Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 21.Hafta | Hatayspor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Ne yapacagiz 1 ay sonra elde 0 hedef ile kala kalacagiz gorunen köy kılavuz istemez goz gore gore geliyor bu..acil kan degisikligi tutar tutmaz ama en azindan bir sansimiz olur su oyunla deplasmanda a.gucunu yada baseli yenecegimkzi susunen varsa buyursun sabaha kadar hayal kursun
Bu kadro olduğu sürece yarın Fatih Terim gelsin başlasın baselden fark yiyeceğiz burda dursun bu yazım.
doc holliday
28.01.2023, 22:39
Demin hocanın maç sonu açıklamarını dinledim, benim anladığım bu hoca kaldığı müddetçe bunlar daha iyi günlerimiz gerisini bilmem.
Onur Erçetin
28.01.2023, 22:40
Onu bana değil kulübü yönetenlere söyleyeceksin güzel kardeşim. Ayrıca VAR sistemi gelene kadar zaten şampiyonu masa başında belirliyorlardı çok rahat. Avcı çapsızını savunacaz diye komik durumlara düşmeyin.
Abi çok boş yapan insanlar var.2018-2019 sezonunda biz Ünal Karamanla ligi Liderin 6 puan gerisinde 4.bitirdik.2019-2020 sezonunda Ünalla başlayıp Cimşirle ligi liderin 4 puan gerisinde 2.bitirdik.O kadroların maliyeti maks. 20 milyon euro falandır heralde.
Trabzonspor - Kulüp profili 18/19 | Transfermarkt (https://www.transfermarkt.com.tr/trabzonspor/startseite/verein/449/saison_id/2018)
Trabzonspor - Kulüp profili 19/20 | Transfermarkt (https://www.transfermarkt.com.tr/trabzonspor/startseite/verein/449/saison_id/2019)
Bakın abi hiç de harika kadrolar değil.Stoperler Türkmen,Hosseini,Zargo Toure,Campi,İvanildo vb. adamlar.Ortasahada Parmak bile defalarca şans bulmuş.Ömür,Yazıcı gibi isimler kadroda yine.Sosa vb. yetenekli adamlarda var ama genel olarak harika bir kadro falan değil.Wakanın yedeği yoktu o zamanlar.
Neticede Ünal maliyeti düşük sınırlı bir kadroyla inanılmaz bir mücadele verdi elinden geleni yaptı.Biz o dönemde söyledik kadro kalitesi arttırılmalı diye.2019-2020 de devre arası adam akıllı net transferler yapılsaydı yine açık ara şampiyonduk.
Tutturdular bir Avcı gidiyor yahu adamın elinde gayet iyi bir kadro vardı.Geçen sezon zaten rakipler berbattı.Gs ve Bjk nin kadroları vasattı.Fb de bir ileri iki geri gidiyordu.Ona rağmen ligin ikinci yarısı az kalsın şampiyonluğu kaptırıyorduk.Maçların çoğunu zar zor kazandık.
Buradan Avcıyı küçümsediğim çıkmasın ama şu adama da Guardiola muamelesi yapmayı bırakın bir allah aşkına.
Onur Erçetin
28.01.2023, 22:41
Eren elmalı denilen adam 20 maçtır bir tane korner bile kazandıramadıysa bu takıma suç hocada mı?
Eren Elmalı ve Doğucan ikilisine toplamda 5 milyon euro verildi sanırım.Bunları eğer ben aldırmışsam tabiki suç hocada değil :)
Abdullah Avcı için de bizim içinde hayırlı olan yolların ayrılması.
İlhan Palut ile yola devam edilebilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vay be ne muhteşem bir öneridir
ne söylesek boş!!!
Fanatik34
28.01.2023, 22:51
Volkan ayisi, Romantik Avci´ya futbol dersi vermis. Macin ikinci yarisini iyi ki izlememisim cünkü malumdu!!
Wakayeme varsa Hocasin sayin Avci ama senin bunu kabullenmen zor, hatta imkansiz. Bu takim, Ziya Dogan zamaninda da az kalsin sampiyon oluyordu. O dönemde de bir Yattara gercegi vardi ama sayin Ziyaaa, kerametin kendisinden kaynaklandigini zannediyordu. Sadece Egosunu tatmin etmek icin, Wakayeme´nin gönderilmesine sesini cikarmadi Bay Avci cünkü basari, onun basarisiydi.
Yapilan transferlere herkes onay verdi, Hoca dahil, sonrasinda niye sasiriyorsunuz??? Eger birazcik futboldn anliyorsaniz, gönderilen Oyuncunun yerini doldurmayi bileceksin. Yahu Cornelius gibi bir adam sadece 15 gol atabildi bu takimda, adamin her attigi dördüncü sut gol oldu. Yerine kimleri aldiiz, aldirdiniz sayin Avci?? Ha Yönetim olayina hic girmeyeyim cünkü böyle bir transfer hikayesinin arkasindan ancak kötü kokular gelir...
Çağlar Güleryüz
28.01.2023, 22:51
Abi çok boş yapan insanlar var.2018-2019 sezonunda biz Ünal Karamanla ligi Liderin 6 puan gerisinde 4.bitirdik.2019-2020 sezonunda Ünalla başlayıp Cimşirle ligi liderin 4 puan gerisinde 2.bitirdik.O kadroların maliyeti maks. 20 milyon euro falandır heralde.
Trabzonspor - Kulüp profili 18/19 | Transfermarkt (https://www.transfermarkt.com.tr/trabzonspor/startseite/verein/449/saison_id/2018)
Trabzonspor - Kulüp profili 19/20 | Transfermarkt (https://www.transfermarkt.com.tr/trabzonspor/startseite/verein/449/saison_id/2019)
Bakın abi hiç de harika kadrolar değil.Stoperler Türkmen,Hosseini,Zargo Toure,Campi,İvanildo vb. adamlar.Ortasahada Parmak bile defalarca şans bulmuş.Ömür,Yazıcı gibi isimler kadroda yine.Sosa vb. yetenekli adamlarda var ama genel olarak harika bir kadro falan değil.Wakanın yedeği yoktu o zamanlar.
Neticede Ünal maliyeti düşük sınırlı bir kadroyla inanılmaz bir mücadele verdi elinden geleni yaptı.Biz o dönemde söyledik kadro kalitesi arttırılmalı diye.2019-2020 de devre arası adam akıllı net transferler yapılsaydı yine açık ara şampiyonduk.
Tutturdular bir Avcı gidiyor yahu adamın elinde gayet iyi bir kadro vardı.Geçen sezon zaten rakipler berbattı.Gs ve Bjk nin kadroları vasattı.Fb de bir ileri iki geri gidiyordu.Ona rağmen ligin ikinci yarısı az kalsın şampiyonluğu kaptırıyorduk.Maçların çoğunu zar zor kazandık.
Buradan Avcıyı küçümsediğim çıkmasın ama şu adama da Guardiola muamelesi yapmayı bırakın bir allah aşkına.
Sabaha kadar anlatsan anlatamazsın. Nato kafa nato mermer. Boşver renktaş.
yorumsuz6117
28.01.2023, 22:54
Hep söyledik yapılan transferlerin hemen hemen hepsi yanlış transfer, Dünya para harcayıp berbat bir takım kurdular, kadro planlaması rezalet, Eren Elmalı, Umut Bozok ptt lig kalitesinde oyuncular, Bozok'la Gomez'i toplasan Cornelius'un bi bacağı etmezler, orta sahaya 50 tane çöp adam alıp kanat almamak beyin taşımayanların yapacağı bir iştir..
2 yıl önce peres gervinho hamsik cornelius sonra visca'yı alanlar daha sonra ne oldu da kalite bir anda dibe vurdu
bu soruya cevap versinler
bütün mesele budur
oyuncu kalitesi niye düştü ne oldu??
peres gervinho hamsik cornelius dorukhan'ı alanlar niye neden bardi'yi naciyi bartra'yı gbamin'i lahtimi'yi aldılar???
ağaoğlu doğan ve avcı üçlüsü bunu açıklasın
ne kadar kırılgan yumuşak oyuncu varsa gidip aldın sonra diyor çok kırılganız
kafanız mı güzel sizin
Onur Erçetin
28.01.2023, 22:54
Yok ne kadar aç varsa sırasıyla Trabzonspor'a hoca yapılmalı evi olmayan ev yazlığı olmayan yazlık alsın 2 de osuruktan edebiyat parçaladı mı ohh değme keyfimize12 .olmuşsun 2.lig takımına elenmişsin ne olurki tek derbi kazanamamış olur okadar canııııımmm. Ayrıca bu maç özelinde deplasmanda girebileceğimiz kadar posizyona girdik izlemediğin maçın yorumunu yapmaaa forvetlerin sığırsa hoca ne yapsın.
Maçı izledim öncelikle onu söyleyeyim.Transferler Abdullah Avcının talimatıyla yaptırdı.Gomezi,Bartrayı,Gbamini,Bardhiyi mezardaki dedem aldırmışsa eğer Avcıya kızmaya gerek yok tabiki.
Pozisyona her maç kısmen girebilirsin bazen kazanırsın bazen kaybedersin o ayrı ama sezon başından beri oyuna ağırlığını koyamayan bir Trabzonspor var.Bunu da zaten transfer başlığında anlattım.
Takımın adam akıllı bir 6 numarası yok.Herşeyden öte oyun kurucusu Hamsik geçen sezonun 2.yarısından beri bitmiş durumda ve yerine adam alınmadı.Visca sakatlandı adamın alternatifi diye alınan Lahtimi 3.lig topçusu.Gomez Cornenin yerini dolduramadı.Bartra Edgar gibi hızlı ve çevik değil.
Takımda Bakasetas ve Ömür gibi 2 tane 10 numara varken Yazıcı ve Bardhi alındı.Hadi diyelimki Yazıcıyı kiralık aldın.Yahu Bardhiye 3 milyon bonservis,1.3 milyon maaşı hangi akla hizmet bağladık.Adam 8 numara değil,10 numara.Orada oynayan bir sürü oyuncu var zaten.
Kadro doğru planlanmadı.Eksik noktalar var.Alınan isimlerin çoğu gereksiz.5 milyon verilen Eren+Doğucan ikilisi aşırı çöpler.Bunlara o parayı vereceğine sol bekte İsmail ve ortasahada Parmakla devam etsen zaten birşey kaybetmezsin.Sahada hiçbir şey yapmıyorlar.
Israrla istediği Bartra Hugo ile uyumlu değil.İkisi birlikte ağır kalıyorlar ve bu kontralarda sıkıntı yaratıyor.Dünyanın parasını alıyor adam.
Neticede sağ stoper,6 numara,8 numara,sağ kanat ve santrafor problemi var takımın.Dorukhan ve Viscanın nasıl döneceği de belli değil.Transfer lazım ama bütçe sarsılmış durumda.Nasıl olacak bu işler.Yaz döneminde bir değişiklik lazım artık.Daha genç,daha enerjik bir isim gerekli.
Teknik direktörler önemli ama aslolan kalitedir.Bugün Gs ile fark atan Okan Buruğun kariyerinde kaç tane takım yönetmişliği var.Nasıl bir yönetim becerisi var mesela.Adamların oynattığı oyuncular takır takır top oynuyor.
Bu sezon boyle bir iyi bir kotu eksikliklerimiz baslica takim ruhu ve oyunu coskusu enerjisi inat ve isyani butun bu faktorler bir arada olmazsa sadece kalitede kurtarmaz bir sekilde bu sezonu kurtarmak icin zorlayacagiz futbolda bazen dibi gormeden zirveye cikamazsiniz gs gecen sezon ne yaptiysa olmadi
Onur Erçetin
28.01.2023, 22:59
Bu sezon boyle bir iyi bir kotu eksikliklerimiz baslica takim ruhu ve oyunu coskusu enerjisi inat ve isyani butun bu faktorler bir arada olmazsa sadece kalitede kurtarmaz bir sekilde bu sezonu kurtarmak icin zorlayacagiz futbolda bazen dibi gormeden zirveye cikamazsiniz gs gecen sezon ne yaptiysa olmadi
Nasıl olmadı bilader.Geçen sezon Taylan,Berkan,Emre falan oynuyordu adamların ortasahasında.O ortasaha ile ne yapacaktı adamlar.
Bu sezon bak Torreira,Oliveira ve Mertensi aldılar.Ortasahaları çağ atladı.Üstüne İcardiyi de alınca iyice uçtular.
Ne sezon başı ne de şimdi doğru dürüst transfer yapmış,aksine oyuncu kaybetmiş ligin en zayıf takımlarından Hatay ikinci yarı bizi adeta duvardan duvara çarptı.
Bütün ikili mücadeleleri kaybettik,tek organize atak yapamadık,orta sahamız yol geçen hanı oldu. Bertuğ altı pastan bomboş 3.golü atsa yine 5'lik olacaktık.Hem de tek devrede.
Artık bu durum kangren.
Avcı'nın Alanya maçından sonra fiilen Trabzonspor teknik direktörlüğü sona ermişti.Kendi çaresizliğini açıkça söyleyen bir hocanın artık yapacak bir şeyi yoktur.Yönetim zaman kazanmak adına süreci uzatmak istese de faydası yok.
Avcı kendisi de misyonunu tamamladığını düşünüyor.Bu çok net.Heyecanı kalmadı.
Yönetim için de bu geçerli gibi görünüyor.
vay be ne muhteşem bir öneridir
ne söylesek boş!!!
Bunların futbolun f sinden çaktıkları yok diyorumya buz hokeyi konuşacaksın bunlarla abdullah avcıya alternatif öneri palut hani sürekli yanpas geri pas oynayan avcıyaa alternatif sssıkıntıdan patlatacak derecede defans futbolu oynayan palut 0_0 olursa 1-0 cı palut konyanın beğenmeyip kapıya koyduğu paluuuuuuuuuttttt maksat Trabzonspor başarılı olsun değil Avcı gitsin .
Bazıları maçı izlememiş gibi yazıyor
Kardeşim, maç başladı Baka Peres Bartra Bardhi varyete yaptı, 9. Dk gol bulduk, 4 arkadaş dedik 4-0 lık maç.
Sonra KLASİK AVCI, peres erene çıkmayın-orta sahada baka bardhi sio komple defans yapın dedi…
Sonra yazıcı Djaniny en kötü olacakları mevkiye atıldı, ilk 45 bu ikisi akıl almaz hatalar yaptı, sosyal medyaya bakın YAZICI DJANİNY ASLA 2. Yarıya çıkamazdı
Bu ikisi de sahada çıktı-hatalar zinciri hooooop 5 dk da 2-1
TÜM APTALCA YENİLGİLERİN ÖZETİ bu maç, öne geç geri yaslan, bu seneki tüm mağlubiyetler Avcı ya yazar
ersn.alparslan
28.01.2023, 23:07
Evet hepimiz istikrardan yanayız. Gönül ister ki aynı hocayla uzun yıllar devam edelim bir oyun kültürümüz olsun. Öyle don atlet değiştirir gibi hoca değiştirmeyelim.
Ama arkadaş her şey ortada. 2+2 : 4 Hoca çıkıyor her mağlubiyet sonrası başkalarını suçluyor. Haindi köstebekti dalgaydı saha kaygandı oyuncuların ayakkabılarıydı.
Kadronun maliyetine bakın. Nereden alındıklarına bakın. Bunları biz mi aldırdık ? Bunlar alınırken hoca demedi mi benim sistemime uymaz bu adam.
Bugüne kadar bu hoca kadar arkasında durulan özellikle geçen sene bütün transferleri kampa yetiştirilen tek bir hoca daha var mı ?
Ünallı hüseyinli dönemde kadroda paftan gelen 6 oyuncun vardı. Bu hoca döneminde sayısız transferler yapıldı. Çoğunun ismini bile hatırlamıyorum. Hele o genç çocuklar niye geldiler nereye gittiler belli değil.
Büyük takımlarda bu işler böyledir. İşler iyi gitmiyorsa fatihte gider, sergende gider, ersunda gider, abdullahta gider.
Mesele bu sene ilk 5 e giremeyecek olmamız değil. Sen bu kadar maliyetten sonra gelecek seneyi nasıl kurtaracaksın.
Kimse Avcı'yı göndermek istemiyor,Avcı kendi gitmek istiyor.
Saha kenarındaki duruşundan maç sonu açıklamalarına kadar her haliyle haykırıyor bunu.
Martaval okumayın avcı istifa etsin evet artık etsin bencede kim gelsin. Ünal, mra, ilhan palut,çağdaş atan sizin vizyonunuzu öpeyim hemi.
kaçarava
28.01.2023, 23:25
Kimse Avcı'yı göndermek istemiyor,Avcı kendi gitmek istiyor.
Saha kenarındaki duruşundan maç sonu açıklamalarına kadar her haliyle haykırıyor bunu.
Yorumculardan birisi, geçici hoca gelirse yönetim kongreye gider anlamı çıkar demişti. Geçici olmayacak biri olsa çok maliyetli olur. Sanki hocayı kendilerini de kurtarmak adına "Hoca gideceksin biliyoruz ama sezon sonuna kadar idare et" diye ikna etmişler gibi. Yaptıklarına ve motivasyonuna bakınca bunu düşünüyorum.
Ama görünürde somut olarak ise, burada hem geçmişim başarılı hem de geleceğe yatırım yaptım kolay kolay gitmem, daha yapacaklarım var diyor.
Yahu gs nin şu muhteşem kadrosuna yetmedi kaan ayhanı açıkladı adamlar oda yetmedi mert müdürüde alacaklar .Adam çıkmış hala gerine gerine kadromuz ligin en iyisi diyor forveti yok stoperi bir mal kalecisi kaleciliğ bırakmış sol beki berbat oyun kurucusu topa vurmayı bilmeyen siopis diğeri kıçı başı tutamayan hamsik bizim kadromuz ligin en iyisi diyor ve buna harbi harbi inanıyor.
halilaziz61
28.01.2023, 23:35
TS neden Başarısız diye soran olursa avcıyı gönderip İlhan paluta "bir şans vermek" vizyonunda cevabı arasın derim
Abi yıllar geçiyor kafa aynı kalıyor
Sadilere, Ziya doğanlara, rizalara, Giray Bulaklara, hamilere teknik direktörlük görevini veren bu Zihniyet.
TS işte bu kafa yüzünden bir türlü büyüyemiyor buyuyemeyecek de
Önünü görüp ona göre adım atarsın. 2 gün önce bilancolar açıklandı. Takımın en büyük gelir kalemi avrupa maçlarından elde edilen gelir. Peki gelecek sene avrupada olacakmıyız? Bunun için ya ligde gs, fb, bjk, başak ve ads beşlisinden 3'nü altımıza alıp ligi ilk üçte bitirmeliyiz ya da gs'yi gecip Türkiye kupasını almalıyız. Bu gidişle yönetim bu hedeflerden birini tutturacağına eminse bu teknik ekiple devam eder. Tutturamazsa bunun hesabını zor verir ve altından kolay kalkamaz.
Jackdaniels
28.01.2023, 23:36
TS neden Başarısız diye soran olursa avcıyı gönderip İlhan paluta "bir şans vermek" vizyonunda cevabı arasın derim
Abi yıllar geçiyor kafa aynı kalıyor
Sadilere, Ziya doğanlara, rizalara, Giray Bulaklara, hamilere teknik direktörlük görevini veren bu Zihniyet.
TS işte bu kafa yüzünden bir türlü büyüyemiyor buyuyemeyecek de
Evet tamda bu zihniyet yüzünden birşey olmuyor bizde işte bahsettiğin isimlerin hepsi Avcıdan iyi hoca çünkü.
kadromuz iyi değil ama bu kadronun yeri de burası değil. liderle daha ligin 2. yarısı yeni başlamışken 13 puan fark olması mantıklı değil. bu takım iyi skorlar da aldı maçlarda iyi oyun da oynadı dönem dönem. ama bu kadroyu oynatamayan kişi avcı. o yüzden yok onu denedik yok bunu denedik olmuyor durumlarını öne sürüyorsan kusura bakma ama senin dönemin bitmiş. olmuyor yapamıyorum dersin gidersin.
Evet tamda bu zihniyet yüzünden birşey olmuyor bizde işte bahsettiğin isimlerin hepsi Avcıdan iyi hoca çünkü.
Seni ayakta alkışlıyorum direk seni bu kulübe genel menejer yapmak lazım böyle bir futbol aklının yok olup gitmesine seyirci kalamaz bu camia.
halilaziz61
28.01.2023, 23:40
Ahahahhaah
Super yaa
Bu futbol bilgisine nereden eristiniz ben de tez zamanda ders alayım
Zira bu futbolun nirvanasi
halilaziz61
28.01.2023, 23:42
Seni ayakta alkışlıyorum direk seni bu kulübe genel menejer yapmak lazım böyle bir futbol aklının yok olup gitmesine seyirci kalamaz bu camia.
Ne menejeri
Gelecek 10 yılın başkanı yapmalıyız
Zira ortaya koyulan akıl TS nin kurtuluşunu içeriyor
Mehmet Fatih Yavuz
28.01.2023, 23:42
Avcı gitti , Okan geldi BFK şampiyon oldu.
Avcı gitti, Sergen geldi bjk şampiyon oldu.
Terim gitti, Okan buruk geldi GS gayet iyi gidiyor.
Sergenin, Okan'ın İlhan palut tan ne fazlası vardı büyük takıma hoca olmadan evvel?
Büyük takımda oynamış olmaları mıdır hocalık için fark yaratan?
İlhan palut benim beğendiğim bir hoca.
Kısıtlı imkanlarla Göztepe, Hatay ve Konya'da oynattığı oyun ve bu takımları getirdiği yer de hiç fena değil.
Avcı gittikten sonra kimi getirme planınız var?
Eğer baba bir hoca getireceksiniz, buna bütçeniz yetiyorsa canım feda.
Para yokken öyle ezberden vizyon mizyon diye sıkmak kolay.
Hocanın ücretini, talep edeceği transferlerin ücretini nereden karşılayacaksınız?
Vizyonmuş.
Paran kadar vizyonun olur...
Mevcut şartlarda avcı giderse İlhan hoca gayet iyi bir secim olur.
halilaziz61
28.01.2023, 23:43
Geçen de biri yazmış fatih tekke gelsin diye
Abi niye ya niye
Neden bana sadece şunu iyi yapıyor deyin hocalık adına yok
Beyefendi fatih gelince hoca eksigimizin kapanacağını düşünüyor
Çağlar Güleryüz
28.01.2023, 23:44
kadromuz iyi değil ama bu kadronun yeri de burası değil. liderle daha ligin 2. yarısı yeni başlamışken 13 puan fark olması mantıklı değil. bu takım iyi skorlar da aldı maçlarda iyi oyun da oynadı dönem dönem. ama bu kadroyu oynatamayan kişi avcı. o yüzden yok onu denedik yok bunu denedik olmuyor durumlarını öne sürüyorsan kusura bakma ama senin dönemin bitmiş. olmuyor yapamıyorum dersin gidersin.
Adam bunu demeye getirdi. O akşam konuşulsa iş bitecekti belki de.
Ertuğrul Doğan ve paralı askerleri balkon çıkartması yaptılar.
Twitter fenomenleri de yalakalığa başladılar, "hocam" filan demeye, editli videolar paylaşmaya.
halilaziz61
28.01.2023, 23:46
Avcı gitti , Okan geldi BFK şampiyon oldu.
Avcı gitti, Sergen geldi bjk şampiyon oldu.
Terim gitti, Okan buruk geldi GS gayet iyi gidiyor.
Sergenin, Okan'ın İlhan palut tan ne fazlası vardı büyük takıma hoca olmadan evvel?
Büyük takımda oynamış olmaları mıdır hocalık için fark yaratan?
İlhan palut benim beğendiğim bir hoca.
Kısıtlı imkanlarla Göztepe, Hatay ve Konya'da oynattığı oyun ve bu takımları getirdiği yer de hiç fena değil.
Avcı gittikten sonra kimi getirme planınız var?
Eğer baba bir hoca getireceksiniz, buna bütçeniz yetiyorsa canım feda.
Para yokken öyle ezberden vizyon mizyon diye sıkmak kolay.
Hocanın ücretini, talep edeceği transferlerin ücretini nereden karşılayacaksınız?
Vizyonmuş.
Paran kadar vizyonun olur...
Mevcut şartlarda avcı giderse İlhan hoca gayet iyi bir secim olur.
Abi sen etme eyleme ya
Biz yerellikten sıyrılmaya çalışıyoruz
Artık aşalım futbol meselesini bir üst seviyeye taşıyalım diyoruz tekrar başladığımız yere geri dönüyoruz.
Günü birlik başarılar hem de Anadolu takımlarında birayı yönetmek için yeterli done değil. Ha bana göre başarı da yok oetda o ayrı
OMERYILMAZ_TS
28.01.2023, 23:48
Ya bu şey değil mi ?
Hani siyasetteki gibi uzun giderse kim gelecek ?
İstikrar önemli
Dij güçler (kostebekler)
Ve en komiği kraldan fazla kralcı olan avci sevdalıları...
Çağlar Güleryüz
28.01.2023, 23:50
Ya bu şey değil mi ?
İstikrar önemli
Dij güçler (kostebekler)
Narsist Apo kendisine bunlar kadar inanmıyordur :D
halilaziz61
28.01.2023, 23:50
Avcı bence gitmeli
Muhtemelen kupadan da elenecek ve bu sene Avrupa'ya da godemeyecegiz
Ama yerine gelecek adam iyi bir hoca olmalı kafadan savma bir adam olmamali
Vakayeme gitti gervinho gitti visca sakat
Bana hızlı atletik çalım atan gol vuruşu çok iyi kanat oyuncusu lazım
ben gidiyorum bardi lahtimi yusuf alıyorum
bu nasıl fantazidir
fantazi yapacaksan aç bilgisayar oyunu oyna
evde soğan yok ben gidip armut alıyorum
sonra diyorum ki organizasyon oturmuyor
alakasız vasat oyuncularla oturmaz tabi
bu yaz transferde ne yaşadınız
ne oldu sır perdesi
OMERYILMAZ_TS
28.01.2023, 23:56
Narsist Apo kendisine bunlar kadar inanmıyordur :D
Ya adam hergun makarna yiyor şükür diyor bunu bulamayan da var diyor
Bizde mart ayından beri futbol izlemiyoruz adam şükür diyor eskiden daha kötü günler gördük diyor
Aloooo bu takım şampiyon oldu kalede turkiyenin 1 numarası ugurcan ortada yunan milli takım kaptanı bakasetas kanatta ligin en iyi 2 ismi trezege visca sağ bek romali peres hala genç abdulkadir omur savasci siopis Uruguayli gomez bizim ligin son gol krali umut bozok
Ünal hocayı hiç sevmen ama yarın getir takıma ruh gelir fatih tekke bile şu ortamda şansı hak ediyor
Onu begenmezuk bunu begenmezuk sanki avcının yeğeni paşam...
Yahu okan başakşehirden neden kovulduuuuuuuıııı başaksehiri kümeye düşürüyordu...... Fatih terim gitti yenine gelen hoca ondanda kötü sonuçlar aldı. Bu sene gs niye başarılı kadrosu ligin çok çok üzerinde hala yok okan iyiyiymiş işte sergen iyiymiş de aynı sergen geçen sene niye rezil oldu şimdi nerede hocalık yapıyor. Bu övdüğünüz ünal efendi hangi takımda hoca 2 senedir bilen gören var mı yok ilan palutmuş defans futbolunum bir numaralı savunucusu palut efendi onunla avcıyla yalayamadığın futbol zevkinin neresini yaşayacaksın acaba adam Montella diyor adana demir'in senden çok daha iyi kadrosu var dünyanın parasını harcıyor 2 senedir özelikle orta alan ve hücum bölgesinde Montella ne bok yenmişte bu adana demirde bize öneriyor sunuz. Geçen sene 9.oldu bu sene şampiyonluğa mı oynayacak yine 7 .6.olur ne bok yapmış bu adam. Abi en iyisi dizi seyretmek futbol fukaralarıyla futbol tartışmak baş ağrısı yapıyor.
ersn.alparslan
28.01.2023, 23:59
Ya bu şey değil mi ?
İstikrar önemli
Dij güçler (kostebekler)
Evet bu ulkede boyle kafalar cok ne yazik ki. Sanki ulkeninde Trabzonsporunda kaderi bir adamin elinde. Bunlardan baska kafasi calisan yok. Bunlar giderse napariz ? Ulke 80 lere doner Trabzonspor 6-7 yedigi gunlere doner.
yatmaztara
Peres dediğim gibi hamsik'ten sonra takımdaki en teknik 2. futbolcu. 12 transfer yapıldı bir de.....
Çağlar Güleryüz
Ya adam hergun makarna yiyor şükür diyor bunu bulamayan da var diyor
Bizde mart ayından beri futbol izlemiyoruz adam şükür diyor eskiden daha kötü günler gördük diyor
Aloooo bu takım şampiyon oldu kalede turkiyenin 1 numarası ugurcan ortada yunan milli takım kaptanı bakasetas kanatta ligin en iyi 2 ismi trezege visca sağ bek romali peres hala genç abdulkadir omur savasci siopis Uruguayli gomez bizim ligin son gol krali umut bozok
Ünal hocayı hiç sevmen ama yarın getir takıma ruh gelir fatih tekke bile şu ortamda şansı hak ediyor
Onu begenmezuk bunu begenmezuk sanki avcının yeğeni paşam...
Kariyer olarak Avcı'dan daha düşük potansiyelli birisi bundan sonra bizde apse yapar.
Türkiye Ligi'nde Montella hariç bize gelebilecek bir hoca şu anda yok gibi duruyor.
Bu demek değil ki Avcı'ya mecburuz. Avrupa'da, Asya'da yüz binlerce hoca var. Yönetim umarım hazırlıklarını doğru bir şekilde yapmıştır.
Bugün kaleciler yer değiştirse maçı 6-2 falan alırdık sanırım
Uğurcan yedeğe çekilmeli daha da başka birşey demicem
gurur6134
29.01.2023, 00:12
Nokta
ersn.alparslan
29.01.2023, 00:17
Kadro kesinlikle kalitesiz degil. Ortada bir planlama yok.
Bu planlamayi yapanlar kim ? Hoca teknik ekip ve yonetim.
Trezeget gomez umut eren bartra gbamin geldiginde buralar cosmustu. İsimlerde skinti yok sistem ve planlamada skinti var.
ersn.alparslan
29.01.2023, 00:19
Herkes su an ki durumun bu kadrodan kaynaklandigini saniyor. Oysa ki gecen sezonun ortasindan itibaren oynadigimiz oyunun neredeyse aynisi. Tek fark nwakame yok.
Enes Başkaya60
29.01.2023, 00:22
Herkes su an ki durumun bu kadrodan kaynaklandigini saniyor. Oysa ki gecen sezonun ortasindan itibaren oynadigimiz oyunun neredeyse aynisi. Tek fark nwakame yok.
Edgar ve Nwekaame yok aynen.
Hoca'da yok takımın başında oynatmıyorsun artık git hocam.
Mehmet Fatih Yavuz
29.01.2023, 00:22
Hoca bile olayın transferle alakalı olmadığını haftalardır anlatıyor.
Burada meseleyi transferle çözeceğini sanan arkadaşlar mevcut. :)
Bu arkadaşlar Hoca kalmalı, kadro rezalet diyorlar.
Kalmalı dedikleri adam sorun kadro değil diyor. :)
Bunu söyleyenler borç hanesinin 3 İstanbul takımlarına yetişmeye başladığını, kulübün feda sezonu öncesi gibi ödeme yapamaz hale geldiğini falan da düşünmüyorlar. :)
Daha dibe gidelim. Çökelim.
Daha harcayın, daha daha daha...
chopper61
29.01.2023, 00:27
Geçen sene avcının hocalığı seneye belli olur demiştim.Ya bırakın başarıyı onu bunu..Bu takım top oynamıyor top.
kaçarava
29.01.2023, 00:29
İçeride 4 gol yemişiz, dışarıda 23.
Kadroda sorunlar var. Yok değil. 6 ve 8 numarada ciddi sorun var. Siopis ve Doğucan hariç diğer hepsi 10 numara. Hamsik ve Gbamin kayıplarda. İkinci yarı kaç kere orta saha bomboş kaldı. Son deplasmanlarda 3 yıldır yemediğimiz kontraları yedik. O Bakasetaslar, Yusuflar, Bardhiler öyle 8 numara gibi pozisyon almayı bilmez. Bunlardan 8 olmaz. Hoca inatçı.
Mental sorunlar var. Ruh yok, takım kolay dağılıyor.
Bu ikisi bir araya gelince, üstüne hoca bir çözüm üretemeyince deplasmanlarda dağılıyoruz.
chopper61
29.01.2023, 00:29
Avcı demek berbat futbol demek.Bu saatten sonra düzelmez.Avci demek bütçe açığı demek.Avci enerji diyor ya hani yıllarını verdiği başakşehir yolladı ne oldu.Basak şampiyon oldu.Basak hala başak kümeye mi düştü.
Enes Başkaya60
29.01.2023, 00:30
Geçen senenin açık ara Şampiyon olan takımı.
Bu sene ligin ikinci yarısında liderden 13 puan farkı yiyor.
Ah Nwekaame, Ah Hamsik, Ah Edgar, Ah Cornelius nerdesiniz oğlum ya.
Siz olunca kötü de oynasak kazanıyorduk ya.
Bu kadar kötü bir transfer planlaması nasıl yaptınız siz, kafanız mı iyiydi ya, takıma 5 tane 10 numara almak neydi ya??
Takıma adam akıllı bir 8 numara almaz mı adam.
Yazık cidden çok yazık.
2 hafta sonraki gayse maçında olacakları düşünmek bile istemiyorum, inşallah 5 golden fazla yemeyiz.
Tarihi bir hezimet yaşayabiliriz çünkü.
Bugün kaleciler yer değiştirse maçı 6-2 falan alırdık sanırım
Uğurcan yedeğe çekilmeli daha da başka birşey demicem
uğurcan'ı yedeğe değil, doğrudan satacaksın ve para kazanacaksın
ne kadar erken satarsan iyidir
Giallorossi
29.01.2023, 00:46
https://twitter.com/sporx/status/1619449337284526080
Hoca resmen olmuyor derken "ben beceremiyorum" diye itirafta bulunmus. Millet burda halen yok yönetim, yok kadro yetersiz diyor
Ayrica Süleyman Cebeci aciklamasi tam bir skandal. Hoca resmen "ben forma dagitiminda adaletsiz davraniyorum" demis. Ister 7 olsun ister 70 olsun, Süleyman formayi hakediyorsa oynatacaksin. Illa elimizde bir tane 10 numara kalana kadar hepsini sattiktan sonra mi oynayacak Süleyman?
''Trabzonspor’un Ahmetcanların sayısını çoğaltıp yatırım yapıyoruz. Altyapıda Ahmetcan’ın adı yokken Ajax’a gitmiş bir oyuncu. Suleyman Cebeci değildir Trabzonspor’u altyapıdan gelip şey yapacak. Süleyman Cebeci’nin oynadığı yerde 7 oyuncu var şu an itibariyle. Ahmetcanların sayısını çoğaltıp hem A takımımıza uluslararası arenada pazarlayabilmek. Trabzonspor 27 aydır özel işler yapmıştır bu giden süreç sağlıklı değildir. Trabzonspor’un transfere değil organizasyona ihtiyacı vardır..''
Kırılgan bir yapısı varmışmış
sana kim dedi git yumuşak oyuncuları al diye kim dedi
zekamızla dalga geçme
kolay teslim oluyormuş
olma sende
teslim olan kırılgan oyuncuları niye gidip aldın geri zekalı
senin güçlü fizikli sorumluluk alan oyunculara ihtiyacın var
transfere ihtiyacın var
yalandan kelime oyunu yapma
şuursuzlar sizi
Halil Alemdar
29.01.2023, 00:56
Hoca rezil halde ama takım da acayip kalas yav. Peresden başka üst düzey tekniği var diyebileceğimiz biraz da Bakasetastan başka bi oyuncusu yok. Var gibi görünenler var.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Giallorossi
29.01.2023, 01:04
Hoca rezil halde ama takım da acayip kalas yav. Peresden başka üst düzey tekniği var diyebileceğimiz biraz da Bakasetastan başka bi oyuncusu yok. Var gibi görünenler var.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lig baslayali 5 ay olmus. Takimda teknik yoksa hoca bunu farketmesi lazim. Eger farkedemiyorsa büyük sıkıntı var. Eger görüpte oyun planini buna göre dizayn edemiyorsa yine sıkıntı var demektir.
Elinde teknik kapasitesi yüksek bir kadro yoksa pas oyunu oynatmayacaksin. Kontra oyna, fizige dayali oyun oyna bilmem bin türlü oyun sekli var
Nerden tutarsa elinde kaliyor hocanin. Her yer celiski dolu. Hoca en büyük hatanin kendisinde oldugunu kabullenip kendine ceki düzen verecekse kalsin. Ama görünene göre öyle durmuyor
Ha, baskan ve yönetim sucsuz mu? Kesinlikle degil. Zaten yönetim diye birsey yok ortada. Agaoglu + Ertugrul Dogan var. Onlarda artik menajer kazigi yemekten vazgecsinler bir zahmet
Geçen sezon göztepe deplasmanında kötü berbat oynadın ama 1-0 kazandın
gervinho ile kontraya çıkıp sana maç kazandırdı
bu adamlar sana maç kazandırdı
gerçek bir kanat forvet oyuncusu
sana kim dedi git alakasız oyuncuları al gel
seviyeyi niye bu kadar düşürdünüz
gervinho vakayeme visca yerine bardi naci yusuf mu gelir bu ne akıl tutulmasıdır
masaya yumruğunu vuracaktın ben üst düzey bir kanat oyuncusu istiyorum diyecektin
siz değil misiniz şampiyonlar ligi eleme maçına bardi ile çıkıyor ve sahada kanat oyuncusu yok. skandal bir tane değil
kaçarava
29.01.2023, 01:39
Her zaman savunduğum Yusuf Yazıcı hem oyun hem istatistik olarak batırmış. 8 ikili mücadelenin 7'sini kaybetmiş.
Takımda ikili mücadelede baskın olan tek kişi yok, belki V. Hugo. En az 2-3 tane baskın adamının olması lazım. Eşleşmeler çok ama çok önemli.
Siopis bile 5 kazanmış, 5 kaybetmiş. Fb maçında 12 mücadeleye girip 10 tane kazanmış mesela.
Giren çıkan herkes aynı, kötü.
İyi pozisyon alamıyorsun, açık veriyorsun, ikili mücadeleleri kazanamıyorsun. Deplasmanda kaybetmek için gereken ne varsa yapıyoruz.
emre6117
29.01.2023, 01:42
Nasıl olmadı bilader.Geçen sezon Taylan,Berkan,Emre falan oynuyordu adamların ortasahasında.O ortasaha ile ne yapacaktı adamlar.
Bu sezon bak Torreira,Oliveira ve Mertensi aldılar.Ortasahaları çağ atladı.Üstüne İcardiyi de alınca iyice uçtular.
Okan mokan hikaye. Futbolda basarinin ana anahtari oyuncu kalitesi. Gecen sene kaliteli oyuncular vardi basari geldi.
Bu sene cop oyuncu sayisi cok fazla, dogal olarak basarisizlik var.
Asil sorun bu kadronun maluyetinin 40 milyon euro iken, gecen seneki kadronun cokk daha dusuk maliyetli olmasi.
Bu hata nasil yapildi insan anlayamiyor.
Futbolu bilen bir insan nwakameden vazgecip nasil trezeguete gecis yapar. Niye bu riske girer. Ikisinin furbol tarzi tamamen farkli. Madem degistireceksin o tarzda ozel bir oyuncu al.
Yjne edgarla basari yakalamissin, o tarz stoper al. Neden bartra tarzi aldik.
Yine hamsik ve sosa tarzi maestro tarzi oyunclarla basari yakaladin, niye bu tarz devam etmedik.
Visca sakatlandi, ttansfer donemi devam ediyordu. O bolgede kim dusunuldu, herhalde naci veya lahtimi degildir.
Yine forvette sorloth ve corenlius tarzi ile basarili oldun. Neden gomez ve umut tarzina gectik.
Biz basariyi yakalamisken neden neredyse her bolgede degisik oyuncu tarzlari deneyerek herseyi batirdik.
Cok ilginc olaylar.
https://i.hizliresim.com/pgqphl8.png
Üçe bir pozisyonu harcamasına mı yanayım, Yusuf'un ısrarla ofsaytı ayarlamamasına mı yanayım neye kızayım? Dk 14. maçı burada bitireceksin işte. Neymiş sahte forvetmiş deplase oluyormuş, sen sahte forvet değil sahte futbolcusun. Tez zamanda defolur gidersin umarım.
asilhamsi
29.01.2023, 02:14
bu güne kadar istikrardan yanaydım ben de ama bugün anladım ki gerçekten avcı ile takımın bağları kopmuş.
Hazır takımda hedef kalmamışken( Avrupadan ve kupadan eleniriz.Lig zaten bitti), modern futbolu bilen,takıntıları olmayan ve en önemlisi alt yapıyı yalandan değil gerçekten işler hale getirebilecek yabancı genç bir hoccayla anlaşalım. Avcı ile güzel bir ayrılık yaşayalım.
Hocanın süleyman ile alakalı açıklamaları fecaat. Futbolda sıra ile değil yetenek ile oynanır. Süleyman senin kadrondaki adamların yüzde 80 ninden daha teknik ise kurduğun kadro ile alakalı sıkıntılar olduğunu söylemek zor değil.
Fanatik34
29.01.2023, 02:21
8 ay sonunda hipnozdan uyananlarin sayisi artmis, buna da sükür. Genc Oyuncular ve sayin Avci..sesli gülüyorum (sinirden)
Ya mecbur kalmasa, yani gecen sezon Ahmetcan diye Oyuncu olacakmiydi, halen daha cevap bekleyenler var!!!
Bu AVci´nin sadece baliyla teknik adamlik anlamak icin, sadece gecen Ümraniye macina bakin!! Eren sakatlanip, mecburiyetten Larsen solbeke gecmese, elenecektik! Buna benzer gecen sezon kazandigimiz maclarin sayisi en 6-7-8 dir!
Avci istifa sinyali veridiginde yazdik, istifa ettirmezler, keza sira onlara gelecek!
Geçen senenin açık ara Şampiyon olan takımı.
Bu sene ligin ikinci yarısında liderden 13 puan farkı yiyor.
Ah Nwekaame, Ah Hamsik, Ah Edgar, Ah Cornelius nerdesiniz oğlum ya.
Siz olunca kötü de oynasak kazanıyorduk ya.
Bu kadar kötü bir transfer planlaması nasıl yaptınız siz, kafanız mı iyiydi ya, takıma 5 tane 10 numara almak neydi ya??
Takıma adam akıllı bir 8 numara almaz mı adam.
Yazık cidden çok yazık.
2 hafta sonraki gayse maçında olacakları düşünmek bile istemiyorum, inşallah 5 golden fazla yemeyiz.
Tarihi bir hezimet yaşayabiliriz çünkü.
Yeniliriz dedigimiz maclarda genellikle iyi sonuclar aliyoruz
Bu takım maalesef çok uzun zamandır top falan oynamıyor.
Hoca resmen olmuyor derken "ben beceremiyorum" diye itirafta bulunmus. Millet burda halen yok yönetim, yok kadro yetersiz diyor
Ayrica Süleyman Cebeci aciklamasi tam bir skandal. Hoca resmen "ben forma dagitiminda adaletsiz davraniyorum" demis. Ister 7 olsun ister 70 olsun, Süleyman formayi hakediyorsa oynatacaksin. Illa elimizde bir tane 10 numara kalana kadar hepsini sattiktan sonra mi oynayacak Süleyman?
''Trabzonspor’un Ahmetcanların sayısını çoğaltıp yatırım yapıyoruz. Altyapıda Ahmetcan’ın adı yokken Ajax’a gitmiş bir oyuncu. Suleyman Cebeci değildir Trabzonspor’u altyapıdan gelip şey yapacak. Süleyman Cebeci’nin oynadığı yerde 7 oyuncu var şu an itibariyle. Ahmetcanların sayısını çoğaltıp hem A takımımıza uluslararası arenada pazarlayabilmek. Trabzonspor 27 aydır özel işler yapmıştır bu giden süreç sağlıklı değildir. Trabzonspor’un transfere değil organizasyona ihtiyacı vardır..''
Süleyman ne kadar iyi bilmiyorum ama bu açıklama yöneticilik açısından tam anlamıyla felaket. Organizasyondaki bütün oyuncuların adalet anlayışını yok eder. Nasıl bu kadar üst üste hatalar yapıyor aklım almıyor.
doc holliday
29.01.2023, 04:35
Yahu okan başakşehirden neden kovulduuuuuuuıııı başaksehiri kümeye düşürüyordu...... Fatih terim gitti yenine gelen hoca ondanda kötü sonuçlar aldı. Bu sene gs niye başarılı kadrosu ligin çok çok üzerinde hala yok okan iyiyiymiş işte sergen iyiymiş de aynı sergen geçen sene niye rezil oldu şimdi nerede hocalık yapıyor. Bu övdüğünüz ünal efendi hangi takımda hoca 2 senedir bilen gören var mı yok ilan palutmuş defans futbolunum bir numaralı savunucusu palut efendi onunla avcıyla yalayamadığın futbol zevkinin neresini yaşayacaksın acaba adam Montella diyor adana demir'in senden çok daha iyi kadrosu var dünyanın parasını harcıyor 2 senedir özelikle orta alan ve hücum bölgesinde Montella ne bok yenmişte bu adana demirde bize öneriyor sunuz. Geçen sene 9.oldu bu sene şampiyonluğa mı oynayacak yine 7 .6.olur ne bok yapmış bu adam. Abi en iyisi dizi seyretmek futbol fukaralarıyla futbol tartışmak baş ağrısı yapıyor.
“Adanademir in senden çok daha iyi kadrosu var” kısmına kadar ciddi ciddi okuyordum yazıyı:)
Ya hemşerim şu ligde bizden gerçekten iyi kadrosu olan bir gs var şunu bi idrak edin,Fb ve bjk nin bile bizden öyle üstün bir kadrosu yok inanın yok, fb yede bjk yede karşı oynadığımız maçlarda çok üstündük hemde bjk ile deplasmanda oynadık demekki takımda bu güç var.
Yani hocayı savunucam diye bu kadar komediye gerek yok,tamam takım mükemmel değil geçen seneki takıma görede güç kaybetti ama yeri kesinlikle burası değil hele k.gümrükten alanyadan 5 yiyecek takım hiç değil.
Gökhan Balcı
29.01.2023, 07:06
https://i.hizliresim.com/pgqphl8.png
Üçe bir pozisyonu harcamasına mı yanayım, Yusuf'un ısrarla ofsaytı ayarlamamasına mı yanayım neye kızayım? Dk 14. maçı burada bitireceksin işte. Neymiş sahte forvetmiş deplase oluyormuş, sen sahte forvet değil sahte futbolcusun. Tez zamanda defolur gidersin umarım.
Cornelius un pozisyonundan da çok daha rahat bir pozisyon olmasına karşın yarım adım atıp sol ayağıyla pas atmaya tenezzül etmedi adam. Takım inanılmaz konsantrasyon problemi yaşıyor öyle böyle değil
Oğuz ZEYTİN
29.01.2023, 07:35
Süleyman ne kadar iyi bilmiyorum ama bu açıklama yöneticilik açısından tam anlamıyla felaket. Organizasyondaki bütün oyuncuların adalet anlayışını yok eder. Nasıl bu kadar üst üste hatalar yapıyor aklım almıyor.
Doğru tespit, katılıyorum.
Mesela şu ne demek: "... kırılgan bir yapımız var ve buna tepki verememek aslında benim sene başından itibaren, bütününde, sadece saha değil, kulüp olarak, oyuncu olarak, biz olarak, bir enerjinin böyle devamlı inişler çıkışlar yaşadığı bir durum var."
Kaybedince;
"Köstebek var."
"Sadece saha değil, kulüp olarak..."
"Trabzonspor'da bir bütün olarak dalgalanma var. Sadece kulüpte, personelde değil her anlamda. Kulüpte bir dalgalanma var."
Dün de dedim. Kendi inşa ettiği yapıyı, yıkıyor.
doc holliday
29.01.2023, 08:24
Bu hoca gidecekte kim gelecek muhabbetinide artık bırakın yakışmıyor bize,sanki abdullah avcı ile var oldu bu kulüp.
Valla tolunay kafkasa bile razıyım ben o derece, yeter geçen senenin devre arasından beri bıktırdı artık bu futbol sıtkımız sıyrıldı.
Ömö hoca bi 40 sene şampiyon yaptı diyenlerede tek diyeceğim o bizi ne kadar şampiyon takım yaptıysa bizde onu şampiyon hoca yaptık.
Sadece 2000 li yılların başından beri benim izlediğim VAR sistemi olsaydı zaten minimum 4-5 şampiyonluğumuz olurdu, 2010-2011 deki şampiyonluğumuzu saymıyorum bile.
Enes Başkaya60
29.01.2023, 08:36
Erman Toroğlu : Trabzonspor'un olduğu durumda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray olsa ya da Juventus, Barcelona olsa varya teknik direktörün kemikleri bile yollanırdı kulüpten. Trabzonspor büyük kulüp gibi yönetilse hocaya hayırdır ya sen ne yapıyorsun, ne istedinde almadık, kimi istedinde transfer etmedik. Bu takımın hali ne der derhal yollarlardı. Ama Trabzonspor geçen sezon şampiyon oldu diye hocaya duygusal bakıyor. O zaman şampiyon oldun diye 10 sene takımın başında kalsın başarılı olmanada gerek yok. Abi sen Trabzonspor'sun. Bir şeyler ters gidiyor görmüyormusunuz ya. İyi kötü bir Avrupa kupaları elinde var. Bu hocayla Avrupada ne yapabilirsin ? Belli ki, futbolcularda oynatılmak istenen sistemden memnun değil. Gerçi hocam bak Abdullah hocanın ne sistemi var ne oynatmaya çalışıyor onu da anlamış değilim. Fenerbahçe kulübü camiası ve taraftarı geçen sezon şampiyon olmuş takımları şu an ligde liderle 13 puan fark açılsa hocalarını yerdi. Şimdi yorumlara bakıyorum Abdullah hocayla devam devam diyorlar. Trabzonspor taraftarlarıda demek ki durumdan şikayetçi değil. Şehir değişmiş demek ki hocam. Eski Trabzonda seni yerlerdi. Şimdi hocanın evine bizi bırakma diye yalvarmaya gidiyorlar ilginç şeyler bunlar hocam ya.
deepmavi
29.01.2023, 09:04
Olabilir bazen hayatta hata yapabilirsin hatta peş peşe üst üstte hatalar yapabilirsin, insanoğlu bu hatada yapabilir veya başarılıda olabilir.Nasıl geçen sezon şampiyon olduğumuzda, sezon başlamadan bütün takımlar tatil yaparken Başkan Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Ertuğrul Doğan, Teknik Direktör Abdullah Avcı herşeyi bütün hamleleri transferden tut, kamp sürecine kadar herşeyi çok çok doğru yaptılar ve bu da en nihayetinde Şampiyonluk ile sonuçlandı.İşte geçen sezon bütün hamleleri doğru yapan Ahmet Ağaoğlu, Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı bu sezonda bütün çoğu hamlelerde hata yaptı sonuç olarak şuanda tam başarı gelmedi.İnsanoğlu bu hata yapabilir.Hata yapmayan tek bir güç Var.O Yüce Varlıkta ALLAH'tır.Diğer bütün yaratılan varlıklar hata yapabilir ve bundan sonra yapacaktırda.Bu kainatın kuralı böyle, Bu kainatın yaratılışı böyle gelmiş ve kıyamete kadar böyle gidecek...
Hayatında hata yapmayan bir insan söyleyin, hayatında hata veya hatalar yapmayan bir tek bir insan söyleyin Var mı böyle süper üstün yetenekli insanoğlu?Şimdi belli ki bu sezon takımda arıza var,işte yanlış transferlerden tut ve halen daha takıma uyum sağlayamayan yeni futbolculardan tut, formsuz futbolcularımıza kadar belli ki artık bu net şekilde gözüküyor.Takımda arıza var.İşte Biz taraftar olarak, Camia olarak bu arızayı nasıl düzelteceğiz? Arızalı bölgeleri Kırıp Dökerek mi, Yoksa Arızalı Bölgeleri Onarıp Tamir Ederek Mi.Arızalı bir şeyi kırıp dökersen ne olur, daha çok bozulur daha çok hata verir hatta belki hiç çalışmayacak duruma gelir.Bu nedenle ne yapcağız Sabırlı Olup hatalı olan, Arızalı olan Bölgeleri Onaracağız ve Yolumuza Daha Güçlü, Daha Sağlam Devam Edeceğiz...
Herşeyin ilacı olan insanda bir duygu vardır.O duyguda Sabırdır.Bize Taraftar Olarak, Camia Olarak Sabırlı Olmak Gerekiyor.Haydi yine başaracağız.Efsane Başarılar Kazanacağız.Avrupaya Odaklanalım Hiç Belli Olmaz.Belki burada başarılı olacağız.Bu takım gerçekten istedimi bütün takımları mağlup Eder.Çünkü gördük şikebahçe maçında bu takımın, bu futbolcuların nasıl iyi futbol oynayıp mağlup ettiklerini gördük.Diğer büyük maçlarda da gördük.Bu takım Bu futbolcular istedi mi bütün takımları mağlup eder.Hepimize biraz sabır lazım ve Bu takımın arızalı bölgerini hepberaber onarmamız lazım.Yine Birlik olup Tek Güç olup, hepbirlikte sonuna kadar mücadele ederek Haydi Tekrar Tarih Yazacağız..
alp.ckmk29
29.01.2023, 09:08
Arkadaşlar Avcı'nın Kopenhag maçından sonra postalanması gerektiğini sürekli buradan yazıyorum.
Ancak hocaya daha bişey diyemiyorum. Çünkü 2 hafta önce adam istifa rtti. Yönetim kabul etmedi.
6 ay uyuyun uyanın hop enflasyon bitecek diyenler gibi, Kasım ayını bekleyin herşey düzelecek diyen Avcı çok benzerdir. Hayal satmak işini iyi kıvırdı.
Bu sene rakipler çok daha güçlü, ilk 5 zorla maç kaybediyor. Geçen sene şampiyonluk motivasyonu ve taraftar ile götürdük. Leş futbola ses öıkartmadık.
Çağlar Güleryüz
29.01.2023, 09:10
Olabilir bazen hayatta hata yapabilirsin hatta peş peşe üst üstte hatalar yapabilirsin, insanoğlu bu hatada yapabilir veya başarılıda olabilir.Nasıl geçen sezon şampiyon olduğumuzda, sezon başlamadan bütün takımlar tatil yaparken Başkan Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Ertuğrul Doğan, Teknik Direktör Abdullah Avcı herşeyi bütün hamleleri transferden tut, kamp sürecine kadar herşeyi çok çok doğru yaptılar ve bu da en nihayetinde Şampiyonluk ile sonuçlandı.İşte geçen sezon bütün hamleleri doğru yapan Ahmet Ağaoğlu, Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı bu sezonda bütün çoğu hamlelerde hata yaptı sonuç olarak şuanda tam başarı gelmedi.İnsanoğlu bu hata yapabilir.Hata yapmayan tek bir güç Var.O Yüce Varlıkta ALLAH'tır.Diğer bütün yaratılan varlıklar hata yapabilir ve bundan sonra yapacaktırda.Bu kainatın kuralı böyle, Bu kainatın yaratılışı böyle gelmiş ve kıyamete kadar böyle gidecek...
Hayatında hata yapmayan bir insan söyleyin, hayatında hata veya hatalar yapmayan bir tek bir insan söyleyin Var mı böyle süper üstün yetenekli insanoğlu?Şimdi belli ki bu sezon takımda arıza var,işte yanlış transferlerden tut ve halen daha takıma uyum sağlayamayan yeni futbolculardan tut, formsuz futbolcularımıza kadar belli ki artık bu net şekilde gözüküyor.Takımda arıza var.İşte Biz taraftar olarak, Camia olarak bu arızayı nasıl düzelteceğiz? Arızalı bölgeleri Kırıp Dökerek mi, Yoksa Arızalı Bölgeleri Onarıp Tamir Ederek Mi.Arızalı bir şeyi kırıp dökersen ne olur, daha çok bozulur daha çok hata verir hatta belki hiç çalışmayacak duruma gelir.Bu nedenle ne yapcağız Sabırlı Olup hatalı olan, Arızalı olan Bölgeleri Onaracağız ve Yolumuza Daha Güçlü, Daha Sağlam Devam Edeceğiz...
Herşeyin ilacı olan insanda bir duygu vardır.O duyguda Sabırdır.Bize Taraftar Olarak, Camia Olarak Sabırlı Olmak Gerekiyor.Haydi yine başaracağız.Efsane Başarılar Kazanacağız.Avrupaya Odaklanalım Hiç Belli Olmaz.Belki burada başarılı olacağız.Bu takım gerçekten istedimi bütün takımları mağlup Eder.Çünkü gördük şikebahçe maçında bu takımın, bu futbolcuların nasıl iyi futbol oynayıp mağlup ettiklerini gördük.Diğer büyük maçlarda da gördük.Bu takım Bu futbolcular istedi mi bütün takımları mağlup eder.Hepimize biraz sabır lazım ve Bu takımın arızalı bölgerini hepberaber onarmamız lazım.Yine Birlik olup Tek Güç olup, hepbirlikte sonuna kadar mücadele ederek Haydi Tekrar Tarih Yazacağız..
41 milyon Euro maaşın bir kısmını cebinden vererek başlayabilirsin.
Alt yapı fetishleri yine gömüldükleri delikten fırlamış arif denen zatı muhteremi oynattımı hoca oynattı sonuç bu arkadaş futbolun gerektirdiği bütün askeri elzemlerden çok çok uzak biri. Alt ligde dahi benim görüşüm forma giyemez. Bu süleyman cebeci denen arkadaşında ondan çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Adam hem güzel futbol görmek hem yarışıp şampiyon olmak istiyor niye arifler süleyman lar oynamıyor diye cırlıyor hoca serkan ve Hüseyin'i oynattığı zamanki bu iki çocuk 3 kuruşa oynadı ana avrad sövdüler bu çocuklara sebeb bu çocuklarında yetenekleri çok kısıtlıydı .Yani bu camiada özellikle taraftar yönünden kimseyi kala almayacaksın.
deepmavi
29.01.2023, 09:28
Çağlar Elimde Olsa Trabzonspor'un bütün borcunu Öderim ve Trabzonspor'a en kaliteli transferleri yaparım.41 MİLYON EURO'LUK takımı, kırıp parçalayıp, herkesi gönderip mi düzelteceksin...
Bu hoca gidecekte kim gelecek muhabbetinide artık bırakın yakışmıyor bize,sanki abdullah avcı ile var oldu bu kulüp.
Valla tolunay kafkasa bile razıyım ben o derece, yeter geçen senenin devre arasından beri bıktırdı artık bu futbol sıtkımız sıyrıldı.
Ömö hoca bi 40 sene şampiyon yaptı diyenlerede tek diyeceğim o bizi ne kadar şampiyon takım yaptıysa bizde onu şampiyon hoca yaptık.
Sadece 2000 li yılların başından beri benim izlediğim VAR sistemi olsaydı zaten minimum 4-5 şampiyonluğumuz olurdu, 2010-2011 deki şampiyonluğumuzu saymıyorum bile.
Ya arkaş Tolunayı bu kulübe layık bulmanız sorun ünalı bu kulübe layık bulmanız sorun sadileri Giray bulakları kafa bu kafa siz Trabzonspor başarılı olsun istemiyorsunuz derdiniz hocaya olan kininiz. Tolunayın ne işi var bu kulüpte önünden geçmemesi lazım. Hoca başarısız mı evet gitsin mi gitsin adam gibi geldi adam gibi bir mesaj yayınlayıp göndermesi lazım. Kim gelsin Tolunay kim gelsin fatih tekke kim gelsin ilhan palut adamın bir tanesi fatih tekke yattara beraber yönetsinler kulübü demiş burası bakkal dükkanınmı sirk mi burası koca Trabzonspor'un haline bak. daha önce kim geldiydi rıza bu kulübün daha iyi günleri vah Trabzonspor vah.
Kupayı alacam deyip başka hiçbir halt vadetmeyen ilkokul mezununu seçip bırak kupa getirmeyi kulübü ekonomik ve yatıpı hareketlerle itibar olarakta batıran birini başkan seçen bir camiadan ne beklenir ne bekleyebilirsiniz.
doc holliday
29.01.2023, 09:54
Alt yapı fetishleri yine gömüldükleri delikten fırlamış arif denen zatı muhteremi oynattımı hoca oynattı sonuç bu arkadaş futbolun gerektirdiği bütün askeri elzemlerden çok çok uzak biri. Alt ligde dahi benim görüşüm forma giyemez. Bu süleyman cebeci denen arkadaşında ondan çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Adam hem güzel futbol görmek hem yarışıp şampiyon olmak istiyor niye arifler süleyman lar oynamıyor diye cırlıyor hoca serkan ve Hüseyin'i oynattığı zamanki bu iki çocuk 3 kuruşa oynadı ana avrad sövdüler bu çocuklara sebeb bu çocuklarında yetenekleri çok kısıtlıydı .Yani bu camiada özellikle taraftar yönünden kimseyi kala almayacaksın.
Aga sen Ahmetcan Kaplan’ada amatör lig topçusu diyordun çok iyi hatırlıyorum:)
Adam 19 yaşında 10 milyona transfer yaptı belki 50 milyonu görecek ama he size göre amatör lig topçusu:)
Altyapıcı değilim ama Bu kulübün altyapı fetişlerinden önce altyapı düşmanlarından kendini kurtarması lazım
Arif boşluk içinde sadece bir resmi maçta karar vermeniz süper olmuş,bence scout olarak başvurun kulübe işte biZe böyle scout lar lazım:)
Adam 19 yaşında 10 milyona transfer yaptı belki 50 milyonu görecek ama he size göre amatör lig topçusu:)
Altyapıcı değilim ama Bu kulübün altyapı fetişlerinden önce altyapı düşmanlarından kendini kurtarması lazım
Arif boşluk içinde sadece bir resmi maçta karar vermeniz süper olmuş,bence scout olarak başvurun kulübe işte biZe böyle scout lar lazım:)
Sen Arif'i seyrettin mi harbi harbi futbol seyreder gibi seyredin mi yaptığı amatörlükkeri yaptığı müdahaleleri gördünmü ben seyrederken utandım idda ediyorum bizim zonguldak kömürsporda zor oynar diyorumya serkana Hüseyin'e demediğimizi bırakmadık oynamayan haline sövüyor millet adam takımda oynamayan hüseyin hemen gönderilsin yazıyor foruma ulan adam oynamıyor be Malak yani senin anlayacağın bu taraftarı gram kala almam yönetim yerinde olsam bu Arif'i o alt yapıdan çıkarıp üste önereni ise yarın kovarım. Ünal gelsin bu 2 çocuğu oynattısın 2.maça yedikleri küfürden ayaklarında top tutabilirler se yarın olmasın benimde beğenmedim Abduşa dümdüz sövenler ki yıllardan beri alt yapıdan yusuf abduş daha başka göremiyorum kendi alt yapısından çıkan yusuf Erdoğan'a yarım sezon sabredemeyen o çocuğa hayali olan şampiyonluğu bile haram eden bizim bazı Sığırlar alt yapı fetişi olmuş vay anasına be seyret seyret gül.
Avcı ile aslında sezon sonu ayrılmalıdır.
Sezonun son haftalarında biberi futbol yok takımda
İstikrar içinse sahada bir şeyler görmek gerekmez mi?
Ne görüyoruz ki istikrar isteyelim
Hocanın son açıklamalarıda kafasının karışık olduğunu içinden çıkamadığını gösteriyor.
Skorlar kötü giderse hoca gider. Biz bu çöp takımla napacagiz bilmiyorum. Bu takıma verilen 40 milyon Euro ile fındık tarlası alsaydik. Nutellaya tek başına fındığı biz ihraç eder takımı borcu da kalmazdı.
Skorlar kötü giderse hoca gider. Biz bu çöp takımla napacagiz bilmiyorum. Bu takıma verilen 40 milyon Euro ile fındık tarlası alsaydik. Nutellaya tek başına fındığı biz ihraç eder takımı borcu da kalmazdı.
Hoca gitti bence yarın açıklanır daha dikiş tutmaz sorun kadromuz ligin en iyisi denen futbol cahilleriyle.
Ben de aynı şeyi yazdım, hoca apaçık diyor ki:
1. Ben Trabzonlu ve altyapı düşmanıyım
2. Bende adalet asla yok adamcıyım
3. Ego-inat bende zirve Hamsik bile tanımam, sakat der oturturum 2 ay, olmadı hain ilan ederim
Şu açıklamalar hem facia hem yeterli bi adamın YAPAMIYORUM itirafına, hoca bitik oyuncularda zerre suç yok, ölü Djaniny ve yazıcı yerine kim oynasa maç 3-4 fark bizdeydi…
Ben de aynı şeyi yazdım, hoca apaçık diyor ki:
1. Ben Trabzonlu ve altyapı düşmanıyım
2. Bende adalet asla yok adamcıyım
3. Ego-inat bende zirve Hamsik bile tanımam, sakat der oturturum 2 ay, olmadı hain ilan ederim
Şu açıklamalar hem facia hem yeterli bi adamın YAPAMIYORUM itirafına, hoca bitik oyuncularda zerre suç yok, ölü Djaniny ve yazıcı yerine kim oynasa maç 3-4 fark bizdeydi…
Serkanı ilk geldiğinde sürekli oynatan adam alt yapı düşmanı şehre gram laf etmeyen hep mutluyum diyen Trabzon insanını övennnnnn taraftarı öven abdullah avcı Trabzonlu düşmanıı he filozof umuz gibi her geldiğinde zorla geldim ayaklarında olmayan filozof gibi taraftara sürekli laf eden birisi olmadığı için hoca Trabzonlu düşmanı vay be.
Enes Başkaya60
29.01.2023, 10:44
Hoca istifa ediyor, Yönetim kabul etmiyor.
Artık kan değişikliği lazım kan, olmuyor olmayacakda.
Şampiyon olduktan sonra yapılabilecek en büyük hataları yaptık.
Şampiyon takımın en önemli oyuncularını birer birer gönderdik.
İçimizde köstebek var felan dediler ya, benim için Köstebek alenen şu takımı bozandır.
Nwekaame,Edgar Abdullah hocayı geçen sene Şampiyon yapmıştır.
Bu seneki oyuncuları hoca aldırdıysa, aksini düşünmüyorum zaten da orası ayrı bir komedi.
Hoca'nın kalması artık onun için de takım içinde taraftar içinde daha kötüye doğru gidiyor.
Güzel ayrılalım, teşekkür edelim bitsin gitsin, bu saatten sonra yapılacak hiçbir şey kalmadı.
Enes Başkaya60
29.01.2023, 10:50
Hoca gitti bence yarın açıklanır daha dikiş tutmaz sorun kadromuz ligin en iyisi denen futbol cahilleriyle.
Kadromuz ligin en iyisi felan diyen rüya aleminde felan yaşıyordur, kadromuz ligin en kötü, en vasat takımlarından biri.
Ama bu hocanın iyi olduğu anlamını taşımıyor, hocamız da ligin en kötü hocalarından biridir benim gözümde.
Kaprislerinden, inatlarından asla vazgeçmeyen bir adamdır.
Nwekaame'yi gönderdi, ne olduğu ortada.
Bu takıma bu oyuncuları bu adam aldırmadı mı abi??
Ee biz neyi savunuyoruz şimdi??
gurur6134
29.01.2023, 11:00
:)
Enes Başkaya60
29.01.2023, 11:09
Eren isimli sol bek arkadaşımızın Arif isimli çocuğumuzdan ne artışı varmış acaba?? Dediğiniz gibi adam daha 1 resmi maça çıktı.
Veya Süleyman Cebeci, bardi isimli arkadaşımızın hangi yaptığını yapamaz sahada??
Adam inatla yanlış yapmaya devam ediyor inatla.
Hala aynı oyuncular üzerinden varyasyonlar deniyor.
Ula Kaç kere yazdım Süleyman'ı, Arif'i, Taha'yı, Hakan Yeşil'i vs oynat kaybedeceksekte bu çocuklar ile kaybedelim, bu arada adım gibi eminim daha kötü kaybetmeyiz, ve sahada yürekli çocuklar, mücadeleci çocuklar görmüş oluruz.
gurur6134
29.01.2023, 11:13
Erman Toroğlu : Trabzonspor'un olduğu durumda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray olsa ya da Juventus, Barcelona olsa varya teknik direktörün kemikleri bile yollanırdı kulüpten. Trabzonspor büyük kulüp gibi yönetilse hocaya hayırdır ya sen ne yapıyorsun, ne istedinde almadık, kimi istedinde transfer etmedik. Bu takımın hali ne der derhal yollarlardı. Ama Trabzonspor geçen sezon şampiyon oldu diye hocaya duygusal bakıyor. O zaman şampiyon oldun diye 10 sene takımın başında kalsın başarılı olmanada gerek yok. Abi sen Trabzonspor'sun. Bir şeyler ters gidiyor görmüyormusunuz ya. İyi kötü bir Avrupa kupaları elinde var. Bu hocayla Avrupada ne yapabilirsin ? Belli ki, futbolcularda oynatılmak istenen sistemden memnun değil. Gerçi hocam bak Abdullah hocanın ne sistemi var ne oynatmaya çalışıyor onu da anlamış değilim. Fenerbahçe kulübü camiası ve taraftarı geçen sezon şampiyon olmuş takımları şu an ligde liderle 13 puan fark açılsa hocalarını yerdi. Şimdi yorumlara bakıyorum Abdullah hocayla devam devam diyorlar. Trabzonspor taraftarlarıda demek ki durumdan şikayetçi değil. Şehir değişmiş demek ki hocam. Eski Trabzonda seni yerlerdi. Şimdi hocanın evine bizi bırakma diye yalvarmaya gidiyorlar ilginç şeyler bunlar hocam ya.
Adam disardan birisi olarak bu tespiti yapabiliyor ama hala daha icimizde anlamayanlar var sunu, degisen sey sehirden ziyade ,taraftar gruplarinin yapisi yalakaligi, bizden olsunda gorus olarak ne olursa olsun kafasi balkonun onune giden grubun kim olduguna herkes baksin anlarlar zaten bu kafa yapisinin 2011 surecinde ne oldugunu birlikte gorduk degismezde trabzonspor falan degil dertleri..
Kadromuz ligin en iyisi felan diyen rüya aleminde felan yaşıyordur, kadromuz ligin en kötü, en vasat takımlarından biri.
Ama bu hocanın iyi olduğu anlamını taşımıyor, hocamız da ligin en kötü hocalarından biridir benim gözümde.
Kaprislerinden, inatlarından asla vazgeçmeyen bir adamdır.
Nwekaame'yi gönderdi, ne olduğu ortada.
Bu takıma bu oyuncuları bu adam aldırmadı mı abi??
Ee biz neyi savunuyoruz şimdi??
Wakayeme konusunda hoca son ana kadar kalsın dedi başkanın ben bilirimci egosu onu gönderdi .2020 sezondaki gibi ne kadar çöp varsa aldı bu sezonu batırdı. Burda kıçımı yırrtım Waka gitmesin bizim herşeyimiz bizim yüzde 50 mız diye yine aynı futbol ulemaları yok canım Waka ihtiyar ne kadar oynayacak dünyada bir wakamı var bin tane Waka buluruz ona o kadar para verilir mi vs vs vs diyorlardı şimdi hocaya söven aynı kişiler ne oldu 10 adam aldın wakanın etkisinin çeyreğini göremedin.bjk salak mı 3.defa abubakarı getirdi ulan hocamı bu 3.defa futbolcu getirilir mi bulamıyorsun bir abubakar bir Waka bir yattara bir Alex bir talisca bir smikoviyak bir Colman buldun mu katbetmeyeceksin. Geldiğinde beğenmesemde Corneliusu sezon başlamışken sırf karısı istemiyor diye göndermeyin diye yırtındım çünkü bu adam atılan uzun topları alıyor gerekirse rakibe omuz koyup top saklıyor takımım hücuma yerleşmesi için zaman kazandırıyordu onun yerine 2 tane aldık 2 birbirinden rezil velhasıl işini bilmeyen Çavuşlar döner döner bir tarafını avuçlar.
Takım ilk dönem gibi defansa kapanıp hızlı toplarla çıkarsa belki ilk 3 e girer. Bu bartra geldiğinde bu adam çöp dedim. Bu adam bizi yakıyor.Bardi Karadenizli gibi ama sebatspor oyuncusu gibi.
gurur6134
29.01.2023, 11:17
Eren isimli sol bek arkadaşımızın Arif isimli çocuğumuzdan ne artışı varmış acaba?? Dediğiniz gibi adam daha 1 resmi maça çıktı.
Veya Süleyman Cebeci, bardi isimli arkadaşımızın hangi yaptığını yapamaz sahada??
Adam inatla yanlış yapmaya devam ediyor inatla.
Hala aynı oyuncular üzerinden varyasyonlar deniyor.
Ula Kaç kere yazdım Süleyman'ı, Arif'i, Taha'yı, Hakan Yeşil'i vs oynat kaybedeceksekte bu çocuklar ile kaybedelim, bu arada adım gibi eminim daha kötü kaybetmeyiz, ve sahada yürekli çocuklar, mücadeleci çocuklar görmüş oluruz.
Eren topu once rakibe sonra tekrar kendine carptirip auta yada taca cikarmayi iyi biliyor yapiyor arifde bu yok mesela..ha bir de sadece bonservisi 3.750 bin avro erenin arif maksimum 250 bin tl dir senelik..yusuf yazicinin ilk resmi macinda yapilanlari yazilanlari hatirlayorum kendisine gulup geciyorum ki arif daha once de sonradan girse bile 3 4 macta daha oynadi gayet iyi goruntu vermisti , kotu giden takimda gunah kecisi mi yoksa kostebek mi arif:) sezon basi cornelius trabzonsporun forveti olamaz tank gibi agir diyorlardi simdi arkasindan agit yakiyorlar yok utancaklarini bilsem bulup cikarip koyacam onene ama zaman kaybi yeminle hafiza kaybi hastalik baslangici falan olabilir allah sifa versin diyerek gecmek en iyisi..
sethfilo
29.01.2023, 11:23
Öncelikle bu ligin en kötü veya iyi kadrosu ve teknik ekibine sahip değiliz tabiki. Oyun kalitesi olarak ligin zevk ve umut vermeyen bir kaç takımından biri olarak görünüyoruz. Bu takımın geçen yılki başarısı herkesin emeğinin sonucudur, fulbolcular, teknik ekip, taraftar, yönetim, şans ve rakiplerin geçen seneki formsuzlukları vs. Ancak bu seneki başarısızlık %75 yönetimin transfer süreci ve şampiyonlar ligi arifesini kötü yönetmesi ve hocanın gidenler ve gelenler dengesini sağlayamaması, kadro yapısındaki yumuşaklık ve yaş ile gelecek olan sakatlık ve form düşüklüğünü göz ardı etmesi ve satılması gereken oyuncuların elde tutulması raporlarıdır. Kalan %25 futbolcular ve bizlerin eseridir. Bundan haftalar önce söylediğim gibi bu sezon boşa giden bir sezon değildir, kesinlikle akılcı bir politikayla yeni yapılanmaya gidilmeli. Bunun ilk yolu henüz piyasa değeri sıfırlanmamış ancak bizdeki kredisi sıfırlanmaya yaklaşmış yerli yabancı oyuncularla yolların ayrılması. Başarıya aç, gelecek hedefleri olan ve bu formanın ağırlığını hissedecek genç oyuncuları bulmak ve kadroya kazandırmak şampiyonluk kadar değerlidir. Bizim yazıcı, ömür, asan, türkmen gibi oyunculardan çok onların bize ihtiyacı olduğunu hissettiren adamlarla yola devam etmemiz gerekir. Başta hamsik, djaniny, ghamin gibi doymuş ve kar zarar dengesinde aldıklarının karşılığını bu sezon verememiş , taraftarın tepkisini artık görmeye başlayan oyuncularla yollar acil olarak ayrılmalı ve kulübün biraz da olsa nefes alması sağlanmalıdır. Avcı hoca konusu ise daha travmatik bir durumdur, çünkü hoca sezon ortasında ikinci defa pes ettim sözleriyle zaten ruh durumunu ortya koymuş. Yeni yapılanma eski hocayla olmaz, ligi tanıyan ve hiç bir ıstanbul takımına aşkı olmayan İlhan Palut ilk hedef olmalıdır
Murat Keçeci
29.01.2023, 11:25
Deplasman kâbusuna son verememek üzücü oldu.Ust grubun içinde ilerlemek için bu probleme mutlaka çözüm bulmamız gerekiyor.
Maçı analiz edersek güzel bir golle öne geçsek de iyi savunma yapamadığımız iptal edilen golle kendisini gösterdi.Tam konsantrasyon olamamak yenilginin birinci sebebiydi.Sağdan soldan gelen toplarda ceza sahasında sürekli adam kaçırmalar gol yiyeceğimizin sinyalini veriyordu.Ikinci yarı 2.golü bulsaydık belki rakibin direnci kırılabilirdi ama olmayınca kısa süre sonrada golü yiyince kırılganlık oluştu ve bir deplasman klasiği daha yaşadık.
Orta sahada hamsik gibi bir oyuncu ihtiyacımız var.Gecen sezon onun ilk yarıdaki performansı bizi şampiyon yaptı.Onun olmadığı geçen sezonun ikinci yarısı ve bu sezonun ilk yarısı istikrarsız seri galibiyetlerden uzak bir takım haline dönüştük.Ama bu iş hamsikle de olacak gibi değil bize yeni bir hamsik gerekiyor.
Orta sahada anadolu maçlarında siopis değilde gbamini kullanmak öne daha fazla oynama icin belki daha iyi bir tercih olabilir.Bardhi ise oyunu yönetebilecek bir görüntü vermiyor.Kanatlarda da ise orijinal açıklar kullanmak lazım.Tabii bunlar asıl mesele değil, asıl mesele konsantrasyon hedefe odaklanma problemi.Bu da duygusal bir varlık olan insanın doğasında olan bir durum.Her takımda olabilecek birşey hedeften uzaklaştıkça direnç azalır.Gecen sene nasıl ki biz kazandıkça rakiplerinin direnci kırılmıştı.Şimdi bu duruma düşen biz olduk.
Yalnız hayat devam ediyor.ligde üst grubun içinde kalıp avrupa hedefine ulaşmak.Turkiye kupasını almak ve konferans liginde reklamimizi yapmak gibi hala ciddi hedeflerimiz mevcut.
Macellan
29.01.2023, 12:42
Burada,sürekli Avcı istifa etti ama yönetim kabul etmedi gibi söylemler okuyoruz.Avcı ben istifa ediyorum,bırakıyorum gibi bişey söyledi mi?
Tam aksine,artık bahaneler de bitince,sürekli ne yapsak ne denesek olmuyor deyip,isterseniz beni gönderine getiriyor olayı.Bu kelime istifa ediyorum demekle aynı şey değil,bu tavşanın kulağına suyu kaçırmaktır.Edebiyat yapmayı iyi biliyor hoca.
Defalarca da yazdım adam bjk de 17 milyonu bırakmamış,sende bunun iki üç katını bırakıp istifa eder mi?Bu kadarı da polyannacılığa giriyor artık.
halilaziz61
29.01.2023, 12:52
Cornelius un pozisyonundan da çok daha rahat bir pozisyon olmasına karşın yarım adım atıp sol ayağıyla pas atmaya tenezzül etmedi adam. Takım inanılmaz konsantrasyon problemi yaşıyor öyle böyle değil
Cornelius takımı için oynayan aldığı paranın hakkını veren is ahlaki olan adam gibi topçu idi
Bu adam artistik yapmaya gelmiş biri
Sorun şu bu ikisini hangi kafa izleyip de TS de buluşturdu?
Bu kadar birbirinden siyahla beyaz gibi ayrımı olan transfer olmaz.
Sanırım ortada izleme komitesi yok ya tutarsa diye alınmış transferler koassi, janny, Mallı say say bitmiyor
ersn.alparslan
29.01.2023, 13:03
Abdullah kalsada bu kadro degisecek yeni hoca gelsede degisecek. O da kendi oyuncularini isteyecek. Anlayacaginiz sadece bu sene degil onumuzdeki 2 sene boyle devam edecek.
Gökhan Balcı
29.01.2023, 13:15
Cornelius takımı için oynayan aldığı paranın hakkını veren is ahlaki olan adam gibi topçu idi
Bu adam artistik yapmaya gelmiş biri
Sorun şu bu ikisini hangi kafa izleyip de TS de buluşturdu?
Bu kadar birbirinden siyahla beyaz gibi ayrımı olan transfer olmaz.
Sanırım ortada izleme komitesi yok ya tutarsa diye alınmış transferler koassi, janny, Mallı say say bitmiyor
Takım içindeki sorunun etkilemediği hiç kimse yok. Djaniny zaten normalde de gamsız bir tip ama takım da böyle olunca o da hepten saçmalamaya başladı.
Fakat meselenin sadece transfer olduğunu da düşünmüyorum ben. Djaniny dediğimiz adam serbest oynayabilecek kalitede bir oyuncu normalde. Daha düşük hedefleri olan bir takımda bir başkasının arkasını topladığı bir oyuncu bile olabilir. Fakat biz ondan özellikle şu an 4-4-2 gibi açıkları olan ve herkesin o açıkları kapatmak için mücadele etme zorunluluğu olan bir bir sistemde ciddi katkı bekliyoruz. Ben sahaya bakınca inan olsun kimin nerede oynadığını anlayamıyorum. Oyuncular saha içinde devamlı yer falan değiştiriyor ama bu da ciddi bir dinamizm isteyen bir şey. Elinde yusuf djaniny bakasetas gomez gibi adamlarla bunu sağlamaya çalışmak nasıl bir aklın ürünü anlamak mümkün değil.
Bence bizim bariz iki sorunumuz var bu minvalde. 1. si bu takımın heyecanı yok. Heyecan duyabileceği bir şeyi yok daha doğrusu. Bu yeni genç bir oyuncuyla mı sağlanır nasıl olur bilmiyorum. Ama bu takımda anlamsız bir kalabalık var o kesin. İsim olarak bakınca kimse bence değersiz değil ama bir bütünlük söz konusu olduğunda herkes farklı gezegenden gelmiş gibi.
2. si ise basit düşünmüyoruz ya da bunu egomuza yediremiyoruz. Evet kadro kaliteli ama bu kadrodaki oyuncuların hepsi bir arada oynayacaklar diye bir şey yok. Geçen sene kötü oynadığımız maçlarda bile oyun disiplininden taviz vermeyen bir takım vardı sahada. O gün kötü olan oyuncu bazı devre arasını görmeden çıkıp yerini başka arkadaşına veriyordu. Şimdi hoca illa geriye düşmeyi bekliyor ve yaptığı her değişiklikte takım biraz daha ne yapacağını bilmez hale geliyor. Hoca yaptırdığı transferlerin altında eziliyor. Hatasını başka bir hatayla telafi etmeye çalışıyor. Koşmayacak oyunculardan koşmasını bekliyor vs. Ben olsam şu an bayağı dümdüz 4-2-3-1 e döner ve her oyuncudan maksimum verim alıp takım içi huzuru sağlamaya çalışırdım açıkçası. Larsen Peres'i arkalı önlü oynatır Bakasetas'ı kaleye yakın tutardım. Doğucan Ömür orta sahasıyla da arkayı tutardım. Maçın durumuna göre de aynı mevkiideki oyuncular arasında değişiklik yapardım. Fakat bence hoca bunu kendine yediremiyor. Halbuki 20-21 sezonundan çok da farklı durumda değiliz. Sakinleşmeli, oyuncuları değersizleştirmemeli, basit ama işe yarar bir taktikle sahaya çıkmalıyız diye düşünüyorum. Yoksa biz sezon sonuna kadar böyle devam edersek bütün oyuncularımızın değeri düşecek ve sene sonunda bu oyunculardan istediğimiz geliri de elde edemeyeceğiz.
halilaziz61
29.01.2023, 13:22
Ya arkaş Tolunayı bu kulübe layık bulmanız sorun ünalı bu kulübe layık bulmanız sorun sadileri Giray bulakları kafa bu kafa siz Trabzonspor başarılı olsun istemiyorsunuz derdiniz hocaya olan kininiz. Tolunayın ne işi var bu kulüpte önünden geçmemesi lazım. Hoca başarısız mı evet gitsin mi gitsin adam gibi geldi adam gibi bir mesaj yayınlayıp göndermesi lazım. Kim gelsin Tolunay kim gelsin fatih tekke kim gelsin ilhan palut adamın bir tanesi fatih tekke yattara beraber yönetsinler kulübü demiş burası bakkal dükkanınmı sirk mi burası koca Trabzonspor'un haline bak. daha önce kim geldiydi rıza bu kulübün daha iyi günleri vah Trabzonspor vah.
+61
Allah'tan bu adamlar kulübü yonetmiyor yoksa 3 hafta Tolunaya sonraki 5 hafta giraya geçiş dönemi için Sadiye emanet ederler takımı.
Gerekçe de hazır "bir şansı hak ediyor"
Zaten TS teknik direktör olmayanları teknik direktör yapma şansını veren bir oluşum
Yegane görevi o
Yahu adam avcı gitsin diyor bekliyorsun arkasından kaliteli bir hoca adı soyleyecek supriz Tolunay diyor :))))
Hadi iyi hoca değil onu geçtim de TS yi icraya verip tazminat alan bir adamı yine takımın başında görmek nasıl bir kafanın ürünü
Hakkaten bilinçli taraftar bulmak zor
Bu takım bütün bunlara rağmen iyi şampiyon oldu
halilaziz61
29.01.2023, 13:32
Takım içindeki sorunun etkilemediği hiç kimse yok. Djaniny zaten normalde de gamsız bir tip ama takım da böyle olunca o da hepten saçmalamaya başladı.
Fakat meselenin sadece transfer olduğunu da düşünmüyorum ben. Djaniny dediğimiz adam serbest oynayabilecek kalitede bir oyuncu normalde. Daha düşük hedefleri olan bir takımda bir başkasının arkasını topladığı bir oyuncu bile olabilir. Fakat biz ondan özellikle şu an 4-4-2 gibi açıkları olan ve herkesin o açıkları kapatmak için mücadele etme zorunluluğu olan bir bir sistemde ciddi katkı bekliyoruz. Ben sahaya bakınca inan olsun kimin nerede oynadığını anlayamıyorum. Oyuncular saha içinde devamlı yer falan değiştiriyor ama bu da ciddi bir dinamizm isteyen bir şey. Elinde yusuf djaniny bakasetas gomez gibi adamlarla bunu sağlamaya çalışmak nasıl bir aklın ürünü anlamak mümkün değil.
Bence bizim bariz iki sorunumuz var bu minvalde. 1. si bu takımın heyecanı yok. Heyecan duyabileceği bir şeyi yok daha doğrusu. Bu yeni genç bir oyuncuyla mı sağlanır nasıl olur bilmiyorum. Ama bu takımda anlamsız bir kalabalık var o kesin. İsim olarak bakınca kimse bence değersiz değil ama bir bütünlük söz konusu olduğunda herkes farklı gezegenden gelmiş gibi.
2. si ise basit düşünmüyoruz ya da bunu egomuza yediremiyoruz. Evet kadro kaliteli ama bu kadrodaki oyuncuların hepsi bir arada oynayacaklar diye bir şey yok. Geçen sene kötü oynadığımız maçlarda bile oyun disiplininden taviz vermeyen bir takım vardı sahada. O gün kötü olan oyuncu bazı devre arasını görmeden çıkıp yerini başka arkadaşına veriyordu. Şimdi hoca illa geriye düşmeyi bekliyor ve yaptığı her değişiklikte takım biraz daha ne yapacağını bilmez hale geliyor. Hoca yaptırdığı transferlerin altında eziliyor. Hatasını başka bir hatayla telafi etmeye çalışıyor. Koşmayacak oyunculardan koşmasını bekliyor vs. Ben olsam şu an bayağı dümdüz 4-2-3-1 e döner ve her oyuncudan maksimum verim alıp takım içi huzuru sağlamaya çalışırdım açıkçası. Larsen Peres'i arkalı önlü oynatır Bakasetas'ı kaleye yakın tutardım. Doğucan Ömür orta sahasıyla da arkayı tutardım. Maçın durumuna göre de aynı mevkiideki oyuncular arasında değişiklik yapardım. Fakat bence hoca bunu kendine yediremiyor. Halbuki 20-21 sezonundan çok da farklı durumda değiliz. Sakinleşmeli, oyuncuları değersizleştirmemeli, basit ama işe yarar bir taktikle sahaya çıkmalıyız diye düşünüyorum. Yoksa biz sezon sonuna kadar böyle devam edersek bütün oyuncularımızın değeri düşecek ve sene sonunda bu oyunculardan istediğimiz geliri de elde edemeyeceğiz.
Basite dönsek işe yarayacak ama dönmüyor işte
Djanny iyi topçu ama o kadar bizim takımdaki misyonunu tamamladı, ha sonradan oyuna girip katkı verecek derseniz maaşı yüksek uce bir pozisyonda pas vermeyi tercih etmeyen adamı ben takımda tutmam.
Bu sene kahır senesi bireysel olarak iyi oyuncular sistem olmayınca kötü görünüyor
Tersi de doğrudur bir sistem olsa çok yetenekli olmayan oyuncular takım içinde siritmaz misal Larsen eren bu kadar elestirilmezdi
lazminator61
29.01.2023, 13:32
Kusura bakmayin ama kaleye gelen her sut gol oliyorsa kazanamassin. Dün kalecileri degisdirseydik, 4:1 kazanirdik.
lazminator61
29.01.2023, 13:34
Bozok 3 metreden gidip erleben vuriyor. Derhal kadro disi
lazibere
29.01.2023, 13:52
Kardeşim hocanın formsuz olduğunu kabul ediyorum. Bu konuda sizlerle aynı fikirdeyim. Hatta geçtimiz sezonun ortasından itibaren hocayı oynattığı kötü futbol nedeniyle defalarca eleştirdim. Ancak bu ayrı bir mesele. Bugüne gelirsek eldeki kadronun yetersiz olduğunu düşünüyorum. Baktığımız zaman ön tarafta kilit açacak bir oyuncumuz yok. Ciddi bir handikap!
nasılsın Umut taciri renktaşım, devam mı Umut pompalamaya:))
chopper61
29.01.2023, 13:53
Bozok 3 metreden gidip erleben vuriyor. Derhal kadro disi
Sorun Bozok vb değil.. Trabzonspor leş atıyor..Bize gelen oyuncular hep geri gitti.
halilaziz61
29.01.2023, 13:57
Sorun Bozok vb değil.. Trabzonspor leş atıyor..Bize gelen oyuncular hep geri gitti.
Sistemsizlik
Adamdan 3 kişiyi calimlayip gol atmasini bekliyoruz
Pozisyona soktugumuz bir durum yok
Onur Erçetin
29.01.2023, 14:26
Valla ben kaliteli olup da geri giden birini görmedim.Peres,Edgar,Dorukhan,Nwakeame,Bakasetas,J aja,Selçuk,Colman,Egemen hepsi takır takır top oynadı bu kulüpte.Beğenmediğimiz Baker bile şuan gelse ortasaha ayağa kalkar o derece yani.
Bozok son derece vasat bir santrafor.Herhangi bir artısı falan yok.Hızlı desen değil,güçlü desen değil,teknik desen değil.Arada saçma sapan gollerde kaçırıyor.Biz bu ligde ne gol kralları gördük.Makakula,Fernandao şu bu.Hiçbiri yok piyasada.
Gomez ise bitirici bir oyuncu ama oynadığımız beş para etmez oyunun santraforu değil.Defalarca söyledim bizim takım ancak Sörloth ve Dovbyk gibi ekmeğini taştan çıkaran isimlerle iş yapar.
lazibere
29.01.2023, 14:35
Herkes mevcut durumu sorumlusunu ve nedenlerini arıyor ben de arıyorum. Başarı eğer bir sistem sonucunda gelmiyor ise buradan gelen başarı tamamen bireysel performansları yüksek olmasından kaynaklanan bir başarıdır
Geçen yılki şampiyonluğumuzun Abdullah avcı'nın getirmiş olduğu sistemden dolayı olduğunu düşünüyor idiysek o zaman Abdullah avcı'nın sisteminde oyuncuların çok önemi yoktur bir kişi gittiğinde yerine başkası rahatlıkla doldurabilirdi dolayısıyla sistemleri başarıya kılan şey ise oyuncuların bireysel performanslarıdır eğer sen kaliteli oyuncularla yola devam etmiyor isen hangi sistemi getirirsen getir kesinlikle başarı elde etmen mümkün değildir
Geçen yıl bizi başarılı yapan şey o kadar kötü futbol o kadar handikaplarımızın olmasına rağmen skoru bulan oyuncularımızın yetenekli olmaları şapkadan civciv çıkartırcasına atılan goller yapılan asistler, olmayacak pozisyonların golle sonuçlanması gibi bir sürü faktörler bizi kötü oyunla sürekli kazanan takım haline getirmişti, dolayısıyla bu bizde bir alışkanlık haline gelmişti
Bu sene ise geçen günkü oyuncu daha doğrusu bireysel yetenekli oyuncuların performanslarına bağlı oyunu terk ettik çünkü kadromuzda bu özellikleri taşıyan oyuncu sayımız neredeyse sıfıra yakın Bakasetas haricinde bana söyleyebileceğimiz ikinci bir isim yoktur
Bunda transfer politikasındaki yanlışlar çok büyük etkendir eğer Abdullah Hoca iyi bir hoca olmuş olsaydı yaklaşık 3-4 aydır devam eden bu kötü futbol ve kötü skorlara bir şekilde çare bulur ve çözerdi.
Yönetimde olup bitenleri seyretmekten başka hiçbir şey yapmıyor takımın başında şampiyon yapmış bir hoca var diyerek onun bütün hamlelerini destekliyor yanlışlarına sahip çıkıyor ya da öyle gözüküyor
İşin en enteresan tarafı ise şu sakatlarla boğuştuğumuz dönemler de dahil olmak üzere kritik mevkilerdeki kritik oyuncularımızın uzun süre bir sakatlıklarına rağmen üstüne iki tane transfer dönemi de gelmiş hatta geçiyor olmasına rağmen buralara tedbir alabilecek ve transfer yapabilecek pozisyonda olmamayışımız
O halde sorularımızı genişleterek sormak zorundayız geçen yıl devre arasında ve bu yaz dönemi transfer döneminde o kadar çeşit oyuncu alabilecek maddi imkanımız var iken ve geçen şampiyon olmuş olmanın getirmiş olduğu maddi kazançlarda Bir önceki yıla göre katlanmış da olmasına rağmen hatta oyuncu havuzumuzun çok daha geniş olacağı çünkü şampiyonlar ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacak olmamızın getirmiş olduğu avantajlardan sebep oyuncu bulmakta da zorlanmayacağımız gerçekleri de ortadayken şimdi henüz kritik mevkilerdeki sakat oyuncularımıza alternatif oyuncu alamıyoruz. Neden???
Tekrar soruyorum mali disiplinden ödün vermeyerek gelmiş yönetimin şu anda elinin kolunun bağlı vaziyette kalmasının nedeni ne olabilir ki
Biz ne 6 milyon euro'lar 5 milyon eurolar vererek transfer ettiğimiz oyuncular var şimdi niye bir buçuk iki milyon euro vererek bir oyuncu alamayacak duruma geldik ki
Gerçekten de söylendiği gibi hükümetin vermiş olduğu paralarla mı yapmıştık bunu şimdi hükümet de ekonomik olarak acz içerisinde olduğu için biz de aciz durumda mı düştük bütün Bu soruların cevaplarını bulmamız lazım
Sürdürülebilir bir ekonomik program ile başkanlık elde etmiş olan başkanımızın hatta tüzük değişikliği ile yapılan harcamaların sorumlulukları yapan yönetimleredir şeklinde düzeltmeler de yapmamış olmamıza rağmen kulübün kur farkından kaynaklanan zararlar haricinde bu kadar oyuncu transfer edemeyecek konuma düşmesinde kimin kabahati var
Arkadaşlar sözlerimin başına geri dönmek istiyorum başarılar eğer sistematik bir düzen sonrasında gelmiyor ise tesadüfidir dolayısıyla bazı başarılar da bazı kişilere mal edilerek o kişilerin kutsanmasına da gerek yoktur
Örnekleri çok. Ünal Karaman kolay gol yeme alışkanlığımıza çözüm bulamadığı için istifa etmek zorunda kalmıştı ama Ünal Karaman döneminde biz gayet iyi futbol oynuyorduk göze hoş gelen futbol oynuyorduk eğer Ünal Karaman bizi şampiyon yapmış olsa idi Ünal Karaman çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok iyi bir hoca mı olmuş olacaktı. Ünal Karaman nerede şimdi???
Onun için kulüpler kendilerine başarı sağlayan kişileri fazla böbürlenmesini müsaade vermemesi gerekiyor Yani bizi şampiyon yapan Abdullah Avcı'ya kredi veriliyor da bizi şampiyon yapan Wakame gibi oyuncularımızı neden çok çabuk gözden çıkardık.
O zaman Abdullah Avcı madem istifa etmiyor, ya transfer yaparak kadro kalitesini değiştirerek bu işi çözüm bulacak ya da mevcut oyuncular içerisinden bu dağınık görüntüyü ortadan kaldıracak ya da istifa edip gidecek arkadaşım bu işin başka çaresi yok
Onur Erçetin
29.01.2023, 14:40
Kupayı alacam deyip başka hiçbir halt vadetmeyen ilkokul mezununu seçip bırak kupa getirmeyi kulübü ekonomik ve yatıpı hareketlerle itibar olarakta batıran birini başkan seçen bir camiadan ne beklenir ne bekleyebilirsiniz.
Trabzonspor kulübünü kim profesyonelce yönetti abi bir anlatsana.Türk futbolu her anlamda geri kalmış.Bir Özkan Sümer birşeyler yapmaya çalıştı işte hepsi o kadar.En azından adam uğraşıyordu.Şimdi ise Türkiyede yetişen adamları bile bulup alamayan bir amatör ekibimiz var.
Okumuş adam Muharrem Ustaydı ama o da futbol bilgisi sıfır bir amatördü.Hastaneyi profesyonelce yönetti ama kulübü amatörce yönetti.Tüm ipleri Ersun denen manajer işbirlikçisi dangalağa bıraktı.Kanatlara Volkan ve Castillo gibi beyinsizleri aldılar.Sol beke İbanez,forvete Suk,ortasahaya Bero çöpünü aldırdı.
Kurdurduğu scout ekibinin yıllık maliyeti 112 bin euro falandı.100 bin euroya scout ekibi mi olur amk.Şaka mı lan bu.Bu işin en önemli yanı scoutingdir zaten.Bu işleri hafife aldılar.Scout ekibi dediğin en az 3-4 milyon euroluk bütçesi olmalı ve tüm dünyayı adım adım taramalı.3 saat ötemizdeki Gürcistandan çıkan çocukların değeri milyonlarla ölçülürken biz çöplerin peşindeydik.
Avcı,Şenol,Ersun.Al birini vur ötekine.Hiçbirisi transferden anlamaz.Taktik bilmek ayrı birşey oyuncu izlemek ayrı birşey.Scouting ciddi bir iştir.2-3 tane ligden 3-4 maç izleyen adamların sana verebileceği isimler zaten az çok bellidir.Bu işlerin teknik direktörlere bırakılmaması gerektiğini anlamamız lazım.Fatih Terim gibi efsanesi kovdu Galatasaray.Barcelona kendi efsanelerini defalarca kovdu.
Ben şuan başkan olsam maaşı 1 milyon euro ve üstü olan ve karşılığını veremeyen herkesi gönderirim.Devamında ise kendime Benfica ve Barcelona vb. bir futbol felsefesi belirlerim ve tüm transferlerimi ona göre yaparım.Gelecek teknik direktörü de ona göre seçerim.Devamında yıllık en az 3 milyon euroyu scouting ayırırım.Avrupanın büyük kulüpleri bu miktarlardan aşağı inmiyorlar.Çok daha fazlasını da ayıran var o ayrı.
Gökdeniz,Tekke vb. isimler hep Trabzon şehrinden çıktı.Bir tane böyle Türkiye içerisinden keşfedip altyapıya alıp parlattığımız isim yok.Elin Barcası Arjantinde 10 yaşında Messiyi keşfediyor,sen 3 saat ötende Gürcistandaki yeteneği keşfedemiyorsun.
Sürekli menajer önerisi ve bildiği futbolcu sayısı kahvedeki adamdan farksız hocaların önerisiyle transfer yapıyoruz.
Yahu kardeşim dünyanın her yerini tarayın.Afrikaya bakın,altyapılar kurun.Kuzey ülkelerine bakın.Doğu ülkelerine bakın.Bu kadar zor değil yahu.
Ben artık yemin ediyorum yöneticilerin bu işleri sadece reklam için yaptığını,Trabzonsporun başarısının kimsenin umrunda olmadığını düşünüyorum.Amk Denswille 2.2,Bartraya 2.2 vereceğine bu parayla dünya çapında bir scouting çalışması başlat.Yatırımlar yap.Eninde sonunda karşılığını alırsın.Bir tane yıldız olacak oyuncu keşfetsen 30-40 milyon para kazanırsın ve harcamalarının karşılığı olur.
Tamam geçen sezon şampiyonluk için yaşlı bir kadro kurduk iyi güzel de bu hep böyle devam etmez.Borç ortada.Bu işlerin artık değişmesi lazım.
lazibere
29.01.2023, 14:50
Kötü oyunun neden aslında belli?
Hatlar arasında bağlantıyı sağlayacak oyuncumuz yok.
Orta sahada top yapacak, Pas oyununu yönlendirecek, Atak olgunlaştıracak oyuncumuz yok
Her takımda var ama bizde yok..
Bartra bizim oyun k,u.r.u.c.u.m.u.z olamaz
Siopis bizim oyun kurucumuz olamaz
Orta sahası yol geçen hanına dönmüş bir takıma, İyi oynamasına gerek kalmadan, hızlı olan her takım rahatlıkla gol atar ve atıyorlar da
Bu Ligde ligin en kötü orta sahası bizde
Milletten 5 er tane gol gol yiyen Alanya bize 5 attı
15 haftadır maç kazanamayan Antalya bize 5 attı
Her takımdan ortalama 4 gol yiyen karagümrük bize 4 attı
Daha geçen hafat GS den 4 yiyen Hatay, bizi madara etti
Kasımpaşa?? ya gol atamadık
Ümraniye'ye ye zar zor 1 tane attık
O kadar kötü oyunlar oynuyoruz ki, Bir takım, bu maçta Trabzonspor'a gol attırmayacağız desin attırmazlar. O kadar kopuğuz oyundan
Şöyle Bu maçı kötü oynarken kazanırız şu oyuncu bize bir şekilde gol atarak maçı aldırır diyeceğimiz bir tane oyuncumuz da yok
genel olarak
Eren
bartra
Siopis
Janini
Gomex
Umut
Trezege
Hugo
Uğurcan
Yusuf
Gerçekten acayip derecede kötüler
Sezon başından buyana aynı sistemi oynatıp, onu değiştiriyoruz olmuyor bunu değiştiriyoruz olmuyor demenin anlamı nedir?
Abi sistemin aynı senin. Sağ bekte Peres oynasa ne olur, Larsen oynasa ne olur? Önde Gomez oynasa ne olur, Umut oynasa ne olur? Sistemde hata varken bunları yapsan ne olur?
Özellikle depslasmanda rakipler bizi nasıl yeneceklerini çözmüşler. Topu Trabzon'a ver, iyi kapan zaten adam eksiltebilen oyuncuları yok, önde bas ve kaptığın toplarda hızlı şekilde öne çık. Buna bir çözüm bul ilk önce. Hala 60-70% topla oynuyoruz...
Yahu ne takım oyunu ne sistemi tartışıyoruz anlamıyorum.
Bir oyuncunun ayağına bakmadığın futbol takım oyununun tanımıysa, yine takım oyununun ispatı da en basit şekilde atılan gol sayısıdır.
Var mı santraforun ağzına top sokup attırdığımız bir gol uzun süredir?
Kimse mağlubiyete kızmıyor, herkes ülkenin en gerizekalı sporcusu Ayı Volkan kadar hamle yapamayan Avcıya kızıyor…
volkan, fifa müfettişi şike evraklarını incelerken Türkçe bunlar ne anlayacak diyen adam, bu kadar aptalın altında seviyede, baktı maçta 2 durağan adamı var-çıkardı 2 güçlü adam aldı, bunu yapmak için zekaya gerek yok ZİRA BENZER IQ DA NURİ-SELÇUK-OKAN-EROL bu ligde ekmek yiyor…
Her köşe yazarı yazmış-her izleyen görmüş, sen hangi amaçla Yazıcı-Djaniny ile çıktın veya devam ettin????????
https://www.ntvspor.net/amp/foto-galeri/hamleler-belirledi-spor-yazarlari-trabzonspor-icin-ne-dedi-63d622210d0b57102060685f (https://www.ntvspor.net/amp/foto-galeri/hamleler-belirledi-spor-yazarlari-trabzonspor-icin-ne-dedi-63d622210d0b57102060685f)
Enes Başkaya60
29.01.2023, 16:41
Yeni Hocamız net Çağdaş ATAN olacaktır.
Kusura bakmayin ama kaleye gelen her sut gol oliyorsa kazanamassin. Dün kalecileri degisdirseydik, 4:1 kazanirdik.
Buna sonuna kadar katılıyorum 10 haftadır bağırıyorum kalede kaleci yok diye Avcı için ne yapalım şampiyon yaptıysa deniliyor sertçe eleştiriliyor evet haklılar bu sene için avcı başarısız ama be kardeşim uğurcan denen gamsız arkadaşa niye gıkınız çıkmıyor kaleye gelen her 3 topun 1 gol oluyor sen nasıl ayakta kalacaksın sen nasıl demoralize olmayacaksın zaten kırılgan bir yapın varsa nasıl maç kazanacaksın bu arkadaşın bu takımdaki misyonu bitti kaleden derhal el çektirilmelidir.
Herkes mevcut durumu sorumlusunu ve nedenlerini arıyor ben de arıyorum. Başarı eğer bir sistem sonucunda gelmiyor ise buradan gelen başarı tamamen bireysel performansları yüksek olmasından kaynaklanan bir başarıdır
Geçen yılki şampiyonluğumuzun Abdullah avcı'nın getirmiş olduğu sistemden dolayı olduğunu düşünüyor idiysek o zaman Abdullah avcı'nın sisteminde oyuncuların çok önemi yoktur bir kişi gittiğinde yerine başkası rahatlıkla doldurabilirdi dolayısıyla sistemleri başarıya kılan şey ise oyuncuların bireysel performanslarıdır eğer sen kaliteli oyuncularla yola devam etmiyor isen hangi sistemi getirirsen getir kesinlikle başarı elde etmen mümkün değildir
Geçen yıl bizi başarılı yapan şey o kadar kötü futbol o kadar handikaplarımızın olmasına rağmen skoru bulan oyuncularımızın yetenekli olmaları şapkadan civciv çıkartırcasına atılan goller yapılan asistler, olmayacak pozisyonların golle sonuçlanması gibi bir sürü faktörler bizi kötü oyunla sürekli kazanan takım haline getirmişti, dolayısıyla bu bizde bir alışkanlık haline gelmişti
Bu sene ise geçen günkü oyuncu daha doğrusu bireysel yetenekli oyuncuların performanslarına bağlı oyunu terk ettik çünkü kadromuzda bu özellikleri taşıyan oyuncu sayımız neredeyse sıfıra yakın Bakasetas haricinde bana söyleyebileceğimiz ikinci bir isim yoktur
Bunda transfer politikasındaki yanlışlar çok büyük etkendir eğer Abdullah Hoca iyi bir hoca olmuş olsaydı yaklaşık 3-4 aydır devam eden bu kötü futbol ve kötü skorlara bir şekilde çare bulur ve çözerdi.
Yönetimde olup bitenleri seyretmekten başka hiçbir şey yapmıyor takımın başında şampiyon yapmış bir hoca var diyerek onun bütün hamlelerini destekliyor yanlışlarına sahip çıkıyor ya da öyle gözüküyor
İşin en enteresan tarafı ise şu sakatlarla boğuştuğumuz dönemler de dahil olmak üzere kritik mevkilerdeki kritik oyuncularımızın uzun süre bir sakatlıklarına rağmen üstüne iki tane transfer dönemi de gelmiş hatta geçiyor olmasına rağmen buralara tedbir alabilecek ve transfer yapabilecek pozisyonda olmamayışımız
O halde sorularımızı genişleterek sormak zorundayız geçen yıl devre arasında ve bu yaz dönemi transfer döneminde o kadar çeşit oyuncu alabilecek maddi imkanımız var iken ve geçen şampiyon olmuş olmanın getirmiş olduğu maddi kazançlarda Bir önceki yıla göre katlanmış da olmasına rağmen hatta oyuncu havuzumuzun çok daha geniş olacağı çünkü şampiyonlar ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacak olmamızın getirmiş olduğu avantajlardan sebep oyuncu bulmakta da zorlanmayacağımız gerçekleri de ortadayken şimdi henüz kritik mevkilerdeki sakat oyuncularımıza alternatif oyuncu alamıyoruz. Neden???
Tekrar soruyorum mali disiplinden ödün vermeyerek gelmiş yönetimin şu anda elinin kolunun bağlı vaziyette kalmasının nedeni ne olabilir ki
Biz ne 6 milyon euro'lar 5 milyon eurolar vererek transfer ettiğimiz oyuncular var şimdi niye bir buçuk iki milyon euro vererek bir oyuncu alamayacak duruma geldik ki
Gerçekten de söylendiği gibi hükümetin vermiş olduğu paralarla mı yapmıştık bunu şimdi hükümet de ekonomik olarak acz içerisinde olduğu için biz de aciz durumda mı düştük bütün Bu soruların cevaplarını bulmamız lazım
Sürdürülebilir bir ekonomik program ile başkanlık elde etmiş olan başkanımızın hatta tüzük değişikliği ile yapılan harcamaların sorumlulukları yapan yönetimleredir şeklinde düzeltmeler de yapmamış olmamıza rağmen kulübün kur farkından kaynaklanan zararlar haricinde bu kadar oyuncu transfer edemeyecek konuma düşmesinde kimin kabahati var
Arkadaşlar sözlerimin başına geri dönmek istiyorum başarılar eğer sistematik bir düzen sonrasında gelmiyor ise tesadüfidir dolayısıyla bazı başarılar da bazı kişilere mal edilerek o kişilerin kutsanmasına da gerek yoktur
Örnekleri çok. Ünal Karaman kolay gol yeme alışkanlığımıza çözüm bulamadığı için istifa etmek zorunda kalmıştı ama Ünal Karaman döneminde biz gayet iyi futbol oynuyorduk göze hoş gelen futbol oynuyorduk eğer Ünal Karaman bizi şampiyon yapmış olsa idi Ünal Karaman çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok iyi bir hoca mı olmuş olacaktı. Ünal Karaman nerede şimdi???
Onun için kulüpler kendilerine başarı sağlayan kişileri fazla böbürlenmesini müsaade vermemesi gerekiyor Yani bizi şampiyon yapan Abdullah Avcı'ya kredi veriliyor da bizi şampiyon yapan Wakame gibi oyuncularımızı neden çok çabuk gözden çıkardık.
O zaman Abdullah Avcı madem istifa etmiyor, ya transfer yaparak kadro kalitesini değiştirerek bu işi çözüm bulacak ya da mevcut oyuncular içerisinden bu dağınık görüntüyü ortadan kaldıracak ya da istifa edip gidecek arkadaşım bu işin başka çaresi yok
Sistem onemli ancak biryere kadar sistem yeterli olsaydi buyuk takimlar sistemi oturtup yildiz oyunculara milyonlari vermezdiler sistem oyuncular takir takir top oynarsa isleyen bir duzen ornek basaksehirde visca bizdeki Waka rolundeydi isini iyi yaptigi icin sistem islemis gozukuyordu gecen sezondan beri yazildi cizildi takim sert ve temasli oyunda zayif kaliyor alinan oyuncular bu acigi kapatacak tarzda degiller ustelik deplasmanda kotu oynarken kotude kosuyoruz ikisi birden oldumu boyle oluyor
Sistem felan hikaye kaliteli oyuncuların olacak kaliteli, bursaspor bile şampiyon olurken sercan battalla ergiç İvankov gibi iyi adamların üzerinden şampiyon oldu yeteneksiz kazmaya sabah akşamda sistem anlatsan olmuyor avcıda olmadıgını sabah akşam söylüyor zaten.
halilaziz61
29.01.2023, 18:50
Yeni Hocamız net Çağdaş ATAN olacaktır.
Şansı hakediyor diyorsun :))))))
TS de hoca olma şartı
Bir şansı hak etmek
halilaziz61
29.01.2023, 18:54
...
halilaziz61
29.01.2023, 18:56
Sistem felan hikaye kaliteli oyuncuların olacak kaliteli, bursaspor bile şampiyon olurken sercan battalla ergiç İvankov gibi iyi adamların üzerinden şampiyon oldu yeteneksiz kazmaya sabah akşamda sistem anlatsan olmuyor avcıda olmadıgını sabah akşam söylüyor zaten.
İşte bir sistem olduğu için diğer vasat oyuncular siritmadi
Bizde kemik gidince dorukhan-visca-hansik-peres-wakayeme hyerine adam koyamayinca sistem de gitti.
Gerçi herkes haklı ne desen kotuyuze çıkıyor
lazminator61
29.01.2023, 19:54
Sistemsizlik
Adamdan 3 kişiyi calimlayip gol atmasini bekliyoruz
Pozisyona soktugumuz bir durum yok
Dün 3 metreden ben ercenin üstüne vurdum, dogru. Yapmayin Bozok tam bi anadolu forveti.
Sistemsizlik varmi? O var. Bu yüzden hoca gutmesi lazim. Dün 90 dk dogru düzgün pozisyon yoktu. Bu gerci tüm maclarda böyle. Takim bisey oynamiyor.
ersn.alparslan
29.01.2023, 20:03
Kimse bu kadrodan sampiyonluk beklemiyor. Yahu bu kadro ne kadar kalitesiz olabilir ki adanadan 3 antalyadan 5 gumrukten 4 alanyadan 5 hataydan 2 gol yesin.
İstiyorsunuz ki nwakame gibi adam olsun her maci 5 kisinin icinden gecerek kazandirsin.
İstiyorsunuz ki ugurcan gecen sene oldugu gibi her macin yildizi olsun her topu cikarsin.
Viscada yildizdi noldu ? Geldi 3 mac sonra yoklari oynadi neden ?
O abdullahin dilinden dusurmedigi hamsik nerde ? Futbolu mu birakti ?
ersn.alparslan
29.01.2023, 20:07
Gecen sene oynadigimiz her takim bize karsi en iyi oyunlarini oynadilar. Trabzonda bile kalemize 20 ye yakin sut ceken takimlar oldu.
Bazi arkadaslar ise bu takimlar yemlenmis trabzona karsi it gibi oynuyorlar gibi aciklamalar yapmisti.
Demek ki isin asli oyle degil boyleymis.
deepmavi
29.01.2023, 20:31
kasımpaşa yine şikebahçeye YATIŞTA her sezon kasımapaşa'dan şikebahçeye garanti beleş 6 puan var.kasımpaşa şikebahçeye öyle bir yatıyor ki şikebahçeli futbolcular takılmasın diye otoban gibi dümdüz olup yatıyor!İşte Trabzonspor böyle bir ligde başarılı olmaya çalışıyor...
Mehmet Fatih Yavuz
29.01.2023, 21:09
Dün 3 metreden ben ercenin üstüne vurdum, dogru. Yapmayin Bozok tam bi anadolu forveti.
Sistemsizlik varmi? O var. Bu yüzden hoca gutmesi lazim. Dün 90 dk dogru düzgün pozisyon yoktu. Bu gerci tüm maclarda böyle. Takim bisey oynamiyor.
Geçen sene aynı Umut, hiç de kontra atak futbolu oynamayan Kasımpaşa'da 25 gol attı.
Bizim kötü oyunumuz bu senenin meselesi değil.
Geçen sene Konya maçından sonra kontak kapattık.
O günden beri Wakame de varken, Cornelius da varken, Hamsik de varken çok kötü oynuyoruz.
Meselemizin bireysel oyuncu kalitesi ile hiçbir alakası yok!
geçen seneyi hadi şampiyonluk garantilendi diye saldılar diye geçiştirdik ama durum bundan çok daha fazlasıymış. durumu sezon öncesi hazırlık maçlarında çok net gördük.
daha ligin başında hoca da olmadığını, olamayacağını anladı ve sürekli ilerleyen haftaları işaret etti. baktı işler daha da kötüleşiyor kasım dedi dünya kupası arası dedi. ya tutarsa misali dedi de dedi.
geldik bugüne. gördük ki olay gerçekten de hoca ile alakalı bir durum. olay hiç de salma değilmiş. bariz bir sistem eksikliği varmış iyice anladık.
ağaoğlu'ndan ses yok hocadan ses yok yönetimden biri çıkıp konuşmuyor. susunca ortadaki sorunun daha fazla büyütülmeyeceğini, dillendirilmeyeceğini düşünüyorlar galiba.
taraftar iyice bilendi. hamle yapılmazsa ve ileride ateş yönetime olan güvene de sıçrarsa o zaman bunca senenin emeği boşa gider.
ayrıca takımdaki oyuncularda ciddi bir özgüven eksikliği var. gol vuruşlarından pas atışlarından ve önlerindeki adama topu ulaştıramamalarından belli. sistemsizlik onlarda özgüven kaybı yaşatmış. tek çare yeni ve isimli bir hoca.
Geçen sene aynı Umut, hiç de kontra atak futbolu oynamayan Kasımpaşa'da 25 gol attı.
Bizim kötü oyunumuz bu senenin meselesi değil.
Geçen sene Konya maçından sonra kontak kapattık.
O günden beri Wakame de varken, Cornelius da varken, Hamsik de varken çok kötü oynuyoruz.
Meselemizin bireysel oyuncu kalitesi ile hiçbir alakası yok!
kayseriliyiz
29.01.2023, 22:41
Bir hoca gidecekse ondan iyisi gelecek, bu ne palut ne çağdaş olabilir.
Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
alp.ckmk29
29.01.2023, 23:10
geçen seneyi hadi şampiyonluk garantilendi diye saldılar diye geçiştirdik ama durum bundan çok daha fazlasıymış. durumu sezon öncesi hazırlık maçlarında çok net gördük.
daha ligin başında hoca da olmadığını, olamayacağını anladı ve sürekli ilerleyen haftaları işaret etti. baktı işler daha da kötüleşiyor kasım dedi dünya kupası arası dedi. ya tutarsa misali dedi de dedi.
geldik bugüne. gördük ki olay gerçekten de hoca ile alakalı bir durum. olay hiç de salma değilmiş. bariz bir sistem eksikliği varmış iyice anladık.
ağaoğlu'ndan ses yok hocadan ses yok yönetimden biri çıkıp konuşmuyor. susunca ortadaki sorunun daha fazla büyütülmeyeceğini, dillendirilmeyeceğini düşünüyorlar galiba.
taraftar iyice bilendi. hamle yapılmazsa ve ileride ateş yönetime olan güvene de sıçrarsa o zaman bunca senenin emeği boşa gider.
ayrıca takımdaki oyuncularda ciddi bir özgüven eksikliği var. gol vuruşlarından pas atışlarından ve önlerindeki adama topu ulaştıramamalarından belli. sistemsizlik onlarda özgüven kaybı yaşatmış. tek çare yeni ve isimli bir hoca.
Sistem yüzünden bütün oyuncular geri gitti.
Katılıyorum aynen dediklerinize.
Kasım dedi, dünya kupası dedi, sistem dedi tamamen oyalama.
bordoylamavi
30.01.2023, 00:09
karlı rize maçıyla başlayan düşüşte o maçtan beri bi tane iyi oynadık diyeceğimiz maçımız yok aylardır.esski kadroyla da yeni kadroylada uyuşuk etkisiz zevksiz sevimsiz oynuyoruz. hiç boşa heveslenmeyelim bu düzelmez. kasım dedik bişi değişmedi. bundan sonrası gs gibi herşey sil baştan yapıp doğru kadro oluştırmak. djanini nin ceza sahası içindeki cılız şutundan sonra patır kütür yere yuvarlanması durum net bi şekilde gösteriyor. bakaseta dışında normal diyebileceğimz oyuncu yok. herkes kötü
mete61bordomavi
30.01.2023, 01:14
karlı rize maçıyla başlayan düşüşte o maçtan beri bi tane iyi oynadık diyeceğimiz maçımız yok aylardır.esski kadroyla da yeni kadroylada uyuşuk etkisiz zevksiz sevimsiz oynuyoruz. hiç boşa heveslenmeyelim bu düzelmez. kasım dedik bişi değişmedi. bundan sonrası gs gibi herşey sil baştan yapıp doğru kadro oluştırmak. djanini nin ceza sahası içindeki cılız şutundan sonra patır kütür yere yuvarlanması durum net bi şekilde gösteriyor. bakaseta dışında normal diyebileceğimz oyuncu yok. herkes kötü
Kesinlikle katılıyorum. Şampiyonluk bu ülkede doğru düzgün planlama yaparsan ve kıytırık takımlara karşı korkak oynamazsan gelir. Bunu hala anlamıyorlar.
Bu takım ve teknik yönetim bence miadını doldurdu. Bakasetas hariç kadro en baştan yapılmazsa hiçbir şey düzelmez! Kendimizi boşa kandırmayalım!
Oynama azmini, mücadele zevkini, takıma aidiyetini kaybetmiş futbolcular ve ne yapacağını şaşırmış teknik yönetimle bence bu seneyi bırak gelecek seneleri de kaçırırız.
Galatasaray ne yaptıysa aynısını yapmalı kadroyu sil baştan oluşturmalıyız! Bunu yakın zamanda yapmazsak gelecek sene de kaçar.
En önemlisi Winner oyuncuları takıma katabilmek. Yoksa düz oyuncularla sistem vs Türkiye'de iş yapmıyor!
Avcı'nın şampiyonluğu kendi kerameti olarak görmesi aslında geçen senenin winner oyuncularının azminden kaynaklanıyordu.
Şimdi düz oyuncularla tepişsin dursun. Olmuyor ve olmayacak ki zaten en başından beri sistemi hatalı. TRABZONSPOR mevcut kadro yapısıyla geniş alanda oynayabilecek bir takım değildir.
mete61bordomavi
30.01.2023, 01:26
Buna sonuna kadar katılıyorum 10 haftadır bağırıyorum kalede kaleci yok diye Avcı için ne yapalım şampiyon yaptıysa deniliyor sertçe eleştiriliyor evet haklılar bu sene için avcı başarısız ama be kardeşim uğurcan denen gamsız arkadaşa niye gıkınız çıkmıyor kaleye gelen her 3 topun 1 gol oluyor sen nasıl ayakta kalacaksın sen nasıl demoralize olmayacaksın zaten kırılgan bir yapın varsa nasıl maç kazanacaksın bu arkadaşın bu takımdaki misyonu bitti kaleden derhal el çektirilmelidir.
Yorumlarına cevap vermek istemiyordum ama başlıkta hep aynı şeyi söyleyip duruyorsun, dayanamadım!
Gelelim Uğurcan meselesine!
Uğurcan yetenekli bir kalecidir. Geçen sene takım şampiyonluğa giderken pek çok derbi maçta inanılmazları kurtarmıştır.
Eğer bir kaleci bu duruma gelmişse bu form düşüklüğünün sebebini başka yerlerde aramak gerekir.
Geçen sene takım şampiyonluğa giderken Uğurcan yetenekli de şu anki Uğurcan yeteneksiz mi? Şu an sadece kötü bir moralle kötü bir form grafiği çiziyor.
Ama unutma!
Futbolda şöyle bir kural var: Bir takım berbat oynuyorsa, esasen ne oynadığı belli değilse, kaleci en son suçlanacak kişidir! Çünkü defans, forvet hattından, onun presinden başlar. Kaleciye gelene kadar eleştirilmesi gereken en az 10 kişi vardır!
Senin dediğin şu durumda geçerli olur: Takım gerçekten iyi top oynar, skor üretmekte zorluk çekmez ama kaleci geleni geçeni yer o zaman kaleci kötü dersin! Ama şu takımda Uğurcan'ın önündeki en az 10 kişinin yenilen golde payı vardır.
Mesela gollük pozisyonlarda bencil davranan ya da kafasını yere dikmiş etrafını göremeyen veya bakmayan, Djaniny gibi koşmaktan aciz, pas vermekte bile sıkıntı yaşayan, Eren gibi orta kesme konusunda ciddi problemleri olan ve en kötüsü kenarda Avcı gibi fizik ve kondisyon olarak zayıf bir takımı geniş alanda ve üstelik mevkilerinde oynatmayan bir hoca varsa Uğurcan burada en son suçlanacak kişidir.
Sistem disi konusacak olursak hadi sampiyon olduk simdilerde kotu oynuyoruz dahada kotusu patlama yapan satsan buyuk paralar getirecek oyuncunun olmamasi kotu sonuclar alinsa bile bir iki oyuncunun one cikip piyasa degeri yapmasi lazim o kadar transferden bir piyango cikmazmi?
doc holliday
30.01.2023, 03:58
Yorumlarına cevap vermek istemiyordum ama başlıkta hep aynı şeyi söyleyip duruyorsun, dayanamadım!
Uğurcan yetenekli bir kalecidir. Geçen sene takım şampiyonluğa giderken pek çok derbi maçta inanılmazları kurtarmıştır.
Eğer bir kaleci bu duruma gelmişse bu form düşüklüğünün sebebini başka yerlerde aramak gerekir.
Geçen sene takım şampiyonluğa giderken Uğurcan yetenekli de şu anki Uğurcan yeteneksiz mi? Şu an sadece kötü bir moralle kötü bir form grafiği çiziyor.
Ama unutma!
Futbolda şöyle bir kural var: Bir takım berbat oynuyorsa, esasen ne oynadığı belli değilse, kaleci en son suçlanacak kişidir! Çünkü defans, forvet hattından, onun presinden başlar. Kaleciye gelene kadar eleştirilmesi gereken en az 10 kişi vardır!
Senin dediğin şu durumda geçerli olur: Takım gerçekten iyi top oynar, skor üretmekte zorluk çekmez ama kaleci geleni geçeni yer o zaman kaleci kötü dersin! Ama şu takımda Uğurcan'ın önündeki en az 10 kişinin yenilen golde payı vardır.
Mesela gollük pozisyonlarda bencil davranan ya da kafasını yere dikmiş etrafını göremeyen veya bakmayan, Djaniny gibi koşmaktan aciz, pas vermekte bile sıkıntı yaşayan, Eren gibi orta kesme konusunda ciddi problemleri olan ve en kötüsü kenarda Avcı gibi fizik ve kondisyon olarak zayıf bir takımı geniş alanda ve üstelik mevkilerinde oynatmayan bir hoca varsa Uğurcan burada en son suçlanacak kişidir.
+1
halilaziz61
30.01.2023, 08:30
Oyuncular çok yetenekli değil ama biraz da ortada oturmuş bir kadro olmamasından kaynaklı Bozok geçen sene atıyordu ne oldu da bu sene atamıyor?
Eren Larsen neden bu kadar kötü görünüyor
Bence bunun cevabı takım olamamak
Enes Başkaya60
30.01.2023, 11:34
Cemal Ersen: "Trabzonspor’un son dönemde yenildiği ve puan yitirdiği takımlara bakın. Rakiplerini küçümsemiyorum. Alkışlıyorum gösterdikleri direnci. Lakin Trabzonspor bu kadar irtifa kaybediyorsa sorumlusu 33 yıllık malzemecisi ve masörü değildir değil mi sayın Ahmet Ağaoğlu?"
tristram
30.01.2023, 12:56
bu takimin gecen seneden tek farki skor alamamasi.oynanan oyun uc asagi bes yukari ayni leslikteydi.gecen senenin ikinci yarisindan itibaren iyi oynanan mac sayisi belli.hoca sistem bizi ayakta tutuyor diye yuksek perdeden sallarken bizi ayakta tutan yildiz oyuncularin bireysel performanslari oldugunu gozardi etti.al sana sistem.bu ligde sistemle sampiyon olabilecek bir hoca yok.o kapasitede hoca zaten bu ulkeye gelmez.bireysel kalitesi yuksek olmayan takimin sampiyon olma sansi yok.waka,cornelius,dogukan,visca,peres,edgar,hamsi k gibi adamlarin yoklugu, rakiplerin kadrolarini guclendirmesi sene ortasinda havlu attirdi.
herseye ragmen bu takim boyle surunecek kadar bireysel kalitesi kotu bir takim mi?bence degil.sampiyonluk icin yetersiz denebilir ama bu takimin en kotu hali kendini ilk dorde hatta ilk uce elini kolunu sallaya sallaya atar.ustu hoca basarisi olur.
antalya,adanademir,karagumruk,alanya,hatay..bes deplasmanda yenen 20 gol.mac basina neredeyse 4 gol.kepazelik.hoca utanmadan hala hikaye anlatiyor.2.5 yillik alacagi olan 60 milyon civari paradan vazgecip istifa edecegini dusunen saflardan degilim ama hala benzer seyleri sacmalamasi buyuk piskinlik.kabak tadi verdi artik.
25 milyon euro maas butcesiyle sampiyon olan takim 40 milyon euro maas butcesiyle ligin yarisinda havlu atti.burada basta hoca sonra da yonetim(ozellikle avci'nin her dedigini yapan ertugrul dogan) fena cuvalladi.gecen sene gelen sampiyonlugun hatrina insanlar tepki gostermiyor yoksa bu tablo cok kelle alirdi.
Mehmet BAŞ
30.01.2023, 13:22
nasılsın Umut taciri renktaşım, devam mı Umut pompalamaya:))
Okuduğunu anladığından emin misin?
Geçen yılın ikinci yarısından beri oynadığımız futbol kötü diyorum.
Buradan nasıl bir umut tacirliği çıkardığını tüm foruma açıklarsan memnun olurum.
Hepimiz açıklamalarını merakla bekliyoruz.
Ama unutma!
Kaleci ile bağlı dediklerinize tam olarak katılmıyorum. Evet takım kötüyse kötü sonuçlar alınır ve bundan tek kaleci sorumlu tutulamaz. Fakat kalecinin formsuz olması ayrı konu. Onur Kıvrakın en iyi dönemlerinden biri MRA'nın teknik direktör olduğu dönemdi. Keza Uğurcanın kendisi de önün H.Türkmen, Campi, Hosseini gibi vasat adamlar varken gayet başarılıydı. Fakat bu gün kendisi de çok formsuz.
ersn.alparslan
30.01.2023, 20:36
Sampiyonlukta payi var midir vardir. Allah razi olsun. Efsanelerimizden birisi olmustur.
Su takimin oyununda 1,5 senedir bir kum tanesi kadar ilerleme olsaydi, bir oyuncunun formunu yukseltebilseydi, tek bir genci kadroya dahil edebilseydi, her yenilgi sonrasi sacma sapan bahanelere siginmasaydi sonsuza kadar abdullah avci derdim.
Asil kotu gunler simdi basliyor ne yazik ki
ersn.alparslan
30.01.2023, 20:42
Gumrukten 4 yedikten sonra basaga fark atariz dedim. İlk yarida atabilirdikte. Cunku bu takimda o potansiyel var
Bu takimda gsyi istanbulda yenecek potansiyelde var.
Ancak bu takim her deplasmanda ezilemez fark yiyemez kabullenemez.
Gomez soyleymis umut kazmaymis ugurcan formsuzmus gecin bunlari.
Kalecin formsuzsa diger kaleciyi oynatirsin. Buna karar veren yine hocadir.
pReN@_61
30.01.2023, 21:42
herifler 5 dakikada hatay usulü döner gibi harcadılar bizi
işin enteresan tarafı takım reaksiyon veremiyor
netice itibariyle güzel yenildik
Çağlar Güleryüz
30.01.2023, 23:56
bu takimin gecen seneden tek farki skor alamamasi.oynanan oyun uc asagi bes yukari ayni leslikteydi.gecen senenin ikinci yarisindan itibaren iyi oynanan mac sayisi belli.hoca sistem bizi ayakta tutuyor diye yuksek perdeden sallarken bizi ayakta tutan yildiz oyuncularin bireysel performanslari oldugunu gozardi etti.al sana sistem.bu ligde sistemle sampiyon olabilecek bir hoca yok.o kapasitede hoca zaten bu ulkeye gelmez.bireysel kalitesi yuksek olmayan takimin sampiyon olma sansi yok.waka,cornelius,dogukan,visca,peres,edgar,hamsi k gibi adamlarin yoklugu, rakiplerin kadrolarini guclendirmesi sene ortasinda havlu attirdi.
herseye ragmen bu takim boyle surunecek kadar bireysel kalitesi kotu bir takim mi?bence degil.sampiyonluk icin yetersiz denebilir ama bu takimin en kotu hali kendini ilk dorde hatta ilk uce elini kolunu sallaya sallaya atar.ustu hoca basarisi olur.
antalya,adanademir,karagumruk,alanya,hatay..bes deplasmanda yenen 20 gol.mac basina neredeyse 4 gol.kepazelik.hoca utanmadan hala hikaye anlatiyor.2.5 yillik alacagi olan 60 milyon civari paradan vazgecip istifa edecegini dusunen saflardan degilim ama hala benzer seyleri sacmalamasi buyuk piskinlik.kabak tadi verdi artik.
25 milyon euro maas butcesiyle sampiyon olan takim 40 milyon euro maas butcesiyle ligin yarisinda havlu atti.burada basta hoca sonra da yonetim(ozellikle avci'nin her dedigini yapan ertugrul dogan) fena cuvalladi.gecen sene gelen sampiyonlugun hatrina insanlar tepki gostermiyor yoksa bu tablo cok kelle alirdi.
+1
Ama unutma!
Evet bunun suçusu da Abdullah avcıda uğurcanı kalede yanlış taktikle oynattığı için çuvalla gol yiyor bu sene yazıklar olsun avcı sana. Bizim taraftarda zerre futbol bilgisi yok zerre derecede Sürekli birilerine bir takıntı birilerine bir haset bu adam olmasa rüuanızda görürdününüz şampiyonluğu filozof unuz sizi defalarca şampiyon yaptığı için A. Avcı gibi bir amatör nasıl bu kulübe hoca oldu acaba bu adam bir gitsede sizden kurtulsa kalın ünalın hamının MRA nın eline 4.olmayı şampiyonluk saydığın günler yakın futboldan mükemmel zevk alırsın dim dik oynarsın.
Evet bunun suçusu da Abdullah avcıda uğurcanı kalede yanlış taktikle oynattığı için çuvalla gol yiyor bu sene yazıklar olsun avcı sana. Bizim taraftarda zerre futbol bilgisi yok zerre derecede Sürekli birilerine bir takıntı birilerine bir haset bu adam olmasa rüuanızda görürdününüz şampiyonluğu filozof unuz sizi defalarca şampiyon yaptığı için A. Avcı gibi bir amatör nasıl bu kulübe hoca oldu acaba bu adam bir gitsede sizden kurtulsa kalın ünalın hamının MRA nın eline 4.olmayı şampiyonluk saydığın günler yakın futboldan mükemmel zevk alırsın dim dik oynarsın.
Bu yonetim kurulu oldugu surece u karaman gundeme gelmez sampiyon olduk ancak olayi paraya ceviremedik bir tek ahmetcan para kazandirdi sampiyonluk zor olduguna gore takima 2-3 yerli genc oyuncu monte etmeye calisilmali ama bu riski her hoca alamaz hoca bize transfer degil organizasyon lazim diyor ama nasil?…
Gökhan Balcı
31.01.2023, 06:37
Bu yonetim kurulu oldugu surece u karaman gundeme gelmez sampiyon olduk ancak olayi paraya ceviremedik bir tek ahmetcan para kazandirdi sampiyonluk zor olduguna gore takima 2-3 yerli genc oyuncu monte etmeye calisilmali ama bu riski her hoca alamaz hoca bize transfer degil organizasyon lazim diyor ama nasil?…
Kulüp içinde benden alakasız sorunlar ve bu yüzden futbolcular konsantre değil demeye çalışıyor. Maddi bir mesele olma ihtimali hiç de az değil.
Oğuz ZEYTİN
31.01.2023, 08:54
Kulüp içinde benden alakasız sorunlar ve bu yüzden futbolcular konsantre değil demeye çalışıyor. Maddi bir mesele olma ihtimali hiç de az değil.
Analitik düşünelim Gökhan:
* Fenerbahçe ve Başakşehir'i yenerken oyuncuların konsantrasyonu var, hocadan bağımsız sorunlar ortadan kalkmış.
* Hatay, Ümraniye, Karagümrük gibi takımları yenemeyince bir anda sorunlar gün yüzüne çıkıyor.
Bir de, bu sorunlar kasımdan sonra mı çıkmış? Çünkü hep işaret edilen bir kasım ayı vardı.
Hatay maçının sorunla, ödemeyle, köstebekle vs. ilgisi yok. Deplasmanda erken gol bulmuşsun, öndesin. Rakibin kadrosuna "Yedek" demişsin. Senin kadron kırılgan, hücumcu... Orta sahaya direnç yükseltmek için oyuncu alıp, bir de Trezeguet'yi atıp kontra kovala. Ya sanki hiç bunları oynamamışız gibi... Beşiktaş deplasmanını böyle kazanmadın mı? Hoca anlatmıyor muydu: "Göbeği kapattık, rakibi kanat ortalarına zorladık, kolay pozisyon vermedik." Alnaya'ya yarım saatte dört atan hoca "Alanya'ya önde basmayacaksın, bırakacaksın topla oynayacak, arkana adam kaçırmayacaksın. İkinci bölgede karşılayıp atak edeceksin." diye bir fikir ortaya koyuyordu. Bu sene ne yaptı? Gitti önde bastı, onuncu dakikada 80 metre Efecan kovalayıp gol yedi.
Allah'ım akıl alır gibi değil... Milletle dalga geçiyorlar.
Üç aydır para ödenmemiş. Ee, Fener'i yenerken niye yazmadılar?
Denswil'in ücreti yüksekmiş. Altı ay önce neden o kontratı verdiler?
Camia şampiyonluktan sonra hafızasını sildirmiş gibi davranıyor. Havalimanına Bartra'yı filan karşılamaya giden, burada on sayfa övgü yazan adamlar "Hepsi yanlış transfer" diyor.
Akıl! Akıl! Akıl!
Başkanından hocasına, aptallaşmanın ve bunda ısrar etmenin lüzumu yok. Kendilerini inkâr ediyorlar.
A. Avcının 2 büyük ve ölümcül hatası var. 1.ve en büyük hata BATRTRA denen gördüğüm en kötü, kademeye girmesini bile bilmeyen kafa topuna hiçbir şekilde çıkamayan sürekli adamını kaçıran bu stoper arkadaşı bir daha OYNAT TT TMA AAAAA bu takımın stoper ikilisi Hugo denswildirrrrrrrrr. Bartra denen adama çok para verdik evet ama mecbur değiliz İspanya'ya ve Araplardan alıcısı çıkar kurtuluruz. Bak hocam bu adam senin sonunu getiriyor kalıbımı basarım 10 puan kaybettirdi tek başına. Denswille son iki maç takımın en iyisi iyidiydi . Aran iyi değilse Hüseyin'i oynat bizi bu Bartra denen beladan kurtar. 2 ugurcanı kaleden kes bu 2 hamle vallahide billahide bu takıma seri yakalatacak .
Gökhan Balcı
31.01.2023, 09:51
Analitik düşünelim Gökhan:
* Fenerbahçe ve Başakşehir'i yenerken oyuncuların konsantrasyonu var, hocadan bağımsız sorunlar ortadan kalkmış.
* Hatay, Ümraniye, Karagümrük gibi takımları yenemeyince bir anda sorunlar gün yüzüne çıkıyor.
Bir de, bu sorunlar kasımdan sonra mı çıkmış? Çünkü hep işaret edilen bir kasım ayı vardı.
Hatay maçının sorunla, ödemeyle, köstebekle vs. ilgisi yok. Deplasmanda erken gol bulmuşsun, öndesin. Rakibin kadrosuna "Yedek" demişsin. Senin kadron kırılgan, hücumcu... Orta sahaya direnç yükseltmek için oyuncu alıp, bir de Trezeguet'yi atıp kontra kovala. Ya sanki hiç bunları oynamamışız gibi... Beşiktaş deplasmanını böyle kazanmadın mı? Hoca anlatmıyor muydu: "Göbeği kapattık, rakibi kanat ortalarına zorladık, kolay pozisyon vermedik." Alnaya'ya yarım saatte dört atan hoca "Alanya'ya önde basmayacaksın, bırakacaksın topla oynayacak, arkana adam kaçırmayacaksın. İkinci bölgede karşılayıp atak edeceksin." diye bir fikir ortaya koyuyordu. Bu sene ne yaptı? Gitti önde bastı, onuncu dakikada 80 metre Efecan kovalayıp gol yedi.
Allah'ım akıl alır gibi değil... Milletle dalga geçiyorlar.
Üç aydır para ödenmemiş. Ee, Fener'i yenerken niye yazmadılar?
Denswil'in ücreti yüksekmiş. Altı ay önce neden o kontratı verdiler?
Camia şampiyonluktan sonra hafızasını sildirmiş gibi davranıyor. Havalimanına Bartra'yı filan karşılamaya giden, burada on sayfa övgü yazan adamlar "Hepsi yanlış transfer" diyor.
Akıl! Akıl! Akıl!
Başkanından hocasına, aptallaşmanın ve bunda ısrar etmenin lüzumu yok. Kendilerini inkâr ediyorlar.
İç sahadaki başarının "destek" ile ilgisi olması yüksek ihtimal. İç sahada bu olması gereken bir şey zaten ama bahsettiğim biraz daha farklı. Gerçek anlamda bu oyuncuların yalnız hissettiğini düşündürüyor bu durum bana. Belki de bir mahcubiyet durumu var taraftara karşı bilemiyorum.
Biz hoca geleceği zaman onun oyun içine ve daha dışına akıl koyacağını düşünmüştük ki geçen sene geriye düştüğümüz maçları çevirebilmemizi sağlayan şey de bu oyundan kopmama ve plana sadık kalma düşüncesiydi. Bu sonuç verdikçe oyuncuların hocaya güveni arttı ve bundan hiç şaşmadılar. Bu seneye geldiğimizde ise kendisine bir oyun oturtamamış oynatmaya çalıştığı şey her ne ise buna kimseyi ikna edememiş birini görüyoruz. Yaptığı her değişiklikte takıma biraz daha "hadi bir şeyler yapın" diyor sanki. Herkesin yüzünden inanılmaz bir çaresizlik okunuyor. Hocanın bu denli panik biri olduğunu kimse tahmin etmiyordu. Ünal hoca hakkında zamanında bazı şeyler söylemişti ama bugün kendisi o duruma düştü. Gerçekten de kimse sınanmadığı günahın masumu olamıyor.
Ekonomik problemlerin olduğuna açıkçası emin gibiyim çünkü bu denli bir maliyet bizim kaldırabileceğimiz bir şey değil. Yönetim yüksek ihtimalle şampiyonlar ligine gideriz oyuncu satarız ve stat sponsorluğu ile bu işin içinden çıkarız diye düşündüler ama hiçbiri olmadı. Yeri gelmişken sorayım bu stadyum sponsorluğu neden olmadı? Ne olursa olsun şampiyon olmuş bir takım bu. Ben halen daha anlayamadım bu meselenin sebebini. Bir de insan merak ediyor haliyle madem Şl gelirleri bu kadar önemliydi neden kopenhag gibi bir takıma karşı resmen saldırmadan elendik. Yenilsek en kötü ihtimalle yine elenecekken neden böyle bir tercih yaptı hoca? Belli ki o zamandan beri korkmuş. Geçenlerde sergen Yalçın şampiyonluk sonrası plan yapılmadığını ve bu olanların malumun ilamı olduğunu söyledi. Bile bile ladese girmiş yani. Bizimki de yüksek ihtimalle böyle. Fark etti ama geri adım atamadı. Bugün çok daha basit ve güvenli bir oyun anlayışıyla seneyi kurtarma ihtimali de varken bence gururuna yediremiyor yaptırdığı transferlerin altından kalkamıyor ve fantezi peşinde koşmaya devam ediyor.
Benim görüşüm hoca artık kalmak istemiyor. Çünkü kalmak isteyen hoca suçlu bulduğu oyuncuları keser altyapıdan oyuncu atar sahadaki iş ile mesaj verirdi. Bariz şekilde kovulmak ve kalan üç gram itibarını da kaybetmemek istiyor.
Ağabey sen de biliyorsun ki bu takım değer kaybetmeye devam ederse uzunca bir süre toparlaması mümkün olmayan bir yere gidecek. Bir neşter vurulması gerekiyorsa daha fazla beklenmesi çok yanlış olacak. Fakat benim merak ettiğim yönetim tarafı. Başkan hiç konuşmuyor. Sanki her şeyi asbaşkana bırakmış gibi bir hal var. Bu gidişle kongre de çok uzak değil gibi duruyor
Jackdaniels
31.01.2023, 12:54
A. Avcının 2 büyük ve ölümcül hatası var. 1.ve en büyük hata BATRTRA denen gördüğüm en kötü, kademeye girmesini bile bilmeyen kafa topuna hiçbir şekilde çıkamayan sürekli adamını kaçıran bu stoper arkadaşı bir daha OYNAT TT TMA AAAAA bu takımın stoper ikilisi Hugo denswildirrrrrrrrr. Bartra denen adama çok para verdik evet ama mecbur değiliz İspanya'ya ve Araplardan alıcısı çıkar kurtuluruz. Bak hocam bu adam senin sonunu getiriyor kalıbımı basarım 10 puan kaybettirdi tek başına. Denswille son iki maç takımın en iyisi iyidiydi . Aran iyi değilse Hüseyin'i oynat bizi bu Bartra denen beladan kurtar. 2 ugurcanı kaleden kes bu 2 hamle vallahide billahide bu takıma seri yakalatacak .
Bu nasıl bir mantık yahu adamın faturayı kestiği isimlere bak. Avcının en ölümcül hatası Teknik Direktörlük yapıyor olması.
Bu nasıl bir mantık yahu adamın faturayı kestiği isimlere bak. Avcının en ölümcül hatası Teknik Direktörlük yapıyor olması.
Sen futbol konuşma futbolla zerre uzaktan yakından alkan yok
mete61bordomavi
31.01.2023, 17:19
Yazdıklarını gülerek okudum. Yemin ederim bak. İyi ki varsın renktaş.
Umarım hayat sana daha adil ve merhametli davranır, seviliyorsun kendine iyi bak...
Doğukan Uçan
12.02.2023, 10:53
şu olayda bile şansımız yok neyse ya. millet 6 puan alacak biz 3 puan alabileceğiz. net adaletsizlik.
Gürsoy61
14.02.2023, 01:41
En güzel mağlubiyetimiz.
Bir daha beraberce sevinemeyecek onlarca baba oğul birlikte sevinmiştir bu maçta.
Biz bu maçı unuturuz ama arkadaşıyla, eşiyle, çocuğuyla son kez maça gelen Hataylılar unutmayacak.
Erhan Sezer
23.02.2023, 11:49
En güzel mağlubiyetimiz.
Bir daha beraberce sevinemeyecek onlarca baba oğul birlikte sevinmiştir bu maçta.
Biz bu maçı unuturuz ama arkadaşıyla, eşiyle, çocuğuyla son kez maça gelen Hataylılar unutmayacak.
Yürek yakan bir tespit. Allah hepsinin mekanını cennet etsin
mete61bordomavi
27.02.2023, 02:25
En güzel mağlubiyetimiz.
Kesinlikle haklısın.
Gözlerimiz dolu, inanır mısın hala ağlıyorum.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.