PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 32.Hafta | Konyaspor 2-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 [2] 3

Oğuzhan Fidan
29.04.2023, 16:50
Bakasetas kusura bakma o hareket yapılmaz. Saboteden hallice. Yazık oldu. Bu sene hep böyleyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilelebeTS
Kırmızı ama niyet direkt basmak değildi, ayağını önüne koymaya çalışıyordu.

sbay
Bu mal herif bu kadar profesyonel işte.sattı takımı

Oğuzhan Fidan
Hep böyleyiz bu sezon hep abi yazık ya hocaya da yazık

Turgay Atalay
Bu cenabet takimdan bir tek iz kalmamali seneye. Bir tane

Doğukan Uçan
bakasetas ta kadro dışı kalmalı böyle laubali hareket olmaz.

acan61
Akan oyunda bu pozisyon kırmızı kart değil. Sıyırıyor ayağı. Basmıyor. Ama tutup videoda yapıştırırsan kırmızı

Hasan Habip Özbay
29.04.2023, 16:51
türk futbolunun da yöneteninde tam anassssss si...

Pshycologist41
Hocanın yerinde olsam şu dakika Allah belanızı versin der çeker giderim. Adamı 2 haftadır sabote ediyor takım.Hoca ne yapsın şimdi...

Oğuzhan Fidan
Her maç aynı senaryo öne geç ondan sonra salak salak hareketler kırmızılar bilmem neler.

BrtnPnk
Benim bu devreden, özellikle de ilk 20 dakikadan anladığım: Hoca kadrosunu kursun kesinlikle iş yapar. Bu çöplerle bile o ilk 20 dakikayı yapan, düzgün oyuncularla neler yapmaz.

Ama böyle işi...

omondoles
Her şeyi geçtim meslektaşına o hareket yapılmaz

CEMEFKER
Renkdas hoca oyunculari izlemek istiyorsa acar kasetleri 30mac izler. Bunlara gerek yok. Hepimiz biliyoruzki bardhi ve umut icin isik yok. Tekrardan denemek gerekmiyorBen de onu diyorum boşa kürek ama iyimser olmak isteyenler adına diyorum izleyin...

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasan Habip Özbay
maçın başından beri konya kızıştırdı işi yaptı

naimbektas6161
Bu hocayla da yönetimlerde olmaz acil yeni yönetim lazım. Yoksa kümeye kadar gideriz bu kafayla.

Doğukan Uçan
maçtan önce yazdık yine konya deplasmanı yine 10 kişi kaldık olacak iş değil.

Bud Spencer
29.04.2023, 16:52
Kırmızı ama niyet direkt basmak değildi, ayağını önüne koymaya çalışıyordu.

Niyet kesinlikle tekme degildi

Oğuzhan Fidan
Akan oyunda bu pozisyon kırmızı kart değil. Sıyırıyor ayağı. Basmıyor. Ama tutup videoda yapıştırırsan kırmızı

Lale orta olduğu müddetce var dan bir şey beklememeliyiz. Tam tersi bize karşı işliyor.

Hasan Habip Özbay
soner i maçtan önce yazmıştım zaten

ilelebeTS
Hemen Markovic gelsin, boş alanı değerlendirecek adam lazım.

Oğuzhan Fidan
29.04.2023, 16:53
Sahadaki hareketlere bakınca hakemlerin niyeti bizim futbolcuların salaklığı bu skor çok normal. Kimse kusura bakmasın. Hakemlerin artık bize karşı cephe alacağı belli.

Hasan Habip Özbay
Niyet kesinlikle tekme degildi

maçın başında doğucan a da yapılan net kırmızı kart onu neden vermedi

serdaracıl
Benim bu devreden, özellikle de ilk 20 dakikadan anladığım: Hoca kadrosunu kursun kesinlikle iş yapar. Bu çöplerle bile o ilk 20 dakikayı yapan, düzgün oyuncularla neler yapmaz.

Ama böyle işi...

İkinci yarı bardi ya da umuttan biri devam ederse ben o kadar umutlu olmam

Ozan Yılmaz
bir mağlubiyet daha yükleniyor

Oğuzhan Fidan
Her maç kırmızı yemeye başladık zaten.

tamuğ yamtar
Tartışmasız kırmızı, yazıklar olsun sana

Tartışılır.

Tam temas anını koyunca baya kırmızı gibi ama akışa bırakınca o kadar da değil gibi.

Bu pozisyondan ayrı hakem baya kötü.

Baya baya kötü bir hakemmiş.

acan61
29.04.2023, 16:54
Bir ayağı sabit bakanın diğer ayak ne kadar yüklenebilir kaldı ki sıyırıyor. Net basmıyor. Kasti kesinlikle değil. Oç yeter da kaç maçtır kırmızı yiyoruz nedir bu ya.

CEMEFKER
Evet, önümüzde koskoca bir 45 dakika var Hırvat Hoca'nın hafta içi söylediği ve çalıştırdığı "takım için oynayacaklar ve direnenlerle yola devam edeceğiz" mottosuna bir cevap görebilecek miyiz?

Hasan Habip Özbay
skor 7-1 biter bunun ilk suçlusu hakem ikincisi bakasetas dır fener diye bağıran piçler hesap vereceksiniz ama

samway
29.04.2023, 16:55
Size söyliyim her hafta kırmızı yeriz çünkü hoca pres yapan takım istiyor koşan takım istiyor bu tembellerin o potansiyeli ve kondisyonu olmadığı için sinir bozukluğu ve yorgunluk beyni iflas ettiriyor sonrasında malum hareket kaçınılmaz

Yani bu takımın çoğu gönderilmeli gerçi başkan falan var mı takımın başında bu işi kim yapacak bakmak lazım

Sefer A.
ptt 1.lig hakemini hedefsiz kalirsan senin maça verirler iste
serefsizler ya

adiloş bebe
Bardhi, Doğucan, Hüseyin, Umut... resmen her yanımızdan kalitesizlik akıyor ya. Hakemi falan geçin kardeşim. Konya baskıyı 30 saniye artırdı gülün geleceği belliydi. Bu maç gitti artık. İkinci yarı bu Trabzon'a maçı veren takım ligi terk etmeli zaten. Eminim birkaç maç sonra Bjelica keşke sezon sonu gelseydim diyecek; hatta belki demiştir bile.

Kemal Öztel
Ağır çekimde görünce yanıltıcı yoksa bence de kırmızı değildi. Varın hatası. Neyse rakibin farklı şekilde auta gidecek topu Trezeguet çarpıp tekrar aynı adamin önüne düşüyor iki kisi arasından düşerken vurup gol atıyor. Umut Bozok kaleciden dönen topu demarkeyken tamamlayamıyor ayağı kayıyor. Artık biraz becerisizlik çokça şanssızlık şu başımıza gelenler

samatyaboy
Bu hocayla da yönetimlerde olmaz acil yeni yönetim lazım. Yoksa kümeye kadar gideriz bu kafayla.

Hoca ne alaka?

ilelebeTS
29.04.2023, 16:56
10 kişi kalınca maç kaybedeceksin diye bir şey yok. Takımı sahada doğru yere konumlandırırsan istediğin sonucu alabilirsin. Hoca şimdi bir sınav verecek. Geçen haftayı saymıyorum çünkü adam antrenmana çıkmamıştı, bu sefer biraz taktiği göstermesi lazım.

samway
29.04.2023, 16:56
skor 7-1 biter bunun ilk suçlusu hakem ikincisi bakasetas dır fener diye bağıran piçler hesap vereceksiniz ama

Fener diye bağırsalar ne olacak onların hali bizden beter bırakalım artık başkalarını biz kendi rezilliğimizle ilgilenelim

abuzun61
29.04.2023, 16:57
Net kırmızı neyine değil diyorsunuz. Kendi bile itiraz etmedi. Gitti sonerden özür diledi. Yazıklar olsun. Kim varsa komple satılsın takımdan.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adiloş bebe
29.04.2023, 16:57
Oh oh Baka Fenerbahçe maçını kaçırıyormuş. Her şey o kadar kötü ilerliyor ki bu yıl :/

Bu arada Calvo'yu çok beğendim.

Ozan Yılmaz
29.04.2023, 16:58
hakemlere boyun eğen takım döndü,
başkan işe el atmadıkça daha çok yaşanır katlanarak devam eder,
bir başkan otoriter olacak bu arenada gücünü hissettirecek ki seni ezmesinler klasik senaryoları izliyoruz kaç haftadır,
başkanın tek bir eylemi veya söylemi yok,
yumuşak başlı olursan bu düzen seni kolayca yer.

Bud Spencer
Tartışılır.

Tam temas anını koyunca baya kırmızı gibi ama akışa bırakınca o kadar da değil gibi.

Sarida verilebilirdi
Topu saklamaya calisiyor, dozunu kaciriyor
Kirmiziya kimse itiraz edemez fakat sari icinde aynisi gecerli…degisik bir pozisyon oldu

Oğuz ZEYTİN
Umut'un vuramadığı topta pası Hamsik attı değil mi? İşte bu sene bu topları atacak (Ve tabii bitirecek) oyuncu ypktu. Sezonun özeti gibi...

Bakasetas'a bir hafta yetmemiş, iki hafta daha yat kardeşim. Ne de olsa kulüpte disiplin, düzen yok.

Sefer A.
Ağır çekimde görünce yanıltıcı yoksa bence de kırmızı değildi. Varın hatası. Neyse rakibin farklı şekilde auta gidecek topu Trezeguet çarpıp tekrar aynı adamin önüne düşüyor iki kisi arasından düşerken vurup gol atıyor. Umut Bozok kaleciden dönen topu demarkeyken tamamlayamıyor ayağı kayıyor. Artık biraz becerisizlik çokça şanssızlık şu başımıza gelenler
Kirmiziyi bilmem ama Baka bu hareketi hep yapiyor, bu zamana kadar kirmizi yememesi bile inanilmaz,,, siçayim bu topu koruyacagim diye vücudunu büyütüp bacaklari saga sola açanin kafasina,, en ifrit oldugum mal mal hareketlerden

Sanssizlik konusunda ayni fikirdeyim, beceriksizlik de bir yere kadar yâni, bunlar ya sabotaj ya ileri seviye sanssizlik

BatuhanB
29.04.2023, 16:59
Bjelica'yla 2. maç, 2. kırmızı kart ama bu kırmızı kartların %90 oranında hocayla değil, yönetimle ilgisi var.

Sen hocanın ekibine kondisyoner diye Abdülkadir Parmak'ın eniştesini verirsen takımın ona duyacağı saygıyı azaltır, otorite boşluğunu perçinlersin.

%10 da hocaya veriyorum, sıkıntılı bir dönemde geldin eyvallah da pısırık kalmayacaksın usta. Gerekirse ben böyle yardımcı istemiyorum diyeceksin, ben burada korkuluk değilim diyeceksin.

Hey gidi Trabzonspor :)

serdaracıl
29.04.2023, 17:00
Bakasetasın pozisyonu kırmızıydı, soner kesinlikle haketti. Bakaya kızmıyorum o yüzden.

Sefer A.
29.04.2023, 17:00
Bjelica'yla 2. maç, 2. kırmızı kart ama bu kırmızı kartların %90 oranında hocayla değil, yönetimle ilgisi var.

Sen hocanın ekibine kondisyoner diye Abdülkadir Parmak'ın eniştesini verirsen takımın ona duyacağı saygıyı azaltır, otorite boşluğunu perçinlersin.

%10 da hocaya veriyorum, sıkıntılı bir dönemde geldin eyvallah da pısırık kalmayacaksın usta. Gerekirse ben böyle yardımcı istemiyorum diyeceksin, ben burada korkuluk değilim diyeceksin.

Kim o Parmak'in enistesi ?

Oğuzhan Fidan
29.04.2023, 17:01
Gelen maçı yine futbolcular elleriyle verdi bravo yani. Geçen sezon nasıl mükemmelsek bu sezon da inanılmaz derecede kötü .

BatuhanB
Kim o Parmak'in enistesi ?

https://www.karar.com/spor-haberleri/trabzonsporda-kondisyoner-skandali-bordo-mavili-taraftarlardan-yonetime-1746087

Ali Bulut hocamız...

Larking
Önce Bakasetas.

Umarım satmak için geç kalınmamıştır,3-4 m euro olsun kazanmak lazım misyonunu tamamladı bu çok net.

Sonra hakem.

Daha kötülerini nasıl buluyorlar hayret.En doğru kararı kırmızı kart o da Var'dan.Konya ya vermediği en az 3 sarı kart var,yediğimiz gol öncesi Umut'un temiz müdahalesine çaldığı faul rezalet.Bundan yeni bir hakem kazanılmaz ancak tetikçi kazanılır.

İlk yarı son haftaların en iyi oyununu oynadık.Bir santraforumuz olsa ilk yarım saat 3 olurdu.Ama yine komedi bir gol yedik, bir de eksildik yine aynı şarkı.

ilelebeTS

Dediklerine katılıyorum da şu 45 dakikada sahada kondisyon sıkıntısı göremedim. Daha çok beceriksizlik gördüm. 2/3-0 içeri gireceğimize 1-1 ve 10 kişi girdik.

Ufuk
Aynı b*k o da. Kanada girme falan hocanın halledebileceği işler. Adama kutudan çıkma dersin çıkmaz ama oyun ona mahkum eder bazen. Bizde çıkmasa ayağına top değmez.

4 hoca çalıştırdı takımı. Hepsinde kanada gitti. Hocayla alakası yok bu durumun. Umut'un ayağına nasıl geliyor top bugün ki Baka'nın vermediği bir iki topsuz koşusu var atsa yine ceza sahasına girecek. Kazma mazma, en azından olması gerektiği yerde. Elbet golü de atar bir ara. :)

naimbektas6161
29.04.2023, 17:02
Hoca ne alaka?

Yabancı hoca bizde başarılı olamıyor.
Hoca değiştiren takım genelde ilk birkaç maçını kazanır. Takımda çok reaksiyon yok gibi.
İnşallah yanılırım inşallah hoca başarılı olur ama sanki olmayacak gibi.

CEMEFKER
29.04.2023, 17:02
Hukukta bir tabir vardır "olası kast".

Bakasetas yaptığı hareket "alan ve hamle üstünlüğü kazanmak" adına sınırları aşan (vücutun normal adım mesafesi) bir hamleydi ve rakibin kaval kemiği bölgesine geldi. Ön bölgeler her zaman tehlikeli, bir de arkadan aşil bölgesi.

Kırılma ihtimali yüksek ve geri dönüşü zor bir sakatlama bölgesi. Rakibin ayağı da yere sabitti.

Afedersiniz daha sertini poposuna (kaba etine) yapsa sarı dahi almayabilirdi.

champions
29.04.2023, 17:03
Hamsik, Doğucan ve Bardhi futbolcu falan değiller. Yerlerine kimi koyarsan koy daha iyi.
Baka zaten aylardır satılmış gibi oynuyordu, umarım rakamda anlaşılmıştır da değeri daha da düşmez kalan bölümde.
Takımda üreten adam yok, bu kadrodan ne kadar adam giderse o kadar iyidir.

Onur Akyüz
6-1 yenilmemek lazım bunun dışında 5-1 de ağır olur ama 4-1’e fitim ben.

Sahaya sürdüğü muhteşem takımla hocamızın tam bir taktik dehası olduğunu da gördük. Bardhi sadece pasaportundan dolayı oynuyor abi bu net. Böyle bir hocadan bir yol olmaz, adam makedon diye 11 oynuyor şaka mı bu?

Doğucan-Umut-Eren ve Bardhi bu maçı bu hale getirdiler tabi hakem için de çok ağır şeyler söylenebilir.

Ufuk
Her şey hareket mi? Adam sıfır yetenek

Bu ligde forvetsen hareketli olacaksın. Yetenek sonra gelir.

Ozan Yılmaz
29.04.2023, 17:04
4 hoca çalıştırdı takımı. Hepsinde kanada gitti. Hocayla alakası yok bu durumun. Umut'un ayağına nasıl geliyor top bugün ki Baka'nın vermediği bir iki topsuz koşusu var atsa yine ceza sahasına girecek. Kazma mazma, en azından olması gerektiği yerde. Elbet golü de atar bir ara. :)

umut, senin ondan umutlu olduğun kadar, kendinden umutlu değildir :D

atar bi ara bekleriz sorun yok

MA291
Attığımız golden sonra bu maçın döneceğini zaten biliyordum. İnşallah hoca bizi bu duygulardan kurtarır. Geçmiş olsun şimdiden..

serdaracıl
Hamsik, Doğucan ve Bardhi futbolcu falan değiller. Yerlerine kimi koyarsan koy daha iyi.
Baka zaten aylardır satılmış gibi oynuyordu, umarım rakamda anlaşılmıştır da değeri daha da düşmez kalan bölümde.
Takımda üreten adam yok, bu kadrodan ne kadar adam giderse o kadar iyidir.

Sahadaki tek futbolcu hamşik. Bir de konyada bi stoper var o. Onun dışında sahada futbolcu yok

ilelebeTS

Santraforu yalnız bırakırsan gezgin adam kanata gider. Çünkü kanatlar da boş. Hocalar değişti de oyun değişmedi ki. Rakip ceza sahasına 3-4 kişi dalan bir takım ben hala göremedim. Ha bizim aradığımız santrafor değil orası ayrı. Elin siyahileri topu yiyor golü atıyor bir şekilde. Golcü dediğin ekmeğini taştan çıkaracak gerekirse.

BatuhanB
29.04.2023, 17:05
Dediklerine katılıyorum da şu 45 dakikada sahada kondisyon sıkıntısı göremedim. Daha çok beceriksizlik gördüm. 2/3-0 içeri gireceğimize 1-1 ve 10 kişi girdik.

Konunun "kondisyon" sıkıntısı olduğunu söylemedim ki. Tamamen psikolojik bir durum var; mantalite bırakmamış, disiplini köreltmiş bir durum var. Üstüne eş dost kafasıyla futbolcu eniştesi getirip hocanın ekibine koyunca hocanın saygınlığını da azaltıyorsun.

İhsan Derelioğlu'nun maçtan sonra dediklerini hatırlayın, oyuncuların ruh hâlinden söz ediyordu. Onu da geçtim, Uğurcan'ın basın toplantısını hatırlayın.

Marko Marin'in dediği gibi: This is the club.

kaçarava
29.04.2023, 17:06
Konya sahada yoktu. Hücumda beceriksiz kaldık, atılacak pasları atamadık. Kondisyon olarak son 15 dk duvara çarptık.

Ufuk
umut, senin ondan umutlu olduğun kadar, kendinden umutlu değildir :D

atar bi ara bekleriz sorun yok

Gomez'i izleyeceğime kalan haftalarda seni bile izlemeyi tercih ederim Ozan :)

samatyaboy
Tartışılır.

10 hakem olsa, 10 tanesi de atardı.Febeş maçı öncesi yapılacak iş değildi.

serdaracıl
Bu ligde forvetsen hareketli olacaksın. Yetenek sonra gelir.

Gomez de böyle savunuluyordu zamanında. Adam top indiriyor abiiii. Adam kanata depşase oluyor, orta çıkarıyorrrr. Umut da hareketliymiş. Hocam bırakın şunları artık. Bunlardan trabzona topçu olmaz

Ozan Yılmaz
29.04.2023, 17:07
Gomez'i izleyeceğime kalan haftalarda seni bile izlemeyi tercih ederim Ozan :)

ben de Umut yerine Ufuk görsem sahada fark etmez :)

Onur Akyüz
29.04.2023, 17:07
Şimdi kaptanımız da devreye girer ve 2-1 3-1 4-1 peş peşe gelir.

Şu maçı izlemek ruh hastalığıdır artık ama TS maç oynarken onu izlememek gibi bir şey söz konusu olamıyor.

Oğuzhan Fidan
29.04.2023, 17:08
Takım yine dağıldı gitti maçta farkındaysanız. Ne bu sinir ne bu öfke adamlar kışkırtıyor bizimkilerde kırmızı yiyor. Bakasetas tan beklemezdim böyle bir davranışı. Yaptığınız hareketler çok büyük sonuçlar doğurur sorsan takımı çok seviyor ama bu hareketi yapmaması lazımdı. Yazık oldu hemde çok yazık

zaqua
29.04.2023, 17:08
İzleyemedim ilk devreyi. Nedir ne yapmaya çalıştı takım? Biri özet geçebilir mi?

serdaracıl
29.04.2023, 17:10
İzleyemedim ilk devreyi. Nedir ne yapmaya çalıştı takım? Biri özet geçebilir mi?

Değişen bişey yok. Hamşik bikaç top çıkardı o kadar. Bardi, umut, eren falan. Çileye devam

BrtnPnk
29.04.2023, 17:12
Neyse maç muhtemelen hoş bitmeyecek ama yine de ilk devre değerlendirmemizi yapalım. Kesik kesik 7-8 kaçırdığım dakika dışında özet şöyleydi:

-İlk 20 dk önde basıp rakibe top kayıpları yaptırdık ve topla oynarken de çok iyiydik. Paslarımız seri ve bilinçliydi. Oyuncular sürekli hareket ederek pas açılarına giriyordu ve açı bulunamadığında geri dönerek hızlıca yeniden kurulum yapılıyordu.
-Buna ek olarak bilinçli uzun toplar da oynandı. Bahadır'a bile uzun yolladık ki şaşırtıcıydı benim için.
-Umut yeterince hızlı olmadığı için Calvo'nun kestiği pozisyon ve yine Umut'un tembel pası yüzünden Trezeguet'in şut çekemediği bir pozisyon var (xG'ye dahil değil)
-Konya da genellikle sol kanattan olmak üzere kanatlardan ceza sahamızı zorladı ve başarılı oldukları bi girişimden golü buldular. Kanat savunmamız hala sıkıntılı ki normal yani adam geleli 6 antrenman günü oldu.
-Bardhi ve Umut'un kaçırdığı pozisyon var. (Umut ıskaladığı için xG'ye dahil değil diye tahmin ediyorum.
-Genel olarak üstün olduğumuz bir devre, çekemediğimiz şutlara rağmen 0.79'a 0.26 öndeyiz beklenen golde.

-İkinci yarı başladı kırmızıya girmiyorum o yüzden.

ilelebeTS
29.04.2023, 17:13
Bu maçta bir beklentin varsa çabuk, top süren, koşu atan, top tutan adamlardan olmalı artık. Değişiklik yapmadık.

Sefa Murat Dokuz
29.04.2023, 17:13
Bardhi kepazesini devre arası çıkarmadı oyundan, Umut’da oyunda. Anlaşılan bu hoca da uzun bir staj dönemi yaşayacak.

serdaracıl
29.04.2023, 17:14
Bardhi kepazesini devre arası çıkarmadı oyundan, Umut’da oyunda. Anlaşılan bu hoca da uzun bir staj dönemi yaşayacak.

İnanılır gibi değil

Doğukan Uçan
29.04.2023, 17:15
bakasetas ta kafasında trabzonspor'u bitirmiş. şu maçtan sonra bir kaç futbolcu sene sonuna kadar kadro dışı bırakılmazsa bu yönetim önümüzdeki sene ligin ilk yarısını göremez.

Ufuk
Kroşe yemiş Hüso.

ÖmürKaradeniz61
Adam öyle bir enkaz futbolu aşıladı ki takıma iyisini de kötüsünü de komple postalaman lazım ki yeni oyun planı kurasın. Tıpkı Başakşehirin o ayrıldıktan sonra ilk senesinde yaptığı gibi.

BrtnPnk
29.04.2023, 17:16
Markovic'in girmemesinin tek mantıklı sebebi sakat olması filan olabilir. Bunun dışında bi durum olduğunu sanmıyorum.

ilelebeTS
29.04.2023, 17:16
Bunların taktiği de sağ sol orta galiba

Enes Başkaya60
29.04.2023, 17:17
3-1'e fitim aman 4,5 olmasın bu sefer.

serdaracıl
29.04.2023, 17:17
Bu umut beni kanser edecek. Kasıtlı mı yapıyor acaba

ts_tuncay_ts
29.04.2023, 17:18
Bu umut beni kanser edecek. Kasıtlı mı yapıyor acaba

Bence bilerek yapıyor...

Ufuk
Adamların üç stoperi de elle kritik top kesti. Sarı çıkmadı.

naimbektas6161
Şimdi hocalık durum yok mu
Bardri ve umut nasıl hala oyunda taktik mi:)

serdaracıl
Sarı?

ilelebeTS
Gol yemeyi bekliyoruz galiba yine

Varlıbaş61
29.04.2023, 17:19
Şu Umut'a futbolcu lisansı verenin ...

ilelebeTS
29.04.2023, 17:19
Hüseyin sol ayakla korner aldırdı aferin :D

David_LuiZ4
29.04.2023, 17:20
Sahadaki pres anlayışını beğendim ama sahaya çıkardığımız kadro bu presi saha içinde istikrarlı bir biçimde yayacak bunu bir kültür haline getirecek kadro değil..Bu takım ancak bu kadar pres yapar..Gelecek sezon hocanın istediği hem amelelik yapıp hem topu iyi kullanacak adamlar alınırsa güzelnişlere imza atar bu hoca..O kadar ağır adam var ki bizim 11'de bunlara ilk 45 dk da pres yaptırmak her babayiğidin harcı değil..Hocaya sabredin..

Bu arada Bakasetas'a çilingir diyen futbol cahillerinin ağzına kürekle vuracaksın..Hiç kilit açan kapalı savunmanın belini kıran topçu görmediğiniz için bu herife bu lakabı takıp kıçını kaldırdınız..Al işte mal ortada kendi takımının kilidini açan bir topçu..Kırmızıyı görmesinin sebebi Soner ile didişmesi rövanş meselesi değil tamamen hantallık ve fiziken maça hazır olmaması kendini 1.5 senedir salmasıdır..Sosyal medyada sığırın biri bu herife çilingir dedi ya koyun sürüsü gibi peşine gitti taraftar..Çilingjr derken konuyu açacacaksın altını dolduracaksın..Öyle bir şey de yok..Adamı bizim taraftar Hagi Zidane Alex Del Piero Totti namı diğer bütün ünlü 10 numaraların Trabzonspor şubesi yaptı..

Ya adam gibi antrenman yedireceksin buna ya da satacaksın başka türlü verim alamazsın..

Oğuzhan Fidan
29.04.2023, 17:20
Top karambole gitmesin diye hemen öncesinde faul çaldım konyalıya diyor :) katıksız it

Sefa Murat Dokuz
29.04.2023, 17:21
Çaldığı faul de tam komedi, omzuna hafif bi dokunup çekmiş.

Çağlar Güleryüz
Markovic'in girmemesinin tek mantıklı sebebi sakat olması filan olabilir. Bunun dışında bi durum olduğunu sanmıyorum.

Hoca Hırvat, Markoviç Sırp.

wakaeme
bartranın bacaklar ne kadar ince ya

zaqua
29.04.2023, 17:22
Hakem bildiğin ahlaksızlık yaptı

wakaeme
kontraya çıkamama şampiyonu Ts

Doğukan Uçan
konya inanılmaz kötü ama bakasetas sağolsun adamlara hayat verdi.

serdaracıl
29.04.2023, 17:23
Hamşik savunma arkasına koşu atıyor ama oraya top atası için de bi hamşik lazım

David_LuiZ4
29.04.2023, 17:24
Hamşik savunma arkasına koşu atıyor ama oraya top atası için de bi hamşik lazım

Yani Ever Banega lazım.

BrtnPnk
Hoca Hırvat, Markoviç Sırp.

:D

Bud Spencer
Kestigin duran toplara s brdhi

Ufuk
29.04.2023, 17:25
Diouf'un kolu rahat durmuyor.

Oğuzhan Fidan
Bartra yedi yine yumruğu oyna devam

Sefer A.
https://www.karar.com/spor-haberleri/trabzonsporda-kondisyoner-skandali-bordo-mavili-taraftarlardan-yonetime-1746087

Ali Bulut hocamız...
net penalti bence Bartra'ya yapilan yaa, dirsek degil mi o ?

Enes Başkaya60
60'a kadar maçın 1-1 gitmesi hayra alamet değil.

Değişiklik yap hocam.

Varlıbaş61
dirsek atıyor, net penaltı itoğlu it !

serdaracıl
29.04.2023, 17:26
Umut yetişemiyor, umut topa uzanamaıyor, top umutun üstünden geçiyor, umut vuramıyor…

Sefer A.
bu Diouf da böyle, dirsegi çok kullaniyor, buna müdahale etmeyen vardaki yavsaklarin ..........

Ufuk
Nwakaeme'nin ruhunu gördü orada Uğurcan herhalde

ilelebeTS
Diouf her zaman yapıyor onları ama hakem bugün iyice sıvadı

Oğuzhan Fidan
29.04.2023, 17:27
Bu hakemlerin kaçıncı doğrayışı bizi ?

Ufuk
29.04.2023, 17:28
Net faul var Eren'e.

ilelebeTS
Faul yapıyorlar yine

wakaeme
golün habercisi

Enes Başkaya60
Bu hakem'in amacı ne acaba hangi takımlı bu??

Salak oğlu salak ligde bir iddaamız felan yok şunu biri söylesin şuna.

kaçarava
Markovic sakat mı?

serdaracıl
29.04.2023, 17:29
Hakem tam bir gerizekalı

ilelebeTS
Haydi hoca tam zamanı, yap hamleni. 2 değişiklikle bir baskın verelim.

Oğuzhan Fidan
Yine faul yapılan bartra yine onlara faul çalıyor :) komedi devam

zaqua
Eren’e 50bin tl bonservis veren olursa satılmalı. Bu nedir, nasıl bir oyuncudur?

Sefer A.
kambura yatma var it hakem

Yektaa
29.04.2023, 17:30
hangi konya macimiz kolay olmus ki zaten ...

asilhamsi
29.04.2023, 17:30
hakem tam bir onun bunun çocuğu.Bir takım bu kadar ezilmez.

Oğuzhan Fidan
29.04.2023, 17:31
kambura yatma var it hakem

Salak herif işte bartra bileği omzu gitti. Daha geçen haftalarda konuşuldu bu faul durumu

serdaracıl
29.04.2023, 17:31
Konyalı oyuncu kambura yatıp pis pis sırıtıyor bir de. İlk yarı soner de şerefsizlik yapıyordu. Konya gerçekten şerefsizmiş

Doğukan Uçan
29.04.2023, 17:32
umut bozok'un tipe bak futbolcu ya benzer yanı yok

ilelebeTS
Güzel hamle :D

El Cordobes
Maçın başından beri Doğucan Bardhi kanadı kevgire döndü. O taraftan golü yedik, çizgiden çıkardık, habire ordan bindiriyorlar. Hoca hala önlem almadı oraya.

Yektaa
Allah icin su umut bozokta hic futbolcu tipi var mi ? bu cigkofte yoguran adama kac milyon maas veriyoruz ?

BrtnPnk
Markovic kesin sakat ya ikna oldum :D

zaqua
29.04.2023, 17:33
Nenad hoca şu an benden geçer not aldı. Helal sana hocam, helal!!!

Sefer A.
29.04.2023, 17:34
Arif ileri uçta mi oynayacak ? garip bir degisiklik

Enes Başkaya60
Allah icin su umut bozokta hic futbolcu tipi var mi ? bu cigkofte yoguran adama kac milyon maas veriyoruz ?

Bu adam bu ligde birde gol kralı oldu öyle düşün, ligimizin kalitesizliğini

serdaracıl
Trezegeye pası veren kimdi

ilelebeTS
Kaleye gidemiyoruz ki 1'e 1 yakalamışsın bas geç ulan, en kötü kırmızı olur.

serdaracıl
29.04.2023, 17:35
Arif sol bek değil miydi

CEMEFKER
29.04.2023, 17:35
Arif Eren arka arkaya olur mu? İhtiyaç varsa olur. Ama Eren önde Arif arkasında

Bunu bari gör be Hoca!

Doğukan Uçan
29.04.2023, 17:36
trezeguet ne yapiyon bilader ya

Sefer A.
Heh anlamadim Arif sol açik, Trezeguet ileri uçta
Etkisiz eleman Bardhi çikmali yaa

ilelebeTS
Sağ tarafa da aynı hamleden lazım, bari orayı da kapatalım.

wakaeme
arife bak sen. niye oynamadı böyle bir sezonda anlayamıyorum

Ufuk
29.04.2023, 17:37
Heh anlamadim Arif sol açik, Trezeguet ileri uçta
Etkisiz eleman Bardhi çikmali yaa

Geçen hafta da Markovic'i attı uca.

Yektaa
forvetsiz mi oynuyoruz ?

Varlıbaş61
wakayame'yi satıp trezeguet'i alan adamlar hala yönetimde ise geçmiş olsun !

omondoles
Ayağına sicayim senin tre

serdaracıl
29.04.2023, 17:38
Bardi markoviç değişikliği olması lazım artık

ilelebeTS
29.04.2023, 17:39
Bardhi köylüsü galiba :D

BrtnPnk
29.04.2023, 17:39
Takımdaki en geçiş oynayabilecek oyuncuyu uca atıyor 10 kişi kalınca. İki haftadır mantık bu abiler. Onbiri geçtim kulübede bile hızlı oyuncumuzun olmaması çok sıkıntı yaratıyor bize.

ilelebeTS
29.04.2023, 17:40
Yine Bardhi'nin adamı az daha atıyordu

omondoles
Bu trezege gerçekten zeka ozurlu.

Doğukan Uçan
hücuma çıkanı dövüyorlar mı ileri çıksanıza bilader.

serdaracıl
Helal olsun şu siopise

kaçarava
29.04.2023, 17:41
Yeryüzünde geriden pasla bu kadar kötü çıkan, bu kadar kötü kontra yapan başka takım yoktur.

acan61
Konya'nın tdsini bizimkinden daha fazla gösteriyorlar bunun sebebi oçluğu olabilir mi

Sefer A.
Geçen hafta da Markovic'i attı uca.
Treze ve onu ileri uçta oynatmak çok mantiksiz degil de, Treze çok beyinsizce oynuyor yaa

ilelebeTS
1 tane fırsat bulup saplasak yeter.

Sefer A.
Konya'nın tdsini bizimkinden daha fazla gösteriyorlar bunun sebebi oçluğu olabilir mi
Aynen, açik ve net

Ufuk
29.04.2023, 17:42
ulan treyzi millete malzeme verdiğin yetti :D

Doğukan Uçan
29.04.2023, 17:42
takımın en iyisi arif boşluk.

Ufuk
29.04.2023, 17:43
sağ kanat eksikti zaten. gomez'in girdiği iyi oldu :d

BrtnPnk
Yeryüzünde geriden pasla bu kadar kötü çıkan, bu kadar kötü kontra yapan başka takım yoktur.

Abdullah Av sağolsun ne topu tutabilen, ne önde basıp topu kapabilen, ne de geçiş oynayabilen bi takım kurdu. Bu kadar para harcayıp bunu başarabilecek dünyadaki tek insan olabilir.

gudoz81
Mahmut seneye liğe çıkan takımlarda anca oynar

kaçarava
Bardhi...
Sessiz bıraktı. En tehlikelisi.

Sefer A.
Hocam yapma Gbamin nedir yaa

serdaracıl
Ahhh bardi ahh

samatyaboy
Bardhi'den nefret ediyorum

Enes Başkaya60
Şu an takımda fark yaratan tek topçu Arif.

ilelebeTS
29.04.2023, 17:44
Hoca oyunu tuttu şu ana kadar, hamlesini de yaptı. Umarım golü de buluruz.

Doğukan Uçan
sol kanat otobana döndü golü yiyeceğiz.

Barista
Beyin lakapli futbolcudan sonra Mahmut'a kalmak buyuk ironi ya. Beynini tamamen aldirmis gibi oynuyor.

Varlıbaş61
haydi hakem, penaltı vermek yakışır senin gibisine ..

Ufuk
29.04.2023, 17:45
gbamin penaltı loading

Sefer A.
29.04.2023, 17:45
Bir sey mi kaçirdim ne yapmisti Bardhi?

Sefer A.
29.04.2023, 17:46
Gbamin ziçmis mi? geriden geliyorum biraz herhalde

acan61
Doğucan maşallah kardeşim kimse fark etmedi. Olm nasıl yedirdim laleye o eli la

ilelebeTS
doğucan maşallah kardeşim kimse fark etmedi. Olm nasıl yedirdim laleye o eli la

:dddddddd

BrtnPnk
29.04.2023, 17:47
Arif topçu olduktan sonra Abdullah Hoca çıkıp, "onu A takıma ben çıkardım" tarzı kendisini överse iyi gülerim :D

omondoles
29.04.2023, 17:47
Kaleyi tutsa ugurcan dünden razı

Bud Spencer
29.04.2023, 17:48
80 dkk bardhi ve bozok izlettirdi
Takimdaki tek dirinadam olan markovici kesti

Bravo müthis hareketler

ilelebeTS
Hah işte böyle faul almak lazım

kaçarava
Orta geliyor en arkada neyi bekliyon be?

Çağlar Güleryüz
Abdullah Av sağolsun ne topu tutabilen, ne önde basıp topu kapabilen, ne de geçiş oynayabilen bi takım kurdu. Bu kadar para harcayıp bunu başarabilecek dünyadaki tek insan olabilir.
Avcı fanları saldırmasınlar renktaş dikkatli ol. Tenhada bekleyip böyle durumlarda saldırabiliyorlar.

Ufuk
29.04.2023, 17:49
Gbamin ziçmis mi? geriden geliyorum biraz herhalde

yok birazdan bir şey yapacak gibi bir hali var

umut22
Geçmiş olsun

kaçarava
Bu kaleciyle bu kadar.

tamuğ yamtar
Uğurcan?

Çağlar Güleryüz
Tebrikler Uğurcan kardeşim.

Oğuzhan Fidan
29.04.2023, 17:50
Normal karşılıyorum artık. Ampül gibi gol yedik yine. Kimle oynadığımızın önemi yok.

serdaracıl
Yedik

Doğukan Uçan
göstere göstere golü yediler. sol kanadı otobana çevirdiler hoca uyuyor.

Enes Başkaya60
Hahaha...

Uğurcan sen şaka mısın nasıl bir gol yeme la bu.

ilelebeTS
Uğurcan 1 topa da çık kardeşim ya, kene gibi yapıştın çizgiye bu sene.

Ufuk
Bu saate kadar yememesi şaşırtmıştı zaten. Ne güzel içeri aldı.

Muhamm3d
Ugurcan iyice amatör seviyeye düstü. Rakip takimlar hatalarindan video hazirlasan rezil rüsva olur. Hak etmiyor formayi da kaptanligi da!

Yektaa
ugurcan hahahahahah

serdaracıl
Sonrden gol yiyoruz. Allah belanızı versin. Defolun gidin lan defolun gidin

Oğuzhan Fidan
29.04.2023, 17:51
Takımı olduğu gibi yenilemek zorundayız

wakaeme
bok yoluna gidiyoruz

Erkin
Takim maci tam baglamisti ki Ugurcani hesaba katmadilar. Kovam yine dayanamadi.

Arda'
Sizin ben amk takım gibi ya, Guilherme ligin en iyi orta açan sol beki kimse basmıyor Hamsiki sağ kanada atmak nedir olm herifler otoban etti bizim sağı sen gidip bitik adamı sağ kanada koyuyorsun ya.

BrtnPnk
Hoca Umut'u karanlığa kapatıp kendisine getirsin demiştim. Uğurcan'ı listeye eklemeyi unutmuşum özür dilerim.

Enes Başkaya60
29.04.2023, 17:52
Kurduğunuz kadro batsın sizin emi eriyoruz her maç.

Furkan
Uğurcan bi defol git Allah aşkına…

Oğuz ZEYTİN
Diouf'un vurduğu kafada yazıyordum, bir sonrakinde gol geldi.

Hugo sonrasında bize yüksek top atan her takım gol attı, atar. Hem de yerleşik savunmada. Üç senedir yemediğimiz golleri bir ayda yedik.

Ayağı düzgün diye aldıkları Bartra'nın Hüseyin'le tandemi hava topu karşılayamıyor.

ilelebeTS
Bu takım bu havayla küme düşerdi, neyse ki zamanında iyi puan toplamışız.

Bud Spencer
Soner ne hareket cikiyor öyle golden sonra

Çağlar Güleryüz
Gram utanıyorsa ben de adam değilim. Umrunda bile değil.

Sefer A.
Ugurcan siktir ol git sende onur var mi lan? utanmaz rezil kepâze seni
Bi hoca daha getirt onu da ye, rahatlarsin

Eren senin de biraktigin mesâfefe tüküreyim, alan savunmana siçayim

adiloş bebe
Uğurcan ??

asilhamsi
bu ofsayt değilse ben birşey bilmiyorum piç hakem bakmadı bile

kaçarava
Ligin en kötü kapanan takımı...
İstersen 9 kişi kal. Orta yapan adam 50 defa dürtüp ortalıyor. Antrenmanda yapamaz bunu.
Bu takım yenilmeye doymaz. Sezon sonuna kadar 1 puan alamayız.

Vkgz
her hafta kırmızı nedir yahu.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BrtnPnk
29.04.2023, 17:53
Eren nereye zıplıyor bu arada anlayabilen var mı?

CEMEFKER
Uğurcan mı? Topa vurduran Eren!

acan61
Hocam 2. Maçın ama ben başlıyorum ufaktan kusura bakmazsan markoviçi şimdi alacağına yorma oyuncuyu akşam evine götürürsün

Varlıbaş61
hep yazdım yine yazıyorum.

kasımpaşa çöpleri ile şampiyonlar ligi hayali kuran Ağaoğlu beyninden herkese lazım !!

Bud Spencer
Darbeci baskana yakisan skorlar
Müthis scout-hocamiz son iki ayin tek top oynayan ismi 88de oyuna aliyor
30mac boyunca hic birsey veremeyen umut ve bardhi (ilk golü yediren) oyunda

serdaracıl
Markoviçi yeni alıyor geri zekalı hoca. Al evine götür bu saatten sonra

asilhamsi
markovic kesmek nedir amk
neden kadro dışı olmuyor kaç haftadır?
Bu amk doğucan bek oynatmak nasıl fantazi

batugol
Macin ilk 15 dakikasini ve son dakikalari seyredebildim
Sahada mental olarak bitmis kendine guveni olmayan futbolcu diyemiyorum insanlar gördüm
Yazik

ts_tuncay_ts
Takım komple bir bütün halinde ÇÖP

Oğuzhan Fidan
Bu gidişle bütün maçları kaybedeceğiz herhalde bu sezon

Bud Spencer

Amatörce hava topunu verdi Eren

Arda'
Bakasetes denen mal önce Soneri kışkırttı, adam gitti kırmızı aldırdı sonra da gol attı en sonda da kol hareketi çekti orospu çocuğu

ilelebeTS
29.04.2023, 17:54

Sağdan soldan 2 topa da çıkmadı. Geçen seneki Uğurcan 2'sini de çıkar alırdı.

gurur6134
Ugurcan acilen yedege cekilmeli lami cimi kalmadi artik onur 2 olma yolunda hizla ilerliyor

Çağlar Güleryüz
Eren'in ne yaptığını sorgulama renktaş. Beyni yok ki ne yaptığını farketsin.

Vkgz
bu aene geçti zaten takımdaki yeteneksizleri tanımak için iyi oluyor bu maçlar

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaqua
Uğurcan’ın bu sezonki kombinesi ne kadar acaba? Her maçı saha içinden izledi

Çağlar Güleryüz
29.04.2023, 17:55
Bakasetes denen mal önce Soneri kışkırttı, adam gitti kırmızı aldırdı sonra da gol attı en sonda da kol hareketi çekti orospu çocuğu

Bu Soner piji her maçımızda benzer şeyler yapıyor.

El Cordobes
Aslında şaşırmıştım Uğurcan şu dakikaya kadar nasıl içeri almadı diye, çok şükür bugünü de boş geçmedi. Artık ayıp hakikaten. Çoluk çocuk kulübü maskaraya çevirdi iyice. Kaptan bir de bu adam.

Oğuzhan Fidan
Evet koydunuz konya. İyi koydunuz zaten gelen geçen koyuyor söylemenize gerek yok.

asilhamsi
hocaya birşey diyemem ama seneye bu kadrodan bakasetas dahil kimse kalmamalı

sio,trezeguet kalacak yabancılar

dorukhan ve gençler kalacak yerliler hepsi o kadar.

ilelebeTS
29.04.2023, 17:56
Hahaha bizimkiler bekliyor, ulan bassanıza.

Larking
Umarım yaşananlar daha kötü günlerin habercisi değildir.

Hem sahada hem masada hiç iyi bir gelecek göremiyorum.

Yönetim ve takım olarak tarihimizin en zayıf dönemlerinden birisinin gelme ihtimali hiç az değil.

asilhamsi
Evet koydunuz konya. İyi koydunuz zaten gelen geçen koyuyor söylemenize gerek yok.

seneye hepsi ile hesaplaşacağız. Zevkini çıkarsınlar şimdilik.

batugol
Konyaspor taraftarı bizim soyleyecegimizi soyluyor
Trabzonsporum nerede?

Oğuzhan Fidan
Ben sayamadım üstüste kaçıncı mağlubiyet bu???

kaçarava
Bu takıma 0 puan bile fazla. Her maç 1 puan silinmeli. Ligin kalitesini düşürüyoruz.

serdaracıl
29.04.2023, 17:57
Bakasetas sonerin ayağını eline verse böyle olmazdı. Konya tam bir şerefsiz

Oğuzhan Fidan
En son ne zaman kazanmıştık? Hükmen mi ?

ilelebeTS
Kaale almaya gerek yok, biz geçen sene çok sağlam koyduk hepsine. Şimdi zaten ortada bir iddia yok.

BrtnPnk
Geleneksel koyduk mu seansı başladı. Bu sezon koyduk mu Anadolu turu olarak aklımda kalacak. Anadolu'yu dolaştık böyle.

batugol
North remembers

yusufdinyo
Geçen yıl Konyaspor'a nasıl koyduysak acısı hâlâ çıkmamış küçük klasik Anadolu takımı ne beklersin

acan61
29.04.2023, 17:58
Allah'tan Avcı iyi puan toplamış halen 7.yiz.

ts_tuncay_ts
hocaya birşey diyemem ama seneye bu kadrodan bakasetas dahil kimse kalmamalı

sio,trezeguet kalacak yabancılar

dorukhan ve gençler kalacak yerliler hepsi o kadar.

Trezege mi kalacak �� Adam nvakaemenin 10 da 1'i bile değil...

Sefer A.
Geçen sene içerdeki maçta Soner'i falafollos etmistik sampiyonluk maçi sayilirdi o maç, su fuzuli bos maçta yenseler kol hareketi çekseler ne olur anasini satayim, hikâye
Ki o maçta kirmizisi da es geçilmisti o hiyarin

umut22
seneye hepsi ile hesaplaşacağız. Zevkini çıkarsınlar şimdilik.

Seneye daha iyi olacağımızı mı düşünüyorsun

Ufuk
Gbamin gireceğine Emirhan girseydi keşke. Ne bekliyoruz bu gamsız eşekten hala acaba?

Çağlar Güleryüz
Lalalalaaaaaaay Abdullah Avcıııı lalalalalaaaaaay.
Alayına karşıııı Abdullah Avcııııı.

Şu kurduğu kadroya bak, Allah belasını versin. Ruhlarını da emmiş oyuncuların.

asilhamsi
ilk gönderilecek isim uğurcan olmalı.
Kadro tamamen üst düzey fiziği atletik özelliği olan oyunculardan oluşmalı

ömür,bardhi gibi göttenbacak isimler mutlaka gitmeli. Sadece sio kalabilir.

mevcut stoperlerden emirhan ve taha hariç kimse kalmamalı.

beklerden sadece eren kalabilir o da yedek olarak

kanat oyuncuardan trezeguet kalabilir.