersinde oynadı bu yanlıştı
Gökhan Balcı
20.04.2018, 20:42
Duvar :D
Şanlı SanMarino
21.04.2018, 00:22
Kendisi Trabzonspor kalecisi olmak için yeterlilik sahibi değil. Devri geçti artık. Nasıl ki mazi 30 sene geride kaldıysa Onur da 7-8 yıl öncede kaldı.
Uyanın.
Keşke sizler biraz uyusanız da rahat etsek.
https://pbs.twimg.com/media/DcXPmPyXUAAH1GN.jpg
Onur Akyüz
04.05.2018, 22:55
Kaptan iyice dinlen seneye kaldığın yerden devam.
Şu görüntü benim için çok kıymetli, çok mutluyum.
2.5 yıldır parasını alamadığı söyleniyor.
100 kişiden 2 si Onur'a çamur atıyor diye öyle olacak değil. Bende ayrı bir yeri vardır. Eminim kendiside farkındadır içimizdeki azınlık olan yiyicilerin. Onların yakındığı, 6 eli olan 1 ton ağırlığında 3 metre boyunda kaleyi tamamiyle kaplayan kalecimizin olmaması.
artvints
07.05.2018, 14:27
2.5 yıldır parasını alamadığı söyleniyor.
mümkün değil öyle birşey. 2.5 yıl öncesinden kalan ödenmemiş parası olabilir, maaşın bir kısmı yani.
mümkün değil öyle birşey. 2.5 yıl öncesinden kalan ödenmemiş parası olabilir, maaşın bir kısmı yani.
hayir, dogru 2 yildir maas almadi
bu yetmezmis gibi genclerede sikistiklarinda cok kez yardimci oldu, kulüp ödeyemediginden
4 milyon € civari alacakli
Fatih Çelik
07.05.2018, 20:13
Bu doğru çünkü menajeri baş vurmuştu bunun için vazgeçirdi diye hatırlıyorum .
artvints
07.05.2018, 20:15
toplu ödemelerde onur es mi geçilmiş yani? o zaman hiçbir futbolcu para alamamıştır. boşuna konuşuyoruz burada o zaman.
hatta son ropörtajda baskanda agzindan kacirtti, 2 yildir maas almayan oyuncumuz var diye
tekrar izleyenler dikkatli dinlesin
Fatih Çelik
07.05.2018, 20:16
toplu ödemelerde onur es mi geçilmiş yani? o zaman hiçbir futbolcu para alamamıştır. boşuna konuşuyoruz burada o zaman.
Olabilir inanırım bu kulüpte olan her şeye.
artvints
07.05.2018, 20:17
hatta son ropörtajda baskanda agzindan kacirtti, 2 yildir maas almayan oyuncumuz var diye
tekrar izleyenler dikkatli dinlesin
başkan benim söylediğim şekilde bir açıklama yaptı. zaten ben de ona dayanarak yazdım mesajı.
yok, buna baska biri yapmaz
onurun maddi gücü var
hayir, dogru 2 yildir maas almadi
bu yetmezmis gibi genclerede sikistiklarinda cok kez yardimci oldu, kulüp ödeyemediginden
4 milyon € civari alacakli
https://www.aksam.com.tr/futbol/onur-kivrak-2-yildir-parasini-alamiyor/haber-732970
sasone
nerdesin..fitneci..ikilik çıkaran Onur..hemde bu işi hiç para almadan yapıyormuş..kendine görev edinmiş..
ben parada almasam bu kulüpten gitmiyicem ve bu kulübü karıştıracam demiş))
neyse şaka bir yana gerçekten ne düşündüğünü merak ediyorum..
(NOT:inat edip eski fikirlerini savunmak zorunda değilsin)
alperrr Buradayım Alper,
Öncelikle bu habere inanmıyorum,Onur oklar üzerine doğru yöneldiğinde yerel medya ve etkili kişiler aracılığı ile tartışmayı ve konuyu bu haberlerle sürekli değiştirmeyi başarmış bir futbolcu,bu konuda inanılmaz bir PR var.
Haberin doğru olduğunu kabul edersek,bu benim iddialarımı doğrular.
Bir iş yerinde çalışıyorsan bunu ya para için yapıyorsundur ya da o iş yerinin sahibisindir.
Eğer para almadan çalışıyorsan işe yaramaz birisiysen belki patron garibandır,karın tokluğuna çalışsın diyordur.
Başka bir açıklaması var mı?
Ya da o işi yapsan da olur yapmasanda çünkü artık belli bir gelirin vardır,bundan sonra çalışmasanda o güne kadar kazandığın sana yeter.Onur'un inşaat işleri olduğunu da düşünürsek Onur için futbol artık birinci planda değil.
Ayrıca Onur zaten Trabzonspor'da başka bir yerde kazanamayağı paraları kazandı,2012 yılından bu tarafa en fazla 1-1.5 Milyon avro bandında para kazanması gerekirken o ise şampiyon olan futbolcuların parasını kazandı.
Trabzonspor hiç bir şey kazanamazken,hatta batışa geçerken Onur hak etmediği paraları kazandı.Yani Trabzonspor aslında Onur'a borçlu falan da değil.
Ama asıl sorun bu para alamamaksa neden takım içinde borusunun bu kadar çok borusunun öttüğü ve takım içi disiplin,bütünlük olmadığı anlaşılır hale geliyor.
Küme düşme tehlikesinde istediği gibi ameliyat olabiliyor,formasını yere bırakabiliyor,morali bozuk olduğunda maça çıkmıyor,her şey daha bir bütün olarak ortaya çıkıyor.
Emre Veli
08.05.2018, 22:43
@alperrr (https://forum.bordomavi.net/member.php?u=44085) Buradayım Alper,
Öncelikle bu habere inanmıyorum,Onur oklar üzerine doğru yöneldiğinde yerel medya ve etkili kişiler aracılığı ile tartışmayı ve konuyu bu haberlerle sürekli değiştirmeyi başarmış bir futbolcu,bu konuda inanılmaz bir PR var.
Bir iş yerinde çalışıyorsan bunu ya para için yapıyorsundur ya da o iş yerinin sahibisindir.
Eğer para almadan çalışıyorsan işe yaramaz birisiysen belki patron garibandır,karın tokluğuna çalışsın diyordur.
Ya da o işi yapsan da olur yapmasanda çünkü artık belli bir gelirin vardır,bundan sonra çalışmasanda o güne kadar kazandığın sana yeter.Onur'un inşaat işleri olduğunu da düşünürsek Onur için futbol artık birinci planda değil.
Ayrıca Onur zaten Trabzonspor'da başka bir yerde kazanamayağı paraları kazandı,2012 yılından bu tarafa en fazla 1-1.5 Milyon avro bandında para kazanması gerekirken o ise şampiyon olan futbolcuların parasını kazandı.
Trabzonspor hiç bir şey kazanamazken,hatta batışa geçerken Onur hak etmediği paraları kazandı.Yani Trabzonspor aslında Onur'a borçlu falan da değil.
Ama asıl sorun bu para alamamaksa neden takım içinde borusunun bu kadar çok borusunun öttüğü ve takım içi disiplin,bütünlük olmadığı anlaşılır hale geliyor.
Küme düşme tehlikesinde istediği gibi ameliyat olabiliyor,formasını yere bırakabiliyor,morali bozuk olduğunda maça çıkmıyor,her şey daha bir bütün olarak ortaya çıkıyor.
şimdi için fazla, bir şey diyemem de, 09-10-11-13-14-15'te kendisinin gösterdiği performansın maddi olarak karşılığı var ise buna eminim ki o kadarını almamıştır:) bunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliyorum. onur o yıllarda şampiyon yapacak oyunu sergiledi, takımın gerisi sergilemediyse bu onun problemi değil.
alperrr Buradayım Alper,
Yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
eğer haber gerçekten doğruysa..yani 2 yıldır para almıyorsa(link koydum ama doğruluğu tam kanıtlanmadı..banada inandırıcı gelmiyor)..ama eğer gerçekten doğruysa..sen ve ben dönüşümlü olarak bu adamı sırtımızda taşımamız lazım gerçek bu birincisi..
ikincisi kuru ve sahte bir inat seninkisi aynı zamanda nankörlükte var biliyormusun neden..(hakaret olarak demiyorum daha uygun sertlikte ifade aklıma gelmiyor)
Onur'dan önce Şenol Güneşten(devrini bilmem) sonra..yıllarca kaleci aradı Trabzonspor hatırlarım kamuoyu ve yorumcular hep derdiki iyi bir kalecisi olsa bu kulüp çok daha başarılı olur..
bugün nasıl stoper arıyorsak Onur'dan öncede kaleci arıyorduk..
üçüncüsü de şu Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz benim için ve aslında bu kulübü seven her kişi için çooooooooooook özel insanlar olmalıdır..
sebebide şu.."SUSTURUCU OLMALARI"
yanında yörende veya tanıdıkların arasında mutlaka fbli vardır ve Trabzonspor konusu geçtiğinde , kibirli ve küstah bir şekilde 96 falan demeye başlarlar aykut kocaman falan demeye başlarlar..
onlara hemen 2010 diyeceksin Onur diyeceksin , Burak diyeceksin..ben öyle çok yutkunan fenerli gördüm..lafı ağızlarına tıktım..yetmeyenede 3 temmuzda boyalarınız döküldü dedim..
Yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
eğer haber gerçekten doğruysa..yani 2 yıldır para almıyorsa(link koydum ama doğruluğu tam kanıtlanmadı..banada inandırıcı gelmiyor)..ama eğer gerçekten doğruysa..sen ve ben dönüşümlü olarak bu adamı sırtımızda taşımamız lazım gerçek bu birincisi..
ikincisi kuru ve sahte bir inat seninkisi aynı zamanda nankörlükte var biliyormusun neden..(hakaret olarak demiyorum daha uygun sertlikte ifade aklıma gelmiyor)
Onur'dan önce Şenol Güneşten(devrini bilmem) sonra..yıllarca kaleci aradı Trabzonspor hatırlarım kamuoyu ve yorumcular hep derdiki iyi bir kalecisi olsa bu kulüp çok daha başarılı olur..
bugün nasıl stoper arıyorsak Onur'dan öncede kaleci arıyorduk..
üçüncüsü de şu Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz benim için ve aslında bu kulübü seven her kişi için çooooooooooook özel insanlar olmalıdır..
sebebide şu.."SUSTURUCU OLMALARI"
yanında yörende veya tanıdıkların arasında mutlaka fbli vardır ve Trabzonspor konusu geçtiğinde , kibirli ve küstah bir şekilde 96 falan demeye başlarlar aykut kocaman falan demeye başlarlar..
onlara hemen 2010 diyeceksin Onur diyeceksin , Burak diyeceksin..ben öyle çok yutkunan fenerli gördüm..lafı ağızlarına tıktım..yetmeyenede 3 temmuzda boyalarınız döküldü dedim..
Onur'u sevip sevmemekle alakası yok bu işin.O haber dogru ise zaten Onur'un kulubu çiftlige çevirmesinin sebebi belli demektir.
Onur en kritik maçlarda bizi yakmıştır her zaman,ne zaman nerede yakacak diye korkutan bir kaleci.
Veya en kritik anda ortadan keyfine göre kaybolmuştur.
Ama zaten hal etmedini bildigi parayı istemeye utanmıştır belki?
Burak konusunda tanıdıklarım,etraftaki diger takımdan olanlar,onun bizden gidişindenki karaktersizlik nedeniyle Burak'ın geri alınmasından dolayı çok rahatsız oldugumu bildikleri için genelde onlar canımı sıkmak için konuyu açıyorlar.
Şu arkadaşlara bak,Onur.Burak,Arda,Olcay,Caner.
Boşuna dememiş atalarımız bana arkadaşını söyle sana kim oldugunu söyleyeyim diye.
falcon_61
11.05.2018, 21:38
Onur'u sevip sevmemekle alakası yok bu işin.O haber dogru ise zaten Onur'un kulubu çiftlige çevirmesinin sebebi belli demektir.
Onur en kritik maçlarda bizi yakmıştır her zaman,ne zaman nerede yakacak diye korkutan bir kaleci.
Burak konusunda tanıdıklarım,etraftaki diger takımdan olanlar,onun bizden gidişindenki karaktersizlik nedeniyle Burak'ın geri alınmasından dolayı çok rahatsız oldugumu bildikleri için genelde onlar canımı sıkmak için konuyu açıyorlar.
Boşuna dememiş atalarımız bana arkadaşını söyle sana kim oldugunu söyleyeyim diye.Son 8 senede parasını hakeden ilk isim Onur. Neyden bahsediyorsun. Her sene sayısız maçı tek başına kurtardı. Üşenmez isen ve internet kotan dolmadiysa beinsporttan özetleri aç bir izle istersen.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boşuna dememiş atalarımız bana arkadaşını söyle sana kim oldugunu söyleyeyim diye.
Onur yazdıklarınızı yapacak bir karakter değil. Ancak diyelim ki siz haklısınız, Onur öyle bir karakterde olmuş olsun peki böyle kötü karaktere sahip olan bir adam, parasını Fifa'ya oraya buraya başvurarak söke söke faiziyle alabilecekken niye kulübü çiftliğe çevirsin? yazmış olduğunuz yazı tamamıyla tutarsız, ve kusura bakmayın ağır paranoya görüyorum.
https://1.bp.blogspot.com/-6vEXFi140qU/VNKbIuzjaYI/AAAAAAAAJcQ/kU_olC5jk1k/w478-h390-p/unutan-polis-karikaturu.jpg
Emre Veli
16.05.2018, 00:32
kaptaaaan, 8 yıl önce bugün naptın kaptan, anlatsana.
uzat saçları artık, nostalji yaşat:)
Onur Akyüz
16.05.2018, 01:53
kaptaaaan, 8 yıl önce bugün naptın kaptan, anlatsana.
uzat saçları artık, nostalji yaşat:)
Hay yaşa ben de tam bu konuya değinecektim.
Bugün Onur’un o muhteşem performansının yıl dönümü.
O akşam forumda neler yaşanmış bakalım;
https://forum.bordomavi.net/showthread.php/7972-Onur-Recep-Kıvrak/page172
Unutulmaz bir akşam, unutulmaz bir ROK performansı.
https://pbs.twimg.com/media/DdkITFPXkAArYRs.jpg
tek
esi benzeri yok
Sefer A.
20.05.2018, 04:04
Burak'la kanka olmasini anlayamiyorum,, simdi Burak giderse kirilir küser mi acep ? umarim öyle bir sey olmaz,, Burak'i da hakli falan bulmaz
serdaracıl
20.05.2018, 07:58
Ezber cümleler. En kritik maçlarda yaktı, klübü çiftliğe çevirdi, arkadaşı burak, geçiniz.
Ezber cümleler. En kritik maçlarda yaktı, klübü çiftliğe çevirdi, arkadaşı burak, geçiniz.
Daha ne yaparsa ya bu nasıl kaptandır,onun kaptan oldugundan beri takım ruhu yok oldu,ortak hareket yok,surekli sorunlar var,maç içinde garip şeyler oluyor,3-0'dan maç eriyoruz,6-7 yiyoruz diyeceksiniz?
Ne yaparsa eleştireceksiniz?
Ne yaparsa geçmeyeceksiniz,Burak gibi birisi ile arkadaş olan şahsın karakteri nedir?
Boşuna mı bana arkadaşını söyle sana kim oldugunu söyleyeyim diyorlar?
Bozuk para gibi adam harcıyorsunuz. O iş öyle olmaz.
Bugün Onur'a yaptığınızı 10 sene sonra Yazıcı'ya, Abdülkadir'e, Cafer'e yaparsınız. Bunu biliyoruz.
Onur kaleci olarak kalitesini istatistiklerle ispatlar, fuzuli tartışmalar içerisine girmez. Herkesin ağzına doladığı "kulübü çiftliğe çevirdi" mevzusu da Hurma'yla verdiği savaşla alakalı. O konuda %1000 Onur'un arkasında olması gereken taraftar, üç kuruşluk Hurma yüzünden Onur'a saldırıyor. Adamı kulüpte yemeye çalıştılar o da kendini savundu haklı olarak.
En çok ihtiyacı olduğu dönemde adama garip bir düşmanlık bellediniz. Düğünde para dağıtır gibi adam harcıyorsunuz.
O hain, bu şımarık, şu karaktersiz, o yollu...
Bir iki seneye kulüp içinde efsane de bırakmazsınız siz.
Adem Akyüz'
20.05.2018, 20:27
Bozuk para gibi adam harcıyorsunuz. O iş öyle olmaz.
Bugün Onur'a yaptığınızı 10 sene sonra Yazıcı'ya, Abdülkadir'e, Cafer'e yaparsınız. Bunu biliyoruz.
Onur kaleci olarak kalitesini istatistiklerle ispatlar, fuzuli tartışmalar içerisine girmez. Herkesin ağzına doladığı "kulübü çiftliğe çevirdi" mevzusu da Hurma'yla verdiği savaşla alakalı. O konuda %1000 Onur'un arkasında olması gereken taraftar, üç kuruşluk Hurma yüzünden Onur'a saldırıyor. Adamı kulüpte yemeye çalıştılar o da kendini savundu haklı olarak.
En çok ihtiyacı olduğu dönemde adama garip bir düşmanlık bellediniz. Düğünde para dağıtır gibi adam harcıyorsunuz.
O hain, bu şımarık, şu karaktersiz, o yollu...
Bir iki seneye kulüp içinde efsane de bırakmazsınız siz.Ne 10 senesi şimdi bile aynı muamele yapılıyor Yusuf'a [emoji28][emoji28]
Fatih Çelik
20.05.2018, 21:08
Onur'un bugüne kadar ben Caner Arda vs. ile arkadaşlık ettiğini gösteren bi foto görmedim. Yusuf'a ise bir şey yapılmıyor. Burası Çemişgezekspor değil.
ihsan candas
21.05.2018, 04:04
İyi niyet ve özverisinden şüphe duyulamayacak bir isim. Yetenekli ve iyi bir kaleci. Kalecilik özelliklerinin bir kısmı ise hala yerinde sayıyor.
en kötü sezonu
Süper Lig'de sezonun kurtarış oranı en yüksek kalecileri.
%77 Fabri
%76 Serkan Kırıntılı
%73 Onur Kıvrak, Volkan Babacan
%72 Volkan Demirel
%70 Beto, Ramazan Köse
%69 Muslera
%68 Haydar Yılmaz
%67 Ertaç Özbir
elestirilerin ne denli yüksek beklentide oldugu ortada
devam
Süper Lig'de topu oyuna sokma başarısı en iyi olan kaleciler.
%85 Fabri
%78 Muslera
%77 Beto, Volkan Babacan
%76 Onur Kıvrak
en zayif noktasinda bile zirvede
Süper Lig'de maç başına en az gol yiyen kaleciler.
0,9 Volkan Demirel, Fabri
1,0 Muslera, Volkan Babacan
1,2 Serkan Kırıntılı
1,3 Onur Kıvrak, Beto, Ertaç Özbir
1,5 Harun Tekin
uğurcan'ın pas isabeti oranı var mı? her topu ndoye'un göğsüne atıyordu.
% 52
ugurcanin maclari bu konuda cok dalgali
uzunda daha iyi oldugu icin daha sik uzun oynuyor, ondan ilerdekilerin günlük performansina bakiyor
artvints
22.05.2018, 13:41
uğurcan'ın pas isabeti oranı var mı? her topu ndoye'un göğsüne atıyordu.
Cem Balcı
22.05.2018, 15:36
Yeni sezonda sakatlanmaması dileğiyle.
Trabzon’un Onur’u!Ekonomik sıkıntılarla boğuşan Trabzonspor’da fedanın ilk adresi yine kaptan
Trabzonspor’da 11.yılını tamamlamaya hazırlanan kaptanı Onur Kıvrak, bordo-mavililerin gelecek sezon planlamasında yer alan isimler arasında. Yönetimin özellikle maliyetli oyuncularla yapacağı görüşmede ‘karşılıklı fedakarlık’ talep ederken, bu oyuncuların başında da Kaptan Onur’un geldiği öğrenildi. Onur, yönetimden gelecek teklife olumlu bakacağı belirtilirken, “Ben her zaman ‘inşallah futbolu Trabzonspor’da bırakırım’ dedim. Şu anda 30 yaşındayım. İki yıl daha sözleşmem var. İki yılı tamamladığım zaman da futbolu bu şehirde bırakacağım” düşüncesinde olduğu öğrenildi.
Eski başkan Muharrem Usta döneminde kendisinden istenen fedakarlığa gözü kapalı “Evet” diyen Onur’un, “Karşılıklı oturup konuşulduktan sonra herkes üzerine düşeni yapacaktır” dediği öğrenildi. 11 yıl içinde birçok kez alacakları birikmiş olmasına rağmen Trabzonspor’a ihtar çektirmeyen Onur’un duruşu ile takdir topluyor. Onur’un 1 yılı aşkın alacağının da birikmiş olmasına rağmen herhangi bir talepte bulunmadığı ve “Trabzonspor’da kimsenin parası kalmaz” dediği de öğrenildi.
Kendime
hedef koydum
Başarılı kaleci, Trabzonspor’un Uğurcan Çakır gibi genç ve gelecek vaat eden bir kaleci kazanmasından dolayı duyduğu mutluluğu da dile getirerek, “Ben artık Trabzonspor’a oynadığım maçlarda ne kadar yardım edebilirim, abilik anlamında neler verebilirimin çabası içinde olmak istiyorum. Kendime öyle bir hedef koydum” diye konuştu.
kaynak günebakis
Yiğit Gayretli
04.06.2018, 08:26
Yeni sezona nasıl girecek, dizi ne durumda merak ediyorum.
Tedavisini adam akıllı olsa da sağlam dönse... Tam tecrübe yaşlarında. Sağlık sorunu olmasın 5-6 yıl daha üst düzey top oynar...
Ozan Gözaçan
05.06.2018, 14:05
Yeni sezona nasıl girecek, dizi ne durumda merak ediyorum.
Tedavisini adam akıllı olsa da sağlam dönse... Tam tecrübe yaşlarında. Sağlık sorunu olmasın 5-6 yıl daha üst düzey top oynar...
Dizinde bağlar kopuk denmişti yanlış hatırlamıyorsam . Bunun için amleliyat olması gerekmiyormu ?
Kopmuş bağ ameliyatsız nekadar iyileşe bilirki.
Yukarıda selcuk un paylaştığı haberden de anladığım kadarıyla kaleyi uğurcana bırakmaya hazır. Bence böyle bir niyeti varsa hemen bunu eyleme döndürmeli 2. kaleci olarak uğurcan ı ve ardayı hazırlamalı bence .
Oğuzhan Fidan
06.06.2018, 23:36
ne adam'lığına söz edilir nede kaptanlığına.. helal olsun duruşu yeter
Travelair
07.06.2018, 08:37
Yıllardır kalecimizdir, kaleciliğini takdir ederim fakat hatırladığım kadarıyla bir demecinde bir önceki sezon bitiminde sakat olduğunu ve bunun telafisi için nasıl fedakarlık yapıp antrenmanlardan sonra bilmem kaç saat ekstra çalışmalar yaptığını söylüyordu. Şu aklıma takıldı: Madem sakat olduğun sezon bitiminde belliydi, neden sezon başlamadan aradaki tatilde ameliyat olmadın? Şimdi yine sakat...
omondoles
07.06.2018, 13:41
Dünyada Türk milleti kadar komplo teorilerine inanan toplum yoktur herhalde. Ya da kendimizi muassır medeniyet seviyesinde görüpte bu kadar cahil olan.
Neden bir kişi veya futbolcu eleştirildiği zaman hemen altında bir şey aranıyor anlamış değilim.
Onur kötü kaleci, aldığı paraya göre kötü..
Enaldo61
07.06.2018, 13:52
Dünyada Türk milleti kadar komplo teorilerine inanan toplum yoktur herhalde. Ya da kendimizi muassır medeniyet seviyesinde görüpte bu kadar cahil olan.
Neden bir kişi veya futbolcu eleştirildiği zaman hemen altında bir şey aranıyor anlamış değilim.
Psikolojisi bozuk çünkü toplumun.
jairzinho
07.06.2018, 14:14
onur un bu maaşı ile takımda kalması imkansız.net
Türk insanı göçebe yaşayan bir toplum, son yıllarda kentleşme ve şehir hayatı yaşantısı insanların psikolojisini bozmuş, bu yüzden toplumun çoğu artık vaktinin büyük çoğunluğunu betonarme 4 duvar arasında sürdürüyor. Ayriyeten futbol ve siyaset dışında müzik, kültür ve sanattan çok uzak. Bir de üstüne cehaleti eklediğimizde ortaya mutsuz ve psikolojik sorunları olan bir insan profili ortaya çıkıyor. Üstelik sosyal medya üzerinden başkalarının hayatını da gözlemledikleri zaman daha mutsuzlaşıyorlar. Sonuçta kindar bir toplum haline geldik, muhtemelen 1-2 sene sonra bende yurtdışında yaşamaya başlayacağım. Diğer türlü seni de buradaki olumsuz hava etkiliyor.
Sorunun ancak sosyal devlet olma ve insanı yaşat anlayışını benimseyen bir siyaset akımı ile bu ülkenin düzelteceğini düşünüyorum.
Tansu Onur Erdoğan
08.06.2018, 12:09
onura neye göre kötü kaleci diyosunuz anlamadım?önünde defans mı var? Muslerayıu koyun ts kalesine
bir kalecinin kalitesi önündeki defansa göre şekillenir.
Travelair
08.06.2018, 12:16
Türk insanı göçebe yaşayan bir toplum, son yıllarda kentleşme ve şehir hayatı yaşantısı insanların psikolojisini bozmuş, bu yüzden toplumun çoğu artık vaktinin büyük çoğunluğunu betonarme 4 duvar arasında sürdürüyor. Ayriyeten futbol ve siyaset dışında müzik, kültür ve sanattan çok uzak. Bir de üstüne cehaleti eklediğimizde ortaya mutsuz ve psikolojik sorunları olan bir insan profili ortaya çıkıyor. Üstelik sosyal medya üzerinden başkalarının hayatını da gözlemledikleri zaman daha mutsuzlaşıyorlar. Sonuçta kindar bir toplum haline geldik, muhtemelen 1-2 sene sonra bende yurtdışında yaşamaya başlayacağım. Diğer türlü seni de buradaki olumsuz hava etkiliyor.
Sorunun ancak sosyal devlet olma ve insanı yaşat anlayışını benimseyen bir siyaset akımı ile bu ülkenin düzelteceğini düşünüyorum.
Türk insanı göçebe yaşayan bir toplum değildir. Kültür sanat... Biraz araştırın. Kendi toplumunuzu bu kadar hakir görüyorsanız, gerçeklerin farkına varamıyorsanız hiç 1-2 sene beklemeyin. Yazık
Emre Veli
08.06.2018, 15:04
Sorunun ancak sosyal devlet olma ve insanı yaşat anlayışını benimseyen bir siyaset akımı ile bu ülkenin düzelteceğini düşünüyorum.1000 senedir bu topraklardayız.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oğuz ZEYTİN
08.06.2018, 15:49
Onur iyi kaleci ama bir profesyonel sporcunun kariyerini tek seferde bitirecek sakatlığı (otuz yaşına gelmeden) üç kere yaşadı.
Türk insanı göçebe yaşayan bir toplum değildir. Kültür sanat... Biraz araştırın. Kendi toplumunuzu bu kadar hakir görüyorsanız, gerçeklerin farkına varamıyorsanız hiç 1-2 sene beklemeyin. Yazık
Bir ilave yapayım: Prof. Dr. Saadettin Y. Gömeç Bey'in "Konar Göçer Deyimine Dair İlk Tespitler ve Konar Göçerlik" başlıklı güncel makalesini ilgi duyan arkadaşlarıma salık veririm.
Bulamayan olur ve istenirse gönderebilirim.
Sefer A.
08.06.2018, 17:41
ben çoguna katiliyorum yazinin, göçebe olayi hâriç
5 – Süper Lig'de 2017/18 sezonunda en az 50 kurtarış yapan kaleciler arasında kurtarış yüzdesi en yüksek ilk beş kaleci:
Fabri - %75.6 (99 kurtarış)
Serkan Kırıntılı - %75.2 (121)
Volkan Babacan - %72.8 (91)
Onur Kıvrak - %72.7 (93)
Volkan Demirel - %71.6 (60)Kale.
David_LuiZ4
09.06.2018, 21:30
Dostum yazdıklarına katılmakla birlikte diğer arkadaşların yazdıklarını yanlış anladıklarını belirteyim..Kırsal ve köylü sınıfın şehire alabildiğince hızlı göçü insanların psikolojisini bozuyor bi nevi kültürel şok yaşıyoruz bunun sonuçları da acı oluyor...Diğer arkadaşlar ülkemizde yaşanan bu durumu değil de tarih boyunca Türklerin coğrafya değiştirip değiştirmediğinden dem vurmuşlar..Ayrıca siyasetin bu kadar fazla konuşulduğu bir ülkede kültür ve sanatın gelişemeyeceği özellikle sanatta Batı ile yarışamadığımız da aşikar..
Bunun dışında Onur'a gelirsek; eski performansında değil...Savunmamızın iyi olmadığı dönemlerde Onur'un takımı kurtardığı çok maç oldu bugün de savunmamız iyi değil ama Onur da iyi değil..Seneye kendisini zorlayacak rekabete sokacak bir kaleci lazım...Esteban gönderilmeli...
Sefa Toyer
13.06.2018, 18:14
Gerçek kaptan, gerçek efsane...
Emre Veli
19.06.2018, 03:04
15767
güzel günler, ah güzel günler.
61_Hasan_69
19.06.2018, 07:19
15767
güzel günler, ah güzel günler.
Üstteki Colman ise bir nebze uzulebilirim
BERBATOV61
19.06.2018, 10:37
Neyseki özkan sümer bazı şeylerin farkında bir takımın kalecisi Türkiye gibi bir ülkede senede 12 13 milyon para alıyorsa çok ciddi fark yaratması lazım. Onurun ise geçmişte yaptıklarına para veriliyor şuanda yabancı serbestliği varken onuru alsa alsa şenol güneş faktörü ile beşiktaş alır. Fabri gibi ayakları iyi bir kaleciyi kesebilir mi orasıda ayrı konu
Onuru çok sevdik çok adamı karşımıza aldık onun için ama bu senede son 3 seneki gibi olacaksa kusura bakmasın.
Mehmet BAŞ
19.06.2018, 11:51
5 – Süper Lig'de 2017/18 sezonunda en az 50 kurtarış yapan kaleciler arasında kurtarış yüzdesi en yüksek ilk beş kaleci:
Fabri - %75.6 (99 kurtarış)
Serkan Kırıntılı - %75.2 (121)
Volkan Babacan - %72.8 (91)
Onur Kıvrak - %72.7 (93)
Volkan Demirel - %71.6 (60)Kale.
Onur'a kötü kaleci diyenlerin suratına şunu yapıştırmak lazım. Şöyle alınlarının ortasına bunu vuracaksın.
İlker Yazıcıoğlu
19.06.2018, 13:17
Aslında Onur ile ilgili artan tepkilerin ana sebebi, geçmişte, saha arkasında yaşandığı iddia edilen olayların yanı sıra, kritik maçlarda, kendisinden beklenmedik hataları yapmasıdır.
Keza, Onur, yukarıdaki istatistiklerde iyi gibi dursa da, eski formunda değil ama çok sakatlandı, çok yıprandı. Yaşı da ilerledi vb bir çok sebep var.
Ben, Onur'u seven tayfadan biriyim, tabir-i caizse.
Şunu da belirtmek gerekir.
Taraftar, son bir kaç yıldır, hem sportif hem de başkanlar bazında inanılmaz bir hayal kırıklığı yaşadı, hala da yaşıyoruz...
Bütün bu krizlerin üstüne, sportif olarak sahada neredeyse sıfır olan bir takım olunca, Onur'un yaptığı hatalar, daha bir göze batar oldu haklı olarak...
Onur'un aldığı para vb tartışmalara girmek istemiyorum. Bu adam, kulüp tarihinde, üCretinde en çok indirime giden adamdır. Lütfen bunu inkar etmeyin. Hatta kendi açıklaması var. Ben, servetimi burada yaptım, beklentim artık para değildir diye. Bunu yapan bir adamın, bu sözleri diyen adamın, kulüple bağı, ücretine bağlı değildir.
Onur'dan daha iyi bir kaleci bulursak, kaleye o geçer. Kimse kazık çakmıyor kulübe. Kazık çakan onca adam hala yönetimde halbu ki...
Çok uzattım, keşke takımın yegane problemi kaleci olsa da hep beraber yüklensek Onur'a ama bir laf vardır...
'Her kuşu bilmem ne yaptık da leylek kaldı...'
Bu iş biraz da öyle...
beratika
25.06.2018, 15:02
Ey gidi 4 sene evvel Trabzon'a geldiğimde en çok da Trabzonspor için sevinmiştim. Belki başarılı bir sene olur da ben de yıllar sonra "ben de Trabzondaydım" diye anlatırım demiştim. Kaptanı da bol bol görürüm imza fotoğraf alırım demiştim. Şans da bu ya Trabzonspor en kötü dönemlerini yaşadı,seni de bir kaç kere gördüm. Bu da böyle bir anımdır :D
Bomba gibi geliyorumSon dönemde yaşadığı sakatlıklar ve geçirdiği ameliyatlar nedeniyle futbol hayatının tehlikede olduğu iddia edilen Onur Kıvrak, “Kimse merak etmesin. Ben çok iyiyim. Bomba gibi geliyorum. Futbol hayatım da tehlikede değil. Yeni sezonda takımımın kalesinde olacağım” dedi.
https://image.yenisafak.com/resim/imagecrop/2018/06/28/03/41/resized_ac845-8446b029onur.jpg
Trabzonspor’un uzun yıllardır formasını giyen ve futbolu Trabzon’da bırakmak isteyen Onur Recep Kıvrak, yeni sezona bomba gibi gireceğini söyledi. Son zamanlarda “Bir daha sakatlanırsa futbol hayatı biter” haberleri sonrası konuşan Onur, “Geçmişte bazı ameliyatlar ve operasyonlar geçirdim ama bu 16 kez olmadı. 2-3 kez operasyon geçirdim. Futbol hayatım da tehlikede değil. Her dizden 2-3’er kez ameliyat olan futbolcular var ve halen oynuyorlar” dedi. Çinli doktor Freddie Fu’nun kendisine futbol hayatının bitebileceğine dair bir şey söylemediğini, sadece kendisine dikkat etmesi gerektiğini söylediğini de ifade eden Onur, “Kimse merak etmesin. Ben çok iyiyim. Tatilde kendimi yeni sezona hazırladım. Bomba gibi geliyorum. Futbol hayatım da tehlikede değil. Yeni sezonda takımımın kalesinde olacağım. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Trabzonspor’un başarısı için mücadele edeceğim” diye konuştu.
Yabancılar yine kampa katılmadı
Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları önceki gün başlarken, Jose Sosa, Esteban Alvarado ve Hugo Rodallega iki gündür gerçekleştirilen idmanlara izinsiz olarak katılmadı. Trabzonspor yönetimi, 3 futbolcu için noter ile tespit yaparken ceza verileceği de ifade edildi. Öte yandan Jose Sosa’yı ülkesinden Club Atletico Colon’un istediği dile getirildi. 33 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek isteyen Colon’un Trabzonspor’a reddetmeyeceği bir teklif yapacağı da iddia edildi. Sosa, ülkesine dönmek istediğini açıklamıştı.
Jose Bosingwa: "Takım bütünleşmesi adı altında yemek organizasyonu yapılıyordu, yemekte sadece balık yiyorduk. Kaleci Onur bazen balıklarla konuşurdu. Şaka zannederdim."
https://pbs.twimg.com/media/Dg2PCwoWAAAyznx.jpg
Fatih Çelik
29.06.2018, 16:58
Jose Bosingwa: "Takım bütünleşmesi adı altında yemek organizasyonu yapılıyordu, yemekte sadece balık yiyorduk. Kaleci Onur bazen balıklarla konuşurdu. Şaka zannederdim."
Bu yazı troll bir hesap tarafından atılmıştı. Aynı kaynaksa yalan diye düşünüyorum
Ali Bektaş
29.06.2018, 17:45
Bu yazı troll bir hesap tarafından atılmıştı. Aynı kaynaksa yalan diye düşünüyorum
"Şaka zannederdim" kısmı çok manidar ve çok haince. Ne yani şimdi adamın futbolculuğunu, aldığı parayı geçtik deliliğinemi geldik
Gökhan Balcı
29.06.2018, 18:23
"Şaka zannederdim" kısmı çok manidar ve çok haince. Ne yani şimdi adamın futbolculuğunu, aldığı parayı geçtik deliliğinemi geldik
Bizim insanımız kahve fincanını da şirin bulabilir. Garip garip nesnelerle gönül bağı kurabilir. Bir avrupalının bunu normal karşılamasını bekleyemeyiz. Avrupalılar ne bilir ki zaten
Uğur KÜÇÜK
29.06.2018, 18:29
"Şaka zannederdim" kısmı çok manidar ve çok haince. Ne yani şimdi adamın futbolculuğunu, aldığı parayı geçtik deliliğinemi geldikOnur'u ben çok eleştiririm. Aldığı ücret ve son zamanlardaki kötü performansı yüzünden ama bu olay troll bir hesap tarafından yapilan şaka.
Gerçek değil bu röportaj ☺
serdaracıl
30.06.2018, 14:46
Eskiden trollerin de bi kalitesi olurdu. Şunu yazan adamın o balık kadar beyni yok. Bu yazıyı yazan adamdaki beyni balığa taksan kendini ...
https://pbs.twimg.com/media/DhNEc4yXcAcMv-8.jpg
kaptan form tutuyor simdiden
https://www.youtube.com/watch?v=hltEt5QC4RU
pReN@_61
05.07.2018, 23:35
Kaptaaaan
Fotoğrafını görünce içim huzur doluyor,takım güvende diyebiliyorum...
özledim yav
cuma iptal ama pazartesi %100 takimi ve kaptani izlemeye gidecem
https://www.youtube.com/watch?v=bZiPIGLBwEA
Emre Veli
21.07.2018, 14:14
Maaşı indirmek zorunda, cok fazla kazanıyor.(Sadece onun için gecerli değil) Vücut zindeligi 34 maç kaldiramiyor ve senede minimum 2 sakatlığı kesin var. Bacaklar komple gitmiş, degaj yetenegi fm dilinde 20 uzerinden 9 a falan düşmüş durumda. Geriye donulen paslarda bu zamana kadar bi problem yasamadik ama hazirlik karşılaşmalarında gördüğüm kadariyla artik bu yetisini tamamen kaybetmeye yakin durumda. Birebirlerde bacaklarini bu kadar sık kullanan kaleci için talihsiz sakatlıklar geçirdi. Yerine kaleci bakmaya odaklanmak lazım çünkü ugurcan ayaklari haricinde hic bir kalecilik özelliğini taşımıyor.
Sefa Toyer
30.07.2018, 15:40
Gerçek efsane, gerçek kaptan
Ozan Yılmaz
30.07.2018, 20:27
https://pbs.twimg.com/media/DjXDp7FXoAAFLM4.jpg
Sefa Toyer
10.08.2018, 23:30
İyi ki varsın kaptan. Yaşayan efsanesin!
Avro sekiz lirayı kovalarken kaptan olarak yıllık ücretinde indirime gitmeyi düşünür mü acaba?
Yiğit SARI
11.08.2018, 10:45
Ah sakatlanmayacaktın ki hiç kaptan. Umarım indirime gidersin.
Fatih ÖZDEMİR
11.08.2018, 11:46
:D
nerdeyse 2 yildir maas yüzü görmemis adama yönetilen soruya bak
bu adam bir kez parayi sorun ettimiki bugün etsin???
beratika
11.08.2018, 23:31
Nasılsın kaptan? Bugün bilseydim gelirdim Havaalanına :)
fadigaTS
12.08.2018, 15:13
Onur Kıvrak - Yalnız Savaşçı https://www.youtube.com/watch?v=eHa5Rd_02As
Seni son zamanlarda eleştirsem de Trabzonsporda izlediğim en iyi kalecisin.
pReN@_61
13.08.2018, 16:41
Çizgiden çıkardığı top çok zor toptu
Onur kardeşim yanılmıyorsam 2010-2011 sezonunda ağır bir sakatlık geçirmişti. O günden sonra eski Onur olamadı maalesef. Eğer sakatlanmasaydı şimdi zaten yurt dışında oynuyor olurdu. Yine de refleksleri eskisi gibi, bazen inanılmaz kurtarışlar yapabiliyor. Fakat topu oyuna sokma, konsantrasyon, top tutuşu gibi konularda pek kendini geliştiremedi. Sanırım 2011 yılına o da hepimiz gibi takıldı kaldı. Çoğu maçta Onur'un kafası sanki başka yerde gibi. Sanki, ''Zaten bizi şampiyon yapmayacaklar hiçbir zaman, oynasam ne olur oynamasam ne olur'' moralsizliği ile çıkıyor maçlara. Dolayısıyla o yıldan sonra -sakatlığın da etkisi var tabii ki- gelişimi durdu. Futboldan sıkılmış gibi görünüyor. Hakkı da var adamın ne diyelim.
Ama tüm bunlar Trabzonspor efsanesi olduğu gerçeğini değiştirmez.
Mert Acar
14.08.2018, 11:59
https://youtu.be/eHa5Rd_02As
alptug_kd
14.08.2018, 14:01
Son zamanlarda eleştirsek de şu video bana bir kez daha hatırlattı ki Onur gerçek bir efsane. Keşke o sakatlık hiç yaşanmasaydı. Ama buna rağmen elinden geleni yapıyor. Seviyoruz seni kaptan.
bu video onura sadece 2011 diyen hafizasiz vefasizlarina gelsin
kadirgazioglu
14.08.2018, 14:47
15:25 de söylenmesi gerekeni söylemiş abimiz
DeAgLeMaNyAq
18.08.2018, 00:02
Ceza sahası dışından en çok gol yiyen kalecilerin başında Onur geliyor. Bu anlamda top zor yere gitmiş olsa da, Onur'un yaptığı müdahaleye rağmen hatası var. Tabii ondan daha fazla hatası olanlarda var...
Ceza sahası dışından en çok gol yiyen kalecilerin başında Onur geliyor. Bu anlamda top zor yere gitmiş olsa da, Onur'un yaptığı müdahaleye rağmen hatası var. Tabii ondan daha fazla hatası olanlarda var...
golde mi?
Gürkan Asma
18.08.2018, 00:43
Onur a en çok kızdığım nokta, pasla başlamamız gereken yerlerde de ileriye şişiriyor. Toure kaç kez Onur a topu verip köşeye koşu yaptı tekrar topu almak için ancak Onur ancak şişiriyor. Üstelik Abdulkadir e.
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onur a en çok kızdığım nokta, pasla başlamamız gereken yerlerde de ileriye şişiriyor. Toure kaç kez Onur a topu verip köşeye koşu yaptı tekrar topu almak için ancak Onur ancak şişiriyor. Üstelik Abdulkadir e.
komik olan abdülkadir bugün en cok hava topu alan oyuncumuz
61_Hasan_69
18.08.2018, 00:48
Emin olabilirsin ki o topları Abdulkadir'e atmıyor. Onur o ayaklarıyla topu istediği yere atma şansı yok. Kim bilir nereleri hedef alıyor büyük kaptan :)
DeAgLeMaNyAq
18.08.2018, 00:49
golde mi?
% 100 hatalı değil elbette ama Onur kalitesindeki bir kalecinin o topu çıkarması gerekiyor ki az daha çıkarıyordu...
Emin olabilirsin ki o topları Abdulkadir'e atmıyor. Onur o ayaklarıyla topu istediği yere atma şansı yok. Kim bilir nereleri hedef alıyor büyük kaptan :)
onuru degil, abdüsü övdüm
% 100 hatalı değil elbette ama Onur kalitesindeki bir kalecinin o topu çıkarması gerekiyor ki az daha çıkarıyordu...
katilmiyorum
top inanilmaz döndü, sutu da serbest atti adam
imkansiz, belki dizleri sapasaglam olsa ancak o topu cikartacak hiza cikabilirdi
DeAgLeMaNyAq
18.08.2018, 01:12
katilmiyorum
top inanilmaz döndü, sutu da serbest atti adam
imkansiz, belki dizleri sapasaglam olsa ancak o topu cikartacak hiza cikabilirdi
Basit gol yemedi elbette çok iyi bir şut geldi ama belki güleceksin ama bana kalırsa Esteban bu topu çıkarabilirdi. Bu tip pozisyonlarda çok iyi kurtarışları var...
David_LuiZ4
18.08.2018, 01:18
Bir kaleci çaprazdan gelen rakibin yakın olduğu direğe değil uzak direğe adım alır/atar. Yani uzak köşe direğine yakın durur...Çünkü çaprazdan gelen rakibin önündeki takım arkadaşın yakın direği kapatır şut tehlikesini önler...Uzak direğe yakın dursaydı topa dokunabilirdi...
Onur'un yediği golde hatası bahsettiğim durumdur ve fakat her kalecinin kurtaracağı bir pozisyon değildir o pozisyon..
Sefa Toyer
18.08.2018, 09:05
İyi ki varsın kaptan.
Onur'un modern futbolda yeri yok oyunu yerden kurup, pas istasyonu olması.
Boş oyuncuyu bulana, rakip oyuncuyu üstüne çekene dek topu ayağında tutması, topla katetmesi lazım.
Kaleciye dönülen her topu gelişigüzel uzaklaştırıyor. Mimiklerinden de bundan hoşnut olmadığı görülüyor.
Çünkü yetenekleri kısıtlı, özgüveni düşük. Hata yaparım hissi iliklerine kadar girmiş.
Kontrol+dripling+pas olmadığından rakibi karşılamak, boşa enerji tüketmek zorunda kalıyoruz.
Uzun attığı topları Abdülkadir'e göndermesi de trajikomik görüntüler oluşturdu.
fadigaTS
18.08.2018, 12:46
Onur Kıvrak Hikayesi - Yalnız Savaşçı
1.Bölüm : https://www.youtube.com/watch?v=eHa5Rd_02As
2.Bölüm : https://www.youtube.com/watch?v=wuhG1WRPSwI
Onur Kıvrak Hikayesi - Yalnız Savaşçı
1.Bölüm : https://www.youtube.com/watch?v=eHa5Rd_02As
2.Bölüm : https://www.youtube.com/watch?v=wuhG1WRPSwI
Şu dizinden problemi olmasaydı ki kısa pasla başlamayıda bu etkiliyor hakikaten en iyi kaleci listesine girebilirdi. Ancak modern futbolda ayağı kötü kaleci hiç çekilmiyor.
yasinylmz
18.08.2018, 16:52
Dünkü golde en az hata payı Onur'daydı...
Lucas Moura'nın Fabri'ye attığı müthiş gol. Hatta burda Fabri sağ direğe daha da yakın ancak şut o kadar kaliteli ki çıkarılması çok zor.
https://twitter.com/MidoSKhz/status/1030829583669624834
serdaracıl
18.08.2018, 17:49
Onur'un modern futbolda yeri yok oyunu yerden kurup, pas istasyonu olması.
Boş oyuncuyu bulana, rakip oyuncuyu üstüne çekene dek topu ayağında tutması, topla katetmesi lazım.
Kaleciye dönülen her topu gelişigüzel uzaklaştırıyor. Mimiklerinden de bundan hoşnut olmadığı görülüyor.
Çünkü yetenekleri kısıtlı, özgüveni düşük. Hata yaparım hissi iliklerine kadar girmiş.
Kontrol+dripling+pas olmadığından rakibi karşılamak, boşa enerji tüketmek zorunda kalıyoruz.
Uzun attığı topları Abdülkadir'e göndermesi de trajikomik görüntüler oluşturdu.
Önündeki adamlar her sene değişiyor. Futbolcu bile uyum sorunundan bahsederken kaleci ve stoperlerin bu uyumu yakalayamaması tek başına kalecinin sorunu değil.
İbrahim CİHAN
18.08.2018, 22:40
Son 4-5 sezonda atılan gollerden en iyi ilk 10 seçilse 7 ya da 8 tanesi kaptanın yedikleridir. Yapacak bir şey yok kaptanın bu konuda şanssızlığı var.
https://www.youtube.com/watch?v=wuhG1WRPSwI
Reha Asan
22.08.2018, 09:21
Onur'un performansına falan bir şey demem kredisi bu takımda oldukça fazla ancak şu maaşını en kötü 1,5 milyon euro seviyelerine çekmesi lazım.
ibrahim_yattara
22.08.2018, 17:06
Neden bu kadar kendine güvensizleşti anlamak zor, uzaktan çekilen sutlarda basit topları bile tokatlıyor ikiletiyor.
Sadettin_
25.08.2018, 20:10
süper ligi gectım . zaten super ligde hıcbır takımda ılk 11 oynayacak bır kaleci değilsin .
ptt den örnek vereyim .
ptt birinci ligde cok rahat ilk 10 takımın hicbirinin kalecisi olamazsın
Uğur KÜÇÜK
25.08.2018, 20:13
2.250 alan muhtesem kaleci.
Ayaklar bitmis Onurum.
Artik sağa, sola bile zıplayamıyor..
Bayraktaroğlu
25.08.2018, 21:22
Defol git artık yeter bugüne kadar savundum ama yok faydasız birisin tek ayak üzerinde kalıp bu kadar abartan birisi daha var mı kalenin içine gömülüp kalır sonra ilk hamleyi yaptı daha ne yapsın diyorlar
61_Hasan_69
25.08.2018, 21:26
Rakip frikik kullanınca güven vermiyor, geri pas atıldığında güven vermiyor, yan toplarda güven vermiyor, degaj desen Allaha emanet..
Ama Onur adamdır Onur şöyledir bırakın su işleri
DeAgLeMaNyAq
25.08.2018, 21:33
Sürekli göbekten gelen oyuncuların önünün açılması ve yan toplardaki çaresizliğimiz doğrudan Onur'a fatura ediliyor. Yediğimiz gollerde Onur'un da payı yadsınamaz ama keşke kalecimizi değiştirince, kalemizi gole kapatacağımızın bir garantisi olsa...
16125
Allah aşkına yeter ya Allah'ın adını verdik illallah ettirdin ya lan bu gol nasıl yenir ne bok var kale çizgisinde çık lan yumrukla lan zaten sana biri dokunsa faul Allah aşkına yeter ya vallahi bezdim bokunu çıkardın
Muhammed Kambur
25.08.2018, 21:42
Aldığın parayı hak etmiyorsun.
süper ligi gectım . zaten super ligde hıcbır takımda ılk 11 oynayacak bır kaleci değilsin .
ptt den örnek vereyim .
ptt birinci ligde cok rahat ilk 10 takımın hicbirinin kalecisi olamazsın
Yav he he.. 1461'de belki oynar..
omondoles
25.08.2018, 21:52
Yahu her şeyi geçtim, daha ilk golü yemeden önce bir şut geldi uzanmadı bile, bayada yakın gitmişti.
Mert Oğuzlu61
25.08.2018, 21:53
Her topu sektirme huyu basladi. Yan toplarda duran toplarda 10 yildir Allah a emanetiz biz bunu kabullendik cunku Onur ozel kaleciydi, ucani kacani topluyordu ama artik toplari da sektirmeye basladi, iste kalecide en sevmedigim olay budur.
Evlere şenlik bir defansımız var ama en büyük suçlu Onur.
İ. SARAL
25.08.2018, 22:14
Güven vermiyor.
Reha Asan
25.08.2018, 22:21
Herkeste tedirginlik var. Eski güven verdiği günleri mumla aratıyor. Yine yazacağım yıllık ücreti çok yüksek. Umarım vicdanını dinlerde yüklü bir indirime gider.
Onuru yediği 2. golde pek eleştiremeyeceğim.Bilmiyorum o pozisyon tartışmaya açık ve sadece Onur a mal edilemez;
2 açıdan da değerlendirirsek;
Onur çıkmalımıydı evet çıkabilirdi ama bu tip toplara çıkmak tercih meselesidir illa da kalecinin asli görevi değildir.
Ha Onur tecrübeli bir kaleci ve Takım kaptanı bence orada adam paylaşımı da rezaletti Onur bunu görüp uyarabilirdi.
diğer açıdan;
Onur dediğim gibi kaleci her topa çıkmak zorunda değil orada defans var!Buna rağmen o noktada rakip siyahi oyuncunun çok sert
yere ve köşeye giden zor topuna ilk müdahaleyi çok iyi yaptı ve işte kalecinin böyle bir durumda asıl ilk asri görevi o topu çıkarmaktır ama
neme lazım 2. hamleyi yine taa arkalardan gelen a.gücü oyuncusu vuruyor ve gol oluyor.O serbest vuruşta top gol olmadan 3 kişi topa müdahale ediyor ilk kafa vuran rakip,sonra onur ve son noktayı yine rakip oyuncu koyuyor hani nerede defans?Bu pozisyonda orada duran her oyuncu ve teknik adam suçlu!
Bu takım böyle hava toplarında sürekli sorun yaşıyor ve kusura bakmayın burada önce onur değil defans mantalitesi düzeltilmeli.Öyle her hava topuna çıkmak onurun işi değil bu kafayla her hava topuna asli görev edinip çıkarsa, kanatlanıp uçabilen ilk insan olur onur maçı havada tamamlar ayağı çimene değmez yani şu rezil Trabzon defansında artık!Böyle hava topunda rezalet bir defansta Her topa çıksa bu sefer niye çıkıyor derler!Ve topa çıkmak kaleci için risk sorumluluk almaktır kendi görevi ve yetki alanı dışına çıkmak demektir.Bunun olası sonuçları akabinde gelir yine onuru linç ederler bu sefer niye çıktı hahaha!Onuru savunmuyorum hatalarını sevaplarını o yüzden yazdım.Ama her hafta her ama her hava topunda rakibe müdahale şansı veren bir defansın var artık kaleciye laf edene yuh derler yahu!
Onazi,hakem,defans saçmalığında biletin onura kesilmesi saçmalık!
Kaleci falan da değişmez Onur Trabzonspor için yeterli bir kaleci bu devirde artık kaleci bulmak çok zor!
En zengin ve güçlü liglerin takımları bile iyi kaleci bulamıyor.Öyle efsanevi kaleciler eskilerde kaldı
TSemih61
25.08.2018, 22:37
Yediğimiz goller dışında rakibin tehlikeli şutu yok ama Onur suçsuz yine. :D 2 golü de rahat engellebilirdi, bir zahmet maç başına 1-2 ekstra kurtarış yapsın ama yok Kaptana laf söylenmez.
İ. SARAL
25.08.2018, 22:43
Yediğimiz goller dışında rakibin tehlikeli şutu yok ama Onur suçsuz yine. :D 2 golü de rahat engellebilirdi, bir zahmet maç başına 1-2 ekstra kurtarış yapsın ama yok Kaptana laf söylenmez.Gs maçında Arda oynasa bu kadar endişeli olmam. Hiç ama hiç güven vermiyor.
Ozan Yılmaz
25.08.2018, 22:46
Mesela bugün bizim Yusuf'un vurduğu frikik ve çaprazdan şutunu Onur kurtarabilir miydi sizce güven kaybı çok kötü
Sadettin_
25.08.2018, 23:33
Mesela bugün bizim Yusuf'un vurduğu frikik ve çaprazdan şutunu Onur kurtarabilir miydi sizce güven kaybı çok kötüCok cok rahat yerdi o golu .
Bizde burda "adam cok iyi vurdu onurun yapabilecegi bisey yoktu" derdik .
Sadettin_
25.08.2018, 23:36
Yav he he.. 1461'de belki oynar..1461 e alanda gozumde haindir
Trabzonsporda ve onun uzantisi herhangi bi takimda hem yeteneksiz hem yuksek maasli hemde bi tarafi kalkmis oyunculara yer yok
Emre Veli
25.08.2018, 23:41
Son senesini oynasın ve bıraksın. V. Demirel pozisyonuna düşmesin, iyi hatırlayalım. evet müthiş açı kapatıyor evet karşı karşıyalarda hala iyi ama dğer bütün her şeyde çok çok geride. her yan top her frikik problem. hiç birine çıkmıyor ve o da bunun farkında. kale vuruşlarını neden geç kullanıyor sizce? çünkü rakibin gitmesini bekliyor, kısa düşerse problem olmasın diye. özgüveni çok kırılmış.
artvints
25.08.2018, 23:57
Ben futbolu 2, 3 sene sonra bırakacağım dediğinde gönderilmesi tartışılmaydi. Bu yaşta futbol bırakılır mi? Bırakacaği da yok boşuna konsantrasyon düşürüyor.
Sadettin_
26.08.2018, 00:05
Son 3 senedir leş oglu leş olmakla beraber ayda yilda bir nadiren kurtardigi pozisyonlarin tamami serkan kirintili, hakan arikan, karcemarkas, tolga zengin, mert gunok gibi vasat kalecilerin cok rahat kurtarabilecegi toplar.
Yani onur bi ustunluk sergilemiyor standardin uzerindeki toplarin tamamini yiyor .
Kurtardigi toplar icinde son 3 yilda hicbir pozisyon icin cikip bana " iyikide onur varmis baska kaleci olsa yemistik simdi .. " diyemezsiniz .
Jackdaniels
26.08.2018, 00:06
2. Golde hatası var diyen gitsin bale izlesin gereksiz yere forum işgali yapmayalım.
KARAGOZLUM
26.08.2018, 00:11
Onur maalesef gittikce kan kaybediyor
harun tekin alinabilir
castillo61
26.08.2018, 10:35
Yemişim 2. golde hatası olup olmadığını bu adam yıllardır güven vermiyor kardeşim sahadaki arkadaşlarına da maçı izleyen taraftarlara da.
Hadi kardeşim sözünü tut futbolu erkenden bırak da önümüze bakalım, bırakmadıkça De Gea'yı getirsek nafile kaleyi teslim etmez.
Uğur Kalyoncu
26.08.2018, 10:42
Bu takımın yeniden yapılanması ve bunun içinde papazların gitmesi gerekiyor..
Sezon sonunda hizmetlerinden dolayı teşekkür edilmeli..
Ogün YAZICI
26.08.2018, 11:32
Dünyada bu kadar tek ayak yakalanan başka oyuncu yok
Kafa toplarında bile tek ayak yakalanıyor
Çünkü çabukluk bitti
Refleks bitti
Adam iki dizinden ağır sakatlıklar ameliyatlar geçirdi
Bağ ameliyatları
Çok normal.
Normal olmayan ligin en çok kazanan kalecilerinden olması
Yaptığını şu ligde yapacak bir sürü kaleci var
1 milyon euro ya yapar hemde
Onur Trabzonspor'dan gitsin bakalim 1.51 milyon euro veren çıkar mı?
İ. SARAL
26.08.2018, 12:03
Futbolu biraksin kaleci antrenörü olsun.
Şerafettin Kara
26.08.2018, 13:28
En azından artık vasat bir kaleci olduğunun farkına varılmaya başlanmasıda güzel bir gelişme.
61_Hasan_69
26.08.2018, 13:30
Taraftarla daha da kötü olmadan futbolu birak
Sefa Toyer
26.08.2018, 17:49
Efsane kaptan.
Emre Veli
27.08.2018, 00:50
performanstan bağımsız bir kaç şey yazmak istiyorum.
merakımdan bu akşam günümüz kalecilerinin geçmişte oynadığı maç sayılarına, gol yemedikleri maç sayılarına, sakatlık geçmişlerine falan baktım. sonra dedim ulan bir volkan'a bakayım. baktıktan sonra bir kaç hesaplama ile bayağı şaşkınlık yaşadım. Volkan Fenerbahçe kalesinde düzenli olarak oynamaya 2007-08'de başlamış. Yani 26-27 yaşlarında.
Muslera 2009 yaşında başlamış Lazio'da istikrarlı oynamaya. yani 23 yaşında.
Harun Tekin'in zaten öyle bir geçmişi yok gibi. 26 yaşında başlamış.
Serkan da genç başlamış 22 yaşında.kayda değer performans 0.
bir de onur'a bakayım dedim. ilk maçı 26 nisan 2008 Antep maçı. berabere kalmışız, tabii o zaman sürekli oynamıyor. sürekli oynamaya başladığı yıl 2009. yani tam 21 yaşındayken. İNANILMAZ. sonrası malum zaten. en tepeden başlamış gibi oynadı, muhteşem performanslar gösterdi, 21 yaşında kupa kazandı vs vs vs.
Yan top eksiği hep vardı. Ama frikiklerde zıplayamama durumu söz konusu olmazdı, karşı karşıyada hep en iyisiydi. Birebirlerde çok güçlüydü, refleksleri çok güçlüydü. Durum böyle olunca problem tek kaynağa dayanıyor. Allahın belası 2 çapraz bağ sakatlığı. Dünya standartlarındaydı ve bunu kaldıracak gücü vardı. Sakatlıklar çok fazla etkiledi ki çok doğal bir durum. Bunları araştırırken çok üzüldüm. Çok çok daha iyi bir kariyeri olabilirdi. Sağlık olsun...
16137
Dün akşam ki maçtan Bursaspor kalecisi
Senaryo aynı bakın arka direkte Konyaspor'lu oyuncu boşta yani çizgide kalsa kurtarsa yada karambol olsa arka direkte oyuncu boşta tıpkı yediğimiz gol gibi kaleci yeri geldi mi çıkacak yumrukla uzaklaştıracak.
Onur'u bende severim ancak hatalarını söylemek gerekir.
At gözlüğü ile izlemeyelim hiç bir şeye körü körüne bağlanmayın
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.