Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Enes Başkaya60
05.02.2023, 18:03
Hocanın O kadar maç varken oyuna dahi sokmaya tenezzül etmediği Lahtimi'yi, Djaniny gittikten sonra böyle bir maçta ilk 11 başlatması cidden çok ironik olmuş.
Arif Timurcioğlu
05.02.2023, 18:04
Lahtimi oynamaz kızarsınız oynar kızarsınız bırakın oynasın işte bizim için sıradan bir maç.
Onur Akyüz
05.02.2023, 18:06
Lahtimimimimi diye sayıklayan kardeşlerimiz için de iyi bir tercih oldu görelim bakalım neymiş.
Visca dışında eldeki tek sağ kanadı maç günü gönderdiler hoca da yönetime tepki olarak Lahtimiyi oynatıyor bence. Yoksa uefa kadrosundan çıkardığı adamı bu maçta 11 oynatmasının mantığı yok ligde bile toplasan 50 dk oynamıştır adam.
ilelebeTS
05.02.2023, 18:07
Bu maçta ekstra bir performans lazım zaten bize. Lahtimi bir sürpriz yaparsa olur o da. Şu an Lahtimi'nin ne yapacağını biz bile bilmiyoruz, rakip hiç bilemez.
falcon_61
05.02.2023, 18:07
Sen adamı yavaş yavaş oynatıp takıma adapte etme, maç kondisyonu yükleme şimdi git 11 de başlat. İhanet değil mi bu şimdi? Her maç 15-20-30 dk oynatsan olmaz mıydı? Çok güzel maç da çıkarabilir ama bu şekilde yapılanma olmaz. Elinde per bile yokken tüm paraya rest çekmek bu. Tutabilir ama tutmazsa sana tuttururlar
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lahtimi tercihinin arkasında başka bir şey aramayın. Kopenhan deplasmanında ŞL de kouassi ile başladı sonra gönderdi.
kaçarava
05.02.2023, 18:09
Denswil'i kapattıkları an geriden pasla çıkamayız. Ki, o da sağ stoper oynuyor yani normalden de kolay kapatırlar. Larsen, Hugo, Eren ve Siopis tahta ayak.
Lahtimi, geriden çıkamayınca vurduğumuz uzun topları indirsin bari.
Hoca harakiri yapacak olsa. Twitterdan iddalı açıklama yapmazdı.
Sefa Murat Dokuz
05.02.2023, 18:11
Ya hocam bu nasıl ilk 11
Lahtimi’yi aylarca oynatmadın oynatmadın da derbide lig liderine karşı mı oynatıyorsun
Sefa Murat Dokuz
05.02.2023, 18:11
Gbamin siopis ortadahası çok daha iyi olurdu
+1
ilelebeTS
05.02.2023, 18:12
Visca dışında eldeki tek sağ kanadı maç günü gönderdiler hoca da yönetime tepki olarak Lahtimiyi oynatıyor bence. Yoksa uefa kadrosundan çıkardığı adamı bu maçta 11 oynatmasının mantığı yok ligde bile toplasan 50 dk oynamıştır adam.
Yeni baktım daha sen söyleyince Djaniny göndermişiz. Bu takımda zaten top süren ve koşu atan adam yok, kanat yok, eldeki yarım yamalakları da gönderiyoruz. Bari yerine transfer yapabilsek.
El Cordobes
05.02.2023, 18:12
En ayar olduğum işlerden biridir çıkarılan kadro veya oyuncu değişiklikleri üzerinden verilmeye çalışılan mesajlar. Ersun bu işleri çok yapardı. Napoli den 4 yediğimizde 90 da zeki yavru filan atıyordu oyuna. Ne derdiniz varsa oturun konuşun, hesaplaşma yeri burası mı yani? İsterse Lahtimi oynasın ve 3 gol 3 asist yapsın, bu tercihin mantıklı bi açıklaması yok.
lazminator61
05.02.2023, 18:13
Orta sahmiz kaybolucak. Bizi ezerler, lahtimi son maclarda sahda yoktu. Nasil ilk 11 bir oynar
Timur Mikhail
05.02.2023, 18:14
Lahtimi çok daha önceden 11 e monte edilmeliydi, visca yok canını ruh gibi o bölgede genç potansiyelli yabancı bir oyuncu olarak onu oynatmak vardı en azından maç formu tutardı. Bence hoca doğru yaptı çünkü şuan beklentiler hem maçtan hem lahtimiden düşük iyi oynarsa ne ala.
Cincona en iyi olduğu anda vuracağımız bir darbe şu İstanbul'dadaki bugünkü havayla beraber çok anlamlı olacaktır.
gurur6134
Siopis yanina gbamin yada yusuf ile baslayip bakayi forvet arkasi oynatmak omuru de sagda kullanmak daha mantikli olurdu ama klasik avci neyi ne zaman yapacagi belli olmayan birisi bugune kadar 11 baslamasini gectim 100 dakika bile sure almamis adami boylesi bir macta 11 baslatarak zar atiyor resmen ,orta sahayi gayseye verdik bile simdiden..bartranin 11 de olmamasi guzel olmus o varsa puan umudu 0 olurdu,malum kafa topu alamiyor ve agir icardi daha baslamadan golu atmis olurdu..hayirlisi bakalim isimiz zor ,oyuncular vicdan yapip ekstra motivasyon ile puan alabileceklermi
CEMEFKER
Lahtimi belki bu maçtan 2 asist 1 gol atacak, potansiyel var. İşin orasından bakmamak lazım.
Sezon başından beri ilk 11 oynamamış bir oyuncuyu oyuna atmak için birşeyi garanti etmiş olmanız, lakayt bir maç, antrenman maçı olması lazım.
Sen kanatlarda Ömür'ü denedin, Trezequet, Naci, Yazıcı dahi oynar ne vereceği bellidir.
Avcı oyuncu kazanmak için bu maçı seçemez, seçmemeli. Eğer seçiyorsa (ki riski minimum sever) "başka bir gündemi" vardır. (nokta)
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lazminator61
Bartra neden yedek?
ilelebeTS
05.02.2023, 18:15
Bu tip maçlar genç oyuncular için aynı zamanda fırsattır. İşin o kısmını kaçırmamak lazım. Lahtimi şimdi kendini ispat etmek isteyecek, kariyer maçına çıkıyor bir bakıma.
simsek6061
05.02.2023, 18:16
SOLDA ÖMÜR İLE BAŞLAYIP GBAMİN ORTA SAHADA OLABİLİRDİ.. HUGO YERİNE BARTRA TERCİH EDİLEBİLİRDİ.
doğru onbir
uğurcan
larsen-bartra-denswill-eren
gbamin siopis
ömür baka tregezet
gomez
bu on bir olabilirdi.. ama hocaya büyük maçlarda güveniyorum..
serdaracıl
05.02.2023, 18:18
Lahtimi belki bu maçtan 2 asist 1 gol atacak, potansiyel var. İşin orasından bakmamak lazım.
Sezon başından beri ilk 11 oynamamış bir oyuncuyu oyuna atmak için birşeyi garanti etmiş olmanız, lakayt bir maç, antrenman maçı olması lazım.
Sen kanatlarda Ömür'ü denedin, Trezequet, Naci, Yazıcı dahi oynar ne vereceği bellidir.
Avcı oyuncu kazanmak için bu maçı seçemez, seçmemeli. Eğer seçiyorsa (ki riski minimum sever) "başka bir gündemi" vardır. (nokta)
Hocam isterse 5 gol atsın. Mesele o değil. Gazozuna yaptığımız maçlarda bile bu adama şans verilmemesi sorun. Şimdi çok önemli bşr maçta gereksiz bir ön kabulle sahaya atılıyor. Ya tutarsa, ya atarsa. Reel hayatta bunlara yer yok
BlackPanther
05.02.2023, 18:19
https://i.ibb.co/RpKHxbK/Lahtimi.png
ilelebeTS
05.02.2023, 18:19
SOLDA ÖMÜR İLE BAŞLAYIP GBAMİN ORTA SAHADA OLABİLİRDİ.. HUGO YERİNE BARTRA TERCİH EDİLEBİLİRDİ.
doğru onbir
uğurcan
larsen-bartra-denswill-eren
gbamin siopis
ömür baka tregezet
gomez
bu on bir olabilirdi.. ama hocaya büyük maçlarda güveniyorum..
Evet yapabilirdi ama taktik anlayışa uymuyorsa yapmaz. Bu kadro orta sahada kilitlenirdi, hücuma çıkamazdı. Mevcut çıkan 11 ise en azından kontrayı iyi yapabilir.
Djaniny bu sezon maç başına 0 gol, 0.07 asistle oynuyordu.
Lahtimi de 0 gol 0 asist. Pek fark yok abartmayın.
BlackPanther
05.02.2023, 18:21
Lahtimi hamlesi Djaninyin maç günü gönderilmesiyle alakalı bence.
Hoca yönetimle restleşiyor.
Hoca kesinlikle haklı. Bu yönetim bu sezon hiç bir işe yaramıyor. Beceriksiz topluluğu
bilginsem
05.02.2023, 18:21
İlk yarı tamamen kapanacağız, kontra arayacağız. İkinci yarı Trez sağda, Naci solda skor arayacağız böyle okudum ve üzüldüm bu okuduğum şeylere
falcon_61
05.02.2023, 18:22
Bu tip maçlar genç oyuncular için aynı zamanda fırsattır. İşin o kısmını kaçırmamak lazım. Lahtimi şimdi kendini ispat etmek isteyecek, kariyer maçına çıkıyor bir bakıma.Yav her şey olabilir de adam 30 maçta toplasan 90 dk oynamamış. Maç temposu diye bir gerçek var. Hoca bozuntusu bugünleri düşünüp her oyuncuyu hazır tutmak zorunda. Kovulması kabız futbol ve saha sonuçlarından olur diyordum, muhtemelen ihanetten olacak
Sefa Murat Dokuz
05.02.2023, 18:22
+1
ilelebeTS
05.02.2023, 18:23
Hocanın tercihi bence oyun anlayışının eskiye dönmesinden kaynaklı. Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi Ömür'ü sağa atabilirdi ama o zaman yan pas geri pas devam. Bu sefer sonuç odaklı bir tercih yaptı hoca bana göre. Belki top oynamayacağız ama 1-0 kazanıp döneceğiz.
Kovulma mesajlarını görünce aklıma kibar feyzo geldi
Ağam beni kovirmisen
bordodeli
05.02.2023, 18:24
Orta sahmiz kaybolucak. Bizi ezerler, lahtimi son maclarda sahda yoktu. Nasil ilk 11 bir oynar
Gsnin ezecek bir orta sahası yok. Ama geçişlerde bizim tüm düzeni bozacak bir orta sahaları var. Fiziksel olarak hiçbir şey yapamazlar yoksa.
Kerem ve Alpere vur zinciri, Torreirayı pasifize et, İcardiye rahat top aldırma tamam. Yapabilir mi bu kadro derseniz zor. Beklere hiç güvenmiyorum bu maçta. Onu da geçtim İcardi diye bi adam var ve biz bu seviyenin topçusu diye aldığımız Bartrayı neden yedek bıraktık anlamadım. Şu maçta da ağırlığını koymayacaksa ne işi var takımda? Çık kilitle İcardiyi göster klasını.
falcon_61
05.02.2023, 18:25
Kanatlardan bu maç özelinde tek bekletim beklere yardıma gelmeleri. Gol işini duran toptan çözeriz belki. Bunlar ilerde bir şey yapamaz zaten. Belki savunmada işe yararlar
ilelebeTS
05.02.2023, 18:25
Yav her şey olabilir de adam 30 maçta toplasan 90 dk oynamamış. Maç temposu diye bir gerçek var. Hoca bozuntusu bugünleri düşünüp her oyuncuyu hazır tutmak zorunda. Kovulması kabız futbol ve saha sonuçlarından olur diyordum, muhtemelen ihanetten olacak
90 dakika planladığını nereden biliyoruz? Belki 45 dakikalık bir tercih. Golü bulup farklı dizilişe geçecek? Lahtimi oynayamadıysa kabahati kendinde arasın, devre arası kampında neredeydi? Hoca fırsat verecekti öyle veya böyle, o fırsatı kendisi öteledi.
munzevil
05.02.2023, 18:26
Lahtimi taç çizgisinde top beklememeli
Ortaya gelip top almalı,top istemeli
Belliki çok yetenekli
Gs-Ümraniye maçında bir kanatta Onur Ayık, diğerinde Geraldo oynadı. İkisi de çizgiye bastı, ortada Avounu ve Oğuz iki 8 sürekli destekledi. Biz de aynısını yapacağız, hoca kanatta içe kayacak, merkezde geride bekleyecek topçu istemedi belli ki.
Tek eleştirim Lahtimiye şimdiye kadar az zaman verilip bu günler için hazırlanmaması.
ilelebeTS
05.02.2023, 18:28
Gs-Ümraniye maçında bir kanatta Onur Ayık, diğerinde Geraldo oynadı. İkisi de çizgiye bastı, ortada Avounu ve Oğuz iki 8 sürekli destekledi. Biz de aynısını yapacağız, hoca kanatta içe kayacak, merkezde geride bekleyecek topçu istemedi belli ki.
Aynen. Kadro bana göre mesaj değil nedeni bu, taktik.
falcon_61
05.02.2023, 18:30
90 dakika planladığını nereden biliyoruz? Belki 45 dakikalık bir tercih. Golü bulup farklı dizilişe geçecek? Lahtimi oynayamadıysa kabahati kendinde arasın, devre arası kampında neredeydi? Hoca fırsat verecekti öyle veya böyle, o fırsatı kendisi öteledi.Hocam ne olursa olsun. Bak icabında Arif kupa veya ligte şans buluyor. Çünkü zor durumda ona sıra geleceği belli. Lahtimi de tek sağ kanat. Hiçbir maçta 20-30 dk bile oynayamayacak kadar yeteneksizse neden kadroda. Bir günde mi oynar hale geldi. İnsanların tepkisi buna. 10 tane oyuncudan kanat çıkarmaya çalışan hoca asıl kanat oyuncusuna öyle veya böyle süre vermek zorundaydı. Vermiyorsan bugün kadroya alamazsın kusura bakma
Gökhan Balcı
05.02.2023, 18:31
Futbol hikayeleri ile güzel olan bir oyun. Geçmişte de büyük maçlarda böyle şeyler yaptığımız zamanlar oldu. Lahtimi konusunda biraz bu "hikaye" ye güveniyorum, inanıyorum. Umarım kendisini ispatlayabileceği güzel bir maç çıkarabilir
BlackPanther
05.02.2023, 18:32
Kovulma mesajlarını görünce aklıma kibar feyzo geldi
Ağam beni kovirmisen
Aman kovulmasın!!! Bu Yönetim başımıza yine Hüseyin Çimşiri getirir.
CEMEFKER
05.02.2023, 18:33
Avcı açıklaması şunu gösteriyor, ben onu anladım en azından.
" Djanini bana lazımdı, direndi, bundan sonrası yönetimin kararıydı" dedi maç önü açıklamada Avcı.
Yani, Djanini gönderirseniz umrumda olmaz, kafama göre takılır, Lahtimi mahtimi sürerim sahaya şeklinde cevap verdi.
Ne sezon ama, daha neler göreceğiz bakalım. ( futbolcu direniş göstermiş. Sen kimsin? Avcı, sezon başında üzerine emeğimiz var, kilit oyuncu diyordu. Yönetim ile ters köşeler devam ediyor)
yorumsuz6117
05.02.2023, 18:35
Ezilme ihtimalimiz yüksek görünüyor, orta saha da tek Siopis var, Lahtimi'nin yerine Gbamin oynamalıydı, Doğucan bile olurdu, Gs'nin orta sahası bizim orta sahayı yer gibi görünüyor, Kötü sonuç gelirse bu Djaniny'nin gidişi ve Lahtimi tercihi çok konuşulacak..
BlackPanther
05.02.2023, 18:35
" Djanini bana lazımdı, direndi, bundan sonrası yönetimin kararıydı" dedi maç önü açıklamada Avcı.
Yani, Djanini gönderirseniz umrumda olmaz, kafama göre takılır, Lahtimi mahtimi sürerim sahaya şeklinde cevap verdi.
Ne sezon ama, daha neler göreceğiz bakalım. ( futbolcu direniş göstermiş. Sen kimsin? Avcı, sezon başında üzerine emeğimiz var, kilit oyuncu diyordu. Yönetim ile ters köşeler devam ediyor)
Yönetim zaten sezon başı 9 Milyonluk futbolcuyu 6 Milyona satarak bizi ve Avcıyı ters köşeye yatırdı.
Lahtimi ne alaka? Hiç oynatma sonra böyle maçta sahaya at. :)
falcon_61
05.02.2023, 18:36
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAdam gitmek istiyordu geçen seneden beri. Son olaydan sonra da tutmanın anlamı yoktu. doğrusu yapıldı. Yıllık 2,2m maliyeti olan ve yeterince verim alamadığımız birinden kurtulmak kârdır. Bu kafayla zaten faydasız olacağı aşikardı. Yönetime düşen yerine birini almak
serdaracıl
05.02.2023, 18:36
İlk yarı tamamen kapanacağız, kontra arayacağız. İkinci yarı Trez sağda, Naci solda skor arayacağız böyle okudum ve üzüldüm bu okuduğum şeylere
Trezegeyi sağa attığımız an maç biter.
ahamitokutan
05.02.2023, 18:37
bu adam gönderme zamanlamasını hiç beceremiyoruz lakin şarhoşun gitmesi hayırlı olmuş. sene başlamadan yollamak lazımdı da işte dediğim gibi kimi ne zaman göndereceğimizi pek bilemiyoruz nedense. lahtimi yine bilinmedik bi adam, kaybedecek birşeyimiz yok kazanırsak ne ala.
Doğukan Uçan
05.02.2023, 18:38
geçen seneki maçta bile çaycı torrent bizi rezil etmişti. futbol mucizesiydi maçı 2-1 kazanmamız. uğurcan çakır insanüstü oynamıştı. bu sene şöyle bir kadroyla deplasman karnemize de bakarsak 1 puan verseler maçtan önce herkes kabul eder herhalde.
ilelebeTS
05.02.2023, 18:38
Hocam ne olursa olsun. Bak icabında Arif kupa veya ligte şans buluyor. Çünkü zor durumda ona sıra geleceği belli. Lahtimi de tek sağ kanat. Hiçbir maçta 20-30 dk bile oynayamayacak kadar yeteneksizse neden kadroda. Bir günde mi oynar hale geldi. İnsanların tepkisi buna. 10 tane oyuncudan kanat çıkarmaya çalışan hoca asıl kanat oyuncusuna öyle veya böyle süre vermek zorundaydı. Vermiyorsan bugün kadroya alamazsın kusura bakma
Lahtimi neden kadroda sorusu yanlış, daha önce neden oynatılmadı da şimdi oynatılıyor sorusunu da maç sonu ancak sorabiliriz. Belki adam sahada sürünecek belki de yıldızlaşacak. Her türlü şekilde hocaya eleştiri yapılacaktır. İyi oynarsa şimdiye kadar niye oynamadı denilecek, kötü oynarsa bu maçı mı buldun oynatacak denilecek. Futbol biraz da şans. Yani bugün önemli olan kazanmamız ben gerisiyle ilgilenmiyorum. Açıkçası Lahtimi'den de çok bir beklentim yok, hata yapıp gol yedirmesin yeter. Fazlasını yaparsa seviniriz.
Sefaenes
05.02.2023, 18:39
Djanini cok seven onla ayni takima gider. Djanini sevdasi cok puan kaybina oldu ayni Eren gibi. Lahtimi daha önce oynayip coktan hazir olmaliydi. Lahtimi bu macta kötü oynarsa o genci kaybederiz zaten yarisda yokuz lahtimi iyi oynarsa ozaman herkez avci ya yine kizacak neden daha önce oynatmadi diye. Bu macta Ugurcan kendini gösterirse puan veya puanlarla döneriz. Gs en büyük silahi eren onu durdurmaliyiz
bordodeli
Ah Hamsik, üzümlü kekim… Geçen sezonki Hamsik olsaydı şu maçta neye uğradıklarını şaşırır kalırlardı tavşan gibi.
Sadettin_
lahtiminin patlama maçı olsun dıye oynatıo galıba .
yada taraftara görün bakın lahtimi bu işte , sonra gelıp bana kızmayın . demek için
Trabzonspor yedek kulübesine bak!
Aynı mevkide 6-7 oyuncu var ama sana mutlaka lazım olan hızlı atletik adam eksilten maç kazandıran kanat oyuncuları yok. orta sahada sorumluluk alacak ayakta kalacak bir oyuncu zaten yok. hamsik yok. müthiş sezon planlaması
Yusuf BALCI
05.02.2023, 18:40
Siopis abdülkadir bakasetas ortasahası aşırı zayıf malesef. İşimiz zor bu maç. Hava şartları da kötü.
bordodeli
05.02.2023, 18:41
Djanini cok seven onla ayni takima gider. Djanini sevdasi cok puan kaybina oldu ayni Eren gibi. Lahtimi daha önce oynayip coktan hazir olmaliydi. Lahtimi bu macta kötü oynarsa o genci kaybederiz zaten yarisda yokuz lahtimi iyi oynarsa ozaman herkez avci ya yine kizacak neden daha önce oynatmadi diye. Bu macta Ugurcan kendini gösterirse puan veya puanlarla döneriz. Gs en büyük silahi eren onu durdurmaliyiz
Bu maçın sonucunda bir şey kaybetmemeliyiz. Eğer kaybedersek taraftarın anlamsız tepkisinden kaynaklı olur. Liderin 13 puan gerisindesin kazansan ne olacak?
Yaslan arkana maçını izle kazanırsak seviniriz hep beraber. Ha kaybedersek de sağlık olsun bizim maçımız bu maç değil. Sahada rezillik olmasın yeter.
Surmeneli_91
05.02.2023, 18:42
yedeklerimiz kan ağlıyor
inşallah ilk yarı gol atıp çanakkale ile maçı kopartırız yoksa ikinci yarı gs bastıracak bizimkilerin ikinci yarı direnme şansı yok
ilelebeTS
05.02.2023, 18:42
Bu ligde kanatsız oyun oynanmaz diye uzun süredir söylüyorum. Hocanın bir şekilde doğruyu bulması sevindirici. Lahtimi de oynasa en azından kanat oyuncusu. Rakibi kenara genişletmezsen, kanattan 2'ye 1 yapıp sıfıra inmezsen sabaha kadar pas yap fayda etmez.
Gomez'e 2 tane isabetli orta kesin 1'i gol olur.
https://twitter.com/Marco6121/status/1622256787293454336
Şunda nasıl bir estetik görüyorlar arkadaş. İş çıkışı marmaray da böyle oluyor. Şurası masmavi olsa ne olurdu? Ts tribünü olduğu belli bile değil.
CaptanBarbosa
05.02.2023, 18:46
Günah keçisi ilan edilecek adam Lahtimi demek :)
Djaninyi gönderdi yönetim, belli ki avcı kalsın dedi onlar da yolladı.
Avcı da öyleyse böyle diyip 10 dk süre vermediği çocuğu attı en kritik maçta sahaya.
Boz bu oyunları yiğidim süper performans bekliyoruz senden.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
jairzinho
05.02.2023, 18:46
https://arsiv.mackolik.com/Mac/3689561/Galatasaray-Trabzonspor
kariyerlere bak
yazıcı
enis bardi
umut bozok (süper lig gol kralı)
naci (ajax akademi mezunu)
yedek
sıfır kariyerli ve bizde de şu ana kadar 58 dakika süre almış lahtimi ilk 11 de
çoh enteresan
https://www.transfermarkt.de/montasser-lahtimi/profil/spieler/731876
bide bol maaşlı bartra ve gbamin var yedeklerde, lükse bak abi
Kabuk edelim ki bombok bir kadromuz var. Yapacak bir şey yok. Şampiyon olamayacağız zaten, strese hiç gerek yok. İzleyin, küfür etmeden, tansiyonunuz çıkmadan. Bu sezonu es geçeceğiz belli.
Sanırım baka sakat sakat oynayacak. Umarım ters bişe olmaz. Lahtimi bumac için çok zayıf kalır.
Surmeneli_91
05.02.2023, 18:51
arkadaşlar ben bile hocayı ve yönetimi çok eleştiren biri olarak bu maçtan çok bişey beklemeyelim çok gömmeyelim derim (tabi çok rezil bir sonuç olmazsa)
bi de hocayı sevmem taktik falan yaptığını hiç düşünmüyorum ama büyük maçlarda takımı birşekilde oynatıyor
Hoca Lahtimi'yi taraftarın önüne atmak için 11 başlatıyor ya da sakatlansın diye. Amacı ben birini oynatmıyorsam bir şey bildiğimdendir. siz benden iyi mi bileceksiniz alın görün övdüğünüz adamı vs vs
Sefa Murat Dokuz
05.02.2023, 18:56
Hoca Lahtimi'yi taraftarın önüne atmak için 11 başlatıyor ya da sakatlansın diye. Amacı ben birini oynatmıyorsam bir şey bildiğimdendir. siz benden iyi mi bileceksiniz alın görün övdüğünüz adamı vs vs
Kimsenin övdüğü yoktu. Sezon başı için şans bulamaması sorgulanıyordu. Böyle bir durum yok yani, alın o zaman görün gibi.
yatmaztara
05.02.2023, 18:59
Bu arada tahminin 3-0 yeniliriz :(
odyseuys
05.02.2023, 19:02
goooooooooooooooooollllll
serdaracıl
05.02.2023, 19:02
Lahdimi kim ki taraftarın önüne atılacak
odyseuys
05.02.2023, 19:03
3-1 diyelim ona :DD
asdnkajsndkjasdnkjasndjkasndkjasndjkasndjksanjkdas das
Giallorossi
HAHAHAHAHAhAhhaHAHAhAhahHAhahhahahahahHAHAHAHAHhAh ahAHHAha
CaptanBarbosa
Ohaa gooolllll
Sefa Murat Dokuz
Hahahahahhaa
kaçarava
Hahahahahahahah
Sefaenes
gooooooooooooooooooooooooool
DeAgLeMaNyAq
O neydi öyle...
samatyaboy
Büyük maçlarin golcüsü gomezzzzzzz
munzevil
05.02.2023, 19:04
Goolllll
serdaracıl
Golllll
falcon_61
İşte bu be
Yusuf BALCI
Maç bi başlasaydı. Gomez tarihe geçti :)
Surmeneli_91
hadi lannn bi taneeee daha sonra dirennnnnnnn
trezege düzgün pas atsa 2 olabilirdi
Sefa Murat Dokuz
05.02.2023, 19:05
Ulan trezeguet ver şunu düzgün bitsin maç
CEMEFKER
Giray Kaçar kanalında söyledi. "Avcı Lahtimi'yi lig kadrosuna aldı, Avrupa'da listeye almamış. "
DeAgLeMaNyAq
Maxi de enteresan adam 4 gol atıyor 3'ü derbi...
serdaracıl
05.02.2023, 19:06
Bu fetöcüleri gömeceğiz. Çok şnanıyorum
gurur6134
05.02.2023, 19:07
net faul
gurur6134
05.02.2023, 19:09
Bundan iyi baslangic olamazdi boylesine bir macta resmen macin basinda 1 gol hediye ettiler bunu degerlendirelim artik golu yemezsek 2.yari risk alacak gaysey kontradan 2 yi atabiliriz
Surmeneli_91
05.02.2023, 19:09
şu önde basma işini hep yapsalar var yaaa
abi bize atik adamlar lazım
la lahtimi kendini yere atsana adam seni itmiş
Adamın suratına vurmuş direkt. Net kart.
serdaracıl
05.02.2023, 19:11
Çok sert oynuyorlar. Aynı sertlikle karşıllık vermeliyiz. Siopisin pozisyon kırmızılık
Kadir Aydın
05.02.2023, 19:11
Amk Meler‘ini görüyorsunuz di mi?
Onur Erçetin
05.02.2023, 19:12
Lan bu Gomez ne kadar kalas bir adam topla arası iğrenç denecek kadar kötü.
Enes Başkaya60
05.02.2023, 19:12
Hakem akıllı ol akıllı.
Doğukan Uçan
05.02.2023, 19:14
hakem kartlık pozisyonları atlıyor ilginç ya.
Ekubanbambam
05.02.2023, 19:14
Hakemsarayi yenmeden Trabzon'a donmek yok
serdaracıl
05.02.2023, 19:16
Çabuk çıktıklarında geride kalabalık kalmalıyız.
Enes Başkaya60
05.02.2023, 19:17
Hakem tam tetikçi cidden.
hakem seyirciye teslim olmus. saatli bomba gibi.
Onur Erçetin
05.02.2023, 19:17
Abi kontra oynayan bir takımsan Gomezle olmaz bu iş.Dovbyk tarzı bir adam getirmek zorundasın.Gomez kazmanın teki.Topla arası berbat.
Ilk 15 dakikaya gore son paslarda dikkatli olursak daha cok gol buluruz
Doğukan Uçan
05.02.2023, 19:18
zemin gittikçe ağırlaşıyor dikkat ettiniz mi. skoru böyle tutarsak tamamen avantaj bizim elimizdedir.
Ulan lahtimi, ekmek ye biraz ekmek.
Sefa Murat Dokuz
05.02.2023, 19:19
Trezeguet’e gelenler Wakaeme’ye gelecekti 3-0’dı maç şuan
Onur Erçetin
05.02.2023, 19:19
Lahtiminin futbolcu olduğuna emin miyiz arkadaşlar :) Bu kadar da olmaz bu nasıl bir heyecandır.
bordodeli
05.02.2023, 19:20
Orta saha bomboş. Bile bile açmışlar ortayı adamlar bomboş top alıyor.
serdaracıl
Yedik
Surmeneli_91
larsene faul vardı atladı şerefsiz var
Bud Spencer
Abdülkadir o kontrada kosuyu yapmadi!
Lahtimi sacmaladi
Sol tarafimiz defansta iyi olmadi…yedik
Vitor Hugo'ya dikkat edin yediğimiz gol pozisyonunda sadece onu izleyin!
Arkadaş 5 kişi defans yapıyoruz böyle iş yok
Varlıbaş61
05.02.2023, 19:21
Bakasetas acilen devreye girmeli !!
Şu ana kadar kötü !!
serdaracıl
Lahdimi gbamin yaparsak alırız maçı. Acil
kaçarava
Merkez boşluk veriyoruz, olan da çok yumuşak.
Yine kaleyi ilk bulan top gol mu oldu
Sefa Murat Dokuz
İkili mücadele kazanamıyoruz. Kendi ayağından korkuyor oyuncularımız. Azcık sert oynayın lan.
gurur6134
05.02.2023, 19:22
orta sahayi resmen adamlara biraktik
bordodeli
Vitor Hugo'ya dikkat edin yediğimiz gol pozisyonunda sadece onu izleyin!
O pozisyonda ve önceki pozisyonda açın Siopisi izleyin. Ortada oynayan tek oyuncuyken ortayı nasıl boşaltmış görmek lazım.
O pozisyonda ve önceki pozisyonda açın Siopisi izleyin. Ortada oynayan tek oyuncuyken ortayı nasıl boşaltmış görmek lazım.
Zaten adamın olayı o basıyor yani, göbeği kapatacak bir adam koyacaksın bu tarz maçlarda.
serdaracıl
Gbamin lahdimi değişikliği yapmalıyız. Hemen
kadirkaradag061
05.02.2023, 19:23
5-6 gol yer otururuz.
Onur Erçetin
Gs de İcardinin topa dokunuşlarına bakın sonra gelin bir de Gomez kazmasının topa dokunuşlarına bakın.
Doğukan Uçan
deplasmanda bu kadar kolay gol yenmez artık arkadaş ya.
ÖmürKaradeniz61
05.02.2023, 19:24
Bu maçın kazanılma şansı tamamiyle rabbimin rızası ile olur diğer ihtimallerle zor.
Kadir Aydın
Lahtimi 10 kisi oynatiyor.
Sefa Murat Dokuz
Dünya üzerinde Larsen’den daha akılsız çok az oyuncu var
CaptanBarbosa
05.02.2023, 19:25
Az akıllı olursa bizimkiler nelsonu attırırlar da
kadirkaradag061
Dünya üzerinde Larsen’den daha akılsız çok az oyuncu var
zeki yavru.
lazminator61
Mactan önce yazdim, orta sahmiz ezilecek. Lahtimi Trezeguet ne önde ne geride. Baka sahda hic yok. Bakasetas acil cikmasi lazim. Golü bosuna yedik, ama belliydi. Adamlar yavas yavas geliyor. Trezeguet akili olsaydi, suan skor 0:3 bizim icindi.
kaçarava
Top yapamıyoruz. Baka ve Ömür'ün top alması lazım. Böyle dayanamayız. Uzun vurduğumuz geri geliyor
Sefa Murat Dokuz
05.02.2023, 19:26
Sertlikten uzak ve ikili mücadelede yıkılan bu oyun tarzı rakibi gaza getiriyor. Azcık erkek gibi ikili mücadeleye girin.
Sefa Murat Dokuz
05.02.2023, 19:26
zeki yavru.
O daha zeki
Ekrem D.
05.02.2023, 19:27
Sezon basinda Direzege yerine 2 yillik kontratla Mertens'i alsaydik su an 10 puan yukaridaydik, hem de bonservis parasi cebimize kalmisti.
Sefaenes
05.02.2023, 19:28
Lahtimi ye kizmam ama treze birseyler yapmali
Onur Erçetin
05.02.2023, 19:29
Lahtimi ye kizmam ama treze birseyler yapmali
İkisininde oyun görüşü çok sıkıntılı hele Lahtimi sanki futbola daha yeni başlamış gibi davranıyor.Oğlum insan biraz top sürer rakibinin üstüne gider.
bordodeli
05.02.2023, 19:29
Oyunun dengesini değiştiren tek oyuncu Mertens. Siopise karşı üstünlük kurdu ve orta sahada topları direk çeviriyor istediği gibi.
lazminator61
05.02.2023, 19:30
Trezeguet bence forvet oynamasi lazim. Kanatda olmiyor.
Onur Erçetin
05.02.2023, 19:31
Lahtimi futbolcu falan değil sırf şunu aldırdıkları için tüm ekibin kovulması lazım.
serdaracıl
Çıkar şu lahdimiyi hoca. Amatör gibi
yavuzbaha
Çok net bir şekilde bizden iyi kadroları var ve bizden çok daha iyiler,şanslı olursak 1 puan alırız,galibiyet ihtimalimiz yüzde 5..bir notta Gomez e ,isterse her maç gol atsın,topçu değil
lazminator61
Lahtimi bizi yakiyor, hoca acilen degisiklik yapmasinlazim
Sefa Toyer
Larsen ve Lahdimi takımı mahvediyor
omondoles
Lan bu larsen yemin ederim salak. Durduracağı topa salakca kafa vuruyor.
Larsen Danimarka milli takımında nasıl oynamış hayret ediyorum.
Larsen bir s.git artık ya bela mısın sen bitirdin şu takımı ajan gibi
Enes Başkaya60
Yenme ihtimalimizi düşünen yoktu herhalde.
ÖmürKaradeniz61
Bu lahtimi için mi hocaya olmadık laflar ettik?
deplasmanda bu kadar kolay gol yenmez artık arkadaş ya.
Maca 1-0 maglup baslamis ve dagilmis bir rakibe karsi ikiyi ucu atacak pozisyonlari bulmusun acemice yanlis tercihlerle rakibi dirilttik!…
Sefa Murat Dokuz
05.02.2023, 19:32
Larsen allah belanı versin
Larsen sen beyinsiz bir gerizekalısın
Bomboş pozisyonda kafayla rakibe indirip rakibe atak yaptırıyorsun
Bit kadar kerem’e topu kaybediyorsun sonra
Allah seni bu klübe getirenin de senin de belanı versin
KARAGOZLUM
Larsen nasil igrenc top oynuyorsun
lahtimi de rezil
Giallorossi
Kaptan Bakasetas yargi dagitiyor
Onur Erçetin
Hamsik
Waka
Sörloth
Visca
Şöyle bir 4 adam şuan sahada olsa rakibin içinden geçerdin.Ne ortasaha var,ne kanat,ne de santrafor.
KARAGOZLUM
05.02.2023, 19:33
Larsen ve Lahdimi takımı mahvediyor
Aynen
larsen yerine bartra
lahtimi yerine gbamin
Gomez'in kontrol edemediği topu Treyzi Icardi'ye çıkarsa top ağlardaydı. Millet de burada Trezeguet sövüyor. Bizim forvetimiz kötü arkadaş. Ne hızlı, ne güçlü, ne teknik. Hiçbir konuda rakibe üstünlüğü yok.
serdaracıl
Boey çok sert oynuyor. Aynı serlikle karşılık vermeliyiz
Onur Erçetin
Bu lahtimi için mi hocaya olmadık laflar ettik?
Ben mi onay verdim bunun transferine :)
Surmeneli_91
lahtimi çok saçmaladı gerçek bir sağ kanadımız olsa kontrada çok can yakabilirdik.
abduşu sağa çekip ortasahaya birini almamız lazım
Onur Erçetin
Gomez'in kontrol edemediği topu Treyzi Icardi'ye çıkarsa top ağlardaydı. Millet de burada Trezeguet sövüyor. Bizim forvetimiz kötü arkadaş. Ne hızlı, ne güçlü, ne teknik. Hiçbir konuda rakibe üstünlüğü yok.
Berbat bir forvetimiz var orada delirdim resmen.
lazminator61
05.02.2023, 19:34
Lahtimi ne yapiyor ?????
Onur Erçetin
Lahtimide hız var ama inanılmaz derecede hatalı paslar veriyor.Bu kadar da olmaz yani.
KARAGOZLUM
Lahtimi cocuk
ciddiyetsiz
Semih AYDIN
Lahtimi çok kötü
lazminator61
05.02.2023, 19:35
Lahtimi yine 10 pas hatasi yapti. Rekor kiracak
bordodeli
05.02.2023, 19:36
Lahtimi yerine düzgün bi adam olsa darmadağın etmişti.
omondoles
Siktir git larsen !
lazminator61
Larsen, Eren, Lahtimi. Su üc oyuncu yerine baska oyuncular olsaydi suan farkli durumdaydik
Sefa Murat Dokuz
Larsen’i savunanların da allah belasını versin
Larsen ayağın kopsa üzülmem, beceriksiz herif
Lahtimi larsen evlere şenlik bir kanat oldu
Bud Spencer
05.02.2023, 19:37
Ortasahamiz yok
Lahtimi pas atamiyor
Larsen futbolcu degil
Onur Erçetin
Gs stoper,bek ve kanat hattı bizden çok daha ileri seviyede değil ama Torreira-Oliveira-Mertensli orta alan hattı ile İcardili santrafor hattı bizden daha verimli.
Özellikle İcardi bizde olsa şuan 3-0 bile önde olabilirdik.Gomez aşırı kazma bir adam.
Yusuf BALCI
Larsen facia
ÖmürKaradeniz61
Lahtimi yerine adam gibi bir kanat oyuncusu olsa öndeydik şuan.
Sefaenes
Larsen ve Eren birbirinden felaket
KARAGOZLUM
Larsen ve lahtimi acik
cok acil cikmali SOS SOS SOS
Serkan felan bu adamın yanında zemzem suyuyla yıkanmış.
Onur Erçetin
Larsen, Eren, Lahtimi. Su üc oyuncu yerine baska oyuncular olsaydi suan farkli durumdaydik
Bence oraya Gomezi de ekleyelim.Topla etkinliği sıfır adamın.Kazmanın teki.Top süremiyor.
lazminator61
05.02.2023, 19:38
Larsen hatta yapmasa, eren yapiyor, eren yapmasa, lahtimi. Ileriye cikmiyoruz
Kadir Aydın
Sansimiza Bakasetas da kötü bugün.
Onur Erçetin
Şampiyon olduktan sonra bu kadar boktan bir kadro kurmak büyük başarı ister.
omondoles
11’e bakıyorum da futbol IQ’su yüksek bir bakazetaz var biraz da maxi gomez
Onur Erçetin
05.02.2023, 19:39
Lahtimi yerine adam gibi bir kanat oyuncusu olsa öndeydik şuan.
Gs baya açık veriyor.Şuan yeminle sağ kanatta Ekuban,ileri uçta Sörloth olsa Gs nin içinden geçerdik.Kalite yok takımda.
trabzonsevdamuz
Fenerin ağlaması sayesinde hakem denk bir maç yönetiyor
21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Surmeneli_91
lahtimi çok kötü değil abartamayın adam kaç dk top giymiş kime ne top atacağını bile bilmiyor oynamamış oynamamış adamı en zor maça 11 e atıyorsun normal bunlar
maça abduş sağda başlayıp ortashayı daha kuvvetli tutabilirdik.
Sefa Murat Dokuz
05.02.2023, 19:40
Körler hugo’dan daha isabetli top uzaklaştırır
serdaracıl
Bu kadar sertliğe nasıl izin veriyor hakem
lazminator61
Lahtimi kötüde, 25 mac cikarmis olan trezeguet nerelerde ???
serdaracıl
lahtimi çok kötü değil abartamayın adam kaç dk top giymiş kime ne top atacağını bile bilmiyor oynamamış oynamamış adamı en zor maça 11 e atıyorsun normal bunlar
maça abduş sağda başlayıp ortashayı daha kuvvetli tutabilirdik.
Leş leş
lazminator61
05.02.2023, 19:41
Şampiyon olduktan sonra bu kadar boktan bir kadro kurmak büyük başarı ister.
Bide düsün sampiyonlar ligine gidicektik
serdaracıl
Ahhh be
lazminator61
Haydaa hugo
omondoles
05.02.2023, 19:42
Lahtimi kötüde, 25 mac cikarmis olan trezeguet nerelerde ???
Adamda zeka olsa bir şeyler olacakta ..
trabzonsevdamuz
Ya bu eren şakamı acaba
Surmeneli_91
ulan sioooo adamın ayağına ne atlıosun ya güzelim poziyon rezil oldu
Ya Siopis haddini bilsene be kardeşim.
Bu ugurcan’ın ileriye vurduğu toplar çok embesilce. Her defasında nasıl beceriyorsa.
ya bu ne kadar aptalca bi top kaybıydı ya halısahada olmaz bu
trabzonsevdamuz
05.02.2023, 19:43
Carpişan mallar kim
Sefa Murat Dokuz
Trezeguet miydi o kendi arkadaşıyla çarpışan
serdaracıl
Trezege ve baka çok iyi
bordodeli
Siopis acil dışarı
Surmeneli_91
05.02.2023, 19:44
gs nin arka taraf alarm veriyo şu ortasaha sorununu çözersek trezeguet akacak gibi ama gomezle olmuyor daha seri bir forvet olaydı iyiydi
Eren ve lahdimi out
Yusuf gbamin in
Kadir Aydın
Biz ikinciyi yemeden toparlanamayiz.
Surmeneli_91
beklerimiz çok kötü ona rağmen iyi direniyoruz
trabzonsevdamuz
Her zamanki gibi cort bir orta sahamız var
Sefa Murat Dokuz
Larsen’i amatör küme seçmelerine götürün, şu Dubois pozisyonunu amatör küme hocaları görsün seçmeleri geçip amatör kümede futbolcu olamaz.
Hugo maçı satmış gibi oynuyo
ÖmürKaradeniz61
Tam ihtiyacımız olan şey Sergio oliviera ve İcardi gibi 2 tane net oyuncu.
KARAGOZLUM
05.02.2023, 19:45
Lahtimi larsen SOS SOS SOS SOS
AZ DAHA BEKLE HOCA BEKLEEEEEE
LAN CIKART SUNLARI
Bana kalırsa hocamın bir hücum planı yok. Yani kafası o kadarına ermiyor. Bildiği ettiği kontrol futbolu. Çünkü takım hücuma çıkarken resmen kargaşa çıkıyor. Bunun başka bir açıklaması yok.
samatyaboy
05.02.2023, 19:45
Devre biterken geçirsek iyi olur
Rakipte Mertens İcardi dışında fark yaratan topçu yok.
KARAGOZLUM
05.02.2023, 19:46
Larsen lahtimi sos sos
bordodeli
Tam ihtiyacımız olan şey Sergio oliviera ve İcardi gibi 2 tane net oyuncu.
İcardi’nin şu an tek artısı özgüveni. Gomez ürkek oynuyor yoksa ikisi de topsuz oyunda aşırı pasif ama klas ayaklar.
Sefa Murat Dokuz
İkinci yarı Bartra girsin sağ beke. En azından belki savunma arkasına iyi pas atar. Belli ki biz eziyet gibi maç izeleyeceğiz.
serdaracıl
05.02.2023, 19:47
Hugo maçı satmış gibi oynuyo
Adam çok iyi. Rakibin hğcum gücünü görmüyorsun heralde
CaptanBarbosa
Günah keçisi lahtimi taktiğine iyi düşüyor taraftar helal.
Lan çocuk napsın bebe daha 1-2 top kaybetti kıyamet koparıyonuz.
Adam çölden geldi kar altında top oynuyo şuan
munzevil
Lahtimi hızlı pasla oynamaya çalışıyor
Fakat biraz kendi gitse çalım denese
Bunları yapacak biri
Surmeneli_91
05.02.2023, 19:48
şu gomez az daha hızlı olsa var ya off offff
serdaracıl
05.02.2023, 19:48
Günah keçisi lahtimi taktiğine iyi düşüyor taraftar helal.
Lan çocuk napsın bebe daha 1-2 top kaybetti kıyamet koparıyonuz.
Adam çölden geldi kar altında top oynuyo şuan
Kardeş bu maç onun maçı değil. Sio ortada çok yalnız. Lahdiminin daha yğrüyecek çok yolu var.
kadirkaradag061
05.02.2023, 19:49
hoca durdu durdu lahtimiyi galatasaray maçında mı oynattı?
samatyaboy
05.02.2023, 19:49
Kart yok mu?
CaptanBarbosa
05.02.2023, 19:50
Kardeş bu maç onun maçı değil. Sio ortada çok yalnız. Lahdiminin daha yğrüyecek çok yolu var.Onun maçı değil ki zaten. Avcı kendisi attı çocuğu sahaya. Djaniny yollama işlerinde yönetimle ters düşmediyse bişey bilmiyorum.
ya şu gomeze bak ya indirdiği yere bak allahım çıldıracağım
yavuzbaha
Gomezin sorunu,hızlı değil,seri değil,topu komtrol etmeye gücü yetmiyor
serdaracıl
Kaleciye öyle girilşr mi
yavuzbaha
05.02.2023, 19:51
Kart yok mu?
Kart varsa Upurcana var
Larsen berbatda çıkar yazıp duranlar acaba yerine kim girecek
Varlıbaş61
Larsen - İcardi eşleşmesi golü yedirdi!
Dikkat edilecek tek noktaları bu !
bordodeli
Trezeguet biraz hareketlense Lahtimiye ciddi alan açılacak aslında. Dubois ters ayakta kalıyor sürekli biraz zorlasak patlayacak.
serdaracıl
05.02.2023, 19:52
Larsen değil. Lahdimi gbamin
El Cordobes
Çok net şekilde yiyeceğiz ikinci yarı. Atamazsak yeniliriz.
Sefa Murat Dokuz
Kim girerse girsin. Bartra girsin.
Beyin özürlü birisi ile sahada oynamaktan iyidir.
Bud Spencer
Hoca lahtimiyi cikarir naciyi kor
Baskada birsey olmaz
Hoca bu macta bakalim ikinci devreye degisiklikle girecek mi yoksa harbi fobili adam mi
Sefaenes
05.02.2023, 19:53
lahtimi ye kizmam mac tecrübesi olsa iyi paslar atardi ama treze sahada yok. Beklerin 2 side felaket Larsen tam felaket bügün. orta saha yok
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.