PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 22.Hafta | Çaykur Rizespor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : [1] 2 3 4

Cem Balcı
22.01.2024, 00:29
https://i.hizliresim.com/rvdbd8a.jfif

Süper Lig 22.Hafta | Çaykur Rizespor - Trabzonspor | 25.01.2024 Perşembe Saat : 20:00

Buraya odaklanalım,3.lük için moral bozmadan devam edelim.

kaçarava
22.01.2024, 01:17
1 puan bile zor.

Doğukan Uçan
22.01.2024, 01:47
Çaykur Rizespor plakayı yazar abdullah avcı gerçek trabzonspor efsanesi olur. bir tek kırmadığı rekor bu kaldı.

Ozan Yılmaz
22.01.2024, 02:06
Palut avcıya futbol dersi versin

My
22.01.2024, 02:09
Kör göze parmak soka soka geldik Rize maçına.

Anıl C
22.01.2024, 02:11
Kör göze parmak soka soka geldik Rize maçına.
Abi sen geçen sezonlarda maç izlemiyordun, iyi de gidiyorduk o aralar :p

smart
22.01.2024, 02:40
Mağlubiyet olma ihtimali yüksek duruyor

yusufdinyo
22.01.2024, 02:42
Ya bir de başlık mı açtınız Allah aşkına

My
22.01.2024, 03:02
Abi sen geçen sezonlarda maç izlemiyordun, iyi de gidiyorduk o aralar :pŞampiyonluk sezonu bile doğru düzgün bakmıyordum maçlara. Uzun yıllardır da izlediğim ilk derbi heralde. İşi gücü bırakıp köşeme çekilince heralde yapacak işim kalmadı maç izlemeye başladım anasını satayım ya.

Ertan 51
22.01.2024, 03:23
Şampiyonluk sezonu bile doğru düzgün bakmıyordum maçlara. Uzun yıllardır da izlediğim ilk derbi heralde. İşi gücü bırakıp köşeme çekilince heralde yapacak işim kalmadı maç izlemeye başladım anasını satayım ya.

Yav bırak Murat,
Vay şöyle oldu vay böyle oldu,
Anıl doğru söylüyor,
Bari Rize maçında sal şu takımı da alalım üç puanı.

nakzo
22.01.2024, 03:36
Geçen haftada da değim gibi sahadaki üzerine Trabzonspor forması giymiş amatör futbolcular topluluğu ile hiçbir maçı kazanacağımıza inanmıyorum gs maçını izlemedim çünkü olacaklar ve yaşanacak rezillik arşikardı. Hani yorumlarda öyle bir hava varki sanki gs nin sağ beki mehmed sol beki eren orta sahası fountas bardi forveti eniste bizim forvetimiz zaha sağ bekimiz ş. Boeye sol bekimiz kaan ayhan orta sahamız Mertens yedeğimizde İcardi, Sanchez, dombele var .Herşeyi geçtim yahu koca Trabzonspor'da barış alper ayarında bile tek oyıncu yok bu nasıl bir yıkımdır utanmazlar. Ne bekliyordınuz siz ne olacaktı uğurcan denen ligin en kötü kalecisinnde tam gününde olmasıyla tarihi rezillik yaşandı net böyle olacağını biliyordum. Bu rize maçındanda da yüksek ihtimal yeniliriz beraberlik ve galibiyet bizden değil rakipten kaynaklı hatalardan olur. Trabzonspor'un bu kadar büyük bir kadro acziyetini düştüğünü hatırlamıyorum çok büyük bir rezillik bunun sorunlusu direk yönetimdir kocaTrabzonsporun düştüğü hale bak yazıklar olsun.Hoca konusu hiç umrumda değil avcı gitmiş kalmış fatih tekke gelmiş yabancı hoca gelmiş zerre umrumda değil bjk ye Santos geldi yahu adam Portekiz Millî şampiyon hoca ne oldu pendik gibi bir takımdan 4 yedi şu kadro düzeltilmediği yani def edilmediği sürece bu takımı takip etmeye hayal kurmaya felan gerek yok izlememek en iyisi . Bu takım Türkiye Kupası alamaz bu takım ilk 3 giremez girerse bizden değil rakiplerin kötülüğünden olur bu kadar net. Hamile leş futbolla bizi 4.yapmıştı omu yapmıştı sivasın son haftalardaki salacakla puan kayıplsrımı aynen şu kadronun bu ligdeki hakkı 10.luktur bir tık yukarısı değil ne kadar kötü ki diğer takımlar bizim reziller 3.futbolun haline bak.

My
22.01.2024, 03:54
Yav bırak Murat,
Vay şöyle oldu vay böyle oldu,
Anıl doğru söylüyor,
Bari Rize maçında sal şu takımı da alalım üç puanı.Tamam nan abi. İzlemicem maçı. Avcı'ya da kıyağım olsun bu. Zaten bıktım Trabzon maçı diye açıp Antalya Kayseri gs maçı izlemekten :)

HOPA'LI TS'Lİ
22.01.2024, 08:31
Komşu favori

3 puanla dönebilirsek iyi olur.

adiloş bebe
22.01.2024, 09:14
Bu maç ne gibi mesajlar planlıyor acaba hocamız? Mendy'nin yanına stopere kimi çeksem diye düşünüyordur şimdi. Shelvy'li, Verasanoviç'li Rize orta sahası hallaç pamuğu gibi atar bizi. Ağır bir hezimete daha hazır olun. Bizi bu hâle getiren adamı kurtarıcı diye yeniden getiren başkan da hocası ile birlikte en güzel locadan elinde viskisi ile izler maçı.

Erhan Sezer
22.01.2024, 10:08
Folklör ekibi gibi kadromuz var, flaş tv sinan yılmaz kolbastı şov...

Ertan1982
22.01.2024, 10:29
avci yapar gene sovunu 1:0 aliriz.

ÖmürKaradeniz61
22.01.2024, 12:36
İlla ki yerli antrenör olacaksa Sergen gibi Palut gibi genç,ateşli biri olsun. Bıktım bu Şenol Güneş, Abdullah Avcı gibi veteran isimlerden.

gurur6134
22.01.2024, 12:58
Uc ihtimalli mac 1-0, 2-0, 3-0..sifir stres rahat olun ve arkaniza yaslanip hocamizin sovunu izleyin sadece..

Doğukan Uçan
22.01.2024, 13:24
adamların kısıtlı bütçeyle aldığı oyunculara bak bide bizim vizyonsuz cahillerin yaptıkları transferlere bak. sadece umut güneş'e 2 küsür milyon euro verdiler. rize'nin yenmesi camia için hayırlı olacaktır. malatya dönüşü gibi çok ciddi radikal kararlar alınmalı.

nakzo
22.01.2024, 14:54
O kadar kötü ve aidiyet duygusundan uzak bir takımız ki gs nin ilk golünde yüzde yüz faul var bünyamin gezerde söylüyor itiraz eden kimse yok bunlardan ne bok olur ki.

Mert'
22.01.2024, 15:03
Rize maçın kağıt üstünde favorisi. Sahaya da yansıyacaktır, Antalya gibi bizi oyun anlamında ezeceklerini düşünüyorum.

DeAgLeMaNyAq
22.01.2024, 15:04
Rize'nin BJK ve GS maçları haricinde içeride mağlubiyeti yok. Beraberlik iyi sonuç galibiyet sürpriz olur...

samatyaboy
22.01.2024, 15:28
Maçkolik'ten takip etmekten bıktım, rezil bir sonuç daha alırsak, Avcı kovulur.

emre6117
22.01.2024, 15:39
O kadar kötü ve aidiyet duygusundan uzak bir takımız ki gs nin ilk golünde yüzde yüz faul var bünyamin gezerde söylüyor itiraz eden kimse yok bunlardan ne bok olur ki.

Mevcut kadro son yılların en kötü Ts kadrosudur. Bizde ilk 11 oynayabilecek sadece 3 isim var uğurcan, mendy, visca; uğurcan formsuz, visca yaşlandı artık, mendy kafa dağınık bir var bir yok). geri kalanları anca zorlarsan bir kısmı belki yedek olur. Sadece Enis destan 2-3 yıl içinde iyibir potansiyele ulaşabilir.
Gsnin ilk attığı golde iki yerde itme var. aynen dediğniz gibi sıfır itiraz. hatta bizim zeka özürlü futbolcular faulü bile gösteremiyor. Yine musleranın fountasa girişi aşırı kontrolsüz, oradan bile penaltı çıkabilirdi. Ama o pozisyonda ne taraftar da ne futbolcularda sıfır tepki.
Bu kadar yeteneksiz, vurdumduymaz, futbol aklı zayıf, mücadele gücü düşük futbolcuları nasıl bulabildiler çok ilginç. Gerçi umut güneş tipi bir oyuncuya o paraları verene çok şaşmamak lazım.
Acilen futbolu bilen akil bir başkan bulunmalı. Yoksa gidişat aşırı kötü gözüküyor.
Mevcut kadro istanbulsporla beraber belki de ligin en kötü kadrosu. Ama maliyet olarak çok ciddi paralar harcandı bu kadroya.
Mevcut kadro en fazla 2.lig de şampiyonluğa oynayacak seviyede.

pReN@_61
22.01.2024, 15:44
Rize'nin BJK ve GS maçları haricinde içeride mağlubiyeti yok. Beraberlik iyi sonuç galibiyet sürpriz olur...
bu bilgi ürküttü

Onur Akyüz
22.01.2024, 15:49
Hoca bildiğin neyse onu yap ya bırak atak futbolu dik futbolu ya gerekirse yarım şut çek o şutta 3 kişiye çarpa çarpa girsin, deplasmandasın zaten kimse de yuhlayamaz.

pReN@_61
22.01.2024, 15:57
https://twitter.com/mackesit/status/1749165587496849692

Somers61
22.01.2024, 16:00
hocalari takas etme sansimiz var mi

asilhamsi
22.01.2024, 16:06
tam futbolculara mesaj verme maçı ama yemez.

------------onuralp------------

oğuzhan---hüseyin---mendy-----arif

------bakiç------berat-----göktan----

visca----------enis------------abdurrahman

asilhamsi
22.01.2024, 16:09
hüseyin stoperde iyi oynadı.Sağ bek performansı rezalet.

visca,berat,biraz mendy ve biraz hüseyin hariç komple yokları oynadık.

uğurcan,fountas,bardhi,benkovic,baniya ve özellikle eren mide bulandırıcı bir performans gösterdi.

lazminator61
22.01.2024, 16:11
https://twitter.com/mackesit/status/1749165587496849692

dün bundan beteri olmasi lazimdi, ama herkese beles cekirdek dagitip, sinema izletti. Ulan 5 gol yedik 5.
Kimse bisey demiyor. Satilmislar

Kemal Öztel
22.01.2024, 16:11
Kurada genclerbirliginin çıkması biraz olsun moral verdi. Biz oynasaydık antalya veya antep deplasmanında elenirdik şimdi çeyrek finale kalırız en azından

HOPA'LI TS'Lİ
23.01.2024, 08:14
Ligin dibindeki İstanbul, 90+5'de Kayseri'ye deplasmanda çaktı.

Biz Kayseri'ye sahamızda yenildik.

Bu akşam BJK-ADANA DS berabere kalsın ya da Adana çaksın diyecem de bizim takım Rize'yi yener diyebilen var mı?

HOPA'LI TS'Lİ
23.01.2024, 08:18
Kurada genclerbirliginin çıkması biraz olsun moral verdi. Biz oynasaydık antalya veya antep deplasmanında elenirdik şimdi çeyrek finale kalırız en azından

G.Birliğini yabana atma. Gurbetçiler stadı doldurur da bu kadroya güvenim yok. Yine de Antalya ve G.Antep deplasmanlarına nazaran iyi kura diyebiliriz.

deepmavi
23.01.2024, 09:05
Bu maçta koşmayan mücadele etmeyen ve artist gibi rakip futbolcuya eskortluk yapar gibi yalandan koşan ne kadar futbolcu varsa hepsini falakaya yatırın, ayaklarını kırın.Trabzonspor'a yakışır futbol olmazsa mücadele olmazsa herkes takımda bedel ödesin...

Erhan Sezer
23.01.2024, 10:20
Nasıl yaparlar bilmem ama kepazeliğe kepazelik ekleyemezler, yenecekler eşşek gibi çıkıp oynayıp yenecekler.

Murat Keçeci
23.01.2024, 10:30
Bu maçı kazanmak için 2 tane gerçekçi sebebimiz var. 3.lük ve 4.lük basamağını zorlayan rizeyle farkı açmak olası en kötü ihtimalle de farkı korumak.Diğer sebeb ise ilk yarıdaki maçın rövanşını almak.

Her ne kadar gs maçına üzülsek de geçmiş dünde kaldı.Artık bugünü yaşama vakti.

Bakasetasa ve larsene emekleri için teşekkürler yolları açık olsun.

Şimdi kaptanın dümene geçme vakti.Özellikle bu dönemde Uğurcan sahada lider bir görüntü vermeli.Buna ihtiyaç olacak.

Eksiklerimiz fazla özellikle hücuma dönük oyuncularımızın olmadığı bu dönemde daha kompakt bir oyunu tercih etmeliyiz.Afrika kupası bitince yine gücümüz yükselecektir.Ayrica bakasetas ve abdulkadirin yokluğunda orta sahaya lider bir oyuncu eklemek lazım.bardiyle falan yol almak zor olur.

Visca ve enis destan bu dönemde biraz daha ön plana çıkmaları lazım.

İyi motive olursak kazanabiliriz.Anadolu takımları her zaman basit hata yapmaya müsait takımlar.Ama öncelikle mücadele etmeli ve rakipten fazla koşmaliyiz.

pReN@_61
23.01.2024, 11:18
https://twitter.com/TribunDoluluk/status/1749570821960482925

Ertan 51
23.01.2024, 11:47
Ben puan taplosuna hiç bakmıyorum Rize'yi düşme potasındadır diye düşünüyorum,
Adamların 32 puanı varmış beşinciymiş.
Bjk ile 3, bizle 5 puan fark varmış. Baya şaşırdım valla.
Ve baya havaya girmişler demek ki stadı şimdiden doldurmuşlar.

Biz eski Ts olsak bunların hiç bir önemi olmazdı,
Favori her türlü biz olur vurur geçerdik,
Ama biz eski Ts olmadığımuz için iş sıkıntı.

gurur6134
23.01.2024, 11:52
Rize orta sahasi agir basiyor bu macta.gerci bizim orta saha samsun pendik istanbulspora bile ezilmis ne konusuyorsak artik laf olsun torba dolsun iste..

Doğukan Uçan
23.01.2024, 12:28
perşembe akşamı avcı kovulur demedi demeyin.

Cem Balcı
23.01.2024, 12:38
perşembe akşamı avcı kovulur demedi demeyin.

Mümkün değil.Bu sezon onunla bitecek.

chopper61
23.01.2024, 13:24
Ne demişti zamanında Kopenhag hocası.Trabzonsporun temassız oynadığını bildiğimiz için ona göre plan yaptık.Ts hep böyle idi.

chopper61
23.01.2024, 13:26
Biz Ortasahada hep eziliyoruz neden biliyor musunuz? Çünkü orta alan oyunu yok bizde.dikine oyun yok.. TEMASSIZ AVCI futbolu bu

Doğukan Uçan
23.01.2024, 15:28
Mümkün değil.Bu sezon onunla bitecek.

başkan bu kadar tepkiye karşı sessiz kalır mı ki. bu maç olmasa bile sezon sonunu göremez. bu sefer tazminat almadan gitmez işte o var.

Cem Balcı
23.01.2024, 16:01
başkan bu kadar tepkiye karşı sessiz kalır mı ki. bu maç olmasa bile sezon sonunu göremez. bu sefer tazminat almadan gitmez işte o var.

Başkanın kendisi zaten başlı başına tepki ((:
Avcı kısa sürede 2.kez geldiği için ve ligdeki pozisyonumuza istinaden sezonu kesin tamamlar.

Ozan Yılmaz
23.01.2024, 16:49
https://pbs.twimg.com/media/GEhob51W8AEOURJ?format=jpg

bilginsem
23.01.2024, 17:37
Şu rize maçını almazsanız, size yazıklar olsun. Başka hiçbir şey demeyeceğim

Anıl C
23.01.2024, 18:18
Haydi Rize kurtar bizi bu zulümden.

Doğukan Uçan
23.01.2024, 18:41
Başkanın kendisi zaten başlı başına tepki ((:
Avcı kısa sürede 2.kez geldiği için ve ligdeki pozisyonumuza istinaden sezonu kesin tamamlar.
doğru beşiktaş yada fenerbahçe'yi yenerse reklamını yapacak daha :D

My
23.01.2024, 19:44
Çok pis canımız sıkılacak. Zaten fitili ateşledi. "Kontrollü futbol". Tek kale geçecek, ezim ezim ezileceğimiz bir mç daha bizi bekliyor. Küme düşme hattındaki Anadolu takımı gibi kale önüne yığılığ defans yapmaya çalışıcaz. Olur da puan ve ya puanlar çıkarırsak Avcı fanı arkadaşların sevinçleri arasında kendimize bir teselli arıcaz :)

Cem Balcı
23.01.2024, 22:03
https://i.hizliresim.com/jzjfbcv.png

Bjk berabere kaldı,tablo bu.Mutlaka bu maç kazanılmalı,az da olsa moral olmalı.

doc holliday
23.01.2024, 22:05
Hala maç başlığı açma heyecanı ve hevesi duyan arkadaşları takdir ediyorum.

35 küsur yıldır trabzonsporu takip eden biri olarak bu avcı denen arkadaş gidecekse yenilmemize hayır demem,zaten zulüm oldu bu sene artık belki gelecek senenin temellerini atarız yeni bir hocayla..

Cem Balcı
23.01.2024, 22:06
Hala maç başlığı açma heyecanı ve hevesi duyan arkadaşları takdir ediyorum.

35 küsur yıldır trabzonsporu takip eden biri olarak bu avcı denen arkadaş gidecekse yenilmemize hayır demem,zaten zulüm oldu bu sene artık belki gelecek senenin temellerini atarız yeni bir hocayla..

Kadrodaki yabancılar ve mevcut mali durum akabinde yeni temeller ve başlangıçlar imkansız görünüyor.

Doğukan Uçan
23.01.2024, 22:16
yapacak bir şey sonuçta burası avcı'nın babasının çiftliği değil. takıma desteğe devam edeceğiz. avcı seve seve gidecek.

ysngmz
23.01.2024, 23:04
Avcı Rize maçını kazanır istatistik kasar bize adamda şans var futbolcuların değerini düşüren hoca

V2206 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

batugol
23.01.2024, 23:21
Macin bir onemi kalmadi
Her sonucta bu hafta da hedef olan 3.luk bizim

Doğukan Uçan
23.01.2024, 23:39
beşiktaş kötü trabzonspor daha kötü. bakalım kim üçüncü olacak. şöyle 3 maç seri yapan aradan sıyrılır.

Ertan 51
24.01.2024, 00:11
Sakatı, cezalısı, Afrikalısı, satılanı derken nası bi kadro çıkacağız acaba.
Ben bi taslak oluşturutum, siz eksiği yanlışı düzeltin canlar.

------------------Uğurcan-------------

M.can-----Baniya-----Benkoviç-----Eren

---------------Berat-------Mendi----------------

----Visca--------Bardi------Fountas-------

-----------------------Enis-------------------------

Bumudur :confused:
Buysa Antalya ve gs maçlarını düşününce bu kadro Rize'ye dikilebilir mi.

Ne olursa olsun, ne kadar eksik olursak olalım bu kadro Rize den de Antalyadan da kötü değil,
Kötü olan oyun anlayışımız ve oyuncularımızın sahada kız gibi olmaları.
Eğer yürekten oynasınlar 2 farklı galibiyet diyorum ben.
Yok son iki maçtaki ruh hali ile oynanırsa gs maçı gibi bir skor şaşırtmasın bizi.

Enes Başkaya60
24.01.2024, 01:28
Rize çok rahat bir galibiyet alacaktır.

yusufdinyo
24.01.2024, 02:07
Buradan galibiyet bekleyen , neyse bir şey demeyeceğim demem o ki galibiyet çok zor beraberlik güzel olur ama bu Mucib hoca başımızda olduğu sürece hiçbir şey olmaz

samatyaboy
24.01.2024, 03:48
Avcı yüzünden maç izlemeyi özledim, bu maçı 3-1 falan kaybedersek kovulur mu?

HOPA'LI TS'Lİ
24.01.2024, 08:22
Pendikspor-Kasımpaşa maçını izledim.

2 nokta atışı transfer: Nayir ve Tham
2 haftada 6 puan (Biri BJK'a)

Ertuğrul Doğan'a örnek olsun.
Transfer böyle yapılır.

HOPA'LI TS'Lİ
24.01.2024, 08:26
Rakiplerimiz yine puan kaybetti. Şu maçı alabilsek BJK'nin altındaki takımlarla farkı epey, BJK ile de farkı 4 puan açmış olacağız.

Sorun takıma, Hoca'ya ve oyuna güvenimizin olmaması

Şu leş ligde 3.olamıyorsan yazıklar olsun

Kayseri bizi yendi. 6 maçtır yeniliyor. 3 puanı da silindi. 26'da kaldı. Beter olsunlar.
Volkan Demirel bizi 2-0'dan gelip 3-2 yendi. O günden sonra maç kazanamıyor.
Takımı loser yapanlar utansın.
Futbol heyecanımızı bitirdiğiniz için sizleri alkışlıyorum Mr. Doğan ve Hunter

HOPA'LI TS'Lİ
24.01.2024, 08:27
hala maç başlığı açma heyecanı ve hevesi duyan arkadaşları takdir ediyorum.

Fatih Sultan TEKKE

Doğukan Uçan
24.01.2024, 23:49
yarın akşam hezimet var demedi demeyin. maç boyunca rize kalesine 3 tane isabetli şut atarsak galip gelmiş sayarım takımı. bu üçüncü maç ve takım sahaya eksik çıkıyor. sadece şu olay bile istifa sebebidir bana göre. transferler yetişseydi belki de bu üç maçı da kazanacaktık. böyle embesillerin yönettiği bir takımın başarılı olma ihtimali yok. bu maçın dönüşünde içerde kasımpaşa maçı daha zor. çok kolay gol atan bir takımla oynacağız.

Enes Başkaya60
25.01.2024, 00:10
İnşallah rizeden de yarın 5 gol yemeyiz.

Gokhlayeh
25.01.2024, 00:17
İnşallah Rize'yi yener, puan farkını açarız. Avrupa'ya gitmeye ihtiyacımız var.

Cem Balcı
25.01.2024, 00:19
Sakatı, cezalısı, Afrikalısı, satılanı derken nası bi kadro çıkacağız acaba.
Ben bi taslak oluşturutum, siz eksiği yanlışı düzeltin canlar.

------------------Uğurcan-------------

M.can-----Baniya-----Benkoviç-----Eren

---------------Berat-------Mendi----------------

----Visca--------Bardi------Fountas-------

-----------------------Enis-------------------------

Bumudur :confused:
Buysa Antalya ve gs maçlarını düşününce bu kadro Rize'ye dikilebilir mi.

Ne olursa olsun, ne kadar eksik olursak olalım bu kadro Rize den de Antalyadan da kötü değil,
Kötü olan oyun anlayışımız ve oyuncularımızın sahada kız gibi olmaları.
Eğer yürekten oynasınlar 2 farklı galibiyet diyorum ben.
Yok son iki maçtaki ruh hali ile oynanırsa gs maçı gibi bir skor şaşırtmasın bizi.
Evet yine bu (:

Onur Akyüz
25.01.2024, 01:41
Mehmet, baniya, benkoviç, eren, bardi, funtas, enis bunlar kesinlikle vasat ve vasat altı adamlar yani bizim ligde çoğu takımda oynatmazlar bunları kadro kalitesi anlamında yok şundan iyi kadro bundan iyi kadro diyecek bir kadro yok.

Bu kadroyu kuran kişi veya kişilere özel plaket verilmeli tam bir çöp yığını ya yarınki maç kadro anlamında denk bir maç olmayacak o kesin de bakalım bir umut bekliyoruz işte galip geliriz belki.

Forvetleri Gaich arjantin milli koy bizim takıma banko oynar

orta sahada shelvey, verasenoviç, azubuike iyi isimler, kanatta zeqri bizim funtas’tan çok daha iyi adam, sağ tarafta vişça daha kaliteli, kaleci olarak gökhan daha formda bile olabilir. Savunma anlamında eşit olabiliriz belki onda da stoperdeki 53 no iyi uşak bizimkilerden her türlü iyi yani.

Düştüğümüz durum bu maalesef kadromuz rize’nin kadrodan net kötü. Mendy, Vişça ancak fark yaratabilir mendy de pahalı transfer diye böyle söylüyorum form olarak o mithat var mesela ilk maç bizi yemişti resmen onla da kıyaslamak istemiyorjm şık olmaz diye adam 5m euro verilip alınmış sonuçta ama durumumuz berbat.

HOPA'LI TS'Lİ
25.01.2024, 07:59
Trabzonspor'un Bosna-Hersekli oyuncusu Edin Visca, pazar akşamı itibarıyla lig tarihinde en çok asist yapan futbolcu unvanını kazandı. Visca, bu başarısıyla, daha önce Fenerbahçe forması giyen efsanevi Brezilyalı futbolcu Alex de Souza'nın rekorunu kırdı.

Antalya 33 yaptı.

Rize'yi yenip arayı açmak lazım.

HOPA'LI TS'Lİ
25.01.2024, 08:00
İnşallah rizeden de yarın 5 gol yemeyiz.

Yok Enes. O kadar uzun boylu değil.

makbernatsu
25.01.2024, 10:07
Yine rezil bir futbol izleyeceğiz akşama...Hezimet olduğunda gitse avcı ve başkan tarihi hezimet yaşayalım diyeceğimde gitmiyor işte....

Turgay Atalay
25.01.2024, 10:11
Rizespor lig tarihinin en kolay galibiyetini alır diye düşünüyorum. Adamlar yabancı transferi nasıl yapılırın dersini verdi bu sene. Skor tahminim 4/0.

Kemal Öztel
25.01.2024, 11:03
Takım bir reaksiyon gösterecektir bu kadar fark yeriz yazanlar varken kazanırız diyorum. Güzel futbol beklentim yok ama maçı alırız

Doğukan Uçan
25.01.2024, 11:12
hocam ne reaksiyonu ya bu takım hücum edemiyor şuan futbolda duygusallık olmaz rize alır maçı. işin en rezil tarafı bu maçı da kaybedersek rize son 3 maçta 3 galibiyet olacak bize karşı.

Larking
25.01.2024, 11:25
Antalya maçına benzer şekilde maçın genelinde baskı yiyeceğimiz,çok pozisyon vereceğimiz,klasik kontrollü oyun ve geçişle gol bulma üzerine bir maç bekliyorum. Rize'nin kazanması veya beraberlik %50-50.Rize'ye karşı lehimize 3.ihtimalin olmadığı bir maç oynayacağımız aklıma gelmezdi.Nereden nereye...

ahamitokutan
25.01.2024, 12:48
ankaragücü maçının bi benzeri olur. Visca son 2 maçtaki rezilliğini devam ettirmeyip Enise şöyle 3-4 tane güzel gollük pas çıkarabilirse gol çıkarabiliriz. tabi Mendy ile Berat ın da iyi olması lazım. güzel futbol mu? o da nedir. unuttuk onu avcı varken o bi daha gelmez artık. Rize haldur huldur saldırmazsa yine uyuyacağımız bir maç bizi bekliyor. bu arada rizenin kadrosu bizden iyiymiş diyenler görüyorum. onu bilmem de hocası bizim hocadan fersah fersah ilerde.

Mehmet Fatih Yavuz
25.01.2024, 12:55
Rize'nin kadrosunu bir zahmet Avcıya verelim bakalım ne oynayacak. :)
Komşunun tavuğu komşuya kaz görünüyor demek ki!!

Yıldıray Emanet
25.01.2024, 13:28
İte kaka 1 tane atarsak ne ala. 2 tane yediğimiz an puan umudumuz kalmaz. 0-0 1-1 iyidir. 0-1 olası en güzel senaryodur

lazminator61
25.01.2024, 14:29
Rize'nin kadrosunu bir zahmet Avcıya verelim bakalım ne oynayacak. :)
Komşunun tavuğu komşuya kaz görünüyor demek ki!!

+1

Avcinin takimi static oyniyor, kosan futbolcu yok. Pres yok. Laylaylom. Yan pas geri pas Kovacan vur ileriye.

Istanbulspor bile bizi ezdi. Neyi bekliyoruz. E.D. ve A.A ISTIFAAA

Enes Başkaya60
25.01.2024, 14:57
Rizenin alacagi 4-1 veya 5-1 galibiyet inşallah hoca müsvettesi Avcının sonu olur.

ahamitokutan
25.01.2024, 15:18
Rizenin alacagi 4-1 veya 5-1 galibiyet inşallah hoca müsvettesi Avcının sonu olur.

öyle kolay olacağını düşünmüyorum. geçen sefer gitmesi başkan istifa etti diye gerçekleşti. ilk defa mı 5 yedik der devam eder ne olacak

gudoz81
25.01.2024, 15:19
Rize bizden iyi top oynuyor malesef
Sonuç tahmini yapmıyorum ama köyde görünüyor

Oğuz ZEYTİN
25.01.2024, 15:27
"Rize bizden iyi oynuyor" tezine katılıyorum.

"Rize'nin kadrosu bizden iyi" tezine katılmıyorum.

Larking
25.01.2024, 15:39
"Rize bizden iyi oynuyor" tezine katılıyorum.

"Rize'nin kadrosu bizden iyi" tezine katılmıyorum.

İki takımın bugün sahada olacak oyuncularını kıyaslarsak, Trabzonspor kadrosu daha iyi diyemem.

Erhan Sezer
25.01.2024, 15:50
Ne olursa olsun kazanmalıyız. Buna gerçekten ihtiyacımız şiddetle var.

Kozumuz Visca-Enis kontağı... Hayde bakalım

Doğukan Uçan
25.01.2024, 16:29
vay be trabzonspor rize ile maç yapacak ve rize favori olacak.

tristram
25.01.2024, 17:19
rizenin favori olmasi kadrodan degil tamamen oynadigimiz oyunun lesliginden kaynakli.rakipten bagimsiz her mac ayni kadro muhabbeti kabak tadi verdi .kadromuz fb ve gs haricindeki cogu takimin kadrosundan daha iyi.hatta bana kalirsa en iyisi.boyle oldugu icinde kotu oyuna ragmen hala ilk ucteyiz.
bu aksam oyun olarak yine birsey yapmayip maci kazanabiliriz.cok elestirilen maclar sonrasi genel de kaybetmiyoruz.en kotu beraberlik olur.bjk ve ads maclari berabere bitti.rize'yi de yenersek cok cok iyi olur.3.luk icin rakiplerin puan kaybettigi hafta kazanmak onemli.bu sezon bjk haricinde sergen'li antalya'da 3.luk icin yarisacak gibi duruyor.saglam geliyorlar.ads ve rize'de ilk bes icin adaylar.bu sezon ne yapip edip en kotu konferans ligine kalmaliyiz.

Ozan Yılmaz
25.01.2024, 17:42
https://pbs.twimg.com/media/GEscmNnawAAGwNg?format=jpg

Hasan Habip Özbay
25.01.2024, 18:05
öncelikle trabzonsporun en büyük problemi taraftarıdır diyerek başlıyor ve maç sonu üzülecekler çok olacak diye seviniyorum yani TRABZONSPOR basıp geçer hatta enis destan 2 gol atacak

Hasan Habip Özbay
25.01.2024, 18:07
2 saat kaldı herhangi bir heyacan yok çünkü ben TRABZONSPORU skor için değil arması ve efsane mücadelesi için sevdim bana ne skordan

tristram
25.01.2024, 18:25
2 saat kaldı herhangi bir heyacan yok çünkü ben TRABZONSPORU skor için değil arması ve efsane mücadelesi için sevdim bana ne skordan
armasi icin kimse hicbir takimi sevmez bosa kendinizi kandirmayin.bu takimin gecmisi basarilarla dolu olmasa siradan vasat anadolu takimlarindan farki olmazdi.ayni sey istanbul ucuzleri icinde gecerli.bir futbol takimini sevip sevmenin tek kriteri sahadaki basarisidir.
biz gelismis ulkelerdeki gibi futbolu keyif ve eglence araci olarak gormuyoruz ki sadece arma yeterli olsun.futbol bizim gibi ucuncu dunya ulkelerinde bir varolus mucadelesidir.bu mucadeleyide sahadaki takim yapar.bu varolus mucadelesinde onlar yenilirse kendimizi yenilmis sayiyoruz.salt mucadele yeterli degil,bir futbol takimi icin sahadaki skor herseydir.mucadele edip yenilene madalya takmiyorlar.

Enes Başkaya60
25.01.2024, 18:26

Arması ve Efsane Mücadelesi için bizde seviyoruz Hasan abi amenna ama, bu işin gururu haysiyeti var, o zaman her takımdan 5 tane 10 tane gol yiyelim sonrada diyelim ki bizim armamız var olacak iş mi bu.

Nazim Can
25.01.2024, 18:31
Benim tanıdığım Avcı işini bilir, sağ bekte Mehmet Can, stoper ikilisi Baniya-Benkovic, mümkün mertebe Bjelicanın aldırdığı oyuncuları sahaya sürüp herhangi bir ağır yenilgide suçu onlara atacak.

Hasan Habip Özbay
25.01.2024, 18:31
armasi icin kimse hicbir takimi sevmez bosa kendinizi kandirmayin.bu takimin gecmisi basarilarla dolu olmasa siradan vasat anadolu takimlarindan farki olmazdi.ayni sey istanbul ucuzleri icinde gecerli.bir futbol takimini sevip sevmenin tek kriteri sahadaki basarisidir.
biz gelismis ulkelerdeki gibi futbolu keyif ve eglence araci olarak gormuyoruz ki sadece arma yeterli olsun.futbol bizim gibi ucuncu dunya ulkelerinde bir varolus mucadelesidir.bu mucadeleyide sahadaki takim yapar.bu varolus mucadelesinde onlar yenilirse kendimizi yenilmis sayiyoruz.salt mucadele yeterli degil,bir futbol takimi icin sahadaki skor herseydir.mucadele edip yenilene madalya takmiyorlar.
vah ki vah Badullah avcı nede üzmüş yazık kafa yapısı bitmiş taraftarlar Trabzonspor a zarar veriyor zannediyoe ama siz asla Trabzonspor un ne olduğunu anlayamamışsınız

My
25.01.2024, 18:32
2 saat kaldı herhangi bir heyacan yok çünkü ben TRABZONSPORU skor için değil arması ve efsane mücadelesi için sevdim bana ne skordanOnların skoru varsa senin de Allahın var di mi hocam :)

Doğukan Uçan
25.01.2024, 18:44
avcıyı seven adamla futbol konuşulmaz. bunların hepsi galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş, trabzonspor dışındaki takımların maçlarını izlemeyen ülke futbolundan haberi olmayan insanlardır. 3.ligde oynayan 5 takım say desen sayamazlar.

Anıl C
25.01.2024, 18:45
Galibiyeti getirecek 11'i yazıyorum. Sıkı tutunun.

Uğurcan

Hüseyin----Baniya----Mendy----Fernandes----Eren

Bardi----Berat----Umut----Visca

Enis

Anıl C
25.01.2024, 18:55
avcıyı seven adamla futbol konuşulmaz. bunların hepsi galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş, trabzonspor dışındaki takımların maçlarını izlemeyen ülke futbolundan haberi olmayan insanlardır. 3.ligde oynayan 5 takım say desen sayamazlar.
Sadettin_ 'in meşhur bir imzası vardır 'Azılı bir İhocuyum' diye:D Şimdi de bunun Avcı versiyonunu kullanacak kişiler var:D

Doğukan Uçan
25.01.2024, 18:56
<!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@sadettin (https://forum.bordomavi.net/member.php?u=7989)<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->'in meşhur bir imzası vardır 'Azılı bir İhocuyum' diye. Şimdi de bunun Avcı versiyonunu kullanacak kişiler var:D

günlük hayatta terör örgütü sempatizanına bile laf anlattım ama bu avcı hayranlarına anlatamadım. bilim adamları bunların üzerinde deney falan yapmalı. böyle bir iq düşüklüğü olamaz. :D

kaçarava
25.01.2024, 19:02
Eve geldim. Maç başlayınca dışarı çıkıp bitene kadar yürücem. Totem motem hariç, en son Ersun Yanal'lı sezonda böyleydim.

Sefa Murat Dokuz
25.01.2024, 19:17
https://pbs.twimg.com/media/GEscmNnawAAGwNg?format=jpg

Resimdeki oyuncunun fiziği futbolcu fiziği mi?

Murathan
25.01.2024, 19:26
Resimdeki oyuncunun fiziği futbolcu fiziği mi?

futbolcu fiziği diye bir tanım yok

wakaeme
25.01.2024, 19:31
5 yiyen kadroyu bozmamış tebrik ederim doğru hamle

Bud Spencer
25.01.2024, 19:33
Gecen hafta iki stoperide cikar
Simdi aynilariyla basla

ÖmürKaradeniz61
25.01.2024, 19:34
Leş bir kamera açısı ile maç yayını, leş bir kadro, tribünde kalitesiz seyirci. İzlememek için hersey mevcut.

Courage
25.01.2024, 19:35
Bugünlere bizi kadro kalitesinin düşüklüğü değil mantalite düşüklüğü getirdi. Takım reaksiyon vermiyor armaymis formaymis takım için uykusuz kalan sinir krizi geçiren taraftarmiş hiç bir oyuncunun ve hocanın umrunda değil.

Ama bunun müsebbibi de taraftar , bizde reaksiyon göstermiyor olan biteni hazmediyoruz.Bu konfor alanını biz açtık adamlar biz profesyoneliz diyip geçiyorlar yolun karşısına.

Rize ile oynayacağım da içimden kazanırız değil kaç yer de döneriz geçecekti ha bir zamanlar... kendimi bile tokatlardım.

Doğukan Uçan
25.01.2024, 19:36
3 gün önce 5 yiyen takımdan 1 tane oyuncuyu kesmemiş. demek ki takım iyi oynamış. beyler bu maç izlenmez ben size diyeyim istanbulspor maçına bakın daha iyi top oynarlar :D

yorumsuz6117
25.01.2024, 19:38
Kadro bok, teknik direktörün zihniyeti bok, yönetim bok, bok gibi bir camia, kimse kusura bakmasın, şampiyonluktan sonra rezil süreci tarih yazacak..

Enes Başkaya60
25.01.2024, 19:40
3 gün önce 5 yiyen takımdan 1 tane oyuncuyu kesmemiş. demek ki takım iyi oynamış. beyler bu maç izlenmez ben size diyeyim istanbulspor maçına bakın daha iyi top oynarlar :D

Hoca mı kardeşim bu ya hala başımızda duruyor ya şu hoca müsvettesi şu başkan yüzünden el birliği ile yediniz ulan Ahmet Ağoglunu yemeye devam edin.

Doğukan Uçan
25.01.2024, 19:41
Hoca mı kardeşim bu ya hala başımızda duruyor ya şu hoca müsvettesi şu başkan yüzünden el birliği ile yediniz ulan Ahmet Ağoglunu yemeye devam edin.

https://twitter.com/Kuzeyekspres61/status/1750555926472388892

aha buyur açıklamaya bak yönetime inceden gönderme yapıyor şimdi de :D

Mert Oğuzlu61
25.01.2024, 19:42
Stoperde bile yetersiz olan Hüseyin in sağ bek oynayıp, sağ bek oyuncusu Mehmet Can in yedek kalmasının sebebi nedir ? Mehmet sakat mı?

Sağ kanat direkt iptal oradan atak yapamayız. Solda Eren bitik durumda, Fountas zaten futbolcu değil, niye hala takımda o da ayrı bir trajedi.

Son 25 yıldaki en kötü kadro olabilir. Ertuğrul Doğan bravo, bu da sana nasip oldu. Efsane başkan :):)

Maçtan sonra Avcı istifa sesleri yükselecek gibi gözüküyor.

doc holliday
25.01.2024, 19:46
Fountas niye oynuyor, koy paf takımdan birini oraya daha faydalı olur…

DeAgLeMaNyAq
25.01.2024, 19:47
Hoca ligin ilk yarısındaki ideal kadromuzdan 7 eksik (Denswil, Larsen, Bakasetas, Abdulkadir, Trezeguet, Pepe, Onuachu) olduğunu söyleyip bu bahane değil gerçek diyor. Evet de bu takım o eksikler varken de top oynamıyordu ki. Belki iki ileri bir geri şeklinde sonuç alıyorduk ama kimse memnun değildi. 1.5 yıl önce şampiyon olmuş bir takımın taraftarı neden şu an maçları işkence çekerek izliyor ya da izlemek istemiyor oturup bunu sorgulamak lazım...

Enes Başkaya60
25.01.2024, 19:48
https://twitter.com/Kuzeyekspres61/status/1750555926472388892

aha buyur açıklamaya bak yönetime inceden gönderme yapıyor şimdi de :D

Bana 32 yaş üstü futbolcu alın lütfen diye haykırıyordur kesin kendisine de ;) Ula aynı kadro ile sahaya çıkmışsın hala hem küm ediyorsun.

Oynat işte gençleri gereksiz adam onlar oynasın da 5 gol yiyelim bunlar değil.

My
25.01.2024, 19:49
Futbolcuların kafalarını allak bullak etti adam. Kim nerede ne oynuyor hepsi çorba oldu. Bir hafta orta saha oynayan maç içinde stopr diğer maça stopere sonra orta saha bir 6'ya bir 8'e... Stoperler sürekli değişiyor bir biri giriyor bir diğeri, bir maç sağ bek oynuyor sonra stopere. 10 numaralar sağ sol açık oluyor, 8 oluyor bir 10 olamıyor. Sağ açıık solda sol açık sağda oynuyor. Bakalım bu maçta neler olacak.

My
25.01.2024, 19:51
Hoca ligin ilk yarısındaki ideal kadromuzdan 7 eksik (Denswil, Larsen, Bakasetas, Abdulkadir, Trezeguet, Pepe, Onuachu) olduğunu söyleyip bu bahane değil gerçek diyor. Evet de bu takım o eksikler varken de top oynamıyordu ki. Belki iki ileri bir geri şeklinde sonuç alıyorduk ama kimse memnun değildi. 1.5 yıl önce şampiyon olmuş bir takımın taraftarı neden şu an maçları işkence çekerek izliyor ya da izlemek istemiyor oturup bunu sorgulamak lazım...Kasımı bekleyin diyip duruyordu gitmeden öncede. Bu filimi biz çok izledik.

doc holliday
Mendy ile berat olmuyor bence birbirlerini bozuyorlar, beratın yedek kalıp umut güneşin falan denenmesi lazım 8 no olarak…

Sefa Murat Dokuz
futbolcu fiziği diye bir tanım yok

Sporcu fiziğine de, futbolcu fiziğine de ortalama bir orta fiziğine de uygun değil. İskelet gibi adam.

AnAKiN
25.01.2024, 19:55
maçtan ve oynanacak futboldan hiç bir beklentim yok. sadece hafta içi hava soğuk ve trabzonspor'un maçı var diye bakıyorum. bakalım bu gece nasıl bir rezalet bizi bekliyor olacak.

My
25.01.2024, 19:55
Mendy ile berat olmuyor bence birbirlerini bozuyorlar, beratın yedek kalıp umut güneşin falan denenmesi lazım 8 no olarak…Ya da Mendy'i 6'ya çekip Berat'ı az daha öne 8'e atacak.

doc holliday
25.01.2024, 19:58
Ya da Mendy'i 6'ya çekip Berat'ı az daha öne 8'e atacak.

gs maçını stadda izledim, berat çok defansın önünde kalıyor mendy de mecburen 8 no gibi oynuyor.Bence bu durum ortasahanın dengesini çok bozuyor..

My
25.01.2024, 20:00
Hadi bakalım bismillah. Allah hepimize Eyüp peygamber sabrı versin. Sinir krizi geçirmemeye çalışın.

Hasan Habip Özbay
25.01.2024, 20:04
link arkadaşlar

Ahmet Aksu
25.01.2024, 20:04
ya şu bardhi her maç aynı çok gereksiz top saklıyor sonra kaptırıyor yani öğrenemedi basit oynamayı hoca da bişey diyemiyor mu anlamıyorum..

bu arada rizelinin eli çarpıyor bizimkinin suratına ama yakın plandan izleyemedik..

Hasan Habip Özbay
25.01.2024, 20:07
nasıl başladı maç neler oluyor

My
25.01.2024, 20:08
Takım koşuya başladığında resmen ortadan ikiye ayrılıyor. İki üç en fazla nadiren oda dört kişi ilerde, geri kalanı ekrana ile girmiyor.

gurur6134
25.01.2024, 20:08
Hani tum biletler satilmisti stadin 3 de 1 bos neredeyse passoligin cilvesi yoksa dolardi bu mac stad

Hasan Habip Özbay
25.01.2024, 20:09
10 dakikada neler var maç linki varsa atın arkadaşlar

Turgay Atalay
Bardhi. Sen defolup gidince birine bisey alacagim. Vitaminsiz

Sefa Murat Dokuz
Bardhi tutup topu kaleye sokabilecek zamanın var beceriksiz adam

Mert Oğuzlu61
25.01.2024, 20:10
Bardhi bilerek oynamıyor diye düşünmeye başladım çünkü şu kaçırdığı pozisyonları 8 yaşında çocuk bile kaçırmaz köşeye bırakır. Kontrol edip vurmaya bile zamanı vardı.

doc holliday
Bardi nin bu vitaminsizlikle değil Ts de süper ligde herhangi bir takımda iş yapması çok zor..

My
10 dakikada neler var maç linki varsa atın arkadaşlarMesaj kutuna bakmıyormusun armacı reis.

Varlıbaş61
25.01.2024, 20:11
Şu Bardhi denilen şapşali takıma kazandıranlari Allah'a havale ediyorum !!

Aykut Uçar
25.01.2024, 20:11
Link varsa alırım. Bir türlü bulamadım yayını

Onur Akyüz
25.01.2024, 20:12
Şu pozisyonda topu becerip kaleye sokamayan adam ilk 11’de oynuyor işte kadro yetersizliği bu oluyor. Süper ligde 100 hücum oyuncusunun 90’ı filan o topu sokar kaleye ama Bardhi kaleciye zor yetiştirdi. Önü bomboş top yavaşça geliyor ama vuramıyor topçu bozuntusu.

ysngmz
25.01.2024, 20:15
Olur mu canım bardi 10 numara çalım yok sert şut yine de 10 numara

Fanatik34
25.01.2024, 20:15
Su kicikirik rize´yi dagitacaksin, elinde her geleni yiyen bir kalecinde yok artik. Bahaneler bos..

Sefa Murat Dokuz
25.01.2024, 20:16
Link varsa alırım. Bir türlü bulamadım yayını

Özel mesajın kapalı

doc holliday
nasıl başladı maç neler oluyor

rize kötü başladı bence, bizde ilk dakkalar fena değildik ama çok geçmeden sonu uğurcanda biten ortasahadaki amaçsız yan paslarımıza başladık…

My
Yan pas geri pas yan pas geri pas...

DeAgLeMaNyAq
25.01.2024, 20:17
İlk 15 dakikada az biraz derli toplu gözüksek de yerden pasla gidemiyoruz sürekli ileri top şişirip pozisyon üretmeye çalışıyoruz. Mendy ve Enis dışında çok fazla hareketli oyuncumuz yok. Visca’nın devreye girmesi lazım..

Onur Akyüz
25.01.2024, 20:19
Eren yüzün dönük çok iş yapıyorsun sanki de topuk pası deniyorsun embesil herif

My
25.01.2024, 20:19
Hay sizin yan pasınızı arkadaş... Hüseyine geldiğinde zaten onu bile beceremiyor.

Sefa Murat Dokuz
25.01.2024, 20:20
Fountas ve Benkovic belasınız siz takımın başına

Onur Akyüz
25.01.2024, 20:21
Ht4 sakatlandı 1 sene geri dönmez aşil koptu bence

Ahmet Aksu
ilk 15 dk yanıltmasın bu takım şuanki haliyle 50-60 arasını pilini bitirir son izleyin..
ilk yarıda attık attık yoksa yalan oluruz

Oğuzhan Fidan
Aşil koptu sanırım. Geçmiş olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

serdaracıl
25.01.2024, 20:22
bu nasıl zemin ya. burada insan yürüyemez bile

doc holliday
Ht4 yine sakatlandı bi 6 ay geri dönmez muhtemelen

Aykut Uçar
Özel mesajın kapalı

Beceriksiz biri olarak özel mesajı açmayı bile beceremedim.

smart
aşilini tuttu

DeAgLeMaNyAq
Sürekli pozisyon yememize sebep olan Mehmet girecek. Hüseyin’i bile arar duruma geldik. Geçmiş olsun…

Ahmet Aksu
ayyy hüseyinin gitti ayak

valla üzüldüm ya yine kötü falan idare ediyordu bizi..

Allah şifa versin

ysngmz
Ramos sakatlandı kurban bayramına kadar sakat gezer artık

Onur Akyüz
Pozisyonda görülüyor zaten aşilin koptuğu yavaş çekimde belli oluyor

Anıl C
25.01.2024, 20:23
Aşil gittiyse 1 yılda dönemez. Geçmiş olsun.

Hasan Habip Özbay
22 oldu ne var ne yok

My
İyi kötü bir stoperimiz vardı adam onu da sağ bekte harcadı yanpas geri pas reyis.

serdaracıl
25.01.2024, 20:24
rize gereksiz sert oynuyor

smart
şu iğrenç zeminden dolayı adam sakatlandı

Onur Akyüz
22 oldu ne var ne yok

1 pozisyonumuz ve 1 şehidimiz var, az daha yiyorduk net pozisyonlsrı kaçırdı rize bu maç bence 3-0 biter

doc holliday
25.01.2024, 20:25
Kaçırdıkları pozisyonda mehmet can resmen uyuyor, olmaz bu uşaktan..

Oğuzhan Fidan
Zemin tarladan hallice…

Turgay Atalay
Golu yememize cok az kaldi. Simdilik Uğurcan direniyor

My
25.01.2024, 20:26
Uğurcan alıyor ipten yan pas geri pas hocamızı da ne kadar dayanabiliriz orası muamma. 2. bölgeye bile geçmiyoruz.

Ahmet Aksu
25.01.2024, 20:26
bizim defans hattını mahalleden adam toplasan bu kadar kötü toplayamazdın o derece felaket şu pozisyonda rize atamadıysa büyük mallık :D

serdaracıl
25.01.2024, 20:27
Bu rize ne yapmaya çalııyor. bıktık bunların saçmalıklarından artık

Anıl C
İlhan hocam elindeki kısıtlı imkanlarla taktik dersi veriyor Avcı'ya.

Onur Akyüz
Rize atmak üzere berat, memet filan da baya uğraşıyor adamların ayması için

Sefa Murat Dokuz
25.01.2024, 20:28
Beceriksiz biri olarak özel mesajı açmayı bile beceremedim.

Forumda sağ üstte “ÜYE KONTROL PANELİ” var, ona girince sol tarafta liste var, liste de “SEÇENEKLERİ DÜZENLE” var. Buna tıklayınca sağ da açılacak panelde, “E-Mail Özel Mesaj” kısmında “ÖZEL MESAJ SİSTEMİ AÇIK” kısmını tik yapıp sayfanın en aşağısındaki DEĞİŞİKLİKLERİ kaydedin.

Turgay Atalay
Rize bakti Trabzonspor da bir bok yok, dalga dalga gelmeye basladilar. İlk yari en az 2 tane atar Rize

Ahmet Aksu
klasik trabzonspor başladı ortasahada kaptırdığımız her top net tehlike..
hoca yine uyuyor
berat top çeviriyor kaptırıyor başka takımda taktik yok

Giallorossi
Bu gerizekali iq özürlüsü takimda kalede Buffon olsun her mac 3 tane yer

serdaracıl
25.01.2024, 20:29
İlhan hocam elindeki kısıtlı imkanlarla taktik dersi veriyor Avcı'ya.

ülke adamlara çalışıyor. nasıl kısıtlı imkanmış?

My
25.01.2024, 20:30
Takım darmadağın. En ufak tempoda herkes yerini kaybediyor valla.

Ahmet Aksu
aynen önce isimden bi çekindiler sonra baktılar bunların geleceği yok defans hattı mallıklarla savuşturyor
saldırmaya başladı bakalım ne kadar direnicez

korkum ikinci yarı bu leş kadronun pili bitecek o zaman her atağın gol olma şansı var o yüzden ilk yarı atmak lazım

Rize bakti Trabzonspor da bir bok yok, dalga dalga gelmeye basladilar. İlk yari en az 2 tane atar Rize

Anıl C
ülke adamlara çalışıyor. nasıl kısıtlı imkanmış?
Hangi oyuncusunu tanıyorsun sahadaki?

smart
Maçtan önce kontrol etceksin böyle zemine sahip takımları hükmen mağlup sayacaksın

ÖmürKaradeniz61
25.01.2024, 20:31
İstanbulspor gol attı Galatasaray'a. Bizden daha cesaretliler sahada.

serdaracıl
sarı kart es geçildi

Doğukan Uçan
istanbulspor'un arena da oynadığı futbola bakın 1-0 öne geçtiler 1 topları direkten döndü. bu galatasaray geçen hafta bize 5 atmıştı istese bir o kadar daha atardı. futbol katili avcıyı bahanelerle milletin aklıyla alay ediyor.

doc holliday
Benkovictende umut yok gibi, yer tutması kritik müdaheleleri bazen fena değil ama futbolcuya en çok lazım olan şey beyin sıfıra yakın…

Estragon
Ne yapıp ne edip, darmadağın bir takım oluşturabiliyoruz.

Aykut Uçar
25.01.2024, 20:32
Hallettim renkdaş. Şimdi içerim bir link.

Onur Akyüz
25.01.2024, 20:33
Eren sana topçu diyemem dilim varmaz

ÖmürKaradeniz61
2 yaptı İstanbul.

Sefa Murat Dokuz
Orta sahada kontrada Rizeli’nin çok kolay sıyrıldığı bizim oyuncu kimdi?

Direk kadro dışı bırakacaksın futbolcu değil.

wakaeme
bardhi vuramadı... bardhi topu kaybetti... bardhi faul yaptı... bardhi kalecinin kucağına...

bu arada 5 yediğimiz takım istanbulspor'dan 2yi yedi

Giallorossi
25.01.2024, 20:34
Vay be Istanbulspor 2 yapmis

Varlıbaş61
25.01.2024, 20:35
Stoperin sarı kart gördüğü yere bak :)

Enes Başkaya60
2 yaptı İstanbul.

Maalesef golleri sayılmadı kötü oldu.

Daha da kötüsü korner pozisyonunda penaltı tespit etti Var Gayse 1-1 yaptı.

Oğuzhan Fidan
Delici adam kalmadı takımda. Vişça var bi. Dümdüz adamlar. Düz kadro olduğu sezonlar başarılı olamıyoruz. Kadroda vardı böyle adamlar ama kimi sakat kimi yok vs

Sefa Murat Dokuz
Hallettim renkdaş. Şimdi içerim bir link.

Sanırım aynı yerdeki bir alt satırdaki “TÜM KULLANICILARDAN MESAJ AL” kısmın da kapalı. Onu da açmalısın. Çünkü hala kapalı Aykut hocam. Atamıyorum mesaj.

Oğuzhan Fidan
25.01.2024, 20:36
Vay be Istanbulspor 2 yapmis

Utanalım işte. Biz bu cincona maç verdik istanbulspor çakıp geçecek inşallah.

ahamitokutan
öküzün trene baktığı gibi maçı izliyor bizim futbolcular :D

Sefa Murat Dokuz
Maalesef golleri sayılmadı kötü oldu.

Ve yedi 1-1

Turgay Atalay
25.01.2024, 20:37
İstanbulun golunu iptal edip gs ye penalti uydurdular. Elden penalti verilen pozisyonda Toreira adami itiyor oncesinde

Enes Başkaya60
25.01.2024, 20:39
İstanbulun golunu iptal edip gs ye penalti uydurdular. Elden penalti verilen pozisyonda Toreira adami itiyor oncesinde

Hahahaa aynen öyle bende onu yazacaktım..

Liginiz batsın emi.

asilhamsi
25.01.2024, 20:40
cincondan 5 yiyen takım bir hafta sonra hiç bir değişiklik olmadan sahada.

Ben böyle hocanın aklını seveyim.

smart
25.01.2024, 20:41
Hücuma +1 adam daha koysa gol atıcaz farkında değil

Oğuzhan Fidan
25.01.2024, 20:43
Ula berat ne adamsın ya hakem elinde spreyle geliyor topu başlatmaya çalışıyo beceremedide

Ahmet Aksu
berat tam saf ya lan on numara yer topu niye hızlı başlatıosun topu da gidi adama atıosun ya koca trabzonspor ne hallere düşmüş

Varlıbaş61
Duran top organizasyonuna bak. Mahalle takımı daha iyi organize olur !

smart
25.01.2024, 20:44
ya şu serbest vuruş organizasyonuna bak halısaha maçı gibi

Turgay Atalay
Kullandigimiz serbest vurusta kahkaha attim

emre6117
Hücuma +1 adam daha koysa gol atıcaz farkında değil

Takim asiri ama asiri kotu..bir tane bile hizli oyuncu olmazmi.
Iq sorunu olan cok oyuncu var..visca da kotu olunca takim darma duman oluyor. Su takimda 3 tane tsyi hakeden oyuncu var.
1..ugurcan 2.visca 3. Mendy geri kalanlar israf. Bu kadroyu kuranlar ne amacladi.
Neden bu kadad vasat kadroya rqgmen transfer yapilmiyor. Amac ne.

Turgay Atalay
Yedi aptallar sürüsü

Turgay Atalay
25.01.2024, 20:45
Ofsayt olabilir

Hasan Habip Özbay
maç nasıl arkadaşlar

Oğuzhan Fidan
Basiretsiz top oynarsan golüde yersin. Neyse golü vermedi ofsayt

Oğuzhan Fidan
Kullandigimiz serbest vurusta kahkaha attim

Oradan kaleye vurursun. Orta yapılmaz armut gibi

Varlıbaş61
25.01.2024, 20:46
Defansa bak, muazzam.

Sol bek Enis Destan. Şu adama kafa vurduran stoper defolsun gitsin !

Oğuzhan Fidan
25.01.2024, 20:46
Yedi aptallar sürüsü

Hızlı oynatımda bile ofsayt kabak gibi yan hakem zaten ortaya hareketlenmedi bile.

emre6117
25.01.2024, 20:47
Reziller ordusu. Mac sonrasi istifa dahil her turlu aksiyon olmalidir. Istanbulspordan bile berbat duruma dustuk. Ayiptir.
Zaten vasat bir oyuncu toplulugu ama kafa olarak da bitmisler.
Hicbirseyi dogru yapamiyorlar.
Ne savunma , ne atak. Ne pas, ne pres, ne sut, ne orta. Bur takim hicbirseyi mi beceremez ya.

DeAgLeMaNyAq
Berat ikidir komik oluyorsun…

Ahmet Aksu
allahtan yarı otomatik ofsayt sistemi geldi yoksa 1 saat şimdi bu pozisyonu izlerlerdi

gerçi bu olmadı bidahaki ofsayt olmaz işaret fişeğini yaktı rize ikinci yarı acı çekeceğim belli

smart
25.01.2024, 20:48
ya berat ya bırak bu işleri

My
Berat biraz sıksa Mendy'in içine girecek. Her pozisyonda adamın 2 3 metre yakınında olmayı nasıl başarıyor valla helal olsun.

Hasan Habip Özbay
bitti mi neler olauyor

gurur6134
Ulan berat ulan berat

lazibere
Berat'ın rezil oyununu görmeyen eren'in rezil oyununu görmeyen Enis destanın ileride hiçbir top tutamamasını görmeyen Enis Mardin'in hiçbir şey yapmamasını funtasın hiçbir şey üretmemesini görmeden hocayı eleştirmek yazık

Varlıbaş61
25.01.2024, 20:49
Şu takım şu an lig üçüncüsü. Anlayın ki ligimiz ne kadar rezil !

yavuzbaha
İnanılmaz kötü bir takım olmuşuz

gurur6134
Cm ler kurtardi bizi..ilkyari sansliydik.berat disari hemen..

My
25.01.2024, 20:50
bitti mi neler olauyorMesaj kutuna gönderdiğim link açılmıyor mu ?

serdaracıl
Berat, eren, fountas ve enis bardi net olarak bu takımın topçusu değiller. Enis destan ise en fazla yedek olur

chener
Nasıl olacak bu işler?
İstanbulsporun bile gs'yi yıpratıyor, biz portakal aromalı akide şekeri gibiyiz.

lazibere
Neyi eleştiriyorsunuz ki Bu maçın favorisinin Trabzonspor olduğunu mu düşünüyorsunuz.
Sahada hiçbir halt üretmeyen bu kadar oyuncusu olan bir takımın ilk yarıda bulduğu 4 tane şut bile mucizedir gerçekten söylüyorum mucizedir

Attila Durmuş
Bu kadro süper ligde hiçbir takımı yenemez.Ruhsuz ve bir o kadarda kalitesiz.

Sefa Murat Dokuz
Berat için kariyerinin en kötü 45 dk’sı

ysngmz
Onuachu sayesinde lig 3.su yoksa son sıralarda olurdu

doc holliday
Berat-mendy ortasahası ile üretemeyiz,berat çok defansın içine giriyor ve kaçak oynuyor ayrıca son zamanda aldığı her topu geri veya yana verip risksiz oynuyor.Eskiden aradada olsa terse falan uzun toplar atardı…

Ahmet Aksu
ne istifası öyle bişey olsa deplasmana giden o meşhur taraftar grubumuz rize dönüşü hocanın veya başkanın balkonuna hücum eder :D
değil 40 gün 40 sene direnirler :D

Reziller ordusu. Mac sonrasi istifa dahil her turlu aksiyon olmalidir. Istanbulspordan bile berbat duruma dustuk. Ayiptir.
Zaten vasat bir oyuncu toplulugu ama kafa olarak da bitmisler.
Hicbirseyi dogru yapamiyorlar.
Ne savunma , ne atak. Ne pas, ne pres, ne sut, ne orta. Bur takim hicbirseyi mi beceremez ya.

emre6117
Hepimiz kabul edelim mi suanda ligin en vasat kadrosuna sahip, en kotu mucadele eden takimiyiz..istanbulspordan bile kotuyuz.
Acilen mudahale edilmelidir. Yonetim tamamen bitmistir. Acilen secim yapilmalidir. Agaoglu veya o tipte futbol akli olan biri bulunmalidir. A.avci da yonetimin onunu acmak icin istifa etmelidir. Takim tamamen tukenmis durumda.

Enes Başkaya60
25.01.2024, 20:51
Berat'ın rezil oyununu görmeyen eren'in rezil oyununu görmeyen Enis destanın ileride hiçbir top tutamamasını görmeyen Enis Mardin'in hiçbir şey yapmamasını funtasın hiçbir şey üretmemesini görmeden hocayı eleştirmek yazık

Kimi eleştirceğiz abi biz o zaman..

Oynatmasın o zaman bunları.

Bunlar olmadan önce de öyleydik biz, 7 eksiğimiz varmış onlar varken de aynı tas aynı hamamdı zaten.

Bu hoca gitmeden bir yol olmaz bu takımdan.

DeAgLeMaNyAq
İlk 20 dakikada çok net pozisyonlara giremesek de oyun üstünlüğü bizde sayılırdı sonradan Rize dengeledi. Her maçta olduğu gibi iki pasla ceza sahamıza giriyorlar ya da çift ön libero oynatsak bile orta sahamız kolayca geçiliyor. 0-0 bu maç için iyi skor ama muhtemelen ikinci yarı gol yeriz. Biz ancak kontradan veya duran toptan gol bulabiliriz diğer türlü işimiz zor. Yoğun maç trafiği ve alınan sonuçların da etkisiyle oyuncularda çok ciddi demoralizasyon var...

My
Hücuma dair en ufak bir planımız organizasyonumuz yok valla.

lazibere
Berat, eren, fountas ve enis bardi net olarak bu takımın topçusu değiller. Enis destan ise en fazla yedek olur

Evet bu şartlarda bile biz Hoca eleştiriyoruz hoca konuşuyoruz

smart
Ya yedekte oyuncu yok da bari bi şey dene Bardhiyle fountasın yerini değiştir falan

memozcan
takımdaki bu laubaliliğin sebebini bilen var mı?

şampiyon olduğumuz sezon son 3-5 maçki laubalilik var takımda. hadi o zaman şampiyon olmuştuk şimdi sebep nedir?

Mert Oğuzlu61
Agaoglu sonrasi bizim camia ve taraftar futbolu bıraktı. Takım 3. sırada diye ses etmiyorlar galiba ama bu şekilde ilk 4 e giremeyiz kupayı da kaldıramayız. Sahada izlediğimiz oyunculara bak, 25 yıldır çok kötü kadrolar izledik ama bu bambaşka bir işkence.

Fanatik34
25.01.2024, 20:52
Rizesporun dünya yildizlari Mucib Avci´ya futbol dersi veriyor...bunda Ilhan Palut´un hic katkisi yok cünkü o Kavak agaci orda, anlayana

memozcan
25.01.2024, 20:53
bu zeminde tek gol umudu duran toplardır.

fırsat ayağımıza iki kere geldi ama rezalet kullandık!!

Enes Başkaya60
25.01.2024, 20:54
Ne yapın ne edin Ağoğlunu tekrar ikna edin de, şunlardan kurtarın bizi cidden tarihin en kötü kadrosu ve en kötü hocası yan yana gelmiş durumda.

emre6117
A.avciyi sonuna kadar savunan biriyimdir. Ama A.avciya kaliteli bir takim kurarsan seni zirveye oynatir. Ama ortalama veya vasat bir kadroya ozel isler yaptiramadigini net olarak gormus oluyoruz. Mesela ver fb kadrosunu avciya seni gule.oynaya sampiyon yapar.
Mevcut yonetimin futbol akli ve yonetme kabiliyeti sifir. Ihodan bile vasati varmis, gormus olduk.
Agaogluna bu forumda dahil bir dunya hakaretler edildi. Tekrardan baskan yapilmazsa bu takimin gelecegi yoktur.

Ertan1982
kadro kalitesi eksikler vs hicbirsey mazaret degil.Kosun lan bu kalite ile alakali degil kosun hareket edin ne böyle.

Nazim Can
25.01.2024, 20:56
Neyi eleştiriyorsunuz ki Bu maçın favorisinin Trabzonspor olduğunu mu düşünüyorsunuz.
Sahada hiçbir halt üretmeyen bu kadar oyuncusu olan bir takımın ilk yarıda bulduğu 4 tane şut bile mucizedir gerçekten söylüyorum mucizedir
Mucize deme Abdullah Hozamıza borçluyuz o şutları, şöyle yapalım yenersek Hoca nın sayesinde, yenilirsek Futbolcu grubu yetersiz.