PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye Kupası Çeyrek Final | Ankaragücü 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 [4]

nakzo
04.04.2023, 23:53
1643346910957170690

Dur tahmin edelim 1.Numarada vasat İstanbul'un vasat hocası fatih efendi 2.Numarada hayalleri bizim bütçemiz dende büyük çağdaş efendi ikisinide orhan aktan fazlası olduğunu düşünmüyorum. Paramız yok oyuncuda alamayacağız h. Türkmen ve Gomez'le larsenle denswil doğucan eren gibi yetenek fukaralarıyla kim devam ederim yeterki geleyim der bu ikisi bunu söyler. Yönetim daha havalı jöleli saçlı felan fıstık der çağdaşı alır gelir seneye 12.hafta çağdaş kovulur A. Avcının kapısında tekrar yatmaya başlarız. Aynen senaryom burda dursun.

jairzinho
04.04.2023, 23:54
ahmet başkan çıkıp şov yapıyordu takımı borca sokan başkanlar sürecini bitireceğiz diye

şampiyon yaptı eyvallah sonra borca soktu ve sessiz sedasız kaçtı trabzondan

ihale gizli başkan ertuğrula kaldı o da fazla gitmez bu kafayla zaten orhanı başta tutmakla ne kadar başkanlık profiline uygun olduğunu vizyoner olduğunu gösterdi sağolsun..

hayır

bence olaylar şöyle gelişti

avcı ile takım şampiyon olunca bütün kozlar avcı ve ED ye geçti, ağaoğlu kötü polis olmak istemedi yada o riski almadı,alamadı,

ed ve avcı ya teslim oldu başarılı oldukları için,ed ve avcı kafalarına göre takımı maddi olarak enkaza döndürdüler

avcı nın açıklamalarına bakarsak sürekli ed diyordu yada ed yi öne çıkarıyordu,avcı ile ağaoğlu nun arasının iyi olduğunu sanmıyorum,başarı ağaoğlunun elini zayıflattı ed nin ve avcı nın yükseltti,buda maddi enkaza neden oldu,ama ne olursa olsun ağaoğlu şampiyon başkan olarak masaya vurmalı ve misal yedek denswil e 2.2 milyon avro maaş veremeyiz demeliydi,kötü polis olmak istemedi

theo
04.04.2023, 23:55
nette ihsan derelioğlu'nu sezon sonuna kadar getirelim mi diye muhabbet dönüyor haberleri dolaşmaya başladı.

Larking
04.04.2023, 23:55
Orhan Ak'ın açıklamalarından benim anladığım şu: Orhan Ak, Trabzonspor teknik direktörü olma konusunda gönüllü değil,yönetim rica ediyor,kabul etmiyor,yönetim ısrar ediyor hatta daha uzun süreli teklifte bulunuyor ve Orhan Ak sonunda gönülsüz de olsa Trabzonspor'a yardımcı olmak için kalmayı kabul ediyor.

Gülsek mi ağlasak mı.

pReN@_61
04.04.2023, 23:56
kadro dışılar için hiç beklenmedik isimler de olabilirmiş. muhtemelen bakasetas da var.

hoca 1 hafta içinde takımın başına geçecekmiş.
hoca için en yüksek ihtimalli aday kim hocam?isim dolaşıyor mu (kendiniz zora sokmadan paylaşabildiğin kadarı ile)

asilhamsi
05.04.2023, 00:00
kendisinden nefret etmeme rağmen şu saatte bu şoktan takımı çıkaracak tek isim Fatih Terim

acan61
Ustaca bir oyun oynandı. Kimi getirirsen getir oyuncuların maaşlarını ödemeyip motivasyonlarını bitirdikten sonra zaten elenecektin. Bu süreci bir sibop ile yürütüp onu da istifa ettirip yine ortamın tansiyonunu boşaltmaya çalışıyorlar. Bu kulübü seven kimse yok mu kulübü borç batağına sürükleyenleri istifaya çağıracak hayret ediyorum.

theo
hocam eski yönetimdeki abilerimden bir şeyler öğrenebiliyordum ama bu yönetimden bu gergin dönemde öğrenmem şimdilik çok zor.

hoca için en yüksek ihtimalli aday kim hocam?isim dolaşıyor mu (kendiniz zora sokmadan paylaşabildiğin kadarı ile)

asilhamsi
05.04.2023, 00:01
ugurcan,bartra,perez,yusuf yazıcı direk kadro dışı kalmalı.

asilhamsi
05.04.2023, 00:02
ağaoğlu ile birlikte bu sezon takımı batıran ED azıcık insafın varsa istifa edersin.

gudoz81
Karagümrük maçı kırılma maçıydı ama malesef yönetim yönetmedi

pReN@_61
hocam eski yönetimdeki abilerimden bir şeyler öğrenebiliyordum ama bu yönetimden bu gergin dönemde öğrenmem şimdilik çok zor.Sağ olasın, eyvallah.

nakzo
05.04.2023, 00:04
nette ihsan derelioğlu'nu sezon sonuna kadar getirelim mi diye muhabbet dönüyor haberleri dolaşmaya başladı.

Biz buyuz .Bizim çapımız zihniyetimiz bu .Kapasitemiz vizyonumuz bu. A. Avcıdan ihsan derlioğluna, MRA'ya sadi Tekelioğluna hatta giray bulağa hiç şaşırmam içimizdekilerin istediği buydu bu oldu . Sigara çay ellerinde bir avuç kabuklu fındık keyifle anıra anıra gülüyorlar şimdi SIĞIR SÜRÜSÜ.

doc holliday
2-3 futbolcunun kadro dışı kalacağı söyleniyor twitterda

bardi- bartra- umut bozoku sepetlesinlerde gerisi önemli değil..

gudoz81
Hikmet karaman

nakzo
05.04.2023, 00:06
ağaoğlu ile birlikte bu sezon takımı batıran ED azıcık insafın varsa istifa edersin.

Var mı başka aday yokki diğerleri bu kulübe 5 kuruş yardımları olmuş mu iyi gün dostu çakkalar. Anca şampiyonluk sezonunda türü bnden caka satan sahtekarlar.

asilhamsi
05.04.2023, 00:07
ugurcan,bartra,perez,yusuf yazıcı,umut bozok direk kadro dışı.

Yok mu arttıran?

nakzo
05.04.2023, 00:08
haklısın ama ligde boktan her takım çok kırılgan şampiyon olacaz diyen fb yi gördün
zaten kalmıs 10 hafta
4. ile aranda 1 puan var ivme yakala 3-4 maç seri yap ligi bitir.

İş ahlakı olmayan yetenek fukaralarıyla oynarsan devam edersen fatih terim gelse yine bir bok olmaz adamlarda utanma yok sen neden bahsediyorsun.

emre6117
05.04.2023, 00:08
kadro dışılar için hiç beklenmedik isimler de olabilirmiş. muhtemelen bakasetas da var.

Bakasetas icin kadro.disi gelmez ama sene sonu satilir..ugurcan da sezon sonu gider. A.omur de.gitmek.isteyebilir.
Bakesetasta bir problem oldugu cok belli ama elde en fazla para edecek oyuncu oldugu icin kadro disi olmaz.
Yusuf ve Gbamine gelir gibi sadece.
Ben olsam.mevcut yabancilarin hepsini sene sonu yollarum. Daha dusuk yillik ucretli, yaslari daha genc atletik, hirsli,.disiplinli, fizikli isimler alirim.

emre6117
05.04.2023, 00:09
kendisinden nefret etmeme rağmen şu saatte bu şoktan takımı çıkaracak tek isim Fatih Terim

F.terim kaosu daha da arttirir. En son gs ile kavgali ayrildi adam.

zafer6161
05.04.2023, 00:10
hayır

avcı ile takım şampiyon olunca bütün kozlar avcı ve ED ye geçti, ağaoğlu kötü polis olmak istemedi yada o riski almadı,alamadı,

ed ve avcı ya teslim oldu başarılı oldukları için,ed ve avcı kafalarına göre takımı maddi olarak enkaza döndürdüler

avcı nın açıklamalarına bakarsak sürekli ed diyordu yada ed yi öne çıkarıyordu,avcı ile ağaoğlu nun arasının iyi olduğunu sanmıyorum,başarı ağaoğlunun elini zayıflattı ed nin ve avcı nın yükseltti,buda maddi enkaza neden oldu,ama ne olursa olsun ağaoğlu şampiyon başkan olarak masaya vurmalı ve misal yedek denswil e 2.2 milyon avro maaş veremeyiz demeliydi,kötü polis olmak istemedi

Devamında devre arası ertuğrul doğan başkandan habersiz yunan orta saha mosorass ile anlaşır, hatta özel uçağı yunanistan gönderir, başkanda bunu duyunca '' Ertuğrul bu borç altında alamayiz,kalkamayiz bu yükün altından'' diyince orda ipler tamamen koptu

nakzo
05.04.2023, 00:10

Yok mu arttıran?

En başta UĞURCAN efendiii, Bartra Perez, yusuf, umut, larsen, doğucan, eren, denswil, gomez bu akşamm kadro dışı kalmalıdır.

Oğuz ZEYTİN
05.04.2023, 00:15
Bartra
Eren
Gbamin
Hamsik
Bakasetas
Umut
Y. Yazıcı

Yedek kulübesindeki bu oyuncular, Avrupa Ligi grup maçlarına (Mesala deplasmandaki Kızılyıldız) ilk on birde başlamıştı.

Sorunu oyuncularda arıyorlar hâlâ. Sağ lastiğin havası inmiş, silecek suyu koyuyor sürücü. Trabzonspor'un durumu sene başından beri bu. Kenar yönetimi berbat. Adamlar goşe kadar dalga dalga geldi. Top tutacak birini alsa direcimiz yükselecek. Seyrediyor. Adamların sol kanadı ileri çıkarken sağ açığı çıkardı, daha doğrusu orayı boşalttık. Kulübeyi saydım; gol yemeden Hamsik'i alsana, Baka'yı alsana...

"Her şeyi denedim olmadı." şeklindeki çaresizlik itirafının üzerinden üç ay geçti (Alanya maçı). Aklı tatile çıkardılar. Panik halde seri hatalar yapılıyor. Olan Trabzonspor'a oldu.

emre6117

Yok mu arttıran?

Peres, visca, hamsik artik olmuyor cok bariz.
Ugurcandaki dusus sorgulanmali. Sene sonu 15 milyon euro bekledigimiz, gecen sene bizi sampiyon yapan oyuncuyu kadro disi birakmak kolay is degil.
Kasimpasadan gelenler ve trezeguet hic tutmadi.
Bartra, bardhi,larsen,gomez hic olmadi.
Kiraliklar gider zaten. Alabilirsek markovic kalabilir belki.
Ee oyuncu kalmadi elimizde.
En iyisi kapatalim.klubu de kafamiz rahat etsin.
Ne.guzel gecne yil sampiyon da olduk.
Iyi anilarla bitirelim bu isi.
Cunku 5 yillik.gelecekte.bir basari gozukmuyor. Yeniden yapilanma gerekiyor.
Bir Ahmet agaoglu daha gerek, o da ya tutarsa.
Bir de tabi borcu dondurmek artik.neredeyse imkansiz gibi.(biz gs,bjk,fbye benzemeyiz direk batariz).

zafer6161
................

lazibere
05.04.2023, 00:17
Bir yönetim taraftara güven verecekseydi ilk iş, göreve gelir gelmez birlikte çalışacağı hocayı takımın başına getirmek olurdu. Madem mevcut Hoca yardımcısı ile yola devam edecektiniz o zaman mevcut başkan da sezon sonuna kadar kalsaydı. Bu adamlar, Trabzonspor'u defnetmek için mi geldiler yoksa tedavi etmeye mi geldiler???

O bakımdan, kimse umutlanmasın arkadaşlar. Sezon sonuna kadar devam edelim dediği hocasına 10 gun katlanabilen bir yönetim daha şimdiden çuvallamıştır. Bunların geliş amaçları , koydukları parayı geri alabilmektir. Onlar da siktirolup gidecekler, Getirdiği oyuncuları paraya çevirebilirlerse cepten koydukları parayı belki denkleyebilirler.

Seneye 1461 2in çoluk çocuğu ile, Ligde son 10 içerisinde bir yerlerde tepinip dururuz. İyi bir golcun olursa ligde kalırsın aksi taktirde ligden düşeriz.. Bu lafımı unutmayın

serdaracıl
05.04.2023, 00:20
hayır

Ben de aynı görüşteyim

emre6117
05.04.2023, 00:20
Bu arada bugün bi arkadaş tan şunu duydum,Trabzonspor un bugünkü borcu Ertuğrul doğan için çerez parasıymıs
E.D isterse bugün cebinden borcu sıfırlar mis, dikkat ettiyseniz yonetindede paralı adam kendi hariç yok
Fakat kimsenin bilmediği şu var
E.D ödemeleri yapıyor ama bunu kulübe borç olarak mi yapıyor yoksa ileri de MAY gibi birçok olarak mı yapıyor,3-5 sene sonra çıkıp diyebilir kulübün bana bu kadar borcu var diye
İste bunu kimse bilmiyor
Arkadaşın dediği ve onu çok iyi tanıdığı için diyorki
E.D kulübü ya uçurur ya batırır
Hic pazarlık bike etmiyormus

O is oyle olmuyor. Bu borc cerez parasi olsa idi hugoyu satmak zorunda kalmazlardi. Takimdaki eli yuzu duzgun ender oyunculardandi.
Bunlar klasik sehir efsaneleri. Bu klubu disaridan bir milyardar almadigi surece o borc kolay kolay kapanmaz.
Tsnin bu yilki sadece oyuncularin aldigi ucret 50 milyon euro. Kim verir bu kadar parayj cebunden.
Ali koc gibi bir zengin bile rezil oldu bkr dunya da para harcadi..hem fbnin borclari daha da artti hem de hicbir basari yok.
Futbol ekonomisi apayri bir olay.

jairzinho
05.04.2023, 00:22

Yok mu arttıran?

türmenlerle serkan asanlarla koray kılınçlarla murat cemlerle mi oynamayı düşünüyorsun

doğru teşhisi koymazsak elimizdeki değerleri kaybederiz ve küme düşmemeye oynarız

doğru teşhis nedir ? doğru teknik adamı getirip oyuncuları yukarı yükseltmek, hem fizik ,hem mental hemde oyun olarak

kalitesi ve kariyerleri belli oyunculara öyle hemen çöp diyemezsin aga,bu sezon sistemden ve teknik adamdan dolayı kötü görünebilirler,lakin gelecek sezon doğru teknik adam ile yukarı doğru çıkışa geçerler

kaliteye ve kariyere çöp dersek gerçek çöpler elimizde kalır ve çöplerle oynamak zorunda kalırız (türkmen vs)

bu arada takımda genel olarak çöp diyebileceğimiz oyuncu az , lakin sayıca ve maaş olarak fazla oyuncu var,bazılarıyla ayrılmak gerekiyor maaş bütçesini düşürmek için

karma sistem tutuyor bizde,18-19 sezonunda olduğu gibi, ilk 11 in yarısı tecrübeli yarısı genç ve düşük maaşlı idi,tuttu

zafer6161
05.04.2023, 00:23
O is oyle olmuyor. Bu borc cerez parasi olsa idi hugoyu satmak zorunda kalmazlardi.
Bunlar klasik sehir efsaneleri. Bu klubu disaridan bir milyardar almadigi surece o borc kolay kolay kapanmaz.

Hugo iki senedir gitmek istiyordu, annesinin durumu araya girince futbolcu yu bazen kiramiyorsun

serdaracıl
05.04.2023, 00:24
Bu arada bugün bi arkadaş tan şunu duydum,Trabzonspor un bugünkü borcu Ertuğrul doğan için çerez parasıymıs
E.D isterse bugün cebinden borcu sıfırlar mis, dikkat ettiyseniz yonetindede paralı adam kendi hariç yok
E.D ödemeleri yapıyor ama bunu kulübe borç olarak mi yapıyor yoksa ileri de MAY gibi birçok olarak mı yapıyor,3-5 sene sonra çıkıp diyebilir kulübün bana bu kadar borcu var diye
İste bunu kimse bilmiyor

Çerez parası mı? Yav he he deseydin. Hatta başgan borcu kredi kartıyla ödeyecekmiş diye ekleseydin

asilhamsi
05.04.2023, 00:26
türmenlerle serkan asanlarla koray kılınçlarla murat cemlerle mi oynamayı düşünüyorsun

doğru teşhisi koymazsak elimizdeki değerleri kaybederiz ve küme düşmemeye oynarız

doğru teşhis nedir ? doğru teknik adamı getirip oyuncuları yukarı yükseltmek, hem fizik ,hem mental hemde oyun olarak

kalitesi ve kariyerleri belli oyunculara öyle hemen çöp diyemezsin aga,bu sezon sistemden ve teknik adamdan dolayı kötü görünebilirler,lakin gelecek sezon doğru teknik adam ile yukarı doğru çıkışa geçerler

kaliteye ve kariyere çöp dersek gerçek çöpler elimizde kalır ve çöplerle oynamak zorunda kalırız (türkmen vs)

bu arada takımda genel olarak çöp diyebileceğimiz oyuncu az , lakin sayıca ve maaş olarak fazla oyuncu var,bazılarıyla ayrılmak gerekiyor maaş bütçesini düşürmek için

karma sistem tutuyor bizde,18-19 sezonunda olduğu gibi, ilk 11 in yarısı tecrübeli yarısı genç ve düşük maaşlı idi,tuttu

yoo onlarla oynamayı düşünmüyorum ama bunlarla zaten oynayamıyorum.

Kaleye gelen her top gol oluyor.

Bu yazdığım adamlardan bir yok olmaz.

Ben de diyorum yarı tecrübeli yarı genç ama aynı zamanda dinamik ve atletik kadro olsun.

Oyuncu alırken en özemli özellik fizik gücü ve atletizm olmalı.

Ufuk
05.04.2023, 00:26

Yok mu arttıran?

Öndeki balon varken Umut mu kadro dışı? Son 10 dk göze giremedi galiba.

acan61
05.04.2023, 00:27
İste bunu kimse bilmiyor

Abi sizin arkadaş muhtemelen avcıyı gönderdikten sonra Gerard gelecek haberleri ile etoya en büyük kurtarıcı başkan gözüyle bakıyordu. Bunun sebebi 61saat, Haber7, Yunus, hasan ve türevleri gibi haber kanallarını izlemelerinden kaynaklanıyor maalesef. Az akıl ve mantık ile ilk icraatleri olan Hugo gibi bir oyuncuyu 1.8e satıp Orhan a.k. ile devam etmeleri gösteriyor ki verdikleri ne varsa almaya, yaptıkları ne kadar borç varsa örtmeye gelmişler. Güçlü medya ayakları var arkadaşınız bu oyuna gelmiş muhtemelen. Elendik hocam son kalemizde gitti. Top oynamak isteyen oyuncu da yok. Çünkü parayı hortumladılar. Ahmetcan 10m berat 3 corne 6m nerede bu paralar? Aralık ayı kongrede her şey süperdi hani?

nakzo
05.04.2023, 00:28
Bartra
Eren
Gbamin
Hamsik
Bakasetas
Umut
Y. Yazıcı

Yedek kulübesindeki bu oyuncular, Avrupa Ligi grup maçlarına (Mesala deplasmandaki Kızılyıldız) ilk on birde başlamıştı.

Sorunu oyuncularda arıyorlar hâlâ. Sağ lastiğin havası inmiş, silecek suyu koyuyor sürücü. Trabzonspor'un durumu sene başından beri bu. Kenar yönetimi berbat. Adamlar goşe kadar dalga dalga geldi. Top tutacak birini alsa direcimiz yükselecek. Seyrediyor. Adamların sol kanadı ileri çıkarken sağ açığı çıkardı, daha doğrusu orayı boşalttık. Kulübeyi saydım; gol yemeden Hamsik'i alsana, Baka'yı alsana...

"Her şeyi denedim olmadı." şeklindeki çaresizlik itirafının üzerinden üç ay geçti (Alanya maçı). Aklı tatile çıkardılar. Panik halde seri hatalar yapılıyor. Olan Trabzonspor'a oldu.

Yahu adamlar girmek istemiyor belki .Ben hamsiğinde bakasetasında oynamak isteğini düşünmüyorum 2 haftadır giriyorda ne bok yapıyor bakasetas direk sorun kadrodaaaaaaaaaaaaaaaa kaçtane adamı daha yiyecek bunlar hocasız maça çıksın Trabzonspor'un forması şu kıçı kırık takımdan 3 gol yemez kadro temizlenmediği sürece Trabzonspor'un başını yukarı kaldırması imkansızdır.Trabzonspor'un sorunu hoca değildir iş ahlakı olmayan zerre aidiyet hissetmeyen yetenek fukarası kadro yapısıdır asli sorun budur.

serdaracıl
05.04.2023, 00:30
Abi sizin arkadaş muhtemelen avcıyı gönderdikten sonra Gerard gelecek haberleri ile etoya en büyük kurtarıcı başkan gözüyle bakıyordu. Bunun sebebi 61saat, Haber7, Yunus, hasan ve türevleri gibi haber kanallarını izlemelerinden kaynaklanıyor maalesef. Az akıl ve mantık ile ilk icraatleri olan Hugo gibi bir oyuncuyu 1.8e satıp Orhan a.k. ile devam etmeleri gösteriyor ki verdikleri ne varsa almaya, yaptıkları ne kadar borç varsa örtmeye gelmişler. Güçlü medya ayakları var arkadaşınız bu oyuna gelmiş muhtemelen. Elendik hocam son kalemizde gitti. Top oynamak isteyen oyuncu da yok. Çünkü parayı hortumladılar. Ahmetcan 10m berat 3 corne 6m nerede bu paralar? Aralık ayı kongrede her şey süperdi hani?

+ 61 Son zamanlarda gördüğüm en güzel yorum bu

asilhamsi
baka muhtemel gider.

Bu durumda bu kadrodan seneye sadece dorukhan kalıyor merkez ortasaha için.

malesef visca nın da işi zor. En fazla yedek olur.

2 tane tabanca gibi merkez ortasaha 2 tane tabanca gibi kanat ve bir tane santrafor alarak işe başlamalıyız

kanatlardan birine MSL de oynamayan insigne yazarım direk.

Sağ kanata atletik ve genç bir isim yazarım ekuban tarzında

forvete boşa düşecek akpom yazarım direk.

stoperlere ise sezon sonu boşa çıkacak murillo ve bir yıllık kirelık ahmetcan yazarım.

Beklere ise iki tane fişek gibi zenci bulurum fransa 2. liginden dahi olur.

Ufuk
Dur tahmin edelim 1.Numarada vasat İstanbul'un vasat hocası fatih efendi 2.Numarada hayalleri bizim bütçemiz dende büyük çağdaş efendi ikisinide orhan aktan fazlası olduğunu düşünmüyorum. Paramız yok oyuncuda alamayacağız h. Türkmen ve Gomez'le larsenle denswil doğucan eren gibi yetenek fukaralarıyla kim devam ederim yeterki geleyim der bu ikisi bunu söyler. Yönetim daha havalı jöleli saçlı felan fıstık der çağdaşı alır gelir seneye 12.hafta çağdaş kovulur A. Avcının kapısında tekrar yatmaya başlarız. Aynen senaryom burda dursun.

Ben yabancı taraftarıyım ama Fatih ve Çağdaş olsa bile çok daha iyi olurdu. Onlar Orhan Ak gibi sinik, pısırık, loser karakter değil en azından. İlk olarak gereken şey motivasyon takviyesi, oynamak isteyenlerle devam etmek, oynamaya niyeti olmayanlarla yolları ayırmak sonrasında gelecek sezon için çalışma vs. Oyuncular Orhan gibi sünepe birini görünce takmadılar. Zaten umursayıp performans gösterecek olsalar esas adam Avcı için çabalarlardı. Hoca değişikliği boostunu bile kullanamadı Trabzonspor. Bu boostu kullanarak ligde kalan takımlar var.

asilhamsi
05.04.2023, 00:31
Öndeki balon varken Umut mu kadro dışı? Son 10 dk göze giremedi galiba.

gomez bu maçta bendeki kredisini de tüketti. Ancak umut bu takımı benimsemedi. Zorla oynuyor resmen.

gurur6134
05.04.2023, 00:33
Orhan ak in soyledikleri dogruysa hayirli bir maglubiyet olmus uzun sureli calisma teklif ettiler nedir ulan kafayimi yedi bunlar icinizde futboldan anlayan 1 kisi bile kalmadi mı

Ufuk
05.04.2023, 00:34
gomez bu maçta bendeki kredisini de tüketti. Ancak umut bu takımı benimsemedi. Zorla oynuyor resmen.

Adamı oynatmaz bir de ilk fırsatta yuhalarsan çöker. YY gibi yüzsüz değil. Sene sonuna kadar ilk tercihim sensin de at sahaya Maxi'den faydalı olur. Maxi'nin menajeri her türlü bir yere kitler topçusunu, oynattıkça değeri artacak durumu da yok zaten.

zafer6161
05.04.2023, 00:35
+ 61 Son zamanlarda gördüğüm en güzel yorum bu

Olabilir, bilmiyorum,bana söylediği, fikrim yok

asilhamsi
05.04.2023, 00:37
https://www.transfermarkt.com.tr/paddy-mcnair/leistungsdatendetails/spieler/167268/wettbewerb/GB2/saison/2022

bu da stoper adayım. Tam bir kemik. Ön liberoda da efsane işler yapar.

asilhamsi
05.04.2023, 00:40
Adamı oynatmaz bir de ilk fırsatta yuhalarsan çöker. YY gibi yüzsüz değil. Sene sonuna kadar ilk tercihim sensin de at sahaya Maxi'den faydalı olur. Maxi'nin menajeri her türlü bir yere kitler topçusunu, oynattıkça değeri artacak durumu da yok zaten.

bu açıdan bakarsan haklısın. Önümüzdeki sene kimden faydalanırımı görmenin tam sırası.

muhammed taha,taha altıkardeş,umut bozok ,emirhan,arif,lahtimi ve naci bundan sonra sürekli 11 oynamalı bana göre.

asilhamsi
05.04.2023, 00:43
------------m.taha-------------

larsen---taha----emirhan---arif

----ömür--siopis--hamsik----

lahtimi-----umut------naci/markovic

serdaracıl
05.04.2023, 00:44
Hugo gittikten sonra 2 mvaçta 7 gol yedik

serdaracıl
05.04.2023, 00:46
------------m.taha-------------

larsen---taha----emirhan---arif

----ömür--siopis--hamsik----

lahtimi-----umut------naci/markovic

Hocam bu kadar da değil. Deneyimlilerle gençleri harmanlamalıyız

pReN@_61
05.04.2023, 00:52
https://twitter.com/TSerdarSx/status/1643348557838135306

asilhamsi
05.04.2023, 00:55
--------------okan-----------------

Hadergjonaj-----mcnair----murillo----eren

-----v.d.boomen----dorukhan---zahjc------

Bilal Boutobba------akpom---------insigne

asilhamsi
05.04.2023, 00:56
Hocam bu kadar da değil. Deneyimlilerle gençleri harmanlamalıyız

hocam şu takımda ömür,markovic dısında kendini vererek oynayan bir tane oyuncu yok.

Topunu Allah bildiği gibi yapsın.

Çankaya
05.04.2023, 00:57
https://twitter.com/TSerdarSx/status/1643348557838135306
Aralarında Uğurcan olmazsa gelmişine geçmişine çok fena söverim.

Oğuzhan Fidan
05.04.2023, 01:04
Orhan ak in soyledikleri dogruysa hayirli bir maglubiyet olmus uzun sureli calisma teklif ettiler nedir ulan kafayimi yedi bunlar icinizde futboldan anlayan 1 kisi bile kalmadi mı

Akıl alır bi durum değil. Uzun çalışma nasıl teklif edilir. Yazıklar olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Murat61
05.04.2023, 01:10
Direk gorusme yapmak isteyenlere yol versinler takim nedenini anlamadigim sekilde zehirlendi ve donusu yok . Kadro disi karari bu saatten sonra sadece değerlerini daha fazla düşürür topçuların hiç bir işe yaramaz. İzin ver transfer görüşmesi yapsın oynatmazsın olur biter

Sefaenes
05.04.2023, 01:23
bile bile lades yaptik orhan ak la devam etmek en büyük yanlislardan biriydi neymis kisa zamanda td degismezmis ya td oynasak oyuncularda daha hirs olurdu. Avcila beraber bir halt yapamamis birini td yapiyoruz ve biz bunu kisa zaman önce denemistik ama akillanmadik.
Kadro disilar sart geri kalan maclari 3-4 genc oyunculan devam edelim

Burçak
05.04.2023, 03:18
Hocalar gidiyor yardımcılar devam ediyor.
Başkan gidiyor yardımcısı devam ediyor.
Sonuç ortada.

kadirkaradag061
05.04.2023, 03:31
bu sene gitti. bari sistem adamı gelip altyapıdan adamlar kazanalım takıma.

o değil de biz geçen sene şampiyon olduk bu sene niye böyle oldu ? komedi vallahi.

Burçak
05.04.2023, 03:32
Üstelik şampiyon takıma o kadar da transfer yapılmışken..

ÖmürKaradeniz61
05.04.2023, 04:33
Orhan akın uzun süreli çakışma dediği muhtemelen yeni gelecek hocanın yanında yardımcılık felandır hemen gaza gelmemek lazım.

Sefer A.
05.04.2023, 04:48
bu takım iyice siyasetin ve torpilin içine girdi. bunun anlamını biliyorsunuz değil mi?
30 sene daha yokuz bu piyasada. herkes kendi kaymağının peşinde...
valla bilmem, ya toparlarlar essek gibi, ya da salAK tayfa düsünsün gerisini diyorum... zeyyat efendileri kurtarsin kulübü bakalim

Şerif Kunt futbolu bıraktıysa gelsin hoca olarak başlasın. Şundan daha kötü yönetmez takımı.

Eleyeceğimizi düşünen bir taraftar yoktu zaten. Daha rezillikler bitmedi. Bjk ve kadıköy deplasmanı bekliyor bizi.
bjk maçini hele de rakip hoca senol varken nasil tertemiz ! bir sekilde verecegimizi herkes biliyor
o maç berâbere bitse dahi, yönetimi tebrik edecegim

Yeter be kardeşim salak değiliz elendik e-len-dik o kadar çıkın istifa edin. Bu işin sonu ... gidiyor. Bu haber kanallarının hepsi tansiyon düşürmek için kullanılıyor. Çok sevmeme rağmen Yunus ve Hasan dahil hepsi tansiyon düşürmek için önceden bilgi verilip bir şeylerin yolu yapılıyor. Bakın buraya yazıyorum UEFA dan men haberleri yakında bu arkadaşlar ile yumuşatılıp yutturulmaya çalışılır sonra da yönetim açıklar ve sindiririz Sanki hiç suçları yokmuş gibi istifa etmezler hep aynı terane.
Tespitin dibi, aynen öyle

Bakasetas mi ? :D Ugurcan peki ?

Sefer A.
05.04.2023, 04:58
Bulgar, Arnavut liginde takılırken bizim lige gelen Gambiyalı 3 metre havada göğüs kontrol yapıyor, dönüp hücuma taşıyor, bizim taraftar stoperle boğuşmamak için kanada kaçıp içeri bombalama orta kesen kazmaya methiye diziyor.
Son dklarda yine rakibi itip faul yapmasi yok mu akjhajkah beyinsiz yaa, arada sahtekarlik yapmasini söylemiyorum bile

Söylenecek çok şey var ama söylemeye gerek yok.

kimlerin nasıl yönetime geldiğine, gelirken kimlerden destek aldığına, kimlerin kimleri yediğine, tribünleri kimlerin doldurduğuna bakın.

hepsini hak ettik.
al benden de o kadar.... ama neyse önemli degil yaa zeyyat pajgan kurtaracak bizi, akp teskilatiyla 2 al-ver yapip çözecek isleri =)

Şampiyonluk falan bunlar bize uygun şeyler değil. Şampiyon olduk ve altında eziliyoruz. Başımızdakiler bu durumları yönetebilecek tipler değil. Önce Ağaoğlu kaçtı ardından Avcı.

Akyazı da yenilmek rutine döndü önce buna alıştırıyorlar ufak ufak. Gelinen nokta ise gelen vuruyor giden vuruyor.

2010-11 de gasp edilen şampiyonlugun travmasını yıllarca yaşamışken tam işte oldu travmalar bitti Şampiyonluk geldi önümüz aydınlık derken bunun da altında eziliyoruz.

Son olarak Orhan Ak ile devam etme kararı alan yeni yönetimin çapı belli olmuştur.
Açikçasi ezilme mezilme çok sorun degil, niyet kötü degilse toparlarsin,,, ama ben ne eski baskanin ne yeni baskanin ve yöneticilerinin niyetinin iyi olduguna inaniyorum... bence iyi niyetli degiller, sorun orada

Bud Spencer
05.04.2023, 05:06
bu sene gitti. bari sistem adamı gelip altyapıdan adamlar kazanalım takıma.

o değil de biz geçen sene şampiyon olduk bu sene niye böyle oldu ? komedi vallahi.
Renkdas senin dedigin sey dogru ve güzel, fakat 10 yil sürer

lazminator61
05.04.2023, 06:10
Orhan akin reportaji tam skandaldi. Daha 10 hafta kaldi o yüzden birakmak ve yönetimin önünü acmak istiyorum vs vs laflar. Bu takim bu kadar kücük mü??? Ligde bizi bitirdin, kupadan airlines bizi, daha ne yapcan ? Simdi mi defolup gidiyorsun ?? Yok efendim.oyuncularin mental Problemi var, cözemedik sezon basindan beri. Bu nekadar sacma bi söz. Rezilik, nerelere düsdük

lazminator61
05.04.2023, 06:21
Gelen giden 5, 4, 3 gol atiyor. Ne hücüm var ne defans. Dün tek futbol oyniyan Markovicdi. Komik olan, o bizim futbolcumuz degil. Markovic hem Sprint atabiliyor, hem.calim, hemde araya pas atabiliyor. Bizim sucuklar bir tek geriye pas, yürüyerek futbol. Aynen böyle devam

HOPA'LI TS'Lİ
05.04.2023, 07:36
Go Home Ertuğrul Doğan
Bye bye

batugol
05.04.2023, 07:42
Su anda yaşanan kaos ve panik ortamını klupte yönetebilecek biri var mi ?
Sanmiyorum

HOPA'LI TS'Lİ
05.04.2023, 07:43
Orhan AK'ın maç sonu röportajında tek katıldığım cümlesi:

Trabzonspor böyle kolay yenilmemeli

HOPA'LI TS'Lİ
05.04.2023, 07:45
Su anda yaşanan kaos ve panik ortamını klupte yönetebilecek biri var mi ?
Sanmiyorum

Bu moralle Cumartesi akşamı Kasımpaşa, sonraki hafta da içeride ŞG bizi tokatlar.

4.lük de hayal olur ve şampiyon takım Avrupa hedefinden de uzaklaşır.

Tebrik ederim Ertuğrul Doğan Hazretleri seni

Şampiyon takımı 1 yıl dolmadan şeker gibi erittiğin için

Burak Bıyıklı
05.04.2023, 08:58
Maçı izlemedim. Maç öncesi beklentim neyse aynısı oldu, hiç şaşırmadım. Bu yönetimle, bu vizyonla hiç garip bir durum değil.

Şimdi kadro dışı konuşuluyor. Ooo hoş gelmişsiniz dünyaya. 2 ay önce abdullah avcıya istediği oyuncuyu kadroya alma yetkisi verilmişti hani :D :D

O gün kendini topçu zannedip imajlarla, instagramlarla gün geçirenlere uyarıyı yapıp sezon sonuna kadar kadro dışısınız, gidin kulüp bulun denseydi bir anlamı olurdu. Gençlerle oynar, elinden geleni yapmaya çalışırdın. Belki sonuçlar yine aynı olurdu ama bir umudumuz kalırdı. Şimdi kaç yıldır biriktirdiğimiz, üstüne koyduğumuz ne var ne yok hepsi gitti. Maddi, manevi anlamda, oyun kültürü anlamında.

Çözüm kadro dışı filan değil. Elinde bir teknik direktör ve ekip planlaması olmadan şampiyon takımın başkanlığına ve yönetimine aday olanların bir an önce koltuklarından kalkıp kulübü yönetebilecek donanıma sahip olanların gelmesidir çözüm. Aman diyeyim hoca moca getirmesinler. Şu ortamda boş koltuk daha fazla puan kazanır. Getirilecek hocaya yazık olur.

UĞUR DURTAŞ
05.04.2023, 09:15
Stadda yerimizi aldık
maç öncesi takım yumak oluşturdu yemin ettiler
savaşacağız
mücadeleyi bırakmayacağız
ve bu turu geçeceğiz diye!!!

ben buna inanıyımı ınanmayın mı diye düşündüm
ve kararı verdim bu kişiliksiz oyunculara güvendim
güvenmez olaydım.

bu kadar ruhsuz,isteksiz kişiliksiz bir fotbolcu topluğu
rezil etti bizleri
çırpınan ömür ve markoviç hariç

adam gomezi sağ açıkta oynatıyor
yeniğiz 2-1 de gol 3-1 goller lazım
atak ypıyoruz orta bile açamıyorlar çılız bir orta geliyor ceza sahası içinde 1 kişi
beğinsiz orhan ak
takımı ilerde çoğaltamıyorsun sığır gibi izliyorsun
hamlelerin 2 maçtır geçikti,iyi oynayanları dışarı aldın
senle olmayacağını bizler gibi sende biliyordun dün itiraf ettin

3-1 den sonra
stadda hep bir ağızdan bir şeyler söylendi
bende EŞLİK ettim.

şampiyon
takımın
anasını
s......

NOKTA.

HOPA'LI TS'Lİ
05.04.2023, 09:27
Stadda yerimizi aldık
maç öncesi takım yumak oluşturdu yemin ettiler
savaşacağız
mücadeleyi bırakmayacağız
ve bu turu geçeceğiz diye!!!

ben buna inanıyımı ınanmayın mı diye düşündüm
ve kararı verdim bu kişiliksiz oyunculara güvendim
güvenmez olaydım.

bu kadar ruhsuz,isteksiz kişiliksiz bir fotbolcu topluğu
rezil etti bizleri
çırpınan ömür ve markoviç hariç

adam gomezi sağ açıkta oynatıyor
yeniğiz 2-1 de gol 3-1 goller lazım
atak ypıyoruz orta bile açamıyorlar çılız bir orta geliyor ceza sahası içinde 1 kişi
beğinsiz orhan ak
takımı ilerde çoğaltamıyorsun sığır gibi izliyorsun
hamlelerin 2 maçtır geçikti,iyi oynayanları dışarı aldın
senle olmayacağını bizler gibi sende biliyordun dün itiraf ettin

3-1 den sonra
stadda hep bir ağızdan bir şeyler söylendi
bende EŞLİK ettim.

şampiyon
takımın
anasını
s......

NOKTA.

Spikerin ve Reha Kapsal'ın 48. dakikada dediği gibi TS geriye yaslandı ve bu yüzden 1-0 önde olmasına rağmen bir karakter ortaya koyamadı. Adam direkten dönen topu tamamlıyor, Larsen hariç kimse bakmıyor. Kornerde yanlış dizilim sonucu gol geliyor. 2-1'den sonra zaten bu kadar kırılgan bir takımın maçı çevirmesi beklenemezdi.

Orhan AK ile devam etmek riskti.
Pahalıya patladı.

Ömür, Markovic ve Gomez haricinde -ki Gomez de yanlış oynatıldı- diğerleri tura inanmamıştı.

Çok doğru. Şampiyon takımın ......ler

nbay
05.04.2023, 09:35
böyle rezil bir taktik anlayışı görmedim ben . 3-1 geridesin , oyuna 2. forvetini alıyorsun . 1.forveti sağ çizgiye çekiyorsun . Sana pozisyon lazım gol lazım , sen umut bozoğu herkezden kopuk olarak rakip ceza sahasına hapsediyorsun . bardhi olmuyor artık sağ ya da sol kanat , hangi geriye düştüğümüz maçta bir katkı aldın da böyle bir maçta katkı bekliyorsun .
bize gelecek olan hocanın ilk olarak yapması gereken iş , gomezin sağ çizgi hastalığından kurtarmak . visca var hala sağ çizgiye kayıyor adam . ama şunu da diyordur kesin gomez, benim kadar da iyi orda kesen biri de yok bu takımda,haklı da . bu da ayrı düşünülmesi gereeken bir husus.

Alper Beyazay
05.04.2023, 09:36
Kadro dışı kararlarının çok önceden alınması gerekiyordu. Bu saatten sonra hedef kalmamış amaç kalmamış kadro dışı yapsan ne olacak. Orhan Ak diye bir herifi teknik sorumlu diye takımın başında tutanların kadro dışı kalması gerekiyor. Sene sonu takımda baştan aşağı temizlik gerekiyor yönetiminden futbolcusuna kadar.

HOPA'LI TS'Lİ
05.04.2023, 09:53
Kadro dışı kararlarının çok önceden alınması gerekiyordu. Bu saatten sonra hedef kalmamış amaç kalmamış kadro dışı yapsan ne olacak. Orhan Ak diye bir herifi teknik sorumlu diye takımın başında tutanların kadro dışı kalması gerekiyor. Sene sonu takımda baştan aşağı temizlik gerekiyor yönetiminden futbolcusuna kadar.

Günün en doğru cümlesi vallahi de billahi

nakzo
05.04.2023, 10:21

Sorun bu seneden geçti bu utanmazlarla devam ederseniz seneye gelecek hocanın ömrü maksimum 10 maç 11 maç değil.

nakzo
05.04.2023, 10:23
böyle rezil bir taktik anlayışı görmedim ben . 3-1 geridesin , oyuna 2. forvetini alıyorsun . 1.forveti sağ çizgiye çekiyorsun . Sana pozisyon lazım gol lazım , sen umut bozoğu herkezden kopuk olarak rakip ceza sahasına hapsediyorsun . bardhi olmuyor artık sağ ya da sol kanat , hangi geriye düştüğümüz maçta bir katkı aldın da böyle bir maçta katkı bekliyorsun .
bize gelecek olan hocanın ilk olarak yapması gereken iş , gomezin sağ çizgi hastalığından kurtarmak . visca var hala sağ çizgiye kayıyor adam . ama şunu da diyordur kesin gomez, benim kadar da iyi orda kesen biri de yok bu takımda,haklı da . bu da ayrı düşünülmesi gereeken bir husus.

Bence bize gelecek hocanın ilk yapacağı iş bizi direk GOMEZ den kurtarması olacaktır. Bu adamı sen forvetsiz diye kandırmışlar oda kendini forvet zannediyor.

cakalkerem
05.04.2023, 10:24
İş esasında Hamsik'in sözde sakatlanması! sonrası takımdan ayrı kalamsından sonra başladı bir çok şey...

Geçen sene TV kanalalrından düşmeyen Ağaoğlu'nun bu sene neredeyse hiç kanallarda gezmeyişi,
Avcı'nın tükenmişlik sendromu,
Takımın ruhu kalmayışı,

Taraftarın 1 şampiyonluk yetti başka göremeyiz zaten kaygısı,

Ne büyükmüşsün Nwakaame!!!!

Qaslında bu takımı sen şampiyon yapmışsın da bizim haberimiz yokmuş...

kayl
05.04.2023, 10:25
Bakasetas ve ugurcan i kadro dışı bırakmak aptalliktir bu adamlar eldeki para rficek tek adamlar.. sene sonu iyi bir hoca ve yapılanma şart özellikle defans ve orta saha olarak..

nakzo
05.04.2023, 10:29
Gelen giden 5, 4, 3 gol atiyor. Ne hücüm var ne defans. Dün tek futbol oyniyan Markovicdi. Komik olan, o bizim futbolcumuz degil. Markovic hem Sprint atabiliyor, hem.calim, hemde araya pas atabiliyor. Bizim sucuklar bir tek geriye pas, yürüyerek futbol. Aynen böyle devam

2014 -2013 yıllarına dönük. Aynı laubalilik aynı utanmazlık aynı rezillik kendi elimizle ne kadar yeteneksiz herif var şu kadroya doldurduk kasımpaşadan adam alınır mı gomez kimdir Bartra kimdir bardi kimdir Larsen kimdir geçen seneki kadro sağ bek siz aynı adamlarla oynasın en kötü 3.bitirirdik ligi tüühh sizin aldığınız her bir kuruşa tüh rezil herifler.

DeAgLeMaNyAq
05.04.2023, 10:33
Kupadan elenmemiz süpriz değil zaten en kötü yarı finalde elenecektik ama takımımızın düştüğü durum gerçekten içler acısı…

nakzo
05.04.2023, 10:41
Aynı geçen seneki gs ve bjk gibi olduk

Doğukan Uçan
05.04.2023, 10:51
takım aylardır hiç bir şey yapmıyor sadece günlük performans gösteriyorlar. takımın ne oynadığı hangi taktikle hücum ettiği belli değil. geriye düştüğümüz bütün maçları kaybediyoruz. küme düşme hattındaki takımlar bile rencide ediyor bizimkileri. oyuncular kafa olarak trabzonspor'u bitirmişler bu saatten sonra yapılması gereken piyasası olanlarla vedalaşmalıyız. zorla güzellik olmuyor.

Murat Keçeci
05.04.2023, 11:04
Acı bir mağlubiyet oldu.ilk yarısını güzel gecirdiğimiz maçın ikinci yarısında hugonun eksikliğinden kaynaklı verilen hava topu ile gelen gol rakibi ateşledi bizimde kırılgan yapımız tekrar ortaya çıktı ve son kulvara da veda etmiş olduk.

Futbolda skorlar çok önemlidir.iyi skorlar takım kimliğini güçlendirirken,kötü skorlarda takım kimliğinden uzaklaştırır.Biz şuan ikinci durumu yaşıyoruz.Böyle bir ortamda oyunculari da motive etmek kolay değil.

Önumuzdeki sezonun planlamasina artik bugunden itibaren baslayabiliriz.Kadro dışılık birşey görmüyorum ama sezon boyu kötü performans sergileyen bazı oyuncuları yedek kulübesine çekip bir kaç genç oyuncuyu sahaya atabiliriz artık.

Şimdi yönetimin kolları sıvama zamanı geldi.Oyuncu satışlarından elde edeceğimiz gelir çok önemli.Gelecek sezon ilk onbirde ciddi bir değişime ihtiyaç var bunun içinde transfere ihtiyaç var onun içinde oyuncu satışına ihtiyaç var

Bu arada hedef hiçbir zaman bitmez.ligde kalan maçlarda Trabzonspor camiasını en iyi şekilde temsil etmek de bir hedeftir.

nbay
05.04.2023, 11:11
Bence bize gelecek hocanın ilk yapacağı iş bizi direk GOMEZ den kurtarması olacaktır. Bu adamı sen forvetsiz diye kandırmışlar oda kendini forvet zannediyor.

doğru bir hocanın elinde farklı bir kimliğe bürünür bence gomez. mesela şenol güneş gibi forvet parlatan bir hoca gomez'e de etki eder .

kesinlikle kaliteli bir oyuncu . ama takımda kenar orta ya da hücuma katkı veren bir orta saha anlayışı olmadığından ne yapacağını bilemiyor .

Larking
05.04.2023, 11:44
Hamsik-Bakasetas orta sahasından Siopis-Doğucan orta sahasına geçişi bu kadar kısa sürede nasıl başardık gerçekten inanılmaz.

Abdullah Avcı'nın yardımcısından ne bekliyordu yönetim çok merak ediyorum.

Takım en azından sezon sonuna kadar İhsan Derelioğlu'na emanet edilseydi şimdi yarı finaldeydik,kupayı almak için de ciddi bir şansımız olacaktı.

HOPA'LI TS'Lİ
05.04.2023, 13:30
Hamsik-Bakasetas orta sahasından Siopis-Doğucan orta sahasına geçişi bu kadar kısa sürede nasıl başardık gerçekten inanılmaz.

Abdullah Avcı'nın yardımcısından ne bekliyordu yönetim çok merak ediyorum.

Takım en azından sezon sonuna kadar İhsan Derelioğlu'na emanet edilseydi şimdi yarı finaldeydik,kupayı almak için de ciddi bir şansımız olacaktı.

Çift maçlı oynanacak yarı final heyecanını bize çok gördüler.

Bu sezon her kulvarda başarısız olduk hem de rezalet bir biçimde :(

HOPA'LI TS'Lİ
05.04.2023, 13:34
Cumartesi akşamı Kasımpaşa ile oynayacağız.

Değişmeyen istatistik gerçekleşti yine ve Hoca değiştiren takımlar ilk maçını TS ile oynar.

Kemal Özdeş geldi bugün

İşimiz yine zor

Gelecek hafta Akyazı TS-BJK maçı devam ederken, YÖNETİM İSTİFA sesleriyle yankılanır.

Tabi şu durumda kaç seyirci gelir o da ayrı bir konu

gurur6134
05.04.2023, 14:33
Cumartesi akşamı Kasımpaşa ile oynayacağız.

Değişmeyen istatistik gerçekleşti yine ve Hoca değiştiren takımlar ilk maçını TS ile oynar.

Kemal Özdeş geldi bugün

İşimiz yine zor

Gelecek hafta Akyazı TS-BJK maçı devam ederken, YÖNETİM İSTİFA sesleriyle yankılanır.

Tabi şu durumda kaç seyirci gelir o da ayrı bir konu

Yonetim istifa diye kim bagiracak abi balkon tiyatrosunu sergileyen grupmu hani su daha baskan olmadan ertugrul doganin arkasindayiz diyen stada girerken saksakciligini yapan siyasetden nemalanan TG denen virus topluluk mu bir onlar kalir statda kkimse para verip bu takimi izlemez artik

nbay
05.04.2023, 14:45
en çok merak ettiğim , hamsik neden ilk 11 başlamıyor . sakatlık riski mi yüksek acaba yine bilimsel verileri mi dikkate alıyorlar .

HOPA'LI TS'Lİ
05.04.2023, 15:06
Yonetim istifa diye kim bagiracak abi balkon tiyatrosunu sergileyen grupmu hani su daha baskan olmadan ertugrul doganin arkasindayiz diyen stada girerken saksakciligini yapan siyasetden nemalanan TG denen virus topluluk mu bir onlar kalir statda kkimse para verip bu takimi izlemez artik

Haklısın.
Bu ruhsuz ekibi izleyip sinir krizi yaşamaya gerek yok.
Cumartesi akşamı iftara davetliyim.
Kasımpaşa maçını izleyemeyeceğim için hiç üzgün değilim.

Doğukan Uçan
05.04.2023, 17:48
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1643587465796542465

objek
05.04.2023, 17:52
Visca hazir degil oynayabilecegi tek mevki 10 numara pozisyonu sag acikta oynayacak gucte degil sagbek,ten yardim gelmeyince olmuyor

Oğuz ZEYTİN
05.04.2023, 18:25
Yahu adamlar girmek istemiyor belki .Ben hamsiğinde bakasetasında oynamak isteğini düşünmüyorum 2 haftadır giriyorda ne bok yapıyor bakasetas direk sorun kadrodaaaaaaaaaaaaaaaa kaçtane adamı daha yiyecek bunlar hocasız maça çıksın Trabzonspor'un forması şu kıçı kırık takımdan 3 gol yemez kadro temizlenmediği sürece Trabzonspor'un başını yukarı kaldırması imkansızdır.Trabzonspor'un sorunu hoca değildir iş ahlakı olmayan zerre aidiyet hissetmeyen yetenek fukarası kadro yapısıdır asli sorun budur.

"İki günde pratik olmasa da mental antrenman yaptık."

Takımın başındaki teknik adam kaybedilen maçtan sonra bunu söylüyor.

Bu forumda ilkokul arkadaşım Arif de var, mahalleden kardeşim Ahmet de var, üniversiteden arkadaşım Berat da var, iş arkadaşım Cengiz Abi de var. Az çok bilirler yapımı ve ilkelerimi: Çalışmadan kazanılmaz. Sanırım kimse bunun tersini söylemez. Hedefe yönelik ve doğru metodla çalışmak...

Hem bu maçı yılın finali olarak görecek hem de "Pek pratik çalışmadık" diyecek. Ama sorun burada olmayacak? Bundan büyük sorun mu olur?

Kayseri maçında ne dedi: "Lazar Markovic de kapalı savunmada üretebilen bir oyuncu değil, kazandığı zaman geniş alanda faydalı olabilecek bir oyuncu."

Fikir bu. Eyvallah... Ama uygulama tutarlı değil. Evimizde, rakibin kapanmasının beklendiği maça Markovic'le başladı.

iyattara
05.04.2023, 22:26
Kimsenin kupayı kazanmak gibi bir hedefi yoktu zaten. Hugo'yu tutardın sezon sonuna kadar, kardeş kupayı almamız lazım derdin. Para yok teklif geleni pamuklara sarıp gönderiyoruz. Kafa topuna çıkabilen stoper yok takımda. Ön libero hakeza öyle. Yan toplardan hava toplarını alamamaktan maç kaybettik. En boktan halimizle bile rahat geçeceğimiz turu verdik.
Kötü gidince gidiyor. Önümüzdeki maçlarda ne kadar puan kazanabiliriz cidden çok muamma. Savunma her maç 3-4 yiyor, yer de. Allah sonumuzu hayır etsin.

Doğukan Uçan
05.04.2023, 22:52
galatasaray elendi.

sizin yatacak yeriniz yok resmen alabileceğiniz kupadan elendik.

Oğuzhan Fidan
05.04.2023, 23:05
Bu sene rakip kalmadı şu kupayı bile alamadık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

HOPA'LI TS'Lİ
06.04.2023, 07:41
galatasaray elendi.

sizin yatacak yeriniz yok resmen alabileceğiniz kupadan elendik.

Başakşehir ile eşleşmek, GS ile eşleşmeye göre lokum gibi olacaktı. Üstelik çift maç olacağı için finale yakındık diyebiliyoruz.

Ankaragücü'ne elenmek nedir yahu

Ne bitmez çilemiz varmış be

Finale çıkmak işten bile değildi.

Doğukan Uçan
06.04.2023, 09:56
Başakşehir ile eşleşmek, GS ile eşleşmeye göre lokum gibi olacaktı. Üstelik çift maç olacağı için finale yakındık diyebiliyoruz.

Ankaragücü'ne elenmek nedir yahu

Ne bitmez çilemiz varmış be

Finale çıkmak işten bile değildi.

aynen başakşehiri teknik direktör olsa bir şekilde eler finale kalırdık. çok yazık oldu öyle böyle değil.

HOPA'LI TS'Lİ
06.04.2023, 11:51
Deprem sonrasında Trabzonspor'a 'yardım transferi' olarak gelen Lazar Markovic kısa sürede camianın beğenisini kazandı. Forma bulduğu her an başarılı bir performans sergileyen Sırp yıldız son olarak Ankaragücü ile oynanan maçta süper bir asist yaptı. 29 yaşındaki oyuncunun Güneydoğu temsilcisiyle 1 sezon daha kontratı bulunuyor. Trabzonsporlu taraftarlar sezon sonunda yönetimin, Markovic'i kadroya katmasını istiyor. Bu isteklerini de sosyal medya üzerinden yönetime ulaştırıyorlar. Tecrübeli hücum oyuncusunun da kariyerini bordo-mavili forma altında sürdürmeye sıcak baktığı belirtildi.

HIZLI VE YETENEKLİ

Markovic kariyerinde Partizan, Anderlecht, Liverpool, Fenerbahçe, Benfica gibi takımlarda oynadı. Yaşadığı sakatlıklar olmasa üst düzey bir kariyeri olabilirdi. Liverpool onun için 25 milyon euro ödemiş.

ÇIKMASI YARAMADI

Markovic, Trabzonspor formasını 3 defa giydi. Oyuna girdikten sonra Fırtına 3 gol attı, hiç yemedi. İlk 11 başlayıp kenara geldiği 2 karşılaşmada Trabzonspor rakip ağları sarsamadı. Kalesinde 1 gol gördü.

cakalkerem
06.04.2023, 13:42
bu enkazı kim nasıl ayağa kaldıracak açıkcası çok merak ediyorum

acan61
07.04.2023, 22:50
İçine sinmeden kalan adamı başta tutup bizi zorla elendiren yönetim. Siz bu kulübe hiçbir şey katamazsınız çömezsiniz. Bir planınız programınız dahi yok yaptığınız borçların ancak üstünü örtersiniz. 5 yıllık makro plan diyor şurada;
https://m.haber7.com/trabzonspor/haber/3313022-ertugrul-dogan-5-yillik-makro-plan-aciklayacagiz

Şampiyon olduğumuz dönemde dahi bu kadar sık haber olmuyordu bu kulüp. Bu haberleri kaça yaptırıyorsunuz? 5 yıllık makro plan ile ancak çocuk kandırırsınız. 5 yıl nedir ya? Borç tasmasını taktınız şimdi 5 yıl başta mı kalacaksınız? Pardon tüzük sizi koruyordu zaten size karşı bir aday çıkamayacak. Yazık güzelim kulübe.