Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 24.Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Ümraniyespor | Maç Sonucu
ersn.alparslan
04.03.2023, 20:49
Bu rezil oyun bu kadronun eseri degil. Gecen senenin ortasindan beri bu rezil oyun var.
Yuruyerek 5 kisiye calim atan adamin yoksa, her mac mucizeler yaratan kalecin yoksa boyle 3 kurusluk takimlardan fark yer durursun girdigin bi kac pozisyona ahlar vahlar edersin
Bu skorlar dünyanın her yerinde hocayı götürür önce. Biz de ise baskani götürdü.
Bahane arayana bahane çok. Öyleydi böyleydi olan takıma oldu. Avcı'ya da istifa etmiyor diye kizamam. Sözleşmeyi yaparken en başta dusunecektin şimdi hakkı olan parayı isterse laf edemezsin.
Bu işin sonu küçülme ama Avcı onu basaracak hoca değil.
Acik konusmak lazimsa bu mactan daha kotu oynayip kazandigimiz maclarda oldu merkezi iyi kapatan takimlari hizli verkaclarla cozemiyoruz kitlendigimiz anlarda yaratici ozelligi olan klas bir oyuncumuzda kalmadi butun bunlarin yaninda bu kadro kalitesi cok rahat ligin ilk dordunde yer alir
Simdi kotu bir sezon yasamaktan kotusu eldeki oyuncularin deger kaybi ve alttan gelen tek bir genc oyuncu yok
Sefer A.
04.03.2023, 20:59
Kadro kalitesi, maç sonucu hiç önemli değil. Bir adam hocaysa sene başından beri yediği haltı izler ve bir sonraki maç ben hatalıyım bir daha yapmayacağım der. Adam sene başından beri kazanabileceği maçları yaptığı kimsenin anlamadığı değişiklikler yüzünden kaybetti. Sırf bu yüzden bile bu takımda kalmaması gerekiyor. Geldiği zaman elinde kısıtlı kadro vardı, geçen sene görece geniş kadro vardı ve böyle saçmalıklar icat etmiyordu. Bu sene ne olduysa özellikle Yusuf kafasına silah mı dayıyor ne yapıyor bilmiyorum skor alamadığımız her dakika saçma sapan değişiklikler yapıyor. Öyle bir hal alıyor ki iş kimin nerede oynadığı artık belli dahi olmuyor. Ha bu bir defa iki defa olsa evet paniktir deriz ama sene başından beri aynı şeyi yapıyorsan ya kafasız bir adamsındır ya kötü bir insansındır ya da kendi doğrun dışında hiçbir doğruyu kabul etmeyen kibir abidesi bir adamsındır. Hakikaten yeter artık.
Buna varım, bu eleştiriler son derece doğru
Yoksa birçok eleştiri boş
Oyun oynamıyoruz falan da birçok maçta hikâye, Basel maçlarında x3 gol beklentimiz varken neredeyse golümüz yok (uyduruk ofsaytlar hâriç)
Bugün de ilk yarı 3-0 bitmeliydi, yine yok
Doğukan Uçan
04.03.2023, 21:01
ligin son şampiyonu takımın yaptığı transferlere bak. şu alınan oyuncuları birisine göstersen yemin ediyorum kulübü ya soyuyorlar yada kasıtlı olarak 1 seneyi çöpe atmaya çalışıyorlar der.
chopper61
04.03.2023, 21:22
Yürüyün avcının evinin önüne..bizi birkama hocam diye bagirin..
chopper61
04.03.2023, 21:23
Beyler bu Ertuğrul Doğana tıpa tıp benzeyen bir arkadaşım vardı.Adi Erman..Acaip satıcı ve sinsi bir tip...Yoksa ????
gurur6134
04.03.2023, 22:40
utanmasida yok koca camiayla maytap geciyor artik takima zarar verecek birsey yapmadim diyor ulan biraktigin en kaz 3 4 sene duzelmez takimda icralar kapida avrupada ki toplam maddi kayip 20 kusur milyon avro ligde yoksun samil ekinciden sonraki klupn tarihinin en basarili baskanini yedin daha ne kadar zarar vereceksin farkli formasyona gecicem dedin wakayi cok para istiyor bahanesiyle gonderdik denswilde denswil tutturdun 2 .2 milyon avro verdik yillik adama 1 mac oynattin 2 mac oturtdun gelen gidene 2 2 dagittik sonrasinda aldirdigin adamlara kaprisli kibir ego abidesi adam insan azicik onurlu gururlu olur.agaoglu vermedi tazminatimi kankam verir diye bekliyor gitmek icin.takimin ozguveni camianin ozguveni yerlerde siradan bir takima donustuk neden bu sehir akıl tutulmasi yasiyor anlamiyorum suyunuza mi birsey kattilar yoksa avciyi kendinize siyasi acidan mi yakin goruyorsunuz da susuyorsunuz yada samiyonlugin buyusunden hala uyanamadiniz kurtulamadiniz mi, bu adamla olmayacagini kopenhag macindan bu yana yaziyoruz bir adim gelisme yok durmadan geriye gidiyoruz trabzonspor camiasi taraftari tarihin hicbir doneminde bu kadar vurdum duymaz olmamisti yaziklar olsun..
Cem Balcı
04.03.2023, 22:44
Lig sonuncusuna şukadar maliyetli bir kadro ile yenilmek de başarıdır.
asilhamsi
04.03.2023, 23:04
Hayatının topu mu??? Bal yapmayan sivrisinek :)))
2. yarıda gören oldu mu herifi??? bunlar bizim geleceğimiz hemi
Uğurcan yine her zaman ki gibi 2 defa gelen 2 topu da almayı başardı. 2 golu yemek için bayağı bir uğraşmış, o nasıl eğilmek oyle toptan kaçar gibi geriye doğru
Takımda bakın bir tane oyuncu var bir bu rakam 2 bile değildi bu akşam . O da GOMEZ o da kaçacak bunu da unutmayın ..
ondan sonra Emrehanı geri çağırır devam ederiz:)))
ben ömürü savunmuyorum bu seneki en iyi oyunu diyorum ama adam ne yaptı ne etti adamı merkezden çekti adamın performansının içine etti. Yoksa ömür bana kalırsa da yardımcı oyuncu. Asla takımdaki ana karakter olamaz.
Mehmet Fatih Yavuz
04.03.2023, 23:06
Maçı izlemedim. Bundan sonra maçlara ne kadar ilgi duyarım onu da bilmiyorum.
Başı kesilen tavuk gibi olacağımız zaten belliydi.
Şampiyon olmuş başkanı, zaten şampiyonlukta asıl pay hoca ve e.doğan a aitti diyerek ekarte etmenin bedelleri de olacaktı.
Yeni yönetim kurulana kadar hiçbir beklentiniz olmasın.
Ondan sonra seçilen yönetime göre beklenti belirlemek lazım.
Avcı yı zamanında göndermemenin bedeli ağır olacaktır.
Mert Oğuzlu61
04.03.2023, 23:07
5 dakika izleyip kapadım. 2-3 maç olur neyse de bokunu çıkardılar gelene geçene yeniliyorlar ya paralar yatmiyor futbolcular bilerek oynamayip darbe yapıyor ya da Avcı bunları hiç çalıştırmıyor.
Şampiyon kulübün yetenekli isimlerini dağıtıp pahalı ve vasat kazmalari takıma doldurursan işte böyle her hafta rezil olur sezon bitsin diye beklersin.
mete61bordomavi
04.03.2023, 23:17
Trabzonspor'un bir özelliği var!
Eğer şampiyonluk iddiasını kaybediyorsa sezonu komple boş veriyor!
Lan böyle saçmalık olur mu?
Şampiyon olamazsın tamam eyvallah bak bundan çok da gocunmayız!
Böyle sezonlarda gelecek senenin hamleleri düşünülür, hiç değilse TR kupası alınmaya çalışılır müzeye kupa kasılır vs...
Lan her yerde havlu atmak ne demek?
Bana kimse bunun açıklamasını yapamaz!
SERGEN YALÇIN diyorum susuyorum
fanatikdevri
05.03.2023, 00:59
Taraftara gerçekten helal olsun,bugün eminim hepsi benim gibi sinirden patlama noktasına geldiler ama saygıyı elden bırakmadılar.Bu durum benim geleceğe olan umudumu artırdı,taraftar bu kadar olgun davranabiliecek hale geldiyse,önümüz açık inşallah.
Ozan Yılmaz
05.03.2023, 01:28
iç saha yenilmezlik serisine devam edelim bariBunu bile beceremediler rezil sürüsü
Fanatik34
05.03.2023, 01:41
Ilkyari iyi oynayan takimi, ikinci yari yine bozdu ve sonuc haliyle normal..maci kapattim ve sasirmadim. Sayin Agaoglu´da istifa etmis, ne güzel dünya
Trabzonspor'un bir özelliği var!
Eğer şampiyonluk iddiasını kaybediyorsa sezonu komple boş veriyor!
Lan böyle saçmalık olur mu?
Şampiyon olamazsın tamam eyvallah bak bundan çok da gocunmayız!
Böyle sezonlarda gelecek senenin hamleleri düşünülür, hiç değilse TR kupası alınmaya çalışılır müzeye kupa kasılır vs...
Lan her yerde havlu atmak ne demek?
Bana kimse bunun açıklamasını yapamaz!
Aynen
Oğuz ZEYTİN
05.03.2023, 08:19
"İlk yarıda 6 net pozisyonumuz, oyunu domine eden bir görüntümüz vardı. Ümraniyespor’u bu kadar zorda bırakan başka bir maç olmamıştır. Gol atamadıkça, kaçırdıkça, kırılma anları olabiliyor. Hatta son 3 maça baktığımızda 2 Basel ve bugünkü maçla beraber toplamda 20 net pozisyonumuz var. Organizasyon olarak oraya geliyoruz, her şeyi deniyoruz.
...
... çünkü kimlik bulamadık. Bugün itibariyle oyun çok iyi ama sonuç olmaması sanki bir şeyin işareti gibi duruyor."
Bu kadar isabetli yorumu hiç okumamıştım! İyi de, yorumdan ziyade çözüm, icraat bekliyoruz haftalardır.
Her maçtan sonra aynı cümleler:
"Pozisyona girdik. Kaçırdık. Rakip geldi, attı, kaybettik. Her şeyi denedik, olmadı. Üzgünüz. Kasımı bekleyin. 28 aydır üç kupa aldık. Köstebek var, nem yüksek, Ertuğrul Doğan'a teşekkür ediyorum."
1) Niçin kimlik bulamadık?
2) Oyun iyi ama sonuç olmaması neyin işareti?
Dalga mı geçiyorsunuz siz? Başlarım tazminatına... Deli ettiniz bizi.
Murat KARAKURT
05.03.2023, 09:36
Vallahi kovulmak için her şeyi yapıyor...Her maç aynısı....İlk yarının en iyi oynayan adamını ya ikinci yarı başlarken oyundan alıyor ya da yerini değiştirip adamı rezil ediyor...Yeter hoca olmuyor işte...
"İlk yarıda 6 net pozisyonumuz, oyunu domine eden bir görüntümüz vardı. Ümraniyespor’u bu kadar zorda bırakan başka bir maç olmamıştır. Gol atamadıkça, kaçırdıkça, kırılma anları olabiliyor. Hatta son 3 maça baktığımızda 2 Basel ve bugünkü maçla beraber toplamda 20 net pozisyonumuz var. Organizasyon olarak oraya geliyoruz, her şeyi deniyoruz.
...
... çünkü kimlik bulamadık. Bugün itibariyle oyun çok iyi ama sonuç olmaması sanki bir şeyin işareti gibi duruyor."
Bu kadar isabetli yorumu hiç okumamıştım! İyi de, yorumdan ziyade çözüm, icraat bekliyoruz haftalardır.
Her maçtan sonra aynı cümleler:
"Pozisyona girdik. Kaçırdık. Rakip geldi, attı, kaybettik. Her şeyi denedik, olmadı. Üzgünüz. Kasımı bekleyin. 28 aydır üç kupa aldık. Köstebek var, nem yüksek, Ertuğrul Doğan'a teşekkür ediyorum."
1) Niçin kimlik bulamadık?
2) Oyun iyi ama sonuç olmaması neyin işareti?
Dalga mı geçiyorsunuz siz? Başlarım tazminatına... Deli ettiniz bizi.
1 Takımda hiç golcü yok.
2 Kalecimiz çok kötü.
Bu iki sebep bizim bu seneki hüsranımızın ana sebepleri dir.
Murat Keçeci
05.03.2023, 11:16
Hem moral kazanmak hemde üçüncü sıra adına önemli bir maçtı.Bu açıdan önemli bir kayıp oldu.
Maçı analiz edersek ilk yarı çok net üstün olduğumuz bir maçtı.Kaçan her pozisyon defansif gücümüzü yumusattı ve sonunda golü rakip buldu ve film koptu.Kısacasi atamayana atarlar kuralı yine devreye girdi.
Maçın en iyisi ve aynı zamanda kader adamı abdulkadir ömurdü.Iyi oyunuyla rakibin dengesini bozdu ama kaçırdığı her basit pozisyonda da bizim dengemizi bozdu.Boyle maçlarda ön plana çıkan oyuncular daha üst düzey bitiricilik sergilemesi gerekiyor.
Bakasetasın yokluğu hissedildi.trezeguetin sakatlanması da gidişatı etkiledi.Kanatlardan birçok orta yapıldı ama tersten içeri o kosulari naci yapamadı.Trezeguet zaman zaman yapıyordu.
Orta sahamızda biraz yavan kaldı.Bakasetasin yokluğunda en azından hamsik olabilseydi iyi olacaktı.
Sonuç olarak hayat devam ediyor.Kum saati sadece geçen sene akmiyordu Dünya döndüğü sürece akmaya devam edecek.Düştüğümüz yerden kalkmasını bilmeliyiz.
kaçarava
05.03.2023, 11:41
Şimdi tam "evdeki baba" yorumu olacak ama bir tane Geraldo gibi oyuncumuz yok. Bunu hocayı savunmak için yazmıyorum. Evet, hoca derhal gitmeli. Sırf o çaresiz yüz ifadesi için kovarım.
oflu_61_
05.03.2023, 16:38
Maçı izlemedim. Bundan sonra maçlara ne kadar ilgi duyarım onu da bilmiyorum.
Başı kesilen tavuk gibi olacağımız zaten belliydi.
Şampiyon olmuş başkanı, zaten şampiyonlukta asıl pay hoca ve e.doğan a aitti diyerek ekarte etmenin bedelleri de olacaktı.
Yeni yönetim kurulana kadar hiçbir beklentiniz olmasın.
Ondan sonra seçilen yönetime göre beklenti belirlemek lazım.
Avcı yı zamanında göndermemenin bedeli ağır olacaktır.
Geçen sene, buradaki az sayıdaki arkadaşlarla, hocanın performansının iyi olmadığını, devam etmenin yararlı olmayacağını söylemiştik. Çünkü takım uzun zamandır futbol oynamıyordu. Gittik üstüne sözleşmeyi uzattık. Şampiyonluğun nasıl geldiğini de doğru dürüst idrak edemedik. Hem takımı hem de camiayı bozduk. Yazık oldu.
Dediğiniz gibi bedelleri olacaktı bunun. Bence takım futbolculara tek tek bakıldığında milletin burada yerdiği kadar kötü değil. Umarım düzgün bir idari /teknik yönetim ile kendilerini gösterirler. Yoksa, finansal olarak, istanbul takımlarına göre, 1 senede en iyi noktadan en kötü noktaya geçmiş olacağız. Ağaoğlu seçilip eski mantalitesine dönebilirse ümit var gibi, ya da onun eski mantalitesini takip edebilecek birileri seçilirse.
Şimdi aylardır Trabzonsporda futbol olarak her kötüye giderken bütün hedeflerden uzaklaşmışken bu günkü statükonun sürdürülmesinde tek dayanak noktamız ne? E.Doğanla A. Avcının arasının iyi olmasımı? Trabzonspor böylemi yönetilmeli. Dün Trt sporda K. Çilingiroğlu gayet mantıklı bir şey söyledi. Trabzonspor Avcı ile mükavelesi bitmeden neden 3 yıllık sözleşme imzaladı? Avcı B.Münihemi gidecekdi, Beşiktaşmı alacaktı yoksa Fenerbahcemi kapacaktı?
simsek6061
05.03.2023, 21:14
Sedat ağçay bile avcıdan iyi hoca kendimizi kandırmaya devam. Şu kadroyu fatih terime ver ikincilikle bitirir ligi oyuncular hoca hepsi salmış herkes satışta kulübe ihanet ediyorlar resmen hoca kovdurmak istiyor yabancılar hem bonservislerini alma peşinde hem de alacakları sonraki yılların da peşinde alayı sahtekar.. yerli öz evlatlar sözleşmeleri kaptıktan sonra top oynamıyorlar Ümraniye maçında taha tepeyi bile kaleye koyamayan hocadan bir halt olmaz
Sedat ağçay bile avcıdan iyi hoca kendimizi kandırmaya devam. Şu kadroyu fatih terime ver ikincilikle bitirir ligi oyuncular hoca hepsi salmış herkes satışta kulübe ihanet ediyorlar resmen hoca kovdurmak istiyor yabancılar hem bonservislerini alma peşinde hem de alacakları sonraki yılların da peşinde alayı sahtekar.. yerli öz evlatlar sözleşmeleri kaptıktan sonra top oynamıyorlar Ümraniye maçında taha tepeyi bile kaleye koyamayan hocadan bir halt olmaz
Fatih terim bu kadroyla bok ligi ikinci bitirir geçen sene gs den neden kovuldu kadro kötü bunu anlamanız için daha ne olması lazım kadro kötü kadro kötü kadro çok çok çok kötü Ahmet'i de getirsen kötü Mehmed'i de getirsen kötü fikret'i de getirsen kötü.
Doğukan Uçan
05.03.2023, 23:30
aynısını ben yazdım geçen oyuncular hocayı istemiyor. yoksa lig sonuncusu ümraniyespor'a sahanda yenilmenin bir açıklaması olamaz üstelik aynı takıma karşı bir kaç hafta önce şans golüyle turu geçebildi. bunun izahı yok.
Kadro yeterli olmayabilir ancak derbiler disindaki takimlari yenecek gucu ve kalitesi de var takim kazanma aliskanligini kaybetti gecen sezondan daha iyi oynadigimiz tempolu pozisyonlu maclarinida kaybettik sans faktorude bu sezon yanimizda degil gecen sezon ugurcanin mudahelesi sonrasi donen toplar bizde kalirken simdi rakibin ayagina dusuyor
HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2023, 08:49
36 maç sonra lig sonuncusuna (belki de ligden düşecek takıma) yenilerek iç saha egemenliğini de kaybetmek çok üzdü.
Maç sonunda Avcı istifa seslerini duydum ekranda.
Yanılmıyorum değil mi?
Artık bahane üretme zamanı değil Sn. Hocam
Lütfen istifa et!
Daha fazla acı çektirme bize
Futbolcular çok isteksiz, mental olarak ligi bitirmişler.
Yine olan bu cefakar taraftara oluyor.
Geçen sezon her maç full çeken stad, Ümraniye maçına kadar 25.000'in altına düşmüyordu. Cumartesi 12.000 küsür insan gelmiş. Görün işte manzarayı
Bu kadroyla ve yorgun Hocayla işimiz çok zor kalan maçlarda
Adana Demir de yaslarsa ancak o zaman istifa eder belki bahane uzmanı Mr. Hunter
Üçüncülük şansı da zora girdi.
Trezege sakatlandı.
Visca ve Hamsik'i riske atmadık dedi AA. Demir maçına sakladık dedi.
Golcümüz yok dostlar. Gomez kanatlara geliyor, olacak iş mi? Şu kaliteli adama yazık ediyoruz. Besleyecek adamımız yok.
İlk yarı çok pozisyona girdik, atamıyoruz bir türlü
Basel maçında da 1-0 değil 4-0 yapabilirdik.
Her çok kaçırdığımız maç pahalıya mal oluyor.
Allah bize sabır ve moral versin gerçekten
cakalkerem
06.03.2023, 09:02
şampiyon olan bir takım ertesi sene nasıl dağılır filmini izliyoruz ekranlarda....
geçen sene başkan ve hoca ne kadar başarılı ise bu sene aynı derece takımı baltaladılar...
Şampiyon oldun yap adam gibi 3-4 transfer ligi forse et...
biz ise ne kadar çer çöp varsa takıma dahil ettik ve sonuç ortada....
lig bitmiştir benim için artık..
HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2023, 09:18
şampiyon olan bir takım ertesi sene nasıl dağılır filmini izliyoruz ekranlarda....
geçen sene başkan ve hoca ne kadar başarılı ise bu sene aynı derece takımı baltaladılar...
Şampiyon oldun yap adam gibi 3-4 transfer ligi forse et...
biz ise ne kadar çer çöp varsa takıma dahil ettik ve sonuç ortada....
lig bitmiştir benim için artık..
Hay yaşşa
Bırak transfer yapmayı
Mevcut şampiyon kadroyu korusan bile şu anda FB ve GS ile yarışta olurdun.
1 yılda bu kadar keskin düşüş ancak bizde olur.
UĞUR DURTAŞ
06.03.2023, 09:19
15-16 transfer gençler dahil....
kardeşim bu ne... şansızlık mı diyelim beceriksizlik mi diyelim bilemiyorum.
düşünemiyorum çok kızgınım
makayemenin tutulamaması başlı başına bir hataydı zaten..
viskanın
dorukhanın
peresin
sakatlıkları alt üst etti bizi
şampiyonluğun mimarlarından hamsik
şu saate kadar (06.03.2023)ortada yok gören varmı gr katkı vermedi bu sezon
gelelim şampiyon takıma transfer edilen kişiliğinden yoksun kişilere
yazıklar olsun
yazıklar olsun
yazıklar olsun
aldığınız veya sonradan alacağınız paralar
haram olsun
haram olsun
haram olsun
sadece gomezi ayırıyorum
diğerlerine hakkımı helal etmiyorum.
bugün bu takımın bu halde olmasının BAŞ sorumlularıdır aşağıdaki kişiliksizler
başta;
yazıcı
doğuacan
bardhi
gbamin
bartra
lahtimi
larsen
naci
umut
terezege
ve eren
yazıklar olsun size
ruhsıuzlar
takımı mahvettiniz
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.