PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Abdullah Mucib Avcı

Sayfa : 1 2 [3] 4

ÖmürKaradeniz61
16.08.2024, 08:56
Daha fazla yıpranmadan ayrılmak varken inat etmeyi seçti. Önümüzdeki hafta Gallen karşısında alınacak olası bir galibiyet sadece süreci uzatır sonucu değiştirmez...

Bu adamın bu oyun düşüncesiyle Avusturya, Belçika, İskoçya,İsviçre gibi futbol ülkelerinden herhangi bir takımı eleme şansı yok. Rapid maçları öncesi gol atamadan eleniriz dedim hain dediler şimdi aynısını Gallen maçı öncesi diyorum.

ÖmürKaradeniz61
16.08.2024, 09:00
Bi ara Ahmet suat ozyazici ve Ozkan sumer den sonra basimiza gelmis en iyi teknik direktor diyen avareller vardi. Neyse Ahmet agaolgu bunu takimin bsinda istememekte yersen goge kadar hakliymis. Demekki adam birsey biliyor da istemiyornus bunu. Keske o donem Tamer tuna yi getirseydi en azindan bu kadar rezil olmazdik. O donem Ertugrul dogan yaptigi sunumu cok bevenince yonetim kuruluna baski yaparak goreve getirtti bunu.

Joao pereira da butuk oyuncuymus hakikatten. Adam gelir gelmez pereira ile takisti. Pereira yi yedek birakip ardindan da isteraen yardimcim ol demisti. Tabiki Pereira kabul etmedi futbola devam etti.

Hocam yaptığı sunum nedir Allah aşkına. Şu saçma sapan futbol işini bilimmiş gibi uydurmaları yok mu hastayım o işlere. Futbol yahu 3-4 tane baba adam alacaksın, oyuncuları birbirleriyle kaynaştıracaksın ve kazanacaksın. Abdullah Avcı'nın en büyük problemi kadro planlaması sıfır oğlu sıfır.

omondoles
16.08.2024, 09:23
Tempoya, dikine mesafe kat etmeye, oyunu golle süslemeye düşman bir teknik direktör olabilir mi?

Enis pres yapıyor diye çocuğu azarladı. Oyuncunun gözü kulübede! Bakın, basketbolda bu vardır. Tedirgin oyuncu, koçu kollar. Mesafe de futbol sahasından daha kısa. Futbolda böyle bir sahneye şahit olduğumu hatırlamıyorum. Gerçekten pes...

Aynen öyle! Adamın saçma “en garanti oyuncuya pas” mantığı kötü oyunun bas nedeni. Oyuncular kritik pas atmaya, dikine oynamaya, çalım atmaya korkuyor.

zaqua
16.08.2024, 09:26
Hocam yaptığı sunum nedir Allah aşkına. Şu saçma sapan futbol işini bilimmiş gibi uydurmaları yok mu hastayım o işlere. Futbol yahu 3-4 tane baba adam alacaksın, oyuncuları birbirleriyle kaynaştıracaksın ve kazanacaksın. Abdullah Avcı'nın en büyük problemi kadro planlaması sıfır oğlu sıfır.

Kadro planlaması sıfır katılıyorum ama bir şekilde elimizde çöp bir kadro olduğunu düşünüyorum. İyi bir teknik direktör gelsin bir kaç haftaya güzel şeyler izleriz.

Alper Beyazay
16.08.2024, 09:31
Trabzonspor'a verebildikleri tüm zararı verip öyle gidecek muhtemelen. Bu saatten sonra kolay kolay hiçbir takımda teknik direktörlük yapabileceğini sanmıyorum.

omondoles
16.08.2024, 09:31
Yani oyunculara kızıyor, sövüyor ve kendimce değerlendirmede bulunuyordum. Hata yaptığımı anladım. Bu adam gidip gerçek bir hoca gelmeden oyuncuları değerlendirmeyeceğim

alp.ckmk29
16.08.2024, 09:35
Taraftar stada gitmesin başka birşeyden anlamıyor bu eşk.

lazminator61
16.08.2024, 09:52
Istifa istifa istifa

hamdi_61
16.08.2024, 10:01
Hala istifa etmedi mi ?

orhan42
16.08.2024, 10:21
Yüz yok ki adamda.Utanma duygusunu çoktan yok etmiş bünyesinde.Son 3 maçta gol atamayan , organize atak yapamayan , kağnı hızında top oynayan , yana ve geriye oynamayı ve oynatmayı marifet sayan bir teknik adamla bu takım bu sene küme düşmemeye oynar.Ligde şu an en kötü takım muhtemelen biziz.Neyi bekliyorsunuz , 4-5 hafta daha gol atamayıp dibe vurmayı mı ???

orhan42
16.08.2024, 10:21
Dikine giden adamı görünce kendisini yerden yere vuran adamdan hayır gelmez..Defol git hoca..

Royal Heart
16.08.2024, 10:37
Boş mukaveleyle getirilmemiş miydi göreve, neden gönderemiyorlar (!)

O gün alkış tutanlar bir çözümünü bulamadılar mı daha, yoksa gidişattan memnunlar mı ?

Olmaması gereken bir birliktelikten geç kalınmış bir ayrılığa gelindi, daha fazla diretmek onun kariyeri açısından da sağlıklı olmayacak hoş istifa etse de artık t.d.lük kariyeri adına durum pek iç açıcı değil ancak en azından ehven-i şerdir.

İstifa et Avcı, kendine de, kulübe de, taraftara da daha fazla sıkıntı oluşturmadan istifa et.

Hasan61
16.08.2024, 10:44
Kanunsuz yapılan birşey varsa ver avukatlarına ceza alması gerek alsın ama maç sonu kötü oynadık deyip, sonra mağdur edebiyatı yapmak resmen herkesle taş taş geçmektir.

Harun-61
16.08.2024, 10:49
İşi Emniyet e kadar taşımış. Vay Anam vayyy.

Evet hakaret küfür e karşıyız, ayıptır. Burası Net.

AMA, Trabzonspor a Hoca olan bir şahıs başına gelecekleri az çok tahmin edebilmeli.
Ne yani, Şampiyon hoca olduğun için Heykelini mi dikelim, bu rezalet oyuna alkış mı tutalım ???!!

yorumsuz6117
16.08.2024, 11:01
Defolup giderse bu takım düzlüğe çıkar net, sahada bu kadar rezaletler yaşatacak Rapid Wien'e 2 maçta gol atamayıp pozisyona giremeyecek kadar da kötü bir takım değiliz, takımın başında ki şahıs bu takımın el freni, oynamaya değil oynamamaya kodlanmış bir değişik..

yorumsuz6117
16.08.2024, 11:03
Yani oyunculara kızıyor, sövüyor ve kendimce değerlendirmede bulunuyordum. Hata yaptığımı anladım. Bu adam gidip gerçek bir hoca gelmeden oyuncuları değerlendirmeyeceğim
%100, bu adamın teknik direktörlük yaptığı yerde oyuncuları değerlendirmek haksızlık olur, oyuncu kim olursa olsun çöpe çevirebiliyor..

Tarjeta Amarill
16.08.2024, 11:34
Bu gitmez başkanda göndermez artı yönlerine odaklanalım bari hocanın.hiçbir artı yönüde yok oynattığı oyunun, nasıl bir cendereye düştük

Hani kaprisli yıldız futbolcular, sanatçılar, şarkıcılar, oyuncular olur; yetenekleri eşsiz olduğu, para kazandırdıkları ve seyirci çektikleri için kaprislerine katlanılır.

Abdullah Avcı'nın işimize yarayan hiç bir yeteneği yok, oynattığı oyun seyirci çekmeyi bırak seyirci kaçırıyor, para kazandırmadığı gibi on milyonlarca € para kaybettiriyor. Bunun üzerine bir de kaprisini, nazını, tribini, kibrini, egosunu çekiyoruz.

Avcı'nın odaklanacak hiç bir artı yönü yok, orayı geçelim. Ahmet Ağaoğlu'nun kıymetini bilmediğimiz, kulübü düze çıkaran adama taraftar olarak etmediğimiz eziyeti bırakmadığımız için başımıza gelen bir felaket olarak değerlendiriyorum ben bu illeti.

Ekrem D.
16.08.2024, 11:38
Avcı, avrupa karnesine 2 mağlubiyet ile temiz bir elenme daha eklemiş oldu.

İleride yazılacak biyografisinin ilk cümlesi:

Abdullah Avcı, 1963 senesinde UEFA ülke puanına tepki olarak dünyaya gelmiştir.

Kendisi UEFA ülke puanına tepki olarak 1963 senesinde dünyaya gelmiştir. Sayın Avcı, UEFA ülke puanının son 8 yıldaki gerilemesinin başrolündeki kişidir.

Avrupa ligi elemelerinde Başakşehir ile 8 maçta 0 (sıfır) galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile maç başı 0.38 puan toplayabilmiştir.

Keza yine Avrupa Liginde (grup aşaması), 17 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet ile maç başı 1.18 puan toplayabilmiştir.

3 farklı takım (Trabzonspor, Beşiktaş, Başakşehir) ile Avrupa ligi grup aşamasına direkt katılmış, hiçbir seferinde de ilk ikiye girip gruptan çıkabilme başarısı gösterememiştir.

2022/23 sezonunda Trabzonspor ile Avrupa ligi gruplarında 3. olduktan sonra katıldığı konferans ligi son 32 turunda FC Basel'e rezalet bir şekilde elenmiştir.

Hasılı, Avrupa'da kazandığı masa yoktur kendisinin.

Avrupaya katıldığı 7 sezonun 6'sında ortalama ülke puanının çok altında puan toplayıp, ülke puanını aşağılara çekmiştir.

Ben bir Türk vatandaşı olarak, ülke puanının salahiyeti için, Avrupa'da yarışan hiçbir Türk takımının başında Sayın Avcı'yı görmek istemiyorum!

İlginç bir bilgi daha,

Avcı'nın yönettiği takımlar, Türk takımları arasında 4 kere sonuncu, 2 kere de sondan ikinci takım olabilme başarısı gösterdiler :)

https://i.hizliresim.com/oast9r7.png

https://i.hizliresim.com/meztvvj.png

https://i.hizliresim.com/qztlca8.png

https://i.hizliresim.com/jms24j2.png

https://i.hizliresim.com/692419m.png

https://i.hizliresim.com/9pi1iv3.png

https://i.hizliresim.com/22lgkxs.png

[KAPLAN]
16.08.2024, 11:40
Hala istifa etmedi mi?

Yapacağı başka kötülükler de kaldı demek ki.

Erhan Sezer
16.08.2024, 12:09
Bu kadar canı gönülden gitmeni istiyor herkes.

Ne kadar ısrar edersen et, bu mental çöküntüyle, bu plansızlıkla, bu çaresizlikle en fazla 2-3 maç daha durabilirsin hocam.

Gökhan Balcı
16.08.2024, 12:20
Futbolcular senin iğrenç anlayışını uygulayamıyor diye suçlu olamazlar. Sen futbolu biliyor falan da değilsin hikaye anlatma insanlara. Futbol biraz da temaşa oyunudur. İnsan varlık olarak durağan olmayı reddeder. Halı sahada bile en top bilmeyen adam o topla iki adım atmak ister. Etki ister , varlığına dair kanıt sunmak ister. Ben buradayım demek ister. Sense sadece ben burada olmalıyım diyen birisin. Bu yüzden oyuncular senin bu ''disiplin'' dediğin şeyi istemiyorlar. Çünkü onlar normal insanken sen kendi fikirlerine aşık hasta birisin. Sen insanları yaptıkları işten nefret ettiriyorsun. Oyuncular sahada zulüm çekiyorlar. Aldırdığın istisnasız tüm oyuncular en fazla iki üç maç sonra taraftarın öfkesine maruz kalıyorlar. Çünkü ilk geldiklerinde bildikleri futbolu oynarlarken seninle iki antrenmana çıktıklarında sahaya o zehire enjekte olmuş halde çıkıyorlar. Bindirme yapan artık bindirmiyor, dişe diş mücadele eden yanından geçene müdahale etmiyor, sorumluluk almak isteyen sadece risksiz bölgelere pas atıyor. Geldiğin ve getirdiğin yer bu. Fakat her şeyden öte sen utanması olmayan birisin. Bu hayatta en kötü insan bence budur. Her türlü yanlışa rağmen bunlara kılıf uydurabilen, kendini haklı çıkarmak için gencecik futbolcularını toplumun önüne atan birisin. Ve oyuncuların sana sadık kalmalarını bekliyorsun. Rezil bir maç çıkardığın halde, bütün insanlar artık yeter dediği halde halen daha en ufak aksiyon almıyor ve başkalarını suçlamaya devam ediyorsun. Hiç mi rahatsız olmuyorsun? Eve gidince maçı izleyince ne düşünüyorsun? Sadece kötü bir hoca olsaydın ama nokta kadar utanma duygun olsaydı efendi gibi gider bu takımda bu kadar kötü hatıralar bırakmazdın. Şimdi ise herkesi kendinden nefret ettirdin ve kimsenin ne yüzünü görmeye ne sesini duymaya tahammülü kaldı. Umarım en kısa sürede gidersin ve umarım bir daha yollarımız hiç kesişmez ne diyeyim.

Courage
16.08.2024, 12:48
Bütün hamleleri ve çabası takımın düzelmesi değil kulüpten kovulup tazminat alabilmesi adına.

doc holliday
16.08.2024, 12:49
2. Kez geldiğinde yazmıştım bu sefer tazminatsız gitmez diye

axelman
16.08.2024, 14:09
Derhal istifa et futbol katili herif.

Harun-61
16.08.2024, 14:10
Şunu dinle, utan ve hemen İSTİFA et !!!!

https://x.com/HkaLemdarTS/status/1824391577164194238

.

Alper Beyazay
16.08.2024, 14:34
Gitme gitme daha çok nefret etsinler insanlar senden ki bir daha bu kulüpten tek kuruş kazanamayacak hale gelsin bu kulüple ilişkin.

Alper Beyazay
16.08.2024, 14:41
1 ay sonra bjk maçına kadar dur bakalım takımda.

aumur
16.08.2024, 14:53
Başlığın kaybolma(!) vakti gelmiş. :)

bordoylamavi
16.08.2024, 14:54
bu kadar pahalı oyunxunun hepsi kötü olamaz. hiçbir oyuncudan yararlanmayı bilmiyor. oyuncular sürekli su içme peşinde her koşu sonrası elleri dizlerinde. hani antrenörlük. bence egemen de dayanamadı artık bu duruma o yüzden iki seferde de. yoksa başka takım çalıştırma bahaneydi. takımda kaç maçtır hiç kimse çalım atmıyor hep pas. paslar da isabetli olsa. artık olmaz takım çok geriye gitti hiç ışık vermiyor.

zaqua
16.08.2024, 15:00
başlık nasıl açılıyor bilmiyorum ama bilen birileri "yeni teknik direktörümüz kim olmalı" başlığını ve anketini açsa iyi olur artık.

sayın avcı ile yolun sonuna geldiğimiz aşikar.

kaçarava
16.08.2024, 15:29
Taktik olarak günümüz futbolunun gerisinde kaldı. Günceli yakalayamadı. Artık her taktiğin anti tezi üretildi. Klopp dönemini Liverpool'una bakın. Ufak ufak neler değişti. Önce saf baskı takımıydı. Sonra pas futbolu ekledi. Başarılar kazandı sonra çözüm üretemedi, oyuncular yaşlandı ve artık bıraktı.

En son 2012-13 civarı trend olan futbolla bizi bir yere taşıması çok zor.

"Bu futbol, play station değil" diyor ya. Hoca sen PES 2013'ü kur bilgisayarına oyna. Güncel futbol sana göre değil.

BrtnPnk
16.08.2024, 15:40
St. Gallen'i geçeriz filan diyordu insanlar. Gittim baktım biraz. Adamlar Young Boys'u dörtlemiş :D . Bu adam varken çok rahat içimizden geçerler bizim.

Taa nereden alıp 3. yaptı zart zurt diyen renktaşlarımız var. Avrupa'da şamar oğlanı olduktan sonra 3. olmanın anlamı ne açıklayabilirlerse sevinirim. Senin tiyatro liginde kaçıncı olduğunun bir önemi yok. Avrupa'ya gidebilmek için ligde yüksek bitirmeye çalışıyorsun. Avrupa'da şamar oğlanı olduktan sonra ha 3. ha 5. ha 8-9. olmuşum ne fark eder?

Edirne'nin ötesinde yaptığının geçerli olmadığını anlatmıştım. Bu iğrenç oyun zihniyetine rağmen gol atabilen santraforu yoksa Türkiye'de bile geçerliliği yok.

Boş beleş bir adam.

Hasan61
16.08.2024, 15:58
Bazen denir ya daha kötüsü olamaz, harbiden daha kötüsü olamaz.

45dk 0,01 xg nedir yahu XD

hamdi_61
16.08.2024, 16:57
başkanla toplantı yapıyorlardı son durumdan haberi olan var mı ?

eMR3
16.08.2024, 17:00
İkinci gelişinde, "Sevilerek gitti şimdi sövülerek gidecek" diye inşallah gelmez demiştim. Fazla bile kaldı.

strmcrw
16.08.2024, 17:03
Kötü bir teknik direktör diyordum, bundan sonra kötü bir insan demeye başlayacağım

Arda'
16.08.2024, 17:24
Sende utanma duygusu yok mu çapsız herif inatla istenmediğin yerde kalmaya devam ediyorsun defol git

Oğuzhan Fidan
16.08.2024, 17:28
uzatmanın alemi yok. gallenmidir nedir o takımda bizi çok rahat eler. İsviçre takımı hiç şansımız yok bu futbolla. Bir an önce görevi bırakmalı.

Oğuzhan Fidan
16.08.2024, 17:29
St. Gallen'i geçeriz filan diyordu insanlar. Gittim baktım biraz. Adamlar Young Boys'u dörtlemiş :D . Bu adam varken çok rahat içimizden geçerler bizim.

Taa nereden alıp 3. yaptı zart zurt diyen renktaşlarımız var. Avrupa'da şamar oğlanı olduktan sonra 3. olmanın anlamı ne açıklayabilirlerse sevinirim. Senin tiyatro liginde kaçıncı olduğunun bir önemi yok. Avrupa'ya gidebilmek için ligde yüksek bitirmeye çalışıyorsun. Avrupa'da şamar oğlanı olduktan sonra ha 3. ha 5. ha 8-9. olmuşum ne fark eder?

Edirne'nin ötesinde yaptığının geçerli olmadığını anlatmıştım. Bu iğrenç oyun zihniyetine rağmen gol atabilen santraforu yoksa Türkiye'de bile geçerliliği yok.

Boş beleş bir adam.

o gallenmidir nedir bizi duman eder. helvaya çevirip konu komşuya dağıtır.

mmert
16.08.2024, 17:45
Yüzsüz onursuz adi herif. Ulan insandan utanma olur ar damarı çatlamış.

Ufuk
16.08.2024, 17:53
2 hafta maç olmayacak, yeni bir başlangıç için ideal bir zaman ama kulüp değil çiftlik olunca o zamanı hocaya veriyorsun böyle. İki haftaya soğuyacak diye bekliyorlar ama ilk maç yine aynı tepkiler olur. Olan bizim iki haftamıza olacak.

Bushido
16.08.2024, 17:55
Wakayi takimi sampiyon yapan insani yazin istemeyip gönderten ve bunu taraftari karsisina alip herseyi ben biliyorum havasinda gerceklestiren, 2 sene sonra elestiriler artinca altindan kalkamayacagini anlayinca ayni wakayi taraftar gazi almak icin geri aldirtan bir kisilik. Kötü antrenör cag disi anlayis vs.bu herif sinsi, kötü karakter, narsist, kendini begenmis biri. Sende az yüz olsaydi ne yaptiysam olmuyor kanserli yapi dedigin yere 7-8 ay sonra gelmezdin. Bizden sonra ülkede hicbir takim bunu istemeyecek. Avrupada ise birak hocalarini ligini adam yerine koyan yok konusmaya degmez. Gallen takimi da bunun hocasi oldugu her takimi eler!

Doğukan Uçan
16.08.2024, 18:12
ŞU herife dair kulüp müzesinde ne var ne yok kaldırılmalı. Böyle başarısız utanç verici futbol oynatan adamın trabzonspor tarihinde yeri yoktur.

ilelebeTS
16.08.2024, 18:26
Her maç sonrası taraftarımızdan özür diliyoruz diyerek mağlubiyetleri geçiştiremezsin hoca, burası başakşehir değil. Konuştuklarınla yaptıkların uyuşmuyor. Hücum futbolu, agresif temaslı oyun dedin biz de sabredelim dedik ama sen eski kafayla devam ediyorsun. Takımın faul bile yapmıyor. Daha fazla zorlama, sen yoluna biz yolumuza.

wien_ts
16.08.2024, 18:26
Sayın Avcı lütfen son hizmetinizi yapın

Mert Oğuzlu61
16.08.2024, 19:32
Çok aç kaldıysa parasını taraftar olarak biz toplayalım kargalar gibi biz de öderiz tazminatı dert etmesin. Derdi tazminat orası kesin yoksa bir insan istenmediği yerde duramaz, ben bu kadar geniş değilim.

Millet milyonları kazanıyor ama karınları hep aç. Bjk taraftarına kızıyordum ama adamlar haklıymış. Bizdeki şanssızlık, bjk de başkan var kovdu Sergen i getirdi şampiyon oldular bizde başkan yok.

jairzinho
16.08.2024, 19:53
sosyal medyada görüntülenen malum videoyu açmak lazım, avcı o pozisyonda neden kızdı ? avcı nın futbol mantığını çözmek için örnek bir video

malum avcı git gelli oyunları sevmez, düşük tempolu set hücumlarını sever,bu aynı zamanda defans yapma şeklidir

pozisyonda hızla kanattan akıyoruz,avcı ise geriye dönüp geriye pas vermesini istiyor, neden ?

çünkü rapidli oyuncular ileride kaldılar(bizim yarı sahamızda),olası top kaybında geçiş hücumu ve dolayısıyla git gelli bir durum ortaya çıkıyor

avcı geriye pas yaptırarak rakibin geri gelmesini(kendi yarı alanına hatta kendi birinci bölgesine) istiyor, rakip geriye geldiğinde ise git gelli oyun ortadan kalkıyor,sen set hücumuna yerleşmişsin rakipte set savunmasına yerleşmiş

sette top kaybettiğinde ise sen genelde ikinci bölgede olduğun için rakipte birinci bölgesinde olduğu için senin geriye koşman ve set savunmasına yerleşmen daha kolay,rakipte kendi birinci bölgesinde olduğu için seni az adamla yakalaması daha zor

biz hücum yaparken ve rakip az adamla yakalanmışsa avcı için bu ideal durum değildir,çünkü rakip oyuncular bizim kalemize yakındır ve olası top kaybında geçiş yapabilirler,onun için yana pas futbolunu icat etmiştir, bu yana pas yaparkende rakibin kendi yarı alanına gelmesi avcı için ideal durumdur,defans açısından

malum video

https://x.com/dikfutbol/status/1824144939980145149

Tarjeta Amarill
16.08.2024, 20:08
Ulaş Uğraş Özdemir'e bile Abdullah Avcı'yı eleştirme izni çıktığına göre nihayet gidici galiba Apo:

https://x.com/ulasugras/status/1824395967149306071

Edit: Twitter'da konuşulanlara göre Ertuğrul Doğan Avcı'yı kovmak için Serhat-Berat Albayrak ikilisinden gerekli izni alamamış. Durumu kendilerinin idare ettiği anlaşılmasın diye Zeki Uzundragon ve Ulaş Uğraş Özdemir'e Avcı'yı ufaktan eleştirme izni vermişler.

murmut
16.08.2024, 20:57
Ulaş Uğraş Özdemir'e bile Abdullah Avcı'yı eleştirme izni çıktığına göre nihayet gidici galiba Apo:

Edit: Twitter'da konuşulanlara göre Ertuğrul Doğan Avcı'yı kovmak için Serhat-Berat Albayrak ikilisinden gerekli izni alamamış. Durumu kendilerinin idare ettiği anlaşılmasın diye Zeki Uzundragon ve Ulaş Uğraş Özdemir'e Avcı'yı ufaktan eleştirme izni vermişler.

Twitter'da konusulanlara göre bir aydir Onuachu aliyoruz, Hamsik vari 8 numara hazirmis, cart da curt. Ayrica Trabzonspor birisinin oyuncagimi da baskan o kisiden izin alacakmis?

emre6117
16.08.2024, 21:17
sosyal medyada görüntülenen malum videoyu açmak lazım, avcı o pozisyonda neden kızdı ? avcı nın futbol mantığını çözmek için örnek bir video

malum avcı git gelli oyunları sevmez, düşük tempolu set hücumlarını sever,bu aynı zamanda defans yapma şeklidir

pozisyonda hızla kanattan akıyoruz,avcı ise geriye dönüp geriye pas vermesini istiyor, neden ?

çünkü rapidli oyuncular ileride kaldılar(bizim yarı sahamızda),olası top kaybında geçiş hücumu ve dolayısıyla git gelli bir durum ortaya çıkıyor

avcı geriye pas yaptırarak rakibin geri gelmesini(kendi yarı alanına hatta kendi birinci bölgesine) istiyor, rakip geriye geldiğinde ise git gelli oyun ortadan kalkıyor,sen set hücumuna yerleşmişsin rakipte set savunmasına yerleşmiş

sette top kaybettiğinde ise sen genelde ikinci bölgede olduğun için rakipte birinci bölgesinde olduğu için senin geriye koşman ve set savunmasına yerleşmen daha kolay,rakipte kendi birinci bölgesinde olduğu için seni az adamla yakalaması daha zor

biz hücum yaparken ve rakip az adamla yakalanmışsa avcı için bu ideal durum değildir,çünkü rakip oyuncular bizim kalemize yakındır ve olası top kaybında geçiş yapabilirler,onun için yana pas futbolunu icat etmiştir, bu yana pas yaparkende rakibin kendi yarı alanına gelmesi avcı için ideal durumdur,defans açısından

malum video

https://x.com/dikfutbol/status/1824144939980145149

Tebrik ederim doğru yorumlamissin. AA nin aynen taktiği bu. Başakşehirde de buydu. Bizdeki tüm zamanlarında da buydu. Bu taktik kaliteli kadrolarla başarı getirir. Şampiyonluk senesinde kadro oldukça kaliteliydi ve başarı geldi. Malesef şampiyonluk sonrasındwki sene, geçen sene , ve bu sene ise basarisiz olduk. Çünkü kadro oldukça kötü.
Bu kadroları kim kurdu, AA ve ED. Yani suçlu bu iki isim.
Oldukça fazla para harcayıp bu kadwr kotu kadrolari nasıl oluşturulabilir aklim almıyor. Yahu başarıyı yakalqdigimiz oyuncu tarzları çok net. Ama 3 yıldır aldığımız oyuncular bu profillerin yanindan bile geçmiyor. Ben çözemedim bu işi.
Mevcut kadro planlamasını aziz yildirim başımızda olsa bile, dur bir dakika ,biz ne yapıyoruz der.
AA ile bağımız artık kopmuştur. Her geçen gün daha da nefret olacaktır. Uzatmanın anlamı yok.
Heyecanı olan, oyuncularla ikili ilişkiler kurabilecek bir hocaya ihtiyacımız var. Bu isim bence F.tekkedir. ancak 3 net isim transferi yapilacaksa S.gunes de olqbilir

jpositve
16.08.2024, 21:36
https://youtu.be/iEVm95uJPCw https://i.hizliresim.com/q0u8dbl.jpg https://twitter.com/sametic88/status/1824156547800338636
rapid wien macina 3 tane 6 numara ile cikmasindaki asil amac zannedilenin aksine taktiksel bir yanilgi degil, tamamen maci 0-0 berabere bitirmek amaciyla bir tercihti. Avci turda elenmeyi bastan kabullenmisti. Amac 1-0 in rovansinda bakin berabere kalarak elendim demek yani istatistik kasmakti. Zamaninda Kooenhag macinda da ayni seyi yapti ama aradaki fark Kopenhag ile ikinci mac Trabzonda idi bu yuzden adamlar temkinli oynadilar eger uzerimize gelseler muhakkak gol atardilar. Rapid wien de ise hocalari gole galibiyete ihtiyacimiz yok ama defans yapmak bizim oyun kulturumuzde yok diyerek bize karsi hucum futbolu oynadilar.

Murathan
16.08.2024, 23:00
dayı gitsene ya

gabriel omar
17.08.2024, 01:45

Yanlış anlamayın ama bu sözler bana çok manasız geliyor. Berat Albayrak şu konjukturde işi gücü yok Avcıyı mi düşünecek ?

Çok büyüttünuz Avcıyı, neredeyse doğa üstü güçler, illuminati seviyesinde ilişkiler ağı içinde denilecek bu adama.

Oysa daha basit bakmak lazım. Söylenene göre hoca ulu orta Erto diye çağırıyor başkani. Bu ne demek ? Bu ikili hayli yakın arkadaş demek.

Siz bu kadar yakın arkadaşınızı çat diye işten kovar misiniz ? Kovmazsiniz. Eh sayın Başkanımız da arkadaşını kolluyor sadece.

Üstüne üstlük idarecilik kabiliyeti de olmadığı için başarı için Avcıdan başka yol bilmiyor. Eskiden yaptı yine yapar, başarır düz mantığıyla ilerliyor.

Yoksa Avci'nin eti ne budu ne siyaseti arkasına alıp beylik taslayacak. Basiretsiz bir başkan bulmuş koyun gibi güdüyor işte. Kendince hakli da çünkü buradan kovulduktan sonra herhangi bir büyük takim çalıştırma şansı olmadığı gibi Anadolu kulüplerinde kısıtlı imkanlarla başarılı olma şansı olmadığını da iyi biliyor. E ortada da 50-60 milyon TL gibi bir para var kim bırakır bu parayı kolay kolay ?

Avcı bu konuda kendi çıkarları bağlamında rasyonel düşünüyor.Ha olur da Aralık'ta herhangi bir başkan adayı çıkarsa Ertuğrul bey büyük hezimet yaşayacak bu gidişle ve Avcı için çanlar her halükarda çalacak.O zamana kadar olan kulübe olacak tabiki.

Başkan çok sikisirsa bir ihtimal Avci'ya yol verebilir ama ardından Önder Karavelli gelirse şaşırmayın. Kabiliyeti o kadar çünkü.

[KAPLAN]
17.08.2024, 02:23
Yeni transferlerle takımın daha iyi olma ihtimali söz konusu olsa da - şimdiye kadar 10 tane transfer yapmış bir takım olduğumuzu düşünürsek durum içler acısı - bu aslında yine potansiyelimizin çok çok altında olacağımızı, ligin ve teknik direktörümüzün kötülüğünü kadro kalitesini arttırmaya devam ederek çözeceğimizi gösteriyor.

AAnın ayrıldığı günün sonrası takımın dünden çok daha pozitif futbol oynamaya başlayacağı aşikar. Gelecek transferlerle sırf kadro kalitesi daha da yükseldi diye AAnın Trabzonspor’daki süreci uzamamalı, bu yanılgıya düşmemeliyiz.

Bu adamın bu saatten sonra Trabzonspor’a kötülükten başka vereceği bir şey kalmadı.

jairzinho
17.08.2024, 03:26
kendisini pep guardiola ve city zannediyor

trajikomik bir vakıa aslında

kendisini city zannetdiği için rakipleride geçiş hücumu oynayan kontra yapan takımlar olarak görüyor, ve buna önlem olarak yana pas futbolunu ve erken final pası atmamayı icat etmiş , çoh enteresan

avzi nin en sevmediği 2 türden rakip vardır ve sevmemesinin nedeni planlarını boşa çıkarmaları

1- üçüncü bölge presi yapan takımlar (nuri şahin antalyaspor ,şampiyonluk maçı,malum ezildik o maçta)

2- kontra yapabilen takımlar

avcı malum maçlarda düşük tempoyu sever,gitgelli maçları sevmez,rakip presini sevmez

avcı hangi rakipleri sever ?

rakip hücum yapmıştır, topu kaybetmiştir,ve pres yapmadan geriye dönmüşlerdir,avcı da yana pas yaparak ikinci bölgeye gelmiştir, 4-5 dakika yana pas yaptıktan sonra nihayetinde dikine pas atılır ve top rakibe geçer, avcı nın takımı yavaş yavaş kendi yarı alanına dönerken rakipte avcı gibi yana pas yaparak ikinci bölgeye gelir, geçiş hücumu olmaz,düşük tempo olur, oyuncular yaşlı olduğu için düşük tempoda daha az yorulur vs

bizim avcı ile geçmiş dönemlerde süper ligde iyi oynadık dediğimiz rakipler böyledir, pres yapmazlar,kontra atak yapmazlar,avcı da bu uyutan futbolda 1-2 gol atarak 3 puanı hanesi yazdırır,bizde güzel oynadık deriz, alakası yok tabi

avcı rakipleri anlatırken geçiş hücumu yapıyorlar diyor, sende yapsana aga, ama yok, kendisi pep guardiola ve city ya, sete yerleşecek,50 defa yana pas yapacak, tempoyu düşürecek, arada da 1 gol bulacak,bulursa tabi
avzi gibi dahi bir hocaya kontra atak yapmak hızlı hücum yapmak yakışmaz, eğer erken final pası atarsak top rakibe geçer ve kontra atak yeriz diye düşünür

acan61
17.08.2024, 08:10
Fountas 2 sene rapidde oynamış bu onu da bilmiyordur. Sahi nerede bu arkadaş?

Furkan
17.08.2024, 10:11
Hala mı duruyor bu adam ? Sezonun kaybedildiği kesinleşmeden kurtulamayacak mıyız ?Bu ülkede kimse yapıştığı koltuktan kalkmak istemiyor…

yorumsuz6117
17.08.2024, 14:18
60 milyon TL'yi bırakır mı, başka iş bulabilme şansı da yok artık, kim bu futbol yoksuluna iş verir bir daha..

Uğur Ö.
17.08.2024, 14:52
60 milyon TL'yi bırakır mı, başka iş bulabilme şansı da yok artık, kim bu futbol yoksuluna iş verir bir daha..
Bir daha Trabzonsporda görev almayacak maddesine imza atsın 100 milyon TL bile verebiliriz, yine kara geçeriz.

samatyaboy
17.08.2024, 15:32
https://x.com/devs_node/status/1824352356219130173

Royal Heart
17.08.2024, 15:35
Taraftarın etkisizliğinden buluyorlar bu cesareti, krediyi. Öyle berbat bir durum ki Konferans elemesi belirleyici olacak olsa (Halâ böyle bir kriterin konuşulabilmesi zaten başlı başına rezalet) :

Konferans Ligi'ne katılma başarısı gösterse (onun adına gerçekten büyük başarı olur) takımı bu sezon da ligden etmiş olacak.

Turu geçemese zaten Avrupa Avrupa diye diye uyutulan, liderden 30-40 puan fark yiyerek kapatılan sezonun başarı diye pazarlandığı kitle üzerinden devşirilen krediyle Avrupa'dan yine tamamen kopmuş olacak, sezona bir kez daha bir kulvar daha eksik girecek, henüz sezon başlamadan Avrupa hedefinden tamamiyle olmuş olacaksın.

Ne de olsa 2 transferle kendini kaybeden azımsanmayacak bir kitle var, önemli değil(!)

Halâ şu adamın takımın başında olması i na nıl maz bir başarıdır kendisi ve onu orada tutmak isteyenler adına.

Turgay Atalay
17.08.2024, 15:39
Canim hocam, nasılsın iyi misin, havalar sicak, antrenmani falan bosver, güneşe cok cikma, çarpmasın. İzin yapin, hersey futbol mu

Tarjeta Amarill
17.08.2024, 17:40
Trabzonspor taraftarı eşsizdir. Başka kulüplerin taraftarlarına benzemez, çok büyüktür. Hatta en büyüktür. Burası dünyanın bir numaralı futbol şehri. Taraftarla ters düştün, artık burada barınmanın imkanı ihtimali yok. Aklınca arkandaki torpile güvenip ayak diriyorsun ama yakın zamanda kovulacaksın buradan. Tribünlerden gittikçe artarak yükselecek olan istifa seslerine dayanamazsın. Kaçışın yok.

acan61
17.08.2024, 17:47
Daha önce bu kadar taraftarı karşısına alıp dönüş yapabilen olmadı. Yine olmayacak. Şimdi gitse yeni tdnin 1 aylık hazırlanma süreci olacak.

GencTurk6161
17.08.2024, 17:52
Çapsız başkan erto ile Beraber defolup gideceksiniz.

Belkide sayenizde bu miskin, uyuşuk ve beyni emcüklenmiş taraftar küllerinden yeniden doğacak...
O günler yakın!

Doğukan Uçan
17.08.2024, 17:54
Göreve geleli 4 sene oldu takıma verdiği zararın haddi hesabı yok. trabzon'da yaşayanları galatasaraylı, fenerbahçeli, beşiktaşlı yaptı. pek çok insan istanbul takımı tutmaya başladı. kimse maça gelmiyor. sayısız transfer yaptırıp kulübü borca soktu. tüm bunlara rağmen edebiyat yapıyor. kazandığı 3 kupada %5 katkısı yoktur. futbolcuların başarısını kendi başarısı olarak gösterip video çekiyor, youtube kanalı açıyor. komedi herif ya.

x_man
17.08.2024, 18:03
Ne arsız çıktın utanma da yok rezil herif.

Royal Heart
17.08.2024, 18:06
Elbet bir gün gidecek, mesele gidip gitmemesi değil ki mesele bir sezon daha zayi olmadan gitmesi. Onun için de derhal gitmesi gerekiyordu, an itibariyle önümüzdeki sezon için yine geç kalınıyor. Avrupa Ligi zaten gitti.

Bir açıklama yapma gereği bile duymuyorlar, birkaç transfer yapsınlar, yine yeni takım, süre şu bu diye haftaları yediler mi zaten ya Konferans Ligini ya da -tur geçilirse- yeni kredi kazandığı düşüncesiyle ligi kafadan yine silmiş olacaksın.

Futbolculardaki düşüşler, transferdeki zarar bilançoları vs. artık onlara girmiyorum bile. Herhalde artık herkes anladı nasıl futbolcu öğüten bir futbol anlayışı ve mentalitesinin olduğunu.

Taraftar tepkisi saman alevi gibi birden yanıp transferlerle cılızlaşırsa şimdiden 1 sezon için daha geçmiş olsun deriz.

Taraftara 'rağmen' iş olmaz çünkü, bu etkisiz tavır değişmeli. Saygı sınırlarını aşmadan gerekli tutum gösterilmeli eğer en az bir sezon daha kaybedilmek göze alınmıyorsa. Durumun farkındalar ve transferlerle tepkileri yumuşatıyorlar.

albatros
17.08.2024, 18:17
Çıkan haberler doğruysa

Enis Destan, Poyraz, Orsic, Mendy gibi oyunculari göndermek isteyip
Trezege, Bardi vs. gibi vasat oyuncuları takımda tutmak istiyorsa
Açık açık "verin tazminatımı gideyim" hamleleri yapıyor.
Vites arttırdı yani.
Sonraki aşamada Ertuğrul Doğan'ın foterine oturup "kovir misin ağam" diyecek heralde.

Gökhan Balcı
17.08.2024, 19:59
Ne yazık ki tazminat için adeta sabote edercesine futbol oynattığını yahut garip söylemlerde bulunduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı fabrikada çalışan ve tazminat için kendini kovdurma gayretinde olan biri gibi görebilirdim kendisini. Yani benim nazarımda bu ihtimal son derece insani ve anlaşılır olurdu.

Abdullah avcı yı çekilmez yapan şey gerçekten yaptığı saçmalıklara inanıyor olması. Bu sebeple becerileri ne olursa olsun gelen her oyuncuya aynı şeyi dayatmaya çalışıyor. Oyuncular el mahkum bu saçmalığa boyun eğiyorlar. O yüzden de gelen her futbolcu ama istisnasız her futbolcu taraftarın "çöp futbolcu" kategorisine dahil oluyor. Bu gerçekçi baktığında imkansız görünen bir şey olsa da asıl sıkıntı bunun insani olmayan tarafı. Kendisine engel olacağını düşündüğü herkesi tek kalemde siliyor. Onlarca futbolcu almasına rağmen tek bir tanesinden bile verim alamıyor. Hiçbir oyuncuya değer katamıyor. Kulübün kendisine en ufak katkıda bulunmak gibi bir niyeti olmayan biri. Her şeyden öte utanması olmayan yalan söylemekten çekinmeyen, kendi başarısızlığını örtmek işin kendi oyuncularını milletin önüne atmaktan çekinmeyen birisi. Bu yüzden hocalığından önce insani olarak nefret ediyorum kendisinden.

Biz kendisini hiç tanımamış insanlar olarak gerçekten çok şanslıyız. Zira piyasada kim varsa bunun o zehirli dilinden etkilenmiş durumda. Gerçek yüzünü görenler bi gariban taraftar bi de sahada zulüm gören futbolcular. Umarım tez zamanda kendisinden bir daha karşılaşmamak üzere kurtuluruz.

Sefa Murat Dokuz
18.08.2024, 00:33
Ne yazık ki tazminat için adeta sabote edercesine futbol oynattığını yahut garip söylemlerde bulunduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı fabrikada çalışan ve tazminat için kendini kovdurma gayretinde olan biri gibi görebilirdim kendisini. Yani benim nazarımda bu ihtimal son derece insani ve anlaşılır olurdu.

Abdullah avcı yı çekilmez yapan şey gerçekten yaptığı saçmalıklara inanıyor olması. Bu sebeple becerileri ne olursa olsun gelen her oyuncuya aynı şeyi dayatmaya çalışıyor. Oyuncular el mahkum bu saçmalığa boyun eğiyorlar. O yüzden de gelen her futbolcu ama istisnasız her futbolcu taraftarın "çöp futbolcu" kategorisine dahil oluyor. Bu gerçekçi baktığında imkansız görünen bir şey olsa da asıl sıkıntı bunun insani olmayan tarafı. Kendisine engel olacağını düşündüğü herkesi tek kalemde siliyor. Onlarca futbolcu almasına rağmen tek bir tanesinden bile verim alamıyor. Hiçbir oyuncuya değer katamıyor. Kulübün kendisine en ufak katkıda bulunmak gibi bir niyeti olmayan biri. Her şeyden öte utanması olmayan yalan söylemekten çekinmeyen, kendi başarısızlığını örtmek işin kendi oyuncularını milletin önüne atmaktan çekinmeyen birisi. Bu yüzden hocalığından önce insani olarak nefret ediyorum kendisinden.

Biz kendisini hiç tanımamış insanlar olarak gerçekten çok şanslıyız. Zira piyasada kim varsa bunun o zehirli dilinden etkilenmiş durumda. Gerçek yüzünü görenler bi gariban taraftar bi de sahada zulüm gören futbolcular. Umarım tez zamanda kendisinden bir daha karşılaşmamak üzere kurtuluruz.

Allah kimseyi iş hayatında, kariyerinde Abdullah Avcı gibi yöneticilere denk getirmesin.

Gökhan Balcı
18.08.2024, 09:29
Allah kimseyi iş hayatında, kariyerinde Abdullah Avcı gibi yöneticilere denk getirmesin.

Aman Allah korusun

zaqua
18.08.2024, 23:43
Mendy son maçta hücuma çıktığı için istenmeyenler listesinde sanırım.

Kusura bakma ama senin bu kulübe verdiğin zararı kimse veremezdi. Ama yine söylüyorum, sen maaşlı elemansın, esas suçlu seni ulu bir seviyede gören başkanda.

DeAgLeMaNyAq
19.08.2024, 05:44
Erdal Hoş gibi naif bir adama sosyal medyada Avcı'nın adamı diye yoğun eleştiriler yapılıyordu meğerse Avcı onu bile engellemiş. Söyleyecek söz kalmadı...

yorumsuz6117
19.08.2024, 10:20
Erdal Hoş gibi naif bir adama sosyal medyada Avcı'nın adamı diye yoğun eleştiriler yapılıyordu meğerse Avcı onu bile engellemiş. Söyleyecek söz kalmadı...

Avcı karakterini ortaya koydu, tazminatsız gitmeyeceği kesinleşti, 5 maç üst üste kaybetse de istifa etmeyecek, bu adamı 2. Kez getirmek zaten yüzyılın hatasıydı, gitti 2 milyon euro daha, geçmiş olsun..

Uğur Ö.
19.08.2024, 11:55
Avcı karakterini ortaya koydu, tazminatsız gitmeyeceği kesinleşti, 5 maç üst üste kaybetse de istifa etmeyecek, bu adamı 2. Kez getirmek zaten yüzyılın hatasıydı, gitti 2 milyon euro daha, geçmiş olsun..

Buna vereceğimiz 2 milyon, yaptığı diğer zararların yanında o kadar komik rakamki, para içinde kaldığını düşünmüyorum tamamen ego yüzünden kalıyor, 2.ye istifa edip giderse bu demektir ki bu işten bir bok anlamıyorum benim teknik direktörlüğüm beş para etmez demek.

[KAPLAN]
19.08.2024, 12:29
Istifa ettiğinde de sezonun kalan parasını alacak şekilde anlaşılmıştı. Yani istifa etse de kovsak da bu adam bir şekilde bu sezonun parasını almadan zaten gitmeyecek. Bu sefer diğer seneyi de isteyebilir gibi duruyor.

Abdullah Avcı'nın tek olumlu tarafı uzun yıllar hangi kadroyla olursak olalım artık Trabzonspor tarafı bundan daha kötü bir futbol izlemeyecek.

Enaldo61
19.08.2024, 12:41
Hocam olmuyor kötü ayrılmayalım nolur.

Harun-61
19.08.2024, 13:53
Geçde olsa Trabzonsporun ulusal medya da ki sesi Erdol hoş dün akşam sağlam giydirmiş Hocaya.

doc holliday
19.08.2024, 16:28
Hala Trabzonsporun hocasımı bu ya şaka gibi .3 resmi maçı üstüste gol atmadan tamamladık hala masal anlatıyor adam…

Royal Heart
19.08.2024, 18:05
Açıkçası meselenin hiç de tazminatıyla vs. ilgili olduğunu zannetmiyorum. Matematik basit, bugün haberini de yapmışlar, döneminde kaç futbolcu ne kadara transfer edilmiş, kaç futbolcu nasıl, ne kadara, nereye transfer olmuş meraklısı iki tıkla bulabilir.

Her sezon 10 transfer yapacağına 1 transfer, haydi 2 transfer eksik yapsan hesap dengelenir. Kaldı ki kadronun potansiyelini ortaya çıkaran bir t.d. ile futbolcuların transfer piyasası hareketlenir, doğru ve akıllı bir planla kâr dahi yapılabilir, olması gereken de o.

İstikrar, süre, tazminat vs... Bunların hiçbiri kalması için tutarlı argümanlar değil. Geçelim bunları.

Tabi bu istifa etmesi gerekliliğini ortadan kaldırmıyor ancak 2. defa getirilmesi büyük yanlıştı, şimdi istifasını alabiliyorlarsa alsınlar bakalım. Bir de şaka gibi halâ taraftardan destek bekliyoruz açıklaması yapılıyor, şaka da denemez buna artık başka bir şey de işte neyse...

Yani aslında soru şu olmalı yönetimin böyle bir niyeti var mı, varsa gücü var mı, yoksa niye yok. Belki bunun cevabını tahmin etsek de hiç öğrenmeyeceğiz ama bilinen bir gerçek var hiçbir büyük camiayı yönetenler taraftarın ısrarlı ve kararlı talebine kayıtsız kalamaz.

Gökhan Balcı
19.08.2024, 18:13
İlginçtir gitmesi için gerekçe olarak yüzlerce şey sayılırken kalması için mantıklı tek gerekçe bulan, eden, söyleyen yok. Buna rağmen ısrarla kalmasını söyleyen bir grup var. Fikir ayrılığından öte inada bindirilmiş artık iş.

Doğukan Uçan
19.08.2024, 18:18
https://twitter.com/sadioftrb/status/1825523307988279551

https://twitter.com/sadioftrb/status/1825530199913406475

https://twitter.com/sadioftrb/status/1825530711165616380

https://twitter.com/sadioftrb/status/1825545652949967008

https://twitter.com/sadioftrb/status/1825558584920261045

no NAME
19.08.2024, 22:26
22420 çoktan lazımdı

zaqua
19.08.2024, 22:45
Geçde olsa Trabzonsporun ulusal medya da ki sesi Erdol hoş dün akşam sağlam giydirmiş Hocaya.

engellemiş Erdal beyi teknik direktör. Bu kadar işte eleştiriye tahammül.

yorumsuz6117
19.08.2024, 23:07
Erdal Hoş'u bile engelleyen adamın ruh halini düşünün, elinden gelse tazminatının 10 katını almaya kalkar..

jpositve
20.08.2024, 08:14
https://twitter.com/Oguzzz_17/status/1825277453855850560

zaqua
20.08.2024, 08:17
https://twitter.com/Oguzzz_17/status/1825277453855850560
İnanırım, zira yönetim Avcı’nın emrindeki elemanlar gibi davranıyor. Hepsi bir daha gelmemek üzere gitmeli yoksa karanlık günler bizi bekler.

no NAME
20.08.2024, 19:00
Bir devletin askeri erkânı, seçkin askerlerden oluşturduğu ordusunun komutanlığına bir komutan getirse, bu komutan girdiği tüm savaşları kötü taktikleri ve beceriksizlikleriyle kaybetse, buna rağmen her şeyi, tüm yenilikleri o komutanın söylemlerrine göre yapsa suç ordunun mu komutanın mıdır.

pReN@_61
20.08.2024, 19:09
https://twitter.com/trabzzonsspor61/status/1825587978749505833şöyle bir bilgi mevcut

Gökhan Balcı
20.08.2024, 19:25
https://twitter.com/trabzzonsspor61/status/1825587978749505833şöyle bir bilgi mevcut

Meali: Scout transferi gibi boş işlerle uğraştırmayın beni. Bana 11 tane menuier bulun.

pReN@_61
20.08.2024, 19:27
hunter hoca bazen iş işten hepten geçmeden istifa etmek gerekir;
https://twitter.com/HkaLemdarTS/status/1825114384466682147

Jackdaniels
21.08.2024, 01:33
Bu iş hiç iyiye gitmiyor , Şehir de büyük bir kaos söz konusu. Bu adam ateşle oynuyor resmen başına bir iş gelecek biraz daha inat ederse.

pReN@_61
21.08.2024, 03:30
https://twitter.com/sultanakbas_61/status/1825902136510566763

Ozan Yılmaz
21.08.2024, 09:51
Savic
Visca
Waka

Daha sezon başında çalışmadan doğru düzgün oynamadan sakatlık ile sezonu açtılar

Senin kurduğun kadroya....

Emekli derneği kur oranın başına geç hocalık kariyerini sonlandır

Harun-61
21.08.2024, 10:19
Utanmalısın !!

https://x.com/ViraSportsPlus/status/1825934143911502185

.

makbernatsu
21.08.2024, 10:29
DEFOL..Kaç paraysa tazminatın 2 katını verelim defol git...Yoksa daha fazla zarara sokacaksın bu kulübü..

[KAPLAN]
21.08.2024, 13:27
Sıra konferans kupasından elenmek.

Bu sıra zarfında da elimizdeki değerleri yok pahasına göndertebilir.

Bu adam, bakın Trabzonspor benden sonra uzun yıllar toparlayamadı diyebilmek adına, verebileceği en büyük tahribatı verip gitmek için ant içmiş bile olabilir.

Egosu zirve yapmış, çok tehlikeli bir adamla karşı karşıyayız.

Bir daha adını bile anmak zorunda kalmayacak şekilde bir an önce kurtulmalıyız.

Tarjeta Amarill
21.08.2024, 13:43
;1921877099']Sıra konferans kupasından elenmek.

Bu sırada zarfında da elimizdeki değerleri yok pahasına göndertebilir.

Bu adam, bakın Trabzonspor benden sonra uzun yıllar toparlayamadı diyebilmek adına, verebileceği en büyük tahribatı verip gitmek için ant içmiş bile olabilir.

Egosu zirve yapmış, çok tehlikeli bir adamla karşı karşıyayız.

Bir daha adını bile anmak zorunda kalmayacak şekilde bir an önce kurtulmalıyız.

Bunu yapacağından zerre şüphem yok. Tam da böyle bir karakter.

Doğukan Uçan
21.08.2024, 13:43
yarın için bir beklentiniz olmasın ben diyeyim. ha olur da şansa kazanırsa geçmiş olsun ömrünü uzatır. turu falan geçersek gideceğini unutun.

samatyaboy
21.08.2024, 14:50
yarın için bir beklentiniz olmasın ben diyeyim. ha olur da şansa kazanırsa geçmiş olsun ömrünü uzatır. turu falan geçersek gideceğini unutun.

Bu kadar eksikle istesede geçemez , güzel güzel yenilir.

crixus_61
21.08.2024, 17:44
MAçtan sonra söyleyebilecek istatistik arıyordur deli gibi

yorumsuz6117
21.08.2024, 20:36
Senin kadar alçak bir adam görmedim..

yorumsuz6117
21.08.2024, 20:39
Trabzonspor Abdullah Avcı döneminde 45 transfer yaptı ve toplamda 50 milyon 734 bin 852 euro bonservis bedeli ödedi.

45 oyuncunun 15'inin sözleşmesi feshedildi ve 4 milyon 415 bin€ fesih bedeli ödendi

Avcı, kulübe 10 milyon€ kazandırırken kulübü 45 milyon 109 bin 852€ zarara soktu.

Bushido
21.08.2024, 22:53
Yapmayin yahu, adamin heryerde adamlari var sosyal medyalari takip eden dikkat edin size hakaret davasi acabilir. Bu isin sakasi tabi ki…
Bu herifin psikolojik sorunlari oldugunu, niyetinin kotu olmadigini hala anlamayan var.
Trabzon sehrinde bu herifi hala taparcasina seven insanlar var. Bu herif bu takimin yillarini aldi götürdü kovulsa dahi hesap vermeyecek ve milyonlar ile gidecek

Sefa Murat Dokuz
22.08.2024, 00:47
Bugün 22 Ağustos 2024, bu adam haketmediği halde Trabzonspor’un antrenörü ve Trabzonspor’u rezil etmeye devam ediyor.

Bushido
22.08.2024, 01:25
Bugün 22 Agustos 2024, bu adam kanserli yapi ne yapsam düzelmiyor dedigi Trabzonspor’un antrenörü ve Trabzonspor’u rezil etmeye devam ediyor.

Bushido
22.08.2024, 01:27
Türkiye saati ile 01:25, bu saatte bu adamin takimin basinda olmasini kendine dert eden, bu adamin niyetini sorgulayan, bu adamin aldirdigi vasifsiz futbolcularin Isvicre ucagi koltugunda yer isgal etmesini kendine dert eden Trabzonspor taraftari sadece ben degilimdir diye düsünüyorum…

Bud Spencer
22.08.2024, 11:08
Sadece bunun gitmesi yetmez, tarihimizin en basiretsiz yönetimide bununla gitmeli

pReN@_61
22.08.2024, 11:27
https://twitter.com/ViraSportsPlus/status/1826272836702597188

doc holliday
22.08.2024, 15:26
Anlattığı masallara kendi inanıyormu acaba

Bushido
22.08.2024, 15:29
Bu heriften tiksiniyorum

jairzinho
22.08.2024, 17:21
maalesef devre arasına kadar kovulmayacak

ligde 6. 7. sıralarda olursa kovulma ihtimali var , lakin bu kadro ile bu ligde istesende 6. 7. olamazsın

ilk 5 garanti olduğu içinde kovulması zor görünüyor

bu tarz kötü hocaları kovulmaktan kurtaran 2 şey var

1- süper ligin kötü teknik adamları nedeniyle anadolu takımlarının fark yaratamaması
2- bireysel kalite farkından dolayı alınan 3 puanlar neticesinde ligde 4. lük ve 5. liğin garanti olması

anadoluda rapid st gallen gibi benzer bütçeli takımlar var, lakin teknik adamları fark yaratamıyor,buda avzi nın işine yarayan bişey
visca ortalayp onaçu vuruyor ve 3 puanlar geliyor, yada duran toplardan gelen goller

iddia oranlarına bakarsak başakşehir ile 4. lük ve 5. lik yarışı yapıyoruz, 1 e 67 ,

üçüncü bjk nin oranı 5,75

bırak zirve yarışı yapmayı iddiaya göre üçüncü olmamız bile imkansız

avzi sezonu 4. bitirirse hedefimize ulaştık derse hiç şaşırmam, daha şimiden istanbul takımları ile maaş farkından bahsetmeye başladı, parayla yarışamıyoruz demeye getiriyor, ve el altından banada 60 milyon avro maaş bütçesi verin diyor, daha yarış başlamadan mazlum oldu, paraya karşı emeğin yarışmasıymış

bunlar şimdiden olası 4.lük ve 5. liğin mazareti olacak avzi için

MA291
22.08.2024, 17:46
Devre arasında gidişata göre yine transfer isterim dediya la. Batagov'uda yedeğe almışlar. Doldur yedek kulübesini sonra oyuncum yok diye bir 10 transfer daha istersin. Insan biraz utanır ya.

Bjk maçı son maçı olur. 1-2 puan ile ilk 3 maçtan çıkar, Avrupadan'da elenirse baskan'da kendini kurtarmak için üzerini çizecek.

lizarazu
22.08.2024, 18:19
Bu herif Kophenag'a elendiğimiz gece gonderilmeliydi o günden bu güne yüzümüz gülmedi.

Alper Beyazay
22.08.2024, 19:08
Bu kulübe bir daha gelmemek üzere gideceksin.

Alper Beyazay
22.08.2024, 19:09
https://x.com/obayana61/status/1826637955278274816

Bakın Fatih Tekke ile bu adam arasındaki farka bakın.

mmert
22.08.2024, 20:25
Rencide edilerek gönderilmesi lazım. Gitmeden de boydan bir kupa sapı hediye edin. Kullanır muhtelif zamanlarda

lizarazu
22.08.2024, 21:16
Çakal Enis ve Orsici ilk 11 e koymuş. Başarısız olurlarsa alın size diyecek basarirlarsa her maç için farklı varyasyonlarımız var diyecek

yorumsuz6117
22.08.2024, 21:27
Kötü niyetlisin, hatta organize kötülüksün..

no NAME
22.08.2024, 21:53
Enis ve Orsiç’in aynı anda bu takımın ilk 11de olması iyi niyet ürünü değil

jpositve
22.08.2024, 22:50
https://twitter.com/futbolarena/status/1825919078998884615

BrtnPnk
23.08.2024, 00:13
Uzun zamandır en iyi maçımızı oynadık ve bir kafa topu dışında çok net pozisyonumuz yok.

İstemediği oyuncuların bugünkü performansı bile kendisinin isteğine göre kadro kurulmaması gerektiğini gösteriyor (ki yaptığı onlarca rezil transfer bunu zaten gösteriyordu da millet anlamak itemiyor)

Değişiklikleri de rezaletti.
Tez zamanda kurtulmamız dileğiyle.

Edit: 7. dakikada karşı karşıya var, unuttum. 90 dakikada iki net pozisyon.

yorumsuz6117
23.08.2024, 00:25
Çöp.

Bushido
23.08.2024, 00:33
Rapid macinin kadrosuna almadigin bugun butun hucum aksiyonlarinda olan orsic 1 haftada mi hazir oldu ? Bunu bu herife soracak bir babagigit yok mu ?
Senden iliklerime kadar tiksiniyorum. Ve senin iyi niyetli olmadigini biliyorum.

Bushido
23.08.2024, 00:34
Trabzonspor bu herifin yönetiminde oynadigi son 4 resmi müsabakada gol atamadi.

Jackdaniels
23.08.2024, 00:36
Şehri terk et.

smart
23.08.2024, 01:43
Trabzonspor'un kendisinden önceki resmi şampiyonluklarını aşağılamıştır. Yabancı yasağına ve 2 puanlı sisteme bağlamıştır.
İstanbul'da 3 büyükleri tutan +60 yaş üstü eskinin futbol fanatiği insanlarıyla futbol sohbeti yapan insanlar bilirler ki onlar da Trabzonspor'un önceki şampiyonluklarını 2 puanlı sisteme ve o dönem İstanbul'da süre gelen kaotik anarşist olaylara bağlarlar. Bu ihtiyarlar genellikle Trabzonspor'dan asla haz etmezler. Sürekli aşağılarlar. Trabzonspor'a kafalarından rol biçerler. İşte Abdullah Avcı'da bence o insanlardan biri.

Arif Timurcioğlu
23.08.2024, 02:33
Oyuncuları yerinde oynat ve iyi oynayanları değiştirme bu ikisini yap yaslan arkana izle maçını.

Sefaenes
23.08.2024, 04:48
Acaba bugünku7 mactan yaptiklarindan pisman oldun mi uzandini orsic yaptiklarindan

[KAPLAN]
23.08.2024, 09:26
Kötü bir takıma karşı, biraz kıpırdandık ve yenilmedik diye fikrimiz değişmez.

Futbolcuların potansiyelinin yarısını bile kullanamıyoruz.

Bu takımın el freni Abdullah Avcı gitmeli.

Uğur Ö.
23.08.2024, 10:45
Rapid macinin kadrosuna almadigin bugun butun hucum aksiyonlarinda olan orsic 1 haftada mi hazir oldu ? Bunu bu herife soracak bir babagigit yok mu ?
Senden iliklerime kadar tiksiniyorum. Ve senin iyi niyetli olmadigini biliyorum.
Hakikaten iyi niyetli değil, şunun hesabını soracak başkan yok ki, adam keyfine egosuna göre iş yapıyor.

Harun-61
23.08.2024, 10:52
Korkaksın Abdullah Avcı.

Çağdaş Atan kaç maçtır 18 yaşında ki Hamza'yı stoper de oynatıyor sen
Poyraz'a 10 dakka şans vermiyorsun. Korkaksın!!!

Doğukan Uçan
23.08.2024, 11:09
https://twitter.com/ViraSportsPlus/status/1826758846611947941

:D:D:DWQ:DQ:DQW

Erhan Sezer
23.08.2024, 11:56
Eleştirilere kulak verdiğini görmek güzel, inşallah gerçekten anlamışsındır bizi hocam

yorumsuz6117
23.08.2024, 13:28

2 adet Rapid Wien maçında kaç tane pozisyona girdin ey Avcılık, boş konuşma istifa et..

Tarjeta Amarill
23.08.2024, 13:38

Koskoca Trabzonspor tam 4 maçtır, hem de mahalle takımlarına karşı gol atamamış, bizzat takımın teknik direktörünün utanacağı yerde gazeteci utana sıkıla soru soruyor. Bu adam bizim maaşlı çalışanımız değil mi? Nerede masaya yumruğunu vurup bunun hesabını soracak adam? Siyaseten arkası sağlam diye ödleri kopuyor alt tarafı bir teknik direktörden. Bjelica olsaydı çiğ çiğ yerlerdi.

Adam da 4 maçtır gol atamadığı için utanıp sıkılıp mahçup olacağı yerde, soruyu sorana efelenerek cevap veriyor. E soruyu kıvranarak sorarsan o da öyle cevap verir. Elinden gelse kalkıp herkese ikişer tokat atacak, "nasıl beğenmezsiniz benim gibi muhteşem bir adamı" diye.

yorumsuz6117
23.08.2024, 14:27
Koskoca Trabzonspor tam 4 maçtır, hem de mahalle takımlarına karşı gol atamamış, bizzat takımın teknik direktörünün utanacağı yerde gazeteci utana sıkıla soru soruyor. Bu adam bizim maaşlı çalışanımız değil mi? Nerede masaya yumruğunu vurup bunun hesabını soracak adam? Siyaseten arkası sağlam diye ödleri kopuyor alt tarafı bir teknik direktörden. Bjelica olsaydı çiğ çiğ yerlerdi.

Adam da 4 maçtır gol atamadığı için utanıp sıkılıp mahçup olacağı yerde, soruyu sorana efelenerek cevap veriyor. E soruyu kıvranarak sorarsan o da öyle cevap verir. Elinden gelse kalkıp herkese ikişer tokat atacak, "nasıl beğenmezsiniz benim gibi muhteşem bir adamı" diye.

Karakter bozuk olunca öyle oluyor..

Ozan Yılmaz
23.08.2024, 15:53
"bu seviyede 7-8 pozisyona girdik" diye başarı olarak saydı

anlattığı seviye konferans ligi gören de CL oynuyor sanacak

pReN@_61
23.08.2024, 16:01
https://twitter.com/tserdarsx/status/1826873071770214628

Tarjeta Amarill
23.08.2024, 16:12
"bu seviyede 7-8 pozisyona girdik" diye başarı olarak saydı

anlattığı seviye konferans ligi gören de CL oynuyor sanacak

Aslında konferans ligi seviyesi bile değil zira konferans liginde oynanmadı maç. Ön eleme maçıydı. Rakip St. Gallen de Avrupa kupalarında nadiren boy gösteren, boy gösterdiği zaman ise ön elemeyi geçemeyen bir takım. Ve bu takıma gol bile atamadı, pozisyona girdiği için teşekkür bekliyor.

İşin kötüsü taraftarı sıradanlığa o kadar alıştırdı ki dünkü maçta iyi oynadığımızı iddia edenler var aralarında. Hem de sayıları epey fazla.

Bushido
24.08.2024, 02:45
Yetersiz antrenör, kötü niyetli insan, kibirli kisilik.
Ve bu insan hala Trabzonspor gibi büyük bir klüpte antrenörlük yapiyor. Mac sonu sorulan sorulara basin toplantisinda verdigi cevaplari izleyin, demek istedigimi anlayacaksiniz.
Umuyorum ki tez zamanda kurtulacagiz

jairzinho
24.08.2024, 04:43
kadroyu kendisi kurdu

hazırlığı kendisi yaptı

bu saatten sonra kovulması hata olur

sezon biter, ligde ilk 2 de yer almaz, hesabı o zaman verir, (kovulur)

gönderilirken arkada soru işareti olmaması lazım, ''kalsaydı başarılı olurdu, sabredilmedi'' yorumlarını okumamak için, oyna devam diyorum

bu arada sözleşmesi zaten haziran 2025 te bitiyor

25-26
yeni sezon
yeni teknik direktör (tekke)
yeni proje

lizarazu
24.08.2024, 07:11
Bu adamın ST gallen maçı başlar başlamaz 90 dk istifaya çağrılması lazım Trabzonspor tarihinin en pahalı en geniş kadrosu verilecek adama sonra o mu başarılı olacak hayır futbolcular oynayacak. Tabi gelenler aradan 3-4 ay geçince uyuşuk futbola alışacak, kolay takımlara alınan galibiyetler bir de feneri yendin mi sezonu bitirmeyi garantiledi.

yorumsuz6117
24.08.2024, 12:02
Bu adamın ST gallen maçı başlar başlamaz 90 dk istifaya çağrılması lazım Trabzonspor tarihinin en pahalı en geniş kadrosu verilecek adama sonra o mu başarılı olacak hayır futbolcular oynayacak. Tabi gelenler aradan 3-4 ay geçince uyuşuk futbola alışacak, kolay takımlara alınan galibiyetler bir de feneri yendin mi sezonu bitirmeyi garantiledi.

Ertuğrul Doğan'ın satın aldığı çok fazla taraftar var, istifa seslerini bastırırlar..

pReN@_61
24.08.2024, 12:43
hunter 10 no da geldi hadi yine iyisin:rolleyes:

Bushido
24.08.2024, 23:25
Hakikaten iyi niyetli değil, şunun hesabını soracak başkan yok ki, adam keyfine egosuna göre iş yapıyor.

Bu adam kötü antrenör, vasat takim sorumlusu bunlar konu degil. Bu insan iyi niyetli degil buna mac sonu basin toplantisini izledikten sonra kesin emin olunabilir. Tehlike sanilanin aksine daha büyük. Herseyi ben biliyorum havalarinda ve fazlasiyla kibirli bir insan. Takim son 4 resmi müsabakada gol atamamis diyen gazeteciye ayar verecek kadar kibirli…
Kurtulmak kolay olmayacak

Doğukan Uçan
25.08.2024, 09:30
https://twitter.com/Kuzeyekspres61/status/1827314914681028669

cham'ı abdullah avcı ikna etmiş. :D:D:DWQ: DWQ:DQ:DQWD

yorumsuz6117
25.08.2024, 20:20
Bu takım 2 gündür neyin tatilini yapıyor, tatili hakedecek ne yaptınız??

GencTurk6161
25.08.2024, 20:37
Tatil yapmak için ligi iptal etmişler...
Bari maç oynayıp kondisyon yapsaydık

Jackdaniels
25.08.2024, 20:40
Bu hala Linç edilmedi mi ? Trabzon halkı ne yapıyor ?

lizarazu
25.08.2024, 21:18
Kayserispor maçı niye ertelendi adam da nasıl bir şans var. Belki kovulacakti

yorumsuz6117
26.08.2024, 01:42
Maç ertelendi diye tatil veriyor, amacı kendi tatili aslında..

murmut
26.08.2024, 10:13
Maç ertelendi diye tatil veriyor, amacı kendi tatili aslında..
Bir an Ersun Yanal ve teknesinde ki tatilleri aklima geldi.

yorumsuz6117
26.08.2024, 10:31
Bir an Ersun Yanal ve teknesinde ki tatilleri aklima geldi.

Çuvalla para alıyor, takımın antrenman yapması gereken günlerde tatile çıkıyor, memurlar bu kadar tatil yapmıyor..

Alper Beyazay
26.08.2024, 11:31
Ulan maç ertelendi herif tatil veriyor ekstradan maça takımı hazırlayacağına kondisyon yükleyeceğine taktik çalışacağına. Senin gibi teknik direktörün ben.... Nasıl bi şeye bulaştık biz ya doğru hareketi yok herifin.

omondoles
26.08.2024, 11:51
Merak ettiğim bir konu var. Diğer takımlar bizim kadar tatil yapıyor mu? Cevap hayır ise kimse hocaya neden bunu sormuyor?

yorumsuz6117
26.08.2024, 11:57
Merak ettiğim bir konu var. Diğer takımlar bizim kadar tatil yapıyor mu? Cevap hayır ise kimse hocaya neden bunu sormuyor?

Yönetim yönetim değil başkan başkan değil çünkü, seçilmiş piyonlar hepsi..

Harun-61
26.08.2024, 13:11
St. Gallen gibi vasat takıma elenirsen Basın toplantısına bile çıkmadan istifanı duyur !!!

axelman
26.08.2024, 19:36
Atanamayan Ersun Yanal. Seninde sonun Amedspor olacak layığını bulacaksın

jpositve
26.08.2024, 19:58
Sey vardi 2. Ersun doneminde Ibrahim hacisomanoglu baskanken adam cogu antremana cikmiyordu yardimcisi cikiyordu antremanlara takimin basinda. Bu avci onu da gecti zirp pirp izin yapiyor. Neyse adam bosuna demedi teknik fizigi yener diye. Kondisyon yukleyecegi yerde tatil yapan adamdan nasil laf soylemesi beklenir ki.

Armağan Dere
27.08.2024, 00:53
az kaldı muhtemel
bjk hezimetiyle Trabzon'dan yuhlanarak gönderilir

yorumsuz6117
27.08.2024, 10:34
Erto ile kulübün anasını .......ler, kulübü ipotek ettiler resmen..

pReN@_61
27.08.2024, 10:44
yine mi tatildeyiz avzi hozam:)

Gökhan Balcı
27.08.2024, 10:45
Organize Kötülüğün sac ayağı. El birliğiyle Trabzonspor'u başakşehire çevirdiler ve hala savunanlarını görüyoruz. Kendisi kadar kolay yalan söyleyebilen ve yüzü hiç kızarmayan biriyle kolay kolay karşılaşamazsınız. Kendisinin Trabzonspor'dan gittikten sonra en fazla yayıncı kurulaşa gideceğini söylüyor arkadaşlar genelde ama ben gideceği yerin doğrudan meclis olacağını düşünüyorum. Tam bu dönemin profili çünkü. Spor bakanı Abdullah bin Yanpas. Kendisini görmekten öyle kolay kurtulamayabiliriz. En kötü ihtimalle de düz milletvekili olur. Hiçbir naneye yaramayan altı yüz kişiden biri olup cukkalamaya devam eder.

Doğukan Uçan
27.08.2024, 10:55
usta boş mukavele getirin imza atacam usta.

ahahahahahahahahah.

Harun-61
27.08.2024, 11:24
Danışmanlık için 5 milyon TL nedir, bu soygun bu vurgun!!!!

yorumsuz6117
27.08.2024, 13:01
Kötü insan, organizatör kötülük..

Harun-61
27.08.2024, 13:06
Kötü insan, organizatör kötülük..

Maxi Gomez'in Trabzonspor'a maliyeti.

Bonservis : 3 Milyon Euro
Yıllık ücret ; 1 Milyon 750 Bin Euro
İmaj ücreti : 1 Milyon 250 Bin Euro
Performans bedeli : 150 Bin Euro
Menajerlik bedeli : 1.2 Milyon Euro
Fesih Bedeli : 700 Bin Euro

8 Milyon Euro. Yaklaşık olarak 305 Milyon TL.
!!!

Mehmet Fatih Yavuz
27.08.2024, 13:26
Hayırlı işler boş sözleşmeli kahraman Hocam...
5 milyon danışmanlık bedeli demek!!!
Hmmmm...

Ne güzel lan!
Vallahi.

Malımız demiz yemeyen domuz misali...
Oh oh oh....

Alper Beyazay
27.08.2024, 14:10
Boş kağıdı imzaladı yaa aynennnn.. Başkanınla birlikte gideceksin. Umarım.

Sefaenes
27.08.2024, 16:40
Bunu yaptigi zarar kimse vermedi Doganla beraber Trabzonspor bitirmek icin elinden geleni yapiyor bunu kovmak icin ne bekleniyor

yorumsuz6117
28.08.2024, 00:35
Avrupa defterini kapatırsak Trabzon'dan s..... git..

Alper Beyazay
28.08.2024, 09:47
Avrupa defterini kapatırsak Trabzon'dan s..... git..

Kapatmazsak da aynısı olmalı. :)

yorumsuz6117
28.08.2024, 11:59
Adam taraftar grubunun yerini değiştirebiliyor istifa seslerini duymamak için, öyle bir siyasete batmış ki bu kulüp..

Jackdaniels
28.08.2024, 16:39
Yarın ki sonuçtan bağımsız çoktan gönderilmesi gerekirdi. Yarın yine gönderilmesi gerekiyor.

E. Okan Bülbül
28.08.2024, 17:35
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240828/a9ae3c94dba9306c73856063f9aaeb2c.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240828/70d50ef80dc231aba09c3b2ceabbaf6e.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240828/92d54abdbf28dafbc807b0f6e921bd70.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240828/cdc2f6c5f2228cc66a19f49c34ad243f.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240828/0d88a63b3aa5794c90e6bb0be6e442d2.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240828/f219d85c6f164cb289899e1fb9179e97.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240828/3d5c28a3db55b1b0036f0f806a4cc0ab.jpg

yorumsuz6117
28.08.2024, 18:34
Basın toplantısında pahalı kadro kuruldu diyen muhabire neye göre pahalı kadro diye cevap vermiş, 30 milyonluk Rapid seni madara etti sen ne konuşuyorsun hala çakma teknik direktör..

must61
28.08.2024, 23:57
Bu adam sonradan başarısızlık ile birlikte aşırı itici ve karaktersiz bir insan haline mi geldi yoksa zaten böyleydi de sportif başarı yüzünden fark etmiyor muyduk?

Her hafta saha sonuclarindan ve oyundan bağımsız muhakkak sinir uçlarına dokunan garabet bir açıklaması oluyor. Bu kadar da ayarsız biri değildi heralde. Şirazesi iyice kaydı son zamanlarda. Oynattığı futbolu geçtim demeçleriyle Beşiktaş taraftarı kıvamına getirdi bizi de kendisinden nefret noktasında.

makbernatsu
29.08.2024, 10:17
Kafasında 4-4-2 varmış peh...Sen önce santrafor al...Aldın da kaldı çift santraforu...

lizarazu
29.08.2024, 13:12
O soruyu soran muhabir gibi cesur 5-6 kişi olsa çoktan gitmişti. Unali göndermek için herşeyi deneyen Tuncay Lakot yalakalık yapıyor.

lizarazu
29.08.2024, 20:24
İnsanları hasta ettin bu ruhsuz futbolla

nchls
29.08.2024, 20:37
Son maçın olur inşallah

Ozan Yılmaz
29.08.2024, 20:52
Şu adama istifa diye bağıracak 100 kişi çıkmıyor mu o koca statta yazıklar olsun!

BrtnPnk
29.08.2024, 20:55
Sağolsun, takımı hafta boyu yatırdığı için, geçen hafta insan azmanı gibi olan Mendy bu hafta yerlerde yuvarlanıp duruyor. Bıktım artık bu adamdan. Davalık olmadan kendimi ifade etmem zor olduğu için burada bırakıyorum.

nchls
29.08.2024, 21:00
Hadi bir güzellik yap. İstifa et yarın çifte bayram olsun

yorumsuz6117
29.08.2024, 21:03
Dava açmasın diye susuyorum bende, yoksa.....................

GencTurk6161
29.08.2024, 21:59
Takımı rahat bırak ruh hastası

Furkan
29.08.2024, 22:38
Defollll defolll defolll

Uğur Ö.
29.08.2024, 22:50
Siktir git utanmaz herif

acan61
29.08.2024, 22:51
Allah belanı versin senin takıntılı peach

nchls
29.08.2024, 22:53
Rezilsin. Avrupa düşmanısın. Ülke puanı düşmanısın. Futbola düşmansın. Seni şu saaten sonra takımda tutana da yazıklar olsun sen istifa etmezsen

Oğuz ZEYTİN
29.08.2024, 22:54
Yapamıyorsan bay bay değil defol git!

omondoles
Rencide edilerek gönderilmeli.

Uğur Ö.
Bu adam kendi isteği ile gitmiyorsa bunu gönderecek bir grup yok mu Trabzonda, istese bu kadar zarar veremez virüsten beter biri

jpositve
29.08.2024, 22:55
Ilk mactan sonra rovansa hazirlanmak yerine gitti takima 2 gun izin verdi. Hocamizin hedefi buyuk bu hafta ligde Eyupsporu yenecek.

murmut
29.08.2024, 22:55
Avrupa liginden elensek birsey olmaz degilmi? Avrupaya devam ediyoruz degilmi? Simdi siktir olup git dicem, kene gibi yapistin gitmiyorsun ki.

BatuhanB
29.08.2024, 22:56
Trabzonspor tarihinin gördüğü en şuursuz, egoist ve züppe hocadır.

Dalgalanmaların batsın senin, lanet herif.

Bushido
Sayfanin basinda beri bu niyeti bozuk kisi icin yazdiklarima bakin. Bazilariniz da bana sövdünüz bu herifin pesinden gidip. Alin sevinin, adam Trabzonspor tarihini sikip atti. Hala daha devam edecektir. Bu klüp bastan sona siyasete bulasmis ve les haldedir. Türkiyede olmadigim icin sükrettigim zamanlardan biri !

[KAPLAN]
Adama hakaret etmek istiyorum.

Aklıma gelen tüm hakaretler hafif kalıyor edemiyorum.

Git artık. Futbolun Fsini Trabzonspor’un Tsini bir daha ağzına alma

DeAgLeMaNyAq
Bu takımın düzeleceğine gerçekten inanıyorsa kendini kandırıyor...

Ufuk
Yapamıyorsun, bay bay.

İSTİFA!

acan61
29.08.2024, 22:58
Ahmak!

zaqua
29.08.2024, 23:01
i s t i f a !!!

Emrah KabuL
29.08.2024, 23:01
şu takıma karşı kendi evinde turu penaltılara bırakıp eleniyorsak yarını beklemeden istifa et.

Arda'
29.08.2024, 23:06
Seni bu kulüpten ağlata ağlata göndereceğiz çapsız herif

CaptanBarbosa
29.08.2024, 23:06
İSTİFA ET ULAN ÇAPSIZ KORKAK HERİF DEFOOOLLL ARTIK DEFOLLL

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mert Acar
29.08.2024, 23:11
Çapsız,korkak herif.
İğreniyorum senden.
Rezil.

GencTurk6161
29.08.2024, 23:11
Trabzon da yaşayıpta şu herifi uçağa koyup paketlemeyen taraftara da yazıklar olsun.

kaçarava
29.08.2024, 23:14
Başına gelen her kötülüğü hak ediyorsun. Ligin açık ara en kötü hocası. Artık bitmiş. Bu işler böyle olsaydı Mustafa Denizli baş antrenör olurdu. Zamanın dışında kaldın artık. Senin futbol tezlerinin anti tezi çoktan üretildi. Artım çözüm üretemiyorsun. Defol git.

acan61
29.08.2024, 23:16
Kaç para istiyorsan verin şuna 100m verin gönderin şenolu falan getirmeyin ama yaşlı bunamış insanlar ile olmaz tekkeyi alın. Veya önce siz s.olun gidin

smart
29.08.2024, 23:22
Biliyo musun aslında sen suçlu değilsin. Senin zaten kim olduğun belli, nasıl bir futbol oynattığın belli, geçmişte yaptıkların yapamadıkların belli, seni tanıyoruz hatta o kadar iyi tanıyoruz ki bir sonraki, iki sonraki hamlenin ne olacağını,ne diyeceğine kadar biliyoruz. Senin fanlarının da kudurma sebebi buydu. Seni bu kadar iyi tanıyor olmamızdı. Seni Beşiktaş maçından sonra hala bu takımda tutan, sana bu takımı baştan kurma fırsatı veren yönetim asıl suçlu olan.

Hasan61
29.08.2024, 23:25
Üzgünmüş beyefendi.

BatuhanB
https://twitter.com/sporx/status/1829253127167717811

Aaaaaa sahiden utanmıyor. Kibrin batsın be. Rezil herif. Utanmaz herif.

nchls
Ne demiş ne demiş 3 gün sonra lig maçı var oraya mı dönelim demiş. Püüü sana bu güveni verenlere bu utanmazligi saglayanlara suçun büyüğü sende değil ama sende az yüzsüz değilsin. Azcık gurur olsa istifa edersin ama nerde

lizarazu
29.08.2024, 23:27
Sahaya inip ağlata ağlata istifa ettirecektiniz

Oğuz ZEYTİN
29.08.2024, 23:31
"Çok da önemli bir taraftarım..." desem, iki saniye sonra durup "Ne saçmalıyorum" diye kendime sorarım. Çok şükür akıl sağlığım yerinde. Bunun gibi bunamadım.

Kaan Çetin
29.08.2024, 23:31
Zerre kadar onurun şerefin haysiyetin gururun var mi ulan senin

Yuzun kayış gibi olmuş, kizarir mi ulan utanmaz haysiyetsiz

no NAME
29.08.2024, 23:32
“Utanmak” Allah’ın sadece İNSANa verdiği en büyük erdemdir.

Kaan Çetin
29.08.2024, 23:33
Ah ulan bi yerde karsima ciksan da o kayışa dönmüş suratina tukursem adi herif

Seni o kulupte tutanlarin ben ta

Nazim Can
29.08.2024, 23:34
Ahlak ve etik olmasa Hayvandan farkımız kalmazdı, anladın mı şimdi ne demek istediğimi ?

Mert Oğuzlu61
29.08.2024, 23:37
https://twitter.com/sporx/status/1829253127167717811

Aaaaaa sahiden utanmıyor. Kibrin batsın be. Rezil herif. Utanmaz herif.

"Çok da önemli bir teknik direktörüm"

Avrupa da son 25 yılda en kötü antrenör kendisi, ben yazmıyorum başarısızlıkları ortada. Ligde de çok başarısız, kendisiyle ülkede herkes yana pas geri pas diye dalga geçiyor.

Önce rapid e şimdi gallen e elenip maç sonu ben önemli teknik adamım diyorsa tazminat istiyor ya da akli dengesi yerinde değil demektir. Bence tazminat istiyor ve buldu Erto gibi saf birini yolmak istiyor.

Bence gram uzulmemistir, amacı zaten bizi eletip sezon öncesi bitirmekti. Şimdi en tazminat alır gider hem de yeni gelecek antrenore toparlaması çok zor bir takım bırakır.

Amacı buydu, ilk Rapid maçından beri yazıyorum gerizekali olmayan anlar ama işte yönetenlerin kalitesizliği ortada.

Oğuz ZEYTİN
29.08.2024, 23:39
Eyüp'e yenilirsek yine yüklemsiz cümleler arasına serpiştirilmiş alakasız kavramlar sıralayacak:

"Üç gün önce, yüz yirmi dakika... Yüksek nem... Adrenalin... Diagonal paslar... Testesteron... Sonuçlanmayan final pasları..."

Ne anlatıyorsun birader!

lizarazu
29.08.2024, 23:45
Ulan İsmail Kartal gelsin yeterli bu ahlaksız gitsin

Oğuz ZEYTİN
29.08.2024, 23:47
Molde 2 beraberlik (Penaltılarda eledik)
Roma 2 mağlubiyet
Kopenhag 1 beraberlik 1 mağlubiyet
Ferencvaros 1 galibiyet 1 mağlubiyet
Monaco 1 galibiyet 1 mağlubiyet
Kızılyıldız 1 galibiyet 1 mağlubiyet
Basel 1 galibiyet 1 mağlubiyet
Ruzemberok 2 galibiyet
Rapid Wien 2 mağlubiyet
St Gallen 2 beraberlik (Penaltılarda elendik)

Barcelonaları, Liverpoolları, Lyonları yenen takımın tesellesi Ruzomberok.

Teşekkürler sayın çok önemli teknik direktör bey...

deepmavi
29.08.2024, 23:48
Ruh yok, maçı kazanma istediği yok, pres yapmak yok, duvar pası organizasyonu yapma yok, kanatlardan bindirme organizasyonu yok, futbolcularda koşma yok ve futbolcuların çoğu yalandan artis gibi koşuyor, takımda gol atma sorunu artık borozan gibi bağırıyor!!! Abdullah Hoca bu ne rezillik! Antremanda ne yapıyorsunuz!!

Böyle olmaz ve böyle gitmez, malesef yanlış yoldasın ve böyle başarı gelmez...

Sefaenes
29.08.2024, 23:53
Sana artik istifa demiyoruz defol git diyoruz seni destekliyenler le beraber. Takima antran yerine tatil yaptiran sözde td

Jackdaniels
29.08.2024, 23:59
Haysiyetsiz , şerefsiz , karaktersiz adam.

Ozan Yılmaz
30.08.2024, 00:16
Utanmıyor utanmaz

Turgay Atalay
30.08.2024, 00:18
Beşiktaş 5 maçta 19 gol atmis, sen 5 macta 1. Ulan azicik serefi haysiyeti olur bir insanin. İnsanlik namina sahip cikacagin hicbir degerin de mi kalmadi be adam. He iyi hocasin, dünya üzerinde senden iyisi yok, sen disinda herkes ve hersey suçlu. Ama yine de siktir git be adam

arda.61
30.08.2024, 00:18
Bu takım çok iyi, çok iddialı bir takım olcak diyosun ya ligde Sivasspor'u, Rize'yi yenmek için mi? Avrupa'da olamadıktan sonra ne önemi var adam aklımızla da dalga geçiyor.

hamdi_61
30.08.2024, 00:21
istifa yetmez. Alacaklarından da vazgeçsin. hatta elendiğimiz için yaptığımız zararı da karşılasın.

lizarazu
30.08.2024, 00:22
Ulan 2 sene üst üste şampiyon olan Okan Buruk tartışılıyor Fatih Terim kovulmaktan beter gitti. Samet Aybaba sözleşme imzaladığı gün taraftar baskısıyla sözleşmeyi iptal ettiler. Sen kimsin utanmaz herif. Ogün Abdullah aglayarak gönderildi. Rüştü taraftarından dayak yedi. Senol Güneş 4 defa gitti geldi. Sen kimsin sen

yorumsuz6117
30.08.2024, 00:33
Beşiktaş'ın döşeyeceği boruyu bekliyor, oraya kadar gitmeyecek, orda da istifa etmeyecek zaten, başkan vasıfsızı istediğinden değil de mecburiyetten kovucak artık, kendisi de Aralık'ta .... olup gider.

Uğur Ö.
30.08.2024, 00:43
Hayatımda bu kadar bir insandan nefret ettiğimi hatırlamıyorum kimse sevmiyor seni gitsene hala hafta sonu maç var diyor kafayı yemiş

Murathan
30.08.2024, 00:47
gerçekten ibretlik

doc holliday
30.08.2024, 00:53
Nefret objesi oldu

Bushido
30.08.2024, 01:00
Bu adami aglatarak kimse gönderemez. Stadyumda her mac öncesi mevcut baskana destek veriyorlar. Bazi taraftar gruplari tiksinc migde bulandiriyor.
Bu kisilik kötü niyet barindirmakla beraber arkasi siyasi olarak destekleniyor. Ve de bu takim dibine kadar siyasete bulasmis durumda. Trabzonspor icin ümit verici hicbir sey yok.
En can alici nokta ise bu herif Trabzonsporu kücülttü, tarihini lekeledi,lekeliyor. Ve hala orda olmaya devam edecek..

Sefer A.
30.08.2024, 01:18
bu zamana kadar 61 kere oyuna alabilecegi Poyraz Efe'yi oyuna hiç almayip bu maçta uzatmalarda kurtarici gibi almasi bile net bir ORGANIZE KÖTÜLÜK mkkk

Arda'
30.08.2024, 01:19
Yok arkadaş bu utanma duygusundan yoksun herife olan sinirimden kafayı yiyeceğim, olm ne güzel kurtulmuştuk senden, kendin dedin beceremiyorum ne yapsam olmuyor diye ne bok yemeye 9 ay sonra geri döndün.

Sensiz biz gayet iyiydik en azından kendi yağımızda kavrulmaya çalışıyorduk öyle veya böyle. Artık sen camiasız bi adamsın bunu kafana sok 2. gelişinden önce belki TS’li Apo olurdun ama o şansını kaybettin bundan sonra hepimiz nefretle anacağız seni, bizi uzun yıllar sonra şampiyon yapan adam olarak değil çünkü bunu sen istedin ve hakettin.

Bizden sonra da hiçbir takım seninle ilgilenmez çünkü insanlar senin ne kadar kötü bir TD olduğunun farkına vardı, kendini milli takıma atmaya çalıştın Montella geldi, fenere gitmek istedin taraftar kazan kaldırdı. Artık gidecek bir yerin de yok otur kendi haline ağla o kazandığın haram paraları yersin bol bol.

Son olarak bu herif defolup gidene kadar ne TS maçı izlerim ne takip ederim, beni bu kulüpten soğuttu kendisi ve dalkavukları.

Pshycologist41
30.08.2024, 01:29
"İkinci yarı ve uzatma bölümünde daha iyiydik. Takım her şeyi denedi. Pozisyonlar var, direkten dönenler var. Sonuçlandıramama gibi bir durum var. İki maçta da bu var. Bu oyun böyle. Çok üzgünüz. Oyuncular da çok üzgün. Bizim için Konferans Ligi önemli bir hedefti. Bu bize bir eşik atlatacaktı. Oyuncular da hakikaten çok üzgün. Futbolun içinde olan penaltılardan kaybettik. İki maçın tümüne bakınca turu hak etmiştik. Sayısız fırsat var. Bunlar yapamazsan bu oyun cezalandırıyor. Bugün bu defter kapandı.. 3 gün sonra bir maç daha var. Toparlanıp lige en iyi şekilde döneceğiz. Taraftarın duygularını anlıyorum. Çok da önemli bir teknik direktörüm. Yorum yapmak doğru olmaz. Bu takım çok iyi olacak, bu konuda iddialıyım. Üzgünüz. Rakibi tebrik ediyoruz.''

Allah belanı versin. Şu cümleyi kurabiliyorsan hala "Çok da önemli bir teknik direktörüm" seni de senin egonuda senden kaç tane varsa sülaleninde a...k...

exelans_25
30.08.2024, 01:37
Senden nefret ediyoruz bu kulupten defolup gittigin gun düğün bayramdir

Sefaenes
30.08.2024, 01:40
birde utanmadan özür diliyor ayni seyi 100 gere yapip hala özür diliyor özür dileme defol git. ya bunu hala destekliyenler var ya hepiniz defolun

samatyaboy
30.08.2024, 01:41
"İkinci yarı ve uzatma bölümünde daha iyiydik. Takım her şeyi denedi. Pozisyonlar var, direkten dönenler var. Sonuçlandıramama gibi bir durum var. İki maçta da bu var. Bu oyun böyle. Çok üzgünüz. Oyuncular da çok üzgün. Bizim için Konferans Ligi önemli bir hedefti. Bu bize bir eşik atlatacaktı. Oyuncular da hakikaten çok üzgün. Futbolun içinde olan penaltılardan kaybettik. İki maçın tümüne bakınca turu hak etmiştik. Sayısız fırsat var. Bunlar yapamazsan bu oyun cezalandırıyor. Bugün bu defter kapandı.. 3 gün sonra bir maç daha var. Toparlanıp lige en iyi şekilde döneceğiz. Taraftarın duygularını anlıyorum. Çok da önemli bir teknik direktörüm. Yorum yapmak doğru olmaz. Bu takım çok iyi olacak, bu konuda iddialıyım. Üzgünüz. Rakibi tebrik ediyoruz.''

Allah belanı versin. Şu cümleyi kurabiliyorsan hala "Çok da önemli bir teknik direktörüm" seni de senin egonuda senden kaç tane varsa sülaleninde a...k...

Şampiyon yaptı 2022'de.Konferans'a gitsek, ülke puanının da içine edecekti.

smart
30.08.2024, 01:49
https://twitter.com/mehmetsanz/status/1829284029280997624

jpositve
30.08.2024, 02:47
https://youtu.be/3npiAuWDNlwhttps://twitter.com/tserdarsx/status/1829216245817978887 https://twitter.com/HkaLemdarTS/status/1829214630972911871https://twitter.com/dikfutbol/status/1829255509540753742https://twitter.com/cemildozerrr/status/1829258390209737038 herseye ragmen istifa etmeyecek gibi bir izlenim veriyor.

Bushido
30.08.2024, 05:35
Bu adami aglatarak kimse gönderemez. Stadyumda her mac öncesi mevcut baskana destek veriyorlar. Bazi taraftar gruplari tiksinc migde bulandiriyor.
Bu kisilik kötü niyet barindirmakla beraber arkasi siyasi olarak destekleniyor. Ve de bu takim dibine kadar siyasete bulasmis durumda. Trabzonspor icin ümit verici hicbir sey yok.
En can alici nokta ise bu herif Trabzonsporu kücülttü, tarihini lekeledi,lekeliyor. Ve hala orda olmaya devam edecek..
Basin toplantisini izledim. Gecenin bu saatinde dediklerimi arttiriyorum. Bu herif klüp tarihine gelmis kara bir lekedir. Hicbir yere gitmeyecek.

agahozlu
30.08.2024, 06:51
Bu saatten sonra takımın başında durduğu her dakika için yönetim ağır sorumluluk altındadır.
Herkesle fesih yapma konusunda tecrübe sahibi olan yönetimden aynı hassasiyeti burada da göstermesini bekliyorum

doc holliday
30.08.2024, 07:01
Burdan daha aşağıda bir kupa organizasyonu olsa ordanda elenirdi…

Sefaenes
30.08.2024, 07:14
Bu kareltersiz yüzünden sosyal medya da iyi alay ediyorlar bunun kalmasini istiyen avcisporcular vede fb serefsizler var 2 farki yok ulan defolun gidin ya yeter da. Köy takimini yenemeyip ozur diliyen özür diliyen yaratik