Orijinalini görmek için tıklayınız : 2007-2008 | Transfer Dosyası
MarceloTS
15.06.2007, 18:51
Abi şimdi biri bana transferde son durumu kısaca açıklayabilir mi, kaleci konusu, carle ne oldu alternatifi olan lavezzi gündemimizde mi, iyi futbolcu mu?kafam karıştı yawww
kaleci konusu henüz netlik kazanmadı
carle'ın durum büyük ihtimalle yarın belli olacak
lavezzi iyi bi oyuncu carle'dan iyi olduğunu söyleyebilirim
Murat Altun
15.06.2007, 18:51
vay bee mac gunu gibi 57 kisi goruntuluyor sayfayı
boş boş bakıyoruz malesef çünkü biizm yönetimde tık yok hala bizde heyecan yaratacak bir transfer yok hala basında dı çıkanlarda birer birer adam gibi becerikli eli cebine giden yöneticileri olan klüplerle imzayı basıyorlar
bizim transfer sayfamızda miletin aldığı adamları konuşup dururuz biz anca böyle
ne güzel kaç gündür girmiyordum foruma sinirimde bozulmuyordu bukadar eziklerin borçları gırtlaklarına kadar ama habire yeni starlar alıyorlar nuri ise milanı gökdenzizi yattarayı satma derdinde alooo nuri sen yıldız sözü vermiştin ama alma sözüydü satıp parasını çarçur etme değil
ne olduğunu yönetim ve ziya anlamamışta biz nasıl anlayalım akşam anlaşıyolar sabah deneneceksin diyolar bi uyumsuzluk var bence böyle kötü yönetilmeye devam edilirse biz daha çok ağlarız
Martinezle Jeffersonun ne farkı var?Tip olarakda benziyo stil olarakta o kadar para vermeye değmez bence onun yerine Paraguaylı kaleci alınsın daha iyi....
Murat Altun
15.06.2007, 18:55
Abi şimdi biri bana transferde son durumu kısaca açıklayabilir mi, kaleci konusu, carle ne oldu alternatifi olan lavezzi gündemimizde mi, iyi futbolcu mu?kafam karıştı yawww
ben söyliim kardeş yine kova bir kalecimiz olur
carle yada lavezzi gerçekten iyise bizimkiler alamaz ve açıklama yaparlar çok para istediler bizim ucuza oynayan dandik futbolcularımızla dengeleri bozmamak için almıyoruz derler yarın birgünde o iyi futbolcualrın başka klüplerle anlaştığı haberini duyarız
yaa cordobanın orkunun hatta rüştünün ismi geçiyor yaaa inanamıyorum
aslında ziya ve nuri turgay şereni çok istiyorlarmış çok tecrübeliymiş
marcelinhos100
15.06.2007, 18:56
Martinezle Jeffersonun ne farkı var?Tip olarakda benziyo stil olarakta o kadar para vermeye değmez bence onun yerine Paraguaylı kaleci alınsın daha iyi....
Jefferson Martinezin yarısı kadar hem en hem boy ben Avniakerde Jeffi gördüm kafasında fes vardı simitci falan zannettim cocuk gibi......
Nick Carle'ye onay çıktı
http://www.sporx.com/images/1/29/8346_B_Ziya-Dogan004.jpg
Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Şili asıllı Avustralyalı futbolcu Nick Carle'e, teknik direktör Ziya Doğan'dan da onay çıktığı öğrenildi. Yönetimin prensip anlaşmasına vardıktan sonra kasetlerini izlemesi için Ziya Doğan'a verdiği Carle, tecrübeli teknik adamın da onayını aldı. Hırsı ve hırçınlığıyla Doğan'ın gözüne giren Carle için yönetimin artık son pürüzleri de gidermesi bekleniyor.
Doğan'ın onayının ardından İstanbul'da bulunan Carle ile Başkan Nuri Albayrak'ın son kez görüşeceği ve transferi bitireceği belirtildi. Bu arada Galatasaray'ın da Carle için devreye girmesi bordo mavili yöneticileri tedirgin ederken, Albayrak'tan "Elinizi çabuk tutun" talimatı alan transfer komitesinin, Carle transferini haftasonuna kadar bitirmesinin beklendiği vurgulandı.
KAMP PROGRAMI DEĞİŞTİ
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, daha önce Gerede'de iki grup halinde yapmayı planladığı kampı tek döneme indirdi. Doğan, milli takım kamplarından yorgun dönen Umut, Gökdeniz, Hüseyin, Risp, Yattara, sakatlıkları devam eden Risp, Stepanov ve Musa ile izinli olan Ceyhun dışındaki tüm futbolcuları 20 Haziran'da Gerede'ye davet etti.
Ziya Doğan, İnter Toto maçlarında gençlere şans vermeyi düşündüğünü ifade ederek, "8 Temmuz'da İnter Toto maçı olduğu için kampı birleştirme kararı aldım. Ancak Milli takım kampları nedeniyle yorgun olan ve sakatlığı devam eden futbolcularımız var. Bu futbolcuları daha sonra kampa davet edeceğiz. Genç futbolcuların idman performansına göre İnter Toto için bir takım kuracağım. Eğer onların performansı beni memnun ederse bir iki takviye ile yine o futbolcu arkadaşlarımızla İnter Toto'da mücadele edeceğim. Ancak memnun etmezlerse As takım futbolcularnı da kadroya dahil edeceğiz. Ancak ben gençlere güveniyorum, onların da beni pişman etmeyeceğini biliyorum" dedi.
Jefferson Martinezin yarısı kadar hem en hem boy ben Avniakerde Jeffi gördüm kafasında fes vardı simitci falan zannettim cocuk gibi......
İyide biz Jeffersonu alığımızda Botofogolu taraftarlar klube saldırdılar yani bu kadar önemli bi oyuncuydu hemde Didanın veliahtı deniliyordu!
Martinez sadece bizimle yaptığı maçta gördüm o maçtata çok kötüydü zaten.....
nick carl ile kesin anlaştık kemal okyay için kayseri ferhatı istiyor bu da b itmek üzere!
Arkadaşlar bu yabancı oyuncu konusunda sanırım atlanılan bir yer var .. şimdi bu forumda gerçekten müthiş takip eden bu işi iyi bilen arkadaşlar var buna hiç söz yok ...tespitler de mutlaka çok iyidir ...
Ama şu durum sanki biraz gözden kaçıyor bu oyuncular Trabzona gelip burada yaşayacaklar ...Trabzon bir istanbul ankara izmir değil ...Bu adam buraya uyum saglayabilecek mi şehre ayak uydurabilecek mi sosyal yapıyı kaldırabilecek mi ? bunlara da dikkat etmek lazım ....Avrupanın bir çok şehrinde sosyal hayat mutlaka ki Trabzon çok daha iyi farklı veya rahat uyum saglanacak şekilde ...Marcelinhonun bir demecini okumuştum şehre uyum saglamak anlamında sıkıntısı oldugunu söylüyordu gerçi o takıma da uyum saglayamadı malum sebepten dolayı :)
Bizim için sanki eski dogu bloku ülkeleri ile gürcistan KISMEN güney amerika ve afrika daha uygun gibi geliyor ..
son dakika orkun ts ile görüşmek için ist a geldi!!!
Zafer Fidan
15.06.2007, 19:05
Orkun mu? yapmayin etmeyin ya...onu alacagina Tolga kalsin kalede. bu orkun manyak birine benziyor
marcelinhos100
15.06.2007, 19:06
Ne diyorsun sen Trabzonla görüsmek icin Trabzona gelsin bu Orkun gelebilir bana öyle geliyor.....
Murat Altun
15.06.2007, 19:06
Arkadaşlar bu yabancı oyuncu konusunda sanırım atlanılan bir yer var .. şimdi bu forumda gerçekten müthiş takip eden bu işi iyi bilen arkadaşlar var buna hiç söz yok ...tespitler de mutlaka çok iyidir ...
Ama şu durum sanki biraz gözden kaçıyor bu oyuncular Trabzona gelip burada yaşayacaklar ...Trabzon bir istanbul ankara izmir değil ...Bu adam buraya uyum saglayabilecek mi şehre ayak uydurabilecek mi sosyal yapıyı kaldırabilecek mi ? bunlara da dikkat etmek lazım ....Avrupanın bir çok şehrinde sosyal hayat mutlaka ki Trabzon çok daha iyi farklı veya rahat uyum saglanacak şekilde ...Marcelinhonun bir demecini okumuştum şehre uyum saglamak anlamında sıkıntısı oldugunu söylüyordu gerçi o takıma da uyum saglayamadı malum sebepten dolayı :)
Bizim için sanki eski dogu bloku ülkeleri ile gürcistan KISMEN güney amerika ve afrika daha uygun gibi geliyor ..
Herşeyde önce ziya ya uyum sağlayabilmeli:)
mesela öyle güzel çalımlar atıp adam eksiltip rakip kaleye filan gidebiliyorsa hemen o özelliklerini unutup defansif yeteneklerini geliştirmek zorunda sonra zaten şehre alışır :P
Travelair
15.06.2007, 19:07
Oscar Cardozo
O kadar Arjantin'e bakıyorlar, bu forveti de görmüşlerdir elbet
http://www.youtube.com/watch?v=CbHERL_Bz18
Orkun mu? yapmayin etmeyin ya...onu alacagina Tolga kalsin kalede. bu orkun manyak birine benziyor
Yok hırslı kaleci tam bize göre....
sallama ya da demleme haber yapmayın duygularımızla oynamayın dikkat cekmek için iş yapmayın
Murat Altun
15.06.2007, 19:08
orkunmu nefret ediyorum ben heriften yaa
hırs herşey değil kimdi bu forumdan biri tikli tilki diyordu ona:)
turgay şeren daha iyi ondan
Ne diyorsun sen Trabzonla görüsmek icin Trabzona gelsin bu Orkun gelebilir bana öyle geliyor.....
direk nuri ile görüşüyor nick te ist geldi bunda bence bir sakınca yok!
karayamayman
15.06.2007, 19:09
Genel hatlarıyla söylediklerine katılıyorum. Gürcü oyuncular gördüğüm zaman Avrupa takımlarında, bunların önce bizde oynaması gerek diye düşünüyorum.
Ama futbolcuların kişisel beklentileri de önemli, her insan büyük şehirde yaşamak ister demek mümkün değil. Mesela Petkoviç Avustralya'dan geldikten sonra gayet iyi uyum sağlamıştı.
Travelair
15.06.2007, 19:09
Herşeyde önce ziya ya uyum sağlayabilmeli:)
mesela öyle güzel çalımlar atıp adam eksiltip rakip kaleye filan gidebiliyorsa hemen o özelliklerini unutup defansif yeteneklerini geliştirmek zorunda sonra zaten şehre alışır :P
Ben ki imzamda Ziya hocayı istemiyorum; bence Ziya hocaya değil, bu gidişle Haşim Bey'e uyum sağlamak gerek!
nick carl ile kesin anlaştık kemal okyay için kayseri ferhatı istiyor bu da b itmek üzere!
2 tane güzel haber ama zannetmiyorum...
cünkü ferhat ziyanın prensi hiç bir ke prensini satar mı
marcelinhos100
15.06.2007, 19:10
Kaleye isterimki Villar Bobondila gibi tecrübe sahibi Tolgayı yetiştirebilecek kaleci alınsın veya Martinez gibi ligimizde basarılı olmus oyunu baslatmada cok basarılı bir kaleci alınsın ama Orkununda iyi bir kaleci oldugunu Ankaragücünden beri düşünüyorum yetkim olsa ilk Orkun tercihi yapmazdım
ama Tolga ile iyi ikili olabilirler.
Orkunun tipi bana Fatih Tekke yi andırıyo acaba nereli Orkun bilen varmı???
orkunmu yine kalemmiz boş desene yazık verilen paralara bu yönetim ve ziyadan şüpheleniyorum trabzonsporu sabote etmeye çalışıyorlar gibi sanki
champions
15.06.2007, 19:12
Yaw hakkaten bazı arkadaşlar isimlerin peşinden koşuyolar
Dudek peşinden ağlanılacak bi kaleci değil
İyi halt etmiş Real
Bana kalsa yerli alırım (Bjk Hakanı alarak iyi bi transfer yaptı mesela)
Anlaşılan yerli değil yabancı olacak Ligi tanıması traş
Bobadilla iyi tercih olur Daha yakın bi isim vermek gerekirse Espanyoldan İraizoz Bu kaleci işini bir şekilde hallederiz sorun olmaz
Bütün sorun solda ve ortada Şu Carle işi bi netleşse daha kesin konuşabiliriz
Orkunun tipi bana Fatih Tekke yi andırıyo acaba nereli Orkun bilen varmı???
elazığ galiba!
bunlar kaleci bulamaz bulsalarda alamazlar alsalarda kaleci değil laleci çıkar
kaleci ikinci planda arkadaşlar daha önemli mevkiler var şuan
marcelinhos100
15.06.2007, 19:15
Yaw hakkaten bazı arkadaşlar isimlerin peşinden koşuyolar
Dudek peşinden ağlanılacak bi kaleci değil
İyi halt etmiş Real
Bana kalsa yerli alırım (Bjk Hakanı alarak iyi bi transfer yaptı mesela)
Anlaşılan yerli değil yabancı olacak Ligi tanıması traş
Bobadilla iyi tercih olur Daha yakın bi isim vermek gerekirse Espanyoldan İraizoz Bu kaleci işini bir şekilde hallederiz sorun olmaz
Bütün sorun solda ve ortada Şu Carle işi bi netleşse daha kesin konuşabiliriz
Champions Espanyolun kalecisinin bonservisi elindemi Uefa Finalinde süper oynamıştı iyi kaleci o da hayırlısı bakalım.
kaleci ikinci planda arkadaşlar daha önemli mevkiler var şuan
Sol Bek gibi mesela yada Forvet:rolleyes:
Bence kaleci en öncelikli mevki .. hatta hiç tartışmasız ...
Boş kale oynamaktan bir hal olduk ...
öncelik bence kaleci forvet ve sol tarafla karışık bir 10 numara :)
solbek falan almazlar belki keceliyi verip faruku alırlar mı bilmem ..
stephanov satılırsa % 100 bir stoper alır ilgili şahıs
bence en önemli eksik hocada var artık bu eksiklik akıldanmı yoksa başka birşeydenmi bilemem
budur işte süper tespit :D:alkış: tedaviye ihtiyacı var
Bütün Sezon Sol Bek Celalettinle Keçeliyle yürümez kesinlikle alınması lazım bi Sol Bek!
Sefa Murat Dokuz
15.06.2007, 19:27
vallaha öle değil martinez ii ama
jefferson 188 martinez 190
kilo dada 83 - 89
ne alaka anlamadım
martinez daha tecrübeli yetenek konusunda kuşkuluyum ama
martinez alınabilir ANCAK
çok çok abartmayalım doğa üstü de değil 50 ye yakın gol eydi bu sene(defans falan yok ama bir çok saçma sapan da gol yedi)
marcelinhos100
15.06.2007, 19:28
Oscar Cardozo
Yok abi bakmamışlardır Paraguylı bu genc gecen yıl 27 bu yıl 20 gol atmıs hemde 24 yasında senin burada yazman bile güzel bir gelişme abi :)
Varlıbaş61
15.06.2007, 19:29
yaw sen git miroslaw szymkowiak ı futbola küstür
sonra bu carle yi al
forza szymek
Yok abi bakmamışlardır Paraguylı bu genc gecen yıl 27 bu yıl 20 gol atmıs hemde 24 yasında senin burada yazman bile güzel bir gelişme abi :)
üüffff adama bak ya biz hala ne idüğü belirsizlerin peşinden koşalım
Sefa Murat Dokuz
15.06.2007, 19:30
bu adamı newell s da mı ne görmüştüm CANGELE bundan daha ii
Zafer Fidan
15.06.2007, 19:31
http://i3.cn.cz/3/1065007677_santa-cruz.jpg
santrafor icin Roque Santa Cruz a ne dersiniz? :D
Bayern Münihte su an ama Bayern satmak istiyor,forma sansi bulamiyor diye..ee normal Luca toni ve riberiyi aldilar :D
marcelinhos100
15.06.2007, 19:31
vallaha öle değil martinez ii ama
jefferson 188 martinez 190
kilo dada 83 - 89
ne alaka anlamadım
martinez daha tecrübeli yetenek konusunda kuşkuluyum ama
martinez alınabilir
çok çok abartmayalım doğa üstü de değil 50 ye yakın gol eydi bu sene(defans falan yok ama bir çok saçma sapan da gol yedi)
Dediklerin dogru ama görünüşleri öyle gözükmüyor kardeşim :)
Egemen Yılmaz
15.06.2007, 19:33
santrafor icin Roque Santa Cruz a ne dersiniz? :D
Bayern Münihte su an ama Bayern satmak istiyor,forma sansi bulamiyor diye..ee normal Luca toni ve riberiyi aldilar :D
olmazsa yanına makaay'ı da alırız
Zafer Fidan
15.06.2007, 19:34
olmazsa yanına makaay'ı da alırız
evet cok iyi bir fikir!!!! :D
Sefa Murat Dokuz
15.06.2007, 19:37
evet cok iyi bir fikir!!!! :D
klose ve diego da geldimi tmm işte lincoln ün de aklını çelelim
ya kardeşim vur dedikse öldürün demedik biraz makul isteklerde bulunun bende messiyi istiyorum ama ne yapalımki imkan yok belki 34ünde gelir:))
tunganyan
15.06.2007, 19:38
arkadaşlar kemal okyay kim kayserideki..az önce melih arkadaş yazmış ferhatla takasını...önliberpmu o da?:)
Zafer Fidan
15.06.2007, 19:40
klose ve diego da geldimi tmm işte lincoln ün de aklını çelelim
Bundesliga gitmisken Hildebrandti da alalim
-------------Hildebrand-----------
Jabi----Stepanov----Risp------Celo
-----------KECELINHO-------------
------Klose---Makay---Diego------
Bundesliga gitmisken Hildebrandti da alalim
-------------Hildebrand-----------
Jabi----Stepanov----Risp------Celo
-----------KECELINHO-------------
------Klose---Makay---Diego------
orda eksik var rispin yerine terry olması lazım
Sefa Murat Dokuz
15.06.2007, 19:44
arkadaşlar kemal okyay kim kayserideki..az önce melih arkadaş yazmış ferhatla takasını...önliberpmu o da?:)
fenerbahçeyyi dağıtan 21 yaşındaki ümit milli sol açık
fenerin sağ kanadını duman edip 1 gol atıp oyunu felç etmişti ama bi parlayıp bir sönüyo yetenekli henüz genç
Terzioğlu
15.06.2007, 19:46
Real'den Kaka'ya servet!
Real Madrid'in geçen sezondan beri peşinde koştuğu, ancak Milan'ın satmayacağını kesin bir dille açıkladığı Brezilyalı Kaka'nın ismi yeniden gündeme geldi.
Yıldız transfer geleneği bu sezon da sürdürmek isteyen Real Madrid, Kaka için 75 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Tuttosport'un iddiasıa göre, Real Madrid sportif direktörü Pedrag Mijatovic ile Kaka'nın menajeri Franco Baldini Madrid'de pazartesi günü bir araya gelerek ve Kaka'nın transferini görüşecek.
Real Madrid başkanı Ramon Calderon da Mijatovic'in Kaka için girişimlerini hızlandırdığını, bu transfere Milan yönetiminin soğuk bakmasına rağmen bu girişimlerin Milan'ı kararından döndürebileceğini söyledi. Kaka ile ilgilendiklerini daha önce açıklayan Real Madrid, İtalyan ekibinden büyük tepki almıştı.
Öte yandan Milan ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Kaka'yla yaptıkları bir sohbetten de söz eden Brezilyalı yıldız Robinho, "Kaká'nın Real Madrid'e gelip gelmeyeceğini bilemem, çünkü o artık bir Avrupa şampiyonu. Ama bildiğim bir şey var, o da Kaka'nın Real Madrid'i çok sevdiği ve takımdan hep övgüyle söz ettiği. Bana burada oynamaktan büyük mutluluk duyacağını ama Milan'ın onu bırakmasının çok zor olduğunu söyledi," diye konuştu
suraya bakin ya real kakayi bedavaya aliyor bizim yönetim uyuyor...ver iste 80milyon sen al....ne beklersin bizim geri kalmis yönetimden...offf yanarim ben kakaya...gidiyor bedavaya
http://www.transfermarkt.de/bilder/spielerfotos/s_44936_2006_1.jpg
22 yaşında Sol kanatta oynuyo Kayseri altyapısında yetişmiş,kendisi ile ilgili çıkan haberde Fanatik Beşiktaşlıyım demiş
Samet Berber
15.06.2007, 19:46
arkadaşlar birisi bana orkun transferinin şaka olduğunu söylesin ben o adam için erciyeste oynayacak kapasiteye sahip değil diyordum ... :D
Zafer Fidan
15.06.2007, 20:01
http://www.hostpix.de/080101/ij05f0ef.JPG
Oscar Cardozo
Adam dehşet ancak sanki o ligde takımların defansif yönü iyi değil gibi geldi bana. Bizim Türkiye'de Anadolu takımları panter kesiliyor. Sıkı markaj ve bol pres var. Bunları da göz önünde bulundurmak lazım.
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 20:09
Carle'nin bizde iyi iş yapabileceğini düşünüyorum ama şöyle Arjantin'li bir orta saha oyuncumuz olsun isterdim (Ziya'nın hatırı için kel Arjantin'li de olsa olur).
Veron diosun yani:):)
LazAnisT
15.06.2007, 20:11
sen orkunun veya hasagicin hata yapmicagindan emin misin. veya garanti verebilir misin?
Onlardan biri alınsın demedim ki.
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 20:13
hata yapmamak için ince elemek sık dokumak tamam.. nokta transfer tamam.. oyuncuyu izlemek.. buna da tamam.. tamam da.. adamı avustralyadan buraya davet etmek ondan sonra seni denemem lazım demek biraz garip..
daha iyisini alalım eyvallah buna da lafımız yok.. yine de ben adamın yerinde olsam yapılanın ayıp olduğunu söylerdim..
iyi düşüneceksin, adamı hem davet edip hem izleyelim dersen not ederler bir tarafa..
şilili not etmese ben not ederim..
kabul eder denenirse ne ala, yok kabul etmez giderse bu biraz ayıp olmuştur..
bu arada hoca tamam denemeye gerek yok alalım da diyebilir her an.. sanıyorum baskılardan çekindiği için bir de aniden bu kadar meşhur olduğu ve fenere adı geçtiği için heyecanlandı hoca..
karla ekmek yemeyi ben buldum ama ben de beğenmedim demişti bir başka hocamız da hani..
o hesap..
hayrolsun diyelim ne diyelim..
:)
Aferin Ziya ya ilk defa iyi bir iş yapmış olur..
Ben olsam Ceyhun la teke tek maç yaptırırım..:)
Semih Kırsüleymanoğlu
15.06.2007, 20:14
http://www.hostpix.de/080101/ij05f0ef.JPG
cok güzel yapmisin kadro yu insallah bu sezon bu kadroylan cikariz
Veron diosun yani:):)
Süper olur Valla:) al sana Ön Libero hemde hücume yönelik ön libero
Tamam ya uzatmayalım bu konuyu Konu başlığıyla yakından uzaktan alakası yok....:)
Bu arada Gençlerbirliği Lazaroniyle anlaşmaya çalışmış ama vazgeçmişler:D:D
Ömer Aydın
15.06.2007, 20:31
Carledan haber var mi?!
Hay Allah!Bak hala anlamıyorsun
Uyardın tamam anladık da uyardığın şeyi kendin yapıyosun diyorum sana
Birşey yapılmayacaksa kimse yapmayacak!
Anlatabildiğimi sanmıyorum ama..
Kusura bakmayın arkadaşlar
imzan;):yattara: gerisi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
başlık transfer dosyamız ama bayağı kabarık bir dosya.bir klubun adı kaç futbolcuyla gündeme gelir yaa yeter artık o olmadı başkaa o olmadı diğeri. transfer yapılacağı lig bitincemi gelmiş akıllarına. hala yeni isimler duyuyoruz yeterrrrrrrr.
ayrıca bir zamanlar serkanı transfer etmiştik(öyle demişlerdi) imzadan haber varmı
Carledan haber var mi?!
Ziya Doğan, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Rick Carle ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.
Carle TS'ye çok yakın
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Rick Carle ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek, transferin henüz bitirilmediğini söyledi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın görüştüğü Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Carle ile transfer görüşmelerinin sürdüğü bildirildi.
İstanbul'da Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile görüşen Carle ile büyük ölçüde anlaşıldığı belirtilirken, bugün İstanbul'da bir araya gelecek olan tarafların, yaşanan küçük pürüzleri gidermek için masaya oturacakları kaydedildi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise, Nick Carle ile yapılan görüşmeleri doğrularken, görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Transferin henüz bitirilmediğini belirten Doğan, "Dış transferde çok titiz davranıyoruz.
Hata yapmak istemiyoruz. Trabzon'a ve Trabzonspor'a uyum sağlamada sorun yaşamayacak oyuncular üzerinde duruyoruz. Oyuncuların karakteristik yapılarının bölgeye uymasına dikkat ediyoruz" diye konuştu
Şimdi de Galatasaray!
http://www.sporx.com/images/1/29/6893_5504_4618_B_Carle001.jpg
Önce Fransız haber ajansı AFP, Avustralyalı ofansif orta saha oyuncusu Nicky Carle'ın F.Bahçe'ye imza atacağını dünyaya duyurdu, ardından F.Bahçe yalanladı. Bundan sonra Trabzonspor başkanı Nuri Albayrak'ın Carle ile görüştüğü yazıldı şimdi de Four Four Two dergisinin Avustralya edisyonunda Carle için Galatasaray'ın da devreye girdiği yazıldı.
Carle transferi Türk medyasını olduğu kadar Türk futbolseverlerin de aklını karıştırdı. Türkiye'den gelen haberlerde ise Avustralya'nın Newcastle Jets takımında forma giyen Nick Carle için Trabzonspor'un Avustralyalı futbolcu ile prensipte anlaştığı ve bu transferin Ziya Doğan'ın kararına kaldığı belirtiliyor.
Şili asıllı futbolcu Nick Carle için Türkiye'de bir transfer savaşının yaşandığını belirten dergi Carle'ı Galatasaray'a getirmek isteyen menajerin aynı zamanda Arjantinli yıldız Riquelme için de daha önce sarı-kırmızı ekiple görüştüğünü ifade etti.
Dergide yer alan haberde G.Saray'ın Avrupa'nın en yaşlı teknik direktörlerinden biri olan Karl Heinz Feldkamp'ı takımın başına getirdiği belirtilirken, takımın çalışmalarda 27 Haziran'da başlayacağı da söylendi
TSKara61
15.06.2007, 20:42
ULAN BI ISI DOGRU YAPIN BIKEZ! Attirin su adama imzayida rahat nefes alalim bizde!!!!!
Galatasaray nasil Riquelme'yi almaya calisiyorda biz denemiyoruz? GS bizde cok dahami zengin?
Ziya,Nick Carleyi Mehmet Akgün gibi denemek istiyomuş o yüzden transferde pürüz çıkmış Stichusun dediğine göre......
gerçekefsane
15.06.2007, 20:45
orkun geliyosa ankaragücüne kimi veriyoz
Samet Berber
15.06.2007, 20:45
ya arkadaşlar inanmayalım böyle haberlere yaa..
riquelme türkiyeye gelse her yerde manşet olur ..
yalan haber bunlar...
Murat Altun
15.06.2007, 20:46
bu istanbul ezikleri her bi ..ka maydanoz olmaslar olmaz zaten ne adiler yaa biribir futbolcu ile ilgilendimi hemen onalrda ilgileniyor alınacaksada fiyat katlanıyor yazık milletin milyon dolarlarına
bizimkilerde de iş yokki nokta transfer yapsınlar git işi bitir gel ne oyalanıyon alacaksan al çoğu transfer gibi ellerine yüzlerine bulaştıracakalr kesin
Jackdaniels
15.06.2007, 20:52
İnşallah galatasaraya gideceği yönündeki haberler doğrudur takıma 2. bi hasan üçüncünün ihtiyacı yok...
İnşallah galatasaraya gideceği yönündeki haberler doğrudur takıma 2. bi hasan üçüncünün ihtiyacı yok...
abi çok merak ediyorum hasan üçüncünün hangi tarafıyla benzerlikliğini buldun...çok kaliteli demedik ama o kadar da düşük değil
Travelair
15.06.2007, 20:56
Hayırlı akşamlar
boztepe61
15.06.2007, 20:57
nicky carl - hasan üçüncü????
bi kesişim kümesi bulamadım:D
Murat Hızal
15.06.2007, 20:57
Hayırlı akşamlar
Bence tip olarak benziyorlar demek istedi:)
Jackdaniels
15.06.2007, 20:58
abi çok merak ediyorum hasan üçüncünün hangi tarafıyla benzerlikliğini buldun...çok kaliteli demedik ama o kadar da düşük değil
İkisindede futbol yeteneği yok daha ne olsun...
Veron alınabilinir hazır Arjantindeyken al Serkanın yanına,al sana 2 ön libero işte.ziyada mutlu olur böylece....
Sefa Murat Dokuz
15.06.2007, 20:59
ya git ya sen ne dion ne hasan üçüncüsü be youtube dan izledik de Hasan üçüncünün tüm harektlerini toplasan orda cerl in yaptığı 1 hareket etmez ya
FAROE adalarında da bulduğun hasan üçünçüleride sölesene
AYYILDIZ
15.06.2007, 21:00
carle yi alamayiz biz eger bu adam onlibro oynasaydi ziya dogan hemen kabul ederdi ama bakti adamda is var adam teknik bir deniyim dedi olmaz boyle birsey
boztepe61
15.06.2007, 21:00
carl tekniğinde orta sahadaki elemanlarımızı bi listelesek???:D
tüm orta saha adamları
ayman
hasan
hüseyin
ferhat
keçeli
gökdeniz
ceyhun
serkan(yeni)
şunlardan gökdeniz ve ceyhunu çıkarırsak adam futbol yeteneği olarak hepsini katlar..:D
ben çok iyi transfer olduğunu iddia etmiyorum, ama bizim elimizdekilerden iyi olduğu aşikâr...
Zafer Fidan
15.06.2007, 21:01
Aradigimiz 10 Numarayi buldum iste :D ...
EDERSON
21 yasinda
Fransanin Nice Takiminda oynuyor
ama biraz pahaliya patliyabilir:) 5 milyon civarinda :D
http://www.youtube.com/watch?v=wfpZXCHKUGo
http://www.youtube.com/watch?v=sDpTYWy3T50
http://www.youtube.com/watch?v=4f9bXPeMsKw
Sefa Murat Dokuz
15.06.2007, 21:01
carle yi alamayiz biz eger bu adam onlibro oynasaydi ziya dogan hemen kabul ederdi ama bakti adamda is var adam teknik bir deniyim dedi olmaz boyle birsey
ziya doğan da istiyor
İkisindede futbol yeteneği yok daha ne olsun...
kac macini izledinde bu izlenime vardin merak ediyorum ;)
boztepe61
15.06.2007, 21:02
ziya doğan da istiyor
ön libero mu oynatacakmış..:D:D:D::D:D:D
ziya sağ bek ve ön libero dışında adam almaz:D:D
Jackdaniels
15.06.2007, 21:03
ya git ya sen ne dion ne hasan üçüncüsü be youtube dan izledik de Hasan üçüncünün tüm harektlerini toplasan orda cerl in yaptığı 1 hareket etmez ya
FAROE adalarında da bulduğun hasan üçünçüleride sölesene
Hayatında 1 kere bile izlemediğin adamı youtubeden izleyipte gelip bana anlatma bu arada hasan üçüncüyle kıyaslamıyorum bu adamı çünkü bizim hasan hiç olmazsa türk bu kazma gibi yabancı sayısını boşa işgal etmez ;)
ön libero mu oynatacakmış..:D:D:D::D:D:D
ziya sağ bek ve ön libero dışında adam almaz:D:D
Birader sen desertstrom'un nesi oluyon:cool::)
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 21:04
Royston Drenthe diye bir futbolcu var... Hem genç hem sol kanat..Defansif yönü kuvvetli...
Alabilirsek iyi olurmu ki? Sol boş gibi duruyor...
:):):) Hergün hatırlatalım :):):)
boztepe61
15.06.2007, 21:05
aslen benim bi boy ufağımdır kendisi:D:D:D
lakin benim hesap ceza yeyince gaspettim 1 haftalığına bu hesabı..:D:D:D
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 21:06
Ta kendisi oluyor:):)
Royston Drenthe diye bir futbolcu var... Hem genç hem sol kanat..Defansif yönü kuvvetli...
Alabilirsek iyi olurmu ki? Sol boş gibi duruyor...
:):):) Hergün hatırlatalım :):):)
Evet Hollanda U-21 deymiş Sol Bek ben boşum buraya bakın diye bağırıyor!ama ziya işte oğlu Celoyu kesmek istemiyor heralde:)
champions
15.06.2007, 21:08
Bu Edersonu foruma yeni üye olduğum günlerde arkadaşın biri başlık olarak açmıştı Lyon maçının özetini falan koymuştu Fazla bilgi sahibi değilim ama yetenekli çocuk olduğunu biliyorum Büyük takımlarda ilgileniyor yanılmıyorsam
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 21:08
Şu 21 misafiride merak etmiyor değilim yani:):)
Royston Drenthe, Görüşmeler başlasın:):)
Eziktaş ilgilenebilir:)
gs nin bu oyuncu ile ilgisinin gerçeklik payı nedir?
onu yönetimde tanidiginin tanidigi olan üyelere sormak gerekir!..bu siralar nedense forumda istihbaratcilar artti artik gazete deki haberler itibar etmeden, direkt buradakiler okuyorum baksana gazeteler bile buradan ilham aliyor..
Zafer Fidan
15.06.2007, 21:11
..............................
boztepe61
15.06.2007, 21:11
bu nedur la???
html kodu:D:D:D
Zafer Fidan
15.06.2007, 21:12
bu nedur la???
html kodu:D:D:D
hahaha hic sorma, birsey denedim olmadi daaaaaaaa :)
Sefa Murat Dokuz
15.06.2007, 21:13
Aradigimiz 10 Numarayi buldum iste :D ...
EDERSON
21 yasinda
Fransanin Nice Takiminda oynuyor
ama biraz pahaliya patliyabilir:) 5 milyon civarinda :D
http://www.youtube.com/watch?v=wfpZXCHKUGo
http://www.youtube.com/watch?v=sDpTYWy3T50
http://www.youtube.com/watch?v=4f9bXPeMsKw
bu adamın ne kadar ii bir frikikçi olduğunu fm den biliyorum lyon ken az canımı yakmadı en sonunda lyona alıp kurtulmuştum
bu adamı ancak gökdenizisatarsak alabiliriz buna para mı yeter
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 21:14
Gs li kime sorarsan sor başkanından taraftarına... o kim ya diyeceklerdir.. bence:)
Zaten şimdi Hamdi Bey adlı üyemiz gelir " Carle kim laa.. Bizimkiler alsa alsa cücüksipordan Feyzullahı alırlar der ve forumu takibe başlar:):)
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 21:17
Poetricus? Hoşgeldin...
Sefa Murat Dokuz
15.06.2007, 21:18
Hayatında 1 kere bile izlemediğin adamı youtubeden izleyipte gelip bana anlatma bu arada hasan üçüncüyle kıyaslamıyorum bu adamı çünkü bizim hasan hiç olmazsa türk bu kazma gibi yabancı sayısını boşa işgal etmez ;)
sen hayatında kaç kere izledin de kazma olduğuna karar verdin?;)
Sefa Murat Dokuz
15.06.2007, 21:19
GS kontejanı bomboş olduğu için ilgilenio eğer acele eetmezsek alırlar
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 21:20
sen hayatında kaç kere izledin de kazma olduğuna karar verdin?;)
E şöle bir soru sorayım o zaman:)
Trabzonsporumuzun böyle şüpheli bir transfer yapma lüksü varmı?
Hele hele bu kadar tartışılmış ,Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirmiş ve başkanı 2 adet 10 milyon dolarlık yıldız futbolcu sözü vermişken?
ya tutarsa işi bize yakışır mı?
Hekimoğlu
15.06.2007, 21:20
üstad gelmiş selamlar.
Gs li kime sorarsan sor başkanından taraftarına... o kim ya diyeceklerdir.. bence:)
Zaten şimdi Hamdi Bey adlı üyemiz gelir " Carle kim laa.. Bizimkiler alsa alsa cücüksipordan Feyzullahı alırlar der ve forumu takibe başlar:):)
http://img145.imageshack.us/img145/9618/party0028zt9.gif
Sefa Murat Dokuz
15.06.2007, 21:23
E şöle bir soru sorayım o zaman:)
Trabzonsporumuzun böyle şüpheli bir transfer yapma lüksü varmı?
yahu biz izlemedik
transfer komitesindekiler adamın en az 10 maçlık kasetini sunuolar ziyaya sizde biraz mantıklı konuşun duyanda herkesin takip edişini sorumluluğunu bir sanacak bende komitede olsam ziyayla o maçları izlesem net cevap veririm
ayrıca avustralya liginde kaç oyuncunun videosu youtube da var ona göre konuşalım bizim bile yattara gökdeniz dışında hiç bir oyuncumuzun özel böyle videosu yok sizde ona göre düşünün artık
Sefa Murat Dokuz
15.06.2007, 21:26
gs adı bilinmiş oyuncu getirioda ne oluo
heinze geldi sanki dünya starı mı çıktı adam gitti almayada geen futbolunu oynadı
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 21:28
yahu biz izlemedik
transfer komitesindekiler adamın en az 10 maçlık kasetini sunuolar ziyaya sizde biraz mantıklı konuşun duyanda herkesin takip edişini sorumluluğunu bir sanacak bende komitede olsam ziyayla o maçları izlesem net cevap veririm
ayrıca avustralya liginde kaç oyuncunun videosu youtube da var ona göre konuşalım bizim bile yattara gökdeniz dışında hiç bir oyuncumuzun özel böyle videosu yok sizde ona göre düşünün artık
Özellikle menejerler çok uğraşıyormuş bu youtube ile:)
Mustafa Önal
15.06.2007, 21:29
videolarının bazılarına bende baktım. adamın süper sol ayağı olduğu anlaşılıyor. gerçi musampada da çok iyi sol ayak vardı ama ziya doğana takıldı. adamın hucuma ve savunmaya katkıları saha da koşup koşmadığını bilmiyoruz. ancak sol ayağı tartışılmaz.
Zafer Fidan
15.06.2007, 21:30
Evet, bende Menejerlige basladim artik arkadaslar :)
iste Trabzonspora satmak istedigim oyuncu, ama Nuri A. ve Ziya Dogan önce denemek istiyorlarmis :D
sP9VQ_1ZzUw
videolarının bazılarına bende baktım. adamın süper sol ayağı olduğu anlaşılıyor. gerçi musampada da çok iyi sol ayak vardı ama ziya doğana takıldı. adamın hucuma ve savunmaya katkıları saha da koşup koşmadığını bilmiyoruz. ancak sol ayağı tartışılmaz.
Adamın o özellikleri de iyimiş. Hem hücum hem de defans yönü oldukça iyiymiş, Ziya Doğan sever böyle adamları :)
Sefa Murat Dokuz
15.06.2007, 21:39
Evet, bende Menejerlige basladim artik arkadaslar :)
iste Trabzonspora satmak istedigim oyuncu, ama Nuri A. ve Ziya Dogan önce denemek istiyorlarmis :D
sP9VQ_1ZzUw
açıkcası ben beğenmedim bu adamı mantalitesi 0 bile değil -bilmem kaç
futbolu 26 yaşında bitirmiş kafasında zevkine oynuyor hırs yok bunu 125 kişilik kadroya bile almam:d
Serdar A
15.06.2007, 21:42
Bir zamanlar menajer firmaları tarafından yapılan dvd'lerden kesitler görebiliyorduk. Şu an videoların kalitesi inanılmaz düştü , tv görüntülerinden golleri kesip yapıştırıyor taraftar.
Gündeme Carle düştüğü zamandan beri ben Arjantin'den futbolcu bekliyorum.
Hatta en başından beri.
Bir dostumuzun dediği gibi şu saatten sonra sıfırdan yeni bir oyuncuyu takımın gündemine almasını beklemek hayalcilik olur.
Daha önce kıyısından köşesinden gündeme gelmiş , bazı listelerde adı geçmiş oyuncular üzerine yoğunlaşmak lazım.
Ama Bofo olsaydı hiç fena olmazdı. Uzun süredir takip ediyorum.
Fatih Tekke'den kat kat daha iyi oyuncu. Taraftarın biraz yüzü gülerdi hiç olmazsa.
adamın hucuma ve savunmaya katkıları saha da koşup koşmadığını bilmiyoruz. ancak sol ayağı tartışılmaz.
İyi koşuyo zaman zaman da defansa yardım ediyo gördüm kadarıyla en azından Alexden 10 kat daha fazla koşuyodur...:)
Tekniği bi tarafa ben Çalımlarını çok sevdim Yattarayla çok şey yaparlar gibi geliyo bana ama işte o kadar pası değerlendircek forvet lazım Umutun yanına...
hamdi bey
15.06.2007, 21:43
carle ne yaa? bizimkiler alsa alsa cücüksipodan feyzullahı alırlar , neymiş efendim acele etmek istemiyolarmış iyi iyi bekleyin siz ilerde bir tarafınız tutuşunca sağda solda kalan artıkları kapışırsınız
Efendim yılkı atları vardır bilir misiniz? Yaşlanan, artık iş yapamaz hale gelmiş atları sahipleri çayıra bırakırlar, atlar çayırda ortalıkta serbestçe dolaşırlar yemlenirler kimse karışmaz, bunların alacakları adamlar yılkı atı gibi oyunculardır
Mustafa Önal
15.06.2007, 21:43
Adamın o özellikleri de iyimiş. Hem hücum hem de defans yönü oldukça iyiymiş, Ziya Doğan sever böyle adamları :)
incelemek lazım faruk bey adamın sol ayağı çok iyi olduğu belli oluyor. uzun zamandır biz o kadar iyi sol ayaklı bir beyin gelmedi. hem kaliteli hemde başarıya aç olması önemli bir nokta. birde çok ucuz olduğu söyleniyor. adam kaliteyse kaptırmamak lazım.
ayrıca savunmadan alıp gidip attığı gol muhteşem :) marcenin videolarına benzedi.
carle ne yaa? bizimkiler alsa alsa cücüksipodan feyzullahı alırlar , neymiş efendim acele etmek istemiyolarmış iyi iyi bekleyin siz ilerde bir tarafınız tutuşunca sağda solda kalan artıkları kapışırsınız
Efendim yılkı atları vardır bilir misiniz? Yaşlanan, artık iş yapamaz hale gelmiş atları sahipleri çayıra bırakırlar, atlar çayırda ortalıkta serbestçe dolaşırlar yemlenirler kimse karışmaz, bunların alacakları adamlar yılkı atı gibi oyunculardır
:) abi formundasın yine :)
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 21:50
Heh kendileride geldi:):) Bende öle diorum hamdi beyciğim.. carle kim:):):)
son durum nedir?açıklayıcı ve toparlayıcı bi durum
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 21:59
Ziya demişki carleye, sen geldin hoşgeldin,lakin ben seni denemeye tabi tutmadan takımımda oynatmam demiş. ama Ziya her an vazda geçebilirmiş denemekten. Denemedende alabilirmiş:)::):):)
Son iki sezon çok ilginç transfer anılarımız oldu:)
Yönetim ve başkanımız sağolsun...
Kasım Hilal
15.06.2007, 22:09
Türk misafirperverliğin nadide örneklerini hem de bu çağda snuyoruz millete .
Adam ta denizötesi mekanlardan geliyor; yedirip içirip geri yolluyoruz.
Bir yemek de Riquelme'ye versek ya..
Hiçbir şey olmasa havamız olur.
Riquelme'yi beğenmeyen takım oluruz.
Aynı Barcelona gibi.
Sonra da gelsin başarılar.
SON DAKİKA;
Trabzonspor, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile anlaşma sağlayamadı.
Ayrıntılar birazdan.
Bir dostumuzun dediği gibi şu saatten sonra sıfırdan yeni bir oyuncuyu takımın gündemine almasını beklemek hayalcilik olur.
Daha önce kıyısından köşesinden gündeme gelmiş , bazı listelerde adı geçmiş oyuncular üzerine yoğunlaşmak lazım.
Ama Bofo olsaydı hiç fena olmazdı. Uzun süredir takip ediyorum.
Fatih Tekke'den kat kat daha iyi oyuncu. Taraftarın biraz yüzü gülerdi hiç olmazsa.
Niye gelmesinki? Transfer işi beceri işi,yetkili kişiler hızlı olurlarsa gayet rahat kampa yetişir transfer....
Mesela dediğin Bofo'ya teklif yapılsa koşa koşa gelir napcak Meksikalarda Avrupa varken...;)
champions
15.06.2007, 22:13
Nihayet geldi haber!
Hoca istemedi anlaşılan ya da denemek isteyince iş olmadı
Daha iyisine bakmalıyız artık Aynı mevki şart değil daha farklı bi oyuncu bulunabilir Hep Scholes diyorum ya bu seferde Xavi diyeyim Hangi Xavi?Farketmez:)
eve yeni gelebildim sabahtan beri acaba bi 10 numaramız oldumu diye merak ediyordum ama degişen bi durum yok sanırım
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 22:15
SON DAKİKA;
Trabzonspor, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile anlaşma sağlayamadı.
Ayrıntılar birazdan.
Ben artık şaşıramıyorum böyle şeylere:):)
Hekimoğlu
15.06.2007, 22:15
SON DAKİKA;
Ayrıntılar birazdan.
sağlık olsun.menajeri yüzünden olmamıştır heralde adam 2 günde bütün türkiye'ye pazarladı oyuncuyu.bir de ziyaettin kaynaklı olabilir.
- TRABZONSPOR, NİCK CARLE İLE ANLAŞAMADI
- TRABZONSPOR YÖNETİM KURULU VE TRANSFER KOMİTESİ ÜYESİ ABDULLAH BAŞER:
- "NİCK CARLE İLE ANLAŞAMADIK VE OYUNCU GERİ DÖNDÜ"
- "BİZİM DAVETİMİZ ÜZERİNE TÜRKİYE'YE GELMEDİ, MENAJERLERİN GETİRDİĞİ BİR OYUNCUYDU"
TRABZON - Trabzonspor, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile anlaşma sağlayamadı. Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu ve transfer komitesi üyesi Abdullah Başer, Nick Carle ile yapılan görüşmeler sonrası oyuncu ile anlaşamadıklarını söyledi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın görüştüğü Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Carle ile yapılan transfer görüşmeleri olumlu sonuçlanmadı. Oyuncunun menajeri ile İstanbul'da bir araya gelen Trabzonspor kurmayları anlaşma sağlayamadı ve Nick Carle ülkesine geri döndü.
Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Başer, bugün oyuncunun menajerleri ile yapılan görüşmede anlaşma sağlayamadıklarını belirterek, "Nick Carle bizim davetimiz üzerine Türkiye'ye gelen bir oyuncu değildi. Menajerlerin getirdiği bir oyuncuydu. Oyuncuyla ve menajerleri ile yapılan görüşmede anlaşma sağlayamadık. Trabzonspor'un menfaatlerini korumak zorundayız. Özellikle yabancı oyuncu transferinde çok titiz hareket ediyoruz" dedi.
Komedi :)
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 22:17
Ama gerçekten çok güzel bir haber..
Bugün aldığım en güzel haber...
Daha iyiisi her zaman bulunur...
hazır bunla anlaşmamışken şu u-21 hollandalı çocuğamı yönelsek:)
Hani champion un iki gündür söyleyip durduğu..
Drenthe miydi neydi?
antagonist
15.06.2007, 22:19
SON DAKİKA;
Ayrıntılar birazdan.
Ben bu hikayeyi bir yerden hatırlıyorum...
Ayman,Musampa...Gitmeler geri gelmeler...Bir de gidip de dönmeyenler var. :)
Fatih Sağır
15.06.2007, 22:19
sağlık olsun.menajeri yüzünden olmamıştır heralde adam 2 günde bütün türkiye'ye pazarladı oyuncuyu.bir de ziyaettin kaynaklı da olabilir.
Bence daha iyi bi adam geliyo. Hepimizi memnun edecek. Umarım...
Sen adamı ta Avustralyadan getir sonrada denemeye almak iste!
al işte ziya istediğine ulaştın:mad::mad:
Kasım Hilal
15.06.2007, 22:22
Bence daha iyi bi adam geliyo. Hepimizi memnun edecek. Umarım...
Riquelme olmasın?
Şaka bir yana cinconun almayı düşündüğü Lincoln'ü almayı neden denemiyoruz?
Ziyan adlı herif, sen kimsin ki bu adamı denemeye kalkıyorsun? Carle ne tür bir mantaliteyle çalışacağını anlayıp kaçmıştır.
Miraç Atalay Çiftçi
15.06.2007, 22:23
Biri daha vardı aynı böyle gelip gitmişti yok o bide idmana hatta bide maca çıkmıstı neomela mıydı öyle bişeydi...
Hey allahım ya sevinsem mi üzülsem mi anlamadım ki...
(9 numarayı adnandan almıslar.Şimdi bu yeni bi forvet mi geliyo demek acaba?)
Riquelme olmasın?
Şaka bir yana cinconun almayı düşündüğü Lincoln'ü almayı neden denemiyoruz?
Ya bırak Allah Aşkına ya tutturmuşsun bi Riquelme hiç gelir mi o adam bize?hayal görmeyin ne Lincolnü ya biz ancak adnanı alırız :mad:
alcaklar son anlarda Tomas Jun gibi oyuncu kakalıycaklar yine:mad:
champions
15.06.2007, 22:25
Yeni bir rezillikle karşı karşıyayız sen çağırdıysan ne diye denemek ve geri göndermek Yok Menajer getirdiyse ne diye görüşme her gelen oyuncuyla görüşme mi yapıyoruz biz Musampa,Ayman Carle, sıradaki gelsin!
Hayırlara vesile olsun diyelim!:)
Kasım Hilal
15.06.2007, 22:26
9 numarayı adnandan almıslar.Şimdi bu yeni bi forvet mi geliyo demek acaba?
Birader ciddi misin?
hayırlı olsun... o kadar yol tepti gezseydi bari istanbulu :Dbence bizim aradığımız tipte bir 10 numara değildi zaten bize iyi ara pası yapabilen iyi şut vuran sürekliliği olan(domino)bir ortasaha lazım
Mehmet Fırat
15.06.2007, 22:26
Birader ciddi misin?
adnan 25 i aldı resmi sitede yazıyor..
Zafer Fidan
15.06.2007, 22:27
Carle anlasmadigimiza kaynak varmi?? kimden duydunuz
can sıkıcı haber nick e anlaşma saglanamaması.. rüyalarıma girmişti:D o oolmassa başkası olur artık ama ismi cok sempatikdi :D:D:D
Birader ciddi misin?
resmi sitede yazıyo :D ama bunlar bi forvet deilll bi kazma alamaz :D
Sefa Murat Dokuz
15.06.2007, 22:29
YÖnetm Bu Takim Senİn Eserİm Allah Senİ BİldİĞİ Gİbİ Yapsin Bravoooo
gerçekefsane
15.06.2007, 22:29
andersenden masallar diyozda inanmıyonuz :)))))
Kasım Hilal
15.06.2007, 22:30
Ya bırak Allah Aşkına ya tutturmuşsun bi Riquelme hiç gelir mi o adam bize?hayal görmeyin ne Lincolnü ya biz ancak adnanı alırız :mad:
alcaklar son anlarda Tomas Jun gibi oyuncu kakalıycaklar yine:mad:
Riquelme benim hayalim.
Gelmeyeceğini bilsem de isteyeceğim.
O başka bir mesele, onu karıştırmayın..
Linkoln'ü de eğer gese isteyebilirsa biz de isteyebilirz bence.
Hatta alabiliriz de.
Zor ama imkansız olmayan bir transfer.
Beş tane beleş işe yaramaz adam alacağımıza bir tane Lincoln işimizi görür bence, hem de fazlası ile.
Ömer SEVİNÇ
15.06.2007, 22:30
Eh be Ziya ne diyeyim ben sana? Adam taa Avusturalya'dan gelmiş sen alıp deneyeceğim diyorsun. Tövbe tövbe..
Kasım Hilal
15.06.2007, 22:33
Eğer denildiği gibi adamı biz çağırmadıysak denemeyi istemek bence en doğal hakkımız. Adamın kariyerindeki gol sayısı Hüseyin'İnkinden fazla değil. Üstelik Hüseyin geriye Carle ise ileriye dönük orta saha oyuncusu olmasına rağmen.
Denemeyi istemek normal.
Zorla alacak değiliz ya adamı, işine gelirse.
Birader ciddi misin?
Evet Çok ciddi Arjantinden Martin Palermo geliyo gelirkende yanında Riquelmeyi getiriyomuş hadi hayırlı olsun takıma:alkış:
bırakın şu hayalleri ya gerçek hayata dönün...:mad:
hamdi bey
15.06.2007, 22:33
- TRABZONSPOR, NİCK CARLE İLE ANLAŞAMADI
- TRABZONSPOR YÖNETİM KURULU VE TRANSFER KOMİTESİ ÜYESİ ABDULLAH BAŞER:
- "NİCK CARLE İLE ANLAŞAMADIK VE OYUNCU GERİ DÖNDÜ"
- "BİZİM DAVETİMİZ ÜZERİNE TÜRKİYE'YE GELMEDİ, MENAJERLERİN GETİRDİĞİ BİR OYUNCUYDU"
TRABZON - Trabzonspor, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile anlaşma sağlayamadı. Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu ve transfer komitesi üyesi Abdullah Başer, Nick Carle ile yapılan görüşmeler sonrası oyuncu ile anlaşamadıklarını söyledi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın görüştüğü Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Carle ile yapılan transfer görüşmeleri olumlu sonuçlanmadı. Oyuncunun menajeri ile İstanbul'da bir araya gelen Trabzonspor kurmayları anlaşma sağlayamadı ve Nick Carle ülkesine geri döndü.
Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Başer, bugün oyuncunun menajerleri ile yapılan görüşmede anlaşma sağlayamadıklarını belirterek, "Nick Carle bizim davetimiz üzerine Türkiye'ye gelen bir oyuncu değildi. Menajerlerin getirdiği bir oyuncuydu. Oyuncuyla ve menajerleri ile yapılan görüşmede anlaşma sağlayamadık. Trabzonspor'un menfaatlerini korumak zorundayız. Özellikle yabancı oyuncu transferinde çok titiz hareket ediyoruz" dedi.
Komedi :)
transferde çok titiz çalıştıkları adnan dan jabi den belli değil mi :D biz ancak kabalakspordan şeyhmuzu alırız
bu arada bilmemnesi b.kl. gençlerbirliği bile martin palermoyu almış
Sefa Murat Dokuz
15.06.2007, 22:34
Evet Çok ciddi Arjantinden Martin Palermo geliyo gelirkende yanında Riquelmeyi getiriyomuş hadi hayırlı olsun takıma:alkış:
bu haberler doğru mu
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 22:35
transferde çok titiz çalıştıkları adnan dan jabi den belli değil mi :D biz ancak kabalakspordan şeyhmuzu alırız
Hamdi Bey bizimkiler alsa alsa kimi alcakki zaten???:)
murseltaskin
yalanın da bu kadarı
Kasım Hilal
adnan 25 i aldı resmi sitede yazıyor..
Doğruymuş.
E hayırlı olsun!
Adnan 25 numarayı giyecek
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/150607adnan.jpgKulübümüzün Samsunspor'dan transfer ettiği Adnan Güngör forma numarasını 25 olarak değiştirdi. Buna göre yeni transferimiz yeni sezonda 25 numaralı formasıyla takımımızın başarısı için mücadele edecek.
http://www.trabzonspor.org.tr/images/trans.gif
Sefa Murat Dokuz
müthiş titizler djokaj musampa da meyveleri ah canım gariplerim a.blnzı verir de görüsünüz
bu haberler doğru mu
evet doğru!Nuri bizzat amcam olur hadi hayırlı olsun:alkış:
töbe töbe:)
ciddi değilim tabi biraz sinirlendim o kadar....
Kasım Hilal
15.06.2007, 22:36
bu haberler doğru mu
Keşke doğru olsa.
murseltaskin
15.06.2007, 22:37
Biri daha vardı aynı böyle gelip gitmişti yok o bide idmana hatta bide maca çıkmıstı neomela mıydı öyle bişeydi...
Hey allahım ya sevinsem mi üzülsem mi anlamadım ki...
(9 numarayı adnandan almıslar.Şimdi bu yeni bi forvet mi geliyo demek acaba?)
sakın fatih tekke geliyor olmasın:bmn::tsbayrak:
Bahtiyar
15.06.2007, 22:37
adam ucuz diye almadılar anladığım kadarıyla daha pahalısı elimizde patladığı zaman zevkli olur şöyle milyon euro olanlar falan.
yalanın da bu kadarı
nasıl anladın yalan olduğunu bak şimdi çok utandım ya:)
ciddi diilim diyorum dimi?
bu arada bilmemnesi b.kl. gençlerbirliği bile martin palermoyu almış
bu kadar karamsar olma
Bartuğ13
15.06.2007, 22:39
ajanssporda yazıyor anlaşamama haberi
yine transferde geç kalınıcak biliyorum :)
Cok erken giriyorsunuz havaya arkadaslar!!! Ben size dedim, ama o ikinci seferde gelir kesin Türkiye'ye. Bizim yönetim alisti nede olsa futbolculari getirtip geri yollamaya, insallah ikinci seferde ne diyelim:)
http://www.trabzonspor.org.tr/images/resim/2005-06.jpg
ey gidid ey eski kadrolarımız daha güzel di mütevazıydı daha iyidi şimdi ise illa ki yabancı futbolcu düşüncesi ortaya çıktı eski günler nerdesin !!!!
hamdi bey
15.06.2007, 22:44
Doğruymuş.
E hayırlı olsun!
Adnan 25 numarayı giyecek
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/150607adnan.jpgKulübümüzün Samsunspor'dan transfer ettiği Adnan Güngör forma numarasını 25 olarak değiştirdi. Buna göre yeni transferimiz yeni sezonda 25 numaralı formasıyla takımımızın başarısı için mücadele edecek.
http://www.trabzonspor.org.tr/images/trans.gif
amman amman 25 numarayı giyse ne olacak 9 numarayı giyse ne olacak töbe töbe Yarabbi banlanacam siteden şimdi , sanki duyanda şampiyon yapacak sanır bizi , mübarek Vieri sanır görende
şampiyon olmak isteniyorsa mesela yönetim basıp parayı Riquelme yi alacak bu kadar basit , hayır alamıyorsa o zaman sıttin sene muşambalarla djokaylarla ömrümüz geçecek, el alem r.carlos u alıyor ,bunlar jabi adnan mehmet hakkı osman 50 tane futbolcu var lan kadroda bunların hangisiyle istikrar sağlanacak, hangisiyle iskelet oluşturulacak , aldıkları adamlara bakıyoruz erciyesspor , kavun karpuz alır gibi futbolcu alıp duruyorlar 5 tane düdük futbolcu alacağına 1 tane carlos tevezi alsana be adam
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 22:44
iyi oldu iyi..:) ben ısınamamıştım zaten adama...
ey gidid ey eski kadrolarımız daha güzel di mütevazıydı daha iyidi şimdi ise illa ki yabancı futbolcu düşüncesi ortaya çıktı eski günler nerdesin !!!!
en azından szymek ve fatih vardı..
gösterdiğin kadroda 4 tane yabancı oyuncu var yani şimdiki 11de olandan bile fazla!
sen 1970leri karıştırdın heralde:confused:
Mehmet Fırat
15.06.2007, 22:48
şu kadroyu şampiyon yapamayanlar utansın..:mad:
"BİZİM DAVETİMİZ ÜZERİNE TÜRKİYE'YE GELMEDİ, MENAJERLERİN GETİRDİĞİ BİR OYUNCUYDU"
burayı tam anlamadım...stichus dedeiğine göre bu adamı ziya hoca 1 ay önce izlemeye başladı.başkan da gizli yürüttü.
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 22:52
"BİZİM DAVETİMİZ ÜZERİNE TÜRKİYE'YE GELMEDİ, MENAJERLERİN GETİRDİĞİ BİR OYUNCUYDU"
burayı tam anlamadım...stichus dedeiğine göre bu adamı ziya hoca 1 ay önce izlemeye başladı.başkan da gizli yürüttü.
Oraları pek karıştırma:)
onlar izledildiklerini kendileri anladida geldi:D belki bi aydir dvdlerini izliyordur.yoksa orda ocak ayinda bitiyor ligleri
Ayrica Ziya Dogan'in hocalik yaptigi bir takima futbolcu gelmemesi cok normal!!! Ben sahsen Ziya'nin antröner oldugu takimda oynamazdim!!!
Ayrica Ziya Dogan'in hocalik yaptigi bir takima futbolcu gelmemesi cok normal!!! Ben sahsen Ziya'nin antröner oldugu takimda oynamazdim!!!
%100 katılıyorum..
Özer Öztekin
15.06.2007, 22:56
"Nick Carle bizim davetimiz üzerine Türkiye'ye gelen bir oyuncu değildi. Menajerlerin getirdiği bir oyuncuydu.''
-Yazık, demek ki bizim kendimizin davet edebileceği bir futbolcu şu anda yok..Menajerlere kalmışız...
- Bir de aklıma takılan, biz davet etmediysek, Stichus nereden biliyordu adamın adı FB ile geçtiğinde ''adamın hala Avustralya'da '' olduğunu... Hmm? Peki o zaman neden söylenmedi adama denenmek üzere geldiği?
- Mentalite hep aynı ( eleştiri yok, başkan ne eylerse güzel eyler)
Fanatik28
15.06.2007, 22:57
Bonservisi elinde olan Kratochvil niye düsünülmez. 5 seneside doldu. Artik Türk statüsünde oynayacak, yanlis bilmiyorsam.
Güney Amerika`dan alinacak oyunculari, satin mi almak zorundayiz. Kiralama isini hic mi düsünmez bunlar. Mesela Bremen Carlos Alberto`yu opsiyonlu bir Sözlesme ile Kiralayarak alacak. Bizde pekala, Villareal Riquelme`yi düsünmüyorsa en azindan kiralik alabiliriz. Ama böyle oyuncular taninan Teknik Direktörlerin altinda oynamayi yeglerler. O yüzden Ziya basimizda iken bu is zor.
Bu Kel hala sagbek alacagim diyor. Yani hicbir özelligi olmayan Celalettin solda banko. Kafayi siyiracagim ya. Bir forvet arkasi ve birde bitirici forvet istiyor. Ilk onbir icin Forvet arkasi Ceyhun`la, Santrafor`da Umut`la kiyasiya mücadele edecek. Yani 3 önlibero bize hediye Zat`i muhterem`den.
iyi oldu iyi.. ben ısınamamıştım zaten adama...
Gözleride şaşı gibiydi sanki:cool:
artık şu mantalite lafını duyduğum zaman saldırganlaşasım geliyo psikolojimi bozdu bu laf yaw..:mad:
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 22:58
Demekki neymiş?
Bizim Başkan ve yönetimden bir cacık olmaz mış:) Afedersiniz ama öyle..
Beceriksizlik...:)
İnsan ders alır geçmişten:)
Offf Offff... Allahtan reva mı ki bu?
Ziya Doğan Sağolsun seneye BOL ÖNLİBEROLU TEKVANDO maçlarını izleriz hep beraber!ziya istediğini elde ediyo alışın bunlara dah çok hasan gibi oyuncu gelir bizim takıma!!!
hüseyin1975
15.06.2007, 23:02
Allah askina LÜTFEN YAZILARINIZDA ARTIK ONDAN "SU TD" DIYE BAHSEDIN.
ADINI OKUMAK ISTEMIYORUM!!!!!
NEFRET EDIYORUM!!!!!!!!!
Ziya Doğan Sağolsun seneye BOL ÖNLİBEROLU TEKVANDO maçlarını izleriz hep beraber!ziya istediğini elde ediyo alışın bunlara dah çok hasan gibi oyuncu gelir bizim takıma!!!
Dogru. Arkadaslar bundan sonra transfer beklemeyelim!!! Alacagimizi aldik, bundan sonra defansif oyuncu zor cikar. Ofansif bir futbolcuda almayacagina göre Ziya efendi transfer sezonumuz bitmistir hepimize hayirli olsun:mad:. Ha, bir kaleci alabiliriz ama, nede olsa oda defanstan sayiliyor:mad:
Ya yeter artık ya!!!Nedir bu yönetimden çektiğimiz?.Denemesine oyuncu istemiyoruz biz Ziya Doğan!!!Adamı madem izlemişsin , görüşme yapmışsın , daha niye deniyeyim ondan sonra imza atarsın diosun???
YÖNETİM İSTİFA!!!
arkadaşlar el insaf. marcliho yu bu yönetim getirmedi mi. konuştuğunuz adam avustralya liginde oynuyor premier lig de değil. hem de 26 yaşında. o beğenmediğimiz 3 önliberodan biri bile daha iyi iş yapar. nick carle kim yaa. ben de yönetimden memnun değilim ama bu kadar haksızlık etmeyelim.
Adamı almayınca değerli oldu galiba.
Daha iyisi alınacak gibi. Bakacaz, bekliyoruz.
Zafer Fidan
15.06.2007, 23:04
REZIL EDIYORLAR BIZI!!!
hüseyin1975
15.06.2007, 23:05
Genc oyuncuyu denersin ama yasi 25 olmus ve 1998'den beri Top oynayan bir Adam denenirmi???
Bu nasil MANTALITE?
cIlgInIm
15.06.2007, 23:05
tamam yönetim ve hoca begenilecek tipte değil ama .. bi carle yi almadılar diye daha ne oldugunu bilmedigimiz bi adam bi golu var youtubede has bi gol ama gerisi ne acaba..
öyle mehmet yılmazın attıgı rovanşata golü youtube ye koysunlar chelse koşsun peşine :D
cIlgInIm
15.06.2007, 23:06
Genc oyuncuyu denersin ama yasi 25 olmus ve 1998'den beri Top oynayan bir Adam denenirmi???
Bu nasil MANTALITE?
acaba denemelerde topu kaça kadar saydırabildi :D :D :D
hüseyin1975
15.06.2007, 23:07
arkadaşlar el insaf. marcliho yu bu yönetim getirmedi mi. konuştuğunuz adam avustralya liginde oynuyor premier lig de değil. hem de 26 yaşında. o beğenmediğimiz 3 önliberodan biri bile daha iyi iş yapar. nick carle kim yaa. ben de yönetimden memnun değilim ama bu kadar haksızlık etmeyelim.
Olay adami alip almamak degil!
Olay basina yansiyan Tarafi!
Bir Menajerin getirdigi ve belkide ciplak gözle izlemedigin Adam ile niye görüsüyorsun?
Yok sen getirdiysen niye denemek istiyorsun?
Musampa ve Ayman olayinda yaptiklari rezillikler hala aklimizda:mad:
Terzioğlu
15.06.2007, 23:08
aslinda sevindim bu transferin olmamasina...pek kanim isinmamisti...ne oldugu belli degildi...bu kadar iyiyse niye sadece 3 kez milli takima cagirildi? bide su var hasim sayitoglunun dedigi gibi avusturyada yilda sadece 20 mac yapiyorlar burda ise 40-45....ayrica menejer önerisiydi...menejerler bize genelde iyi oyuncu önermiyor...jun,musampa en iyi örnekler...
hüseyin1975
Su TD üc kezden fazla top saydirabilen oyuncu aldirmaz:mad:
okan6161
carle hani imza atıyordu bu gün atmadımı ne oldu
zamanında o kadar protesto yapalım şu adama demiştim...ah ziya seni bi İstanbul Sokaklarında görsem!...
Arkadaşlar bence abartmayalım.Ben hiç şaşırmadım.Bugün sitelerde okuyana kadar Nick Carle diye bir futbolcu olduğunu bilen bile yoktu sanırım.Ben bu kadar titizlikten sonra yapılacak transferi bekliyorum ve bunu beceremeyeceklerinide çok iyi biliyorum.Emorfo'nun da dediği gibi bekleyip görelim şu cümbüşü.
sağlık olsun artık bundan sonrakilere bakacaz...tek 10 numara değil heralde
antagonist
15.06.2007, 23:11
Arkadaşlar bence abartmayalım.Ben hiç şaşırmadım.Bugün sitelerde okuyana kadar Nick Carle diye bir futbolcu olduğunu bilen bile yoktu sanırım.Ben bu kadar titizlikten sonra yapılacak transferi bekliyorum ve bunu beceremeyeceklerinide çok iyi biliyorum.Emorfo'nun da dediği gibi bekleyip görelim şu cümbüşü.
Katılıyorum.
cIlgInIm
15.06.2007, 23:12
Su TD üc kezden fazla top saydirabilen oyuncu aldirmaz:mad:
dogrudur kendinden üstün adam almaz.. o da en fazla 3 e kadar saydırır zatenn :D
Son olarak sunu söylüyorum arkadaslar: Suanki teknik direktör diye barindirdigimiz sayin Gümüshane'li coban derhal yollanmassa, onun yaptiracagi transferdende hayir gelmez!!! Bir sezon daha gidiyor arkadaslar, sessiz kalmayin ALLAH askina!!!
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 23:12
Bu yönetim yakışmıyor Trabzonspora...
Özeleştiri yapsalar..
bana artık çok ilginç geliyor.. Amaçları ne ki?
Tamam rezil ettiniz artık gidin yahu...
Daha başka yapacak kötülük benim aklımada gelmiyor...
Evet bunlar gerçek kötüler:):) Scooby dubiler..Ayı yogiler...
Bize bu sefer gerçek kötüler rastladı...
Neyse 11 Aralık mıydı?
Terzioğlu
15.06.2007, 23:13
Bonservisi elinde olan Kratochvil niye düsünülmez. 5 seneside doldu. Artik Türk statüsünde oynayacak, yanlis bilmiyorsam.
Güney Amerika`dan alinacak oyunculari, satin mi almak zorundayiz. Kiralama isini hic mi düsünmez bunlar. Mesela Bremen Carlos Alberto`yu opsiyonlu bir Sözlesme ile Kiralayarak alacak. Bizde pekala, Villareal Riquelme`yi düsünmüyorsa en azindan kiralik alabiliriz. Ama böyle oyuncular taninan Teknik Direktörlerin altinda oynamayi yeglerler. O yüzden Ziya basimizda iken bu is zor.
Bu Kel hala sagbek alacagim diyor. Yani hicbir özelligi olmayan Celalettin solda banko. Kafayi siyiracagim ya. Bir forvet arkasi ve birde bitirici forvet istiyor. Ilk onbir icin Forvet arkasi Ceyhun`la, Santrafor`da Umut`la kiyasiya mücadele edecek. Yani 3 önlibero bize hediye Zat`i muhterem`den.
abi ne ettin be kratochvile mi kaldik...32 yasina gelmis hayatinda büyük bir kulüpte oynamamis hic bir basarisi olmayan oyuncuyu biz ne edecegiz...
Sorunda burda ya zaten adam teknik oyuncu istemiyo!Daha doğrusu kendisinden iyi oyuncu istemiyo eski futbolcu ya egoları var:mad:
hüseyin1975
15.06.2007, 23:14
Bakkaldan Ekmek almiyorlar.
Futbolcu aliyorlar.
Elbette titiz olmak zorundasin.
Hele hele Yabanci oyuncu konusunda cok titiz olacaksin.
Isi mümkün mertebe gizli yürüteceksin.
Izleme komiten olacak!
Ligler bitmeden en az 2-3 ay önceden izlemeye baslayacaksin!
Mümkünse Lig bitmeden oyuncu ile anlasacaksin.
Umarim beni yaniltirlar ama o TD basimizda oldugu sürece ve adini bile anmak istemedigim Asbaskan oldugu sürece zor baba zor.
Bak bugün günler sonra ilk defa konusdu ve hemen sinirlerimi gerdi.
Konusmasini bilmiyor. Birde koca Trabzonspor yöneticisi Hotel masraflarindan bahs edermi.....
ya marcelino? beğemeemde adamlar trabzon tarihinin en sansasyonel transferini yapt. bu adam bence pek iyi topçu değil. iyi ki alınmadı. basının dediklerine yazdıklrına da inanmıyorum epsi palavra. ben gene de iyimser davranıyorum. iyi bir şeyler yapacaklar beni de şaşırtacalar inşallah.
Travelair
15.06.2007, 23:16
Bu akşam daha girmeyi düşünmüyordum ama Carle olmamış, bir sövüp gideceğim :)
Bir kere yönetici Başer, "Pis işi" yapmak üzere görevlendirilmiş ve "Zaten menejerler getürdü bizim bir ilgümüz yok vallaha" diyerekten çarpılma yolunda sağlam bir adım atmıştır. Sanki Carle CIA ajanı yakalanmış Trabzon'da, sayın Başer de CIA başkanı gizli işler müdürü...
Benim bildiğim Cavcav işini bilir talip olur bu futbolcuya, o zaman görürüz kim kötü futbolcu kim yanlış düşünüyor
Son olarak sunu söylüyorum arkadaslar: Suanki teknik direktör diye barindirdigimiz sayin Gümüshane'li coban derhal yollanmassa, onun yaptiracagi transferdende hayir gelmez!!! Bir sezon daha gidiyor arkadaslar, sessiz kalmayin ALLAH askina!!!
bir sezon daha gidiyor deme gitti zaten... ziya dogan gitse bile sezon bitti artık başlamadan bitti :S
aslinda sevindim bu transferin olmamasina...pek kanim isinmamisti...ne oldugu belli degildi...bu kadar iyiyse niye sadece 3 kez milli takima cagirildi? bide su var hasim sayitoglunun dedigi gibi avusturyada yilda sadece 20 mac yapiyorlar burda ise 40-45....ayrica menejer önerisiydi...menejerler bize genelde iyi oyuncu önermiyor...jun,musampa en iyi örnekler...
evet madem cok gizliydi ne diye her tarafa yaydilar.nerdeyse tüm takimlara pazarlandi.peki dünyanin bi kac önde gelen haber ajansi neden yayinladi bu yalan haberleri.mutlaka menajerin bi tanidigi calisiyorsa bu tip haber ajanslarinda yok iste fb ye gidiyor diye haber cikarttirdi.burda bi is var ama neyse..
adamin oyunculuguna bisey demiyorum.alinsaydida olabilirdi..
Rasim YILMAZ
15.06.2007, 23:17
ya marcelino? beğemeemde adamlar trabzon tarihinin en sansasyonel transferini yapt. bu adam bence pek iyi topçu değil. iyi ki alınmadı. basının dediklerine yazdıklrına da inanmıyorum epsi palavra. ben gene de iyimser davranıyorum. iyi bir şeyler yapacaklar beni de şaşırtacalar inşallah.
İki sezondur hep şaşırtıyorlar zaten ...
Seneye Mantaliteye Uygun 4 Ön Liberolu Ziya Kadrosu:
......................Serkan..............Hüseyin. ..........Ayman...........Hasan
Gökdeniz.....
.........................................Umut..... ...........................................
kendime ceza verdim 1 hafata boyunca trabzonun transfer lerini takip etmeyecem kendime zaraı var bunların ensem tutuldu zaten
sizin gibi yönetimden bişey bekleyenden kabahat
Özer Öztekin
15.06.2007, 23:20
Arkadaşlar, mesele adamın iyi ya da kötü olması değil ki...Mesele, Trabzonspor'un futbolcu transfer etme konusunda çizdiği imajdır...Karizmayı çizdirip çizdirmeme meselesidir yani..Tepkimiz de klübümüzün imajının zedelenmemesi adına, hem Ziya Doğan'a, hem de O'nu başımıza musallat edenleredir...
Erdem Keser
15.06.2007, 23:20
http://www.youtube.com/watch?v=AorCD7oc4AE
burdaki link ufukhanin batuma frikikten attigi golun linki ...
pozisyonun oncesinde alinin topu alip iceri girmesini ve bileklerine dikkat edin ..Eger kendisine iyi bakarsa Fatihimizin veliahti olacak yetenekteki tek futbolcu.
Evet anlaşamama nedeni bizimkilerin elemanı denemek istemeleri :)
Adamda la gidin işinize ben memleketimde en iyi futbocuyu bu bana hakarettir hani benim uçağım gidiyom ben deyip çıkıp gitmiştir.
Aslında bu olaydan kimsenin haberi olmayacaktı. Yani eleman Türkiye'ye gelecekti, aptal menajerlerin oyunu ile eleman Fenerbahçe'ye verildi gitti geldi muhabbeti döndü. Sonra Trabzonspor için geldiği anlaşılınca herşey ortaya çıktı. Normal şartlarda bu adam İstanbul'a gelip anlaşamayıp gitmiş olacaktı. Kimsenin haberi olmayacaktı. Stichus biraz bi şeyler anlatmak isteyecekti ancak kimse anlamayacaktı :) Demekki neymiş transfer kesinleşmeden babana bile haber vermeyecen.
Arkadaşlar, mesele adamın iyi ya da kötü olması değil ki...Mesele, Trabzonspor'un futbolcu transfer etme konusunda çizdiği imajdır...Karizmayı çizdirip çizdirmeme meselesidir yani..Tepkimiz de klübümüzün imajının zedelenmemesi adına, hem Ziya Doğan'a, hem de O'nu başımıza musallat edenleredir...
iyide ziya dogan gelmeden bunlar aynisini yapmiyormuydu:D zaten teknik direktör kavgasi yüzünden imaj zedelenmisti..lazoroni yi getirdiklerinde..
Zaten hepimiz bunu bekliyoruz... Ummadığımız 2-3 tane topçu alıp getirecek ve takıma çok yararlı olacaklar... Eğer bunun harici bir düşünceleri varsa ve bu sezona başarısız bir başlangıç yaparlarsa, değil Trabzonu Türkiyeyi terketsinler... Bu sefer taraftarın tepkisi öyle umdukları gibi '' İSTİFA'' tezahüratları olmayacaktır... Bundan sonra artık iş eyleme kalacaktır... Bu sel gibi bekleyen eylemin önünde N e Albayrak nede Ziya Doğan durabilir...
benimde tek hayalim, bu ay sonuna kadar transferleri yapacak olmalarıdır... Bunu bekliyorum...Akllıma bundan başka birşey getirmiyorum.. Umarım ve umuyorumki beni hayal kırıklığına uğratmayacaklardır bu sene...
aslında bu transferin olmamasına üzüldüm, kasetten adam seyrederek oyuncu almaya kalkışan zihniyet, klübümüzün paralarınıda sokağa atacak transferide kuvvetle muhtemel yapacaktır. bu hiç olmazsa 500000 dolardı.
Demekki neymiş transfer kesinleşmeden babana bile haber vermeyecen.
iyide menajer oyunlari olmadimi bu iste..
pozisyonun oncesinde alinin topu alip iceri girmesini ve bileklerine dikkat edin ..Eger kendisine iyi bakarsa Fatihimizin veliahti olacak yetenekteki tek futbolcu.
ufukhan ve ali güzeldal da iş var zaten de bizim yönetim yada teknik direktör niye bunları oynatmıyor
ist bşb den ali güzeldalı allah allah gidiyo almanyadan ali yi alıyo sen ilk önce kendi alini bi kulllan
bu arada ''stichus'' çok sessiz kaldın...
nedir bu konulardaki yorumuun...
biktim ulan bu nuri'den biktim futbol f'sinden anlamayan biri iste, kendi ulkesinde yilin futbolcusu secilen adami bir avuc paraya transfer edemedik rezalet..
Travelair
15.06.2007, 23:29
Benim umudum yok arkadaş. Eğer Ziya Doğan Carle'yi gönderip göndermeme konusunda tereddüt yaşıyorsa, daha iyidir dediği adam da fazla farklı değildir. Adamın geleceği meçhul, alacağı kat kat tat. Daha sonra Carle'yi geri mi çağıracaklar? Yok imaj yerle bir olmuş ama o kadar da gurur var bizde çağıramayız. Zaten çağırsak da adamın vereceği yanıt belli. Akıllıysak, diğer adayı getirtiriz, ya da hiç transfer yapmayız, ama benim umudum az
böyle şeyler olur çok takılmayın :D:D .. burada usule bakmak lazım ....bir arkadaşın dediği gibi camianın kötü düşürülmesi var ... burada şu soruyu sormak gerek ...
eger sayın yöneticinin dediği gibi biz çagırmadık menejerler getirdi biz de öyle konuştuk diyorsa bu içine düştüğümüz felakatin resmidir ... o zaman adama demezler mi kardeşim sen deli misin manyak mısın her menejer ile oyuncu pazarlıgı mı yapıyorsun .. sen seyretmeden oyuncu mu almak istiyorsun .. hani titiz transfer ...titizlik nerede kalıyor bu anlamda ? oyuncu ile niye görüşüyorsun ... sanki biraz yalan varmış gibi buralarda :D yazık o yöneticiye de tetikçiliği o yapmak zorunda kalmış .. bari karşılıgını alsa ...:D
diger konu madem böyle bir şey yaptınız adamın otel parasını niye verdiniz ..))))))))))))))))))madem menejerler getirdi ... hadi verdiniz yahu ayıptır bunlar konuşulur mu ?:) eger otel parası vermek yöneticilik ise vallahi billahi söz tüm transfer sezonu boyunca tam ay otel paralarını ben veririm hangi otel olursa :D
neyse şimdi bu komediden sonra koşa koşa gidip 2 3 oyuncu alırlar :D
Fatih Sağır
15.06.2007, 23:30
Stichus hadi birşeyler söyle. Arjantinden süper bir 10 numarayla anlaştık de onun için Carl alnmadı de. Yalan da olsa söyle..
Emir BAYRAK
15.06.2007, 23:31
Carle'den Trabzon'a ret!
Trabzonspor, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile anlaşma sağlayamadı. Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu ve transfer komitesi üyesi Abdullah Başer, Nick Carle ile yapılan görüşmeler sonrası oyuncu ile anlaşamadıklarını söyledi.
Özer Öztekin
15.06.2007, 23:33
iyide ziya dogan gelmeden bunlar aynisini yapmiyormuydu:D zaten teknik direktör kavgasi yüzünden imaj zedelenmisti..lazoroni yi getirdiklerinde..
Ben de onu diyorum zaten, Z.D denemek istedi de o yüzden olmadı diyerek, yönetim kendisini olayın dışında gösteremez...
Carle'den Trabzon'a ret!
Trabzonspor, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile anlaşma sağlayamadı. Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu ve transfer komitesi üyesi Abdullah Başer, Nick Carle ile yapılan görüşmeler sonrası oyuncu ile anlaşamadıklarını söyledi.
Bu haber seni baya bozmus anlasilan durmadan ekliyorsun:D
Benim umudum yok arkadaş. Eğer Ziya Doğan Carle'yi gönderip göndermeme konusunda tereddüt yaşıyorsa, daha iyidir dediği adam da fazla farklı değildir. Adamın geleceği meçhul, alacağı kat kat tat. Daha sonra Carle'yi geri mi çağıracaklar? Yok imaj yerle bir olmuş ama o kadar da gurur var bizde çağıramayız. Zaten çağırsak da adamın vereceği yanıt belli. Akıllıysak, diğer adayı getirtiriz, ya da hiç transfer yapmayız, ama benim umudum az
sevgili kardeşim zaten o adamda azcık onur varsa o görüşme sonrası iki çift laf etmiş olması lazım bunlara ....bir adam nasıl rezil edilir uygulamalı göstermişler ...merak etme diger aday mı olur başkası mı olur ama çok seri biçimde bir adam alırlar.. hatta belki diger adaydan yeşil ışık aldılar da buna böyle yaptılar ... burası TRABZONSPOR ne olacagı belli olmaz
Bu akşam daha girmeyi düşünmüyordum ama Carle olmamış, bir sövüp gideceğim :)
Bir kere yönetici Başer, "Pis işi" yapmak üzere görevlendirilmiş ve "Zaten menejerler getürdü bizim bir ilgümüz yok vallaha" diyerekten çarpılma yolunda sağlam bir adım atmıştır. Sanki Carle CIA ajanı yakalanmış Trabzon'da, sayın Başer de CIA başkanı gizli işler müdürü...
Benim bildiğim Cavcav işini bilir talip olur bu futbolcuya, o zaman görürüz kim kötü futbolcu kim yanlış düşünüyor
Kovun şu başermi nedir?pis iş yapan adamı ya!ne sanıyo kendini
Bide olay bittikten sonra böyle pişkin pişkin açıklamalar yapıyolar ya iyice Sinir oluyorum:mad::mad:
Terzioğlu
15.06.2007, 23:35
Lavezzi ; Martinez ; Emre GÜngÖr Alinsin
evet böyle bu işler.. söylenenlerin hemen hepsinde haklılık payı var..
haşim beye de hak verdiğim yerler var hocaya da başkana da..
forumdaki carlecilere de hak veriyorum anticarlecilere de.. mesele oyuncu değil yöntemdir karizmadır diyenlere de hak veriyorum..
en çok avustralyalı oyuncuya ve onun beraberinde gelen avustralyalı menejere hak veriyorum..
seneler sonra belki sydneyde karşılaşsak ve ben adama trabzon desem yüzünde belirecek garip ifade için peşinen hak veriyorum adama..
doğrudur başerin söyledikleri.. ona o kadar söylenmiştir.. bazı pis işler böylece pas edilir bu da doğrudur..
şahsen daha iyisini alacağımızdan zerre şüphem yok ama duygusal olarak çok etkilendim bu carle olayından..
adamın haberi olmadan fenerle adının geçmesi üzerine fiyat mı yükseltiyorsun diye çıkıştığımız menejeri fiyat düşürerek meydan okudu bize..
bazen öyle olur, senarist öyle yazar ki sen hata zannedersin sonunda bağlar yutturur sana söylediklerini..
carle iyi bir oyuncu muydu.. sabaha kadar tartışılır..
iyi adam mıydı?
o yolu geldi, gitti.. söyleyecek kelime bulamıyorum..
dedim ya herkes haklı diye.. bu kısmını pas geçip peki en çok kim masum tarafından bakmalı..
en masumu nick carle..
bir de adamlık yapmıştır giderken bilinmeli mutlaka: endişe etmetin demiştir direkt olarak ülkeme dönüyorum, sizi sıkıntıya sokacak görüşmelerde bulunmayacağım, herhangi bir rakibinizle görüşmeyeceğim..
sydneyde karşılaşırsak günün birinde..
travelin diyeceğim.. çok selamı var sana!
Kasım Hilal
15.06.2007, 23:36
Ya zaten başından beri Stichus daha iyisini alacağız diyordu, demek ki anlaşmama ihtimali daha fazla idi.
Hem daha ne olduğunu %100 bilmediğimiz bir oyuncu için bu kadar sinir fazla bence.
Ama transfer görüşmesinin yöntemi gerçektez kötü.
Takımın imajını zedeliyorlar.
Şimdi Carle de memleketine döndükten sonra tekrar buraya gelir ve bizimle anlaşırsa (Musampa gibi) o zaman görün siz yaygarayı!
Arkadaslar Carle nin profilini inceledim arastirdim, bize cözüm olabilecek yapida bir topcu degil...Onun yaptigini Ceyhun bile yapiyor, Brozek Kardesler ne olursa olsun alinmali...
Adamı almayınca değerli oldu galiba.
Daha iyisi alınacak gibi. Bakacaz, bekliyoruz.
Kim alacak daha iyisini Nuri mi Ziya mi ??
cIlgInIm
15.06.2007, 23:37
arkadaşlar 450 sayfa yazıldı transfer için adam akıllı bi oyuncu alınamadı .. ben diyorum ki 975. sayfaya geldigimizde bi transfer yaparız anca . sizzce :D
cIlgInIm
15.06.2007, 23:39
oyuncu almak için neden ülke ülke gezerler yada mac kasetleri izlerler anlamam yaa.. ligler başlaerken adam akıllı tv de verilen macları izlese bi adam hiç futbol bilgisi olmayan birisi dahi olsa adam akıllı en az 20 kişinin adını mevkileriyle not alır bi kenara .. bu 20 oyuncudan 3 ünü alabilsen tranfer bitti.. türk oyuncularıda biliyorlardır artık mac oynuyorlar onlarla ..
Arkadaşlar belkide bizim yöneticiler bir senaryo yapıp, Güney Amerikadan görüştükleri topçulara ''bak sizi böyle zorluk çıkarırsanız bizde başkalarını alırız'' şeklinde bir intiba yaratıp diğerlerini korkutmuşlardır...Onlarad hemen bizim teklifimizi kabul etmişlerdir... Olamazmı yaa...Nede olmasa bu alemde 'Fareli köyün tek kavalcısı'' biz kaldık...
adamın haberi olmadan fenerle adının geçmesi üzerine fiyat mı yükseltiyorsun diye çıkıştığımız menejeri fiyat düşürerek meydan okudu bize..
bir de adamlık yapmıştır giderken bilinmeli mutlaka: endişe etmetin demiştir direkt olarak ülkeme dönüyorum, sizi sıkıntıya sokacak görüşmelerde bulunmayacağım, herhangi bir rakibinizle görüşmeyeceğim..
bu iki cümle çok önemli bence ....bu cümlelerden ders alacak oyuncular var bizim takımda .. adamlık nedir diye ögrenmesi açısından .. tabii ki bu adamlıgı ögrenecek idari makamda da insanlar var ...
arkadaşlar bu carle midir nedir çok takılmayın önemli olan yeni gelecek oyuncunun kim nasıl olacagı ... takımın karizması da gitti derseniz .. eh ona da çok takılmayın hala daha alışamadınız mı
Özer Öztekin
15.06.2007, 23:41
''bir de adamlık yapmıştır giderken bilinmeli mutlaka: endişe etmetin demiştir direkt olarak ülkeme dönüyorum, sizi sıkıntıya sokacak görüşmelerde bulunmayacağım, herhangi bir rakibinizle görüşmeyeceğim''
Ben utandım...
Arkadaslar Carle nin profilini inceledim arastirdim, bize cözüm olabilecek yapida bir topcu degil...Onun yaptigini Ceyhun bile yapiyor, Brozek Kardesler ne olursa olsun alinmali...
ya bı git kardeşim ya brozeklermiş ben bile daha iyi oynarım o kardeşlerden:mad:
Erdem Keser
Lavezzi iyi bir oyuncu
ama maalesef bizim aradigimiz tarzda bi isim degil ama zaten aradigimiz bi oyuncu olsa bile alacaklarini sanmiyorum:)
takimin en buyuk eksigi pas yapamamak o yzuden bize ortasahada oyun kuracak pas trafigini yonlendirecek gerektigi zaman topu ayagina alip oyunu sogutabilecek bi oyun kurucu gerek =alex yada ricardinho tarzinda degil =yoksa ofansif ortasaha gorevini ceyhun hepsinden daha iyi yapar oyuzden ikinci bir ceyhuna gerek yok...
Terzioğlu
ya abartmayin arkadaslar surda iki üc videosunu izledik diye hemen süper topcu yaptiniz adami...ceyhunun öyle videosunu yapsak ne görüntüler cikar ortaya tahmin bile edemiyorum...
@stichus
ve bu söz üzerine bizim başerin sözleri :) çok etkilenmiş :)
dedim ya herkes haklı diye.. bu kısmını pas geçip peki en çok kim masum tarafından bakmalı..
en masumu nick carle..
sydneyde karşılaşırsak günün birinde..
travelin diyeceğim.. çok selamı var sana!
eee ama bizimkiler biz çağırmadık deyip, pişkin pişkin açıklamalar yapıyorlaar... Ya arkadaş, hadi saha içinde Trabzon ruhu gitti deyip ağladık durduk...meğer saha dışındada etik-ahlak-edep olgularımızda da anormal derecede bozulma var...:o(((
Nick Carle,
açıkcası beni gaza getirecek bir transfer değil. İskandinav ülke futbolcularının mantalitesinin Türk Futboluna uygun olduğunu savunan Ziya Doğan, nasıl olurda Kangurularıyla ünlü deniz aşırı bir ülkeden bu futbolcuyu cesaretle almak için istekli gözüküyor...
Ne diyelim... İnşallah Nick Carle bomerang olmaz :D
Bomerang olmaz demiştim bugün saat 11 gibi. Daha akşam olmadan bomerang olup geriye dönmüş bile :D
ya bı git kardeşim ya brozeklermiş ben bile daha iyi oynarım o kardeşlerden:mad:
neye dayanarak söylüyorsun bunu peki?
hamdi bey
15.06.2007, 23:48
muhahahaaaa :D daha tecrübe kazanacaktaaaaa oynayacaktaaaa bizi şampiyon yapacak ölme eşşeğim ölme
YİNE ZİYA YİNE HÜSRAN!!!
taaa Avustralyadan gelen adam o yorgunlukta bide Halı sahaya çıkıcak bakalım ziya beğenicekmi!!!!!!!!!!!
koMEDİ ama biz yine YEDİ!!!
Travelair
15.06.2007, 23:49
Hayırlı geceler, ne yazık ki olmadı, djokaj bize yetiyor, Jun yetiyor, diğer malum yerliler bize yetiyor, ne ucuz futbolcuya, ne kaliteli futbolcuya alışık değiliz, sanki lüksümüz varmış gibi elimizle itiyor, neyi ince eleyip sık dokuyoruz belli değil. Stichus, selamlar, herkese iyi akşamlar
Erdem Keser
15.06.2007, 23:49
muhahahaaaa :D daha tecrübe kazanacaktaaaaa oynayacaktaaaa bizi şampiyon yapacak ölme eşşeğim ölme
ne kadar komiksin
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.