Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
trabzonsevdamuz
05.02.2023, 19:53
Şu bakesetastaki hırs başka birinde olsa keşke
21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
serdaracıl
05.02.2023, 19:53
Hoca lahtimiyi cikarir naciyi kor
Baskada birsey olmaz
İntihar olur
Kim girerse girsin. Bartra girsin.
Beyin özürlü birisi ile sahada oynamaktan iyidir.Al birini vur ötekine kardeşim.
yediğimiz gol tipik hugo çekingenliğinden. italya'da da aynı durumdan şikayetçilerdi bize gelmeden önce.
trezeguet çok pasif bugün nedense. biraz pır pır olsa bocalayacaklar ve nelson kırmızı görecek.
biz oynamamız gereken oyuna yakın oynuyoruz.
Bizim sağ kanat evlere şenlik hem Larsen hem Lahtimi deli etti beni ilk yarı.
Sefa Murat Dokuz
05.02.2023, 19:54
Al birini vur ötekine kardeşim.
Yok öyle bir şey.
Hava topu gelir ıskalar.
Arkadan dubois kaçar görmez. Kayamaz.
Taç atamaz.
Eşletiği adam asist yapar.
Bomboşken topu rakibe indirir atak yedirir.
Bit kadar kerem ile hava topu mücadelesine girer kaybeder.
Ne ya bu allahın cezası.
forumdan birisi bile bu kadar kötü oynayamaz.
yorumsuz6117
05.02.2023, 19:54
Hep söylediğimiz şey, bu takımın en berbat yeri bekleri, Bartra'yı Hüseyin'i koysak şu beklersen daha iyi oynarlar orda..
ÖmürKaradeniz61
05.02.2023, 19:55
Uğurcan adama öyle dalınır mı kardeşim hakem penaltı verse niye verdin demem.
DeAgLeMaNyAq
Bakasetas ve Trezeguet devreye girmezse GS ikinci yarıda baskıyı arttırıp gol bulabilir...
Larsen'i niye bindirtiyoruz anlamadım. Geride kalsa en azından geçişi savunur. Şimdi hem bindirip yoruluyor hem de Lahtimi'ye çizgide dışında hareket alanı kalmıyor. Larsen harika bi ofansif bek de biz mi anlamıyoruz bunu. Ayriyeten Lahtimi'ye de 6 ayda bi bek takibini öğretmemişler bu yönden de Larsen'in bindirip yorulması çok yanlış.
Ekubanbambam
Bakasetas sen adamın dibisin
Sağ önde de arkada da problem var. Larsen'i öne atıp beke Bartra mı çeksek ne yapsak? Naci'nin 45 dk kaldıracağını bilsem girsin derdim de olmuyor hele iki fizikli bek karşısında hepten ezilir. Son 20 dk atılır ancak.
BatuhanB
La hâlâ Naci diyorlar :)
Çocuk normal hava ve zemin koşullarında bile tüy gibi kalıyordu, burada 10 dakikada geri kenara almak zorunda kalırız.
Gbamin - Lahtimi değişikliği çözer işi. Yusuf - Lahtimi'ye de hayır demem ki bu şekilde takım daha önde konumlanır, topa basar çıkmalarına engel olaya çalışırız.
Muhammed Ayaz
05.02.2023, 19:56
Biraz akıllı olursak galibiyet kaçınılmaz.
Gs de hiçbir şey yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ortaya iki tane canavar alacaktık box to box parayı buraya gömecektik. Şimdi nasıl yaparsak yapalım iki yakamız bir araya gelmiyor.
Lahtimi lik ne var anlamadim. Adami 50 bin kisinin onune atmissin normal. Artık yatirim yapacaksan birak kalsin sahada, her sene sampiyon olacagiz triplerini birakalim. Bu sene gitti kazanabildigimizi kazanalim.
yorumsuz6117
Şu Maxi Gomez sığırının yerinde Cornelius olsa şimdi 1-3 olurdu maç, insan bir tane top indirip bir tane top kontrol edemez mi..
Ekubanbambam
Lahtimi biraz sinir etse de iyi mücadele etti ikinci yarı lahtimi gbamin değişikligiyle orta saha üstünlüğünü almalıyız siopis ile baka çok yalniz kaldı orta sahada
Onur Erçetin
İhtiyaçlar ;
Edgar
Biglia
Colman
Visca
Sörloth
Sefa Murat Dokuz
Saçmalık. Uzaktan yakından alakası yok.
Doğukan Uçan
yedek kulübemizde doğru düzgün oyuncu yok. 2-1 bitecek gibi duruyor maç inşallah yanılırım.
kaçarava
05.02.2023, 19:57
Son 15-20 dk eski yeteneklerimiz olsaydı net 1 tane daha atmıştık.
Ürkek ve beceriksiziz.
Hugo topla çok beceriksiz.
Trezeguet, Gomez ve Lahtimi... Bir tane baskı kırın, bir tane anahtar pas atın. Hiçbir şey yok.
gs sonlarda epey kötüydü ama onlara sadece skor lazım. Geçen sezonki biz gibi yani.
Onların da taktiği topu kap merkeze at. Çünkü biz orada hep eksiğiz.
Ömür sağa, Gbamin ortaya, Lahtimi dışarı diyorum.
Baka ne topçu oldu arkadaş başka takımda oynasa imrenirdim, ligin MVP si.
Larsen, Hugo, Eren ve Lahtimi. Şu arkadaşların seviye bu maça göre değil maalesef. Allahtan Denswill var, 2.1 alıyor ama adam oynuyor.
Sağ kanada kimi alırsak alalım Lahtimi'den iyi performans sergilemez.
Nasıl olsa sampiyon olamayacağız
Orta saha kolay gecilince defans evlere senlik
Ya herro deyip
Barta hugo denswill
Omur yazici siopis bakasetas gbamin
Gomez trezequet
Formatina gecip vurup yenelim
Hayali guzel
Ahmet Taşçı
Abduş 3 pozisyonda Siopisi yalnız bıraktı birinde gol yedik, 3 kere de sağa attı kendini orayı etkili kullandı. Sanırım Lahtimiyi çıkarıp : Gbamin'i Sionun yanına atıp,Baka'yı ileri, Abduşu da sağa atarsak, L oyunu alırız.Hızlı çıkacacak bir sağ açığımız olsa maçı rahat alırdık.
yorumsuz6117
Eren Elmalı tam bir fosil, ileriye çıkmaya çalıştığı her anda sıçıp sıvayan bir yetenek yoksunu..
ÖmürKaradeniz61
05.02.2023, 19:58
Galatasaray geçen sene bizim önde gittiğimiz durumda olduğu için aşırı gergin,70 e kadar gol yemezsek kazanabiliriz.
Sefa Murat Dokuz
Orta sahada dayak yiyoruz. Gbamin sertlik katması ve ikili mücadeleye girmesi talimatıyla sahaya atılmalı.
Onur Erçetin
Biraz akıllı olursak galibiyet kaçınılmaz.
Gs de hiçbir şey yok.
Bek,kanat ve stoper bölgeleri bizden çok iyi değil.
Torreira,Oliviera,Mertens,İcardi
Bu dörtlü fark yaratıyor.
Yusuf yazici boyle maclari sever aslinda.
Halil Alemdar
Eren ve Larsen ne kötü bekler ya gözlerime inanamıyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu Maxi Gomez sığırının yerinde Cornelius olsa şimdi 1-3 olurdu maç, insan bir tane top indirip bir tane top kontrol edemez mi..
Adamın fiziki yapısı müsait değil buna. Yoksa kralını yapacak. Bahsettiğin adamlarla arasında 20cm var.
Aslında ona havadan değil de tek adımda, kısa sprintle müdahale edebileceği ortaları kesebilsek çok etkili olacağız.
Ekubanbambam
05.02.2023, 19:59
Buraya yazıyorum not diye eren kırmızı görmezse birşey bilmiyorum kesin erenin yerine oyuncu değişikliği lazım
simsek6061
ömür sağa gbamin ortaya bartra defansa lahtimi hugo dışarı. orta saha gbamin şart.. onların orta saha çok kötü hep kanattan geliyorlar.. kaptığımız topları hemen tregezete atsak üçleriz ama orta sahaya gbamin acilen girmeli...
Sefa Murat Dokuz
Geride gs paslaşırken kıl payı kapamadığımız toplar var. Orda efektif pres yapsak yine hata yapacaklar. Muslera uzun paslarda iyi ama kısa paslarda çok risk alıyor. Hoca görebildi mi bilmiyorum.
naimbektas6161
Kesinlikle
samatyaboy
05.02.2023, 20:00
Görünen köy; ikinci yarı maçı kaybederiz gibi ama belki 10 kişi kalırlarsa bir umut olabilir.
Timur Mikhail
Bekler çok kötü, onun haricinde takım iyi bir de gereksiz bir uzun top atma durumu var biraz sakin yerden ve rakip alanda kanatlardan iyi organizasyonlar yaparsak bu maçı alabiliriz. Lahtimi canını den çok daha iyi oynuyor sadece maç formu yok ve çömez ama onun yerine kim oynasa pek farklı bir şey çıkmazdı amca formda bir visca orada fark yaratır o da savunma anlamında belki larsen daha derli toplu görünürdü. Geçen maç dogucan iyi oynamıştı, ilerleyen dakikalarda sio ve abdus çıkıp gbamim ve dogucan oraya geçerse ve baka daha ileri konumlanirsa bence çok daha iyi olabilir.
Gökhan Balcı
Larsen bu maç çıldırttı artık. Orta sahaya da takviye yapmamız lazım. Atak da yapamıyoruz defans da. Maç bu şekilde giderse dezavantajlı olan taraf biz oluruz
Şu takımın şu kadar düşmesinin en büyük sebebi sürekli söylüyorum, ikiside korkunç kötü bir bek. Yani daha kötü ne olabilir ki, bir insan daha kötü nasıl oynayabilir.
Surmeneli_91
05.02.2023, 20:01
şuan sorun siopisin yalnız kalması gbamin girip abduşu kanada atabiliriz.
gomez yerine daha seri bir forvet olsa iyi olurdu umutu alalım derim de o da gomezden iyi değil
bakasetas önde oynayıp şut atmalı yine çok geri geliyor
beklerimiz rezil ötesi ama yapacak birşey yok.(peres iyiydi yine iyileşmesini bekleyeceğiz)(ama solbek lazım takıma erenle olmayacak)
denswil-hugo ikili iyi mücadele ediyor sürekli beraber oynamalılar.
bjk puan kaybetti belki fener de kaybedecek biz de gs yi yensek yine birşey olur mu diye ümtleniyoruz Allah kahretsin
......................uğurcan..................
peres.......denswil......hugo......XXXX
.......................siopis....................
..............abduş......bakasetas.........
XXXX..............................trezeguet
.......................XXXX.....................
sadece 3 transfer işimizi görürdü(belki bir de ortasaha)
avrupa ve kupa için lig artık bu maçtan sonra belli olur kaybedersek biter bizim için ilk 2 hayali
yatmaztara
Mustafa akbaş, kadir keleş sınıfının belki en iyi not alanları olurlar ama aynı sınıftalar :S Trabzonspor bekleri o sınıftan olmaz
serdaracıl
Hocam adam uğurcana dalıyor. Cezasahasında kalecinin dokunulmazlığı var. Adam bizim kaleciyi sakatlamaya dalıyor resmen
Armağan Dere
bakasetas çok iyi nazar değmesin..
larsen ve eren iyi değil..
lahtimi de kötü..
bakalım 2.yarı neler olacak..
lazminator61
Baka ve ömür sahda yok. Arkaya yardim eden yok. Siopis o kocaman boslugu tek basina nasil doldursun? Hoca ne taktigi verdi ? Hoca neden izliyor?? Sansa gol bulduk zaten. Biz bu mac gol atamayiz. Ancak gs bize yine asist yaparsa.
Giallorossi
05.02.2023, 20:02
Barta in Eren out
Barta sag tarafa, larsen sol tarafa
Yusuf in, Maxi out
ahamitokutan
05.02.2023, 20:02
Gayet iyiyiz bence. Lahtimi ilk kez 11 başlıyor hem de böyle bir maçta. çok da sırıtmadı o kadar olur. esas problem gerisindeki Larsen. çok sıkıntılı bu danimarkalı. keşke djaniny ile birlikte bunu da gönderebilsek. Eren geçen maçlara göre bir tık daha iyi, eskiden berbat idi şimdi kötü.Ömür Siopis çok iyiydi. Bakasetas birkaç pozisyon dışında etkili değildi, hücümda daha fazla etkili olmalı. Trezequet ise hiç oyunda yok. Az silkinsek akıllı olsak kazanamayacağımız bir maç değil.
CEMEFKER
05.02.2023, 20:03
Ortada güçlü durulması gereken bir maç. Toreria farkı var zira. Kanatlarda da hızlı adımlarla geriye destek lazım. Beklerin sabit oynaması GS 'nin ilk hızını kesmek adına gerekli.
Maçın ilk 45 dakikasına şöyle çıkardım. Gbamin ve Siopis ile çift ön libero, yanlarına top yapacak Bakasetas, kenarlarda iki hızlı adam Ömür ve Trezequet.
Maçın skoruna göre formasyonda 4-4-2 dimond dahil agresif tüm riskler alınabilir. Geçen sezonki deplasman Kayseri maçı Djanini 6-8 oyun kurucu oynayacak alternatif Avcı'nın elinde mevcut ki bu adam bu özelliği, jokerligi nedeniyle kadroda tutuldu.
Kritik olan futbolcular ne kadar hazır bu maçta. Gününde bir Trabzonspor geçen seneki skoru alabilir.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230205/3479f7413f4ef69d36aa0edc2bb5b405.jpgRıdvan Dilmen: "Ben olsam 2. yarı 4-2-3-1'e döner, Siopis 'in yanına Gbamin, Ömür 'ü sağa kaydırır, Lahtimi'yi dışarı çıkarırım. Bakasetas'ı da Gomez'in arkasına."
Aklın yolu bir ancak kahraman olmak içim ölmeyi göze almak lazım diyor Abdullah Avcı.
Riske gerek yok. Ortadan geldiler gol oldu ve 2.yari Okan Hoca orayı işleyecek. Bakalım Avcı erken uyanıp tedbiri alacak mı?
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
serdaracıl
Yusuf yazici boyle maclari sever aslinda.
Son 10 dk baka yorulunca yerine girer
Ortaya iki tane canavar alacaktık box to box parayı buraya gömecektik. Şimdi nasıl yaparsak yapalım iki yakamız bir araya gelmiyor.
Su midtyland denen takımda bir stoper vardı erik svetcnhenko mu ne keske onu alsaydık bartrada cok kotu bir tercih oldu
yatmaztara
Ah Ömür topla bi 5 10 metre hızlıca gidebilse olacak bişeler
lazminator61
Suan soyunma odasina birisi gitsin, A.Avciya desin, 1 Puana razimisin. Gözünü kirpmadan, ucagin icinde bekler, istikamet Trabzon.
Larsen tam yüzüne tükürülesi bir insansın. Dikkat edin, futbolcu demiyorum, dümdüz bir insan.
omondoles
İşimiz çok ama çok zor. Takımda hem zeka hem de fizik problemi var.
Onur Erçetin
Son 15-20 dk eski yeteneklerimiz olsaydı net 1 tane daha atmıştık.
Ürkek ve beceriksiziz.
Hugo topla çok beceriksiz.
Trezeguet, Gomez ve Lahtimi... Bir tane baskı kırın, bir tane anahtar pas atın. Hiçbir şey yok.
gs sonlarda epey kötüydü ama onlara sadece skor lazım. Geçen sezonki biz gibi yani.
Onların da taktiği topu kap merkeze at. Çünkü biz orada hep eksiğiz.
Ömür sağa, Gbamin ortaya, Lahtimi dışarı diyorum.
5 oyuncu profili lazım Trabzonspora.
Sağ stoper : Edgar
6 numara : Biglia
8 numara : Colman
Sağ Kanat : Yattara
Santrafor : Sörloth
Kalite olsa 5-6 tane atıp dönersin ama kalite yok.Gs de bir bok yok aslında gazla ve 2-3 kaliteli oyuncuyla farkı açtılar.
Şampiyon olmamıza rağmen kadroyu geliştireceğimize kadroyu dağıtıp üstüne çöplerle doldurduk.Komple rezil bir durum bu.
İki bek tahta ayak
Önlerindeki iki adam etkisiz
Ee nasıl üretecek bir takım
Bakanın önüne düşerse vurur atar belki
Doğukan Uçan
eren elmalı kesin kırmızı kart yiyecek. sahada duruşu bile korkutuyor.
Takım top ayağına gelince mala bağlıyor ya, gram hücum organizasyonumuz yok kontralarda bile berbatız rakibi eksik yakalıyoruz ama saçma sapan final paslarıyla içine ediyoruz. 2. yarı böyle gitmez değişiklik lazım merkeze.
bek yok kanadın biri yok kör topal oynuyoruz. 1-1’e kitleyebilirsek ben mutlu olurum serilerini bitirmiş oluruz. fazlası hayal bu kadroyla
samatyaboy
05.02.2023, 20:04
Kart varsa Upurcana var
Şimdi Twitter'da gördüğüme göre penaltı + sarı.
https://twitter.com/anlikgoller_23/status/1622268977098407937
Oliveira tek topla kaç kişiyi düşürüyor oyundan. Biz sürekli uzun vuruyoruz. Golde de Mertens kaliteli ayak, köşeyi gördü ama Dubuois bomboş, sola çıkarsa yürüye yürüye atacak golü. Sağ taraf hücumda da savunmada da sıkıntılı.
BatuhanB
Trezeguet'yi çizgiye atıp yalnızca Boey'in üstüne bırakarak katkı alamayız.
Geçtiğimiz sezon Hamsik'i nasıl zaman zaman sol içe atıyorsak Bakasetas'ı da oraya atmalıyız.
Ayrıca stoperlerimiz çok kıçı titrek oynuyor, saçma sapan şutlar çektirdik.
Onur Erçetin
Sağ önde de arkada da problem var. Larsen'i öne atıp beke Bartra mı çeksek ne yapsak? Naci'nin 45 dk kaldıracağını bilsem girsin derdim de olmuyor hele iki fizikli bek karşısında hepten ezilir. Son 20 dk atılır ancak.
Bartra Keremin hızına yetişemez orada.Sıkıntı olur.
Surmeneli_91
siopisin koşu mesafesi ne ya öyle adam ortasahada canavar gibi birisi eşlik etse çok iyi olacak çok yoruldu
gs çok stresli belki ikinci yarı başında bir sürpriz yapsak iyi olurdu :D
icardi ve mertens harici iş yok takımlarında özellikle mertensi boş bırakmamak lazım takımı hareketlendiriyor tek başına
beklerimiz o kadar kötü ki ne hücumda ne savunmada hiç yoklar şaka gibi
Nazim Can
05.02.2023, 20:05
Djanini yedeklerde niye yok neyi kaçırdım yine ?!
Sefa Murat Dokuz
Pozisyon 6 pasta %100 kaleciye faul
Kalecinin dokunulmazlığı var orda
Bud Spencer
12 yildir bunu bekliyoruz
okay mbia ile bunu beceriyorduk ama takimin gerisi ve yönetim les oglu lesdi
samatyaboy
05.02.2023, 20:06
Satıldı.
kaçarava
Alakası yok.
tristram
bekler bence kotu degil cunku kotu dediginde varliklarini kabul etmis oluyorsun.eren ve larsen yok hukmundeler.takim otobosune alinmamalari gerekiyor.ortaya adam almazsak ilk 10-15dk icinde gol yeriz.
bordodeli
Lahtimi çok hata yapıyor ama Duboise de çok fazla hata yaptırdı. Sadece biraz daha akıllıc paslar atması lazım.
serdaracıl
Fetöşsporlu oyuncu kırmızı görmeli.
yorumsuz6117
Bu takımın en kötü oyuncusu tartışmasız Eren Elmalı'dır, bu kadar vasat bu kadar hiçbir özelliği olmayan adamın 2023 yılına gelmişiz gerçekten yakışmıyor Trabzonspor'a..
samatyaboy
Pozisyon 6 pasta %100 kaleciye faul
Kalecinin dokunulmazlığı var orda
Hava topunda o, baya baya faul yaptı.
Armağan Dere
05.02.2023, 20:07
kampı terketti ben gidiyorum dedi:)
yatmaztara
05.02.2023, 20:07
Gs kırmızı görmezse kaybederiz bi boşluk var takımda 10 kişi gibiyiz anlayamadım
İki tarafta topa atlıyor. Pozisyon altıpas içerisinde yani kalecinin dokunulmazlığı var. İstediği gibi uçan tekme ile dalar. Top ayağında mı? Yok. O zaman dikkat edeceksin. Kalecinin tekmesini altıpasta yemeyeceksin. İçimizdeki gslileri ortaya çıkarmış pozisyon.
serdaracıl
05.02.2023, 20:08
Umarım oliverayı çıkarır
Surmeneli_91
bizde gbamin giriyor
onlarda berkan ile yunus
Takımın ne oynadığından gram bişey anlamadım, maça bildiğin 1-0 önde başladık ama gram avantajı kullanamadık abi yok böyle bişey ya.
Ekubanbambam
Baka ve ömür sahda yok. Arkaya yardim eden yok. Siopis o kocaman boslugu tek basina nasil doldursun? Hoca ne taktigi verdi ? Hoca neden izliyor?? Sansa gol bulduk zaten. Biz bu mac gol atamayiz. Ancak gs bize yine asist yaparsa.
Bakasetas daha ne yapsın adam canıyla kanıyla oynuyor
Bartra Keremin hızına yetişemez orada.Sıkıntı olur.
Koşacak alan bırakmazsak sorun olmaz gibi. Larsen hızlı olmasına rağmen kaçırdı Kerem'i. Golde de Icardi'ye aldırdı topu. Hamleler geç hep.
serdaracıl
05.02.2023, 20:09
Ne hava topu allah aşkına. Her pozisyonda dokunulmazlığı var
Mert Oğuzlu61
Birbirinden yeteneksiz ve oyun zekası berbat oyuncuları milyonları verip aldılar. Hadi ligi salladiginiz yok kupada ve Avrupa'da hedef yok mu, niye takimi değiştirmiyoruz bu oyuncularla devam etmek iş ken ce!!!
Surmeneli_91
ideal değişiklik
Turgay Atalay
Siopis asiri sekilde yerini kaybediyor macta.
Surmeneli_91
toreiranın çıkması iyi oldu beeee :D
kaçarava
Takımın ne oynadığından gram bişey anlamadım, maça bildiğin 1-0 önde başladık ama gram avantajı kullanamadık abi yok böyle bişey ya.
Baskıyı kıracak ya da uzun topları alacak adamlarımız olmadığı için böyle oldu. Önde baskıyla iş yapar bu kadro anca.
Hoca Lahtimi'yi taraftarın önüne atmak için mi ilk 11 başlatmış? Bu adam Kızılyıldız maçından sonra ben oynarım dedi. Önce 15-20 dakika, sonra tüm yarı. Daha önce hiç şans vermeyip böyle bir maçta ilk 11 başlatmak saçmalıktır.......
Gökhan Balcı
05.02.2023, 20:10
Gbamin in sakinliğine ve tekniğine gerçekten çok ihtiyacım ihtiyacımız var. Umarım uyuşuk davranmaz yoksa şu an tam lazım olan adam bize
serdaracıl
bizde gbamin giriyor
onlarda berkan ile yunus
Ohh be. Baka daha önde oynar. Fetöcülerde de umarım olivera çıkar
Sefa Murat Dokuz
kaleci topu kesiyor. En fazla çarpışma. Uğurcan’a net faul.
Bud Spencer
Bakasetas ligin mvp si
Son yarim sene izleyin, sehon sonu kesinlikle satilacak
Onur Erçetin
Bizde Lahtimi çıktı Gbamin girdi.
Gs de Berkan ve Yunus girdi,Barış ve Torreira çıktı.
serdaracıl
Hoca Lahtimi'yi taraftarın önüne atmak için mi ilk 11 başlatmış? Bu adam Kızılyıldız maçından sonra ben oynarım dedi. Önce 15-20 dakika, sonra tüm yarı. Daha önce hiç şans vermeyip böyle bir maçta ilk 11 başlatmak saçmalıktır.......
Hocam lahdimi kim taraftarın önüne atılacak
omondoles
Eeee tamam da gbamin gevşek bir oyuncu [emoji848]
haydi bismillah. daha sert bir merkez, baka öne daha yakın.
lizarazu
05.02.2023, 20:11
Gbamine hiç güvenmiyorum salakça bir geri pas yapmaz umarım djaniniyin şubesi
Kadir Aydın
Daha kimse Lahtimi neden oynamiyor demez herhalde.
bordodeli
Sanırım bu sezon ilk defa hoca forumda istenen değişikliği istenen zamanda yaptı:)
Bakalım biliyor muymuşuz bu işi
Surmeneli_91
05.02.2023, 20:12
abi gomez çok hantal alıp dönene kadar pozisyon kaçıyor ya
forvet şart ya hızlı birisi
Hocam lahdimi kim taraftarın önüne atılacak
Lahtimi taraftarın sevdiği, her hafta hocaya oynaması için baskı yaptığı oyuncumuz mesela??
trabzonsevdamuz
05.02.2023, 20:12
Gbamine hiç güvenmiyorum salakça bir geri pas yapmaz umarım djaniniyin şubesiKaptırdı valla
21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CaptanBarbosa
05.02.2023, 20:13
Daha kimse Lahtimi neden oynamiyor demez herhalde.Yoo ben derim. Genç ve yetenekli adam. Oynaması gereken maç bu değildi.
Avcı tam da senin dediğini yapmak için bu hamleyi yaptı. Kazandı.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onur Erçetin
Gomez sana futbolcu diyenin ben amk,ayaklarını dikeyim lan senin.
Surmeneli_91
abi bu eren ne salak adam ya vallahi ya
Sefaenes
Daha kimse Lahtimi neden oynamiyor demez herhalde.
bence oynadikca daha iyi olacak treze ne yapti onun aldigi maas bak birde onun yedeklerden yada daah zayif takimlada görmeliyiz
Varlıbaş61
05.02.2023, 20:14
Gbamin ve çalım atarken ki meşhur pas hataları !
Savunmanın arkasına iki adam koşuyor Gomez geri dönüyor, Gbamin'in hatasında Icardi topu alıyor tekte Kerem'in önüne bırakıyor. İki forvet arasındaki fark işte oyunu bi kaleden diğer kaleye getirdi.
serdaracıl
05.02.2023, 20:15
Şu itmeyi göremiyor hakem
Surmeneli_91
05.02.2023, 20:16
abi yok yaaa illa bi aptallık yapacaklar
lahtimiye laf ediyoruz trezegeut sıçtı ağzımıza
Surmeneli_91
adamların bekleri tüm pozisyonlarda bizimkiler izliyor Allahın belaları
Sefa Murat Dokuz
Trezeguet sen cidden akıl sorunlusun
CaptanBarbosa
Hay ayağına senin trezege ya
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
trezegenin yaptığı defans bu kadar olur
serdaracıl
05.02.2023, 20:17
Şu nasıl penaltı
haydi uğurcan affettir kendini hadi
edit: klasik terse atlama kartını kullandı.
Turgay Atalay
Trezege agir malsin
Enes Başkaya60
Trezeguet sende akıl var mı acaba yaptığı penaltıya bak.
kaçarava
Trezeguet mahvetti takımı. Sıfırsın.
lazminator61
waka defansa yardim etmiyor. Gecmis olsun. Beyin olmiyan bi oyucu Treze
omondoles
Bence böyle basit penaltı olmaz da bu salak trezegenin bir Hayri yok zekası düşük aptal.
Turgay Atalay
05.02.2023, 20:18
Trezege Larsen Eren Gbamin...Sizi Trabzonspor a alip layik gorenin Allah belasini versin
gurur6134
Geriye yaslanirsan olacagi bu trezegeye ceza alani icinde defans yaptiriyoruz saka gibi
Sefa Murat Dokuz
Taca doğru top süren adamın ayağına bastı eşşek penaltı tabi
Sefaenes
Bizde okadar akilsiz oyuncu var larsen, eren,treze basta gelenler. Su eren sakatlan du diye gecen hafta sevindik ama yine oynuyor
Yani her maç embesil bir topçu çıkıyor yani hoca napsın bu gerizekalı topçulara
Surmeneli_91
kimse kusura bakmasın takımda çok aptal oyuncu var
buna müsade eden hoca ve yönetmdir.
BlackPanther
05.02.2023, 20:19
Trezeguet bu takımdan derhal kovulmalı
serdaracıl
Ucuz penaltı
Ekubanbambam
Bu GS bedevadan gol atmasa olmazdı
lazminator61
1:0 öne gectin, sonra korkarak adamlari ortak ettin maca. Gecmis olsun.
serdaracıl
Böyle uyduruk penaltı olmaz
Sefa Murat Dokuz
05.02.2023, 20:20
Şuan Larsen şu vuruşu yaptığı anda oyundan alınmıyorsa, kenarda hoca değil şaklaban vardır.
Muhammed Ayaz
Bu beyinsizlikler yüzünden sezon başından beri 2 ileri 1 geri gidiyoruz.
Yazık.
Trezeque aptal olabilir ama ayağa basmadı gibi duruyor. Ben net basma göremedim en azından…
abdullah avcı'da istanbulda kalsın gelmesin.
Onur Erçetin
Sahada oyunu aklıyla oynayan ve aynı zamanda yetenekli olan sadece iki oyuncumuz var.Ömür ve Bakasetas.Onun dışındaki herkesin amk.
Ekubanbambam
Trezeguet inşallah afettirisin kendini
Turgay Atalay
Böyle uyduruk penaltı olmaz
Ne uydurugu ya. Buna penalti vermeyen hakemin Allah belasini verir. Bariz basmis gerizekali herif
ÖmürKaradeniz61
Bu takım heyecanını yitirmiş,bıkmış vaziyette. Acilen kim var kim yok gönderilmeli.
Rahmi Akkurt
Kuzey afrikalı oyuncularin genel akil seviyesini gosteriyor bize trezege..
Ya apo hocam bu takım neden bu kadar hücum özürlü anlat da bilelim ya, takım rakip sahaya geçince başı kesik tavuk gibi dolanıyor kafayı yiyecem en sonunda.
Icimde yeneceğiz hissi halen daha var
Hadi hayırlısı
Hoca 1 gol atıp öne geçince hal geri yaslanmanın basın bel olduğunu öğrenemediysen bırak git
omondoles
05.02.2023, 20:21
Trezeque aptal olabilir ama ayağa basmadı gibi duruyor. Ben net basma göremedim en azından…
Bastı gibi ama bu basmaya penaltı verilmez. Bize de olsa verilmez. Sonra neden Türkiye’de futbol bu kadar duruyor.
Enes Başkaya60
Maçı kazanacağımızı düşünen varmıydı cidden diyorum??
Ula bu topçularla, bu hoca ile ne bekliyorduk
Öldük bu sene ağlayanımız yoktu zaten..
Yönetim, hoca aldırdıkları amatör topçuları da alıp bir an önce gitsin.
Varlıbaş61
Bakasetas rezil paslar atıyor rezilll !!
Surmeneli_91
adamların sağ beki sürekli bizim ceza sahası içinde bizim eşşek bekler de izlesin anca
Pil bu kadar hata yaparlarsa gene atarız yoksa bizim kendi başımıza bişey yapacağımız yok gibi
ÖmürKaradeniz61
Milyon kere penaltı.
lazminator61
adamlar hayvan gibi giriyor, biz halen daha ikili mücadeleye girmiyoruz!!!!
Mac bu duruma gelicegi belliydi.
Sefaenes
05.02.2023, 20:22
Kasimpasa oynamis bütün copleri yolliyacalsin
serdaracıl
Trezege çişzgiden biraz daha ortaya gelmeli. Çizgide işi yok artık
Onur Erçetin
Bu takım heyecanını yitirmiş,bıkmış vaziyette. Acilen kim var kim yok gönderilmeli.
Dikerim heyecanını amk.Gerizekalı ve yeteneksiz adamlar var sahada.Heyecan falan hikaye.
serdaracıl
Milyon kere penaltı.
Temas yok ne penaltısı. Adam atmış kendini yere
BlackPanther
Nwakaeme para vermek istemeyen Ağaoğlunun başımıza bela olarak getirdiği Trezeguetye bakın. Futbolcu demeye bin şahit lazım.
lazminator61
Pil bu kadar hata yaparlarsa gene atarız yoksa bizim kendi başımıza bişey yapacağımız yok gibi
bize ancak yine bi asist yaparlarsa gol atariz. pozisyona giremiyoruz. Dk 57 1 pozisyon bile yok.
Hoca sana yaziklar olsun
Sefa Murat Dokuz
Temas yok ne penaltısı. Adam atmış kendini yere
Ayağının ucuna basmış
bordodeli
05.02.2023, 20:23
Kötü takımız söyleyecek pek bir şey yok.
Yenik olan biziz, atak üstüne atak yiyen yine biziz.
serdaracıl
05.02.2023, 20:23
Gomez o topu kaçan adamın önüne indiremiyorsun
BlackPanther
05.02.2023, 20:24
Ağaoğlunun gururla getirdiği santrafor adama bilerek foul yapıyor
lazminator61
Birisi bana desin, kac pozsiyonumuz var ? kac kere ceza sahsina girdik? Biz halen Gol bekliyoruz. Komik. Ne halere düsdük
Gomez'i çıkart Umut'u al hoca, gol atıp sevinmesin tam kaosluk ortam var.
Surmeneli_91
şu takıma Allah aşkına forvet alın ya
bıktık sürekli kendini yerde bulan forvetten
adam mücadele edemiyor hızlı da değil golcü de corneliusu mumla arıyoruz
edimurphy_61
Takımda çok ciddi IQ sorunu var
omondoles
Aq sağ açıkta kim oynuyor?
samatyaboy
Bi bok olmaz bunlardan, şans golüyle öne geçtiğin maçta bile pozisyon üretemiyorsunuz, yeter be!
Yusuf BALCI
Ümraniye teknik direktörü olsam takımımda trezeguet ve larsen'i istemezdim. Biz bu ikiliye maruz kalmayı haketmedik. Başka vasatlar da var ama bu ikisi bambaşka.
lazminator61
05.02.2023, 20:25
Ümraniyespor bile daha etkili oyniyor, rakibi sorliyor. Biz ne yapiyoruz. Bu kadroyu kim kurdu????
omondoles
Takımda çok ciddi IQ sorunu var
Takımda bakasetastan başka futbol zekası normal veya üzerinde olan var mı sence?
BlackPanther
şu takıma Allah aşkına forvet alın ya
bıktık sürekli kendini yerde bulan forvetten
adam mücadele edemiyor hızlı da değil golcü de corneliusu mumla arıyoruz
Ağaoğlunun bize attığı kazık
Arkadaş gbamin sağ açık mı oynuyordu az önce neler deniyoruz anlamadım ki
gurur6134
Sıkıntı yok istanbulda firtina bekleniyor onumuzdeki saatlerde
hiç kontra yapamıyoruz. sıfırız bu konuda
BlackPanther
05.02.2023, 20:26
Ümraniyespor bile daha etkili oyniyor, rakibi sorliyor. Biz ne yapiyoruz. Bu kadroyu kim kurdu????
Sayın Ağaoğlu ve ekibi
Bud Spencer
Bugün gol atamayiz
Ileride cogalamiyoruz, hareket eden kosu atan kimse yok
Birtek bakasetas birseyler becerebiliyor
Gbamin zarar, yaziklar olsun bunu bize getirenlere
lazminator61
40 Milyon € verip 3. lig takimi kurdun. Gerci bu takim 3- ligde de sampiyon olamaz
Sefaenes
Hizli atak yapamiyoruz eren bildiğimiz gibi. Larsenin taraffi bos uyuyor resmen
yavuzbaha
Gomez kadar hücum faulu yapan bir forvet var mıdır acaba,niye çünkü mücadele gücü çok zayıf..iterek vs ancak topu alabilirim diye düşünüyor,resmen veteran bir topçu
BlackPanther
05.02.2023, 20:27
Aq sağ açıkta kim oynuyor?
Ağaoğlu oynuyor.
Atak yapamıyoruz resmen. Ciddi ciddi atağa çıkamıyoruz.
lazminator61
05.02.2023, 20:27
Sayın Ağaoğlu ve ekibi
elaleme rezil oliyoruz. Pozisyon yok pozisyon.
Varlıbaş61
05.02.2023, 20:28
Takım çöp dolu çöp. Önce yönetim defolup gidecek !!
gurur6134
Taraftarda ayri salmis dunya umarlarinda degil .hoca salmis oyuncular salmis yonetim salmis taraftar salmis sezonun ozeti biran once bitsin su sezon ve çile..
Ahmet Taşçı
Maxi Gomez atma artık kendini yeter be.
Surmeneli_91
nasıl çıkalım ilerde gomez gibi bi hantal var yerden kalkmayan
sağ kanatta kimse yok
sol kanatta da iq yoksunu var
Atak yapamıyoruz resmen. Ciddi ciddi atağa çıkamıyoruz.
Sefa Murat Dokuz
Trezeguet olm zekanı bırakıp mı geldin maça
Sefaenes
Ya cikar su treze artik yeter
ts_tuncay_ts
Bu trezegeut yi alan kimse var ya...Bu ne salak bir futbolcu...Top kontrolü ondayken dokunmadı taca çıktı top :))
yavuzbaha
Bu oyuncular bundan daha iyisini yapamaz aga,hiç hoca nın taktik anlayışına kızmaya gerek yok
omondoles
05.02.2023, 20:29
Yalandan yere kendini yere atan topçulardan nefret ediyorum
Rahmi Akkurt
Takimda kuzey afrikali ve latin amerikali oyuncu istemiyorum
serdaracıl
Takım erkekler gibi top oynuyor
Surmeneli_91
yönetim kadar hoca da suçlu bu futbolcuları nasıl aldırdı
Bu oyuncular bundan daha iyisini yapamaz aga,hiç hoca nın taktik anlayışına kızmaya gerek yok
BlackPanther
05.02.2023, 20:30
Bu trezegeut yi alan kimse var ya...Bu ne salak bir futbolcu...Top kontrolü ondayken dokunmadı taca çıktı top :))
IQ problemi var. Nwakaeme bunun yanında profesör profesör.
samatyaboy
Abdülkadir ile yollarımızı ayırmalıydık.
gs top oynamadan puan alacak ya o üzüyor insanı
lazminator61
dk 65 halen pozisyon yok. 5. lig topcular.
Doğukan Uçan
rakip takımlar öne geçtikten sonra uyuta uyuta maçı bitiriyorlar. biz öne geçince öyle bir baskı yiyoruz ki anlatamam. her deplasman aynı senaryo. iyice can sıktı artık yeter.
Sefa Murat Dokuz
Verdiğin tehlikeli harekete …. Hakem
Tehlikeli harekete teşebbüs diye bir faul yok
aynen katılıyorum bu kadronun maksimum kapasitesi bu kadar
gurur6134
Bakalim forveti ciftlemek ne zaman aklina gelecek apo hocamin
Onur Erçetin
05.02.2023, 20:31
Abdülkadir ile yollarımızı ayırmalıydık.
Saçmalama yahu takımda Bakasetasla birlikte topu kullanabilen 2 oyuncudan biri şuan.Trezeguet,Gomez,Siopis,Larsen,Eren,Gbamin gibi çöplerle ancak bu kadar top oynanır.
Surmeneli_91
ya şu hoca veya yönetim bu rezil bekleri görmüyor mu altyapıdan koy bari birilerini bunlardan kötü olma imkanı yok.
ataklara bakın bekler acı çekiyor
forvet acı çekiyor sağ açık yok
Ümraniye'nin forveti bizimkinden iyi oynuyor. 500 tane uzun top diktik, forvetimizin girdiği ikili mücadele sayısı 2.
Varlıbaş61
Trezeguet acilen def edilmeli !!
Umut oyuna girmeli !
Sefa Murat Dokuz
Larsen seni hala oyunda tutan kişi antrenör felan değildir.
tristram
05.02.2023, 20:32
adamlarin bekleri nasil bindiriyor.ayni isi bizde ortadakiler yapmaya calisiyor.bu sefer gobek bosaliyor.
Yusuf BALCI
Abdülkadir aşırı yetersiz ben de asla beğenmiyorum ama şu takımda laf edilecek son kişilerden.
Nerden başımıza bela oldu bu kalas Larsen ya
Onur Erçetin
Trabzonspor taraftarının bu boktan futbola dayanmasını isteyen başta Avcı olmak üzere bu kadronun kurulmasında emeği geçen herkesin sülalesini dikeyim.
BlackPanther
Trezeguet yi bu takımdan kovun
serdaracıl
Şu larsene diyecek söz bulamıyorum
Surmeneli_91
şuan gs den fark yemiyorsak
siopis-hugo-denswile dua edelim
Onur Erçetin
05.02.2023, 20:33
Abdülkadir aşırı yetersiz ben de asla beğenmiyorum ama şu takımda laf edilecek son kişilerden.
Şuan sahada Baka ve Ömür dışında topla oynayabilen tek bir kişi yok.
gs top oynamadan puan alacak ya o üzüyor insanı
gerek yok ki bu takımı yenmek için fazla efora gerek yok gs'yi ümraniye kadar bile zorlayamadık
BlackPanther
Trabzonspor taraftarının bu boktan futbola dayanmasını isteyen başta Avcı olmak üzere bu kadronun kurulmasında emeği geçen herkesin sülalesini dikeyim.
Corneliusu satıp yerine Gomezi getiren başkanıda dikmeyi unutma ama
serdaracıl
İntihar olur
Turgay Atalay
05.02.2023, 20:34
Gs nin kalecisi dondu yau hareketsizlikten
Surmeneli_91
bi salaktan(larsen) kurtulduk derken siopisi niye çıkarıyorsun hoca yaaaaaaaaaa
tek mücadele eden adamdı yazık oldu
hoca bile saldı artık
Çakma trezegue ayakta duramıyor bir taş bağlasalar iyidir rüzgarda uçacak yoksa
Ekrem D.
O sacma sapan transferleri babam mi yaptirdi? Prensleri Trezeguet ve Bartra sayesinde ne hucumumuz hucum, ne savunmamiz savunma. Sadece oynatamadigi topun degil, yaptirdigi yuksek maliyetli transferlerin de hesabini verecek. Son yillarin en pahali TS kadrosu bu. 17 milyon Euro butceyle daha iyi top oynuyordu bu takim.
serdaracıl
şuan gs den fark yemiyorsak
siopis-hugo-denswile dua edelim
Şuan onlardan daha iyiyiz. Uyduruk penaltıyla öndeler
BlackPanther
İntihar olur
Evet.
gurur6134
05.02.2023, 20:35
Orta sahayi hepten bosladik :) siopisde cikti
iki kişi eksik oynamış oluruz
Onur Erçetin
Şimdi bu kadro sezonun geri kalan kısmında ne yapacak da biz bunları izlemek için stada gideceğiz.Mide bulandırıcı bir durum.Oyun kurucun yok,sağ kanadın yok,santraforun yok.
BlackPanther
Şuan onlardan daha iyiyiz. Uyduruk penaltıyla öndeler
Hakemsaray önde
Sefaenes
Allaha sukur larsen cikti ama girenler onlardan cok mu iyi. Hala bu yusuf dan birsey bekliyoruz umarim yanılıyorumdur
yusuf kırmızı yer koşarak oyundan çıkar ...
Surmeneli_91
antremanda bile daha çok şut geliyordur kendisine
Gs nin kalecisi dondu yau hareketsizlikten
Semih AYDIN
Ne bek ne kanat var takımda
Hocam Gbamini de çıkar sen de rahatla biz de bari.
bordodeli
Kaleye şutumuz yok ya. Yazık gerçekten.
serdaracıl
05.02.2023, 20:36
Kimler çıktı
BlackPanther
Trezeguet nin bir olumlu hareketini gören var mı?
Onur Erçetin
İcardiye bak be abi adamın ayaklar ne kadar iyi.
munzevil
05.02.2023, 20:37
Lahtiminin yerine oynayan da efsane oynuyor :)
Gbamin girdiğinden beri ortalıkta yok. Siopis de çıktı bakalım ne yapacak.
Varlıbaş61
05.02.2023, 20:37
Yönetim defolup gitmeli
Oyuncu kalitesinin rezilliğini izliyoruz !
BlackPanther
05.02.2023, 20:38
Trezeguet futbolcuysa bende cumhurbaşkanıyım.
gurur6134
iki kişi eksik oynamış oluruz
Kurbanlik koyun gibi kaderimize razı olalim yani birsey yapmadan o da iyiymis hocanin vurdum duymazligi bulasici sanirim taraftarda alisti uyumaya
Turgay Atalay
Gbamin denen soytaridan daha iyi futbolcuyum
serdaracıl
05.02.2023, 20:39
Siopi neden çıktı neden
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.