Orijinalini görmek için tıklayınız : Abdullah Mucib Avcı
crixus_61
30.08.2024, 07:18
Sosyal medyada tazminat avına çıkmıştır şimdi
doc holliday
30.08.2024, 07:32
Sakın istifa etme! Senin rencide edilerek kovulduğunu görmek istiyorum…
Zafer Fidan
30.08.2024, 09:13
Trabzonspor'un teknik direktörü olduğun sürece kulüp için bir kuruş bile harcamayacağım.
61_Hasan_69
30.08.2024, 09:14
Suratına ağır küfürler edilerek kovulmalı sıradan bir kovulma içimdeki yangını söndüremez
Teknik direktörlük kariyeri bitecek böyle birini kimse almaz büyük ihanet içinde
yusufdinyo
30.08.2024, 09:23
Bunu burada kupa finalinden sonra bile yalayanlar vardı nerdeler onlar
Halâ daha kovulmadı mı bu.?
Bay geçtiğimiz haftadan önce rapid maçı ile hızlı aksiyon alınmalıydı. Ama bir şey beklemeyin. Eto Aralık ayında tek başına aday olunca sebebini anlarsınız
Sabah bir umutla haber gelmiştir diye bakıyorum ama yok. Demek ki alan memnun satan memnun. Kahır 7den 70e taraftara sadece. Onca rezalete taş olsa çatlar. Çemizkezekspor hamle yapardı. Yüz kere bin kere yazıklar olsun.
Emrah KabuL
30.08.2024, 10:42
Kendi evinde şu rakibi yarim saatte boğardın boğar.. Ozan yerine Pedro visca yerine Dragus ve Bardhi yerine herhangi biri ile başlamış olsaydın ilk yarıda işi bitirirdik ama yok.. sanırsın rakip üst düzey bir Avrupa takımı da kendi sahamızda tur şansını zor bela penaltılara bırakıyoruz.. mevcut kadro kalitesi şu seviyelerde bu derece rezil olabilecek bir kadro değil.. tamamen hocaya yazar ve gitmediğin sürece de değişen bir şey olmayacak.
doc holliday
30.08.2024, 10:43
St.gallen Maç sonu açıklamalırını şimdi dinledim avcının, abi bu insanlarla kafa bulmak bile değil başka bir seviye.sadece şu maçın sonunda yaptığı açıklamalardan dolayı kovulması için 15 madde sayarım en azda neyse vaktim yok şimdi.
Tek söyleyeceğim bjk son 5 resmi maçta 19 gol atmış biz ise 1 gol atmışız oda duran toptan hala ben şöyle hocayım böyle hocayım geyiği yapıyor.Çıldırmamak işten bile değil…
Mehmet Fatih Yavuz
30.08.2024, 10:56
Sakın istifa etme Hoca.
Yönetimin seni kovacak basireti, idari kabiliyeti, yeterliliği zaten yok!
Olduğun yerde kal.
En son tribünler istifa tezahüratını bırakıp, sövmeye başlayınca anlarsın bugün gitmeyerek neyi kaybettiğini.
Kendi kazandırdığın kupayı ziyaret etmeye bile gelemeyeceksin Trabzon'a.
Az daha dayan!
Sefaenes
30.08.2024, 11:37
Organize kötülüğün babasi Avci defol git yalanlarindan bahanelerinden biktik istersen Eyüp 10 atip yen defol
[KAPLAN]
30.08.2024, 12:37
Başta yetersizlerin önde gideni Abdullah Avcı olmak üzere biz taraftarlar da dahil sandık ki ilk yarıdaki oyunu oynarsak Gallen'i eleriz.
Ancak rakibin başında bir teknik direktör vardı ve biz bir teknik direktörün takıma nasıl katkı verebileceğini çoktan unuttuk.
Adamlar ilk maçta neyi iyi yapabildiysek hepsine önlem almış ve zaaflarımıza iyi çalışmıştı.
Bizimki ise neyi kötü yapıyorsak aynen yaptırmaya devam etti.
Hücum yapmayı, defans yapmayı öğretmeyi geçtim, takıma pres nasıl yapılıyor onu bile öğretemiyor bu gerizekalı. En kötü rakipler bile 3-5 yan pas yapıyor, hooop orta sahada bomboş bir adam, hooop sağ açıkta bomboş bir adam. Tüm presimiz dağılıyor. Pres yapmak gerçekten de diğer konulara göre en kolay yapılabilecek şeylerden birisi, onu bile beceremiyoruz.
Herkes saha kenarındaki el frenini unutup, Uğurcan'a kızıyor. Bu adam futbola düşman olarak doğmuş.
Trabzonspor gerçekten de kötü zamanlardan geçmişti. Ama bu kadar büyük ihanetin içinde asla olmamıştı.
Abdullah Avcı ve bu yönetimden kurtulduğumuz gün Trabzonspor için en az bir şampiyonluk kadar değerli olacak.
Aslında kadro fena değil ama oynatmayı beceremiyor. . Ayrılık vakti
RMX3710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün maç sonu açıklamalarına sinirden bakmadım. Bugün izledim. Trabzon medyası diye bişey varmı? Bu maçtan sonra bir tane soru soran oldu oda öz eleştiri yapsanız ne olurdu gibi bişey sordu. Cevabı öz eleştiriyi zaten Rapid maçından sonra yapmıştım oldu.
Başka soru soran olmadı....
Aslında kadro fena değil ama oynatmayı beceremiyor. . Ayrılık vakti
RMX3710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
200 yılların basındaki gibi vasat kadro iyi filan degil tekelioglu ile devam edilmeli.
Kura çekimi var bugün mis gibi. Biz evdeyiz ama. Ne güzel dimi . Al kıytırık ligini naparsan yap
gabriel omar
30.08.2024, 13:55
Şu maçta sahaya doğru ilk 11'i sürüp tribüne ciksaydin ve takıma hiç bir şey demeseydin bile rahatça kazanılacak bir maç olurdu.
Senin futbol anlayışını ben anlamlandiramiyorum.
crixus_61
30.08.2024, 14:04
Vallahi kafayı yersin
1829433832526721199
tsukru61
30.08.2024, 14:08
Abdullah Avcı "Yeni gelmedim geri geldim." derken sıvamaya geldiğini hemen herkes tahmin ediyordu.
jpositve
30.08.2024, 14:12
https://twitter.com/ViraSportsPlus/status/1823471161969402052 eger bu haber dogruysa sehirde cok fazla kalamaz. Sarallar bildigim kadariyla Turk mafyalari arasinda en cok adam sayisina sahip grup. Arkasini koruyan siyasiler de bir yere kadar, bu durum onlari da asar.
Puhaha arkadaş hala xdeki kolayda resmini paylaşıyorlar la ne acayip adamlar ya
Ozan Yılmaz
30.08.2024, 14:52
bu takımda kaldığın her saniye bu kulübe ihanettir!
derhal kovulmalı bu "figür" istifa etmez hala kendini üstün görüyor bu nasıl bir surattır!
https://twitter.com/ViraSportsPlus/status/1823471161969402052 eger bu haber dogruysa sehirde cok fazla kalamaz. Sarallar bildigim kadariyla Turk mafyalari arasinda en cok adam sayisina sahip grup. Arkasini koruyan siyasiler de bir yere kadar, bu durum onlari da asar.
16 gündür neden gönderememiş tiktokçu mafya
jpositve
30.08.2024, 15:13
Avrupadan elendigimize gore gelsin simdi 3-4 gunluk izinler. Hocamiz bu surecte cok yoruldu. Her hafta bol bol izin haberlerini goruruz artik. Yoksa bi daha kim ugrasacakti Avrupa maclariyla.
doc holliday
30.08.2024, 15:49
Ben bunun kulübü içten çökertmek için gönderilmiş bir truva atı ajan olduğuna inanmaya başladım, başka açıklaması yok.
Benim görüşüm ve hissiyatım bugün yarın yol verileceği şeklinde,eyüp maçına çıkabileceğine inanmıyorum bu ortamda değil ertuğrul doğan real madrid başkanı florentino perez olsa tutamaz artık onu orda.
Mert Oğuzlu61
30.08.2024, 15:59
Hala kovulmamış olması yangını daha da büyütüyor, Ertuğrul Doğan in bu adamı hala takımda tutması ortak bir çıkarlarının olduğunun göstergesi olabilir.
Çok anormal bir durum. İstanbul medyası ve yorumcuları bile sorguluyor dalga geçiyor. Avcı niye hala Trabzon da, gazeteci birisi Ertuğrul a veya yöneticilerden birine soramıyor mu?
Gökhan Balcı
30.08.2024, 16:41
Şu başlığın silindiği gün bayramımız olacak. Böyle bir nefret objesini hayatımda çok az gördüm. Şöyle bir maçtan sonra bile utanmadan sıkılmadan orada durmaya devam edebiliyorsun.
Fakat şuna da ikna oldum hayatımda. Bir insan eğer bir şeyden dolayı cezalandırılmayacaksa onu durduracak tek şey vicdanı olur. Kanundur, hukuktur, yönetimdir vs vicdan kavramı ölçülemeyecek bir şey olduğu için var olan şeyler. O yüzden bu adama vicdansız, ahlaksız vs diye sövmenin gerçekten bir manası yok. Bu zat son derece kötü bir canlı ve fakat onu yetkisi olduğu halde cezalandırmayan idare ondan da kötü ondan da onursuz.
Turgay Atalay
30.08.2024, 17:44
Bu herif Trabzonspor dan s. olup gittiğinde bu başlığı öyle bir yere gömün ki bir daha çıkarmak nasip olmasin. Adini silin, kimse hatirlamasin, ne insan olarak, ne Trabzonspor hocasi olarak zerre saygim sevgim yok kendisine. "İyi bir hoca" olarak evinde sizofren şizofren takilsin.
Bir daha Trabzonspor a rakip olarak gelmek bile nasip olmasin
Emrah Akcagöz
30.08.2024, 17:57
Hadi bakalım go home.
jpositve
30.08.2024, 17:59
https://twitter.com/hasanntuncel/status/1829532693312438596 kovuldugu soylemiyor. Is resmiyete dokuldu mu bilmem ama Ertugrul Dogan yoneticilerin baskisina dayanamayip ayrilik karari almis.
doc holliday
30.08.2024, 17:59
Ts nin ödediği gereksiz tazminatlara, fesih bedellerine falan hep acımışımdır ama buna verilecek tazminatın bir kuruşuna acırsam namerdim.parası neyse verin yollayın olmıyorsa cebimizden toplayalım…
crixus_61
30.08.2024, 18:01
Maalesef, hatayı hep başkasında aradın. Doğruları görmedin, hep kolaycılık peşinde koştun. Oyuncu yetiştirmedin, transfer istedin. takımı çalıştırmadın, zaman istedin. saha sonuçları gelmedi, takım gol atamıyor yine çıkıp destek istedin. Hep istedin, hiç vermedin
Üç hafta önce yapılması gereken şimdi yapılacak, olan bizim Avrupa arenasında mücadele hakkımıza oldu.
Beceriksiz yönetim.
serdaracıl
30.08.2024, 18:01
istifa mı etmiş bu gereksiz
Şampiyonluktan beri en mutlu günüm.
YAPAMIYORSAN BAY BAY AHAHAHAAHHAH
Hadi bakalım. Bir daha görüşmemek üzere güle güle
Olan Avrupa'ya oldu. Neyse artık
Tazminat ödenmiş haberleri dolaşıyor!
Ödenecek tazminatın kuruşuna acımam, ruhumuzu emdi kan emici.. gitsin de borca üç beş eklenmiş o öldürmez bizi..
bordoylamavi
30.08.2024, 18:23
tazminatını almadan gitmez bu. verin gitsin her daikika zarardayız zararın neresinden dönsen kardır. kimlere ne tazminatlar verldi buna da verilir nolcak.
ama şunu söyleyeyim hiçbir zaman trabzonsporu şampiyon yaptı olarak anılmayacak
uğurcan hamsik cornelius waka siopis bakasetas hatta gervinho ve koita nın bile şampiyonluktaki minik paylarında bhasedilecek espriyle karışık. şampiyonluk ahmet ağaoğlu ile anılacak. öte yandan rakipler güçsüzdü 5 maç daha olsa fener yakalaycaktı falan filan denecek. ama kimse avcıyı hatırlamayacak
benim için şampiyonluğun sahipleri ağaoğlu egemen hamsik ve diğer futbolculardır. kusura bakma avcı hiçbir zaman olumlu hatırlanmayacaksın
Umarım bir daha bu sektörden para kazanamazsın
Klübü lekeledi, milyonlarca para aldi, kötü niyetliydi, hastalikli olan kendiydi…
Herseye ragmen klübü kücülttü ve defoldu
38 yil sonra olunan sampiyonluga lanet edecek seviyede artik insanlar, o sampiyonluk olmasaydi bu herife o kadar tahammül edilmezdi. Sampiyon yapan kendi degildi, ona ragmen sampiyon olunmustu, bunu fark edemeyecek kadar hastalikliydi
Allahım şükürler olsun, umarım denildiğini gibi tarihten bile silinebilir. Hayatımda bu kadar gerçeklikten kopuk kötü niyetli bir insan görmedim, suç sende değildi vasıfsız başkandaydı seni geri getirdi
https://twitter.com/61saat/status/1829534257179730005
Telefonu aç..
https://twitter.com/61saat/status/1829534257179730005
Telefonu aç..
Acaba ne kadar ceza kesti bize düşünmeden edemiyorum
SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sefaenes
30.08.2024, 18:47
Gidişin olsun gelişin olmasin lütfen ölümune avcisporculari da al bilal kures yalamalar gibi
DeAgLeMaNyAq
30.08.2024, 19:01
Geldiği ilk dönemde gerçekten sürekli şehirle ve taraftarla yakınlaşmaya çalışan bir Abdullah Avcı vardı. Oynanan oyun o zaman da tatmin etmiyordu fakat eldeki kadro belliydi ve skorlar öyle veya böyle bir kredi kazandırmıştı. Şampiyonlukla beraber bambaşka duygular yaşamamızda katkısı oldu. Olmasaydı da şampiyon olurduk söylemi kağıt üstünde doğru olabilir ama öyle veya böyle Ağustos 2021 - Mart 2022 dönemi arasında takır takır top oynayan bir Trabzonspor vardı. O tarihten sonra ise takım adeta stop etmişti. Belki şampiyonluk gitmedi lâkin gelecek sezon adına kritik sinyaller veriyordu.
Normal şartlar altında şampiyon kadronun korunması gerekirken, yeni sezon öncesinde yaptırdığı 12 transferle kadro kimyasını iyice karıştırıp sürekli tarih vererek takımın çok daha iyi noktaya geleceğini söyledi ama öyle olmadı. Ve çok sıradışı bir şekilde daha 7 aylık aradan sonra yeniden kendini ispat etmeye geldi. Ne yazık ki bu gelişinde ortaya koyduğu enerji negatif yüklüydü. Koca sezondaki tek pozitif başarısı yıllar sonra Kadıköy'de gelen FB galibiyetiydi. Lig'deki takımların başarısızlığı belki lig üçüncülüğünü getirdi ancak takımın bir türlü gelişemediğini taraflı tarafsız her kesim açıkça dile getiriyordu.
Tüm bunlara rağmen yeniden bir takım inşa etmesi için kendisine büyük bir şans verildi. Peki o ne yaptı. Kulüp tarihinin en yüksek bütçeli kadrosu karşısında üçte bir bütçeli takımlara karşı ezildi. Dahası bunu kabul etmemekle birlikte yine masallar anlatmaya başladı. Son dönemdeki basın toplantılarında kendisine yöneltilen eleştirilere karşı kibirli tavırları ve yaptırımları ise sonu oldu. Sonuç olarak bu ayrılık elzemdi ve geciktiği her gün taraftarla takımın arasındaki negatif enerji kulübe zarar verecekti. Nihayetinde Ertuğrul Doğan da 3 ay sonra seçime gireceği için gereken hamleyi yaptı. Bu ayrılık bugün olmasaydı BJK maçı sonrası olacaktı. Belki hem Eyüp hem BJK maçlarından 0 puan alacağız ama hiç değilse takımdaki kangreni atmış olacağız...
Turgay Atalay
30.08.2024, 19:10
Gidişin olsun gelişin olmasin lütfen ölümune avcisporculari da al bilal kures yalamalar gibi
Cok uzulduyse stadin önünde yaksin kendini, bir gereksiz daha azalmis olur
Tarjeta Amarill
30.08.2024, 19:24
Geldiği ilk dönemde gerçekten sürekli şehirle ve taraftarla yakınlaşmaya çalışan bir Abdullah Avcı vardı. Oynanan oyun o zaman da tatmin etmiyordu fakat eldeki kadro belliydi ve skorlar öyle veya böyle bir kredi kazandırmıştı. Şampiyonlukla beraber bambaşka duygular yaşamamızda katkısı oldu. Olmasaydı da şampiyon olurduk söylemi kağıt üstünde doğru olabilir ama öyle veya böyle Ağustos 2021 - Mart 2022 dönemi arasında takır takır top oynayan bir Trabzonspor vardı. O tarihten sonra ise takım adeta stop etmişti. Belki şampiyonluk gitmedi lâkin gelecek sezon adına kritik sinyaller veriyordu.
Normal şartlar altında şampiyon kadronun korunması gerekirken, yeni sezon öncesinde yaptırdığı 12 transferle kadro kimyasını iyice karıştırıp sürekli tarih vererek takımın çok daha iyi noktaya geleceğini söyledi ama öyle olmadı. Ve çok sıradışı bir şekilde daha 7 aylık aradan sonra yeniden kendini ispat etmeye geldi. Ne yazık ki bu gelişinde ortaya koyduğu enerji negatif yüklüydü. Koca sezondaki tek pozitif başarısı yıllar sonra Kadıköy'de gelen FB galibiyetiydi. Lig'deki takımların başarısızlığı belki lig üçüncülüğünü getirdi ancak takımın bir türlü gelişemediğini taraflı tarafsız her kesim açıkça dile getiriyordu.
Tüm bunlara rağmen yeniden bir takım inşa etmesi için kendisine büyük bir şans verildi. Peki o ne yaptı. Kulüp tarihinin en yüksek bütçeli kadrosu karşısında üçte bir bütçeli takımlara karşı ezildi. Dahası bunu kabul etmemekle birlikte yine masallar anlatmaya başladı. Son dönemdeki basın toplantılarında kendisine yöneltilen eleştirilere karşı kibirli tavırları ve yaptırımları ise sonu oldu. Sonuç olarak bu ayrılık elzemdi ve geciktiği her gün taraftarla takımın arasındaki negatif enerji kulübe zarar verecekti. Nihayetinde Ertuğrul Doğan da 3 ay sonra seçime gireceği için gereken hamleyi yaptı. Bu ayrılık bugün olmasaydı BJK maçı sonrası olacaktı. Belki hem Eyüp hem BJK maçlarından 0 puan alacağız ama hiç değilse takımdaki kangreni atmış olacağız...
Göksel Gümüşdağ'ın adamı Newton takımı ligin dibine indirdiği için Avcı'nın berbat futboluna katlandı insanlar, özellikle 1-0'lık galibiyetler üst üste gelince. O takım kötü değildi. Kötü takımı adam etti algısı oluştu. Takır takır top filan oynamadık. Kupada o zaman 2. lig takımı olan Adana Demirspor'a elendi o dönemde Avcı. Ne kadar takır takır oynadığımızı oradan hesap edin.
DeAgLeMaNyAq
30.08.2024, 19:33
Göksel Gümüşdağ'ın adamı Newton takımı ligin dibine indirdiği için Avcı'nın berbat futboluna katlandı insanlar, özellikle 1-0'lık galibiyetler üst üste gelince. O takım kötü değildi. Kötü takımı adam etti algısı oluştu. Takır takır top filan oynamadık. Kupada o zaman 2. lig takımı olan Adana Demirspor'a elendi o dönemde Avcı. Ne kadar takır takır oynadığımızı oradan hesap edin.
İyi de ben geldiği sezon takır takır oynamaya başladık diye yazmadım ki...
Tarjeta Amarill
30.08.2024, 19:38
İyi de ben geldiği sezon takır takır oynamaya başladık diye yazmadım ki...
Pardon hocam ben yanlış okumuşum. Ama dediğiniz dönemde de takır takır top oynamadı takım. Ikına ıkına maç kazanıyorduk. 4-0'lık Alanya deplasmanı hariç rahat kazandığımız bir maç hatırlamıyorum. Herkes ilk yarıdaki Hatay maçında iyi oynadığımızı söylüyor mesela ama o maçın sadece ilk yarısında iyiydik, ikinci yarıda kurdeşen döktük. İçeride yanılmıyorsam 3-0 kazandığımız Antep maçı vardı ama aslında o maç da rahat değildi. Son adam olarak Antep'in santrforunu düşüren Hugo atılsa ya da rakibe tokat atan Peres atılsa o maç da zora girecekti.
DeAgLeMaNyAq
30.08.2024, 19:44
Pardon hocam ben yanlış okumuşum. Ama dediğiniz dönemde de takır takır top oynamadı takım. Ikına ıkına maç kazanıyorduk. 4-0'lık Alanya deplasmanı hariç rahat kazandığımız bir maç hatırlamıyorum. Herkes ilk yarıdaki Hatay maçında iyi oynadığımızı söylüyor mesela ama o maçın sadece ilk yarısında iyiydik, ikinci yarıda kurdeşen döktük. İçeride yanılmıyorsam 3-0 kazandığımız Antep maçı vardı ama aslında o maç da rahat değildi. Son adam olarak Antep'in santrforunu düşüren Hugo atılsa ya da rakibe tokat atan Peres atılsa o maç da zora girecekti.
Skor sonuç odaklı bakarsak elbette ki maçları öyle domine ederek kazanmıyorduk ama oyuncu kaliteleri takımın seviyesini bir hayli yukarıya çekmişti. Ha bana göre de 18-19 sezonunda çok daha göze hoş gelen bir oyunumuz vardı ama kalitemiz sınırlıydı...
yorumsuz6117
30.08.2024, 19:49
Amacına ulaştı..
Çağatay96
30.08.2024, 19:52
Tam bi 2013 16 silsilesine girmis bulunmaktayız
Arkadaslar , artik havalari birakin
Kulubun 5 sene batik oldugu asikar
Bi kere maclar ilgi odagi degil, olay tepede bitiyor, kimi getirirsen getir takim bitik
Ayiptir hocaya yapilan
Sefer A.
30.08.2024, 19:53
Bilal kureş fkhdhd bir aağğğ troll dahaa hey gidi heeeyyy :D
İnanılmazlar gerçekten
Murathan
30.08.2024, 20:07
Eheheheheeheheehehehe
ohohohohohohohoho
ehehehehehehehehee
ohohohoohoho ho ho ho
CaptanBarbosa
30.08.2024, 20:12
https://x.com/61YusufUnal/status/1829563177199161395?t=6VlGe3FLtQGuJKBh37RZLQ&s=19
Tam olarak bunlardın.
Kurtulduk. Bugün Zafer Bayramı.
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekrem D.
30.08.2024, 20:14
Kendisi UEFA ülke puanına tepki olarak 1963 senesinde dünyaya gelmiştir. Sayın Avcı, UEFA ülke puanının son 8 yıldaki gerilemesinin başrolündeki kişidir.
Avrupa ligi elemelerinde Başakşehir ile 8 maçta 0 (sıfır) galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile maç başı 0.38 puan toplayabilmiştir.
Keza yine Avrupa Liginde (grup aşaması), 17 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet ile maç başı 1.18 puan toplayabilmiştir.
3 farklı takım (Trabzonspor, Beşiktaş, Başakşehir) ile Avrupa ligi grup aşamasına direkt katılmış, hiçbir seferinde de ilk ikiye girip gruptan çıkabilme başarısı gösterememiştir.
2022/23 sezonunda Trabzonspor ile Avrupa ligi gruplarında 3. olduktan sonra katıldığı konferans ligi son 32 turunda FC Basel'e rezalet bir şekilde elenmiştir.
Hasılı, Avrupa'da kazandığı masa yoktur kendisinin.
Avrupaya katıldığı 7 sezonun 6'sında ortalama ülke puanının çok altında puan toplayıp, ülke puanını aşağılara çekmiştir.
Ben bir Türk vatandaşı olarak, ülke puanının salahiyeti için, Avrupa'da yarışan hiçbir Türk takımının başında Sayın Avcı'yı görmek istemiyorum!
İlginç bir bilgi daha,
Avcı'nın yönettiği takımlar, Türk takımları arasında 4 kere sonuncu, 2 kere de sondan ikinci takım olabilme başarısı gösterdiler :)
https://i.hizliresim.com/oast9r7.png
https://i.hizliresim.com/meztvvj.png
https://i.hizliresim.com/qztlca8.png
https://i.hizliresim.com/jms24j2.png
https://i.hizliresim.com/692419m.png
https://i.hizliresim.com/9pi1iv3.png
https://i.hizliresim.com/22lgkxs.png
Bunu aylar önce en başa yazmıştık. Ondan sonra ne oldu?
Bizi önce Avrupa liginden, sonra da Konferans liginden elendirtti...
Beceriksiz, liyakatsiz, karaktersiz...
Aylar öncesinden kıçına tekme vurulmalıydı. Trabzonspor'a verdiği zararın haddi hesabı yok.
Murat KARAKURT
30.08.2024, 20:15
Bilal kureş fkhdhd bir aağğğ troll dahaa hey gidi heeeyyy :D
İnanılmazlar gerçekten
Ulan bugün sinirden sabah adamı engelledik...Ne yapıyor acaba şimdi ....
GencTurk6161
30.08.2024, 20:18
Bugün 30 Ağustos zafer bayramı. Kutlu olsun.
Düşmanları dize getirdiğimiz gün... Şükürler olsun.
Tarjeta Amarill
30.08.2024, 20:32
Ulan bugün sinirden sabah adamı engelledik...Ne yapıyor acaba şimdi ....
Hocası gitti diye kendisini Taksim meydanında yakarsa hakkaten davasına bağlı adammış diyerek adına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunacağım :)
CaptanBarbosa
30.08.2024, 20:35
Saaaaadettinnnn neeerdesinnnn ????
Ahahahahahahahaha
Hocan gitti mama verenin yok tüh aç kalcaksın.
GencTurk6161
30.08.2024, 20:37
Ahahahahahahahaha
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAvcının kendisiydi sanırım o zat [emoji1787]
CaptanBarbosa
30.08.2024, 20:38
Avcının kendisiydi sanırım o zat [emoji1787]Kendisi olmasa da mamaladığı bi uşağıydı diye düşünüyorum :)
Tarjeta Amarill
30.08.2024, 20:39
Ahahahahahahahaha
Kendini yakmış olabilir:)
CaptanBarbosa
30.08.2024, 20:40
Kendini yakmış olabilir:)Keşke :)
Tarjeta Amarill
30.08.2024, 20:46
Keşke :)
Amin. Keşke tüm Avcısporlular öyle yapsa :) Avcı'dan çok onlardan tiksindim yeminle.
Gitti mi noldu? Bakamadım. Oh çekebilir miyiz?
gabriel omar
30.08.2024, 21:15
Bi kere maclar ilgi odagi degil, olay tepede bitiyor, kimi getirirsen getir takim bitik
Ayiptir hocaya yapilan
Ney ney ney ney ?
Hocaya yapılan mi ayıp ? Elenmedigi takım, rezillik bırakmadı üstüne çıkıp dalga geçti.
Kimin kime yaptığı ayipmis ? Ortada bir ayıp varsa Trabzonspor'un tarihinde böyle yenilgiler var dediği gün kulağından tutup kovmamaktir.
Bırakın şunu ya.
Nazim Can
30.08.2024, 22:02
Ayiptir hocaya yapilan
Sen uyuşturucu madde falan mı kullanıyorsun ? Yok kullanmıyorsan hemen başla, Hıcaya ayıp ne ya ?
lizarazu
30.08.2024, 22:09
Kesin gitti mi şimdi kurtulduk mu?
doc holliday
30.08.2024, 22:14
Avcının kendisiydi sanırım o zat [emoji1787]
bide avcı ile 5 senede en az 3 şampiyonluk alırız diyen bi zat vardı adını unuttum şimdi :) 2 sene kalsın küme düşürürdü bu bizi
Kesin mi sopayla bir dürtün kıpırdıyor mu
jpositve
30.08.2024, 22:51
Bi ara bu adam icin Ahmet suat ozyazici ve Ozkan sumer den sonra basimiza gelmis en iyi hoca oldugunu soyleyenler vardi. Eski baslik silindigi icin tabi mesajlar da silindi.
Bu arada halen kendisi son şampiyon hocamızdır. İlla bklamaya gerek yok. Ama adettendir birisi gidiyorsa tekmeleriz kufur ederiz skrs. Eski mesajlar kurcalanır. Şampiyonluğa oynarken hakkında iyi şeyler yazanlar sklr severiz böyle şeyleri. Gitti olm işte ne istiyorsunuz? Saçma sapan millete sarmayın
Doğukan Uçan
30.08.2024, 23:15
Bi ara bu adam icin Ahmet suat ozyazici ve Ozkan sumer den sonra basimiza gelmis en iyi hoca oldugunu soyleyenler vardi. Eski baslik silindigi icin tabi mesajlar da silindi.
harbiden lan olacak iş değil ya. bide kasket falan takıyordu aklıma geldikçe gülüyorum. bir daha trabzon'a gezmeye bile gelemez artık.
GencTurk6161
30.08.2024, 23:26
Şampiyon olurkende çok eleştirdim bu sezonda ama şampiyonluk sezonunda hedefe ulaşıldığından durumun tolere edilmesi normaldi.
Herif futbol katili, futbola tepki olarak doğmuş
Emre Çömez
30.08.2024, 23:41
61saat 61saat
·
1d
Abdullah Avcı ile yapılan fesih görüşmeleri talep edilen rakamlar nedeniyle tamamlanmadı. 61 yaşındaki çalıştırıcı sezon sonu sona erecek olan sözleşmesinin tamamını talep ediyor. Pazarlık süreci tamamlanınca kulüp duyuru yapacak.
Kendine de yazık etti bize de yazık etti..Geçen seneki fiyasko tablodan ders çıkartır , dinamik , coşkulu oynayan sert , kendi deyimiyle temaslı oyundan kaçmayan bir takım ortaya çıkartır ümidiyle yeni sezonu beklemiştik ama adam inadından ve kibirinden vazgeçmedi..Koca bir sezonu çöpe attı.aldırdığı Lundstram , Barisic , Batagov (!) gibi adamlarla ocağımıza dikilen incir ağacı sayısını da arttırıp sezon sonuna kadarki alacaklarını da alıp kazığın daha da derine girmesini sağlayıp defolup gidecek..Bu saatten sonra başa oynayan bir Türk takımında bu "uyuz" ve "kabız" futbol anlayışı ile yer bulabilir mi bilemem ama bizde açtığı hasarı kim ve nasıl onaracak o tarafı meçhul..Bu herifi ilk Rapid maçı sonrası "UEFA'dan elensek bile Konferans Ligi ile devam ederiz" dediği an göndermeyen yönetime de selam olsun (!) .
Nenadın kuyusunu kazıp geri geldi, hakettiği şekilde de kovuldu. Bidaha bu kulüp ve şehrin yakınından bile geçmemesi dileğiyle.
deepmavi
31.08.2024, 00:08
Olmadı yapamadı ve 2 seneden beri berbat futbolu düzeltemedi.Çok isterdik herşey güzel olsun, Trabzonspor'a yakışır futbol olsun ve bu futbol ile hem Avrupa'da hemde Ligde çok çok başarılı olup şampiyonluklar kazanalım ama malesef olmadı ve düzeltemedi.Abdullah Hoca ile Trabzonspor tarih yazarak efsane şampiyonluk kazandı ve Abdullah Hoca Trabzonspor'un Efsanesidir.Bazen herşey istediğimiz gibi gitmez, bazen aksilikler olur ve bazen malesef yol ayrımı olabilir ve şuanda böyle bir zamandayız.Burada önemli olan yolları güzel şekilde ve dostça ayırabilmek ve Abdullah Avcı Bu Güçlü Ailenin Bu Güçlü Camianın Bir Parçasıdır...
Malesef olmadı Abdullah Hocam ve yaşattığın efsane başarı için tekrardan çok çok teşekkürler ve kariyerinde başarılar...
Mert Acar
31.08.2024, 00:21
Boş sözleşme he mi.. Herkes karakterine yakışanı yapar.
yorumsuz6117
31.08.2024, 00:24
Olmadı yapamadı ve 2 seneden beri berbat futbolu düzeltemedi.Çok isterdik herşey güzel olsun, Trabzonspor'a yakışır futbol olsun ve bu futbol ile hem Avrupa'da hemde Ligde çok çok başarılı olup şampiyonluklar kazanalım ama malesef olmadı ve düzeltemedi.Abdullah Hoca ile Trabzonspor tarih yazarak efsane şampiyonluk kazandı ve Abdullah Hoca Trabzonspor'un Efsanesidir.Bazen herşey istediğimiz gibi gitmez, bazen aksilikler olur ve bazen malesef yol ayrımı olabilir ve şuanda böyle bir zamandayız.Burada önemli olan yolları güzel şekilde ve dostça ayırabilmek ve Abdullah Avcı Bu Güçlü Ailenin Bu Güçlü Camianın Bir Parçasıdır...
Malesef olmadı Abdullah Hocam ve yaşattığın efsane başarı için tekrardan çok çok teşekkürler ve kariyerinde başarılar...
Yaptırdığı çöp transferlerle, Avrupa'da her kademeden elenmesiyle, Trabzonspor'u kaç milyon euro zarar ettirdiğinin farkında mısınız, ele ayağa düşürdü bu kulübü, St Gallen'e elendik bu kişinin korkaklığı yüzünden, götüyle gülmeyen kimse kalmadı halimize, iyi ayrılmakmış, neden bahsediyorsunuz siz, sezon sonuna kadar alacağını istiyormuş pek saygıdeğer hocanız, senin kafanda ki arkadaşlarını topla da çok sevdiğin hocanızın parasını aranızda toplayıp verin o zaman..
deepmavi
31.08.2024, 00:31
Yaptırdığı çöp transferlerle, Avrupa'da her kademeden elenmesiyle, Trabzonspor'u kaç milyon euro zarar ettirdiğinin farkında mısınız, ele ayağa düşürdü bu kulübü, St Gallen'e elendik bu kişinin korkaklığı yüzünden, götüyle gülmeyen kimse kalmadı halimize, iyi ayrılmakmış, neden bahsediyorsunuz siz, sezon sonuna kadar alacağını istiyormuş pek saygıdeğer hocanız, senin kafanda ki arkadaşlarını topla da çok sevdiğin hocanızın parasını aranızda toplayıp verin o zaman..
Lan yeter mesajı tam oku, 2 seneden beri yapamadı başaramadı diyoruz ya tam mesajı anlamadan hemen niye sen şucusun siz böylesiniz damgası neden vuruyorsunuz herkese.Biz Trabzonspor'cuyuz başka bir kişinin askerleri değiliz.Burada cadı avına gerek yok.Yapmadı başarılı olmadı diyede adamı asmaya kesmeye gerek yok.Sanki görende 30 yıl boyunca 4 senede 1 şampiyon oluyon zannedecek.Taraftarı bölmeyin hata yapmayın burada herkes Trabzonspor'u düşünüyor...
jairzinho
31.08.2024, 00:43
güle güle kral
uyuz yana pas futbolunu çok özleyeceğiz
şaka lan şaka
Ozan Yılmaz
31.08.2024, 01:13
Dikkat edin giderken müzedeki kupaları da götürmek ister kendinin zannediyor
exelans_25
31.08.2024, 01:21
Allahim sana sukurler olsun bir daha bu takimin yanindan bile gecmemeli
Fatih Özkan
31.08.2024, 02:10
Göz göre göre yanlışlarında öyle ısrarcı davrandı ki şampiyon olduğumuz sezondaki doğrularını bile sorgular oldum artık.
Ben böyle kibirli bir teknik adam görmedim. Rabbim de bir daha Trabzonspor'un başına böyle kibirli, bildiğini okuyan birini daha nasip etmesin. Şampiyon olduğumuz sezon sonrası Adana deplasmanında aldığımız mağlubiyetten sonra gönderilmesi gerekiyordu. Ve bir daha (yahut en azından 6-7 ay sonra değil) bu takımın başına gelmemeliydi.
BJK kupa finali sonrası yaptığı kibir dolu açıklamalar sonrası da gönderilmesi gerekirdi. O mağlubiyet bizi muhtemel 2 kupadan etti.
Bu sezon Avrupa'da yaşadıklarımızı saymıyorum bile. Hakkaten içim acıyor.
En son ne zaman güzel futbola dair bir şeyler izledik açıkçası ben hatırlamıyorum. 2008'den bu yana aralıksız kombine alan ben bile stada gitmek istemiyordum. Futbolumuzu ve taraftarımızı uyuşturdu, uzaklaştırdı.
Ben kendisinin samimiyetine uzun zamandır inanmıyorum açıkçası. Allah gönlüne göre versin.
samatyaboy
31.08.2024, 02:17
https://x.com/lue_tv/status/1829652201142210854
Ağzına sağlık:alkış:
adiloş bebe
31.08.2024, 09:53
Sen sadece Trabzonspor'un değil, Türk futbol tarihinin en kötü teknik direktörlerinden birisin. Bundan sonra da maksimum Başakşehir'i çalıştırabileceksin. Bir daha asla görüşmemek üzere.
lizarazu
31.08.2024, 11:17
https://www.instagram.com/reel/C_RPWnOuJ65/?igsh=c2RqcGF4cmgwNmVj
Agaoglu o zamandan biliyordu bundan birşey olmayacagini
pReN@_61
31.08.2024, 11:27
Her şeyi bir yana bıraktım bu kulübün her şeyi olan taraftarı ile bağını koparmıştın. Bu tek başına bir gönderilme sebebidir. Güle güle hunter.
Avcı bu tür sittir ediliş tipi trabzonspor tarihinde var üzülme kabullen
Murathan
31.08.2024, 12:50
mühürlenmedi mi bu başlık
Emre Çömez
31.08.2024, 13:10
1829823480998633669
Macellan
31.08.2024, 13:12
Üzülme kasketli trabzonun tarihinde bunlar da var.Ama sen çok deneyimli bir teknik direktörsün ya hani öyle diyorsun ama senin bir sözün daha var,eğer performansı yeterli değilse o zaman bay bay.Şimdi sana bay bay yapıldığına göre sence neden bay bay yapılmıştır?
Senin de yetersiz olduğun için olabilir mi?Sen bunu bir düşün zaten düşünmek için oldukça uzun bir zamanın olacak.
Sen en iyisi git bir spor kanalında yorumculuk yapıp onu bunu eleştir.Zaten belki de yapacağın en iyi şey de budur.
kaçarava
31.08.2024, 13:13
Youtube'da yayın yapan Hasan Arda senin için şöyle demişti ya: Sen o aynada gördüğün adam değilsin, sen o pas yapan hoca değilsin artık.
Saplantılarla bu kadar Hoca... En fazla bu kadar kötü oynatabilirdin. Mıymıy pas yapan, 600-700 pas yapan oyunlarını bile oynatamadın. Tükendin. Kendini bitirmeden gitmeliydin. Bizi de bitirdin.
Ekrem D.
31.08.2024, 13:29
Çok Mucib durumdayım hocam
https://www.youtube.com/watch?v=MBquqGpJeBg
Jackdaniels
31.08.2024, 16:04
Şu başlığı kapatın ya hatta silin bunun adını bütün forumdan… Abdullah avcı ismine bir yazılım oluşturun ismi yazıldığı an otomatik silinsik yasaklılar listesine koyulsun. Nefret ettirdi adam.
Ekrem D.
31.08.2024, 17:05
Avcısporlular neredesiniz Avcısporlular... :D
Hocanız gitti siz de Trabzonspor'u desteklemeyi bırakacak mısınız?
Çok mucib durumda olmalılar
CaptanBarbosa
31.08.2024, 17:10
Avcısporlular neredesiniz Avcısporlular... :D
Hocanız gitti siz de Trabzonspor'u desteklemeyi bırakacak mısınız?
Çok mucib durumda olmalılarSadettin nerde ya? En çok onu özleyeceğim :)
Ekrem D.
31.08.2024, 17:10
Hadi hoca PTT 1. lige... Gelişemiyorsan, modern futbola ayak uyduramıyorsan yapacak birşey yok... BAY BAY :sevinç2:
https://www.youtube.com/watch?v=ZENHRKQaaJM
Tarjeta Amarill
31.08.2024, 17:14
Buhar oldu gitti :) Akşam saatlerinde yoğunlaşarak İstanbul'a yağar :)
CaptanBarbosa
31.08.2024, 17:19
Sen kimsin ki koskoca trabzonspor taraftarıyla billur geçiyorsun?
Götüne böyle tenekeyi bağlarlar işte.
Bir daha trabzona tatile bile gelmemen umuduyla. Organize kötü niyetli seni.
Pshycologist41
31.08.2024, 17:23
Kendini kovdurmak ve bu sene alacaklarını almak için elinden geleni yaptı. Habis ruhlu kötü bir insan eskisi. İmza attıgı boş sözleşmeyi kıçına bağlayıp gönderin aaa durun öyle bir sözleşme yoktu değil mi ... Aldıgın paraları yemek nasip olmaz umarım beddua ise beddua.
Ekrem D.
31.08.2024, 18:29
Yahu o değil de, dün geceden beri aşşşırı keyifliyim.
Sanki yıllarca kanser ile savaşmışız da dün gece kanserden kurtuluşumuzun "mutlu haber"ini almış gibiyim.
İnanılmaz bir keyif, inanılmaz bir rahatlık.
Emre Çömez
31.08.2024, 18:49
1829906971518255225
Vur kilidi sayın yönetici kap geldi kap
Gökhan Balcı
31.08.2024, 18:54
Başlık silinebilir sanırım artık
Turgay Atalay
31.08.2024, 18:55
Bu başlığı geri dönülmez şekilde gömün
hamdi_61
31.08.2024, 18:56
"Eğer gelişmiyorsa yapacak bir şey yok bye bye" demişti ismini hatırlamak istemediğim birisi. Allah yolunu açık etsin.
Ekrem D.
31.08.2024, 19:02
Bay bay
Gelişemiyorsan BYE BYE, bir daha görüşmeyelim
Tarjeta Amarill
31.08.2024, 19:14
Trabzonspor taraftarı eşsizdir. Başka kulüplerin taraftarlarına benzemez, çok büyüktür. Hatta en büyüktür. Burası dünyanın bir numaralı futbol şehri. Taraftarla ters düştün, artık burada barınmanın imkanı ihtimali yok. Aklınca arkandaki torpile güvenip ayak diriyorsun ama yakın zamanda kovulacaksın buradan. Tribünlerden gittikçe artarak yükselecek olan istifa seslerine dayanamazsın. Kaçışın yok.
Yukarıdaki mesajı tam 2 hafta önce yazmıştım. Avcı'nın gidici olduğunu sıradan bir taraftar olarak ben bile görebildiysem yönetim hayli hayli görebilmeli ve Avrupa'dan tamamen elenmeden gönderme soğukkanlılığını gösterebilmeliydi. Erto bu konuda da sınıfta kaldı. Tarihin en rezil yönetimi. Avcı'dan kurtulduk, sıra bunlarda.
Ertan1982
31.08.2024, 19:26
Avcisporlular her yerde agliyorlar.
Son senelerde çektirdikleri ve Trabzonspor’u asaladigi için cehenemin kadar yolu var .
BatuhanB
31.08.2024, 20:15
https://twitter.com/RoyalBany/status/1829921342189191609
Gelişemedin, bye bye.
Nazim Can
31.08.2024, 21:04
Organize kötülük he :) tuhhhhh rezil herif seni bakalım hangi takım seninle çalışacak çok merak ediyorum:)
Kopenhag maçındaki nemle birlikte sonunda buhar oldun. Kendini geliştiremedin, bye bye!
Oğuz ZEYTİN
31.08.2024, 22:48
"Herkese karşı Abdullah Avcı" diye bağırtılan götler... Şeref, haysiyet, ar, namusun zerresini taşımayan menfaatperestler...
Tribünde satılmışlar olabilir de, bu taraftarı hafife almayacaktınız! Yok ruh gitti, taraftar öyle böyle diyorlardı. Darbeci başkan müsveddesine, taraftar darbe yaptı.
Tarihin en çapsız yönetimi de ayağını denk alsın.
Bunub lazibere diye bir yalamasi vardi forumda nerede suan ?
Arif Timurcioğlu
01.09.2024, 01:01
"Herkese karşı Abdullah Avcı" diye bağırtılan götler... Şeref, haysiyet, ar, namusun zerresini taşımayan menfaatperestler...
Tribünde satılmışlar olabilir de, bu taraftarı hafife almayacaktınız! Yok ruh gitti, taraftar öyle böyle diyorlardı. Darbeci başkan müsveddesine, taraftar darbe yaptı.
+61
Helâl. +61
memozcan
01.09.2024, 13:10
hoca ilk geldiğinde çok aklı başında işler yaptı.. dağınık ve savruk takımı toplayıp savıunma güvenliğini öne çıkaran kontrollü bir oyun anlayışıyla bir çok maçı 1-0 kazanarak ilerledi.. arkasından yerinde transferlerle sezona çok iyi başladık.. kırılma anlarındaki sakinliği daha önce camiada görülmeyen bir sağduyu anlayışıyla bizi girdaba sokmadı hiç
örneğin bir antalyaspor maçı oynadık rezil bir zeminde ve rezil bir zorbay ile. yenilince normalde hakeme sallayıp yangın yapmasını beklerken o nuri şahini ve antalyasporu övdü.. o dakika eğer avcı yerine başka biri olsa başımızda biz tamamen gürültü patırtının içine dalardık.. ligin ortasına doğru resmen şampiyonluk ilanının gecikmesi kendisi gibi bizi de yordu.
ikini antalya maçından sonra ise başı kesik tavuk misaline döndük. bence hocanın kırılma noktası orasıdır. ondan sonra belki de bir tane doğrumuz yok camia olarak.. en başta da hocanın..
yapılan transferler fecaat, kopenhag maçı öncesi fecaat.. istifası sonrası camia reaksiyon gösterdi evine gitti ve geri döndürdüler. bu camia kendisine vefa borcunu orada ödemiştir asıl..
2. dönemi için de bilahere yorumumu yazarım ama en uygun yorum: "yorumsuz!" olurdu.
MetehanS
01.09.2024, 13:50
artık yeni takımı düşünsün.
Tarjeta Amarill
01.09.2024, 22:15
Sezon öncesi kampını yatarak ve sadece 2 hazırlık maçı yaparak geçirmenin ihanet dışında açıklaması var mı?
Alacaklarının yarısını cukkalamış yine.
MetehanS
03.09.2024, 23:03
haram zıkkım olsun.
Doğukan Uçan
04.09.2024, 18:44
galatasaray'ın hakan şükür'e yaptığını bu elemana yapmak lazım. kulüp tarihi için utanç verici bir isimdir abdullah avcı.
Ekrem D.
05.09.2024, 20:50
1831488348764184608
Futbol düşmanı hain herif. Eren'in Milli takimdaki performansını görüp kendinden utanıyor musundur acaba?
jpositve
10.09.2024, 11:23
https://twitter.com/nestermaster/status/1828894385997512811 https://twitter.com/muhtesemsolayak/status/1828704882246758900https://twitter.com/Oguzzz_17/status/1825277453855850560 abdullah avciyi savunan docent bir kalp damar cerrahi cok ilginc. Onun haricinde bu adama soru soran gazetecileri kulupten uzaklastirmak, tepki gosteren taraftarlari tartaklamak bence bu adam ve baglantilari hakkinda bilmedigimizz cok sey var. Senol gunes den sonra tekrar goreve getirilmeye calisilirsa hic sasirmam ama lobisi bu kadarina yeter mi zannetmiyorum. Sadece lobisiyle, baglantilariyla birseyler yapmaya calisan bos beles bir futbol adami.
Bugün bu ruhsuzun Kerem Aktürkoğlu'nun futbol hayatını bitirmek isteyen kişi olduğunu öğrendim. Utanıyor mudur şimdi Kerem'i izlerken bu futbol düşmanı?
Tarjeta Amarill
17.09.2024, 20:33
Gittin de kurtuldun sanma. Senin sefil kulaklarını her gün çınlatıyoruz her gün. Allah'ın belası.
https://twitter.com/dikfutbol/status/1835992609522659454
Günlük küfürümüzü de ettik çok şükür.
jpositve
19.09.2024, 23:45
https://twitter.com/sabahspor/status/1836854240498590193 bi ara ibrahim haciosmanoglu doneminde ersun yanalin 2. gelisinde ersun cogu antremana takimin basinda cikmiyordu yardimcisini gonderiyordu. Gerci o adam feneri sampiyon yapip kovulmus sonrasinda hacisomanoglu sozlesme bu ersunla sozlesme imzalamisti. O donem esinden bosanip kendinden oldukca genc bir sevgili yapmisti ki fenerin fark attigi bir macta macin sonunu beklemeyip mac bitmeden cok once staddan ayrilmisti. Soylenenlere gore genc sevgilisinin yanina gidiyordu. Fenerdeki rahatligi bizde daha da fazla artmisti. Tabi daha sonra haciosmanoglu bunu kovmustu. Ardindan baskan secilen muarrem usta lucescuyu getirmek istediyse de ersun kulupten parasini isteyince lucescudan vazgecip ersunu tekrar takimin basina getirmisti. Ersun da tipki avci gibi trabzondan ayrildiktan sonra herhangi bir takimla calismadan tekrar geri donmustu. Muarrem usta benzer bir uygulamayi takimdan ayrildiktan sonra parasini isteyen bosingwa yi da bizden ayrildiktan sonra herhangi bir takimda oynamamasina ragmen geri getirerek yapmisti. Ama ersunun ucuncu doneminde en azidan 2017 senesi ligin ikinci yarisinda emanuel mas ve joao pereira nin gelisiyle guzel futbol oynayip seri galibiyetler aldigimiz bir donem vardi. Yeni sezona kotu baslayinca Ersun kovulup yerine Riza calimbayi getirdi Muarrem usta. Yeni secilen Ahmet agaoglu yonetimi 2018 haziraninda Riza calimbayi lig bitiminde gonderip Unal karamani getirmisti
Ersun da oldugu gibi takimin basinda idmana cikmama olayi olmasa da ayni sekilde bir rahatlik ve isini duzgun yapmama olayi vardi bu adamda. O da Ersun gibi gitti birkac ay sonra tekrar geri dondu falan. Su an gorevde olsaydi bu mactan sonra takima 2-3 gun izin verirdi. Mac kazanilsaydi devre arasi videosu yayinlanirdi. Su an kulupte ciddi skandal bir durum var yeni sezona hicbir sekilde hazirlanilmamis. Belki de Muatafa sarp ile Egemen korkmaz bu dalavareli dolandiriciligin icinde olmak istemediklerinden istifa edip gittiler. Senol gunes buyuk ihtimalle yonetimdeki tanidiklari veya eski yoneticilerle bu durumu konusacaktir. Ertugrulun basi bu durumdan oturu biraz agirabilir. Ne bu boyle babalarinin ciftligi gibi kulubu yonetiyorlar. Dikmislerdi Avciyi takimin basina bu adam ne ediyor ne yapiyor denetleyen yok. Gerci Avci bize ilk gelisinde 2020 kasiminda ilk basin toplantisinda antreman sirasinda tesislere bir yoneticinin gelip antremani izlemesi hakkinda ne dusundugu sorulmustu. O da buna musaade edemeyecegini falan soylemisti.
Tarjeta Amarill
20.09.2024, 16:36
Dün gece de kulakların bol bol çınladı di mi? Daha çoook çınlayacak. Allah'ın cezası kifayetsiz muhteris seni.
jairzinho
20.09.2024, 17:01
https://twitter.com/sabahspor/status/1836854240498590193 bi ara ibrahim haciosmanoglu doneminde ersun yanalin 2. gelisinde ersun cogu antremana takimin basinda cikmiyordu yardimcisini gonderiyordu. Gerci o adam feneri sampiyon yapip kovulmus sonrasinda hacisomanoglu sozlesme bu ersunla sozlesme imzalamisti. O donem esinden bosanip kendinden oldukca genc bir sevgili yapmisti ki fenerin fark attigi bir macta macin sonunu beklemeyip mac bitmeden cok once staddan ayrilmisti. Soylenenlere gore genc sevgilisinin yanina gidiyordu. Fenerdeki rahatligi bizde daha da fazla artmisti. Tabi daha sonra haciosmanoglu bunu kovmustu. Ardindan baskan secilen muarrem usta lucescuyu getirmek istediyse de ersun kulupten parasini isteyince lucescudan vazgecip ersunu tekrar takimin basina getirmisti. Ersun da tipki avci gibi trabzondan ayrildiktan sonra herhangi bir takimla calismadan tekrar geri donmustu. Muarrem usta benzer bir uygulamayi takimdan ayrildiktan sonra parasini isteyen bosingwa yi da bizden ayrildiktan sonra herhangi bir takimda oynamamasina ragmen geri getirerek yapmisti. Ama ersunun ucuncu doneminde en azidan 2017 senesi ligin ikinci yarisinda emanuel mas ve joao pereira nin gelisiyle guzel futbol oynayip seri galibiyetler aldigimiz bir donem vardi. Yeni sezona kotu baslayinca Ersun kovulup yerine Riza calimbayi getirdi Muarrem usta. Yeni secilen Ahmet agaoglu yonetimi 2018 haziraninda Riza calimbayi lig bitiminde gonderip Unal karamani getirmisti
Ersun da oldugu gibi takimin basinda idmana cikmama olayi olmasa da ayni sekilde bir rahatlik ve isini duzgun yapmama olayi vardi bu adamda. O da Ersun gibi gitti birkac ay sonra tekrar geri dondu falan. Su an gorevde olsaydi bu mactan sonra takima 2-3 gun izin verirdi. Mac kazanilsaydi devre arasi videosu yayinlanirdi. Su an kulupte ciddi skandal bir durum var yeni sezona hicbir sekilde hazirlanilmamis. Belki de Muatafa sarp ile Egemen korkmaz bu dalavareli dolandiriciligin icinde olmak istemediklerinden istifa edip gittiler. Senol gunes buyuk ihtimalle yonetimdeki tanidiklari veya eski yoneticilerle bu durumu konusacaktir. Ertugrulun basi bu durumdan oturu biraz agirabilir. Ne bu boyle babalarinin ciftligi gibi kulubu yonetiyorlar. Dikmislerdi Avciyi takimin basina bu adam ne ediyor ne yapiyor denetleyen yok. Gerci Avci bize ilk gelisinde 2020 kasiminda ilk basin toplantisinda antreman sirasinda tesislere bir yoneticinin gelip antremani izlemesi hakkinda ne dusundugu sorulmustu. O da buna musaade edemeyecegini falan soylemisti.
şenol hoca avzı enkazı ile tanışıyor diye yorumladım
şenol hoca bu büyük enkaz karşısında şaşkın ve sinirli
haliyle enkazın büyüklüğü nedeniyle zamanda uzayacak bişeyleri düzeltmek için, bu zaman devre arasına kadar uzayabilir
Sefaenes
21.09.2024, 03:23
avci defolup gittti onu dstekliyen karektersizler nerede onlarda defolup gitsinler
lizarazu
21.09.2024, 11:29
Şu adama sabır sabır diyen art niyetliler daha 2.maçtan alın size dikine futbol demeye başladilar hani sabirdi 4 yıl mi sabrettik bu adama. 4 yılın sonunda dibe vurana kadar gitmedi. Bir kere dibe vurdu yine geldi. Ama Şenol Hocaya gelince sabır yok.
[KAPLAN]
27.09.2024, 14:32
;1921877099']Sıra konferans kupasından elenmek.
Bu sıra zarfında da elimizdeki değerleri yok pahasına göndertebilir.
Bu adam, bakın Trabzonspor benden sonra uzun yıllar toparlayamadı diyebilmek adına, verebileceği en büyük tahribatı verip gitmek için ant içmiş bile olabilir.
Egosu zirve yapmış, çok tehlikeli bir adamla karşı karşıyayız.
Bir daha adını bile anmak zorunda kalmayacak şekilde bir an önce kurtulmalıyız.
Gerçekten de bıraktığı tahribatı ifade etmeye kelimeler bile yetmiyor. Zamanında az bile söylemişim.
pReN@_61
29.09.2024, 14:15
hunter yorumculuğa mı döndü ?
Birden aklima geldin bildigim butun kufurleri ettim ve rahatladim.
samatyaboy
05.10.2024, 23:36
Birden aklima geldin bildigim butun kufurleri ettim ve rahatladim.
Hangi enayi takımla anlaşacak merak ediyorum:confused:
Tarjeta Amarill
24.10.2024, 17:23
"İnadıyla şampiyon" ve "Herkese karşı Abdullah Avcı". Bu vıcık vıcık varoş, amele sloganların bu kalitesiz tipten çıktığına inanıyorum.
Çağatay96
05.11.2024, 18:38
Ayiptir hocaya yapilan
Hoca gecen sene basariliydi, bjk butcesi fazlaydi ,ki oyun kontrolu gecmisti bize lakin kaybettik.
Sene başi ve kadro planlamasinin felaket olduğunu şu an görüyorum, bir daha başaktan başka buyuk takim gormemesi lazim..
Yorumun ne kadar yanlış oldugunu görenleri tebrikliyorum
Arda'
Nazim Can gabriel omar
jpositve
06.11.2024, 13:39
https://m.youtube.com/shorts/_FAwXPYjHd0
Semih senturkun su aciklamalarina bakinca abdullah avci tam virusmus hakikatten.
Sefer A.
06.11.2024, 15:16
https://m.youtube.com/shorts/_FAwXPYjHd0
Semih senturkun su aciklamalarina bakinca abdullah avci tam virusmus hakikatten.
devâmi yok ki, sebep neymis ve niye bir an kadroya almis, sonuçlar iyi gitmeyince götsel mi devreye girmis hocaya emir vermis ?
jpositve
07.11.2024, 13:46
devâmi yok ki, sebep neymis ve niye bir an kadroya almis, sonuçlar iyi gitmeyince götsel mi devreye girmis hocaya emir vermis ?
https://youtu.be/q6B8MFE13zQ
Buyur kendin bak umit karan ile semih senturk ara ara skyspor youtube kanalinda cikip muhabbet ediyorlar. O muhabbetlerin birinde bunu anlatiyor. Ilgili muhabbet 10.35 de basliyor. Baska bir videoda da Aemuh senturk euro 2008 de hirvatistana gol attim herkes beni omuzlarinda tasiyor fener gitti guizayi aldi. Umit karan da beni alamayinca guizayi aldilar, Semih Senturk de ben varken seni niye aliyorlar diyor falan.
https://youtu.be/q6B8MFE13zQ?t=635
https://m.youtube.com/shorts/p8yUEVSbBgg
Tarjeta Amarill
12.11.2024, 20:27
https://i.ibb.co/DzymRfJ/avci-kadro.jpg
Süleyman50
13.11.2024, 16:29
bir enkaz bıraktı gitti...
Ozan Yılmaz
13.11.2024, 23:32
https://i.ibb.co/DzymRfJ/avci-kadro.jpgFıkra gül diye
Ozan Yılmaz
29.11.2024, 18:08
https://youtu.be/_q4oNkPhgJg
Oğuz ZEYTİN
29.11.2024, 19:18
https://youtu.be/_q4oNkPhgJg
Arkasındaki basın desteğini heba etti. Ama ona yeni kapılar açılır. Olan bizim üç senemize oldu.
Tarjeta Amarill
29.11.2024, 19:22
Tek bir saniyesini bile izlemeden dislike'ımızı verdik çok şükür:)
Ertan1982
29.11.2024, 21:54
Ben su rezilige 5 dakika zor dayandim.Rezil herif.Bunun Müritleri vardi halen yüzsüz yüzsüz dolasiyorlar etrafta.
Arkasındaki basın desteğini heba etti. Ama ona yeni kapılar açılır. Olan bizim üç senemize oldu.
Ve önümüzdeki x seneye. Kolay olmayacak toparlamak.
Ekrem D.
29.11.2024, 22:44
Mahçup musun?
https://i.hizliresim.com/iml9ehb.png
Tarjeta Amarill
30.11.2024, 06:57
Ahmet Ağaoğlu sorusuna verdiği cevap Mehmet Demirkol'u ambale etti. Adam Avcı'nın basitliğinden utanıp ne yapacağını şaşırdı. Biz bu mendeburun şampiyon başkan Ahmet Ağaoğlu'nun ayağını kaydırıp Trabzonspor'un teknik direktörlük koltuğunu 4 sene işgal ederek takımı batırmasını seyrettik. Sebep olanlar kongrede tek aday.
https://i.ibb.co/Pt4BcQw/avci-demirkol-agaoglu.jpg
Olayın videosu:
https://twitter.com/dikfutbol/status/1862610970675126732
Doğukan Uçan
30.11.2024, 10:36
bu röportajı herkese izletin. buna efsane diyenlerin ağır karakter ve kişilik bozukluğu var.
Bud Spencer
30.11.2024, 11:42
8 numara 7 milyona alinabiliyormis sadece onun icin 3 tane 6 almis ucuza, öyle anlatiyor
Oğuz ZEYTİN
30.11.2024, 12:13
Ve önümüzdeki x seneye. Kolay olmayacak toparlamak.
Doğru. İnşallah bu süreç kısa sürer.
*
Hep şunu söyledim: Biz, 2022'de şampiyon olamasaydık da Trabzonspor'duk. Büyüklüğümüzü, mazimizi, şanımızı, şerefimizi kimse tartışmazdı. 2020'de kaçırdık mesela, dünya mı yıkıldı?
Fakat Avcı, Trabzonspor sayesinde şampiyonluk yaşadı. Onun dışında ülke sınırları içinde tanınan ve bir o kadar tartışılan zırtapozun teki...
Biz şampiyonluğu, yaşadık, sindirdik, geride bıraktık. Çünkü kodlarımızda o büyüklük var.
Bu tip oraya takıldı. Adamın çapı yoktu, Kopenhag fırsatını değerlendirmek için kılını kıpırdatmadı. Eşeğe altın semer de vursan, eşek yine eşek.
Sevdik, alkışladık; o yediği kaba bir değil iki defa pisledi. Şimdi siktirsin gitsin.
lizarazu
30.11.2024, 17:21
kophenag maçını hatırlıyorum hiçbir şey yapmadı plana sadık kaldı beyefendi. İnsan son 10 dakika bari baskı yapardı. Hala bu ahlaksızı savunanlar var. Adam başarılarda kendine pay çıkarıyor başarısızlıkta yağmur yağdı şimsek çaktı, sosyal medyada kötülük yaptılar vs vs.
Bud Spencer
30.11.2024, 19:29
zirvesini zaten bizimle yaşadı ve artık çöküşünün keyfini çıkarabiliriz. Trabzonspor gibi bir takımı bir daha asla çalıştıramayacak ve önümüzdeki on yıl içinde önemsizliğe karışacak.
jpositve
01.12.2024, 02:50
https://youtu.be/xYQp_WfqGuc
Besiktas taraftari nasil da giovanni van bronckhorst'un yan pas geri pas taktigine karsi geldi. Sergen bile bu anlamsiz taktigi elestirdi. Biz de ise uzun sure bu adam takimi sampiyon yapti diye savunanlar vardi. Adini bile anmak istemiyorum.
Sefer A.
01.12.2024, 18:17
Ahmet baskanla sorunu vardir öyle cevap verdi diyelim, hadi onu geçelim ..
Trabzonspor mu bjk mi sorusuna cevap verememesine daha çok sasirdim ben, rezil herif
Kara Zıpkalı
01.12.2024, 19:15
Yayını baştan aşağıya izledim. İki camianın da büyük kesiminin kara listesinde olmasına rağmen en ufak kötü bir kelime etmeyişini takdir ettim, onun dışında tutulur tarafın yok. Hoca'nın Başakşehir'de özellikle GS ile oynadıkları o liderlik maçında haksızlığa uğradığı doğru ama ona kalırsa Beşiktaş'tan, A Milli Takım'dan, Trabzonspor'dan hep sosyal medya yüzünden gönderilmiş. "Organize kötülük" ifadesini bile hiç çekinmeden kullanabilmesi çok ilginç. Okan Buruk'un Başakşehir şampiyonluğunu bile kendine yoruyor. Abdullah Avcı gerçek bir narsist, psikolojik sorunları var.
Futboldan uzak kalması yaramış gerçi. Trabzonspor için ne yapacaktın kupayı mı alacaktın, bu kulübün geçmişte de böyle kötü dönemleri oldu gibi saygısızca açıklamalar yapmamış. Gittiği takımda oynattığı oyunun da farkında ama futbolda artık kimsenin pas sayısına, topa sahip olma oranına bakmadığının farkında değil. Artık koşu mesafesine bakıyorlar hocam, set hücumu için senin gibi ileri oynayan oyuncusuna kızmıyor kimse.
Hocam senin anlaman gereken iki şey var;
Birincisi sen bu kulübe ikinci gelişini Ertuğrul Doğan'la arkadaşlığına borçlusun. İkincisi sen bu kulübü şampiyon yapmadın, Trabzonspor seni "şampiyon hoca" yaptı. O rezil yan pas, geri pas oyununa rağmen Trabzonspor'un sana sağladığı kadro sayesinde şampiyon oldun sen. Sen yat kalk Doğan'a dua et. O yönetim başkanı düşürmese Ahmet Ağaoğlu seni ilk biletle geldiğin belediye takımına gönderecekti.
Sefer A.
01.12.2024, 19:23
Yayını baştan aşağıya izledim. İki camianın da büyük kesiminin kara listesinde olmasına rağmen en ufak kötü bir kelime etmeyişini takdir ettim, onun dışında tutulur tarafın yok. Hoca'nın Başakşehir'de özellikle GS ile oynadıkları o liderlik maçında haksızlığa uğradığı doğru ama ona kalırsa Beşiktaş'tan, A Milli Takım'dan, Trabzonspor'dan hep sosyal medya yüzünden gönderilmiş. "Organize kötülük" ifadesini bile hiç çekinmeden kullanabilmesi çok ilginç. Okan Buruk'un Başakşehir şampiyonluğunu bile kendine yoruyor. Abdullah Avcı gerçek bir narsist, psikolojik sorunları var.
Futboldan uzak kalması yaramış gerçi. Trabzonspor için ne yapacaktın kupayı mı alacaktın, bu kulübün geçmişte de böyle kötü dönemleri oldu gibi saygısızca açıklamalar yapmamış. Gittiği takımda oynattığı oyunun da farkında ama futbolda artık kimsenin pas sayısına, topa sahip olma oranına bakmadığının farkında değil. Artık koşu mesafesine bakıyorlar hocam, set hücumu için senin gibi ileri oynayan oyuncusuna kızmıyor kimse.
Hocam senin anlaman gereken iki şey var;
Birincisi sen bu kulübe ikinci gelişini Ertuğrul Doğan'la arkadaşlığına borçlusun. İkincisi sen bu kulübü şampiyon yapmadın, Trabzonspor seni "şampiyon hoca" yaptı. O rezil yan pas, geri pas oyununa rağmen Trabzonspor'un sana sağladığı kadro sayesinde şampiyon oldun sen. Sen yat kalk Doğan'a dua et. O yönetim başkanı düşürmese Ahmet Ağaoğlu seni ilk biletle geldiğin belediye takımına gönderecekti.
- haksizliga ugradigi kaybedilen sampiyonlukta hiç haksizliktan bahsetmedi, gs terim falan hiçbir sey demedi
- demirkol da her moku sordu da terim'i niye sormadi, rezil herif
Ozan Yılmaz
01.12.2024, 20:18
- haksizliga ugradigi kaybedilen sampiyonlukta hiç haksizliktan bahsetmedi, gs terim falan hiçbir sey demedi
- demirkol da her moku sordu da terim'i niye sormadi, rezil herifYemez
Kara Zıpkalı
01.12.2024, 23:20
- demirkol da her moku sordu da terim'i niye sormadi, rezil herif
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama isim zikretmeden o maç hakkında bir cümle sarf etti diye hatırlıyorum. Mehmet Demirkol öyle bir şey soramaz zaten. Yalnız o değil, İstanbul medyasında kalem oynatan kimse soramaz. Konuyu dağıtmadan bir şey daha ekleyeyim. Vole'nin Youtube kanalına girin bakın, şampiyon olduğumuz sezon bile Trabzonspor hakkında bir yayın vardı sadece. Bunlar Trabzonspor Doblo fiyatına oyuncu aldı deyip FB'nin kaleci Ertuğrul'u 1 milyona Bolu'ya satmasına, GS'nin Morutan'ı Ankaragücü'ne 6 milyona opsiyonla göndermesine vs. tek yorum yapamayan adamlar.
Sefer A.
02.12.2024, 02:52
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama isim zikretmeden o maç hakkında bir cümle sarf etti diye hatırlıyorum. Mehmet Demirkol öyle bir şey soramaz zaten. Yalnız o değil, İstanbul medyasında kalem oynatan kimse soramaz. Konuyu dağıtmadan bir şey daha ekleyeyim. Vole'nin Youtube kanalına girin bakın, şampiyon olduğumuz sezon bile Trabzonspor hakkında bir yayın vardı sadece. Bunlar Trabzonspor Doblo fiyatına oyuncu aldı deyip FB'nin kaleci Ertuğrul'u 1 milyona Bolu'ya satmasına, GS'nin Morutan'ı Ankaragücü'ne 6 milyona opsiyonla göndermesine vs. tek yorum yapamayan adamlar.
vole ztn azili fbli, suratlarina bakmayali epey olmustur, serefsizler
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.