Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 32.Hafta | Konyaspor 2-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
naimbektas6161
29.04.2023, 17:59
Hoca yeni evet ama forvet çıkarıp sol bek almak hangi aklın ürünü.
Markoviç oynatmayı Bardri ye 70 dk sabretmek neyin kafası.
Markoviç 88 de oyuna girdi yorum yok.
Bu hocayla olmaz net
Sefer A.
Gbamin gireceğine Emirhan girseydi keşke. Ne bekliyoruz bu gamsız eşekten hala acaba?
Hoca hayal kirikligina ugratiyor,,, Taha 6kardes de oynamaliydi, siçarim Bartra'ya da Hüseyin'e de yeter lan
asilhamsi
Seneye daha iyi olacağımızı mı düşünüyorsun
seneye tabanca gibi olacağız. Taş gibi takım kuracağız.
El Cordobes
3-4 hafta önce bu takım sene sonuna kadar maç kazanamaz demiştim. Halen daha aynı iddiadayım. Tek dileğim kadıköy deplasmanında skandal bi sonuç almayalım, temiz temiz yenilip dönelim. Bu sığırların şuanda olan biten hiçbirşey umrunda değil.
Oğuzhan Fidan
seneye hepsi ile hesaplaşacağız. Zevkini çıkarsınlar şimdilik.
Maalesef sindirilemeyen bir yönetim şekli. sindirilemeyen bir kongre. Yanlışın üzerine doğru inşa edilmiyor. Lig tarihinin en kötü sezonu bu sezon olur. Bunların herhangi bir takımı yenebileceğini zannetiyorum. Bugün bakasetas yarın başkası çıkar bitmez bu kırmızı yeme alışkanlığı zaten. Uğurcan bu sezon böyle goller yiyecek deseler kimse inanmazdı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ilelebeTS
Şu şartlarda futbolcuyu mental olarak hazırlamak çok zor. Ne yaparsak yapalım yeniliyoruz derler. Acilen sezonu tamamlamak lazım.
naimbektas6161
Gbamin gireceğine Emirhan girseydi keşke. Ne bekliyoruz bu gamsız eşekten hala acaba?
Kesinlikle
ilk gönderilecek isim uğurcan olmalı.
Kadro tamamen üst düzey fiziği atletik özelliği olan oyunculardan oluşmalı
ömür,bardhi gibi göttenbacak isimler mutlaka gitmeli. Sadece sio kalabilir.
mevcut stoperlerden emirhan ve taha hariç kimse kalmamalı.
beklerden sadece eren kalabilir o da yedek olarak
kanat oyuncuardan trezeguet kalabilir.
gitmek için bilerek yiyor zaten.
Umarım yaşananlar daha kötü günlerin habercisi değildir.
Hem sahada hem masada hiç iyi bir gelecek göremiyorum.
Yönetim ve takım olarak tarihimizin en zayıf dönemlerinden birisinin gelme ihtimali hiç az değil.
Valla hocam bu yonetimde umut goremiyorum, cok zor. Her gun abuk subuk skandallari ortaya cikiyor. Hoca da iyi de olsa kotu de olsa bir cenderenin icine dustu.
Biraz absurd olacak ama bu is kongresiz gecmez.
asilhamsi
29.04.2023, 18:00
Hoca yeni evet ama forvet çıkarıp sol bek almak hangi aklın ürünü.
Markoviç oynatmayı Bardri ye 70 dk sabretmek neyin kafası.
Markoviç 88 de oyuna girdi yorum yok.
Bu hocayla olmaz net
bir maçta mı karar verdin olmayacağına?
Turgay Atalay
seneye hepsi ile hesaplaşacağız. Zevkini çıkarsınlar şimdilik.
Avci denen herif oyle bir enkaz çakti ki Trabzonspora, ne bu enkaz cikar yillqrca ne de embesil futbol anlayisi. Bikac sene kimseyle hesaplasamaz Trabzonspor.
Trabzonspor büyük camiaysa bu darbeci başkanı iki aya göndermelidir. yeni sezona bu kulüp bu adamla girmemelidir.
Sezonun tek hedefi kupayı kaybedip lige de havlu attıktan sonra takımın başına hoca getirebilen, küçük düşünceli bu adamla koca Trabzon yol alamaz.
Avcı Ağaoğlu Doğan. evet beraber şampiyon yaptınız. Teşekkür ederiz
Ama beraber sçp sıvadınız sen hala niye ordasın?
serdaracıl
Önce kayseri şimdi de bu şerefsiz konya. Tamamı oç.
DeAgLeMaNyAq
29.04.2023, 18:01
Her hafta aynı senaryoya çalışıyoruz. Öne geç, eksik kal ve kaybet…
ilelebeTS
Hoca fena değil, yediğimiz goller ortada. 10 kişi kalınca daha beter olabilirdi, geçen maç gibi.
Ya kimi cikarip koysa da bu takim komple bitik. Cok detaylari, isimleri tartismaya gerek yok.
Bakalim ED yonetimi bir galibiyet alabilecek mi lig bitimine kadar.
Doğukan Uçan
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1652326902512644096
Yorumlara bak.
Oğuzhan Fidan
Geleneksel koyduk mu seansı başladı. Bu sezon koyduk mu Anadolu turu olarak aklımda kalacak. Anadolu'yu dolaştık böyle.
Anadolu değil tüm Türkiye’nin Trabzonspor’a karşı bir kini öfkesi var zaten. Yalnız sahadaki şu futbola ve oyuna diyecek hiçbir şey yok. Bu takımın hocalık da bir durumu yok bence olduğu gibi şampiyon olan kadro komple dağıtılmalı. Mental olarak kafaları bu takımla tekrar kupa kaldıracak durumda değil.
Kemal Öztel
Ikinci golde ofsayt yok muydu ?
Golu yedikten sonra pres yapmayıp 2-1'i 'korumamız' utanç vericiydi
CEMEFKER
29.04.2023, 18:02
Seneye olacaklar....
En az 2 tane isminin telaffuzu mümkün olmayan Balkan kökenli adam alınır göz boyamak için.
Koşan bir takım olduk havaları sezon kampında ayyuka çıkar. (Yeni transfer Hırvat ne öyle ciğersiz..., Eren başka bir şeye evrilmiş...Gomez boş geçmiyormuş antrenmanlarda vs.)
Sezona girilir ve 3-5 hafta sonra... Hırvat Hoca'nın kızına kolej sorun oldu ve finish...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
outlaws61
29.04.2023, 18:02
5 dk uzatma 2-1 geridesin.
Konya defansta 5 dk top yaptı bizimkilerde izledi.
İq sorunu var takımda.
İq testi yapsan komple 200ü geçemez bu takım.
Futbol zekası yok çoğunda.
Hoca hayal kirikligina ugratiyor,,, Taha 6kardes de oynamaliydi, siçarim Bartra'ya da Hüseyin'e de yeter lan
Aynı fikirdeyim. Kırmızı kartlardan dolayı pek bir şey demek istemyiorum ama bu kadar dağılmaz bir takım kart yediğinde. Hamsik'i sağ kanada atmak nedir?
Oğuzhan Fidan
29.04.2023, 18:03
Avci denen herif oyle bir enkaz çakti ki Trabzonspora, ne bu enkaz cikar yillqrca ne de embesil futbol anlayisi. Bikac sene kimseyle hesaplasamaz Trabzonspor.
Hedefsiz kalınca böyle oldu. Bu kadrolar hedefsiz oynayacak kadrolar değil.
samatyaboy
29.04.2023, 18:03
İyi ki BJK'den puan aldık.
Seneye daha iyi olacağımızı mı düşünüyorsun
büyük takım bu salakların hepsini gönderir temiz bir sayfa açar ve şampiyonluğa oynamaya devam eder. tabi gerçekten büyükse başarır bunu
ilelebeTS
29.04.2023, 18:04
Hocanın yapmak istedikleri hoşuma gitti ama arkada söylendiği gibi bu kadronun işi değil o iş. Kaldı ki bu kadroyu zaten çok yumuşak adamlardan kurduk. Sahada yıkılmayan adamımız yok. Waka ile Corne'ye 3 kişi çökerdi de yıkamazdı mesela. Milyon eurolar veriyorsan fiziksiz, atletizmi eksik oyuncudan uzak duracaksın.
serdaracıl
29.04.2023, 18:05
Bu takımda markoviç varsa oynar kardeşim. 88’de oyuna almak nedir ya. Nerede bi ruh hastası var bizi buluyor
naimbektas6161
29.04.2023, 18:05
Seneye olacaklar....
En az 2 tane isminin telaffuzu mümkün olmayan Balkan kökenli adam alınır göz boyamak için.
Koşan bir takım olduk havaları sezon kampında ayyuka çıkar. (Yeni transfer Hırvat ne öyle ciğersiz..., Eren başka bir şeye evrilmiş...Gomez boş geçmiyormuş antrenmanlarda vs.)
Sezona girilir ve 3-5 hafta sonra... Hırvat Hoca'nın kızına kolej sorun oldu ve finish...
:)
Ve bir sezon başlamadan biter.
Şunu deseler anlarım ekonomi kötü birkaç sezon gençlerle oynayıp tekrar şampiyon olacağız.
Gerçekçi hedef bu olur. 3 4 verip sahada koşmayan oyuncu yerine başarıya aç genç oyuncular oynasın.
El Cordobes
29.04.2023, 18:06
Sezon başından beri neyin olduğunu değil de neyin olmadığını izliyoruz. Bugün Doğucan dan sağ bek olmayacağını gördük. Halbuki birkaç hafta Doğucan dan bu takıma orta saha olmayacağını da görmüştük. Tıpkı sene başından beri Bardhi den kanat olmayacağı gibi. Mesela haftaya da Eren önüne Arif ile başlarız, onun da olmayacağını görürüz. Neyse böyle deneye deneye sezonu bitirecez. Kombinasyon çok sonuçta.
Oğuzhan Fidan
Yönetimden de hocadan da hiçbir şey beklemiyorum. Seçim olur yeni başkan seçilir yeni hocayla yeni düzen kurulur. Olacak olan senaryo belli
naimbektas6161
bir maçta mı karar verdin olmayacağına?
Belki erken ama biraz reaksiyon olması lazım takımda.
Yeni hoca gelince takımlar reaksiyon verirler genellikle.
Bizde tam tersi oldu nedense.
Onur Akyüz
İki haftadır 1.80 ortalama stoperler ile kafa golü yiyoruz hocam deneye deneye doğruyu bulur elbet
serdaracıl
Sezon başından beri neyin olduğunu değil de neyin olmadığını izliyoruz. Bugün Doğucan dan sağ bek olmayacağını gördük. Halbuki birkaç hafta Doğucan dan bu takıma orta saha olmayacağını da görmüştük. Tıpkı sene başından beri Bardhi den kanat olmayacağı gibi. Mesela haftaya da Eren önüne Arif ile başlarız, onun da olmayacağını görürüz. Neyse böyle deneye deneye sezonu bitirecez. Kombinasyon çok sonuçta.
+ 61
Anadolu değil tüm Türkiye’nin Trabzonspor’a karşı bir kini öfkesi var zaten. Yalnız sahadaki şu futbola ve oyuna diyecek hiçbir şey yok. Bu takımın hocalık da bir durumu yok bence olduğu gibi şampiyon olan kadro komple dağıtılmalı. Mental olarak kafaları bu takımla tekrar kupa kaldıracak durumda değil.
İlk 20 dk izlediniz mi bilmiyorum hocam ama beni şaşırtan seviyede iyiydik. Skoru alabilseydik çok farklı yere gidebilirdi. Kadro konusunda katılıyorum. Bir çoğundan net şekilde kurtulmamız lazım, geri kalanlar da uygun teklifler geldiği koşulda hiç düşünmeden yollanmalı. Bir tane bile kalsın yeri dolmaz diyeceğim adam yok. Zaten Avrupa'da da yokuz onları motive etmekle uğraşamayız.
konya puan durumunda geçmiş bizi. 5 maç üst üste mağlup olup gol bile atamayan konya.. kayseri de her an geçebilir
ilelebeTS
29.04.2023, 18:07
Deplasmanda daha pratik zeka gerek bize. Öne hızlı adamları atacaksın, direkt sonuca oynayacaksın. Markovic varken Bardhi ile oynamak olmaz.
Enes Başkaya60
Hala gençler ile oynamıyoruz gelen geçen folloş ediyor bizi.
Nedir abi bu genç düşmanlığı oynatsanıza oğlum çocukları kafayı mı yediniz siz??
naimbektas6161
Yönetimden de hocadan da hiçbir şey beklemiyorum. Seçim olur yeni başkan seçilir yeni hocayla yeni düzen kurulur. Olacak olan senaryo belli
Akıllı bir taraftar yorumu
Turgay Atalay
29.04.2023, 18:08
Hedefsiz kalınca böyle oldu. Bu kadrolar hedefsiz oynayacak kadrolar değil.
Bu takim hedef koyacak takim degil ki, ulasamayacagi hedef yuzunden bu hale dussun. Bildigin suzmeleri takima doldurdu Ertugrul ve kankisi Avci. Bu ikisi bu camianin en az 5 yilini heba ettiler
Bana göre Arifi hariç bütün yerliler satılmalı yerlerine yeniler alınmalı. Bir parantez de Uğurcana. Kasıtlı mı bilmem ama takım üzerinde net bir şekilde negatif etkisi var.
Oğuzhan Fidan
29.04.2023, 18:09
Şuna dikkat etmek gerekiyor her maç öne geçiyoruz farkındaysanız daha sonra ne oluyor her şey allak bullak kırmızı görüyoruz gol yiyoruz çeşitli sebepler. Maçlara hiç de kötü başlamıyoruz aslında ama ne oluyorsa ondan sonra darmadağın oluyoruz.
asilhamsi
Belki erken ama biraz reaksiyon olması lazım takımda.
Yeni hoca gelince takımlar reaksiyon verirler genellikle.
Bizde tam tersi oldu nedense.
adam kaç dakika 10 kişi oynayan takıma bu sezon ki en iyi defans oyununu oynattı.
Bu sezon bu kadar mücadele eden takım seyretmedim bu sene.
Ama eldeki malzeme bu.
Oğuzhan Fidan
Bu takim hedef koyacak takim degil ki, ulasamayacagi hedef yuzunden bu hale dussun. Bildigin suzmeleri takima doldurdu Ertugrul ve kankisi Avci. Bu ikisi bu camianin en az 5 yilini heba ettiler
Yani kadrodan ziyade takımdan bahsettim.
Ligin en ofansif sol beki Guilhermenin karşısına bitik Hamsiki koyarsan adam bomboş orta açar diğeri de bomboş kafayı vurur. Hocanın Hamsiki sağ kanada atma hamlesi bitirdi bizi herifler zaten delik deşik etti o kanadı ama sen orjinal mevkisi orta saha olan 2 adamla savundun orayı.
https://twitter.com/XgSuperLig/status/1652326901313155076
serdaracıl
29.04.2023, 18:11
Hoca bu maçta hayal kırıklığı oldu resmen
asilhamsi
29.04.2023, 18:12
Trezege mi kalacak �� Adam nvakaemenin 10 da 1'i bile değil...
trezeguet oyunda olduğunda ve olmadığında rakibin senin üzerine ne kadar geldiğine bir bak istersen. Waka ile alakasız oyuncular. Ama kesinlikle faydalı oyuncu.
Haftaya Uğurcanı kesmezse köyüne dönsün yeter ya kaç maçtır aynı senaryo. Bjk maçı olunca çağırırsınız. Birkaç laf gelsin Uğurcana başlar ben kimim biliyor musunuza iddia ediyorum böyle bir tipi var.
Hoca birkaç hafta gözlem yapacaktır etliye sütlüye karışmayacak. Sonra vasat altı bir başkan, aile üyelerinden oluşan yönetim ve aile şirketi bir kulüp olduğunu hoca anlayacak. İşte o zaman ya bunları güdecek Uğurcanı kadro dışı bırakacak s.m işime karışmayın diyecek yani risk alacak ya da tazminatı verin oyununa dönecek. Zor bir karar olacak hepimiz için. O gün geldiğinde hepimiz için hayırlısı olsun.
asilhamsi
29.04.2023, 18:17
-----------m.taha--------------
oğuzhan----taha----emirhan----arif
------ömür---siopis---gbamin-------
lahtimi----------trezeguet---------markovic
asilhamsi
29.04.2023, 18:19
pareyra alınabilse keşke yanına zaper ve zahjc
stoper murillo ve barisic
kale yabancı olsun
dorukhan sağ bek
Yeni hoca gelince değişti mi birşey bakalım ligin sonuna kadar puan alabilecek mi bir hocanın yeni bir hocanın takıma gram faydası olmaz mı ulan puan al be adam 1 puan al bari bu ne rezilliktir.Olmamış takıma haram faydası olmamış bize yerli hoca gerekiyordu defalarca söyledik yerli hoca. Aldınız mı hırvatı seneye 5 haftada kovulur .
Bud Spencer
29.04.2023, 18:20
Ne baskan kalacak nede hoca. Bu gidisle tekrardan kongre olur
serdaracıl
29.04.2023, 18:21
-----------m.taha--------------
oğuzhan----taha----emirhan----arif
------ömür---siopis---gbamin-------
lahtimi----------trezeguet---------markovic
Gbamin mi? Allah korusun.
serdaracıl
29.04.2023, 18:22
Bardi’yi 75 dakika tahhammül edip sahada tutmak nedir allah aşkına
kaçarava
29.04.2023, 18:22
Tek kontra silahı olan Markovic'i bekleyip bekleyip 2-1 olduktan sonra oyuna alan hoca başkası olsa yerden yere vurulurdu. Neyi bekliyorsun abi?
Bu takım tamamen kapanarak puan alamaz. Hele de bu stoperlerle, bu kaleciyle. Gelen geçen kafa vuruyor.
Alacaklar ödenmedikçe bu takım düzelmeyecek. Hocanın takıma bir dokunuşunu da göremedik, oyuncular aynı tas aynı hamam.
Uğurcan'ı da tebrik etmek gerekiyor. Bu takımda önümüzdeki sene olmaması gereken çok adam var ama nasıl gönderecekler bilemiyorum
CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğukan Uçan
29.04.2023, 18:26
ulan bu oyuncuları transfer ederken hiç mi aynaya bakmadınız. şansa bala kopenhag'ı eleseydik gruplarda manchester city, dortmund ve sevilla'ya karşı bu kadro ile mi oynayacaktık. rezil oğlu reziller. kulübü resmen cümle aleme rezil ettiler. ibrahim hacıosmanoğlu ve muharrem usta döneminde bile şu durumlara düşmedik. biz dedik bu takımın başına hoca getirmeyin diye. sene sonuna kadar alt yapıdan birini koysalar yine aynı sonuçları alırdı. adam boşuna yıpranıyor şuan. yazık günah.
şampiyon olduk ne oldu müzeye teneke parçası girdi. senin hedefin şampiyonlar ligine kalmaktı. gittin maça hazırlanamadın, transferleri yetiştiremedin. sonrası çorap söküğü gibi geldi.
abdullah avcı bir daha bu kulübün yanından bile geçmemeli.
Uğurcan çakır efsane kalecimiz hiç kaçmaz ortalama 2 gol yiyor her maç bu kadar rezil bir kaleci performansı en son metin aktaşta vardı bunu transfer etmek isteyecek Avrupa takımının kafasına kuşlar sıçsın.
Neden tanıdık bir hoca gelmedi. Biz yine Rus ruleti oynadık.
Sorunun hoca olmadığını 6 aydır söyledik ulan sergen niye gelmedi bu takıma alın size hoca ha bu hocadan gram ümidim yok bunu direk söylüyorum şu anda hikmet karaman bile hocamız olsaydı sivası ve konyayı yenmişti bu kadar iddalı söylüyorum. Geçen haftada söylediğim gibi 8de 0 yapabilir bu adam ulan alanya bile yeni hocasıyla ilk maçını kazandı bizimki 6 gol yedi 2 haftada hemde oynadığı 2 takımda birbirinden rezil.
İyiki küme düşme hattında değiliz..
AVCI ..Ertuğrul...AĞAOĞLU..Yönetim ve Scout..eserinizle gurur duyun..
halilaziz61
29.04.2023, 18:41
Hocalık bir şey olduğunu düşünmüyorum iki maçta yiyin hocayı tanıdık biri gelsin demi
Ben bu hikayeyi gördüm
Eddie geldiğinde lig TV de her program avcı guzellemeleri yapılıyordu
Anladım ki Türk teknik direktörlerin acayip bir lobisi var burada
Takımın en az eleştirilecek kişisi hakkında böyle mesajlar okuyunca destegim daha cok artiyor
Adını daha once hic duymadığım hocaya destegim sonsuz
Son 2 maçta öne geçtin
Bu iki maçta da kırmızı kart gördün ve 1-0 dan maçı kaybettin
Disiplin yok ciddiyet yok mücadele yok
Bunun yanında zeka da yok
Gerekeni hemen şimdi yapın
Sorumsuz hareket eden kim varsa hemen satın
CEMEFKER
29.04.2023, 18:52
Şampiyon (başarı) olduğumuz sezonlara bakın (96, 2005,2011, 2020, 2022), Hoca-Oyuncu uyumu en ön plandadır.
Hocaya vakit verelim kendi ekibini kursun... Kursun tabi. Yabancı Hoca ile değil ama.
Bize yerli t.d. ve hoca adamı olacak futbolcular lazım. Sergen'i ( veya muadil biri) ve onun hatırına kaliteli yerlileri ve yabancıları alacaksın. Abdullah Avcı Gervinho, Hamsik, Cornellius, Peres, Doğukan ve diğerlerini (Uğurcan dahi o tarihi performansı buna borçlu) uzun telefon görüşmeleri ile ikna etti. Şimdi hepsi gidiyor gitti.
Şimdi tekrar yapılanma diye birşey attılar ortaya.Tamam Bjelica da bu iş için biçilmiş kaftan diyelim. Minumum 2 sene de sözleşme verdin. Başarı için kimi satacak ve kimleri alacaksın?
Başkan " ikisi bir arada" dedi. Yani hem küçülme ve maddi büyüme hem futbolcu transferi ve şampiyonluk dedi.Nasıl olacağını mantık ve veriler dahilinde biri açıklarsa susmak istiyorum.
Hırvat veya başka bir yabancıya karşı değilim ama bu adam yapılanma ve proje adamı. D.Zagrep ve "kapalı kutu Hırvatistan" da başarılı olur ya bizim gibi 3 Bizans klüplerinin ve de bir yerden emir alan futbol yönetiminin olduğu Türkiye'de?
Hırvatistan'ın "başka dinamikleri" var başarıya götüren!
İnşallah yanılırım.
serdaracıl
29.04.2023, 18:54
Neden tanıdık bir hoca gelmedi. Biz yine Rus ruleti oynadık.
Asla. Tam tersi tanıdık kim varsa bu takımdan uzaklaştırılmalı
serdaracıl
29.04.2023, 18:56
Şampiyon (başarı) olduğumuz sezonlara bakın (96, 2005,2011, 2020, 2022), Hoca-Oyuncu uyumu en ön plandadır.
Hocaya vakit verelim kendi ekibini kursun... Kursun tabi. Yabancı Hoca ile değil ama.
Bize yerli t.d. ve hoca adamı olacak futbolcular lazım. Sergen'i ( veya muadil biri) ve onun hatırına kaliteli yerlileri ve yabancıları alacaksın. Abdullah Avcı Gervinho, Hamsik, Cornellius, Peres, Doğukan ve diğerlerini (Uğurcan dahi o tarihi performansı buna borçlu) uzun telefon görüşmeleri ile ikna etti. Şimdi hepsi gidiyor gitti.
Şimdi tekrar yapılanma diye birşey attılar ortaya.Tamam Bjelica da bu iş için biçilmiş kaftan diyelim. Minumum 2 sene de sözleşme verdin. Başarı için kimi satacak ve kimleri alacaksın?
Başkan " ikisi bir arada" dedi. Yani hem küçülme ve maddi büyüme hem futbolcu transferi ve şampiyonluk dedi.Nasıl olacağını mantık ve veriler dahilinde biri açıklarsa susmak istiyorum.
Hırvat veya başka bir yabancıya karşı değilim ama bu adam yapılanma ve proje adamı. D.Zagrep ve "kapalı kutu Hırvatistan" da başarılı olur ya bizim gibi 3 Bizans klüplerinin ve de bir yerden emir alan futbol yönetiminin olduğu Türkiye'de?
İnşallah yanılırım.
Hocanın yerlisi yabancısı olmaz, yeteneklisi yeteneksizi olur. Yerli hocadan ne hayır gördük 40 senedir.
İnşallah yanılırım.
Başarılı olduğumuz sezonların ortak noktası şenol, ziya, ünal-hüseyin, a. Avcı ,(yeniden yapılanma ve maddi imkansızlıkta aldığı Türkiye Kupası ile) samet .Hepsi Türk bu kulüp yabancı hocayla başarılı olamazzzzzzzzz.
serdaracıl
29.04.2023, 19:02
Başarılı olduğumuz sezonların ortak noktası şenol, ziya, ünal-hüseyin, a. Avcı ,(yeniden yapılanma ve maddi imkansızlıkta aldığı Türkiye Kupası ile) samet .Hepsi Türk bu kulüp yabancı hocayla başarılı olamazzzzzzzzz.
Şehir efsanesi geçiniz. O kadroları rezil eden bu saydığınız isimlerdi. Ayrıca İnsan şuraya hüseyin yazmaya utanır. Hüseyin hoca falan değil
Bismillah yav en son konuşulacak adam hoca şuan. Çöp oğlu çöpler bir de on kişi kalıyor.
Yaz kampini geçirirsin, sezona başlarsın, transferler vs. olmazsa o zaman konuşulur
gurur6134
29.04.2023, 19:06
Markovicin sakatligi yokken onu mac sonunda oyuna aliyorsa hoca gecmis olsun henuz erken olsada hic iyi sinyal degil gelecek icin
Mert Oğuzlu61
29.04.2023, 19:07
İsimli olsa neyse derim tek basarisi Avrupa'da köy takimi çalıştırmak olan kimsenin adını bilmediği birisine 1.6m euro maaş bağlayıp getirdiler kulübün gelirleri belli.
Diğerlerinin arsası taraftarı bilmem neyi var harcıyor memlekette döviz 20'leri geçmişken biz neyimize güvenip hala milyonluk sözleşmeler yapıyoruz sanki bizi bilerek iflas ettirmek istiyorlar.
Hocanın yerlisi yabancısı olmaz, yeteneklisi yeteneksizi olur. Yerli hocadan ne hayır gördük 40 senedir.
Yerlilerle Şampiyon oldun 2 defa şenol ve Abdullah 2.olup kupa aldığın sezonlarda da hep yerli var yabancı rahmetli urban brahms hariç bir boka yarayan 1 tane hocamız oldu mu?????
Avcıya yetkiyi verip biraz daha sabır gosterilseydi . Özellikle disiplin noktasında sanırım avcı hocayı arayacağız.
Bu adam 8 maçta 0 yaparsa ne diyecez çok merak ediyorum ki muhtemel 8 de 0 yapabilir yenildiğimiz takımlar adana değil başaksehir değil bjk değil gs değil fb değil yerli hoca getirmemek çok çok büyük bir hata oynattığı oyunda ne var bir hiç ismail geçen sene bjk ye geldi geldiği gibi takım şaha kalktı bu sene kovuldu başka ulan yalandan da olsa birşey yap.
Avcıya yetkiyi verip biraz daha sabır gosterilseydi . Özellikle disiplin noktasında sanırım avcı hocayı arayacağız.
Avcının kapsında yatacaklarrrrrr.
Rakibin ilk golünde bardi'nin yediği çalıma bak
Bunun transferine onay verenler büyük skandala imza attılar
Teknik fizik gücünü yener diyen hocam tekniği gördün mü şimdi
inanılmaz yanlış işler oldu
OMERYILMAZ_TS
29.04.2023, 19:26
Hoca ne yapsin arkadaşlar 2 mac oynandi ikisinde de one geciyorsun kalasin biri kirmizi goruyor hop 10 kisi kaliyorsun ve deplasman hocalik hicbirsey yok
Isin kotu tarafi kadro disi karari lazim ama kadro disi yapsan oyuncuvdegeri dusuyor satamiyirsun
Bir an once buvsezon bitsin transferler yapilsin yenibsezon baslasin 8 mac sonra hocayi elestiririz
OMERYILMAZ_TS
29.04.2023, 19:28
Avci kendisi dedi ne yapsam olmuyor diye avciyi zamaninda gondermedik kadro disi karari vermedik avrupadan kupadan herseyden olduk avci sampiyon yaptivsagolsun ama yasli kadronun pili bitti kondisyon sifir sakatlik full buraya kadarmis alınan oyuncular da fiyasko oldu ayrica geri pas yana pas oyuncular köreldi ...
CEMEFKER
29.04.2023, 19:30
Hocanın yerlisi yabancısı olmaz, yeteneklisi yeteneksizi olur. Yerli hocadan ne hayır gördük 40 senedir.Gülmek istiyorum gerçekten ama yaşım kemale erdi, değer verip cevap vereceğim yine de.
Yabancı ile alınmış (son 10 yılı geçtim) son 20 yılda bir kupa söyleyin.
(Newton derseniz ağlayacağım)
Markovicin adalesinde ağrı varmış ondan 11 oynamamış twitterda yazıyordu
Ekrem D.
29.04.2023, 19:36
Avcının kapsında yatacaklarrrrrr.
sjsjkasdhskjf
sjsjkasdhskjf
Burdayızzzz
Uğurcanın yediği kafa golünü ben yesem çok utanırdım bu golü yiyen kaleci anadolu takımında bile oynayamaz.
gurur6134
29.04.2023, 20:05
Aynen avcinin kapasinda yatacagiz gel hocam bir 40 milyon avro daha verelim nerde bir ıskartaya cikmis adam var topla gel diyecegiz.baskasi kurmustu zaten bu takimi ey allahim ya hedefsiz kalmamizin bir numarali sebebi avci takim saldi darma duman tarumar oldu konsantrasyon 0 hala avci sayiklayanlar var gulsek ki aglasak mi taktimi takiyorlar..
GencTurk6161
29.04.2023, 20:10
Kırmızı karta kadar gayet güzel oynadık. Uğurcan a en az top gelen maçlardan biriydi o ana kadar.
4-1-4-1 sistemiyle oynadık ve gayet olumlu güzel oynadık. Defanstan pasla çıkma oyununu çok beğendim ve kaleciyle oynamadan pas yapmak güzel gelişme. Hücumda ise golcü eksikliği var takımda bu bariz görünüyor... İleri uçtaki oyuncular ağır, kontraya elverişli değil... Baskılı oyunda anca iş yaparlar...
Kırmızıdan sonra Takım 10 kişi kalsa da bu kadar mahkum bir oyun kabul edilebilir değildi.
Uğurcan... Diyecek kelime yok.... Yemek için herşeyi yaptı sonunda başardı. Kaybedilen puan net kaleciye ve Bakasetas a yazar..
Boşuna kendinizi üzmeyin gençler. Hatta benim gibi yapın bir süre Trabzonsporu hayatınızdan çıkarın. Takım bu. Geçiş süreci yaşıyoruz. Daha neyin ne olacağı nasıl olacağı belli olmaz.Transfer döneminin başladığı günle birlikte az çok neyin ne olacağı belli edecek kendini. Çok da fazla beklentilere sokmayın kendinizi derim.
Royal Heart
29.04.2023, 20:38
ŞL hedefin başlamadan bitmiş, AL'den iyi bir iz bırakmadan elenmişsin, Konf. Kupası'ndan elenebileceğin ilk adımda elenmişsin, Türkiye Kupası son tutunacak dal iken oradan da olmuşsun, futbolcular belki de kariyerlerinde görmedikleri maç ertesi tatillerini burada görmüş, getirdiğin futbolcularla nasıl yolları ayırırımın derdine düşmüşsün, sonra enkaza dönüştürdüğün bu takımı ayağa kaldırması için getirdiğin t.direktöre iki maçla ömür biçmeye kalkacaksın. Biraz yavaş, sakin...
O gösterilen yersiz "sabır" asıl şimdi gerekiyor, bu sezonu sezon başlamadan takıntılarıyla bitirenler şimdi sakince sabretmeye tahammül edecekler. Yapıcı eleştiri her zaman, herkes için ama ona öyle buna böyle yok, o olmaz. Bu sezon sonuna kadar takımın fotoğrafını çeker, canlı analizini yapar t. direktör, sezon tamamlandıktan sonra yeni sezonun eseri ortaya çıkmaya başlar, ondan sonrasına bakarız.
Aykut Uçar
29.04.2023, 20:45
Fener ilk yarı sıvası 3lük yaptı.
O sivas bize 4 tane attı.
Topla hepsini 7 yaptı.
Kadıköy de fener bize ne yapacak çok merak ediyorum çok.
Ulan ertuğrul doğan senin gibi vafizsiz birisi ne hayatımda ne trabzonspor camiasında gördüm.
Dün cuma namazında çok dua ettim, tez zamanda senden kurtulmak dileğiyle.
OMERYILMAZ_TS
29.04.2023, 20:58
Fener ilk yarı sıvası 3lük yaptı.
O sivas bize 4 tane attı.
Topla hepsini 7 yaptı.
Kadıköy de fener bize ne yapacak çok merak ediyorum çok.
Ulan ertuğrul doğan senin gibi vafizsiz birisi ne hayatımda ne trabzonspor camiasında gördüm.
Dün cuma namazında çok dua ettim, tez zamanda senden kurtulmak dileğiyle.
Bu ruhsuz oyuncu grubuna sadece buyuk maclarda guveniyorum mac seciyor koftehorlar sikebahce maçında beraberlik bekliyorum 5 yiyip gelecek cesaretleri oldugunu sanmiyorum:)
Cem Balcı
29.04.2023, 21:00
Sorunun hoca olmadığını 6 aydır söyledik ulan sergen niye gelmedi bu takıma alın size hoca ha bu hocadan gram ümidim yok bunu direk söylüyorum şu anda hikmet karaman bile hocamız olsaydı sivası ve konyayı yenmişti bu kadar iddalı söylüyorum. Geçen haftada söylediğim gibi 8de 0 yapabilir bu adam ulan alanya bile yeni hocasıyla ilk maçını kazandı bizimki 6 gol yedi 2 haftada hemde oynadığı 2 takımda birbirinden rezil.
Adam iki maçında da ( eski hocanın kurdurduğu leş kadroya rağmen ) öne geçti.Sonrasında kırmızı kart gören futbol aklı kıt futbolcularımız yüzünden mağlup oldu.
Yeni hocaya sallamak da ne oluyor?
ÖmürKaradeniz61
29.04.2023, 21:21
Bugün bir ışık gördüm lakin bu takıma yeni sezonda en az 6 tane diri,genç oyuncu monte etmesi gerekiyor hocanın. Hocaya güveniyorum.
kaçarava
29.04.2023, 21:42
Giden ve sakatlanan oyuncular nedeniyle Liverpool gibi olduk diyordum ama tam anlamıyla bu sezonki Chelsea gibi olduk.
Hücumdaki oyuncularda bireysel yetenek yok. Bir tane adam geçen oyuncu yok, bakın bu öyle evde maç izleyen baba tespiti gibi gözükebilir ama yok yani. Her hafta maçları, özetleri izlerim. Bir tane hücumlarını sürükleyen oyuncun yok, bir tane adam geçen yok, araya hızlı koşan fuleli adamın yok. Herkeste en az biri var. Güdük kalıyorsun o zaman. Başta övülen kısımda kötü değildik ama genellikle final pasları rezaletti. Çünkü bir tane baba oyuncu yok ileride.
Takım tarz olarak o kadar dağınık ki. Hani metro kazılarında gösterirler ya, şu kısım şu zamana ait, bu kısım bu zamana ait. Bizim takım da oyuncu ve oyun stili olarak öyle.
Geriden oyun kuracaksın ama pasla çıkamıyorsun. Uzun vursan hem koşacak adam yok hem de kafaları alacak adam yok. Hamsik-Bakasetas varken topa sahip olma oyunu oynaman lazım ama yapamıyorsun. Onlar varken tempo-pres takımı da olamıyorsun. Doğucan-Siopis oynatsan hepten mahvoluyorsun. Derinde beklesen stoperlerin cüssesiz, eziliyorsun. Defansı öne çıkarsan savunman ağır.
Avcı ve yönetimin en kötü yaptığı şey bu yazı boşa geçirmekti. Tüm hataları yap ama o yazı boşa geçirme. Tam kabuk değiştirme zamanıydı. Korkunç bir hata. Sıkıcı futbol falan boş ver onu mahvettiler her şeyi.
Ben tanımıyorum, baktım solda çalımcı adam var. Nereden baktım maçkolikten. Bu adam deldi hemen sağını. Bardhi oraya kadar gelmiş öp başına koy. Merkezi savunamadın, çünkü stoperlerin helva, yedin kafayı oldu sana 2-1. Futbol çok zor değil abi. Tonla eksik noktan var, anında cortluyorsun. Bir tane hızlı adamın yok. Ondan sonra 10 kişi kalınca niye hemen maçı veriyoruz. Verirsin tabii. Can mı dayanır o kadar kapanmaya.
Kadromuz super degil ancak bu kadarda kotu degil futbolda takim ruhu ve havasi birden yakalanmiyor kaybolan takim ruhu ozguveni havasida bir anda geri gelmiyor malesef dibe vurmadan toparlanamayan bir futbol kulturune sahibiz herseye ragmen takimda iki tane becerikli forvet olsaydi bu tip maclari rahat gecerdik olusan pozitif ortamda vasat oyuncular dahi kapasitesinin uzeride top oynardilar yeni sezonda omurgasi saglam futbol akli yuksek oyuncularin etrafina 3-4 futbola ac atletik genc yerli oyunculara sans vermemiz lazim
Hamsiğin açıklamaya bak doğru yoldayız ey gidi hamsik konyaspor gibi vasat takıma 2-1 yeniliyorsun doğru yoldayız diyorsun 4 tane yemedik diyemi doğru yoldasın halimize bak seneyede hiç ümidim yok bu takımdan..
serdaracıl
30.04.2023, 00:42
Gülmek istiyorum gerçekten ama yaşım kemale erdi, değer verip cevap vereceğim yine de.
O kadar gülmek istiyorsan şu çağda trabzonda yabancı hoca olmaz diyen tiplere gülebilirsin. İngilterede yabancı hoca oluyor, almanyada, fransada oluyor bi tek trabzonda olmuyor. Çok ilginç. Torpille futbolcu olup tabzondan başka takım görmeyen bükaç topçu eskisinin para cukkalamak için uydurduğu bir safsata o
serdaracıl
30.04.2023, 00:51
Yerlilerle Şampiyon oldun 2 defa şenol ve Abdullah 2.olup kupa aldığın sezonlarda da hep yerli var yabancı rahmetli urban brahms hariç bir boka yarayan 1 tane hocamız oldu mu?????
Getirdiğimiz adamlar newton, vahit, broos, lazoroni, brigel. Allah aşkına şunlardan başarı beklenir mi? Şu adamları getirip trabzonda yabancı olmuyor demek doğru değil
CEMEFKER
30.04.2023, 01:07
O kadar gülmek istiyorsan şu çağda trabzonda yabancı hoca olmaz diyen tiplere gülebilirsin. İngilterede yabancı hoca oluyor, almanyada, fransada oluyor bi tek trabzonda olmuyor. Çok ilginç. Torpille futbolcu olup tabzondan başka takım görmeyen bükaç topçu eskisinin para cukkalamak için uydurduğu bir safsata oSon 40 yılın verileri öyle demiyor. Ama yabancı teknik direktör mutlaka bir gün şampiyon olur dikkatli bir planlama ile.
Dünyaca ünlü JJ ülke futboluyla ilgili bir şeyler söyledi ...( Fi tarihinde Lucescu)
Abdullah Avcı da "futboldan alacağım var" dedi.. Alanya'dan, Başak'dan transfer ihtimalimiz İstanbul'a göre daha azken Bakasetas,Visca gibi kalburüstü adamlar "hatır gönül" bize geldi...
Yav, çok şey var söyleyemiyoruz. Eski bir veteran futbolcu abimiz daha sezon başlamadan "çıkarın bayrakları şampiyonuz" dedi. Bunu da o heyecanla tarafsız durması gereken bir makamı temsil ederken söyledi.
Şimdi iyi planlama derken "tüm faktörler eşitken" manasını kast ediyorum.
Tüm bunların etkisinde bir ülke futbolu gerçeğinde, minumum 10 yılda potaya sokulan bir Trabzonspor gerçeğinde yabancı çabuk etkilenir...
Şu kapıyı da açık bırakıyorum. Ülkede en az 1 sezon üst düzey top oynatma şartıyla yabancı elbette TS'de olur. Ancak başkan, yönetim ( taraftar bu sınavı geçeli yıllar oldu) sabredecek mi?
Başkan mutlaka bir şeyleri gördü ki ilk olarak Montella, Pirlo dedi ( keşke sezon sonunu bekleseydi). Maalesef baskı ve kötü sonuçlar onu Bjelica'ya kadar götürdü.
Şimdi 7-8 haftada bu açığı kapatırsa ne âlâ.
Son 40 yılın verileri öyle demiyor. Ama yabancı teknik direktör mutlaka bir gün şampiyon olur dikkatli bir planlama ile.
Dünyaca ünlü JJ ülke futboluyla ilgili bir şeyler söyledi ...( Fi tarihinde Lucescu)
Abdullah Avcı da "futboldan alacağım var" dedi.. Alanya'dan, Başak'dan transfer ihtimalimiz İstanbul'a göre daha azken Bakasetas,Visca gibi kalburüstü adamlar "hatır gönül" bize geldi...
Yav, çok şey var söyleyemiyoruz. Eski bir veteran futbolcu abimiz daha sezon başlamadan "çıkarın bayrakları şampiyonuz" dedi. Bunu da o heyecanla tarafsız durması gereken bir makamı temsil ederken söyledi.
Şimdi iyi planlama derken "tüm faktörler eşitken" manasını kast ediyorum.
Tüm bunların etkisinde bir ülke futbolu gerçeğinde, minumum 10 yılda potaya sokulan bir Trabzonspor gerçeğinde yabancı çabuk etkilenir...
Şu kapıyı da açık bırakıyorum. Ülkede en az 1 sezon üst düzey top oynatma şartıyla yabancı elbette TS'de olur. Ancak başkan, yönetim ( taraftar bu sınavı geçeli yıllar oldu) sabredecek mi?
Başkan mutlaka bir şeyleri gördü ki ilk olarak Montella, Pirlo dedi ( keşke sezon sonunu bekleseydi). Maalesef baskı ve kötü sonuçlar onu Bjelica'ya kadar götürdü.
Şimdi 7-8 haftada bu açığı kapatırsa ne âlâ.
Trabzonsporun yabancı hocayla başarılı olma ihtimali yok çünkü biz gs fb gibi üst düzey kadrolar kuramıyoruz bizim bu ligi bilen yerli hocalara ihtiyacımız var ben şahsen şampiyonluk beklemiyorum makul kadrolarla ilk 4 kabul edilebilir netice .Ama şu sorumsuz oyuncu topluluğu tepkisiz taraftar ve yerel basın ve nereye geldiğinin farkında olmayan hocayla korkarım seneye küme düşme mücadelesi verebiliriz .
Onur Akyüz
30.04.2023, 02:33
Bartra’nın iki pozisyonu net penaltıydı bence. Birinde ligin kaşarlarından ahmet oğuz topa vuramayınca atladı yere ve faul aldı diğerinde Bartra’nın yüzüne net bir tokat geldi Diouf’tu sanırım vuran.
halilaziz61
30.04.2023, 03:15
Takımın bir yılda geldiği durum tek kelime ile içler acısı
halilaziz61
30.04.2023, 03:18
Gülmek istiyorum gerçekten ama yaşım kemale erdi, değer verip cevap vereceğim yine de.
Çok mantıklı bir argüman gibi gelmedi bana
Hangi kaliteli yabancıyı getirdiniz ve ne kadar sabrettiniz?
Bu kadar yabancı oyuncu olan ortamda yerli hoca ile devam etmek asıl saçma olan.
Getirilen yabancı hocalar bunak vahid, lazoroni, Hugo bros başka var mı son 20 yılda
Peki madem yabancılarla olmuyor son 20 yılda 10 kere yerlilerle şampiyon olduk da ben mi bilmiyorum?
CEMEFKER
30.04.2023, 03:31
Çok mantıklı bir argüman gibi gelmedi bana
Hangi kaliteli yabancıyı getirdiniz ve ne kadar sabrettiniz?
Bu kadar yabancı oyuncu olan ortamda yerli hoca ile devam etmek asıl saçma olan.
Getirilen yabancı hocalar bunak vahid, lazoroni, Hugo bros başka var mı son 20 yılda
Peki madem yabancılarla olmuyor son 20 yılda 10 kere yerlilerle şampiyon olduk da ben mi bilmiyorum?Son 3 mesajımda ayrıntılı açıkladım fikrimi.
Yabancı kalite ise ve de yönetim planlı, kaliteli kadro verecekse gelsin. Avcı planlı geldi, adamlarını, transferlerini bizzat aradı, ilgilendi, değer verdi, gururlarını okşadı ( bir diğer Ünal Karaman tarzı dönem benzerdir). Getirdin ülke futbolunu tanıma şansı olan Montella'yı hayır mı dedik!
Ama kabul edin Trabzon, Trabzonspor gerçeklerini. Nedir kardeşim yıllardır bu üzerimize yapışan varolduğu meçhul tabu?
Finansal güç, reklam getirisi, taraftar sayısı ve en önemlisi siyasi rantabl.
Bjelica " bizi" ( ülke gerçekleri) tanıdığında yönetim ona 1 yıl daha verecek mi? Veya Bjelica, Lucescu gibi kaçacak mı?
Fanatik34
30.04.2023, 04:01
Yabanci Hoca gayet basarili olur Trabzon´da ama onun önündeki en büyük engel menfaat, yerli menfaat. Bir Yabancinin gelip basarili olmasi, yerliler icin kazanc olusturur mu? Misal gecen sezon sampiyon olduk ama bunun Trabzonspor icin getirisi ne oldu veya kimler bu durumdan nemalandi? Bu durum sadece Trabzon´da degil, Istanbul´da da ayni..yoksa Türk futbolunun gelismemesi gibi bir sorun olabilir mi?
Yeni hoca basarili olur mu? Bugün macta bircok oyuncuu denedi ve gördü. Bundan sonraki haftalarda da yapacak. Sonucun önemi yok. Eger imkan verilirse, getirecegi Oyuncularla, bu ligi yine domine ederiz. Soru su? Istiyormuyuz baskan babinda???
Gökhan Balcı
30.04.2023, 08:24
Yabancı hoca başarılı olamıyorsa bunda suçlu senden başkası değildir. Dünyanın her yerinde yabancı hocalar çalışıyor ve başarılı oluyorsa ve sende olmuyorsa senin kafan elli yıl öncede kaldığı için olmuyordur. Sen değişmeyeceksin diye bu takım neden devamlı aynı isimlerin önünde dönüp dursun? Hoca gittiği takımlarda başarılı olmuş, gençlere değer katmış ve transferlerini sağlamış. Disiplinli ve mücadele gücü yüksek bir oyun anlayışı var. Adam geldi iki aptal maçta galibiyet alamadı diye itin götüne sokuluyor resmen. Bu takım daha sene başında bile şampiyonlar ligi ön elemesini kaybederken kendi kalesi önünde pas yapmaya devam eden bir takımdı. Hocanın geldiği takımın ne denli uyuşuk olduğunu bi hayal edin isterseniz. Hoca diğerleri gibi sene başında gelirim kolaycılığına kaçmadı diye kötü oldu birden. Bu adam sırf şu cesareti ile bile krediyi hak ediyor. Onu almamış buna almamış isterse kalan maçların hepsini yenilsin. Bu takım elinde imkan varken her gelenden üç beş yediği için Avrupadan da oldu ligden de oldu hocasından oldu başkanından oldu. Kalan boş maçları kazansan ne kazanmasan ne. Buradan bizim için önemli olan tek çıkarım satılabilecek oyuncuları satmak ve kimin kalacağına karar vermek. Sezonun geri kalanının bunun dışında hiçbir önemi yok.
En berbat yabancı hocaları getirip de "bakın yabancı olmuyor" demek doğru değil.
Bizim takımın şu anki sorunu hoca değil zaten. Avcı denen cahilden her türlü daha iyidir hoca. Darbeci başkan ve yönetimi ile olmaz, sorun orda. Avcı'yı geri getirmeye bahane olsun diye hocayı bile sabote edebilir bunlar. Darbeci yönetimden her şey beklenir.
Hasan Habip Özbay
30.04.2023, 10:11
Bartra’nın iki pozisyonu net penaltıydı bence. Birinde ligin kaşarlarından ahmet oğuz topa vuramayınca atladı yere ve faul aldı diğerinde Bartra’nın yüzüne net bir tokat geldi Diouf’tu sanırım vuran.
net panaltı ama itiraz eden bile yok bu kadar olumsuz bir hava var yazık
Umut'un kaçırdığı golü Türkiye'de atamayacak takım yok vasat herif seni uğurcanın yedi 2.golü Türkiye'de kaç kaleci yer ..
Murat Keçeci
30.04.2023, 10:42
Galip durumdan maç vermek zihinsel olarak ne kadar direncsiz olduğumuzu gösteren önemli bir veri.Hoca bu maç için bir kaç dokunuş yaptı kısmen de olsa sonuç aldı ama hâla galibiyet alabilmek için yeterli değil çünkü onbirde hâla mental açıdan sezonu kapatmış oyuncular var.ilk onbire daha fazla dokunuş yapmalı.Kendini göstermek isteyen gençlere daha fazla sanş vermeliyiz.Örnegin arif boşluk, muahhmed taha gibi oyunculara şans verebiliriz.Tecrubeli birkaç oyuncuyla,kendini göstermek isteyecek bu tarz gencleri desteklersek ancak o zaman maç kazanabiliriz.Şuan takım abondane olmuş durumda.Maç kazanacak iradeye sahip değil.konya gibi sezonu bizden önce kapatmış bir takıma bile maç verdik.Durumumuz işte bu kadar acı.
Gelecek sezonun yapılanması hakkında birkaç cümle edersek.Aslinda amerikayi yeniden keşfetmeye gerek yok.Daha önce bizi başarıya getiren şeyler nelerdi onlarin altına karbon kağıdı koyup kopya çekebiliriz.Örnek vermek gerekirse daha önce hamsik,nwakaeme gibi oyuncular nasıl bulduysak yine yenilerini bulmaya çalışıp,yetenekli gençler ile kaynaştırmaliyiz.Basariya aç yeni bir takım kurarsak zaten galibiyetler gelecektir.Ve her galibiyet kaybolan sinerjimizi yeniden maksimuma çıkaracaktır.
Bu yolda elimizdeki oyuncuların satışı ve alınacak oyuncuların durumu çok önemli.Alacagimiz oyuncular mutlaka büyük kulübe yakışır oyun aklı yüksek oyuncular olmalı.Futbolda ayaklar sadece bir araç,asıl lazım olan şey akıl.Bu konuyu bir örnekle açıklarsak mesela ben nwakaemenin hiç alakasız bir noktadan şut çektiğini hatırlamıyorum.ama şimdiki kanatlarımız markovic olsun,trezeguet olsun zaman zaman imkansızı denediklerini görüyorum.Bunlar şampiyonluğa gidecek bir takımda ancak yan aktör olabilirler.Bize başrol oyuncuları gerekli.
İhtiyaçlara gelirsek orta sahaya mutlaka yeni bir hamsik bulmamız gerekli.Santrafora da komple hem set oyununa hem kontraya uygun güçlü bir oyuncu lazım.Stoper bölgesine de mutlaka neşter vurmak lazım.Hava hakimiyeti olan biri kesin olarak alınmalı.Açıklara ve beklere de daha zeki oyuncular gerekli..Bu kadar değişim yaşamak ve aldığımız tüm oyunculardan yüzde yüz verim almak kolay değil.Dolayisiyla bu yapılanma bir yıldan daha uzun sürebilir.Bunu bilerek yola çıkmalıyız.Sabirli olmalıyız.
Geçen hafta da aynı golü yiyoruz bu hafta da aynı golü yiyoruz kardeşim senin beklerinde sıkıntı var aynı golü yiyoruz sen hoca olarak buna bile çalıştırmamışsın ki takımı yani 2 haftadır kırmızı kart görüyorsun 2 haftadır aynı golleri yiyorsun Uğurcan kötü mü çok kötü bir kaleci O zaman değiştir hocam koy Tahayı bu uğurcan gidecek bu takımdan taha kaleye alışsın belki kaleci almayacaksın bu çocuk iyi çıkacak maç kazanamıyorsunki güç gösteresin futbolcu ve camia üzerinde bir otoriten olsun Bardin'nin Eren'in doğucan'ın uğurcan'ın Umut'un nesini deneyeceksin Mesela biz aylardır maç kaybediyoruz bunu videolardan izleyebilirsin. Yani bu oyuncuları oynatıp da satacak mısın yönetim mi söylüyor sana hocam bunları oynat diye böyle bir düşünceniz varsa çok yanlış kötü oyuncular bunlar ve çok kötü oynadıkları Her maç daha da değer kaybediyorlar. Görünen o ki gelecek sene işimiz yine çok zor.
memozcan
30.04.2023, 11:16
allahtan puanımız çok az değil.. yoksa burdan küme düşerdik.. o derece rezil durumdayız..
Doğukan Uçan
30.04.2023, 11:16
hep yazdım yine yazıyorum.
kasımpaşa çöpleri ile şampiyonlar ligi hayali kuran Ağaoğlu beyninden herkese lazım !!
resmen olayın özeti budur. menajerlere ve futbolcu olduğu bile şüpheli olan üç beş çapsıza ödenen bonservisler akıl alır gibi değil.
adamlar cidden umut bozok, doğucan ve eren elmalı gibi rezillerle şampiyonlar liginde oynama hayali kuruyormuş.
bunun daha önce koita ve yusuf erdoğan gibi fiyaskoları da var.
ağaoğlu ve avcı son yılların en kötü ikilisi olabilir.
kasımpaşa sadece bizden aldığı paralarla transfer yapıyor olabilir.
memozcan
30.04.2023, 11:17
burada bir arkadaş doğucan sağ bek oynasın yazmıştı.. o arkadaşı buradan uzaklaştırın!
Armağan Dere
30.04.2023, 12:06
topçu ahalisine sesleniyorum..
Trabzon'da gezerken ya da dışarı çıktığınızda hiç çekinmiyor musunuz?
(dayak yeme,laf atma,hakaret vb) olasılığını hiç düşünmüyor musunuz?
ya da kendi aranızda hiç konuşmuyor musunuz?
bu kadar ayıp edilmez bir klube ve nihayetinde bir şehire
İstanbul'da bizler rezil rüsva olduk..
Size Trabzon'da hiçbir şey demiyorlar mı ?
burada bir arkadaş doğucan sağ bek oynasın yazmıştı.. o arkadaşı buradan uzaklaştırın!
Bence o arkadaşı değillde arkadaşların bizi zirveye taşıyacağına inandıkları hocayı eleştirmek gerekli o oynattı doğucanı.Doğucan ve sağ bek komedi konya'daki o yabancı herif hem içe hem dışa çalım atıp sıçırdı doğucanı rezillikler kumpanyası.
O iş bitti o bizim gençliğimizde kaldı bizim taraftar ogünlere abdullahlara hamilere Tolunaylara çok büyük ayıplar etti 2 kere 2.oldu şampiyon olamadı ama hiçbir zaman bu duruma düşürmedi Trabzonspor'u o kadro.
İsimden önce karakterli futbolcu alacaksın bu takıma en önemlisi UTANMA duygusuna sahip adam alacaksın ben Trabzonspor'da oynayacam 6 maçta 5 mağlubiyet alsam markete birşeyler almaya gidemem başkasına aldırırım utancımdan ulan nasıl yüz var sizde kösele gibi insanda hiç mi gurur olmaz herşey para mı adam olmanın erdemleri bitti mı artık.
Doğukan Uçan
30.04.2023, 13:02
ahmet ağaoğlu ve abdullah avcı ikilisi tarihin en kötü trabzonspor kadrosunu kurmuştur. hatta bunların yaptırdığı transferler yüzünden kulübün borçları tekrar artmıştır. para verip aldıkları adamları satamıyoruz üstüne para verip yollamaya çalışıyoruz. resmen rezillik. hani ne oldu şampiyon oldukta kutlamalar dışında elle tutulur bir tane başarın var mı senin ne yaptınız. şampiyonlar liginde maça çıkacak takıma doğucan, bardhi, eren, umut bozok, gbamin, lahtimi, naci, gomez gibi adamları doldurdunuz. vasıfsız herifler.
serdaracıl
30.04.2023, 13:27
Hocam böyle şey olur mu allah aşkına. Trabzonsporun adı artık bu tip saçmalıklarla asla yan yana gelmeyecek. Biz yıllarca zar zor kadrolar kurduk, bi yerlerden nemalanan terbiyesizler yüzünden en iyi oyuncularımızı kaybettik. Artık o devirler bitti. İyi oyuncu kalacak, kötü oyuncu gidecek. Trabzonda sadece yetenek fark yaratacak
serdaracıl
30.04.2023, 13:30
ahmet ağaoğlu ve abdullah avcı ikilisi tarihin en kötü trabzonspor kadrosunu kurmuştur. hatta bunların yaptırdığı transferler yüzünden kulübün borçları tekrar artmıştır. para verip aldıkları adamları satamıyoruz üstüne para verip yollamaya çalışıyoruz. resmen rezillik. hani ne oldu şampiyon oldukta kutlamalar dışında elle tutulur bir tane başarın var mı senin ne yaptınız. şampiyonlar liginde maça çıkacak takıma doğucan, bardhi, eren, umut bozok, gbamin, lahtimi, naci, gomez gibi adamları doldurdunuz. vasıfsız herifler.
Her mesajda ağaoğlu. Oysa bu kadroyu kimin kurduğunu herkes biliyor
yorumsuz6117
30.04.2023, 15:45
Bu sezon yapabileceğimiz tek birşey kaldı, Fener'e çelme takıp şampiyonluğunun önünde durmak ancak bu takım bunu yapabilmesi mucize..
halilaziz61
30.04.2023, 16:48
Son 3 mesajımda ayrıntılı açıkladım fikrimi.
Yabancı kalite ise ve de yönetim planlı, kaliteli kadro verecekse gelsin. Avcı planlı geldi, adamlarını, transferlerini bizzat aradı, ilgilendi, değer verdi, gururlarını okşadı ( bir diğer Ünal Karaman tarzı dönem benzerdir). Getirdin ülke futbolunu tanıma şansı olan Montella'yı hayır mı dedik!
Ama kabul edin Trabzon, Trabzonspor gerçeklerini. Nedir kardeşim yıllardır bu üzerimize yapışan varolduğu meçhul tabu?
Finansal güç, reklam getirisi, taraftar sayısı ve en önemlisi siyasi rantabl.
Bjelica " bizi" ( ülke gerçekleri) tanıdığında yönetim ona 1 yıl daha verecek mi? Veya Bjelica, Lucescu gibi kaçacak mı?
Bir yerden başlamak gerekiyor
yoksa aynı kişileri getirip duruyor şenol sayısını bilmediğim kere, ersun 3 kere ziya doğan 2 ya da 3 kere hami iki kere geldi.
ARtık sıkıldım aynı yüzleri görmekten aynı şeyleri dinlemekten.
Bütün bizi aşağılamalarına rağmen şenolu bir daha getirirler ölmeden.
yönetim de bi zahmet arkasında dursun yabancı hocanın.
Bijelca nın en büyük şansızlığı iki kırmızı kartla başladı.
bir kaç peşpeşe kazanırsa puslu hava dağılır.
Ama şuna ciddi ciddi inanıyorum Türkiyede yerli hoca lobisi var durmadan özellikle ulusal medyada yağlanıp parlatılıyor yabancılar çok ağır eleştiriliyor.
Dün gibi hatırlıyorum lig tv de bize gelmeden önce ne kadar avcı güzellemesi yapıldığını.
Avcu kötüdür diye demiyorum
Lobileri var arkadaşları vs.
Madem bu kadar başarılı bu hocalar gitsinler Avrupada ortalama bir takım çalıştırsınlar
Fatih Terim bile gidemiyor
Çok muhtemel teklif yok.
Bijelca bence doğru seçim düşük bütçeli yarışmacı takım yapabilir, iki sene sabredilmeli. Avcıya sabrettik buna da ederiz, ama yerli lobisi en küçük tökezlemede yemeye çalışacak bu bilenen bir olgu
Bu sezon yapabileceğimiz tek birşey kaldı, Fener'e çelme takıp şampiyonluğunun önünde durmak ancak bu takım bunu yapabilmesi mucize..
AG ve Giresun'u iyi geçebilirsek gayet mümkün aslında. Fener'in oyunu geçişlere karşı çok zayıf. Abdüş ve Markovic'in sağlıklı olması önemli.
He AG ve Giresun'u iyi geçebilir miyiz? Onu bilmiyorum :D
Şampiyonluk maçı oynamak çok zor Napoli o kadar hazırlığa o kadar süslemeye şampiyon olamadı 1 hafta daha erteledi insanlar kendi stadında o ana tanıklık edemeyecek geçen sene bizim maçta ağzı hiççç durmayanlar vardı ya berabere kalıp şampiyon olmuştuk ya...
Şampiyonluk maçı oynamak çok zor Napoli o kadar hazırlığa o kadar süslemeye şampiyon olamadı 1 hafta daha erteledi insanlar kendi stadında o ana tanıklık edemeyecek geçen sene bizim maçta ağzı hiççç durmayanlar vardı ya berabere kalıp şampiyon olmuştuk ya...
city de fulham deplasmanından çıkamayacaktı neredeyse uzatmalar hariç son 20 dk fulham tek kale oynadı. city taraftarı arasında haaland keli şampiyon yaptı diyen var mı acaba? :)
CEMEFKER
30.04.2023, 18:40
Madem bu kadar başarılı bu hocalar gitsinler Avrupada ortalama bir takım çalıştırsınlar
Fatih Terim bile gidemiyor
Çok muhtemel teklif yok...
Kültürel farklar diyelim özetle. Şifo Mehmet gibi kariyerinde kırmızı kartı olmayan beyefendi bir futbolcuya ( antrenör) dahi maç sonu soyunma odasına giden rakip oyuncuya tekme attıran motivasyon bize hastır. Bunu Milanolu futbolcuya yaptıraman için yediği makarnanın Pastavilla değil, Ankara Çubuk olması gerek...
Yabancıların bizdeki olayına tekrar tekrar gelirsek ilk onbirin sekiz oyuncusu yabancı olan bir sistemde bu sökmez antitezi mantığa yatkın ve doğru. Ama unutulan ülke gerçeklerine ne kadar adapte olacakları?!
Montella, Pirlo cepte, al geç diyebilirim rahatlıkla.
Armağan Dere
30.04.2023, 21:08
omarkolyy
redmınt
gedson fernandez
müthiş 3 adam
Steril61
30.04.2023, 21:17
Kesinlikle katılıyorum... Şampiyon kadroyu ufak dokunuşlarla bu sene de yarışın içinde tutabilirlerdi. Lakin kadro mühendisliğini kulübü soymak isteyen menejerler ve aracılar yapınca teknik adam ve yönetim de buna göz yumunca durum buraya geliyor. Çok yazık. Tüm bunlara rağmen eldeki oyuncuların takımı bu kadar rezil duruma düşürmeye hakları yok! Lanet olsun para alıp da yatanlara!!!
Doğukan Uçan
30.04.2023, 22:03
Kesinlikle katılıyorum... Şampiyon kadroyu ufak dokunuşlarla bu sene de yarışın içinde tutabilirlerdi. Lakin kadro mühendisliğini kulübü soymak isteyen menejerler ve aracılar yapınca teknik adam ve yönetim de buna göz yumunca durum buraya geliyor. Çok yazık. Tüm bunlara rağmen eldeki oyuncuların takımı bu kadar rezil duruma düşürmeye hakları yok! Lanet olsun para alıp da yatanlara!!!
medya'ya yansımıyor çoğu şey bence. başkan istifa etti, teknik direktör istifa etti. eski yönetimdeki as başkan yeni başkan oldu :D bunun örneği var mı hatırladığınız ben yaşım gereği düşündüm aklıma gelmedi. biz trabzon'da yaşamadığımız için bilemeyiz ama orada yaşayanlar kulübün nasıl soyulduğunu biliyordur. sadece şu yedek stoper denswil'e ödenen para bile facia. senin 2 tane alt yapıdan çıkardığın yerli oyuncun tff 1.lig futbolcularının aldığı maaşla oynadı. böyle olunca ortada takım diye bir şeyin olmaması normaldir. ikisi de sayısız katkı verdi takıma. koita, yusuf erdoğan bile abdülkadir ve uğurcan'dan fazla para aldı diye biliyorum.
medya'ya yansımıyor çoğu şey bence. başkan istifa etti, teknik direktör istifa etti. eski yönetimdeki as başkan yeni başkan oldu :D bunun örneği var mı hatırladığınız ben yaşım gereği düşündüm aklıma gelmedi. biz trabzon'da yaşamadığımız için bilemeyiz ama orada yaşayanlar kulübün nasıl soyulduğunu biliyordur. sadece şu yedek stoper denswil'e ödenen para bile facia. senin 2 tane alt yapıdan çıkardığın yerli oyuncun tff 1.lig futbolcularının aldığı maaşla oynadı. böyle olunca ortada takım diye bir şeyin olmaması normaldir. ikisi de sayısız katkı verdi takıma. koita, yusuf erdoğan bile abdülkadir ve uğurcan'dan fazla para aldı diye biliyorum.
Yusuf erdoğan 3.5 milyon gibi komik bir rakama oynadı Trabzonspor'da bu sene kalsaydı 7 milyon TL alacaktı ortalama 300 avroya oynayan ve sırf alt yapsından çıktığı takımla şampiyonluk yaşamak için bu takıma gelen hiçbir sorun çıkarmadanda git dendiğinde giden bir adamı rahat bırakalım yusuf erdoğan adamdır. Uğurcan çakır yıllık 20 milyon TL alıyor geçen seneki haline göre çok az bu seneki haline göre çok çok fazla bir para kazanıyor uğurcan.
halilaziz61
30.04.2023, 23:08
Kültürel farklar diyelim özetle. Şifo Mehmet gibi kariyerinde kırmızı kartı olmayan beyefendi bir futbolcuya ( antrenör) dahi maç sonu soyunma odasına giden rakip oyuncuya tekme attıran motivasyon bize hastır. Bunu Milanolu futbolcuya yaptıraman için yediği makarnanın Pastavilla değil, Ankara Çubuk olması gerek...
Yabancıların bizdeki olayına tekrar tekrar gelirsek ilk onbirin sekiz oyuncusu yabancı olan bir sistemde bu sökmez antitezi mantığa yatkın ve doğru. Ama unutulan ülke gerçeklerine ne kadar adapte olacakları?!
Montella, Pirlo cepte, al geç diyebilirim rahatlıkla.
Ben de Türk futbolcuların gazla daha çok motivasyonla çalıştığına inanıyorum
Aslında biz teknik direktörton futboldan çok camiyi birlestirmesini saha dışı olaylari yönetmesini kısaca futbol dışında herşeyi istiyoruz belki orada ip kopuyordur.
Adam teknik direktörlük yapmaya geldi yoksa belediye başkanlığı il valiliği mi belli değil
Fevri dönüyor
Ama dediğim gibi sıkıldım ben bu çıkmazdan artık saha içinde oynanan taktik teknik bir oyun izlemek gençlerin gelişimini görmek istiyorum.
Seneye de yabancı sınırının kalkacağını düşünürsek yerli hocanın anlamı kalmadı diyebilirim. Montella ve Pirlo görece avantajlı tabi Bijelsa ha gore ama perreris ve Jesus da ilk geldikleri halde fena top oynatmadilar.
Bence beklentiyi düşürür isek hoca başarılı olur aksi taktirde 8. Haftayı göremez
Doğukan Uçan
01.05.2023, 13:17
iyi de napoli maçını ben izledim o maçın 1-1 bitmesi futbol mucizesidir. böyle futbolu trabzonspor geçen sene son 2 3 ayda hangi maçta oynadı hatırlayan var mı. ulan 1 galibiyet alsak şampiyon olacağımız yerde her hafta 0-0 1-1 bitiyordu maçlar. rekor puanı bile kıramadı vizyonsuz herif ya.
UĞUR DURTAŞ
02.05.2023, 14:38
Baka yaptığın hareket bizlere saygısızlıktır.
aptalca sinirine yenik düştün
ben senin özrünü kabul etmiyorum
hoca ne yapmak istiyorsun şu takımda oynayan 1 tane adam var
onuda 87.dak oyuna aldın yazıklar olsun sana
arif i oyuna aldın eyvallah
adamı sol açık oynattın
bu demek oluyor ki
ankaragücü maçında hüseyini orta sahanın göbeğinde oynatırsa şaşırmayalım!!
umut un değil sahada yedekte ismini yüzünü dahi görmek istemiyorum.
yine aynı şekilde bardhi doğucanı da
şuna karar verdim Eren seneye de bizde devam ederse bu oyunundan gram ileriye gidemez.
kapasite bu kadar çok net.
10 kişi kalınca Alllah canımızı almış gibi sahada bir duruşumuz var.
ulan fb 10 kişi kaldı 1 gol attı 1 gol yedi ezilmedi
hadi şampiyonluğa oynuyor
ya istanbul koskoca 55 dakik 10 kişi ile gol yemedi
sizlere yazıklar olsun 10 kişi ile 2-3 top yapamayan şampiyon takımın
kişiliksiz topcuları hepinize yazıklar olsun.
hala sinirim geçmiyor
her şey yolundayken takım iyi giderken
hiç gereğii yokken top sol ayağındayken yerde sağ ayağını 2 metre sağa uzatım rakip takımın oyuncusu sakatlamaya yönelik o hareketin
bizi bitirdi utanmadan sıkılmadan takımı eksik bıraktın
birde yine yüzsüz yüzsüz gidip sonere sarılıyorsun
Baka yaptığın hareket bizlere saygısızlıktır.
aptalca sinirine yenik düştün
ben senin özrünü kabul etmiyorum
hoca ne yapmak istiyorsun şu takımda oynayan 1 tane adam var
onuda 87.dak oyuna aldın yazıklar olsun sana
arif i oyuna aldın eyvallah
adamı sol açık oynattın
bu demek oluyor ki
ankaragücü maçında hüseyini orta sahanın göbeğinde oynatırsa şaşırmayalım!!
umut un değil sahada yedekte ismini yüzünü dahi görmek istemiyorum.
yine aynı şekilde bardhi doğucanı da
şuna karar verdim Eren seneye de bizde devam ederse bu oyunundan gram ileriye gidemez.
kapasite bu kadar çok net.
10 kişi kalınca Alllah canımızı almış gibi sahada bir duruşumuz var.
ulan fb 10 kişi kaldı 1 gol attı 1 gol yedi ezilmedi
hadi şampiyonluğa oynuyor
ya istanbul koskoca 55 dakik 10 kişi ile gol yemedi
sizlere yazıklar olsun 10 kişi ile 2-3 top yapamayan şampiyon takımın
kişiliksiz topcuları hepinize yazıklar olsun.
hala sinirim geçmiyor
her şey yolundayken takım iyi giderken
hiç gereğii yokken top sol ayağındayken yerde sağ ayağını 2 metre sağa uzatım rakip takımın oyuncusu sakatlamaya yönelik o hareketin
bizi bitirdi utanmadan sıkılmadan takımı eksik bıraktın
birde yine yüzsüz yüzsüz gidip sonere sarılıyorsun
Baka baldiriyla perdeleme hareketini cok yapiyor bu defa cok agir kaldigi icin kotu bir goruntu verdi bence baldiriyla rakibin kaval kemigi bolgesine perdelleme yapmak istedi her macta yapigi gibi!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.