Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 30.Hafta | Sivasspor 4 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
ilelebeTS
20.04.2023, 21:26
Zaten o kadar geriye yaslanınca gol geliyorum demişti. Tabi bu takımın önceki ezberi. Hoca devrede biraz ileri çıkın demesi lazım. Rakibe alan bırakmadan duran top falan gol bulmamız lazım.
Timur Bey
Futbolcularda heves istek sıfır, Larsen büyük bir hata da yapsa darbe alıyor. Var için buna itiraz eden yok. Buna benzer pek çok pozisyonda kontrolsüz müdahale gerekçesiyle ligde kırmızı verildi. Biz mücadeleden düşünce herkes sağlı sollu vuruyor abalıya. Ayrıca ikinci golde ofsayt için var çizgi de çekmedi. Sanki rtff tarafından kafada bitirilmiş bir maç gibi görünüyor.
lazminator61
Kalende kaleci yok. O ne cikis öyle kovacan
Oğuzhan Fidan
20.04.2023, 21:27
Gomez ve yusuf gibi adamlar kadroya dahi alınmamalı. Sahadaki kimsenin umrunda olduğunu düşünmüyorum bu düştüğümüz duruma. Bu başkandanda ümitli değilim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
lazminator61
Pozisyon yok, halen nasil gol aticagiz?
ilelebeTS
Denswil'i kesip Türkmen-Bartra başlayalım diyen kimse ona da güvenmeyeceğini anlamıştır umarım.
Zaten kadroyu veren başta hatayı yaptı. Orta sahaları doldurdular yine takıma. Doğucan-Siopis ile çok sert orta saha yaptığımızı sanıyorlar. E kadroyu veren de belli. Bizim takım savunarak asla maç kazanamaz. Bu kadro yapamaz.
Larsen'in kaşı dirsek yediği için mi açıldı yoksa tekme yediği için mi? Sanki yerdeyken ayağı geliyor yüzüne?
doc holliday
20.04.2023, 21:28
doğucan dünyanın en yeteneksiz topçusu olabilir.
meslek olarak niye futbolu seçmiş acaba
Senin eski hocan tekniik fiziği yener diye bişey uydurmuş kafasında, gram dayanıklılık, kondisyon kasmamış yetmezmiş gibi her maçtan sonra 2-3 gün izin vermiş. Şimdi ceremesini çekiyoruz adamları durduramıyoruz sahada faul yapmadan komedi ya.
Refakatçi defans, gelen topu rastgele ileri vuran kaleci, aldığı topu sadece defansa atabilen orta saha. Hocaacilem Köksal bana küfürleri öğrenir artık.
ahamitokutan
20.04.2023, 21:29
Larsen sığırının yaptığı maçın içine etmek. bilir böyle işleri daha önce penaltı yaptırmışlığı çoktur. da. pozisyon sonrasında bilerek ve isteyerek nallarını sallayan, adamın ağzını yüzünü kana boyayan hakanı hadi şikeci oğlanı bahattin şimşek görmedi, kenardaki vardakiler de mi görmedi? kimse masal anlatmasın yanlışlıkla falan olmadı, tekrar izlerseniz bariz bir şekilde ayakları ileri sallıyor. zaten pozisyondan sonra kamera hakanı bi kaç saniye çekti, gözlerde endişe var çağırırsa sıçtık diyordu.
golu atana kadar fena olmayan takım, golu attıktan sonra yine yaslanma modunu açınca gol kaçınılmaz oldu. ama orda penaltı kırmızı yaptırarak yenilgiye mühürü larsen sığırı vurdu. belki yenilmezdik hani.
bir lafım da uğurcanı oynatmaya devam eden teknik ekibe. kötü oynayan oyuncu dinlendirilir. isterse maradona olsun. bu uğurcan a bir dikkat çekilmediği her hafta armut gibi goller yemeye devam edecek.
doc holliday
20.04.2023, 21:29
Larsenin biyerde zaten saçmalayacağı baştan belliydi
Oğuzhan Fidan
20.04.2023, 21:30
Bu takımın aynı hastalığı devam ediyor görünen o ki ahmet gitse mehmet gelse farketmeyecek. Öne geçtiğimiz maçlar geriye düştüğümüz maçlar farketmiyor hep yenilmeye devam edecekler bu gidişle dur diyemiyor kimse. Bugünde şu tabloda yenileceğimiz düpe düz belli zaten
Daha o kötü fener 5 licek bizi durun sinir sisteminizi hemen bozmayın !!!
Bu futbol katili adamlar hemen şutlansın sezon sonu bile beklemesinler
asilhamsi
20.04.2023, 21:31
orda hakan bilerek ayağını cekmedi gibi geldi bana medem kirmizi gormedi ya. benmi yanlis gordum
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kesinlikle doğru gördün bilerek tekme attı adamın suratına
hakana kırmızı vermeyen direk operasyon çocuğudur.
asilhamsi
Daha o kötü fener 5 licek bizi durun sinir sisteminizi hemen bozmayın !!!
Bu futbol katili adamlar hemen şutlansın sezon sonu bile beklemesinler
kına yakarsın artık
ilelebeTS
Larsen'in yaptığı penaltı ve Uğurcan'ın yediği golün taktiklerle kondisyonla alakası yok. Bunlar bariz bireysel hata, kimse engel olamaz. Sorun o ara zamandaki takımın durumu. Sezonun özeti gibi.
Futbolun tarihi kaç yıl bilmem ama herhalde gelmiş geçmiş bütün zamanların en kötü kadro planlaması 2022-2023 kadromuz olabilir
Şöylesi bir durum da oluştu: li
Düşme hattında sadece İstanbulu yenebildik. Yani 'hısım hısıma daima bir kısım fazla sokarmış' sözüne uygun olduk. Bu yıl herşeyimiz ters
asilhamsi
20.04.2023, 21:32
Larsen'in kaşı dirsek yediği için mi açıldı yoksa tekme yediği için mi? Sanki yerdeyken ayağı geliyor yüzüne?
ayağı gelmiyor bilerek görerek ve isteyerek suratına tekme attı onun bunun çocuğu hakan
Oğuzhan Fidan
20.04.2023, 21:33
11 kişi pozisyona giremiyodular 10 kişi orta sahayı geçemediler
Atış serbest modu açılmış
Az sakin olun
Aykut Uçar
20.04.2023, 21:34
Ben Hayatım da bu kadar kötü bir trabzonspor daha görmedim.
Doksanlar ikibinler başı da dahil.
Aykutlu erkân zenginli volkan şenli takım yine gol atıp mücadele ediyordu.
Ulan ertuğrul doğan takımın ağzına sıçtın ağzına..
ilelebeTS
20.04.2023, 21:34
Sivas'ta da çıkar bir sığır belki. Biz pozisyon yokken 2 gol yedik.
İyi tarafından bakın. Hoca değişimi vs ile kimse olduğundan farklı bir performans sergilemdi. Kimse hocanın gözünü boyayamayacak. Gerçeği alenen görecek yeni hoca.
OMERYILMAZ_TS
20.04.2023, 21:36
Bu sezon bir an once bitmeli
Kadro bastan asagi degismeli ugurcan dogucan eren larsen peres gomez yusuf hepsi gitmeli cok net yerlerine daha ucuz ac istekli oyuncular bulmamiz lazim
asilhamsi
hamsik birine çok ağır birşey yaptı sanırım. Yoksa hamsik varken doğucanı oynatmak adama küfür etmekten çok daha ağır.
yorumsuz6117
Ben Hayatım da bu kadar kötü bir trabzonspor daha görmedim.
Doksanlar ikibinler başı da dahil.
Aykutlu erkân zenginli volkan şenli takım yine gol atıp mücadele ediyordu.
Ulan ertuğrul doğan takımın ağzına sıçtın ağzına..
Şampiyonluk sonrası bu durum rezillik..
Son maçı olur umarım Gomez'in.
Doğukan Uçan
kaleye ilk yarı 1 şutumuz var oda gol olmuş. 10 kişi kalsa bile bir takım böyle oynayamaz. ben dedim size maçtan önce mağlubiyet banko diye. 3 istanbul takımı ile oynadığımız maçlara ekstra motive olmaya gerek yok oyuncular oynuyor zaten. böyle maçları hedefsiz kalınca kazanabilmek önemli.
Timur Bey
20.04.2023, 21:38
2015-2016 sezonunun yeni bir tekrarını yaşıyoruz. Tek fark baştaki başkanın eğitim durumudur.
Sezon sonu da Uğurcan dahil olmak üzere Abdülkadir ve para eden ne varsa gönderilmeli. Diğer çöpleri de bir şekilde eden çıkartıp en azından mücadele edebilecek karakterli bir kadro kurulması lazım.
Oğuzhan Fidan
20.04.2023, 21:38
Top net sivaslıdan çıkıyor uğurcana faul var . Taç kullanıyor sivas :)
lizarazu
20.04.2023, 21:39
Penaltı pozisyonunu defalarca izliyorum penaltıyı göremiyorum adam hem dirsek atıyor hem kendini atıyor hem Larsenin suratına kramponuyla vuruyor ve kırmızı larsene çıkıyor çok ilginç. Trabzon pozisyona girsin yanlisini düzeltmek için bir sivasliyi atacak hakem.
ilelebeTS
20.04.2023, 21:41
Sarı :D
asilhamsi
20.04.2023, 21:41
bileğine bastı direk
Doğukan Uçan
20.04.2023, 21:43
bardhi
bartra
eren
doğucan
sahada yok.
6 kişi oynuyoruz.
ilelebeTS
20.04.2023, 21:43
Yalnız, hocanın oyundan çıkardığı adamlar nokta atışı. İlk 11 onun değildi zaten. 1-2 maç sonra ideali bulur.
yavuzbaha
20.04.2023, 21:44
Ben hoca olsam bu kadroya gelmezdim,adam büyük risk almış..Santraforu gomez olan takım zor gol atar
Sonuç verir mi bilmem ama bence yapabileceği en iyi değişikliği yaptı. Baktı Maxi'den bi halt olmayacak, en hızlı oyuncusunu uca attı. Tek iyi top atıcısını da oyuna aldı. Atarsam sadece geçişten atarım en azından deneyeyim dedi yani.
doc holliday
20.04.2023, 21:46
Bardicanla devam edersek fark yeriz
kaçarava
bjk maçına Bakasetas yerine "Siopis-Doğucan" ikilisiyle çıksak en az 2 farkla yenilirdik.
ts_tuncay_ts
Hocanın değişikliklerine bakacak olursak kim oynamıyorsa onu çıkardı tereddütsüz... Bakalım bardhi yi de değiştirecek mi...
Barniyi halı sahaya çağırmazsın
CEMEFKER
20.04.2023, 21:48
ÇILGIN HOCA devreye girdi.
5-3-1 ile şu sahadaki diziliş.
Doğucan-Hüseyin-Denswill stoper, sağ açık Bartra, solaçık Eren, ortada Siopis, Hamsik sağ iç, Bardhi sol iç, ilerde tek Markoviç.
Yeni formasyonun adı AŞURE ÇORBASI. (Muharrem ayına var halbuki, Arefe ile karıştırdık)
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilelebeTS
Sırada Bardhi var. Doğucan'ı sağ beke aldı. Evet içe almış hatta.
Sefa Murat Dokuz
Bardhi hemen çıkmalı
ÖmürKaradeniz61
20.04.2023, 21:49
Hamsik sana acayip uyuz oldum.
asilhamsi
sivasspor takım ıolarak o.ç özellikle erdoğan ve hakan
Haydi aslanlar 5 e az kaldı haydi koçlarımmmm
Oğuzhan Fidan
Biz topu eveleyip geveliyoruz adamlar 2 topta kaleye soktu. Maç penaltı kırmızıyla bitmişti zaten
ts_tuncay_ts
Hamsik bile mallık yapıyorsa daha bu takımdan hiçbir cacık olmaz...
ilelebeTS
Gelen gol oluyor anasını satayım
Armağan Dere
10 puan olsa kümeye gitmiştik..
böyle bir rezillik yok
asilhamsi
20.04.2023, 21:50
uğurcan o top kaç metreden geldi?
Uğurcan'ın sövüşünü yakalayan oldu mu
ÖmürKaradeniz61
Bjelica artık otele gider dönüşte.
Oğuzhan Fidan
Sırada Bardhi var. Doğucan'ı sağ beke aldı. Evet içe almış hatta.
İhsan hocayla sezon sonuna kadar devam edilmeliydi.
Neyse yedirdiği iyi oldu. Hamsik ne yaptı diye soranlar vazgeçer artık. Bitik adamı taraftar zoruyla oynatıyoruz.
kaçarava
7 kişi kalmış gibi oynuyoruz. Bu futbolcularda karakter yok maalesef.
Oğuzhan Fidan
20.04.2023, 21:51
Bu maçla ben maç izlemeyi bırakıyorum artık. Seneye allah kerim
Hep aklıma böyle durumlarda Ogün Temizkanoğlu nun cenaze de dövülmesi gelir
Adamdan helallik alın o adamı dövdüysek bunları sabah akşam falakaya yatırmak lazım !!!
Ama ben eminim ki bunları dövsen onu bile anlamayacak kapasitedeler
Ağzınıza burnunuza su verin maçtan önce.
sıradaki gol sivas oranı kaç acaba? daha yarım saat var
Mehmet BAŞ
20.04.2023, 21:53
Hakem maçın ağzına etmiş. Saçma sapan bir gol yemişiz. Şu maçtan ne bekliyorsunuz? Bu rezil kadro ile ilgili bir halt becermek çok zor. Bu akşam ayrıca eksikler de çok. Bu skor normal.
Bu maci kazansak ne degisecek kaybetsek ne degisecek
Yeniden yapılanma her sonucta gerekli zaten
Kufrettiginiz adamalr bir dahaki sene bu yakimda olmayacak veya en fazla yedek olacak
Bu maci alsak bu sene yapilan hangi yanlis düzelecek
falcon_61
20.04.2023, 21:54
Bu sezon 10 kişi kalan herhangi bir rakibimiz, bizim karşımızda böyle aciz duruma hiç düştü mü? Bizimkilerin karaktersizliklerini buradan pay edin işte.
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[KAPLAN]
Abdullah Avcının 2.5 yıldır empoze etmeye çalıştığı sabırlı (uyuşuk) oyun anlayışı zihinlerden 2 günde silinemez.
Yeni teknik direktörümüzden tek beklentim, bu sene kafasındaki oyunla ilgili bir şeyler gösterip, bir iki gence kısa sürelerde de olsa sürekli şans vermesi
Turgay Atalay
Sana neler anlatip kandirdilar Bjelica, nasil geldin Trabzonspor a. Yerli teknik direktörümsüler bile gelmek istemezken sana ne vaad etmis olabilirler.
Ulan Avci, ulan çakma baskan oyle bir enkaz biraktiniz ki, kaldiracak adam yok.
Punisher-61
20.04.2023, 21:55
10 Kisi kaldik diye maci birakmak mi lazim??
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
ilelebeTS
20.04.2023, 21:55
İhsan hocayla sezon sonuna kadar devam edilmeliydi.
Kadroyu zaten İhsan hoca sahaya sürdü. Geçen maç seni yanıltmasın. O büyük maçtı, farklı motivasyonla oynadık. Bjelica aynı hatayı yapmaz haftaya.
Karşıdaki adamın ayağına pas atamayan, ortalama hızla gelen topu 5 metre açmadan kontrol edemeyen bir topluluk var bizde. Bir Allah’ın kulu da gelen hocaya bunlar mal, bunlar öküz, bunlar beceriksiz, bunlar ruhsuz dememiş. Bunların yerine çoluk çocuk oynasın dememiş.
ilelebeTS
20.04.2023, 21:57
Yalandan da olsa 1 kere rakip kaleye gidin be arkadaş. Bari topu ileri dik, onu bile yapamıyorlar.
ÖmürKaradeniz61
20.04.2023, 21:58
Şu maça ihsan Derelioğlu çıksa daha iyiydi adam kimseyi tanımadan sahanın ortasında buldu kendini.
asilhamsi
20.04.2023, 21:58
sezon sonuna kadar siopis,bakasetas,markovic,trezeguet,bakasetas hariç kadroda kimse olmamalı.
-----------------m.taha-----------------
emirhan-------taha--------denswil-------arif
----------ömür-----sio------baka--------------
markovic------------umut-------------trezeguet
Yediğimiz 2. Gol sezonun özeti
Kafasının yanına çarpıp kaleye girdi top
Bu sezon benzerlerini çok yedik
Sezon sonu larsen bardi doğucan son düdükle hemen gönderilmeli
En küçük preste kaleciye dönüyoruz. O'da uzun top kullanıyor. Ben bu kadar kötü Trabzonspor izlediğimi hatırlamıyorum. Çok kötüyüz, öyle böyle değil.
Eren'in iyi olmasını istesemde sanki hiç futbol alt yapısı yokmuş gibi oynuyor. Nerede duracağını, ne zaman pas vereceğini bilmiyor.
ilelebeTS
20.04.2023, 22:02
Sahada 1 tane rakip eksilten oyuncumuz yok. Rakip eksiltemezsen yan pas geri pas yaparsın ancak.
kaçarava
20.04.2023, 22:03
Gaziantepspor yarın kamp yapsın 1 hafta sonra yener bizi. Berbat bir takım.
Doğukan Uçan
20.04.2023, 22:03
küme düşme hattındaki bütün takımlara 3 puan veriyoruz. bunlar giderler giresunu giresun da yenerler onlarla da düşman oluruz.
ÖmürKaradeniz61
20.04.2023, 22:04
Trabzonspor’un kadrosu kesinlikle kötü değil o Abdullah Avcı öyle bir kabız futbolu aşılamış takıma ki bunu atlatmak için en az 20 maç lazım veya yeni oyuncular.
ahamitokutan
20.04.2023, 22:04
takım karadelik gibi geleni içine çekiyor. 3 maçta markoviç de diğerlerine benzedi
Kadroyu zaten İhsan hoca sahaya sürdü. Geçen maç seni yanıltmasın. O büyük maçtı, farklı motivasyonla oynadık. Bjelica aynı hatayı yapmaz haftaya.
Hadi Bardhi'yi mecburiyetten oynattın, madem bu kadar iyiydi sen oynatsaydın Bartra'yı, Yusuf'u.. Büyük komplo kurdu Bjelica'ya İhsan hoca. Hava hakimiyeti sıfır, hataya yatkın iki stoperle Yatabare'li Hakan Arslan'lı Sivas'a çıkmanın açıklaması olamaz.
6Şafak Aydın1
20.04.2023, 22:06
futboldan sogutuyorlar bu da bir arti sonucta, kim ne etsin bu hastaligi.
Oğuzhan Fidan
Denswilin hareketlere bak :)
OMERYILMAZ_TS
Allahtan 5. Siradayiz eger kume hattinda olsaydik varya kesin kume duserdik bu kadro bu ruhsuzlukla bu sezon bu kabus bitsin artik uzun zamadir ts maci var diye heyecan duymuyordum bu aksam cok heyecanliydim yine husran yine kayip ilk golu atiyoruz kayip yoyoruz kayip karabasan gibi sezon
Sezon bitince kadro bastan asagi degismeli bu ligde once güçlü olacaksin kosacaksin pres yapacaksin teknik sonra gelir ...
Kaleye şutu yok takıma bak
[KAPLAN]
Yine aynı Avcı yüzünden şu Denswille 2.5 milyon Euro verdik
Bizim tesislerin girişine “geri pas yapanı s…ler” yazmamız lazım.
Rakip kaleye oynamaya çalışan tek oyuncu Naci. Maci hep böyle oynuyor. Nedense bir türlü şu leş takıma dahil olamadı.
lizarazu
20.04.2023, 22:08
Bu denswile bartraya milyonlari kim verdirdiyse veya verdiyse ......
Bjelica dededen kalma mavzeriyle kurşuna dizen bunları herhalde.
ÖmürKaradeniz61
Hocadan tek beklentim gelecek vaad eden,top oynamayı bilen 6-7 tane 20li yaşlarda yabancı oyuncuları 11 e monte etmesi yemin olsun şampiyonluk umrumda değil. Çürümüş,ıskartaya ayrılmış,yaşlı başlı leş adamları 11 görmek istemiyorum.
kaçarava
Takım fizik olarak da bitik. Hafta içi fikstüründe dağılmadığımız oldu mu acaba? Zombi gibiler.
ilelebeTS
20.04.2023, 22:10
La zımbala gitsin ne aşırtıyon
ilelebeTS
20.04.2023, 22:11
Hüseyin defansta vuramadığı kafayı hücumda vurup golü önledi :D
Turgay Atalay
20.04.2023, 22:12
Beyler saka maka kalan maclarda "su takimi belki yenebiliriz" diyebilecegimiz bir tane macimiz yok. Abovvvv, Allahtan kumede kalacak puanimiz var
lazminator61
20.04.2023, 22:14
Neden Teknik direktör getirdiniz?? Takim 3. Lig takimlarina karsi kaybeder
ahamitokutan
20.04.2023, 22:15
bizim takımda ağır bir ruh hastalığı var abdullah avcıdan kalan. topu alan illaki ilk seçenek geri dönüyor. kaleciye dönene kadar geri dönüyor takım tutamıyoruz. adamın önü boş ama öyle bir şartlanmış ki geride rakip oyuncu olmasına rağmen geriye dönüp top rakip oyuncuya atıyor. bunu nasıl atlatacak bu takım hiç bilmiyorum.
ts_tuncay_ts
20.04.2023, 22:16
Takımda biraz can olsa, kazanma hırsı olsa, baskı yapsa çevirir bu maçı ama hiç inanç hiç istek yok...
Oğuzhan Fidan
20.04.2023, 22:16
Bu seviyeden daha aşağıya düşermiyiz oyun olarak acaba ? Bu dip seviyedir umarım..
lazminator61
20.04.2023, 22:17
Gaziantepspor yarın kamp yapsın 1 hafta sonra yener bizi. Berbat bir takım.
Aynen öyle. Kalede kaleci yok. Defansda defans yok. Orta sah yok. Forvet hic yok. Takim ruhu yok..yok da yok.
22036
Al hocam. Sol beke Arif'de olur.
ÖmürKaradeniz61
20.04.2023, 22:17
Çok eksik var haksızlık da etmeyelim. Önümüzdeki maç hocayı üç aşağı beş yukarı anlarız.
lazminator61
20.04.2023, 22:18
Şu maça ihsan Derelioğlu çıksa daha iyiydi adam kimseyi tanımadan sahanın ortasında buldu kendini.
Her takim t.d. degisdirir Reaksiyon gösterir. Bizimkiler zombi
Arif Timurcioğlu
20.04.2023, 22:18
Çok eksik var haksızlık da etmeyelim. Önümüzdeki maç hocayı üç aşağı beş yukarı anlarız.
Hocalık birşey yok.
Oğuzhan Fidan
20.04.2023, 22:19
Bizim takımı yenmesi için rakibin çalışmasına gerek yok. Halısahadan adamları topla gel yener bunları. Antrenmansız çıksalarda kazanırlar bize karşı
kaçarava
20.04.2023, 22:20
Aynen öyle. Kalede kaleci yok. Defansda defans yok. Orta sah yok. Forvet hic yok. Takim ruhu yok..yok da yok.
Geriden oyun kurma yok. Uzun vursa ileride kafa topunu alma yok. Hızlı hücum yok. Defansı öne çıkarıp önde baskı yok. Derinde iyi savunma desen o da yok.
Bu takım ölmüş ama mumyalayıp kıyafet giydirip salonda koltuğa koymuşlar.
Neyse bu sene böyle acı ve ızdırapla bitecek artık, seneye Allah kerim. İşin garibi böyle bir kadro planlaması ve transferler nasıl yapılabilir. Allah akıl fikir versin. Bunlarla vedalaşmak yıllarımızı alacak. Akıl ve mantıkla izah edilemez
Armağan Dere
20.04.2023, 22:24
reziloğlu reziller
[KAPLAN]
20.04.2023, 22:25
Sivas atmak istemediği halde attı bu arada. Adamlar oyalanırken bile gol attılar bize
Doğan BULAT
20.04.2023, 22:25
Allah cezanızı versin ruhsuz reziller
gurur6134
20.04.2023, 22:26
Bu takim icerdeki a.gucu macindan baska mac alamaz derken cok kotumsersin diyen arkadas burdami hey gidi bu saclari degirmende agirtmadik bu takim bitmis ozguven 0 lanmis..
Neyse deplasmanlarda 4 yeme alışkanlığımız bozulmadı. Cidden rezil halimiz var. Futbolcuların gram oyun oynama hevesi yok. Avcının dediği gibi çözülemeyen hastalık nedir?
Kemal Öztel
20.04.2023, 22:26
Kahır
Gomez psiko falan diye getirdiler yerden kalkmıyor. Adamların 3. forvetinin hırsına bak.
kaçarava
20.04.2023, 22:27
4e razıyım. Arkadaşa kızıyorsunuz ama bu takım ileriki maçlarda 7-8 bile yiyebilir. Acımayan fena yapar bizi. Topun arkasına geçince eşleşmeleri bile yapamıyorlar daha. Kırmızıdan bağımsız.
Oğuzhan Fidan
4 tanede sivastan yedik. Haftayada bi 4 tane daha yeriz bu şekilde bitirirler bu sezonu. Reaksiyon beklemiyorum bu takımın ahı gitmiş vahı kalmış
outlaws61
Hiçbir şey yapamasan bile yeni gelen hocanın gözüne girmek için yalandan çabalarsın.
Bizim oyuncularda o bile yok
crixus_61
Yayında ve yapımda kimin emeği varsa ona girsin
El Cordobes
Takımda müthiş bir özgüven eksikliği var. Geri pasların büyük çoğunluğu bu yüzden. Zaten organizasyon namına bişe yok, bireysel olarak da denemekten, ısrar etmekten korkar hale gelmiş oyuncular. Farkında değiller, garanti oynamaya çalıştıklarında da en az üç yiyoruz.
Hamsik in eğer takıma ve oyuna saygısı varsa kendisinin kenara çekilmesi lazım. Futbol bırakmış onu, şu halde görmek hakikaten üzüyor.
Bardhi kadar oynayacak 1461 de de oyuncu vardır diye tahmin ediyorum. Bir de şu Lahtimi nerde diye ortalık yangına veriliyordu sezon başı. Akyazı da ilk çıktığı maçta her pasında oooo çekiliyordu. Bu çocuğun beynini kuşa taksan ters uçar.
Oğuzhan Fidan
20.04.2023, 22:28
Neyse deplasmanlarda 4 yeme alışkanlığımız bozulmadı. Cidden rezil halimiz var. Futbolcuların gram oyun oynama hevesi yok. Avcının dediği gibi çözülemeyen hastalık nedir?
Abdullah Avcı gittikten sonra dikiş tutmaz sabri gibi gelenden geçenden 4 yediler. Kalsaydıda bundan daha kötü olmazdık zaten. Yüzleride yok artık alıştı hepsi gülüyor.
Bu takımın yüzde 80 i bir de asilhamsiyi koyun otobuse doooooooğru sınır dışına bunlardan kurtulamazsak yandı gülüm keten helva
Herkese iyi bayramlar sevgiler saygılar
Hiçbirşey alamıyorsan Sivasın at gibi adamlarından bul getir en azından goşarlar. Nerde kondüsyonsuz, sporcu fiziği olmayan adam var doldurmuşlar takıma.
Doğan BULAT
20.04.2023, 22:30
koskoca takımda bir tane adam geçen futbolcu olmaz mı yahu önü boş ileri gidecek adam dönüp geriye pas veriyor. ne yapın edin Wakame gibi bir adam bulun bu takıma
Tqkımın en iyisi siopis ti
Gerisini at çöpe
Trabzonspor’un kadrosu kesinlikle kötü değil o Abdullah Avcı öyle bir kabız futbolu aşılamış takıma ki bunu atlatmak için en az 20 maç lazım veya yeni oyuncular.
kessinlikle ligin en kötü kadrosu bu takımda. anadolu takımlarında bile göze batan en az bir oyuncu var ümraniyesporda hemen hemen her maç gol atan bir umut nayir var. ankaragücü-ali sowe, istanbulspor-ethemi-lokilo. sivas-saiz. bizde asla böyle bir oyuncu yok. ilk 11'in tamamı değişecek bu işin başka çıkarı yok.
Ne oldu futbol ulemaları hoca değişince herşey değiştimi uğurcanın ligin en kötü,en berbat ,en vurdumduymaz kalecisi olduğu sağ bekimizin en kötü sağ bek olduğu sol bekimizin en kötü sol bek olduğu forvetimizin koca bir amatör olduğu defansımızın bir sirk olduğu gerçeği dağiştimi ne değişti 1.5 milyon avro daha girdi bize değişen o oldu izleyin eserinizi gerine gerine bu adamada hakaret edin futbolu bilmiyor deyin rezil hoca deyin 10 hafta sabredecek mısınız siz bakalım. Takım o kadar kötü rezil kepaze utanmaz adamlardan kurulu ki yeni bir hoca geldiğinde ahmet mehmet Hans farketmez yeni hocasıyla her takım reaksiyon verir takım maç kazanır seri yakalar bu reziller sürüsü fark yiyor hemde kimden ligin en kötü takımlarından biri olan sivastan kaptanı kova uğurcan olan bir takımdan ne beklersin normal bir kaptan olsa bunlara soyunma odasını zindan eder şunu bir daha kaleye koyanın bunu kaleci diye oynatanın Allah yüz bin kez belasını versin Allahınızdan bulun millet evine kıyma alamazken milyon avro lar kazanıyorsunuzya bir tarafınızdan fitil fitil gelsin o kazandığınız herbir kuruş. Ne güzel hediye verdiniz bayramda taraftara tühh suratınıza hocayada helal olsun yeni gelipte fark yiyen hoca da görmüş olduk Tolunay bile MRA bile ne bileyim hami bile yeni geldiğinde maç kazandı bu da seyretti şu hale bak Ağaoğlu sıçtın ağzımıza bıraktın kaçtın şimdi için rahat mı ne güzel İstanbul be...
Sefaenes
20.04.2023, 22:31
Kadro disilar olmadikca bu ruhsuzlar adam olmaz eren, yusuf, peres, batra, larsen dogucanilk basta
sıradaki gol sivas oranı kaç acaba? daha yarım saat var
kupon geldi bu arada 1.97 ile katladık
Aykut Uçar
20.04.2023, 22:32
Kıra da yaşıyorum faturalar birikti geçim derdi sığınma sorunum devam ediyor. Ben geldim burada trabzon için kahroluyorum allah akıl fikir versin bana.
Ruhsuz o.çlari myon eurolari götürüyor. Ben burada kahroluyorum, bende şike sürülecek akıl yok yemin ediyorum size.
Aslında şampiyon bir takımı dip yaptıran iradenin tamamen bırakması gitmesi gerekiyorda. Neyse artık olan oldu Allah akıl fikir versin bundan sonrası için ne diyelim
kaçarava
20.04.2023, 22:34
Yeni hoca gelmesine rağmen reaksiyon vermeyip 4 yiyen takımdan "yalandan bile olsa" birkaç adamı kadro dışı bırakın ya.
Trabzonspor rezil oluyor kimseden gık çıkmıyor Alanya'dan fark yeniyor karagümrükten fark yeniyor Sivas'tan fark yeniyor Antalya'dan fark yeniyor buna hemşerim sizin amacınız nedir siz Trabzonspor'u bu hale sokamazsınız diyen kimsede yok mu bu camiada böyle bir rezillik olabilir mi.Bu camianın sahibi yok mu .
yorumsuz6117
20.04.2023, 22:36
İzlediğim en kötü Trabzonspor..
Trabzonspor rezil oluyor kimseden gık çıkmıyor Alanya'dan fark yeniyor karagümrükten fark yeniyor Sivas'tan fark yeniyor Antalya'dan fark yeniyor buna hemşerim sizin amacınız nedir siz Trabzonspor'u bu hale sokamazsınız diyen kimsede yok mu bu camiada böyle bir rezillik olabilir mi.Bu camianın sahibi yok mu .
Dur be kardeşim seçimler var bırak Trabzonspor u
Trabzon halkı yüzde kaç verecek konu mevzu bı gerisi boş beleş !!!
ÖmürKaradeniz61
20.04.2023, 22:39
Tolga zengin yayıncı kuruluşta kahrolmuş vaziyette maçı yorumluyor,anlıyorum seni kaptan yüzünden düşen bir parça.
BatuhanB
20.04.2023, 22:39
Yine de Bardhi dangalağına 75 dakika sabretmeye gerek yoktu sanki :)
ersn.alparslan
20.04.2023, 22:40
Her onune gelen rezil etti bizi. Artik bizimle maci olan idman yapmayacak hale geldi. Su duruma degil istanbul takimlari orta halli bir takim dusse kiyamet kopardi. Ama bizim sozde buyuk taraftarimizdan cit yok. Camiadan cit yok. Neymis buyuk takimmis bilmem su kadar taraftari varmis. Birakin Allah askina.
Bugun bu takim icin kendi sehri umursamiyorsa bu utanc verici sonuclari icine sindiriyorsa trabzonla hic bir alakasi olmayan biro olarak son kez uzuluyorum.
Kume dusmeye gerek yok. Yasayacagimiz en buyuk rezilligi yasadik en utanc verici en acinacak duruma dustuk. Dahasi yok. Bitti ..
asilhamsi
20.04.2023, 22:41
Bu takımın yüzde 80 i bir de asilhamsiyi koyun otobuse doooooooğru sınır dışına bunlardan kurtulamazsak yandı gülüm keten helva
Herkese iyi bayramlar sevgiler saygılar
Şerefin varsa gel bu lafları suratıma söyle.Telefon numaramı ve açık adresini ver birde bu meseleleri yüz yüze konuşalım. Seni sınırdışı değil gezegen dışına yollamalı. Uzay çöğlüğü seni. Trabzon düşmaı seni.
asilhamsi
20.04.2023, 22:43
Adam fenerden 5 yiyelim diye neredeyse dua ediyor. Birde utanmadan sıkılmadan Trabzonsporluyum diyor. Senin yalanlarını seveyim. Ceviz büyüklüğünde beyninle bir de bana laf söylüyorsun. Bekliyorum telefon numaranı ve açık adresini. Bakalım nasıl yolluyorsun beni sınırdışına.
memmedaga
20.04.2023, 22:44
Kaynağı meçhul para haram para,halkın parası iç edilmiş sisteme sokulmuş,yaramaz elbet...
SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düşünsenize bir markanız var ve elin rezil herifleri Aleni şekilde göstere göstere pişkince sizin bı markanızı yerlerde süründürüyor. biz bu heriflerin insafına kalmış vaziyetteyiz herif çiler isterse 5 yiyor isterse 4 yiyor belki canı isterse 7 yiyecek Antremanda arsızca gülümsüyor Trabzonspor'un düştüğü hale bakın yenilebilirsin bir cendreye düşersin küme mücadelesi verirsin gs nin başına geldi fb nin başına geldi bizim başımıza geldi ama bu kadar pişkinliğe hiçbir camia tahammül göstermez.
ÖmürKaradeniz61
20.04.2023, 22:46
Neyse yazmayacağım ya kafam şişti.
asilhamsi
20.04.2023, 22:46
Kaynağı meçhul para haram para,halkın parası iç edilmiş sisteme sokulmuş,yaramaz elbet...
SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
günün yorumu sanırım bu.
Doğukan Uçan
20.04.2023, 22:49
tarihin en kötü trabzonspor'u olabilir. ben böyle bir sezon görmedim. antalyaspor ve kasımpaşa dan 6 7 yediğimiz sezon bile sahada takım vardı. o takım ile şuan ki trabzonspor maç yapsın eski kadro yener.
iyattara
20.04.2023, 22:51
Bundan sonra böyle ne bekliyorsunuz ki. Kimsenin umrunda değil. Hoca yeni sezonda mim kalacak takımda onu belirlesin. Herkesi oynatsin baksin. Başka bir bekleti yok zaten.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Punisher-61
20.04.2023, 22:52
Simdi yeni teknik direktörün ilk maci.. kadroda baya bi sacmaladi ama ilk mac oldugu icin bisey demeyelim.
Ama söyle bir gercek var bir takima yeni teknik direktörü gelirse takimlarda yeni bir hava olusuyor ve futbolcular her zaman iyi mücadele ediyorlar ve hoca motivasyonu iyi yapiyor..
Bizimkilerde tam tersi oldu
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Cem Balcı
20.04.2023, 22:52
Apo hocanın bir vasat artığı gelir kırmızıyı görür güzel başladığın maçı mahveder.
Şerefin varsa gel bu lafları suratıma söyle.Telefon numaramı ve açık adresini ver birde bu meseleleri yüz yüze konuşalım. Seni sınırdışı değil gezegen dışına yollamalı. Uzay çöğlüğü seni. Trabzon düşmaı seni.
Agrasifsin
Emin ol suratına soylesem biriey yapmazsın bana böyle bir insan deilsin çünkü sinirlendin sağa sola saldırıyorsun ama olmaz böyle yapma herkese atar gider yapma
Ben sana takılıyorum gergin ve sinirli şekilde kişiliğine saldırmıyorum ama sen saldırıyorsun olmaz böyle ayıp
İlla ki beni görmek istersen istediğin zaman gel bir deplasman maçına özellikle istanbul derbilerine gurbetçi gençlerin ya da başka gruplarda olur en başını en yetkilisini bul resmimi göster onlar seni yanıma getirirler ya da özelden yaz telefonunu alalım seni de götürelim maça ama saldırma herkese olur mu sonra birine çatarsın alamayız seni kimsenin elinden :)
Anladık delikanlısın iyisin hoşsun ama öyle sokarım çakarım lafları olmaz gaza gelme
İyi bayramlar kardeşim Allah sana sabır ve sükunet versin
doc holliday
20.04.2023, 22:55
Doğucan sio ortasahası ile 1461 bile bizi yener bunu anlamıştır sanırım hoca.
Birde kadro dışılar gelsin artık bazı oyuncular zorla oynuyor gibi….
Enes Başkaya60
20.04.2023, 22:57
Kadro disilar gelsin, kelle alınsın artık ulan...
Gençleri neden oynatmıyorsunuz ulan neden bir açıklama yapın.
Bu rezil sürüsünü izlemek zorunda mıyız
Konya maçına 1 hafta var it gibi çalıştırmak lazım takımı. İzin falan vermesinler
Doğukan Uçan
20.04.2023, 22:59
forvetinde umut bozok ve gomez olan bir takımın zaten başarılı olamayacağı aylar öncesinden belliymiş.
Onur Akyüz
20.04.2023, 23:02
Yeni hocayla düşme hattındaki takımdan 4 yemek de bize yakışırdı zaten.
forvetinde umut bozok ve gomez olan bir takımın zaten başarılı olamayacağı aylar öncesinden belliymiş.
Ya tabi yaaa işte ben buna çözümleme derim
Çok net ilerde sadece ama sadece shorloth olsaydı inanın şu an bu takım ilk 3 deydi
Maxi gomez diye kakaladılar bir de iki pas falan atınca adamı göklere çılardılar adamın 5 golü var
Ahhh ahhhh
kaçarava
20.04.2023, 23:03
Doğucan sio ortasahası ile 1461 bile bizi yener bunu anlamıştır sanırım hoca.
Birde kadro dışılar gelsin artık bazı oyuncular zorla oynuyor gibi….
Bu ikiliyle oyun kurmak imkânsız. Direkt 9 kişisin.
Biz geçen sene siopisin yerine adam alırız derken siopisin yanına bir de doğucan eklendi
Balık baştan koktu zaten
Doğukan Uçan
20.04.2023, 23:04
Ya tabi yaaa işte ben buna çözümleme derim
Çok net ilerde sadece ama sadece shorloth olsaydı inanın şu an bu takım ilk 3 deydi
Maxi gomez diye kakaladılar bir de iki pas falan atınca adamı göklere çılardılar adamın 5 golü var
Ahhh ahhhh
bu adam zaten kariyerinde kaç kere 10 gol barajını geçmiş. bide fb ye transfer çalımı diye video yaptılar.
boşta olan batshuayi'yi alsaydık iddia ediyorum şuan en kötü 3 yada 4.sırada olurduk 10 puan fazlamız olurdu.
yavuzbaha
20.04.2023, 23:07
Şampiyon takımın yıldızlarını söktü attılar,çapsızları doldurdular takıma,aylardır burada sorun hoca değil sorun kadro diyorum ama bazıları yok aslında Gomez iyi yok aslında şöyle…yok kardeşim yok..kadromuz vasat altı,şunu bir görün yav..kreatif futbolcumuz da yok,3 puan gol atarsan gelir,takımda gol atacak oyuncu yok,500 tane orta açsan kafa vuracak bir tane adamın yok,hugo vardı oda gitti..şampiyon takımı bu hale getirebilmek meziyet ister,rezalet var ortada.nasıl toparlanır bilmem ama iş çok zor
Enes Başkaya60
20.04.2023, 23:09
Hocam başını belaya sokma bu takımı baştan aşağı değiştirmezseler hiç durma rezil etme kendini.
Adam ayağının tozuyla ilk maça çıkmış takımı 4 gol yiyor, Allah sizi bildiği gibi yapsın emi paralı köpekler.
Bu duruma dur denmezse bu takım seneyi de kaybeder koca Trabzonspor'u mahalle takımıma çevirdiler bu yenilme Alışkanlık haline gelmiş tepki koyan yok ceza veren yok bu iş seneyi de götürür. 1.Uğurcandan hemen hiç vakit kaybetmeden kaptanlık ve kalecilik alınacak takımı mahfetti. 2 Eren ,doğucan, Larsen, Bartra, bardi yusuf, hamsik, denswil özellikle gomez denen yeteneksiz..Bunlar takımda yedek oyuncu olmasa dahi ilk 18 kattiyen alınmayacak takımın bunlardan arınması lazım takımı tanımaya gerek yok açsın hoca efendi maçları izlesin kimin ne bok olduğu aleni belli hocayıda beğenmedim ilk maçından 4 yiyen kaç hoca var şı ligde hemde Sivas gibi osuruktan bir takımdan yanılacağımıda düşünüyorum bize sert bir Türk hoca gerekiyordu yine yanlış yine yanlış hep yanlış bu kadar arda arda yanlış yapan takım var mı.
emre6117
20.04.2023, 23:15
Şampiyon takımın yıldızlarını söktü attılar,çapsızları doldurdular takıma,aylardır burada sorun hoca değil sorun kadro diyorum ama bazıları yok aslında Gomez iyi yok aslında şöyle…yok kardeşim yok..kadromuz vasat altı,şunu bir görün yav..kreatif futbolcumuz da yok,3 puan gol atarsan gelir,takımda gol atacak oyuncu yok,500 tane orta açsan kafa vuracak bir tane adamın yok,hugo vardı oda gitti..şampiyon takımı bu hale getirebilmek meziyet ister,rezalet var ortada.nasıl toparlanır bilmem ama iş çok zor
Takimin kadrosu asiri kotu.
Forveti yok. Cornelius umut ve gomezin toplamindan daha faydalidir. Ikiside gonderilmeli.
Hem sag bek hem sol bek yok. Peres emekli olmus arrik.
Stoper hatti yok. Iki tane stoper lazim.
Hamsik emekli olmus.
Kadro asiri vasat. Belki de ligin en vasat kadrolarindan biriyiz. Mucadele gucu de asiri dusuk oldugu icin cogu mac caresiz duruma dusuyoruz.
Asil sorun bu kadronun maliyeti.
Bu kadronun gercek degeri 10_15 milyon euro yillikken biz 50 milyon eurya yakin para veriyoruz.
Fena kaziklanmisiz.
samatyaboy
20.04.2023, 23:16
Adamın ilk maçına böyle bir yenilgiyle başlaması kötü oldu.
Futbol fukaralarına futbol anlatamazsın Sergen salakmıydıda gelmedi bu rezil takıma .Adam demişki 5 adam harici hepsini kovun gitsin bunlardan bir bok olmaz demiş birkaç taneside ısrarla hala kadro iyi diyor ulan siz milletin asabıyla sınıriyle dalgamı geçiyorsunuz şampiyonluğa dahi sevinemeyen herifler.
pReN@_61
20.04.2023, 23:20
şimdi akıllarda şu sual;
bu müsabakada düşme hattındaki minik şikeci s*vas 10 kişi kalsa biz onlara 4 gol sallayabilir miydik
pc başında gülümsediğinizi hisseder gibiyim..
Enes Başkaya60
20.04.2023, 23:21
En az 7-8 kadro dışı.
Hocam kellerini al şu rezil sürülerinin.
Gençler ile çık artık maçlara bu kadar rezil olmazsın asla çocuklar bari mücadele eder.
Cem Balcı
20.04.2023, 23:21
şimdi akıllarda şu sual;
bu müsabakada düşme hattındaki minik şikeci s*vas 10 kişi kalsa biz onlara 4 gol sallayabilir miydik
M.s 1-2 olurdu,1 tane de yerdik bile.
yorumsuz6117
20.04.2023, 23:22
şimdi akıllarda şu sual;
Kazanamadık maçı net..
Takimin kadrosu asiri kotu.
Forveti yok. Cornelius umut ve gomezin toplamindan daha faydalidir. Ikiside gonderilmeli.
Hem sag bek hem sol bek yok. Peres emekli olmus arrik.
Stoper hatti yok. Iki tane stoper lazim.
Hamsik emekli olmus.
Kadro asiri vasat. Belki de ligin en vasat kadrolarindan biriyiz. Mucadele gucu de asiri dusuk oldugu icin cogu mac caresiz duruma dusuyoruz.
Asil sorun bu kadronun maliyeti.
Bu kadronun gercek degeri 10_15 milyon euro yillikken biz 50 milyon eurya yakin para veriyoruz.
Fena kaziklanmisiz.
Bu kadronun ederi 5 milyon bir kuruş fazla değil istanbulspor dahil ligdeki en zayıf kadro PTT Ligi'nde ilk 2 yi bırak play-off oynayabilirse en adiyim reziller sürüsü.
pReN@_61
20.04.2023, 23:26
https://twitter.com/celalsemiih/status/1649139206076133382
Onur Akyüz
20.04.2023, 23:26
Bu sezondan ve bu itici takımdan kurtulmamıza daha 7 hafta var Allah’ım sabır
Timur Bey
20.04.2023, 23:34
Bizim kaliteli kadrolaşmayı bitiren diğer bir husus öz evlat ve yerli çetesidir. Her yıl azıcık parlak biri çıksa onun maaşı sorun oluyor ve özellikle yerliler homurdanıyor. Ahmet Agaoğlu da biraz yerli çetesinin etkisi biraz da pintilikten 2.75 euroya baglayabilecegi Waka'nın gidisine müsaade ediyor. Üstüne bir kamyon adama en azından 15 milyon euro masraf ediyor. Bu nasıl ekonomi yönetmek nasıl yöneticilik? Her oyuncunun bir ederi ve kalitesi vardır. Waka denen adam bu takımın şampiyon olmasında net doğrudan 5-6 maç tek başına katkıda bulunmuştur. Biz de böyle bir adamı tutmak varken teneke bir oyuncuymuş gibi gitmesine müsaade ettik. Önce yönetim bu noktada ağırlığını koymalı ve iş yapan adamları satmak ya da göndermek yerine elde tutmaya bakmalı. Aksi halde her yıl Gomez gibi adamlar takımı deneme tahtasına çevirir.
alp.ckmk29
20.04.2023, 23:38
Hocam kadronun %60 değişmesi lazım.
A.A nın geri pas oyunu topçuların ruhuna işlemiş değişmeyecek gibi.
Bir de nasıl bir takımın 6 7 as oyuncusu aynı anda sakat cezalı olur akıl tutulması resmen.
OMERYILMAZ_TS
20.04.2023, 23:51
Bu ligde basarili olmanin sirri
Iyi bir kaleci
Hava toplarina hakim bir stoper
Orta sahada uzun dayanikli gerektiginde ileriye de cikabilen pas atabilen defansif bir orta saha malesef siopis yeterli degil bunun icin
Ve forvetin de uzun guclu sirti donuk top tutan hava toplarinda etkili kafayla arkaya yana servis yapacak savasacak sorloth cornelius vedat muric drogba adebayor ve bugun o yillar once gonderdigimiz yatabare gibi
Bir de tabiki oyunu yonetecek bir beyin onceden sosa gecen yil hamsik gibi
Bizim takimda o kadar cok eksik var ki isimiz cok zor bu aksam maci izledim basima agrilar girdi trabzonspor beni cok yoruyorsun ...
Yatabare bizde olsaydı Avcı halen görevdeydi.
gurur6134
21.04.2023, 00:16
Hocaya ilk mac oldugu icin birsey demiyorum ama agirligini koyamazsa onumuzdeki haftadan itibaren oyunculara mucadele etmeyenin kadroda ki yerinin garanti olmadigini hissettiremezse degisen birsey olmaz ,koyar tazminatini cebine gider bu hocada olan bize olur..unal karaman zamaninda burak ve onur kadro disi kaldiginda basari gelmis takim kendini bulmustu gerekirse ayni seyden kacinilmamali 2 3 tane simarik herifin oyuncagi olamaz bu klup hoca zaten yabanci kimseyi dinlemeyip vursun nesteri yeter artik ulan bu nasil bir vurdumduymazlik aldiginiz paranin hakkini verin en azindan mucadele edin..bu klup kimsenin babasinin ciftligi degil meydani bosbuldular iyice simardilar istedikleri gibi at koaturuyolar gelen gecenden 4 5 yiyen beyimiz hala kalede ,gecen sene goklere cikarildin orda kaldin heralde birde neden milli takimda degilim diyor bu formunla trabzonspor kalesini bile hak etmiyorsun ki milli takima laf atiyorsun birde, terbiyesizler bu klubun buyuklugu kafalarina vura vura ogretilmeli bazilarina, kendilerine geliyorsa gelsinler gelmiyorlarsa baksinlar yollarina kimsenin nazini cekmez bu klup yeter ..
Bu kadronun ederi 5 milyon bir kuruş fazla değil istanbulspor dahil ligdeki en zayıf kadro PTT Ligi'nde ilk 2 yi bırak play-off oynayabilirse en adiyim reziller sürüsü.
Kadro yapisinin en buyuk eksikligi fiziki direnc devamligi faktoru fb galibiyeti sonrasi hafta ortasinda karagumruk maci 4-1 simdi bjk maci sonrasi sivas maci yine 4-1 maglubiyet iyi bir mac sonrasi takim kafa ve fizik olarak bir sonraki maca akusu bitmis olarak cikiyor bu kadro yapisini avci duzeltemedi duzeltirse yine avci duzeltir yada yeni hocanin alacagi 3-4 adam waka edgar sorloth hamsik ayarinda olacak
Bu arada ezerek elendigimiz basel takimi hala elenmedi!
jairzinho
21.04.2023, 01:05
Konya maçına 1 hafta var it gibi çalıştırmak lazım takımı. İzin falan vermesinler
çalıştırmak derken ?
tm ye göre hoca tek gelmiş görünüyor, ekibi nerde ? yok
https://www.transfermarkt.de/trabzonspor/mitarbeiter/verein/449
daha da enteresan olan tm ye göre antrenör ve kondüsyon ekibide (yerli) yok görünüyor
ha varken de takım zaten 3 yıldır fizik olarak çalışmıyordu,yeni teknik adamın ekibiyle gelmesini beklerken buda olmadı
bu arada jesus gelirken 8 portekizliyi yanında getirmiş, doğru yöntem budur
https://www.transfermarkt.de/fenerbahce/mitarbeiter/verein/36
2 adet yardımcı antrenör
3 adet fizik antrenörü
bu işler ekip işi olmalı
Hemen bu akşam Uğurcanın kaptanlığı elinden alınıp kale başka bir kaleciye emanet edilmelidir. Trabzonspor'un tarihini bilmeyen nerden geldiğini bilmeyen bu güruhun tamamı kadro dışı bırakılmalıdır. Visca,,trezege,abduş, bakasetas, siopis harici tamamı kadro dışı bırakılıp takımın içine sokulmamalı diğer mevkiler sene sonuna kadar genç oyuncularla takviye edilmelidir. Aksi halde hiç şüphesiz bu yeni gelen hoca 8 de 0 yaparak sene sonu ya kovulacak ya istifa edecek yönetim hocayla toplantı yapıp bu kararı almalı biz gün geçtikçe gelecek sezonuda kaybediyoruz. Bu kadro bu takımı zehirliyor bu zehir ana bünyenin tamamına geri dönülmesi imkansız zararlar veriyor. Acil karalar alın kafanızı kuma sokarak Bartra gibi bir herifi sağ bek oynatan bardiyi kanat oynatan hocadan mucize beklemeyin o mucize hiçbir zaman gelmeyecek.
Hocam kadronun %60 değişmesi lazım.
A.A nın geri pas oyunu topçuların ruhuna işlemiş değişmeyecek gibi.
Bir de nasıl bir takımın 6 7 as oyuncusu aynı anda sakat cezalı olur akıl tutulması resmen.
Bunun A. Avcıyla uzaktan yakından sağdan soldan alakası yok. Kadro berbat, kalitesiz, vurdumduymaz,utanmaz.Taraftar tepkisiz, yerel basın tepkisiz,yönetim bu işe tepkisiz..3 hoca oldu Abdullah tam sonra yeni gelende 4 yedi ilk maçında unutun şu abdullahı şampiyon hocaydı istenmedi gitti yeni gelen 4 yiyerek başladı heralde tarihimizde yoktu onuda yaşadık.
çalıştırmak derken ?
tm ye göre hoca tek gelmiş görünüyor, ekibi nerde ? yok
https://www.transfermarkt.de/trabzonspor/mitarbeiter/verein/449
daha da enteresan olan tm ye göre antrenör ve kondüsyon ekibide (yerli) yok görünüyor
ha varken de takım zaten 3 yıldır fizik olarak çalışmıyordu,yeni teknik adamın ekibiyle gelmesini beklerken buda olmadı
bu arada jesus gelirken 8 portekizliyi yanında getirmiş, doğru yöntem budur
https://www.transfermarkt.de/fenerbahce/mitarbeiter/verein/36
Hoca tum taktik teknik ne varsa oyunculara anlatabilir ancak fizik olarak bitik bir takim dusundugunu sahada uygulayamaz arada bir derbilerde iyi gorunuruz o kadar
Sergen harbiden akıllı adam bı çöp yığına gelipte para için kendini rezil edermiydi.
Hoca tum taktik teknik ne varsa oyunculara anlatabilir ancak fizik olarak bitik bir takim dusundugunu sahada uygulayamaz arada bir derbilerde iyi gorunuruz o kadar
Öncelik iş ahlakı, camiaya aidiyet, yediğin ekmeğe saygı bu adamlarda bunların hiçbiri yok bu iş taktikle teknikle yok fizikle çözülecek iş değil hemen yolları ayıracaksın. Başta kaptan olarak oynattğın adamla.
DeAgLeMaNyAq
21.04.2023, 05:09
Önemli eksiklerin yanında bir de 10 kişi kalmasaydık belki böyle ağır bir sonuç almazdık ama yine de puan kaybı yaşama ihtimalimiz yüksekti. Kalan haftalarda takım ne kadar toparlanır bilemeyiz ama şu bir gerçek ki aylardır büyük çoğunluk Avcı'nın yönetiminden dolayı istifaya çağırdığında ben hangi hoca gelirse gelsin bu kadroyla çok fazla bir şey yapamayacağını savunanlardandım. Bu kadroyu kuran Abdullah Hoca elbette ki en büyük sorumlulardan biri lâkin yaşadığımız durum oyun felsefesinden ziyade oyuncu grubunun kalitesinden kaynaklanıyor...
OMERYILMAZ_TS
21.04.2023, 07:29
Önemli eksiklerin yanında bir de 10 kişi kalmasaydık belki böyle ağır bir sonuç almazdık ama yine de puan kaybı yaşama ihtimalimiz yüksekti. Kalan haftalarda takım ne kadar toparlanır bilemeyiz ama şu bir gerçek ki aylardır büyük çoğunluk Avcı'nın yönetiminden dolayı istifaya çağırdığında ben hangi hoca gelirse gelsin bu kadroyla çok fazla bir şey yapamayacağını savunanlardandım. Bu kadroyu kuran Abdullah Hoca elbette ki en büyük sorumlulardan biri lâkin yaşadığımız durum oyun felsefesinden ziyade oyuncu grubunun kalitesinden kaynaklanıyor...
Avci gec bile gitti bizim hatamiz kadro kalitesini cok fazla dusurmek ve kadro disi karari vermemek oldu
Birkac kadro disi kararı ile biraz toparlariz seneye kaliteli nokta transferler lazim ve simdiden anlasmalari lazim
ahamitokutan
21.04.2023, 07:40
Karagümrük maçından sonra yapmamız gereken şeyi hala yapamamış olmamız ne acı. belki de 2-3 tane daha 3-4 farklı mağlubiyetten sonra yapacağız bunu bilinmez. ama o maçtan sonra yapılmış olsa idi belki Abdullah Avcı ve yönetim hala takımın başında olurdu, takım bu kadar dağılmamış olurdu. Kupalardan elenmez, ligde de en azından ilk 3 iddiası içinde olurduk. Şu halde kalan maçlardan kesinlikle 3 puan alamaz bu takım.
crixus_61
21.04.2023, 08:09
Gereksiz geri pas hastalığı beni öldürüyor, yemin ederim başıma ağrılar giriyor.
Ulan Tolunay bile Ankaragücü takımına ilk geldiği andan itibaren takımı canlandırdı maç kazanıyor mücadele ediyor fb ile bile kafa kafaya oynadı bizde yeni hoca getirdik şu kötü sivas'tan ilk maçımızda 4 yedik bunun izahı varmıdır ben böyle bir rezillik görmedim.
Teknik direktör kimdir nedir bilmem
Ama trabzonsporun teknik direktörüdur o yuzden destekleriz
Ama ilk macta mucize bekleyen ikinci macta da beceremezse bundan da olmaz diyecek zihniyetin bence bunlari yazmakta baska bir amaci vardir
Ya da masallara inaniyordur
Trabzonspor da işler amatörün amatörüne kaldı, takımı tanımayan yeni hoca ile maça çıkmak ahmaklığın daniskası, İhsan Derelioğlu bu hafta maçını da yönetmeliydi, bu kadar acemice amatörce ahmakca salakca hata yapılırmı? Trabzonspor'a Hoca değil Başkan lazımdı.
Enaldo61
21.04.2023, 11:14
hoca ne zaman geldi ne boş yapmış bazıları
HOPA'LI TS'Lİ
21.04.2023, 11:27
Teknik direktör kimdir nedir bilmem
Ama trabzonsporun teknik direktörüdur o yuzden destekleriz
Ama ilk macta mucize bekleyen ikinci macta da beceremezse bundan da olmaz diyecek zihniyetin bence bunlari yazmakta baska bir amaci vardir
Ya da masallara inaniyordur
Erman Hoca ilk maç ölçü olmaz. Adam daha takımı tanıyamadı dedi. 10 maç şans vermek lazım dedi.
Bayramı bize zehir ettiniz uşaklar
Çıkarın o şanlı formayı, çıplak oynayın, ağrıma gidiyor.
İlk 15 dakikalarda en çok gol atan takım TS diyor spiker. Eee sonuç? Mağlubiyetler serisi
Alayını satsın Nenad Hoca
Yahu Ankaragücü-Giresun maçına bakıyorum. 0-1 geriden gelip bize yaptıkları gibi 3 attılar ve harika oynuyorlar.
Tolga Zengin'in bordo mavi formayı giyenler için söylediklerini okusun ya da dinlesin ruhsuzlar ordusu
TS yenilebilir ama böyle kolayca teslim olarak değil
Tek beklentim Kadıköy'de şikebahçeye çelme takalım.
Benim için sezon bitti, çok üzgünüm.
HOPA'LI TS'Lİ
21.04.2023, 11:31
Süper Lig'in 30'uncu haftasında Sivasspor'a konuk olan Trabzonspor, yeni teknik direkör Nenad Bjelica ile ilk maçına çıktı. Bordo-mavili ekip öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı ve mücadeleden 4-1 mağlup ayrıldı.
Karşılaşma sonrası Trabzonspor'un eski oyuncusu ve şimdilerde futbol yorumculuğu yapan Tolga Zengin, açıklamada bulundu.
"NEREDEN GELDİKLERİNE BİR BAKSINLAR"
Bordo mavili takımın performansını eleştiren Zengin, "Trabzonsporlu futbolcular nereden geldiklerine bir baksınlar. Bakın o mücadeleyi bırakırsanız geldiğiniz yere de dönemezsiniz. İlk defa mı 10 kişi kalıyorsunuz? Hiç mi 10'a 6 savunma çalışması yapmadınız? Yenilmek değil bu. Kaybetmen için önce mücadele." dedi.
"BİZİM DE KÖTÜ SEZONLARIMIZ OLDU"
Kendi döneminde Trabzonspor ile yaşadığı dönemlere de değinen Zengin, "Trabzonspor'da bizim de kötü sezonlarımız oldu. Bakın. Mersin maçına prim açıklanmıştı. Kabul etmedim. Bu bir hakarettir dedim. Ben utandım ya. Trabzonspor takımı olarak Mersin maçına prim açıklanıyorsa oturup düşünmeliyiz dedim. Kabul etmiyoruz dedim." şeklinde konuştu.
"TRABZONSPOR YAZIP TARİHİNE BAKSINLAR"
Trabzonsporlu futbolcuları sert sözlerle eleştiren Zengin "Futbolcular Google'a Trabzonspor yazıp tarihine baksınlar. Sonra kendi kontratlarına, banka hesaplarına baksınlar. Ondan sonra açsınlar bir de maçı izlesinler. Biz ne yapmışız diye izlesinler. Kimsenin bir şey demesine gerek yok. Futbolcular baksın" dedi.
El Cordobes
21.04.2023, 12:47
Şampiyon olduk diye bu sezon çoğu şeyi sineye çektik, tüm camiada bir enerji boşalması oldu eyvallah tamam ama böyle kepaze bir sezon tarihimizde var mıdır bilmiyorum. Gelenden geçenden 3-4 yiyoruz.
Artık aksiyon zamanı. İyi sabrettik bugüne kadar. Mesela ben Yusuf un hiçbişe olmamış gibi paylaştığı bayram tebrik mesajını görmek istemiyorum, takımdan defolduğu haberini almak istiyorum. Bunun gibi radikal kararlar alma vakti artık. Birazcık şu kulübe saygınız olsun, düştüğümüz hallere bak.
Enaldo61
21.04.2023, 13:09
Şampiyon olduk diye bu sezon çoğu şeyi sineye çektik, tüm camiada bir enerji boşalması oldu eyvallah tamam ama böyle kepaze bir sezon tarihimizde var mıdır bilmiyorum. Gelenden geçenden 3-4 yiyoruz.
Artık aksiyon zamanı. İyi sabrettik bugüne kadar. Mesela ben Yusuf un hiçbişe olmamış gibi paylaştığı bayram tebrik mesajını görmek istemiyorum, takımdan defolduğu haberini almak istiyorum. Bunun gibi radikal kararlar alma vakti artık. Birazcık şu kulübe saygınız olsun, düştüğümüz hallere bak.
Oyuncular bitik ya bariz kim ne derse desin oyuncular isteyince oynuyor istemeyince yatıyor, kaleci şuursuz çoğu maçta kafası sahada değil iyi hazırlanmamışız sezona ve yanlış planlamalarla bu hale geldik. Bu sezon böyle geçer kimse birşey beklemesin 3-4 yeriz yine arada, hocanın yapacağı şey düzgün kadro kurup iyi hazırlanmak yeni sezona başka çözüm yok ve para girdisi şart
Bir de başkan neden görevi bıraktı açıklama bir şey yok ortada ya da var da ben mi geri kaldım ortadan kayboldu bir anda
Nenad hocanın scouting'e güvenmekten başka çare kalmadı artık uygun maliyete iyi topçular bulmasını umacağız.
Onur Akyüz
21.04.2023, 13:38
O dakikada o penaltıyı yapıp oyundan atılan topçu, iyi niyetli yaklaşacak olursak gerizekalı bir embesildir diğer türlü takımı sabote etmiştir hangisini seçersek artık.
Ayrıca tek organizasyonu kenar ortaları olan bir takımın bu bölgesine maç 2-1 olunca önlem alan hoca da net hatalıdır hiç o yana bu yana kıvırmaya gerek yok. 3 ve 4.goller hamşik ve bartra’nın bireysel hatalarından geldi, 2-1’e kadar orta manyağı yaptılar bizi..
Transferler 2,5 senedir geldiğim günden itibaren benim okeyimle oluyor.
Şu cümleden dolayı Adama vuruluyor ama bence buradaki hatası % 25 dir..diğer paydaşlar..Başkan..Ertuğrul Doğan ve Scout ekibidir..
Sözlerinin devamında şöyle demiş..
Transferler benim tasarrufumda olan, karşılıklı yönetimle uygun görüldüğü, scout ekibiyle yaptığımız durumdur. 2,5 senedir böyledir” şeklinde yanıt verdi.
Transferler niye önemli şundan 1 sene önce Şampiyon olan takım bugün kepaze bir performans gösteriyorda ondan..
Yukarıdaki 4 grup alenen bizi rezil ettiniz..Ama yapacak bişey yok size fazla birşey demiyorum..çünkü bizi bu 4 grup Şampiyon yaptı..
Ancak DERS ALINSIN diye YAZIYORUM..
Yusuf Yazıcı yı muhtemelen Başkan kabul etti..
Koita faciası Avcının hatası..
Densvill o par ne Ertuğrul Doğan ve Avcı..
Bardhi scout buluşu gibi..
Bursalı Çocuklar yangından mal kaçırır gibi alındı..Yönetim ve Scout olabilir..
Egemenin gidişinden 1 yönetici ile kavgası veya tartışması sebep deniyor..
Emrehan Gedikli yine Yönetici transferi..birisinin akrabasıymış..
ne oldu bizim % 25 yanlış oldu..diğer ayak Yönetim kısmıda baya hatalı..Hata oranı %20 Herkesin..
İnşallah yanılırım hoca 8 de 0 yapabilir bu utanmaz takımla tepkisiz yönetimle hiç puan almadan bu sezonı geçirebilir yönetimden hala çıt yok herşey süt liman hayırlı işler.
On kişi de kalsan sahada bir mücadele olur
On kişi maç kazanırsın
Bu takımda ruh kalmadı
kısa zamanda en az 3-4 isim sözleşme fesih yapılsın artık
en başta zeka yoksunu larsen gönderilsin sonra h.türkmen sonra diğerleri
geri dörtlü hepsi sözleşme fesih
Gökhan Balcı
21.04.2023, 19:49
Hoca için en olumlu şey gelecek adına "bu takımdan bi bok olmaz" fikrini pekiştirmek olmuştur herhalde. Maç kaybediyorsun reaksiyon veren yok. Bu takımdan şu şu gidecek ben böyle oyuncularla oynamam diye düşünmüştür kesin. Çünkü takım hem acayip bir oyun sistemine alışmış hem birçok başarısızlığın ardından özgüvenini kaybetmiş hem de yıl içinde olan bütün problemler sebebiyle sahaya dahi çıkmak istemez hale gelmiş. Böyle bir takımı neşter vurmadan ve taze kanlar gelmeden toparlayamazsın. Tam da bu yüzden hoca erken gelerek bence risk almadı tam ters geleceğini garanti altına aldı. Hoca bu sekiz hafta boyunca hem transfer istediği bölgeleri netleştirebilecek hem takımdan gitmesine kesin olarak emin olduğu kişileri belirleyebilecek hem de böyle zor bir zamanda geldiği için kredi kazanmış olacak. Sene sonunda gelmek isteyenlerin ise böyle bir şansı olmayacaktı. Transferler gecikecekti her şeyden önce. Takımda kalanları tanımayacak takım içi sorunları bilmiyor olacaktı. Bu hoca şimdi her şeyle kafa kafaya vuruşup net bir karar verme şansına erişecek. Hem bizim açımızdan hem de kendi açısından mantıklı olanı yaptı diye düşünüyorum.
Taraftar da bence şu gerçekle yüzleşmeli. Kimsenin elinde sihirli değnek yok iletişim kurduğunuz canlılar da kanlı canlı duyguları olan insanlar. Bir dokunuşla her şeyin düzelmesi mümkün değil. Belirli bir bütünün içinde olan takımlarda hoca gönderilip yerine yenisi geldiğinde bir ivmelenme olur. Fakat bizim takımda hem böyle bir durum yok hem de bir önceki sene inanılmaz bir şampiyonluk yaşayan bir ekip var ortada. Bunu şundan dolayı diyorum. Büyük iş başaran ve o başarının ortasına belirli beklentilerle gelenlerle normal durumda olan ya da baştan beri düşmeme derdinde olan takımların psikolojisi aynı olmaz. Aynı şekilde hayal kırıklıkları da aynı olmaz. Hasılı hoca değişikliği her durumda aynı etkiyi vermez. Bizim durumumuz bu açıdan bakılınca hayli sıkıntılı bir durum ve hocaya şans vermek bir opsiyon değil. Bizim buna mecburiyetimiz var. Takım son derece kötü bir durumda ve bunun toparlanması için zaman ve para gerekecek. Her şeyin mahvolmaması için yıkımı kendi elimizle yapmak zorundayız. Bu da kadroyu daraltıp gereksiz oyunculardan lurfulmakla başlayacak bir mesele. Bırakın bu maçı önümüzdeki sekiz maçta fark yesek ben hocaya yine kabahat bulmam. Çünkü bu ne kadro kalitesi ile alakalı bir durum ne başka bir şey. Bu takım sahaya çıkmak istemiyor. Alayı zorla getirilmiş gibi. Böyle bir takıma herkes fark atar. Takımın gücü h önemli değil. Az biraz düzeni olan her takım bizi perişan etmeye devam eder. Bu kabullenilecek bir şey değil evet ama ne kadar kötü durumda olduğumuzu bilmek sorunları göstereceğimiz ciddiyet seviyesini belirlemek açısından çok önemli yer tutuyor. Onlarca yanlış yan yana gelince bu duruma düştük. Bunların her birinin hesabını yapmak ve o yanlışları tekrar yapmamak düsturumuz olmalı ve daha az hata yapan bir noktaya evrilmeliyiz ki hep o belirli bir seviyenin üzerinde kalabilen takımlardan biri olabilelim.
Fanatik34
21.04.2023, 23:01
Sivasspor-Avcispor= 4:1
3 ay önce kovulmus olsa bugün onun takima yerlestirdigi korkak mentaliteden cikmis olurdu oyuncular..hala daha icten icten Avci güzellemeleri yapmaya calisanlar var belli!! Ihsan Derelioglu´nu övdünüz, Sivas macina cikardigi kadroya bakin, rezalet. Yeni hocanin isi aslinda zor degil, keza bu sezon kaybedilecek birsey kalmadi, sagolsun Avci Efendi hepsini götürdü bizden. Yeni kazanilacak gencler cikar belki, yeni sanslar. Yeni sezona hazirlik yani yaz transferi anlaminda hazirlik. Bunu yapmazsan, Hoca´yi Eylül ayinda kovarsin yine ama asil sorumlular hala basta kalir. Beklentiniz bu yönde olsun, yoksa kimsenin elinde Sihirli degnek yok.
Neyse, en azindan Trabzonsporsuz, huzurlu bayram dilegi ile
Doğukan Uçan
22.04.2023, 11:15
Oyuncular dikine oynamayı unutmuş. Topu ayağına alan geriye dönüyor.
Murat Keçeci
22.04.2023, 11:20
Öncelikle tüm renktaşlarımın bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Maça gelecek olursak bizim için kötü bir yenilgi oldu.Aslinda maç bizim için güzel başlamıştı golü bulmuştuk ve alanları da iyi kapatiyorduk ama vitor hugoyu sezon sonu gelmeden önce amatörce göndermenin bedelini bir kez daha ödedik.Savunmanin merkezinde hava toplarinda caydırıcı bir oyuncu olmayınca rakiplerin uzun oyuncuları bu bölgeyi işgal ettiler ve bu sebepten hem on kişi kaldık hemde penaltı golü yedik.Sonrasinda hedefsizlikten kaynaklı kırılgan yapı baş gösterince maç farka gitti.A.gucu kupa maçından elenmemizin baş sebebi yine ceza sahasında hava toplarını rakibe vermemizdi.
Yenilen gollerde uğurcanlik bir durum yoktu.Birinci golde zaten müthiş uzadı.Ikinci gol tamamen şans golü 300 kez daha vursa o top o ölü noktaya gitmez.3.gol müthiş bir vuruş kaleciden uzaklaşan tek vuruş.4.gol de ise oyuncu ağzının dibinden vuruş yaptı.
1.gol kime yazar derseniz ilk olarak vitor hugoyu sezon bitmeden gönderen yönetime yazar.2. olarak pozisyonda kız gibi hava topuna çıkan 34 ile 4 nolu oyuncularımıza yazar.Bu goldeki en az suçu olan 2 kişi larsen ve ugurcandır.
Kötü bir yenilgi almış olsak da aslında t.direktorumuz için iyi bir maç oldu.Takimdaki bir çok eksikliği daha ilk maçtan görmüş oldu.Futboldaki en zor meslek her zaman takım hocalığıdır.Insan yönetimi bu işin en zor kısmı.Hem otoriter olmak gerekir hemde babacan olmak gerekir ikisinden birinin terazisini biraz kaydirirsan sıkıntılar başlar.Hocalik işte böyle ince bir çizgi üstünde yürümek gibi bisey.Yeni hocamızda bu dengeyi iyi kurarsa yine toparlanıriz Nasıl ki her yükselişin bir düşüşü varsa.Her düşüşünde bir yükselişi olacaktır.
kaçarava
22.04.2023, 23:47
"Kadro dışı olacak" haberleri ufak ufak servis edilip gaz alındıktan sonra nasıl hiçbir şey yapılmadı ama...
"Kadro dışı olacak" haberleri ufak ufak servis edilip gaz alındıktan sonra nasıl hiçbir şey yapılmadı ama...
Kimsenin bırakılacağını sanmam. Yusuf ve Gbamin dışında birini çıkarsak biz zarar ediyoruz. Mesela gidip Bartra çöpünü çıkarsak, adam da tamam ben yatıyorum 2025'e kadar paşa paşa maaşımı ödeyeceksiniz dese giren bize giriyor yani. Adamı yollaması zaten zor olacak overpaid olduğu için. Bir de öyle bir şey yapılırsa büyük saçmalık olur. Maxi'ye teklif var zaten görüşüyorlardır şuan o yüzden o da bırakılmaz. Uzun lafın kısası, olmaz yani çünkü faydası yok.
Odaklanmamız gereken şeyler eldekileri olabildiğince kar ederek göndermek, gelecek sezon rotasyona girebilecek altyapı oyuncularına süre vererek gelecek sezon rotasyonunda kimden faydalanılabilineceğini görmek. Özellikle savunmada bi tane sağlam oyuncumuz yok. Şahsen Taha veya Ali Şahin'in oynamasını istiyorum artık. Ayriyeten Poyraz'ı da görmek isterim. Son olarak da giden kalana göre transfer planlaması yapmak.
Ayriyeten kadro dışının da performans anlamında dönüşü olacağını düşünmüyorum. Oyuncularımız ağırlıklı olarak atletik ama ellerinden geleni yapmayan oyuncular olsaydı olabilirdi ama bunlar aylarca yan pas geri pas yapmak üzerine çalıştırılmış, vasat altı fiziklere sahip oyuncular. Oyun anlamında tek beklentim tam kadro olduğumuzda fena olmayan seviyede geçiş oynayabilmemiz. Baka, Ömür, Trezeguet, Markovic uçtaki lavuğu yok sayınca bir şeyler vaat ediyor.
halilaziz61
23.04.2023, 17:55
Edgari bırakıp bartha i yı alan izleme ekibine ne kadar laf söylesek az
Tamam edgari alma ama ayarında bir topçu al
Kaç kere izledim bartha yi neden o kadar para verdin
Koita yunus bartha Yusuf liste uzar gider
Abdullah Hoca istedi diye alındı. Bu oyuncuları izleyen kimse almaz zaten. Sadece izlemezsen alırsın. Tabi scout ekibimiz de berbat ayrı konu. Onların beğendiği oyuncular da Campi, Flavio, Zargo Toure filan yani. Nenad Hoca'nın iyi bi portföyü yoksa çok sıkıntıdayız yine.
Burak Bıyıklı
24.04.2023, 08:21
Maça bir miktar katlanabildim. Açıkçası bu sene bu grupla bjelica elinde kırbaçla çalıştırsa bile bir şey olmazmış gibi geldi. Tabii ki hoca değişimi ve 1 antrenman ile oyunun düzeleceğini beklemiyordum ama kimse ön plana çıkmak, özgüvenli ilerlemek istemiyor. Hala topu alan 50 metre geri pas yapmaktan mutluluk duyuyor. Mesela kimsede yeni hocanın gözüne gireyim diye bir kaygı görmedim. Hala o vurdumduymaz hava var.
Açıkçası hocanın yerinde olsam bu dakikadan sonra kiralıkları ve ilk etapta göndeririz diye düşündükleri kimseyi oynatmazdım. Yerine gençlerle karma bir takım oluşturup seneyi kapatmaya çalışırdım.
UĞUR DURTAŞ
24.04.2023, 12:44
BEN SPORCUNUN ZEKİ,ÇEVİK AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
**
Larsen ne gerek vardı öndeyken 20.dakika da kırmızı kart görmene
sana inanılmaz derecede kızgınım.
defol git
HOPA'LI TS'Lİ
24.04.2023, 13:54
BEN SPORCUNUN ZEKİ,ÇEVİK AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
**
Larsen ne gerek vardı öndeyken 20.dakika da kırmızı kart görmene
sana inanılmaz derecede kızgınım.
defol git
Çok doğru
1- İyi götürdüğümüz maçta, oyunun şeklini değiştirdin. Bırak vursun. Gol olur veya olmaz.
2- Kendini sakatladın.
3- Arkadaşlarını 70+10 dakika yalnız bıraktın.
4- Bayramımızın için ettin.
Bu nasıl bir profesyonellik?
halilaziz61
25.04.2023, 01:57
Abdullah Hoca istedi diye alındı. Bu oyuncuları izleyen kimse almaz zaten. Sadece izlemezsen alırsın. Tabi scout ekibimiz de berbat ayrı konu. Onların beğendiği oyuncular da Campi, Flavio, Zargo Toure filan yani. Nenad Hoca'nın iyi bi portföyü yoksa çok sıkıntıdayız yine.
O kadar aciz bir kulübüz işte
Her zaman demişimdir biz iyi büyük profesyonel bir klüp değiliz.
Bizim mazimiz büyük ve yıllardır onun ekmeğini yiyoruz
Bartra berbat bir adam bu doğru da Edgar Le Başakşehir'e transfer olduğundan beri kaç maç oynadı başakşehir dede Trabzonspor'da oynayacaktı oynayacak hali olsa merak etme kulüp onu tekrar kadroya katardı. Bitik adamların güzellemesini yapmaya gerek yok bu sene Hugo bile berbat bir sezon geçirdi.
halilaziz61
26.04.2023, 15:53
Bartra berbat bir adam bu doğru da Edgar Le Başakşehir'e transfer olduğundan beri kaç maç oynadı başakşehir dede Trabzonspor'da oynayacaktı oynayacak hali olsa merak etme kulüp onu tekrar kadroya katardı. Bitik adamların güzellemesini yapmaya gerek yok bu sene Hugo bile berbat bir sezon geçirdi.
Edgar derken Edgar tipinde
Ha gelelim Edgar bartha karşılaştırmasina şu haliyle bartha dan dahabiyi oynardı o ayri
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.